Ver88 Gluta Barbieswink (@classpretty.co)

🌱
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💞RM57 + FREE POSTAGE
💞RM55 for 5pcs + FREE POSTAGE
💰BUY MORE SAVE MORE
#savebudgetpackage
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌱
Maquereau Collagen✨
.
Have 60 capsules
.
👉🏻Whitening
👉🏻Reduce dark spot
👉🏻Smooth skin
👉🏻100% saft
👉🏻Collagen import from Japan
.
❗️Manquereau is not Gluta❌
📌Its Pure Collagen💙
.
📍1st pack- smooth skin
📍2nd pack- whitening skin
📍3rd pack- whitening skin with aura & no more acne
.
🔴Maquereau Collagen Capsul ( Collagen Pure Pure )
🐟Collagen 💯% tulen yang diimport dari Jepun. 🐟Membantu mengurangkan kecacatan kulit, jerawat , kusam kerana tidur lewat , menguatkan rambut dan kuku, merangsang peredaran darah. 💁wanita makan yang baik dikaji.🙋🏼‍♂️ lelaki juga bagus di ambil.
~
📌AMARAN :: ✖️tidak sesuai untuk orang yang alah kepada makanan laut semua jenis.
~
✔️Halal dan Selamat dengan lulusan sijil.
✔️ Tiada bahan larangan campur 100%.
✔️ Tiada bahan tambahan, tiada bahan-bahan lain 100%.
~
✅FDA Recod No Rasmi 11-1-14153-1-0203.
~
✔️ hasil perubahan :: -
➡️ 1 paket kulit cerah dengan sentuhan lembut seperti sutera boleh dirasai.
➡️ 2 paket kulit mula putih dan mula melihat dengan jelas.
➡️ 3 paket seterusnya kulit putih , sihat , kulit putih terang dan aura kesan jerawat hilang. ~
🔱 setiap pek mengandungi 60 tablet.tahan selama 1bulan.
➡️untuk mengambil ::- Formula biasa 2 tablet sebelum tidur.
➡️untuk segera pemutihan ::- mengambil 4 tablet sebelum tidur.
.
#whiteninggluta #maqueareaucollagen #purecollagen #whiteningcollagen #collagen

COLLAGEN & DETOX DRINK (@xuraya.mo)

#EdreeanaCollagenFeedback!
-
Siapaaaa dkt sini parut jerawat susah hilang? 🙋🏻 Edreeana Collagen mampu merawat masalah parut jerawat anda! Tgk tu customer kita, baru consume seminggu, parut jerawat dah pudar dah, even kawan pun tegur makin cantik! Plus kulit makin cerahhhhh. Jom flawless before raya!
-
Price: RM 80
FREE POSTAGE
-
feel free to ask any question! ✨
whatsapp: +6 012 717 7937
wechat: surayaaj
.
.
.
.
.
#skincarelovers #skincareloversmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #whiteningcollagen #whiteningcollagenmalaysia #whiteningcollagenmurah #edreeanacollagen #sayajualcollagen #sayajualcollagenmurah #sayajualcollagenmalaysia #collagenmalaysia #collagenmurah #collagenmalaysiamurah #organikcollagenmurah #organiccollagenmurah #organikcollagenmalaysia #organiccollagenmalaysia #supplementputih #supplementputihmalaysia #supplementputihmurah

COLLAGEN & DETOX DRINK (@xuraya.mo)

#EdreeanaCollagenFeedback!
-
Asik bagi feedback ayat je kannn, nah ni kita bagi feedback gambar pulak! Kulit customer kita makin pulih! Parut jerawat makin pudar & sunburn pun dah tkde plus kulit dia makin cerah skrng! 😍 Bezaaaa gila dgn duluuu 😱 Soooo kalau nak kulit flawless time raya, jom consume Edreeana Collagen now! Better start before it's too late 💜
-
Price: RM 80
FREE POSTAGE
-
feel free to ask any question! ✨
whatsapp: +6 012 717 7937
wechat: surayaaj
.
.
.
.
.
#skincarelovers #skincareloversmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #whiteningcollagen #whiteningcollagenmalaysia #whiteningcollagenmurah #edreeanacollagen #sayajualcollagen #sayajualcollagenmurah #sayajualcollagenmalaysia #collagenmalaysia #collagenmurah #collagenmalaysiamurah #organikcollagenmurah #organiccollagenmurah #organikcollagenmalaysia #organiccollagenmalaysia #supplementputih #supplementputihmalaysia #supplementputihmurah

COLLAGEN & DETOX DRINK (@xuraya.mo)

#EdreeanaCollagenFeedback!
-
Baruuuu makan 10 sachets, kulit muka makin cerah & putihhhh. Even mak dia pun tegur tauuuu kulit dia makin cerah 🙈 Nanti boleh lah lawa lawa time rayaaaa dgn kulit flawless! Nak kulit cerah & putih time raya? Jom consume Edreeana! Whatsapp kita cepat!
-
Price: RM 80
FREE POSTAGE
-
feel free to ask any question! ✨
whatsapp: +6 012 717 7937
wechat: surayaaj
.
.
.
.
.
#skincarelovers #skincareloversmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #whiteningcollagen #whiteningcollagenmalaysia #whiteningcollagenmurah #edreeanacollagen #sayajualcollagen #sayajualcollagenmurah #sayajualcollagenmalaysia #collagenmalaysia #collagenmurah #collagenmalaysiamurah #organikcollagenmurah #organiccollagenmurah #organikcollagenmalaysia #organiccollagenmalaysia

COLLAGEN & DETOX DRINK (@xuraya.mo)

#EdreeanaCollagenFeedback!
-
parut parut jerawat dkt dahi dia dah kurang! staff dkt tempat office dia pun tegur kulit makin bersih & makin putih 😱 yeayyy! so siapa yang nak kulit bersih & putih mcm customer kita ni, whatsapp kita cepat!
-
Price: RM 80
FREE POSTAGE
-
feel free to ask any questions!
whatsapp: +6 012 717 7937
wechat: surayaaj
.
.
.
.
.
#skincarelovers #skincareloversmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #whiteningcollagen #whiteningcollagenmalaysia #whiteningcollagenmurah #edreeanacollagen #sayajualcollagen #sayajualcollagenmurah #sayajualcollagenmalaysia #collagenmalaysia #collagenmurah #collagenmalaysiamurah #organikcollagenmurah #organiccollagenmurah #organikcollagenmalaysia #organiccollagenmalaysia

ramonbeautyshop indonesia (@ramonbeautyshop_id)

Minuman Supplement Collagen yang termasuk kategori premium karena memiliki hasil yang sangat terbukti sejak pertama kali konsumsi.

Super Collagen CoQ10 merupakan supplement collagen yang begitu menakjubkan karenan memiliki efek samping yang dapat segera dirasakan hasilnya tanpa harus menunggu lama.

berFungsi untuk :
* manghaluskan kulit, mengatasi masalah jerawat
* memutihkan dan menghilangkan flek dalam waktu singkat
* powerfull antioxidant, melindungi tubuh dan kecantikan kita dari radikal bebas
* anti aging, wanita usia 25 thn keatas (terutama yg sudah punya anak) wajib mengkonsumsi, karena sejak usia 25 thn proses penuaan dimulai
* membantu menurunkan berat badan, karena mengandung L-carnitin
* menyegarkan kulit, membuat kulit menjadi kenyal dan berseri
* menghilangkan bekas luka dan proses pembaharuan kulit
* memperkuat rambut, dan menjadikan rambut segar, sehat
* memperkuat kuku, jadi tidak mudah patah
* menghilangkan keriput, age spot.
* memperkuat tulang, sendi dan otot (jadi tidak hanya fungsi luar saja, tapi juga menjaga kesehatan jangka panjang)

Semua dicapai hanya dalam 3 hari untuk merasakan efek dari Queen of Beauty Supplement ini.

NB: tidak usah minum supplement ini secara terus-menerus, setelah bulan ke 2 anda dapat menggabung dengan supplement yg lebih terjangkau untuk mempertahankan kecantikan Anda. Ditambah Ratu Supplement ini 3 hari sekali saja.

Isi per botol 720 ml.

Dosis untuk umur di atas 25 tahun : 20-40 ml.
Dosis untuk umur di bawah 25 tahun : 10-15ml.

NOTE : ongkir kena 4KG (buat packing aman & keamanan lolos pengiriman di expedisi..no komplein). Super Collagen CoQ10

Collagen murni asli Jepang sekarang available di ramonbeautyshop_id

The Queen of Beauty Supplement is here, Dear !! Harga 2,5 juta

Order sms atau wa 085777223534

LINE : @osw1300a

#supercollagencoq10
#supercollagen
#supercollagencoq10asli
#supercollagencoq10original
#supercollagencoq10murah
#supercollagenmurah
#supercollagenjakarta
#supercollagenwhitening
#collagen #collagensuplement #whiteningcollagen #skinsuplement

ramonbeautyshop indonesia (@ramonbeautyshop_id)

Minuman Supplement Collagen yang termasuk kategori premium karena memiliki hasil yang sangat terbukti sejak pertama kali konsumsi.

Super Collagen CoQ10 merupakan supplement collagen yang begitu menakjubkan karenan memiliki efek samping yang dapat segera dirasakan hasilnya tanpa harus menunggu lama.

berFungsi untuk :
* manghaluskan kulit, mengatasi masalah jerawat
* memutihkan dan menghilangkan flek dalam waktu singkat
* powerfull antioxidant, melindungi tubuh dan kecantikan kita dari radikal bebas
* anti aging, wanita usia 25 thn keatas (terutama yg sudah punya anak) wajib mengkonsumsi, karena sejak usia 25 thn proses penuaan dimulai
* membantu menurunkan berat badan, karena mengandung L-carnitin
* menyegarkan kulit, membuat kulit menjadi kenyal dan berseri
* menghilangkan bekas luka dan proses pembaharuan kulit
* memperkuat rambut, dan menjadikan rambut segar, sehat
* memperkuat kuku, jadi tidak mudah patah
* menghilangkan keriput, age spot.
* memperkuat tulang, sendi dan otot (jadi tidak hanya fungsi luar saja, tapi juga menjaga kesehatan jangka panjang)

Semua dicapai hanya dalam 3 hari untuk merasakan efek dari Queen of Beauty Supplement ini.

NB: tidak usah minum supplement ini secara terus-menerus, setelah bulan ke 2 anda dapat menggabung dengan supplement yg lebih terjangkau untuk mempertahankan kecantikan Anda. Ditambah Ratu Supplement ini 3 hari sekali saja.

Isi per botol 720 ml.

Dosis untuk umur di atas 25 tahun : 20-40 ml.
Dosis untuk umur di bawah 25 tahun : 10-15ml.

NOTE : ongkir kena 4KG (buat packing aman & keamanan lolos pengiriman di expedisi..no komplein). Super Collagen CoQ10

Collagen murni asli Jepang sekarang available di ramonbeautyshop_id

The Queen of Beauty Supplement is here, Dear !! Harga 2,5 juta

Order sms atau wa 085777223534

LINE : @osw1300a

#supercollagencoq10
#supercollagen
#supercollagencoq10asli
#supercollagencoq10original
#supercollagencoq10murah
#supercollagenmurah
#supercollagenjakarta
#supercollagenwhitening
#collagen #collagensuplement #whiteningcollagen #skinsuplement

Produk Jenama Sendiri (@naturalherbalindustries)

Promo! 📣📣📣📣📣📣 Whitening collagen 1200gram
Moq: 100 jars
Harga: rm5000

Siap:
1. Produk
2. Jar
3. Label
4. KKM food
5. Delivery klang valley
Artwork dari customer (follow kkm guideline for food)

Call kami 013-219 6967 #naturalherbalindustries
#collagen
#powdercollagen
#kosmetik
#kosmetikmurah
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik
#kualiti
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan
#produkmakanan
#produkhalal
#sayajual
#sayabeli
#bazarpaknil

ramonbeautyshop indonesia (@ramonbeautyshop_id)

Minuman Supplement Collagen yang termasuk kategori premium karena memiliki hasil yang sangat terbukti sejak pertama kali konsumsi.

Super Collagen CoQ10 merupakan supplement collagen yang begitu menakjubkan karenan memiliki efek samping yang dapat segera dirasakan hasilnya tanpa harus menunggu lama.

berFungsi untuk :
* manghaluskan kulit, mengatasi masalah jerawat
* memutihkan dan menghilangkan flek dalam waktu singkat
* powerfull antioxidant, melindungi tubuh dan kecantikan kita dari radikal bebas
* anti aging, wanita usia 25 thn keatas (terutama yg sudah punya anak) wajib mengkonsumsi, karena sejak usia 25 thn proses penuaan dimulai
* membantu menurunkan berat badan, karena mengandung L-carnitin
* menyegarkan kulit, membuat kulit menjadi kenyal dan berseri
* menghilangkan bekas luka dan proses pembaharuan kulit
* memperkuat rambut, dan menjadikan rambut segar, sehat
* memperkuat kuku, jadi tidak mudah patah
* menghilangkan keriput, age spot.
* memperkuat tulang, sendi dan otot (jadi tidak hanya fungsi luar saja, tapi juga menjaga kesehatan jangka panjang)

Semua dicapai hanya dalam 3 hari untuk merasakan efek dari Queen of Beauty Supplement ini.

NB: tidak usah minum supplement ini secara terus-menerus, setelah bulan ke 2 anda dapat menggabung dengan supplement yg lebih terjangkau untuk mempertahankan kecantikan Anda. Ditambah Ratu Supplement ini 3 hari sekali saja.

Isi per botol 720 ml.

Dosis untuk umur di atas 25 tahun : 20-40 ml.
Dosis untuk umur di bawah 25 tahun : 10-15ml.

NOTE : ongkir kena 4KG (buat packing aman & keamanan lolos pengiriman di expedisi..no komplein). Super Collagen CoQ10

Collagen murni asli Jepang sekarang available di ramonbeautyshop_id

The Queen of Beauty Supplement is here, Dear !! Harga 2,5 juta

Order sms atau wa 085777223534

LINE : @osw1300a

#supercollagencoq10
#supercollagen
#supercollagencoq10asli
#supercollagencoq10original
#supercollagencoq10murah
#supercollagenmurah
#supercollagenjakarta
#supercollagenwhitening
#collagen #collagensuplement #whiteningcollagen #skinsuplement

THE SURIAROSES A0005 (@kakrose.beauty)

Dok promote tapi tak bagitau apa itu TWC. Ishhh. Meh baca mat bawah ni. .
TWC ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tak perlu dibancuh. Rasailah perubahan seawal 1 minggu sahaja! Pelbagai testimoni telah kami dapat walaupun masih baru dlm pasaran! ❤️
.
TWC mengandungi 6,000,000mg collagen dimana ia berkesan 15x LEBIH berbanding collagen biasa! Menarik bukan? .

APA FUNGSI TWC?
.

FUNGSI-FUNGSI #TWC 👉 Memutihkan, mencerahkan & melicinkan kulit seluruh badan.
👉Kuku dan rambut lebih kuat & tak mudah patah atau gugur.
👉Mengurangkan kedut dan garis halus.
👉Membantu melindungi kulit dari sinaran UV.
👉Berfungsi sebagai antioksidan, anti radang & anti kanser.
👉Membantu mencegah penyakit alzheimer.
👉Mengawal tekanan darah tinggi & diabetes.
👉Menghasilkan sel kolagen baru.
.
Nak tahu lebih lanjut, nak sembang deraih deraih, meh whatsApp kakrose 016 980 2916 💃
.

#sayajual
#thesuriaroseswhitening
#whiteningcollagen
#beautycollagen
#putihkekal
#putihgebu
#jeragat
#jerawat
#perkahwinan
#pertunangan
#cantik
#produkterbaik
#highquality
#wanitabekerjaya
#cantikberseri
#caraputihkankulit
#putihcollagen
#sayajualmurah #twc #twckotabharu #hsc #heroseorangcinderella

RAHSIA KULIT CANTIK (@by_wahida)

CLOSE UP dari feedback tadi (boleh refer previous post untuk baca conversation)
.
Ni pengguna Ufora bagi feedback selepas consume baru 5 sachets, jerawat pasir makin menghilang dan seluruh tubuh makin cerah bukan setakat muka je tau. .
.
Korang bila nak mula consume Ufora? Jangan tak tau yang dalam 1 box Ufora ada 30 sachets. Bestttt ke besttt?😍
.
Whatsapp wahida 0132723195 untuk order 😘 .
#ufora #uforacollagen #uforaglowhitecollagen #uforabeauty #uforano1collagen #whiteningcollagen #collagen #kolagen #serbukmutiara #glutathione #agentufora #agentkulai #codkulai #kulai #tipskulitcantik #tipskulitcerah #rahsiakulitputih #rahsiaputihgebu #putihgebu #cerah #berseri - #regrann

RAHSIA KULIT CANTIK (@by_wahida)

FEEDBACK UFORA COLLAGEN.
.
Fuhhhhhh banyaknya testimoni dan feedback Ufora Collagen yang dapat hari ni.
.
Ni pengguna Ufora bagi feedback selepas consume baru 5 sachets, jerawat pasir makin menghilang dan seluruh tubuh makin cerah bukan setakatmuka je tau. .
.
Korang bila nak mula consume Ufora? Jangan tak tau yang dalam 1 box Ufora ada 30 sachets. Bestttt ke bestttt?😍
.
Whatsapp wahida 0132723195 😘.
.
#ufora #uforacollagen #uforabeauty #uforaglowhitecollagen #uforawhiteningcollagen #collagen #whiteningcollagen #beautycollagen #kolagen #serbukmutiara #glutathione #susukambing #tipskulitcantik #tipskulitcerah #tipskulitputih #rahsiaputihgebu #rahsiakulitputih #rahsiakulitcantik #produkkecantikan #agentuforakulai #agent #kulai #codkulai #regrann

RAHSIA KULIT CANTIK (@by_wahida)

UFORA COLLAGEN mampu untuk mencerahkan kulit anda dengan kesan seawal 7 hari sahaja!
.

Kenapa Ufora dikatakan sangat berkesan? Sebab ianya dirumuskan khas dengan bahan aktif berkelas tinggi yang dikelaskan sebagai bahan aktif KELAS AAA.
.

Lihat saja bahan-bahan kandungan Ufora, 100% dari bahan ibu putih terbaikk. Tiada bahan campuran atau ubat yang pelik-pelik. Sangat selamat digunakan.
.

Bila menggunakan bahan aktif seperti ini semestinya harga Ufora agak sedikit tinggi akibat pihak HQ mementingkan kesan bukan aspek orang mampu or tak mampu beli, jika kami menggunakan bahan aktif kelas rendah semestinya produk ni mempunyai kesan lambat dan boleh dijual dengan harga yg agak rendah
.

Jadi kalau kita inginkan kesan yang pantas dan selamat jangan takut untuk melabur.
.
Nak cantik memerlukan pengorbanan dan usaha. Jangan beli kalau anda lebih sukakan tunggu kesan yg agak lama dan harga murah kerana Ufora mempunyai kesan yg sngt cepat dan harga agak sedikit tinggi!

Pelaburan yg sangat berbaloi untuk mereka yg inginkan kulit putih!
.

Whatsapp wahida 0132723195 untuk order 😘
.
#ufora #uforacollagen #uforano1collagen #uforaglowhitecollagen #uforabeauty #whiteningcollagen #collagen #serbukmutiara #gluthathione #susukambing #agentuforakulai #codkulai #kulitcerahberseri #kulitputih #putihgebu #TipsKulitCantik #tipskecantikan #rahsiakulitputih - #regrann

VITAMIN C🌸SHAKLEE 🌸JIMAT🌸MURAH (@shakleeby.anis)

Vitamin C Shaklee ini memang betul-betul jimat tau. Nak tahu kenapa ? 1 botol tahan 3-6 bulan tau. Jimat kan? 😉
.
Cara Vitamin C mencantikkan kulit : .
🌸 Mencerahkan dari dalam
🌸 Mengurangkan jerawat
🌸 Mengatasi masalah kulit berminyak
🌸 Melembapkan kulit
🌸 Memudarkan parut.
🌸 Menjadikan kulit lebih berseri dan glowing .
🌸 Merangsang penghasilan kolagen untuk awet muda. .
🌸 Meratakan tona warna kulit.
🌸 Menguatkan sistem imunisasi ( So takde la uolls lesu dan tak bermaya je kan 🙊)
.
Vitamin C Shaklee ialah Vitamin C pertama yg dihasilkan menggunakan sistem pelepasan berperingkat ( sustained release ). Oleh sebab adanya sistem ini, sebanyak 100mg vitamin c dilepaskan setiap jam. .
.
1 tablet = 500mg = 5 jam = 7 biji oren.
.
Badan kita boleh serap 100-200mg vitamin c saja tau dalam satu-satu masa. Kalau lebih akan disingkirkan melalui air kencing. Rugi dakk ?? 😅
.
Tapi dengan adanya sistem ini, takkan ada pembaziran kerana vitamin c dilepaskan secara perlahan-lahan, dan badan dapat menyerap kesemua 500mg vitamin c ini.
Hanya dgn Vitamin C shaklee je tau 😉
.
Whatsapp 019-7522026
.
#skincaresemulajadi #skincareorganik #collagen #umaima #vitaminc #whiteningcollagen #whiteningbooster #jemaima #bellezacollagen #aijuicedossier #bvrc #quputihmillioncell #dianzvitamin #azanisscarserum #aurawhitecollagen #kcolly #babiesblink #manjakaseh

Endorse Free | Open Jun'17 💌DM (@ms_mo_)

Hai wanita2 cantik 🙋🏼
Ini aku mau promosikan produk Queen Collagen, minuman alami rasa buah yg mengandung collagen. Recomended bgt untuk kecantikan kulit. Karna produk2nya mengandung High calsium, High vitamin A,B,C, Collagen, Glutathione, Glutamine, Gelatin, Ekstrack Guava dan masi byk kandungan lain yg fungsinya untuk membuat kulit wajah dan tubuh luar dalam kita sehat, kencang, putih, dan jg awet muda. Aku sendiri jg memakai produk ini dan mendapatkan khasiatnya. 。


Yuk dapatkan 1paket produk kecantikan Queen Collagen ini di 👉🏻 @choco_beauty_care


#queencollagen #queencollagenoriginal #collagenkecantikan #minumancollagen #facebodysoap #collagen #collagenrasabuah #beautyforever #collagenqueen #sabunpemutih #whiteningcollagen #whiteningsoap #endorseindo #minumankecantikan #vitaminkecantikan #trustedolshop #mo #moendorsement #queencollagen25000mg #queencollagenbpom #queencollagenmurah
More...