pearlashine_tiarah (@pearlashine_tiarah)

Copywriting Perlashine:
Kelebihan orang kita is nak chantiks, gevu gebass, ploless.Tapi tapi tapi kelemahannya is suka cuba produk yang 'tak tahu asal usul dann harini guna esok terus jadi'

Kenott la gaiss.KLCC wasnt build in a day. 😎

Pssst! Psst! Perlashine kami adalah supplement berasaskan serbuk mutiara yang diluluskan oleh KKM MAL 16040026TC dan dijamin HALAL oleh JAKIM taw.

Nak chantiks secara sihat atau merosakkan diri sendiri? Meh pilih PERLASHINE uolls chantik secara sihat πŸ˜‰

Nak cantik BUKAN kena modal semata-mata.

Nak cantik kena BIJAKK buat pilihan jugak. πŸ˜‰

Kenapa korang perlu pilih Perlashine?
πŸ’  Spent hanya RM 4 sehari
πŸ’  Mempunyai sijil HALAL dari JAKIM
πŸ’  Ada KKM dan GMP yang diluluskan
πŸ’  Mempunyai lebih 400 testimoni yang berjaya

Tak perlu ragu-ragu dah nak amalkan Perlashine untuk kulit wajah dan badan anda.😊 "Sebijik dah melepak, dua biji melepak-lepak"

Nak dapatkannya
DM/WHATSAPP 017 6717640
DM/WHATSAPP 017 6717640
DM/WHATSAPP 017 6717640
.
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #dropshipmalaysia #dropshipperlashine #miniagenperlashine #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #perlakingRaspColly #perlaking #perlakingbaru #perlakingoriginal #boosterwhitening #queenmutiara

pearlashine_tiarah (@pearlashine_tiarah)

Kenapa awak kena pilih Perlashine sebagai 'penyelesaian' masalah kulit awak?

1. satu2 nya produk Mutiara yg lulus KKM beserta NO MAL yg sah😊

2. 100% serbuk mutiara asli😊

3. Halal dan selamat digunakan oleh ibu yg breastfeeding dan mengandung (dgn nsihat Dr)😊 4. Buang toksin yg dh berkeluarga dlm badan😱

5. Berupaya turunkan berat ( jimat xpayah beli produk kuruskan badan)😱😱😱😱😱 6. Kesan seawal 3 hari😱😱😱 7. sebotol saja boleh tahan sebulan😱😱 8. boleh diambil bersama supplement lain

yang paling best,
awak bukan saja jimat RM20 tapi sehingga RM60😱😱😱😱😱😱😱😱 tunggu apa lagi?😏😏😏 DM/WHATSAPP 017 6717640
DM/WHATSAPP 017 6717640
DM/WHATSAPP 017 6717640
.
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #dropshipmalaysia #dropshipperlashine #miniagenperlashine #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #perlakingRaspColly #perlaking #perlakingbaru #perlakingoriginal #boosterwhitening #queenmutiara

pearlashine_tiarah (@pearlashine_tiarah)

Kenapa awak kena pilih Perlashine sebagai 'penyelesaian' masalah kulit awak?

1. satu2 nya produk Mutiara yg lulus KKM beserta NO MAL yg sah😊

2. 100% serbuk mutiara asli😊

3. Halal dan selamat digunakan oleh ibu yg breastfeeding dan mengandung (dgn nsihat Dr)😊 4. Buang toksin yg dh berkeluarga dlm badan😱

5. Berupaya turunkan berat ( jimat xpayah beli produk kuruskan badan)😱😱😱😱😱 6. Kesan seawal 3 hari😱😱😱 7. sebotol saja boleh tahan sebulan😱😱 8. boleh diambil bersama supplement lain

yang paling best,
awak bukan saja jimat RM20 tapi sehingga RM60😱😱😱😱😱😱😱😱 tunggu apa lagi?😏😏😏 DM/WHATSAPP 017 6717640
DM/WHATSAPP 017 6717640
DM/WHATSAPP 017 6717640
.
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #dropshipmalaysia #dropshipperlashine #miniagenperlashine #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #perlakingRaspColly #perlaking #perlakingbaru #perlakingoriginal #boosterwhitening #queenmutiara

pearlashine_tiarah (@pearlashine_tiarah)

Nak cantik BUKAN kena modal semata-mata.

Nak cantik kena BIJAKK buat pilihan jugak. πŸ˜‰

Kenapa korang perlu pilih Perlashine?
πŸ’  Spent hanya RM4.70 sehari
πŸ’  Mempunyai sijil HALAL dari JAKIM
πŸ’  Ada KKM dan GMP yang diluluskan
πŸ’  Mempunyai lebih 400 testimoni yang berjaya

Tak perlu ragu-ragu dah nak amalkan Perlashine untuk kulit wajah dan badan anda.😊 "Sebijik dah melepak, dua biji melepak-lepak"

Nak dapatkannya
DM/WHATSAPP 017 6717640
DM/WHATSAPP 017 6717640
DM/WHATSAPP 017 6717640
.
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #dropshipmalaysia #dropshipperlashine #miniagenperlashine #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #perlakingRaspColly #perlaking #perlakingbaru #perlakingoriginal #boosterwhitening #queenmutiara

NINASKINCARE | MACKINZ SERUM (@ninaskincare.shop)

Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#KopiIbuPutihNina
#KopiIbuPutih
#IPOWNina
#IPOWDayNightCream
#IbuPutihOxygenWhite
#Merlyna
#NinaSlimmingHerbal
#SHENina
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#SHESlimHerbal
#AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
#AirMawar
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#IPLS
#WhiteningLotion
#WhiteningCream
#WhiteningBooster

NINASKINCARE | MACKINZ SERUM (@ninaskincare.shop)

Founder NinaSkincare 😍
Haaa gebu tak uolssss ?
Nak dapat skin putih gebu macam ni wajib guna Ibu Putih + Laser Serum hokey !
Tak boleh miss. Tak boleh skip-skip
Nak putih kena konsisten !

Raya Sales Nina Skincare masih on yee
Dapatkan produk2 Nina dengan harga murah tergolek golek

KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
πŸ’– Mencerahkan kulit muka dan badan
❀️ Merawat kulit dari rekahan dan selulit
πŸ’– Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
❀️ Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
πŸ’– Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
❀️ Anti kedutan dan anti penuaan
πŸ’– Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi

NAK PUTIH NAK GEBU ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#IP
#NinaSkincare
#OriginalNinaSkincare
#LS
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#IPLS
#ComboIPLS
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#NinaSkincareShop
#WhiteningCream
#WhiteningLotion
#WhiteningBooster

MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

Founder NinaSkincare 😍
Haaa gebu tak uolssss ?
Nak dapat skin putih gebu macam ni wajib guna Ibu Putih + Laser Serum hokey !
Tak boleh miss. Tak boleh skip-skip
Nak putih kena konsisten !

Raya Sales Nina Skincare masih on yee
Dapatkan produk2 Nina dengan harga murah tergolek golek

KELEBIHAN LASER SERUM & IBU PUTIH :
πŸ’– Mencerahkan kulit muka dan badan
❀️ Merawat kulit dari rekahan dan selulit
πŸ’– Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
❀️ Tona kulit seluruh badan muka lebih sekata
πŸ’– Kulit jadi lebih anjal, lembap, berseri semulajadi
❀️ Anti kedutan dan anti penuaan
πŸ’– Membantu menghapuskan jerawat, jeragat, bintik hitam, pigmentasi

NAK PUTIH NAK GEBU ?
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#IP
#NinaSkincare
#OriginalNinaSkincare
#LS
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts
#AgentNinaSkincare
#NinaSkincareAgent
#IPLS
#ComboIPLS
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#NinaSkincareShop
#WhiteningCream
#WhiteningLotion
#WhiteningBooster

MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

Pegi lah mane pun, tak pernah tinggal #IbuPutihLaserSerumNina. Sebab 2 kesayangan ni lah buatkan kulit kita putih berseri hari demi hari. Bukan putih pucat tau. Hehehe. Yang penting putih kekal yee 😘 Sape nak order wasap je terus. Both ready stock!

TO ORDER :
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127
πŸ“² WHATSAPP/TELEGRAM 014-248 4127

#Ninaskincare
#StokisNinaskincare
#IbuPutihNina
#LaserSerumNina
#IbuPutihLaserSerumNina
#KopiIbuPutihNina
#KopiIbuPutih
#IPOWNina
#IPOWDayNightCream
#IbuPutihOxygenWhite
#Merlyna
#NinaSlimmingHerbal
#SHENina
#SlimmingHerbalNina
#SlimmingHerbal
#FacePolish
#FacePolishNina
#PolishFace
#PolishFaceNina
#SHESlimHerbal
#AirMawarBeautySpray #AirMawarBeautySprayNina
#AirMawar
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#NinaSkincareShop
#IPLS
#WhiteningLotion
#WhiteningCream
#WhiteningBooster

Perlashine & Perlaking (@perlashinebff)

DAPATKAN PERLASHINE DENGAN HARGA JIMAT
.
Promosi Pek Percubaan Perlashine 😍😍😍
.
Harga Normal RM70 sebotol.
Harga pengenalan rm55 sebotol sahaja.
.
Wowww!! 😱😱😱
PROMOSI sah sehingga notis dari HQ‼️
.
Cepat-cepat​ whatsapp sementara promosi‼️
.
βœ”οΈKesan yang sangat hebat!
βœ”οΈHanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
DM/WHATSAPP 017-7991915
DM/WHATSAPP 017-7991915
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
#ibumenyusu #nursingmom
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #perlakingRaspColly #perlaking #glowglowshineuolls #glowglowshine #perlakingbaru #perlakingoriginal

Perlashine & Perlaking (@perlashinebff)

DAPATKAN PERLASHINE DENGAN HARGA JIMAT
.
Promosi Pek Percubaan Perlashine 😍😍😍
.
Harga Normal RM70 sebotol.
Harga pengenalan rm55 sebotol sahaja.
.
Wowww!! 😱😱😱
PROMOSI sah sehingga notis dari HQ‼️
.
Cepat-cepat​ whatsapp sementara promosi‼️
.
βœ”οΈKesan yang sangat hebat!
βœ”οΈHanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
DM/WHATSAPP 017-7991915
DM/WHATSAPP 017-7991915
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
#ibumenyusu #nursingmom
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #perlakingRaspColly #perlaking #glowglowshineuolls #glowglowshine #perlakingbaru #perlakingoriginal

Perlashine & Perlaking (@perlashinebff)

DAPATKAN PERLASHINE DENGAN HARGA JIMAT
.
Promosi Pek Percubaan Perlashine 😍😍😍
.
Harga Normal RM70 sebotol.
Harga pengenalan rm55 sebotol sahaja.
.
Wowww!! 😱😱😱
PROMOSI sah sehingga notis dari HQ‼️
.
Cepat-cepat​ whatsapp sementara promosi‼️
.
βœ”οΈKesan yang sangat hebat!
βœ”οΈHanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
DM/WHATSAPP 017-7991915
DM/WHATSAPP 017-7991915
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
#ibumenyusu #nursingmom
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #perlakingRaspColly #perlaking #glowglowshineuolls #glowglowshine #perlakingbaru #perlakingoriginal

BOOSTER WHITENING PUTIH GEBU (@perlashine.officials)

" LAGI TESTIMONI PENGGUNA PERLASHINE KAPSUL MUTIARA"
.
.
Jgn risau. Siap ada money back guarantee lagi. Yang penting ia LULUS KKM dan mempunyai NO MAL okay.
Halal dan selamat diamalakn.
.
Ouhh ye siapa yg buat pembelian sekarang akn dapat FREE GIFT Sabun Mutiara yg brnilai RM40. Mmg AWESOMMEE COMBO 2produk ni tau.

Berminat nak dapatkan Perlashine Kapsul Mutiara dan FREE GIFT Sabun Mutiara boleh terus whatsapp .
.
"PS" ke 014 9666 528
"PS" ke 014 9666 528
"PS" ke 014 9666 528

P/S : Bantu kwn2 awak dgn tag mereka yg ade prob yg sama :) Dapat pahala bantu org lain tau :)
.
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #serbukmutiaraasli #perlashinehq #perlashineoriginal #whiteningbooster #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiaraoriginal
#perlashinemurah
#merdekasale #aidiladhasale
#freepostage #putihgebu #ubatputih #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #parut #jerawat #promosimerdeka #putihnatural #PerlashineFreePostage #rawatanjerawat #quputeh #promosiaidiladha #nakkulitcantik

SAFIEYILIAS94 || PUTIH || GEBU (@perlashine_officials)

" LAGI TESTIMONI PENGGUNA PERLASHINE KAPSUL MUTIARA"
.
.
Jgn risau. Siap ada money back guarantee lagi. Yang penting ia LULUS KKM dan mempunyai NO MAL okay.
Halal dan selamat diamalakn.
.
Ouhh ye siapa yg buat pembelian sekarang akn dapat FREE GIFT Sabun Mutiara yg brnilai RM40. Mmg AWESOMMEE COMBO 2produk ni tau.

Berminat nak dapatkan Perlashine Kapsul Mutiara dan FREE GIFT Sabun Mutiara boleh terus whatsapp .
.
"PS" ke 014 9666 528
"PS" ke 014 9666 528
"PS" ke 014 9666 528

P/S : Bantu kwn2 awak dgn tag mereka yg ade prob yg sama :) Dapat pahala bantu org lain tau :)
.
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #serbukmutiaraasli #perlashinehq #perlashineoriginal #whiteningbooster #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiaraoriginal
#perlashinemurah
#merdekasale #aidiladhasale
#freepostage #putihgebu #ubatputih #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #parut #jerawat #promosimerdeka #putihnatural #PerlashineFreePostage #rawatanjerawat #quputeh #promosiaidiladha #nakkulitcantik

BeeNaa Amani +6017-7754553 (@beenaa_amani)

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp οΌ‹6017-7754553(Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . :Β #cindella#treninjectionΒ #placentalucchinisheep#complexion6Β #complexion6plus#japanplatinumΒ #snowwhiteinjection#whitejadeaidΒ #cindella1200mg#tren500mgΒ #nangkuangΒ #mixingwhite#whiteningboosterΒ #lipolab#placentastemcellΒ #bioswissstemcell#whiteninginjectionΒ #tranexamicacid#rexwhiteningΒ #bloggerΒ #beautyblogger#beautyreviewΒ #koreanbeautyΒ #ivdrip#neelofaΒ #fattahaminΒ #skinwhitening#kbeautyΒ #malaysiaΒ #kulitputih

JERAGAT||JERAWAT||PUTIH||PARUT (@perlashine_malaysia)

" LAGI TESTIMONI PENGGUNA PERLASHINE KAPSUL MUTIARA"
.
.
Jgn risau. Siap ada money back guarantee lagi. Yang penting ia LULUS KKM dan mempunyai NO MAL okay.
Halal dan selamat diamalakn.
.
Ouhh ye siapa yg buat pembelian sekarang akn dapat FREE GIFT Sabun Mutiara yg brnilai RM40. Mmg AWESOMMEE COMBO 2produk ni tau.

Berminat nak dapatkan Perlashine Kapsul Mutiara dan FREE GIFT Sabun Mutiara boleh terus whatsapp .
.
"PS" ke 014 9666 528
"PS" ke 014 9666 528
"PS" ke 014 9666 528

P/S : Bantu kwn2 awak dgn tag mereka yg ade prob yg sama :) Dapat pahala bantu org lain tau :)
.
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #serbukmutiaraasli #perlashinehq #perlashineoriginal #whiteningbooster #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiaraoriginal
#perlashinemurah
#merdekasale #aidiladhasale
#freepostage #putihgebu #ubatputih #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #parut #jerawat #promosimerdeka #putihnatural #PerlashineFreePostage #rawatanjerawat #quputeh #promosiaidiladha #nakkulitcantik

BeeNaa Amani +6017-7754553 (@beenaa_amani)

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp οΌ‹6017-7754553(Strictly no calls) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . :Β #cindella#treninjectionΒ #placentalucchinisheep#complexion6Β #complexion6plus#japanplatinumΒ #snowwhiteinjection#whitejadeaidΒ #cindella1200mg#tren500mgΒ #nangkuangΒ #mixingwhite#whiteningboosterΒ #lipolab#placentastemcellΒ #bioswissstemcell#whiteninginjectionΒ #tranexamicacid#rexwhiteningΒ #bloggerΒ #beautyblogger#beautyreviewΒ #koreanbeautyΒ #ivdrip#neelofaΒ #fattahaminΒ #skinwhitening#kbeautyΒ #malaysiaΒ #kulitputih

BeeNaa Amani +6017-7754553 (@beenaa_amani)

Kenapa nak putih kena suntik? Sebab 96% vitamin terus diserap badan, lebih bagus dr makan supplement cuma 20-35% sahaja khasiat vitamin yg diserap.. Apa itu Whitening Dripping? A very big secret kept by many asian/indian/caucasian/middle eastern celebrities, and yes it’s good for you too! menjadi kegilaan ramai Celebrities bukan sahaja antarabangsa, tetapi juga kat Malaysia utk memutihkan kulit yg gelap. So sekarang mesti korang dah perasan kan ramai sangat artis Malaysia yg dulunya gelap tapi tetiba lepas 2 bulan tengok2 melepak2 je putihnya... . . Whitening IV drip ni apa? Ia adalah gabungan beberapa jenis vitamin active dan bahan utama seperti Glutathione yg bertindak untuk memutihkan kulit dengan cara suntikan ke dalam salur darah. Jadi penyerapannya 96% lebih tinggi berbanding anda memakan supplement sebab tu la kesan nya bagus dan cepat pada kulit.. Patut la pelik makan supplement berbotol2 tapi tak putih2 kan? . . . Is it safe? Yes it safe as long as you guna produk yg ORIGINAL, dos yg SELAMAT and tak overdose, follow step okay.. dan bukan suntik SENDIRI.. Siapa beli biasanya sis akan bagi list tempat/klinik/dripper utk korang buat drip okay. (Tak semua area covered). . . Kesan berapa lama? Bergantung pada darah dan metabolism serta tindak balas individu. Paling cepat seawal 24hr dah mula nampak kesan awal.. . . Putih mcm mana? Pernah tengok Eina Azman? Adira? Haaaa.. Yes dari gelap boleh jadi putih mcm tu... . . . For PURCHASE, PRICE & ENQUIRIES Whatsapp οΌ‹6017-7754553 (Strictly no call) BEAUTY INJECTION & SUPPLEMENT POSTAGE : MONDAY - FRIDAY Will reply anytime within 24 hours . : . :Β #cindella#treninjectionΒ #placentalucchinisheep#complexion6Β #complexion6plus#japanplatinumΒ #snowwhiteinjection#whitejadeaidΒ #cindella1200mg#tren500mgΒ #nangkuangΒ #mixingwhite#whiteningboosterΒ #lipolab#placentastemcellΒ #bioswissstemcell#whiteninginjectionΒ #tranexamicacid#rexwhiteningΒ #bloggerΒ #beautyblogger#beautyreviewΒ #koreanbeautyΒ #ivdrip#neelofaΒ #fattahaminΒ #skinwhitening#kbeautyΒ #malaysiaΒ #kulitputih

BOOSTER WHITENING PUTIH GEBU (@booster_whitening_official)

" LAGI TESTIMONI PENGGUNA PERLASHINE KAPSUL MUTIARA"
.
.
Jgn risau. Siap ada money back guarantee lagi. Yang penting ia LULUS KKM dan mempunyai NO MAL okay.
Halal dan selamat diamalakn.
.
Ouhh ye siapa yg buat pembelian di website akn dpat FREE GIFT Sabun Mutiara yg brnilai RM40. Mmg AWESOMMEE COMBO 2produk ni tau.

Berminat nak dapatkan Perlashine Kapsul Mutiara dan FREE GIFT Sabun Mutiara boleh terus whatsapp .
.
"PS" ke 014 9666 528
"PS" ke 014 9666 528
"PS" ke 014 9666 528

P/S : Bantu kwn2 awak dgn tag mereka yg ade prob yg sama :) Dapat pahala bantu org lain tau :)
.
.
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #serbukmutiaraasli #perlashinehq #perlashineoriginal #whiteningbooster #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiaraoriginal
#perlashinemurah
#merdekasale #aidiladhasale
#freepostage #putihgebu #ubatputih #ubatparut #ubatjerawat #ubatjeragat #parut #jerawat #promosimerdeka #putihnatural #PerlashineFreePostage #rawatanjerawat #quputeh #promosiaidiladha #nakkulitcantik

Perlashine & Perlaking (@perlashinebff)

DAPATKAN PERLASHINE DENGAN HARGA JIMAT
.
Promosi Pek Percubaan Perlashine 😍😍😍
.
Harga Normal RM70 sebotol.
Harga pengenalan rm55 sebotol sahaja.
.
Wowww!! 😱😱😱
PROMOSI sah sehingga notis dari HQ‼️
.
Cepat-cepat​ whatsapp sementara promosi‼️
.
βœ”οΈKesan yang sangat hebat!
βœ”οΈHanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
DM/WHATSAPP 017-7991915
DM/WHATSAPP 017-7991915
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
#ibumenyusu #nursingmom
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #perlakingRaspColly #perlaking #glowglowshineuolls #glowglowshine #perlakingbaru #perlakingoriginal

Perlashine & Perlaking (@perlashinebff)

DAPATKAN PERLASHINE DENGAN HARGA JIMAT
.
Promosi Pek Percubaan Perlashine 😍😍😍
.
Harga Normal RM70 sebotol.
Harga pengenalan rm55 sebotol sahaja.
.
Wowww!! 😱😱😱
PROMOSI sah sehingga notis dari HQ‼️
.
Cepat-cepat​ whatsapp sementara promosi‼️
.
βœ”οΈKesan yang sangat hebat!
βœ”οΈHanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
βœ”οΈSeawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
βœ”οΈSeawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!
.
DM/WHATSAPP 017-7991915
DM/WHATSAPP 017-7991915
.
"Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!"
.
#ibumenyusu #nursingmom
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara #dsiempire #bukansupplementkilo #perlashinepromosi #perlashine #fenomenaserbukmutiara #serbukmutiaraasli #perlashinemalaysia #perlashinehq #perlashineoriginal #mutiara #whiteningbooster #sebijiseharipundahbolehcantik #bazarpaknil #sayajualonline #serbukmutiara #serbukmutiaraperlashine #kapsulmutiara #kapsulmutiaraasli #kapsulmutiaraoriginal #mutiaraasli #perlakingRaspColly #perlaking #glowglowshineuolls #glowglowshine #perlakingbaru #perlakingoriginal
More...