I L O V E Y O U HQ (@ultimate_dazzling)

Wahh.. tengok kulit akak lawa kita ni.. setelah consume Charming Collagen. Tak pening dah nak pikir pakai produk apa. Punya lah belambak produk kat Malaysia ni.. tapi.. bestnya CC ni uolls boleh guna 4 dalam 1 serbukkk !
Jom gantikan skincare yang boleh bahaya kan kulit dengan SERBUK POWDER COLLAGEN yang Ajaib ni !

Usya ig @ultimate_dazzling ๐Ÿ˜˜

#charmingcollagen
#charmingcollagenily
#ultimatedazzling
#collagen
#collagenmurah
#collagenpowder
#collagendrink
#collagenmalaysia
#whiteningcollagen
#kolagen
#cantik
#cantikputih
#gebugebas
#putihsatubadan
#putihkekal
#produkkesihatan
#produkkecantikan
#makeup
#makeuptutorial
#cosmetics
#redvelvet

Produk Jenama Sendiri (@naturalherbalindustries)

Tablet collagen/detox/for children/meal replacement.
Moq: 450 botol
Sebotol: 60 tablets
Harga: RM14,300
Harga seunit:RM31.80
Harga termasuk:
1. Produk
2. Label
3. KKM (di bawah produk makanan-label perlu patuh guidelines makanan)
4. Shrink wrap - bekas dari customer
- artwork label dari customer - harga tidak termasuk kos penghantaran

Call 013-219 6967

#naturalherbalindustries
#collagen
#collagenshot
#collagentablet
#collagenpowder
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik
#kualiti
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan
#produkmakanan
#produkhalal
#sayajual
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah
#kolagen
#jellycollagen
#collagen

Founder of SparkleCrown (@huiyie0708)

ๅ†ๅฟ™ไนŸไธ่ƒฝๅฟ˜ไบ† #SELEvA ๐ŸŒน
ไธ€ๅคฉไธ€ๆฏ Seleva๏ผŒ
็พŽ็™ฝไธไผš่ฟœ็ฆปๆˆ‘ ๐Ÿ™†
่ฟ˜ๅฏไปฅ่กฅๅ……ไฝ“ๅ†…่ƒถๅŽŸ่›‹็™ฝ ๐Ÿ˜˜

#ๅ–็š„็พŽ็™ฝ้’ˆ #ๅฎ‰ๅ…จๅˆๅฅๅบท #WhiteningCollagen

I L O V E Y O U HQ (@ultimate_dazzling)

Charming Collagen in da houzeeee ! Meh pakat lawa macam sis @mirashamsuddin kita ni.. sejak consume Charming Collagen, alhamdulillah kulit wajah makin baik.. parut makin pudar, jerawat pun cepat je kecut.. mana taknya.. sis ni siap buat masker uollsss ! Tak pening da nak pakai produk apa lepas ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ #charmingcollagen
#charmingcollagenily
#ultimatedazzling
#collagen
#collagenmurah
#collagenpowder
#collagendrink
#collagenmalaysia
#whiteningcollagen
#kolagen
#cantik
#cantikputih
#gebugebas
#putihsatubadan
#putihkekal
#produkkesihatan
#produkkecantikan
#makeup
#makeuptutorial
#cosmetics

Produk Jenama Sendiri (@naturalherbalindustries)

Malas cakap la. Tgk coverage dia. Power! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป Kami geram je nak simpan jadi produk kami tapi bos kata..sabar! Rezeki orang lain. Cepat2. Sebelum orang ambil.

Harga: RM17/- seunit
MOQ:200pcs
Termasuk:
โœ…bekas
โœ…FREE transparent sticker for label.
โœ…delivery Klang Valley

Call 013-219 6967
#naturalherbalindustries
#foundationmalaysia
#collagenshot
#collagentablet
#collagenpowder
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik
#kualiti
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan
#produkmakanan
#produkhalal
#sayajual
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah
#kolagen
#jellycollagen
#collagen

ORGANIC SKINCARE (@xuraya.mo)

#EdreeanaCollagenFeedback!
-
Baru empat hari consume Edreeana, jerawat makin pudar! ๐Ÿ˜ฑ Sampai ayah & kakak pun tegur kulit makin glowing. Kalau keep on consistent consume, mungkin kulit akan makin sembuh, glowing & flawless gittew ๐Ÿ˜œ Ini semua bergantung kepada hormon masing masing, yang penting banyak kan minum air, at least 3 litre satu hari! ๐Ÿฅ›
-
Price: RM 80
FREE POSTAGE
-
feel free to ask any question! โœจ
whatsapp / telegram: +6 012 717 7937
.
.
.
.
.
#skincarelovers #skincareloversmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #whiteningcollagen #whiteningcollagenmalaysia #whiteningcollagenmurah #edreeanacollagen #sayajualcollagen #sayajualcollagenmurah #sayajualcollagenmalaysia #collagenmalaysia #collagenmurah #collagenmalaysiamurah #organikcollagenmurah #organiccollagenmurah #organikcollagenmalaysia #organiccollagenmalaysia #supplementputih #supplementputihmalaysia #supplementputihmurah

ORGANIC SKINCARE (@xuraya.mo)

#EdreeanaCollagenFeedback!
-
Baruuuu makan 10 sachets, kulit muka makin cerah & putihhhh. Even mak dia pun tegur tauuuu kulit dia makin cerah ๐Ÿ™ˆ Nanti boleh lah lawa lawa time rayaaaa dgn kulit flawless! Nak kulit cerah & putih time raya? Jom consume Edreeana! Whatsapp kita cepat!
-
Price: RM 80
FREE POSTAGE
-
feel free to ask any question! โœจ
whatsapp: +6 012 717 7937
wechat: surayaaj
.
.
.
.
.
#skincarelovers #skincareloversmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #whiteningcollagen #whiteningcollagenmalaysia #whiteningcollagenmurah #edreeanacollagen #sayajualcollagen #sayajualcollagenmurah #sayajualcollagenmalaysia #collagenmalaysia #collagenmurah #collagenmalaysiamurah #organikcollagenmurah #organiccollagenmurah #organikcollagenmalaysia #organiccollagenmalaysia

BIRTHDAY SALE RM50 1 BOTOL ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ (@iloveyoubyridh)

๐ŸŽ‰ Special Bigboss Birthday SALE โ—๏ธ๐ŸŽ‰
.
Salam sister brother, kalau saya share Collagen paling pure, paling best dan paling berkesan bila consume ugais nak tau tak ? Agak-agak bergegar tak bergegar poket ugaiss kalau Bigboss Ultimate Dazzling buat sale TAK MASUK AKAL โ‰๏ธ
.
CHARMING COLLAGEN BY ULTIMATEDAZZLING ialah satu-satu nya collagen yang memang PURE, dihasilkan dari bahan-bahan organik dan herba terbaik dan penggunaan yang sangat jimat dan berbaloi-baloi ๐Ÿ˜
.
Kenapa Charming Collagen nie sangat JIMAT & BERBALOI GILER โ‰๏ธ
.
โœ”๏ธ Tak perlukan SKINCARE lagi โœ”๏ธ Tak perlukan SERUM lagi โœ”๏ธ Tak perlukan SCRUB lagi .
Hanya dengan 1 Charming Collagen ugaiss boleh kemam dan minum untuk dalaman luaran dan boleh menggantikan SKINCARE, SERUM dan SCRUB dengan hanya membancuh pekat Charming Collagen dan tampal di muka. Fuyoooo โ—๏ธ3 in 1 ๐Ÿ˜ฑ
.
โœ”๏ธ Beli 1 botol Charming Collagen = RM50 (bukan harga normal) + 20% off .
โœ”๏ธ Beli 2 botol Charming Collagen = RM120 (harga makin tak normal) + FREE 1 botol Charming Collagen bebbb โ—๏ธ
.
๐Ÿ“ฎPostage 1 botol = RM7 SM/ RM10 SS .
๐Ÿ“ฎ Postage 2 botol = RM10 SM/ RM15 SS .
Promosi gila setahun sekali nie sah sehingga 14/08/2017-21/08/2017 .
Kindly Whatsapp : 013 9503174
.
#charmingcollagen #whiteningcollagen #byiloveyou

I L O V E Y O U HQ (@ultimate_dazzling)

Peminat Tegar Charming Collagen !
Produk yang paling jimat kat Malaysia !
Tak perlu pening duit nak kena keluar setiap bulan gara-gara nak beli produk mahal !
3bulan terjamin BAHAGIA dengan promosi TAK MASUK AKAL sempena FABULOUS BIRTHDAY SALE by @ultimate_dazzling
Dah la offer 20% save !
ada pulakk...
BUY 2 FREE 1 !
Jimat duit kau nakkkk hahah ๐Ÿ˜œ

More info Whatsapp 0169955318 ๐Ÿ˜˜

#charmingcollagen
#charmingcollagenily
#ultimatedazzling
#collagen
#collagenmurah
#collagenpowder
#collagendrink
#collagenmalaysia
#whiteningcollagen
#kolagen
#cantik
#cantikputih
#gebugebas
#putihsatubadan
#putihkekal
#produkkesihatan
#produkkecantikan
#makeup
#makeuptutorial
#cosmetics

Produk Jenama Sendiri (@naturalherbalindustries)

Promo Set 4 in 1 ALL IN!
Hanya RM32/set
MOQ:1000 sets
Dalam box set ada:
1-Cleanser 50ml
2-Day Cream 50ml
3-Night Cream 50ml
4-Intensive Repair Serum 50ml
Harga termasuk:
-botol (terpilih)
-label
-kotak set
-KKM
-delivery klang valley
Contact kami 013-219 6967
#naturalherbalindustries
#hotgel
#collagenshot
#collagentablet
#collagenpowder
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik
#kualiti
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan
#produkmakanan
#produkhalal
#sayajual
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah
#kolagen
#jellycollagen
#collagen

Produk Jenama Sendiri (@naturalherbalindustries)

Promo Set 4 in 1 ALL IN!
Hanya RM32/set
MOQ:1000 sets
Dalam box set ada:
1-Cleanser 50ml
2-Day Cream 50ml
3-Night Cream 50ml
4-Intensive Repair Serum 50ml
Harga termasuk:
-botol (terpilih)
-label
-kotak set
-KKM
-delivery klang valley
Contact kami 013-219 6967
#naturalherbalindustries
#hotgel
#collagenshot
#collagentablet
#collagenpowder
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik
#kualiti
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan
#produkmakanan
#produkhalal
#sayajual
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah
#kolagen
#jellycollagen
#collagen

I L O V E Y O U HQ (@ultimate_dazzling)

Alang-alang Promosi Tak Masuk Akal tu masih on.. Jom le grab Charming Collagen ni..
1001 khasiat terbaik dalam 1serbuk Charming Collagen.
Nak Cantik + Sihat zaman sekarang ni senang je. ๐Ÿ˜˜

Selesai kan 1001 masalah kulit dengan Charming Collagen je uolls.. Kan senang ๐Ÿ˜˜
More info, klik je link biru kat profile @ultimate_dazzling ๐Ÿค—

#charmingcollagen
#charmingcollagenily
#ultimatedazzling
#collagen
#collagenmurah
#collagenpowder
#collagendrink
#collagenmalaysia
#whiteningcollagen
#kolagen
#cantik
#cantikputih
#gebugebas
#putihsatubadan
#putihkekal
#produkkesihatan
#produkkecantikan
#makeup
#makeuptutorial
#cosmetics

BIRTHDAY SALE RM50 1 BOTOL ๐ŸŽŠ๐ŸŽ‰ (@iloveyoubyridh)

Wahhhhh ! Sempena birthday bigboss ultimate dazzling buat gila-gila seminggu kottt ! .
#charmingcollagen #whiteningcollagen #pm0139503174

I L O V E Y O U HQ (@ultimate_dazzling)

Fabulous Birthday SALE ! โš ๏ธ 2 OFFER YANG BERBEZA DALAM 1 MASA !
(Maklum la guys. Birthday ni sambut sekali setahun ๐Ÿ˜†) Syarat Nak DAPATKAN FABULOUS BIRTHDAY SALE ;

1.Nak guna sesuatu produk selalunya orang akan tengok/tanya tentang HARGA. Tapi jangan terkejut kalau harga yang admin bagi ni harga yang tak masuk dek akal !

2. Berminat nak selesaikan masalah kulit dalaman dan luaran SECARA 200% SELAMAT SELAMANYA.

3. DUIT POKET/GAJI ciput jerr.. Nak save budget/belanja bulanan !

4. Terbayang-bayang raya haji ni..tak pakai make up pun KULIT MUKA BERSIH, LICIN, SIHAT SEJAHTERA. Kalau yang jenis suka make up.. SILA BAYANGKAN masa nak make up tuu..kulit uolls mulus jer..nak calit foundation pun senang..semuanya cepat..dan tak tebal 15inci ๐Ÿ˜˜ jimat masa uolls nak beraya dengan kesayangan.

5. Dah tak tahan nak cantik dan sihat.

Apa tunggu lagi.. Mintak info produk Charming Collagen dengan klik di bio profile admin @ultimate_dazzling ! ๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜โค๏ธ #charmingcollagen
#charmingcollagenily
#ultimatedazzling
#collagen
#collagenmurah
#collagenpowder
#collagendrink
#collagenmalaysia
#whiteningcollagen
#kolagen
#cantik
#cantikputih
#gebugebas
#putihsatubadan
#putihkekal
#produkkesihatan
#produkkecantikan
#makeup
#makeuptutorial
#cosmetics
#promosibirthday
#happybirthday
#birthdaysale
#fabulousbirthdaysale

I L O V E Y O U HQ (@ultimate_dazzling)

Fabulous Birthday SALE ! โš ๏ธ 2 OFFER YANG BERBEZA DALAM 1 MASA !
(Maklum la guys. Birthday ni sambut sekali setahun ๐Ÿ˜†) Syarat Nak DAPATKAN FABULOUS BIRTHDAY SALE ;

1.Nak guna sesuatu produk selalunya orang akan tengok/tanya tentang HARGA. Tapi jangan terkejut kalau harga yang admin bagi ni harga yang tak masuk dek akal !

2. Berminat nak selesaikan masalah kulit dalaman dan luaran SECARA 200% SELAMAT SELAMANYA.

3. DUIT POKET/GAJI ciput jerr.. Nak save budget/belanja bulanan !

4. Terbayang-bayang raya haji ni..tak pakai make up pun KULIT MUKA BERSIH, LICIN, SIHAT SEJAHTERA. Kalau yang jenis suka make up.. SILA BAYANGKAN masa nak make up tuu..kulit uolls mulus jer..nak calit foundation pun senang..semuanya cepat..dan tak tebal 15inci ๐Ÿ˜˜ jimat masa uolls nak beraya dengan kesayangan.

5. Dah tak tahan nak cantik dan sihat.

Apa tunggu lagi.. Mintak info produk Charming Collagen dengan klik di bio profile admin @ultimate_dazzling ! ๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜โค๏ธ #charmingcollagen
#charmingcollagenily
#ultimatedazzling
#collagen
#collagenmurah
#collagenpowder
#collagendrink
#collagenmalaysia
#whiteningcollagen
#kolagen
#cantik
#cantikputih
#gebugebas
#putihsatubadan
#putihkekal
#produkkesihatan
#produkkecantikan
#makeup
#makeuptutorial
#cosmetics
#promosibirthday
#happybirthday
#birthdaysale
#fabulousbirthdaysale

I L O V E Y O U HQ (@ultimate_dazzling)

Fabulous Birthday SALE ! โš ๏ธ 2 OFFER YANG BERBEZA DALAM 1 MASA !
(Maklum la guys. Birthday ni sambut sekali setahun ๐Ÿ˜†) Syarat Nak DAPATKAN FABULOUS BIRTHDAY SALE ;

1.Nak guna sesuatu produk selalunya orang akan tengok/tanya tentang HARGA. Tapi jangan terkejut kalau harga yang admin bagi ni harga yang tak masuk dek akal !

2. Berminat nak selesaikan masalah kulit dalaman dan luaran SECARA 200% SELAMAT SELAMANYA.

3. DUIT POKET/GAJI ciput jerr.. Nak save budget/belanja bulanan !

4. Terbayang-bayang raya haji ni..tak pakai make up pun KULIT MUKA BERSIH, LICIN, SIHAT SEJAHTERA. Kalau yang jenis suka make up.. SILA BAYANGKAN masa nak make up tuu..kulit uolls mulus jer..nak calit foundation pun senang..semuanya cepat..dan tak tebal 15inci ๐Ÿ˜˜ jimat masa uolls nak beraya dengan kesayangan.

5. Dah tak tahan nak cantik dan sihat.

Apa tunggu lagi.. Mintak info produk Charming Collagen dengan klik di bio profile admin @ultimate_dazzling ! ๐Ÿค—๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜โค๏ธ #charmingcollagen
#charmingcollagenily
#ultimatedazzling
#collagen
#collagenmurah
#collagenpowder
#collagendrink
#collagenmalaysia
#whiteningcollagen
#kolagen
#cantik
#cantikputih
#gebugebas
#putihsatubadan
#putihkekal
#produkkesihatan
#produkkecantikan
#makeup
#makeuptutorial
#cosmetics
#promosibirthday
#happybirthday
#birthdaysale
#fabulousbirthdaysale
More...