Miss L ๐Ÿ’ (@adellbeauty_)

G00D M0RNING SWEETSOUR๐Ÿ˜˜
-------------------------
โš ๏ธAVAILABLE STOCKโš ๏ธ
๐Ÿ’„ANTI AGING SCAR SERUM
๐Ÿ…WHITENING SOAP TOMATO
KINDLY WS๐Ÿ“ฒ FOR ANY DETAILS
-------------------------
GRAB YOURS NOW ๐Ÿ˜˜
#adellbeauty #whiteningsoaptomato #whiteningcollagen #antiagingserum #skincare #becausebeautyisconfidence #ardellaryana #teamadellbeauty #beautytips #flawless #foundation #lawa #im4u #runningman #songjihyo #ruleofthemask #kimsohyun #raziasultan #utmkl #utmjb #upsi #uitmseriiskandar #mampumilik #murah

COLLAGEN SERUM DETOXTEA (@xuraya.mo)

Baru consume 9 sachets kulit makin cerah & baik, dah tak kusam ๐Ÿ˜ฑ Haaa belum lagi satu kotak consume! Kawan kawan pun siap tegur makin cerah & tak kusam tau.
Haaa kalau nak kulit cerah mcm diaaa jom consume #EdreeanaCollagen! Boleh cantik luar & dalam sekali ๐Ÿ˜‹
.
Price: RM 80
FREE POSTAGE TO SM & SS
.
whatsapp: +6 012 717 7937
wechat: surayaaj
.
.
.
.
.
.
.
.
#skincarelovers #skincareloversmalaysia #collagenmalaysia #collagenmurah #collagen #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #EdreeanaCollagen #EdreeanaCollagenFeedback #flawless #kulitputih #whiteninginjection #whiteningcollagen #coco #vitamincwhitening #vitaminc #collagenmurahmalaysia #collagenmalaysiamurah #skincarelovers #skincareloversmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan

COLLAGEN SERUM DETOXTEA (@xuraya.mo)

Yeay one satisfied customer! Can't wait for your feedback dear ๐Ÿ˜ Dia dah received #EdreeanaCollagen dia, Alhamdulillah. So yang lain bila lagi? Nak cantik luar dalam tak?
.
Price: RM 80
FREE POSTAGE TO SM & SS
.
whatsapp: +6 012 717 7937
wechat: surayaaj

Miss L ๐Ÿ’ (@adellbeauty_)

Kasihkan manusia lepaskan dia kepada pilihan dan keputusannya kerana di situ tanda kita gembira melihat insan yang kita sayangi beroleh bahagia๐Ÿ’˜
_________________________
-------------------------
3 FORMULA NAK KURANGKAN PARUT
โ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ขโ€ข
1. Beli ANTI AGING SCAR SERUM
2. Titikkan pada kulit
3. Sapu SERUM secara rata kat muka

Amalkan secara konsisten
Insyaallah dalam seminggu mula menampakkan hasil ๐Ÿ˜Š

Nak cuba 3 FORMULA KURANGKAN PARUT ?

Mai PM/Whatsapp saya laju-laju

#adellbeauty #whiteningcollagen #whiteningsoaptomato #antiagingserum #skincare #becausebeautyisconfidence #ardellaryana #goodmorning #beautytips #flawless #lawa #face #innisfree #runningman #songjihyo #ruleofthemask #kimsohyun #utmjb #utmkl #upsi #uitmseriiskandar #unisza #um #uia #dormmelati #raziasultan #work #intern #murah #mampumilik

Miss L ๐Ÿ’ (@adellbeauty_)

Good nite and stay cute
.
.
.
Jangan lupa guna night cream adellbeauty ๐Ÿ‘
.
.
โš ๏ธAVAILABLE STOCKโš ๏ธ
๐Ÿ’„ANTI AGING SCAR SERUM
๐Ÿ…WHITENING SOAP TOMATO
๐Ÿ†“POSTAGE ๐Ÿ†“GIFT
.
KINDLY WS๐Ÿ“ฒ OR INBOX๐Ÿ“ฉ
#adellbeauty #whiteningcollagen #whiteningsoaptomato #antiagingserum #skincare #becausebeautyisconfidence #ardellaryana #teamadellbeauty #flawless #lawa #face #innisfree #beautytips #mampumilik #murah

Beauty Care (@beauty.mannequin)

First testimonial customer: Gluta Mannequin & Body Lotion Mannequin ๐Ÿ’ 3 days only ๐Ÿ˜˜

Beauty Care (@beauty.mannequin)

Testimonial Gluta Lotion & Body Wash Mannequin ๐Ÿ’

Beauty Care (@beauty.mannequin)

Testimonial Gluta Mannequin ๐Ÿ’ yuk, siapa lagi yang mau punya kulit putih cerah dan lembut. Hasil pemakaian rutin jadi permanent loh ๐Ÿ˜โค๏ธ

Miss L ๐Ÿ’ (@adellbeauty_)

๐Ÿ™‡ it doesn't matter who u are, people can change if they want to change. It doesn't work if u only wish to change๐ŸŒพ๐ŸŒพ๐ŸŒพ
-------------------------
Good evening ๐Ÿ˜†
โš ๏ธAvailable stockโš ๏ธ
๐Ÿ’„anti aging scar serum
๐Ÿ…whitening soap tomato
๐Ÿ†“postage ๐Ÿ†“gift
Kindly ws๐Ÿ“ฒ or inbox๐Ÿ“ฉ
-------------------------
Grab yours now ๐Ÿ˜Š
#adellbeauty #whiteningcollagen #whiteningsoaptomato #antiagingserum #skincare #becausebeautyisconfidence #teamadellbeauty #ardellaryana #beautytips #lawa #innisfree #salon #mampumilik #serum #kimsohyun #songjihyo #runningman #popular #murah #dormmelati #face

Miss L ๐Ÿ’ (@adellbeauty_)

Morning ๐Ÿ˜Š
Lets us sunshine together ๐ŸŒž

DENGAN ANTI AGING SERUM A'DELL BEAUTY ๐Ÿ‘

YANG KUSAM DAPAT DIHILANGKN ๐Ÿ‘
YANG BIJI JERAWAT PON LARI BERSAMA PARUTNYA ๐Ÿ‘

BANYAK LAGI YANG SERUM NAK TOLONG AWAA SEMUA๐Ÿ˜Š

NAK TAU LAGI ๐Ÿ˜†
WS ๐Ÿ“ฒ OR INBOX ๐Ÿ“ฉ

#adellbeauty
#whiteningcollagen #whiteningsoaptomato #antiagingserum #skincare #teamadellbeauty #becausebeautyisconfidence #lawa #innisfree #beautytips #face #runningman #raziasultan #kimsohyun #songjihyo #ardellaryana #mampumilik

Lareina Collagen (@lareina_collagen)

" Wajah kembali cantik licin , hanya dengan sekotak #LareinaCollagen . " . Siapa kata muka berjerawat, kulit kusam, masalah jeragat, tak boleh atasi.

Hanya sekotak Lareinacollagen mampu membantu anda memiliki kulit yang di idamkan.

Jangan berkira kalau betul-betul nak cantik ni. . Lareina Collagen adalah produk untuk membantu mendapatkan kulit putih , bebas dari masalah jerawat. .
.
.
Lareina collagen dalam bentuk sachets supaya mudah bawa kemana-mana. perisa mixberry yang sedap, dan mudah dikemam . .
.
.
๐Ÿ‡ Membantu merawat masalah kulit berjerawat.
.
๐Ÿ‡ Putih seluruh badan seawal 5HARI.
.
๐Ÿ‡ Diperbuat daripada bahan-bahan.
.
๐Ÿ‡ Merawat dalaman & luaran.
.
๐Ÿ‡ Kesan putih kekal selamanya. .
.
.
Whatsapp +6 0193657425
.
.
#LareinaCollagen #WhiteningCollagen #FeedbackLareinaCollagen

A'DELL BEAUTYโ„ข๏ธ โ“žโ“•โ“•โ“˜โ“’โ“˜โ“โ“› (@adell.beauty_official)

Tadaaa.. Ni lah rupa whitening soap ๐Ÿ… yang dah di potong kecik2 kasi jimat guna sampai 2bulan ! ๐Ÿ˜˜
Sebelum tido.. Sapa yang tak order lagi.. Cepat2 order sebelum stock whitening soap ๐Ÿ… ni habis licin lecun ๐Ÿ˜‚

Meh sini pm admin ๐Ÿ˜˜

#adellbeauty #adellbeautyofficial
#becausebeautyisconfidence
#teamadellbeautyofficial
#ILoveYou #iloveyou
#isterituanihsan
#laraaishah
#surihatimrpilot
#ilofayou
#diasemanishoney
#whiteningsoaptomato
#serum
#skincare
#whiteningcollagen
#pm01126925531
#pm0169955318

Beauty Care (@beauty.mannequin)

Mannequin Package ๐Ÿ›๏ธ
.
.
Harga: Rp 1.000.000

A'DELL BEAUTYโ„ข๏ธ โ“žโ“•โ“•โ“˜โ“’โ“˜โ“โ“› (@adell.beauty_official)

ษพษ‘ีกษ‘ิต ีาฝาาฝำ€ีดส ินษ‘ษพษ‘ีฐ !

joะผ dapaั‚ฤธan wะฝฮนั‚enฮนng ั•oap & anั‚ฮน angฮนng ั•car ั•erฯ…ะผ ั•eฤธarang !
ะฒฯ…aั‚ ั•ั‚ocฤธ ะฒeะฒanyaฤธ ั‚aฯ…. ั•eะฒaะฒ...lepaั• nฮน ั•ฯ…ั•aะฝ da naฤธ dapaั‚ 2 ฮนั‚eะผ nฮน ๐Ÿ˜

#adellbeauty #adellbeautyofficial
#teamadellbeautyofficial
#becausebeautyisconfidence
#isterituanihsan
#laraaishah
#diasemanishoney
#iloveyou #ILoveYou
#skincare #whiteningcollagen #whiteningsoaptomato
#pm01126925531
#pm0169955318

POLISH NINA | MOLLYS BEAUTY โค๏ธ (@shopwithus_my)

Ladiessss! Jangan lupa sebelum tido amik satu sachet #bellezacollagen yang magic ni tau. Kolagen yang berkurang akan ditopup hari demi hari, energy booster dan yang penting jaga luaran dan dalaman sesama serentak. Gituuu.

Jangan terkezuttt kalau 20 hari awak makan, pipi jadi pinkish..badan cerah gebu. Jerawat makin susut. Muka pun naik seri. Makin lawaaaa la awak tauu ๐Ÿ˜

KEBAIKAN BELLEZA COLLAGEN :
๐ŸŒน Menjadikan kulit putih kemerah-merahan (pinkish)
๐ŸŽˆ Menjadikan kulit glowing secara natural
๐ŸŒน Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
๐ŸŽˆ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
๐ŸŒน Mengecilkan liang roma
๐ŸŽˆ Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
๐ŸŒน Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
๐ŸŽˆ Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
๐ŸŒน Memantapkan bentuk payudara dan punggung
๐ŸŒน Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
๐ŸŽˆ Menghalang jangkitan pada vagina
๐ŸŒน Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
๐ŸŽˆ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
๐ŸŒน Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

TO ORDER :
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#BellezaCollagen
#Belleza
#BellezaCollagenMurah
#BellezaCollagenOriginal
#BellezaCollagenLovers
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#WhiteningCollagen
#WhiteningSupplement
#HealthSupplement
#BellezaAdvancedCollagen
#SofieyaBeauty
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik

POLISH NINA | MOLLYS BEAUTY โค๏ธ (@shopwithus_my)

Kalau nak supplement untuk kulit putih pinkish macam ni, uols kena try Belleza okay. Lawooo sangat skin dia ๐Ÿ˜ Ehemm tapi kena lah konsisten hokey. Jangan harini makan esok lupa lusa makan balik. Bilerrrr nak putihhh ๐Ÿ˜‚

KELEBIHAN BELLEZA COLLAGEN :
๐ŸŒธ Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
๐ŸŽˆ Menjadikan kulit glowing secara natural
๐ŸŒธ Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
๐ŸŽˆ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
๐ŸŒธ Mengecilkan liang roma
๐ŸŽˆ Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
๐ŸŒธ Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
๐ŸŽˆ Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
๐ŸŒธ Memantapkan bentuk payudara dan punggung
๐ŸŽˆ Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
๐ŸŒธ Menghalang jangkitan pada vagina
๐ŸŽˆ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
๐ŸŒธ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
๐ŸŽˆ Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

CARA PENGAMBILAN :
โœ”๏ธ Koyak dan kemam serbuk collagen di bawah lidah
โœ”๏ธ Amalkan minum 3 liter air masak setiap hari agar membantu proses penyerapan kolagen

TO ORDER :
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#BellezaCollagen
#Belleza
#BellezaCollagenMurah
#BellezaCollagenOriginal
#BellezaCollagenLovers
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#WhiteningCollagen
#WhiteningSupplement
#HealthSupplement
#BellezaAdvancedCollagen
#SofieyaBeauty
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#ProdukKecantikanMurah
#BellezaMurah
#BellezaOriginal

POLISH NINA | MOLLYS BEAUTY โค๏ธ (@shopwithus_my)

BELLEZA COLLAGEN โค๏ธ
READY STOCK !

Kulit muka cerah tapi badan gelap? Kulit kusam dan tidak berseri? Tona kulit tak sekata? Masalah jerawat dan jeragat menghantui diri?

Psstttt, kami ada rahsia putihkan kulit bak SNOW WHITE dalam masa 2 minggu. Dijamin 500% berkesan!
.
๐Ÿ‘‰ Produk dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

KEBAIKAN BELLEZA COLLAGEN :
๐ŸŒน Menjadikan kulit putih kemerah-merahan (pinkish)
๐ŸŽˆ Menjadikan kulit glowing secara natural
๐ŸŒน Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
๐ŸŽˆ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
๐ŸŒน Mengecilkan liang roma
๐ŸŽˆ Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
๐ŸŒน Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
๐ŸŽˆ Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
๐ŸŒน Memantapkan bentuk payudara dan punggung
๐ŸŒน Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
๐ŸŽˆ Menghalang jangkitan pada vagina
๐ŸŒน Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
๐ŸŽˆ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
๐ŸŒน Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

TO ORDER :
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#BellezaCollagen
#Belleza
#BellezaCollagenMurah
#BellezaCollagenOriginal
#BellezaCollagenLovers
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#WhiteningCollagen
#WhiteningSupplement
#HealthSupplement
#BellezaAdvancedCollagen
#SofieyaBeauty
More...