Dr Emma S.a.z (@dr.emma.saz)

NO EDIT.. juz putting this pic side by side so that bleh tgk sendiri perbezaan before & after professional WHITENING treatment kt KLINIK GIGI DR EMMA SAZ.. kite ade product SCRUB gigi kt klinik taww.. bln muke je nk scrub, gigi pon nk scrub jgkk 😍😍😍
#klinikgigidremmasaz
#dentist
#whitening
#teethwhitening
#pemutihangigi
#cosmeticdentistry
#aestheticdentistry
#smilemakeover
#toothmakeupartist
#kotabharu
#kelantan

柑橘代理| CANDOUR‘ 瘦身顾问 美白 极萃皙 (@eleen_oros)

【极萃皙 物超所值】

一盒 2xx 保证见效
不让你花冤枉钱!
纯天然 无副作用 不反弹
你美白 保养的首选!

顾客一盒的效果
同样的灯光 同样的地方
我们不做假 不吹嘘!
货真价实 就你来尝试!
Wechat: eleenchang0509

#CANDOUR #CANDOUR独家美白新品 #美白 #whitening #极萃皙 #极萃皙现货

(@yy_beautypalace)

Korea Rushup "miracle fat eraser" customer's amazing result !
Just have to apply once or twice daily, no difficult massage needed as it's super fast absorb and just wait for the miracle slimming result. 
It can firm & tone up sagging body without hard workout ! Can reduce cellulite & stretchmark fast ! 
No burning, no hot , no spicy and can effectively burn fat up to 24 hours even when sleeping.
💌WhatsApp:+6018-784 5100💌
#Korearushup #korearushup2 #RushUp2 #Rushup #rushupslimming #rushupoil #rushupslim#slimming #slimmingessence #slimmingoil #slimmingproduct #slimming #bestslimmingessence #bestslimmingproduct #CBS#cbsgold#australiacbs#japanwhite#japanwhiteningpill#japandewywhite#dewywhite#whiteningsupplement#whitening#美白

JAFRA | Makeup | Hijab Fashion (@tikaskincare)

4 jenis cleanser dari rangkaian Advance Dynamics JAFRA.
Fungsinya 👇🏻👇🏻
.
Sensitif : utk kulit yang super kering dan sensitif,, kemerahan dan juga iritasi. Biasanya saya kasih untuk mantan pengguna krim racikan ataupun pemutih yang kulitnya menjadi rusak dan tipis. Teksturnya paling ringan dari semuanya, bentuknya milk cleanser, ada mintnya jadi saat dipakai kerasa dingin ke kulit,, sesuai banget utk menenangkan kulit yang sensitif.
.
Kering : untuk melembabkan kulit. Teksturnya creamy jadi moist banget kekulit. Setelah cuci muka kulit gak kering tapi super lembab,, mencerahkan udah pasti.
.
Normal : paling enak kalau udh punya kulit normal. Gak kering ataupun berminyak berlebih. Cleansernya berfungsi untuk menjaga kelembaban dan kadar minyak si kulit normal, mencerahkan udah psti.
.
Berminyak : penting banget kulit berminyak punya cleanser ini, karena dia mampu mengurangi minyak berlebih, sehingga mampu mengurangi produksi jerawat dan mencerahkan. Menjadikan kulit lebih normal dan kenyal.
.
.
Jadi yang mana cleanser yang mba butuhkan ??
Chit chat buat konsul lebih lanjut yukk 😘😘😘
.
.
.
.
.
.
.
#cleanserjafra #skincare #jafra #cleanser #moisturizer #milkcleanser #sabunmuka #sabunjafra #sabunpencerah #sabunpemutih #pemutih #pemutihwajah #whitening #glowingskin #pembersihwajah #susupembersih #krimracikan #kulitsensitif #skincareaman #kulitberminyak #kulitkering #kulitnormal

JAFRA | Makeup | Hijab Fashion (@tikaskincare)

Kenapa mesti nyari yang mahal kalau ada yang murah dan lebih baik 🤗🤗.
Hasil memuaskan gak melulu dari skincare yang mahal kan ya,, karena JAFRA terbuat dari bahan2 alami jadi saat di apply di wajah kulit kerasa jadi lebih ringan dan kenyal. Tekstur cleansernya gel, gak berbusa sehingga no detergent jadi bikin kulit gak kering setelah cuci muka tapi bikin kulit jadi moist banget. Ada beberapa jenis cleanser di JAFRA dan itu semua di sesuaikan dengan kebutuhan kulit setiap orang. Jadi yang masih ngerasa pake cuci muka utk semua jenis kulit hayoo coba di pikir lagi. Kalau kulit mba berminyak kan psti yang di butuhkan adalah mengurangi minyak berlebih dong😘😘😘
.
Cari perawatan yang tepat di JAFRA yukk,, murah dan memuaskan 😍😍
.
.
.
.
.
.
.
#jafra #skincare #moisturizer #cleanser #masker #mudmask #advancedynamic #oilcontroling #sabunmuka #sabunpencerah #pemutihwajah #pemutih #whitening #glowing #serum #serumwhitening #serumantiaging #testimonijafra #sabunjafra

Crazylashesbyjhadee (@sugarlashph)

🌻 KOREAN EYELASH EXTENSION 🌻

AVAILABLE NOW !!!! *
New Design of Korean Eyelashes Extension*

Russian Classic Lashes
Curled: s' 14 •



NOTE:
It's very different from other eyelashes here in the philippines😍👸🏻 If you want woke up with fabulous eyelashes💁🏻😍👀❤️ YOU MUST TRY IT! 👸🏻 ✔️ Comfortable on Eyes
✔️ Lightweight
✔️ Process Painless ✔️ Last 3-4 Weeks

For Other Inquiries;
CLICK THE LINK BELOW ⬇️⬇️⬇️ https://www.facebook.com/sugarlashph/

FB PAGE: @Crazylashesbyjhadee
IG: @sugarlashph
☏ 09552003124
☎️09066701600

koreaneyelashesextension#embrowderybyjhadee#crazylashbyjhadee#koreanlashextensions#koreanlashmdn#koreanlashesph#sugarlashph#sugarlashmedan#eyelashesextension#wokeuplikethis#eyelashesph#eyelashextension#sugarlashSugarlashph#crazylashbyjhadee#koreanlashextensions#koreanlashmdn#koreanlashesph#sugarlashph#sugxarlashmedan#eyelashesextension#wokeuplikethis#eyelashesph#eyelashextension#sugarlash#girlsthing#cantlivewithoutlashes#lashesislife#beautiful#bbglow#eyebrow#whiteningph#whitening#sugarlashsoap#signaturesoap#microblading#eyebrowsph#microbladingph#bbglowhiteph#bbglow#instantwhite#eyelasheslife

СТОМАТОЛОГ МОСКВА 🇷🇺 🇬🇷 (@dr.azov)

Лечить кариес нужно вовремя!!🙂
__
Средний и глубокий кариес часто проходит безсимптомно поэтому важно во время продиагностировать и приступить к лечению. Если во время не убрать кариозные ткани и герметично не отреставрировать зуб кариес проникнет до пульповой камеры( там где нерв ) и нам с вами придется лечить пульпит( воспаление пульпи ) Поэтому крайне важно не запускать свои зубы!!!

📸Время работы: 2ч30мин
3 зуба вылечили!! __
Приходите ко мне на проф осмотр и регулярно делайте гигиену полости рта. 🖱️🖱️
__
📝Запись на бесплатную консультацию 👨‍⚕️@dr.azov в Direct Также провожу онлайн консультации
__
📲VIBER /WA +7 967 230-93-33 🌎г. Москва, м. Нахимовский пр-кт, ул. Одесская, БЦ «Лотос» .

Liverpool Dental Spa (@liverpooldentalspa)

You don't have long left to book in at Liverpool Dental Spa for our christmas offer.
For £390 you can get: ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⬛️A free consultation⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⬛️Lip enhancement⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⬛️Medical Skin Peel ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ You can look perfect ready for Christmas by booking in for your free consultation on Mondays and Thursdays! 📞Call our team on 0151 236 8280 to book a consultation or for more information visit http://www.liverpoolimplants.co.uk
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#LiverpoolDentalSpa #thursday #christmas #whitening #dentist #transformation #teeth #teethgoals #spa #orthodontist #offers #lips #weekend #dentist #whiteteeth #aesthetics #smile #liverpool #glowup #facialaesthetics #inspiration #fillings

Eclover (@eclover963)

Skin Food Rice Wash Off Mask 100g

Rice extract is a gentle but effective whitening ingredient. It not only vitalizes skin, but also hydrates skin, for bright and whitened skin.

A mask wash off that features rice extracts to brighten and soften complexion.

You could wash your face with a homebrew of rice water, or save the time and effort with SKINFOOD’s Rice Brightening Cleansing Line. Perfect for people with normal to dry skin, or those looking to brighten dull, rough, lackluster skin.

Capacity: 100g
Effect: Whitening, Moisturizing
Made in: Korea
Ingredient: water, cetyl ethylhexanoate, caprylic/ capric triglyceride, cyclomethicone, cetyl alcohol, glycerin, propylene glycol, stearic acid, polysorbate 80, hydrogenated jojoba oil, butylene glycol, oryza sativa (rice) bran water, glyceryl stearate, PEG-100 stearate, dimethicone, sorbitan stearate, triethanolamine, carbomer, sucrose cocoate, sodium acrylates copolymer, tocopheryl acetate, disodium edta, methylparaben, imidazolidinyl urea, butylparaben, parfum.

Product usage:
After cleansing, massage gently into damp skin, or mix with water/cosmetic water and apply. Avoid skin around the eyes and lips. After 10-15 minutes, rinse with lukewarm water. *Results from the use of beauty product above may vary depending upon the individual and will depend on multiple factors, including your age, gender, skin type and condition, use of other products used, health history, lifestyle, diet and others

RM35
RM8.50/WM
RM11.50/EM

Preorder item
7-10 working days
Impatient customer, please do not take order ya.
Thanks.

#skin #food #skinfood #rice #mask #whitening #washoff #wash #hydrating #smooth #eclover_skinfood

Loveli Skin (@loveliskin)

Water is your skin's BFF!
Make sure to drink at least 8 glasses a day for clear and hydrated skin.
Drink an extra 2 glasses before your gluta shots too!

#cebu #mandaue #skincare #whitening

Cebu Gluta Shop (@cebuglutashop)

Water is your skin's BFF!
Make sure to drink at least 8 glasses a day for clear and hydrated skin.
Drink an extra 2 glasses before your gluta shots too!

#cebu #mandaue #skincare #whitening

bidan_fauziia.amd. keb (@info_bunda.promil)

-
Masihkah, harus menunggu untuk kehadiran sang buah Hati kita, sampai kapan harus menunggu.

Sementara kesuburan akan terus menurun seiring bertambahnya usia, tatkala 35 th keatas produksi sel telur akan terus menurun.

Tidak hanya jumlah sel telur yang menurun, tetapi kualitasnya pun ikut mengalami penurunan. Itulah sebabnya, usia subur wanita yang terbaik adalah 20 hingga 35 tahun.
-
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk dapat info kesehatan dan pertayaan seputar keterlambatan kehamilan silahkan ajukan.
-
Contact person :
📲BBM :5FBA0D23
📲WA :085736662803
-
Follow, Like 💜💙💛, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!

白雪雪 🌸 Baixuexue (@baixuexuewhitening)

热腾腾 古晋cod 的美眉!
服用短短六天 明显差异!
亮+白好几号 ‼️ 我的顾客 我作证 💗
wechat: jane75500
#白雪雪 #美白 #baixuexue #beutifying #whitening

Vincy • CANDOUR' 团队领导人 (@oros_vincy)

睡前必备保养
不会忘记保养
以前总会忘了涂保养哦 保湿霜 敷面膜
因为太麻烦了 我很懒惰是真的

可是有了极萃皙
3秒保养秘诀
轻松 有效 健康 美丽✨
#lightextract #CANDOUR #beauty #whitening #goodskin #skincare #christmasgifts

DMBC Pusat || @dmbc_product (@doktermuslimahbeautyclinic)

Assalamualaikum ukh
Produk terbaru DMBC 🌹BB PERFECT 🌹
Membantu tampak lebih bersih, cerah, dan glowing.
Meratakan warna kulit, bisa sebagai pengganti Foundation 😍
.
Harga naik jika stok awal habis loh ukh, jangan sampai kehabisan 😊 .
.
.
.
.
.
Pusat : 🌹 Dokter Muslimah Beauty Clinic
Sumberan No 297 Ngestiharjo Kasihan Bantul Yogyakarta 55182
map online : klinik dr.ferihana
.
Cabang : 🌹 Alamo griya sehat cantik
Jl damai 10A prujakan sinduharjo, sleman DIY
.
Cabang :
🌹 Griya Cantik Hana
Jl. KH Ali Maksum, Palem sewu rt 01. Pangung Herjo, sewon, Bantul.
.
.
.
.
Kontak yang bisa dihubungi untuk konsultasi dan pemesanan produk perawatan @DokterMuslimahBeautyClinic atau @DMBC_Product

WhatsApp
083 113355 116
083 113355 115
083 113355 114
083 113355 113
083 113355 112
083 113355 111

081915555680
081915555681
081915555682
081915555683
081915555684
081915555685

0896 6044 4144
0896 6044 4244

08966 04 5555 1
08966 04 5555 2
08966 04 5555 3
083 113355 110

0895 3769 77718
0895 3769 77719
0895 3769 77720
08222 05555 81
08222 05555 82

0838 40 4444 74
0838 40 4444 75

0878 43333 235
0878 43333 236

0878 3865 2013
0878 3865 2014
0878 3865 2015

08966 0444 144

0895 370 181811 (khusus pria)
0895 370 181812 (khusus pria)

Inbox ke fb page : Dokter Muslimah Beauty Clinic
Direct message ke instagram :
@DokterMuslimahBeautyClinic atau @DMBC_Product atau @DMBC_testimoni
#skincare #muslimah #halal #medis #organic #natural #herbal #krimpemutih #brightening #whitening #glowing #putih #indonesia #muslim #klinikkecantikan #aestheticclinic #salon #spa #mesotherapy #toner #chemicalpeeling #naturalpeeling #peeling #skincarejogja #skincareyogyakarta #skincarehalal
More...