clara chela (@clara_chelangat)

Whose wedding are we attending next?
#weddingglam
#superwoman

Omaha Lace Cleaners (@omahalace)

Just one more from the blog. Beautiful peach and pink.πŸ’•πŸ’πŸ’•

Malaysia's Finest Wedding Expo (@jomkahwin)

DULU LAIN, SEKARANG LAIN!
HAAA Apa yang lain tu?
Berita baik untuk bakal pengantin di sekitar Kuala Lumpur!

PAMERAN PENGANTIN JOMKAHWIN!
21 - 23 APRIL 2017
WANGSA WALK MALL, KUALA LUMPUR
10AM - 10PM | MASUK PERCUMA

Dulu nak kahwin pening nak cari pakej perkahwinan kan?
Masa, tenaga dah banyak guna, belum kira naik turun butik untuk survey pakej lagi..Penatnyaaaa!!
Tapi sekarang mudah sangat nak cari pakej perkahwinan!
Jomkahwin dah sediakan semua pakej untuk bakal pengantin, semuanya dibawah satu bumbung.
MUDAHKAN?
Anda dan pasangan anda hanya perlu datang ke Pameran Jomkahwin, dari pakej pelamin, dewan kahwin, busana pengantin, katering kad kahwin dan macam-macam lagi semuanya ada disini!
Hanya perlu bawa diri jeee, BESTKAN!
Jomkahwin akan berada EKSKLUSIF untuk anda selama 3 HARI di Wangsa Walk Mall, Kuala Lumpur so kalau korang nak kenangan terindah mengatur majlis perkahwinan korang, jom kongsi detik terindah bersama JomKahwin!
Jimat masa jimat wang dan jimat tenaga!
Dan istimewa untuk bakal pengantin yang datang, JomKahwin membariskan "Trusted Vendors" nama-nama hebat dalam industri perkahwinan, semestinya berkualiti, harga mampu milik dan paling penting sangat boleh dipercayai!
Kami guarantee anda tak kena #kelentong ok!
Iyala perkahwinan sesuatu yang bermakna dalam hidup, kenalah cari trusted vendors kan?
Jomkahwin adalah Pameran Pengantin Terunggul Malaysia, dipercayai sejak kali pertama dianjurkan, sentiasa membawa kelainan dalam pameran kami, semuanya untuk memberikan pengalaman yang terindah buat pengunjung JomKahwin!
Jom stalk kami di social media @jomkahwin kalau tak percaya hehehe.
Sambil-sambil tu follow dan support kami ok :) :) "Nak Kahwin? Ingat JomKahwin! "

Jom tag pasangan anda dan Jom Hashtag #Jomkahwin #NakKahwinIngatJomkahwin #2017LagiGempak #JOMJOMJOM #ExhibitionOfTheYear #JK16 #wedding #weddingring #catering #bridal #weddingstyle #weddingglam #engagement #solemnization #kl #kualalumpur #malaysia #asia

Malaysia's Finest Wedding Expo (@jomkahwin)

DULU LAIN, SEKARANG LAIN!
HAAA Apa yang lain tu?
Berita baik untuk bakal pengantin di sekitar Kuala Lumpur!

PAMERAN PENGANTIN JOMKAHWIN!
21 - 23 APRIL 2017
WANGSA WALK MALL, KUALA LUMPUR
10AM - 10PM | MASUK PERCUMA

Dulu nak kahwin pening nak cari pakej perkahwinan kan?
Masa, tenaga dah banyak guna, belum kira naik turun butik untuk survey pakej lagi..Penatnyaaaa!!
Tapi sekarang mudah sangat nak cari pakej perkahwinan!
Jomkahwin dah sediakan semua pakej untuk bakal pengantin, semuanya dibawah satu bumbung.
MUDAHKAN?
Anda dan pasangan anda hanya perlu datang ke Pameran Jomkahwin, dari pakej pelamin, dewan kahwin, busana pengantin, katering kad kahwin dan macam-macam lagi semuanya ada disini!
Hanya perlu bawa diri jeee, BESTKAN!
Jomkahwin akan berada EKSKLUSIF untuk anda selama 3 HARI di Wangsa Walk Mall, Kuala Lumpur so kalau korang nak kenangan terindah mengatur majlis perkahwinan korang, jom kongsi detik terindah bersama JomKahwin!
Jimat masa jimat wang dan jimat tenaga!
Dan istimewa untuk bakal pengantin yang datang, JomKahwin membariskan "Trusted Vendors" nama-nama hebat dalam industri perkahwinan, semestinya berkualiti, harga mampu milik dan paling penting sangat boleh dipercayai!
Kami guarantee anda tak kena #kelentong ok!
Iyala perkahwinan sesuatu yang bermakna dalam hidup, kenalah cari trusted vendors kan?
Jomkahwin adalah Pameran Pengantin Terunggul Malaysia, dipercayai sejak kali pertama dianjurkan, sentiasa membawa kelainan dalam pameran kami, semuanya untuk memberikan pengalaman yang terindah buat pengunjung JomKahwin!
Jom stalk kami di social media @jomkahwin kalau tak percaya hehehe.
Sambil-sambil tu follow dan support kami ok :) :) "Nak Kahwin? Ingat JomKahwin! "

Jom tag pasangan anda dan Jom Hashtag #Jomkahwin #NakKahwinIngatJomkahwin #2017LagiGempak #JOMJOMJOM #ExhibitionOfTheYear #JK16 #wedding #weddingring #catering #bridal #weddingstyle #weddingglam #engagement #solemnization #kl #kualalumpur #malaysia #asia
More...