BOOSTERWHITENING_GANU (@boosterwhitening_ganu)

πŸ’‹New feedbackπŸ’‹ πŸ“£ Alhamdulillah.. Testimoni diorang ni power2 lahπŸ™ˆ
.
πŸ˜‹ PUTIH DENGAN PANTAS TANPA KESAN SAMPINGAN πŸ™…πŸΌ
.
🌷BOOSTER WHITENING🌷
.
πŸ’Š memutihkan kulit yang sekata seluruh badan.
πŸ’Škesan seawal kapsul ke- 3.
πŸ’Šmenghilangkan kesan parut baru atau lama.
πŸ’Šmenghilangkan jeragat / jerawat.
πŸ’Šperubahan kulit 5x lebih putih.
πŸ’Šmenyingkirkan toksin dalam badan.
πŸ’Šlebih gebu , lembab, dan tegang.
.
πŸ‘†πŸΌuntuk order whatsapp
πŸ“± 0126788937
.
#shhazbeauty#ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih#boosterwhitening #kosmetikmurah #borongkosmetikmurahmalaysia#bvrmurah#vitaminC #putihsebadan#buangtoksin #feedbackbooster#promosi#glutacaps#perlaking#perlashine #glutab#glutacaps#halal #putihseluruhbadan#whiteningbooster#serbukmutiara

🌷Aida Agent eStore🌻 (@aida_tinicouture)

HARGA GELENG KEPALA!!!:
TESTIMONI SHHAZ WHITENING BOOSTER. - 3 Kapsul je dah putih,Β 
tak payah nak buang duit beliΒ 
set kecantikan mahal / buat rawatan kecantikan.Β 
Satu botol tahan satu bulan.
.
KELEBIHAN BOOSTER WHITENING
πŸ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
πŸ’œPutih sepantas injection .
πŸ’œTidak Ada kesan sampingan .
πŸ’œDigalakan Untuk Ibu menyusu bayi
πŸ’œMenghapuskan kotoran dlm badan
πŸ’œMenaikan seri rona merah jambu pada kulit .
πŸ’œMengecutkan jerawat .
πŸ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
πŸ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletop ni?Β 
Haaa meh dekat2 nk gtauu. πŸ‘‰Kandungan dia pn dah superb Ok ...
βœ…serbuk mutiara- πŸ’•utk glowing kan kulitΒ 
kita .
βœ…pelembap- πŸ’•untuk elak dari kulit kering .
βœ…vitamin B- πŸ’•memenuhi keperluan asas kulit .
βœ…protein- πŸ’•bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
βœ…sedozen jenis mineral - πŸ’•utk pastikan kulit kita sihat nampak muda .
βœ…amino asid - πŸ’•untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru .Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugi sgt x try. Dah try dah repeat lagi.
.
1 Botol Tahan 1 bulan.
1 Biji Untk 4 Hari.
1 Botol 7 Capsul
.
SIAPA NAK KULIT GEBU PINKISHΒ 
JOM CUBA BOOSTER WHITENING SEKARANG!!
ADA YG DH 3 CAPSUL DAH BERKESAN TAU.
TAK CAYA BOLEH SCROLL IG SIS TAW FEEDBACK BERSEPAH2.
#boosterwhitening #boosterwhiteningmurah #boosterwhiteningoriginal #boosterwhiteningmurahoriginal #boosterwhiteningborong #whiteningbooster #whiteningboostermurah #whiteningboosteroriginal #whiteningboostermurahoriginal #shhazboosterwhitening #shhazwhiteningbooster #shhazbeautyboosterwhitening #shhazbeautywhiteningbooster

πŸ’₯πŸ’―EXTRACT BERRIESπŸ’₯LULUS KKMπŸ‘ (@qallistasignature_keybee)

β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’
🎼 NAK PUTIH , GEBU SATU BADAN?? 🎼
β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’β–’
.
JomΒ #kemamforbeautyΒ dgn PRODUK PENCERAH Qallista Signature : Super Active Whitening Dust..
Kesan seawal penggunaan botol pertama sahaja..!!
.
βœ”οΈ 1 hari untuk dapatkn kulit Lembab & tidak berminyak
βœ”οΈ 2 hari untuk jerawat mulai kecut dan kering
βœ”οΈ 7 hari kulit semakin bermaya, glowing,cerah dan putih berseri
βœ”οΈ 14 hari tangan, leher, badan & kaki lebih cerah serta kawasan terselindung lain.
βœ”οΈ 28 hari lahir kulit semulus baby terpancar seluruh bdn, muka, tgn dan badan akan lebih putih kemerah-merahan. Warna kulit seakan original dan kekal.
.
(Promosi Combo Super Jimat)
βœ…BUY 2 FREE 1 βœ…BUY 3 FREE 2 βœ…BUY 4 FREE 3
.

WhatsApp
017-9055245
.

#putih #cosmetic#sunburn #jerawat #jeragat #whitening #uitmshahalam #terengganu #pahang #sabah #sarawak #KualaLumpur #Semenanjung #Kedah #Perlis #Whiteningbooster #skinmaintainance #massage #spa #kilangcosmetic #terlajaklaris #iklan

WINKWHITE INDONESIA (@winkwhite.indonesia)

Karena masih banyak peminat, kita masih jual paket jauh lebih murah murah ! Premium ! Bukan barang abal abal , produk ini hasilnya nyataa bagus bgt ! Untuk kulit yang susah putih .
Ini paling pas buat kulit sehat, glowing , lembab, ilangin bekas bekas luka maupun flek diwajah..liat bedanya dalam beberapa hari.
Ini paket yg lebih hemat
Colla drink
Gluta placenta
Celena
.
Colla melody kana collagen drink.
TANDA TANDA KETIKA KAMU SUDAH MEMBUTUHKAN ASUPAN COLLAGEN YANG TINGGI (13 tahun keatas sampai 60 tahun)
kulit yang hitam dan gelap
wajah sangat berminyak
komedoan
warna wajah kusam
jerawat terus menerus
pori sangat besar
bekas jerawat tidak hilang hilang malah menghitam dan berlobang karena kurangnta regenerasi kulit jadi kulit kamu regenerasinya diam ditempat membuat bekas tdk hilang malah makin kudam.
kulit lembek sudah tak elastis.
kulit sangat kasar dan kering.
muncul garis garis halus pada kulit wajah.
flek flek hitam.
bibir gelap dan pecah2
kuku yg rapuh dan gampang patah.
rambut yg kusam dan berminyak.
rambut yg susah suburnya,
mata panda.
ketiak yg hitam.
selangkangan yg hitam,
lipatan bokong yg hitam.
tapak kaki yg pecah2.
lutut dan siku yang hitam.
warna puting yang gelap dan hitam.
selulit yang parah diperut, kaki paha dan bokong.
anda sudah butuh asupan collagen yang sekecil ukuran nona molecules gampang dan cepat diserap tubuh menghasilkan kuliy yang putih , kilat, kenyal , dan lembab dari atas rambut sampai kuku kaki,
krn collagen dan gluta sangat dibutuhkan especially wanita,
katna wanita lebih rentan dengan masalah kuliy, rambut, kuku, bibir, wajah.
untuk perawatan menyeluruh kamu butuh kana collagen dengan 450,000mg collagen ikan salmon import hokaido + glutathione ukuran nano molecules sekecil sel tubuh cepat, diserap tepat sasaran. kuliy lembab glowing dan 6-7tingkat lebih putih dengan cepat.

#jualkanacollagen #collamelody #jualcollamelody #mykanacollamelody
#collamelodyasli
#distributorcollamelody #pancea #panceafiber #fruitamin #panceacoffee #winkwhite #whiteningbooster #glutaplacenta #panaceaslim #glutaplacenta #celena

WINKWHITE INDONESIA (@winkwhite.indonesia)

Karena masih banyak peminat, kita masih jual paket jauh lebih murah murah ! Premium ! Bukan barang abal abal , produk ini hasilnya nyataa bagus bgt ! Untuk kulit yang susah putih .
Ini paling pas buat kulit sehat, glowing , lembab, ilangin bekas bekas luka maupun flek diwajah..liat bedanya dalam beberapa hari.
Ini paket yg lebih hemat
Colla drink
Gluta placenta
Celena
.
Colla melody kana collagen drink.
TANDA TANDA KETIKA KAMU SUDAH MEMBUTUHKAN ASUPAN COLLAGEN YANG TINGGI (13 tahun keatas sampai 60 tahun)
kulit yang hitam dan gelap
wajah sangat berminyak
komedoan
warna wajah kusam
jerawat terus menerus
pori sangat besar
bekas jerawat tidak hilang hilang malah menghitam dan berlobang karena kurangnta regenerasi kulit jadi kulit kamu regenerasinya diam ditempat membuat bekas tdk hilang malah makin kudam.
kulit lembek sudah tak elastis.
kulit sangat kasar dan kering.
muncul garis garis halus pada kulit wajah.
flek flek hitam.
bibir gelap dan pecah2
kuku yg rapuh dan gampang patah.
rambut yg kusam dan berminyak.
rambut yg susah suburnya,
mata panda.
ketiak yg hitam.
selangkangan yg hitam,
lipatan bokong yg hitam.
tapak kaki yg pecah2.
lutut dan siku yang hitam.
warna puting yang gelap dan hitam.
selulit yang parah diperut, kaki paha dan bokong.
anda sudah butuh asupan collagen yang sekecil ukuran nona molecules gampang dan cepat diserap tubuh menghasilkan kuliy yang putih , kilat, kenyal , dan lembab dari atas rambut sampai kuku kaki,
krn collagen dan gluta sangat dibutuhkan especially wanita,
katna wanita lebih rentan dengan masalah kuliy, rambut, kuku, bibir, wajah.
untuk perawatan menyeluruh kamu butuh kana collagen dengan 450,000mg collagen ikan salmon import hokaido + glutathione ukuran nano molecules sekecil sel tubuh cepat, diserap tepat sasaran. kuliy lembab glowing dan 6-7tingkat lebih putih dengan cepat.

#jualkanacollagen #collamelody #jualcollamelody #mykanacollamelody
#collamelodyasli
#distributorcollamelody #pancea #panceafiber #fruitamin #panceacoffee #winkwhite #whiteningbooster #glutaplacenta #panaceaslim #glutaplacenta #celena

PROMOTION TEAMI & DELEA LOTION (@deflowerism)

Morning semua 😘

Sebelum Mulakan kerja, boleh lah apply #DeleaInstantWhiteningLotion dekat tangan, yg duduk2 aircond tu mesti tangan kering kan, kalau yg kerja kat luar tu mesti nak hindar cahaya matahari kan.

Uniknya #DeleaLotion ni tak kira kat situasi apa pun, boleh apply lotion ni. Dah lah wangi, paling penting, kesan putih dia nampak dalam 2 saat. Heee, so tunggu apa lagi yunk??? 😳😳😳
.
DM/ Whatsapp kak sha
πŸ“± +60127596130
.
#AgentDelea
#AgentDeleaBangi
#codbangi
#codukm
.
#sayajual #whiteninglotion #organictea #slimmingtea #bazaarpaknil #mohonviral #tealover #teatox #detoxtea #organicfood #like4like #kilangbateri #testimoni #skinnyteatox #freegift #hijabista #kilangbateri #frenchrosetea #sapotlokal #lokalah #dailyskincare #whiteningbooster #jomputih #boosterwhitening

SNABEAUTICIAN (@snabeautician)

Ni seorang customer kami dari jauh datang semata-mata nk drip dengan kami. Kami drip dia di hotel yang dia menginap sekitar kuala terengganu. Produk yang customer pakai ORIENTAL PLATINUM. Untuk keterangan lanjut boleh terus DM kami dengan FREE CONSULTANT
________________
#snabeautician #snabeauty #whiteningbooster #whiteningboosting #dripper #dripping #skinglow #skinglowing #skinglowingflawless #bodyfatmelting #faceflawless #injectionkualaterengganu #injectiondungun #japanplatinum #cindella1200mg #glutaxdna #snowwhite #stemcell #stemcellinjection #umt #gongbadak #terengganu #faceinjection #batuburuk #tanjung #shahbandar #ladang #uniza #kualaterengganu #kualaibai

booster whitening shhaz (@isnowhite)

.
Booster Whitening Shha'z Beauty
.
πŸ“± 01126200726
.
RM60 (SM add RM8) (SS add RM11)
.
🌸 1 botol 7 biji untuk sebulan
🌸 1 biji untuk 4 hari
🌸 3 biji dah putih
🌸 putih sepantas injection
.
βœ… dijamin HALAL
βœ… lulus KKM
βœ… bebas bahan kimia
βœ… produk muslim
.
πŸ’– kulit putih 5X ganda
πŸ’– menghilangkan parut
πŸ’– mengecilkan liang roma
πŸ’– mengecutkan jerawat
πŸ’– menyingkirkan toksin
πŸ’– kulit gebu,lembab,pinkish
πŸ’– tiada kesan sampingan
πŸ’– menghilangkan bintik hitam
πŸ’– digalakkan bagi ibu yang menyusukan bayi
.
#shhazbeautywhiteningbooster #whiteningbooster
#whiteningsupplement
#kulitputih #booster #kosmetikmurah #kapsulmutiara #supplementpalingmujarab

booster whitening shhaz (@isnowhite)

.
Booster Whitening Shha'z Beauty
.
πŸ“± 01126200726
.
RM60 (SM add RM8) (SS add RM11)
.
🌸 1 botol 7 biji untuk sebulan
🌸 1 biji untuk 4 hari
🌸 3 biji dah putih
🌸 putih sepantas injection
.
βœ… dijamin HALAL
βœ… lulus KKM
βœ… bebas bahan kimia
βœ… produk muslim
.
πŸ’– kulit putih 5X ganda
πŸ’– menghilangkan parut
πŸ’– mengecilkan liang roma
πŸ’– mengecutkan jerawat
πŸ’– menyingkirkan toksin
πŸ’– kulit gebu,lembab,pinkish
πŸ’– tiada kesan sampingan
πŸ’– menghilangkan bintik hitam
πŸ’– digalakkan bagi ibu yang menyusukan bayi
.
#shhazbeautywhiteningbooster #whiteningbooster
#whiteningsupplement
#kulitputih #booster #kosmetikmurah #kapsulmutiara #supplementpalingmujarab

booster whitening shhaz (@isnowhite)

.
Booster Whitening Shha'z Beauty
.
πŸ“± 01126200726
.
RM60 (SM add RM8) (SS add RM11)
.
🌸 1 botol 7 biji untuk sebulan
🌸 1 biji untuk 4 hari
🌸 3 biji dah putih
🌸 putih sepantas injection
.
βœ… dijamin HALAL
βœ… lulus KKM
βœ… bebas bahan kimia
βœ… produk muslim
.
πŸ’– kulit putih 5X ganda
πŸ’– menghilangkan parut
πŸ’– mengecilkan liang roma
πŸ’– mengecutkan jerawat
πŸ’– menyingkirkan toksin
πŸ’– kulit gebu,lembab,pinkish
πŸ’– tiada kesan sampingan
πŸ’– menghilangkan bintik hitam
πŸ’– digalakkan bagi ibu yang menyusukan bayi
.
#shhazbeautywhiteningbooster #whiteningbooster
#whiteningsupplement
#kulitputih #booster #kosmetikmurah #kapsulmutiara #supplementpalingmujarab

DROPSHIP WANTED (@nuhafgallery)

πŸ’˜BOOSTER WHITENINGπŸ’˜ .
.πŸ’ΈRM68 *SEMENANJUNG* .πŸ’ΈRM71*SABAH SARAWAK*
. πŸ‘πŸΌSebotol ada 7 kpsul.
πŸ‘πŸΌ1 kpsul utk 4 hari .
πŸ‘πŸΌ2@3 kpsul dah ada kesan.
πŸ‘πŸΌpantang kafein shaja :
Tea, kopi, nescafe, bercoklat , bergas elakkan yup.
πŸ‘πŸΌbanyakkan air masak, baru toksin dlm bdn kuar. *kenapa x perlu mkn tiap hri?* 😍Ubat dia dh cepat ksan dear.. 1kpsul mmg than utk 4hri. Lagi byk mnum air msak lg cepat ksan tau.‼️
.
πŸššπŸ’¨ postage ahad hingga khamis.
Sy akn guide awk πŸ˜‰

Ws 0126068084
Ws 0126068084
Ws 0126068084

#boosterwhitening #whiteningbooster #nakputihmalaysia #nakputih #putihsatubadan #bazaarpaknil #photooftheday #food #ootd #hargaborong #bawalpucci #beautecandy #quputeh #tatiskincare #lofattah #gegarvaganza #dianzmalaysia #nakflawless #mukaglowing #laraohlara #gelangnama #braceletmurah #iphonemurah #gadgetmurah #skincaremalaysia #kotabharu #codkotabharu #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #ubatjerawat

booster whitening ready stock. (@fqabeauty_shop)

Malas nk ambil suppliment hari2 meh try #whiteningbooster ni.. 4hari ambil sbiji
.
❌ N O R M A L PRICE RM80
βœ… N O W PROMO RM
Rm68 sm
Rm71 ss
INCLUDE POSTAGE
☎️ 012-3325840
.
πŸ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
πŸ’œPutih sepantas injection .
πŸ’œTidak Ada kesan sampingan .
πŸ’œDigalakan Untuk Ibu menyusu bayi
πŸ’œMenghapuskan toksin dlm badan
πŸ’œMenaikan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!)
πŸ’œMengecutkan jerawat .
πŸ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
πŸ’œKulit menjadi gebu ,putih
πŸ¦‹Sebotol utk sebulan/ 7 kapsul
.
Produk laku keras kooo....Kami jamin yg gelap boleh cerah .. yg berjerawat kulit muka boleh licin ...😍😍Parut pun boleh hilang tauπŸ’
.
Sape yg boleh makan??
πŸ‘‰Ibu menyusu
πŸ‘‰Lelaki&Wanita yg ingin cantik
πŸ‘‰Yang mempunyai masalah kulit
πŸ‘‰Berparut
πŸ‘‰Berjerawat
πŸ‘‰Kulit gelap
.
Yang dah cerah nak cantik lagi boleh juga makan😘
❌ Ibu mengandung DILARANGπŸ™†
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #stokisboosterkedah #bwfqa#boosterwhitening #vitaminrosehip #nnpc

booster whitening ready stock. (@fqabeauty_shop)

Malas nk ambil suppliment hari2 meh try #whiteningbooster ni.. 4hari ambil sbiji
.
❌ N O R M A L PRICE RM80
βœ… N O W PROMO RM
Rm68 sm
Rm71 ss
INCLUDE POSTAGE
☎️ 012-3325840
.
πŸ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
πŸ’œPutih sepantas injection .
πŸ’œTidak Ada kesan sampingan .
πŸ’œDigalakan Untuk Ibu menyusu bayi
πŸ’œMenghapuskan toksin dlm badan
πŸ’œMenaikan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!)
πŸ’œMengecutkan jerawat .
πŸ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
πŸ’œKulit menjadi gebu ,putih
πŸ¦‹Sebotol utk sebulan/ 7 kapsul
.
Produk laku keras kooo....Kami jamin yg gelap boleh cerah .. yg berjerawat kulit muka boleh licin ...😍😍Parut pun boleh hilang tauπŸ’
.
Sape yg boleh makan??
πŸ‘‰Ibu menyusu
πŸ‘‰Lelaki&Wanita yg ingin cantik
πŸ‘‰Yang mempunyai masalah kulit
πŸ‘‰Berparut
πŸ‘‰Berjerawat
πŸ‘‰Kulit gelap
.
Yang dah cerah nak cantik lagi boleh juga makan😘
❌ Ibu mengandung DILARANGπŸ™†
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #stokisboosterkedah #bwfqa#boosterwhitening #vitaminrosehip #nnpc

booster whitening ready stock. (@fqabeauty_shop)

Malas nk ambil suppliment hari2 meh try #whiteningbooster ni.. 4hari ambil sbiji
.
❌ N O R M A L PRICE RM80
βœ… N O W PROMO RM
Rm68 sm
Rm71 ss
INCLUDE POSTAGE
☎️ 012-3325840
.
πŸ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
πŸ’œPutih sepantas injection .
πŸ’œTidak Ada kesan sampingan .
πŸ’œDigalakan Untuk Ibu menyusu bayi
πŸ’œMenghapuskan toksin dlm badan
πŸ’œMenaikan seri rona merah jambu pada Kulit.(weewiit!)
πŸ’œMengecutkan jerawat .
πŸ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
πŸ’œKulit menjadi gebu ,putih
πŸ¦‹Sebotol utk sebulan/ 7 kapsul
.
Produk laku keras kooo....Kami jamin yg gelap boleh cerah .. yg berjerawat kulit muka boleh licin ...😍😍Parut pun boleh hilang tauπŸ’
.
Sape yg boleh makan??
πŸ‘‰Ibu menyusu
πŸ‘‰Lelaki&Wanita yg ingin cantik
πŸ‘‰Yang mempunyai masalah kulit
πŸ‘‰Berparut
πŸ‘‰Berjerawat
πŸ‘‰Kulit gelap
.
Yang dah cerah nak cantik lagi boleh juga makan😘
❌ Ibu mengandung DILARANGπŸ™†
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #stokisboosterkedah #bwfqa#boosterwhitening #vitaminrosehip #nnpc

rere fresley (@boosterwhiteningindonesia_rere)

Nah ini!
Bagi kamu yang sedang menyusui, ingin mempunyai badan cerah & putih, ini bisa digunakan oleh kamu, Bundaaa. Kamu yang seorang PRIA juga bisa kamu gunakan.
.
Ini kapsulnya enak banget! So Simple! Kita TIDAK HARUS minum Setiap hari, hanya diminum 4-7hari /1x saja. Kadang bingung yah, sama suplement pemutih yang lainnya yang harus diminum setiap hari. .
Selain bisa memutihkan seluruh tubuh, bisa untuk apa lagi? .
πŸ‘‰Ini dapat mencerahkan tubuh hingga 3-5x tone dasar kulit
πŸ‘‰Menghilangkan bekas jerawat
πŸ‘‰Menghilangkan flek-flek tubuh
πŸ‘‰Mengecilkan pori-pori
πŸ‘‰Menghilangkan jerawat
πŸ‘‰Mendetoks tubuh dari racun & bahan kimia yang masuk dalam tubuh kita
πŸ‘‰Setelah ada detoks , akhirnya, metabolisme tubuh & kulit kita akan baikkkk. Apa yang terjadi ketika metabolisme tubuh & kulit kita sudah baik? Tubuh kita akan menyerap setiap vitamin yang masuk dengan cepat, & untuk kita mempunyai masalah kulit seperti jerawat, akan cepat mudah diobati
πŸ‘‰Melembabkan kulit πŸ‘‰Kulit Putih Pink-Pink berseri
.
Sudah terbukti Aman, Halal, Herbal, & Tidak ada tergantungan, & GMP Approved
.
Dia bisa digunakan oleh IBU MENYUSUI! Ketika kita meminum suplement ini pada saat menyusui,sangat baik juga bagi baby kita. Kulit baby kita ikut ceraaahh juga. Karena dia meminum ASI #BoosterWhitening . & bila baby yang mempunyai ruam-ruam popok, akan bisa sembuh.
.
Wa 082148357824
Line (rerefresley)

@testi_BoosterWhitening
.
#pemutihpermanen #pemutihtubuh #pemutihbadan #putihpermanent #whiteningbooster #pemutihkulit #supplementpemutihkulit #kulitputih #supplementkulit #whiteningsupplement #whiteningproduct #putihalami #ibumenyusui #pemutihibumenyusui #pemutihbadanaman #putihberseri #obatjerawat #putihseluruhbadan #kulitputih #putihkulit #pemutihhalal #bekasjerawat #jerawat #halal #aman #supplementibumenyusui

rere fresley (@boosterwhiteningindonesia_rere)

Nah ini!
Bagi kamu yang sedang menyusui, ingin mempunyai badan cerah & putih, ini bisa digunakan oleh kamu, Bundaaa. Kamu yang seorang PRIA juga bisa kamu gunakan.
.
Ini kapsulnya enak banget! So Simple! Kita TIDAK HARUS minum Setiap hari, hanya diminum 4-7hari /1x saja. Kadang bingung yah, sama suplement pemutih yang lainnya yang harus diminum setiap hari. Itu suplement atau makanan pokok? Harus di konsumsi setiap hari.hehee
.
Selain bisa memutihkan seluruh tubuh, bisa untuk apa lagi? .
πŸ‘‰Ini dapat memutihkan tubuh hingga 5x lipat
πŸ‘‰Menghilangkan bekas jerawat
πŸ‘‰Menghilangkan flek-flek tubuh
πŸ‘‰Mengecilkan pori-pori
πŸ‘‰Menghilangkan jerawat
πŸ‘‰Mendetoks tubuh dari racun & bahan kimia yang masuk dalam tubuh kita
πŸ‘‰Setelah ada detoks , akhirnya, metabolisme tubuh & kulit kita akan baikkkk. Apa yang terjadi ketika metabolisme tubuh & kulit kita sudah baik? Tubuh kita akan menyerap setiap vitamin yang masuk dengan cepat, & untuk kita mempunyai masalah kulit seperti jerawat, akan cepat mudah diobati
πŸ‘‰Melembabkan kulit πŸ‘‰Kulit Putih Pink-Pink berseri
.
Sudah terbukti Aman, Halal, Herbal, & Tidak ada tergantungan. Udah banyak Ibu Menyusui yang jadi Customers ini. Udah pasti jaminan aman!
.
Dia bisa digunakan oleh IBU MENYUSUI! Ketika kita meminum suplement ini pada saat menyusui, sangat baik juga bagi baby kita. Kulit baby kita ikut ceraaahh juga. Karena dia meminum ASI #BoosterWhitening . Dan bila baby yang mempunyai ruam-ruam popok, akan bisa sembuh.
.
Wa 082148357824
Line (rerefresley)
.
#pemutihpermanen #pemutihtubuh #pemutihbadan #putihpermanent #whiteningbooster #whiteningsupplement #whiteningproduct #putihalami #ibumenyusui #pemutihibumenyusui #pemutihbadanaman #putihberseri #obatjerawat #putihseluruhbadan #kulitputih #putihkulit #pemutihhalal #halal #aman - #regrann

Rawlulu | Edreeana | Miniskirt (@byostas)

Code : RL (rawluluMWL)
.
This is how #rawlulubeauty #magicalwhiteninglotion suppose to work on body skin cells. The lightweight and really fast absorbing lotion into skin are all you ever need.
.
Try it to believe it
.

KEBAIKAN #rawlulubeauty #rawlulumagicalwhiteninglotion !
β˜„οΈMemutihkan kulit
β˜„οΈMelembapkan kulit
β˜„οΈMemudar dan menghilangkan parut
β˜„οΈMerawat kulit kering
β˜„οΈMenghilangkan kegatalan kulit
β˜„οΈBoleh digunakan untuk SEMUA JENIS KULIT
β˜„οΈTiada MERKURI dan HYDROQUINONE
β˜„οΈLelaki dan perempuan boleh guna okayy !!!
.
Quantity : 200ml
.
Result can be seen as early as 7 days!!
.
Price : RM70 (exclude postage) .
.
Whatsapp|Telegram : +601111276800 / DM us now
.

rere fresley (@boosterwhiteningindonesia_rere)

Nah ini!
Bagi kamu yang sedang menyusui, ingin mempunyai badan cerah & putih, ini bisa digunakan oleh kamu, Bundaaa. Kamu yang seorang PRIA juga bisa kamu gunakan.
.
Ini kapsulnya enak banget! So Simple! Kita TIDAK HARUS minum Setiap hari, hanya diminum 4-7hari /1x saja. Kadang bingung yah, sama suplement pemutih yang lainnya yang harus diminum setiap hari. Itu suplement atau makanan pokok? Harus di konsumsi setiap hari.hehee
.
Selain bisa memutihkan seluruh tubuh, bisa untuk apa lagi? .
πŸ‘‰Ini dapat memutihkan tubuh hingga 5x lipat
πŸ‘‰Menghilangkan bekas jerawat
πŸ‘‰Menghilangkan flek-flek tubuh
πŸ‘‰Mengecilkan pori-pori
πŸ‘‰Menghilangkan jerawat
πŸ‘‰Mendetoks tubuh dari racun & bahan kimia yang masuk dalam tubuh kita
πŸ‘‰Setelah ada detoks , akhirnya, metabolisme tubuh & kulit kita akan baikkkk. Apa yang terjadi ketika metabolisme tubuh & kulit kita sudah baik? Tubuh kita akan menyerap setiap vitamin yang masuk dengan cepat, & untuk kita mempunyai masalah kulit seperti jerawat, akan cepat mudah diobati
πŸ‘‰Melembabkan kulit πŸ‘‰Kulit Putih Pink-Pink berseri
.
Sudah terbukti Aman, Halal, Herbal, & Tidak ada tergantungan. Udah banyak Ibu Menyusui yang jadi Customers ini. Udah pasti jaminan aman!
.
Dia bisa digunakan oleh IBU MENYUSUI! Ketika kita meminum suplement ini pada saat menyusui, sangat baik juga bagi baby kita. Kulit baby kita ikut ceraaahh juga. Karena dia meminum ASI #BoosterWhitening . Dan bila baby yang mempunyai ruam-ruam popok, akan bisa sembuh.

Yuks yang mau order bisa contact di
Wa 082148357824
Line (rerefresley)
.
#pemutihpermanen #pemutihtubuh #pemutihbadan #putihpermanent #whiteningbooster #whiteningsupplement #whiteningproduct #putihalami #ibumenyusui #pemutihibumenyusui #pemutihbadanaman #putihberseri #obatjerawat #putihseluruhbadan #kulitputih #putihkulit #pemutihhalal #halal #aman
More...