ramonbeautyshop indonesia (@ramonbeautyshop_id)

Super Collagen CoQ10

Collagen murni asli Jepang sekarang available di ramonbeautyshop_id

The Queen of Beauty Supplement is here, Dear !! Harga 2,5 juta

Order sms atau wa 085777223534

#supercollagencoq10
#supercollagen
#supercollagencoq10asli
#supercollagencoq10original
#supercollagencoq10murah
#supercollagenmurah
#supercollagenjakarta
#supercollagenwhitening
#collagen #collagensuplement #whiteningcollagen #skinsuplement

FOR MEN's & WOMEN's (@_dollblossom)

🌸 BORONG / WHOLESALE. .
🍵 DETOX / CLEANSE TEA.
- Min 100 teabags.
- RM65.
.
.
🍵 SLIMMING TEA / LEGS TEA.
- Min 100 teabags.
- RM90.
.
* Sesuai untuk belian borong kegunaan sendiri atau JENAMA TEATOX SENDIRI.
* Untuk slimming tea / legs tea kamu boleh guna resipi kami. Atau anda boleh guna resipi anda sendiri. .
.
NOTED : Semua tea akan disiap sedia dalam bentuk uncang ya. Tinggal nak packing dan labeling sendiri saja.
.
📲 WHATSAPP untuk lebih detail 01121336961.
.
.
#teatoxmalaysia #teatoxmurah #dollblossom #sayajualtea #nakkurus #tehkurus #organictea #skinnylegstea #slimmingtea #detoxtea #detoxteamurah #whiteningcollagen #purecollagen #whiteningtea #beautytox #vitamincrosehip #teatoxjenamasendiri #jenamasendiri #dollblossom #sabunkopi #coffeescrubsoap #dollblossomfeedback #detoxwater #charcoalscrub #scrubarang #mungbeanscrub #greenbeanscrub #riceandmilkscrub

FOR MEN's & WOMEN's (@_dollblossom)

🌸 BORONG / WHOLESALE. .
🍵 DETOX / CLEANSE TEA.
- Min 100 teabags.
- RM65.
.
.
🍵 SLIMMING TEA / LEGS TEA.
- Min 100 teabags.
- RM90.
.
* Sesuai untuk belian borong kegunaan sendiri atau JENAMA TEATOX SENDIRI.
* Untuk slimming tea / legs tea kamu boleh guna resipi kami. Atau anda boleh guna resipi anda sendiri. .
.
NOTED : Semua tea akan disiap sedia dalam bentuk uncang ya. Tinggal nak packing dan labeling sendiri saja.
.
📲 WHATSAPP untuk lebih detail 01121336961.
.
.
#teatoxmalaysia #teatoxmurah #dollblossom #sayajualtea #nakkurus #tehkurus #organictea #skinnylegstea #slimmingtea #detoxtea #detoxteamurah #whiteningcollagen #purecollagen #whiteningtea #beautytox #vitamincrosehip #teatoxjenamasendiri #jenamasendiri #dollblossom #sabunkopi #coffeescrubsoap #dollblossomfeedback #detoxwater #charcoalscrub #scrubarang #mungbeanscrub #greenbeanscrub #riceandmilkscrub

FOR MEN's & WOMEN's (@_dollblossom)

🌸 BORONG / WHOLESALE. .
🍵 DETOX / CLEANSE TEA.
- Min 100 teabags.
- RM65.
.
.
🍵 SLIMMING TEA / LEGS TEA.
- Min 100 teabags.
- RM90.
.
* Sesuai untuk belian borong kegunaan sendiri atau JENAMA TEATOX SENDIRI.
* Untuk slimming tea / legs tea kamu boleh guna resipi kami. Atau anda boleh guna resipi anda sendiri. .
.
NOTED : Semua tea akan disiap sedia dalam bentuk uncang ya. Tinggal nak packing dan labeling sendiri saja.
.
📲 WHATSAPP untuk lebih detail 01121336961.
.
.
#teatoxmalaysia #teatoxmurah #dollblossom #sayajualtea #nakkurus #tehkurus #organictea #skinnylegstea #slimmingtea #detoxtea #detoxteamurah #whiteningcollagen #purecollagen #whiteningtea #beautytox #vitamincrosehip #teatoxjenamasendiri #jenamasendiri #dollblossom #sabunkopi #coffeescrubsoap #dollblossomfeedback #detoxwater #charcoalscrub #scrubarang #mungbeanscrub #greenbeanscrub #riceandmilkscrub

ramonbeautyshop indonesia (@ramonbeautyshop_id)

Minuman Supplement Collagen yang termasuk kategori premium karena memiliki hasil yang sangat terbukti sejak pertama kali konsumsi.

Super Collagen CoQ10 merupakan supplement collagen yang begitu menakjubkan karenan memiliki efek samping yang dapat segera dirasakan hasilnya tanpa harus menunggu lama.

berFungsi untuk :
* manghaluskan kulit, mengatasi masalah jerawat
* memutihkan dan menghilangkan flek dalam waktu singkat
* powerfull antioxidant, melindungi tubuh dan kecantikan kita dari radikal bebas
* anti aging, wanita usia 25 thn keatas (terutama yg sudah punya anak) wajib mengkonsumsi, karena sejak usia 25 thn proses penuaan dimulai
* membantu menurunkan berat badan, karena mengandung L-carnitin
* menyegarkan kulit, membuat kulit menjadi kenyal dan berseri
* menghilangkan bekas luka dan proses pembaharuan kulit
* memperkuat rambut, dan menjadikan rambut segar, sehat
* memperkuat kuku, jadi tidak mudah patah
* menghilangkan keriput, age spot.
* memperkuat tulang, sendi dan otot (jadi tidak hanya fungsi luar saja, tapi juga menjaga kesehatan jangka panjang)

Semua dicapai hanya dalam 3 hari untuk merasakan efek dari Queen of Beauty Supplement ini.

NB: tidak usah minum supplement ini secara terus-menerus, setelah bulan ke 2 anda dapat menggabung dengan supplement yg lebih terjangkau untuk mempertahankan kecantikan Anda. Ditambah Ratu Supplement ini 3 hari sekali saja.

Isi per botol 720 ml.

Dosis untuk umur di atas 25 tahun : 20-40 ml.
Dosis untuk umur di bawah 25 tahun : 10-15ml.

NOTE : ongkir kena 4KG (buat packing aman & keamanan lolos pengiriman di expedisi..no komplein). Super Collagen CoQ10

Collagen murni asli Jepang sekarang available di ramonbeautyshop_id

The Queen of Beauty Supplement is here, Dear !! Harga 2,5 juta

Order sms atau wa 085777223534

#supercollagencoq10
#supercollagen
#supercollagencoq10asli
#supercollagencoq10original
#supercollagencoq10murah
#supercollagenmurah
#supercollagenjakarta
#supercollagenwhitening
#collagen #collagensuplement #whiteningcollagen #skinsuplement

KOSMETIK MURAH NO 1!!!! (@emelia_furaiha_mamamelbeauty)

emilay whitening & emilay collagen offer rm16sbotol!! dapatkan skrg stok terhad!

whatsapp 011-13169571

#emilaywhiteningmurah#emilaycollagen#whiteningpils#whiteningcollagen#kosmetikmurah

ramonbeautyshop indonesia (@ramonbeautyshop_id)

Minuman Supplement Collagen yang termasuk kategori premium karena memiliki hasil yang sangat terbukti sejak pertama kali konsumsi.

Super Collagen CoQ10 merupakan supplement collagen yang begitu menakjubkan karenan memiliki efek samping yang dapat segera dirasakan hasilnya tanpa harus menunggu lama.

berFungsi untuk :
* manghaluskan kulit, mengatasi masalah jerawat
* memutihkan dan menghilangkan flek dalam waktu singkat
* powerfull antioxidant, melindungi tubuh dan kecantikan kita dari radikal bebas
* anti aging, wanita usia 25 thn keatas (terutama yg sudah punya anak) wajib mengkonsumsi, karena sejak usia 25 thn proses penuaan dimulai
* membantu menurunkan berat badan, karena mengandung L-carnitin
* menyegarkan kulit, membuat kulit menjadi kenyal dan berseri
* menghilangkan bekas luka dan proses pembaharuan kulit
* memperkuat rambut, dan menjadikan rambut segar, sehat
* memperkuat kuku, jadi tidak mudah patah
* menghilangkan keriput, age spot.
* memperkuat tulang, sendi dan otot (jadi tidak hanya fungsi luar saja, tapi juga menjaga kesehatan jangka panjang)

Semua dicapai hanya dalam 3 hari untuk merasakan efek dari Queen of Beauty Supplement ini.

NB: tidak usah minum supplement ini secara terus-menerus, setelah bulan ke 2 anda dapat menggabung dengan supplement yg lebih terjangkau untuk mempertahankan kecantikan Anda. Ditambah Ratu Supplement ini 3 hari sekali saja.

Isi per botol 720 ml.

Dosis untuk umur di atas 25 tahun : 20-40 ml.
Dosis untuk umur di bawah 25 tahun : 10-15ml.

NOTE : ongkir kena 4KG (buat packing aman & keamanan lolos pengiriman di expedisi..no komplein). Super Collagen CoQ10

Collagen murni asli Jepang sekarang available di ramonbeautyshop_id

The Queen of Beauty Supplement is here, Dear !! Harga 2,5 juta

Order sms atau wa 085777223534

#supercollagencoq10
#supercollagen
#supercollagencoq10asli
#supercollagencoq10original
#supercollagencoq10murah
#supercollagenmurah
#supercollagenjakarta
#supercollagenwhitening
#collagen #collagensuplement #whiteningcollagen #skinsuplement

ramonbeautyshop indonesia (@ramonbeautyshop_id)

Super Collagen CoQ10

Collagen murni asli Jepang sekarang available di ramonbeautyshop_id

The Queen of Beauty Supplement is here, Dear !! Harga 2,5 juta

Order sms atau wa 085777223534

#supercollagencoq10
#supercollagen
#supercollagencoq10asli
#supercollagencoq10original
#supercollagencoq10murah
#supercollagenmurah
#supercollagenjakarta
#supercollagenwhitening
#collagen #collagensuplement #whiteningcollagen #skinsuplement

NINASKINCARE | MISS V PERFUME (@shopwithus_my)

Ladiessss! Jangan lupa sebelum tido amik satu sachet #bellezacollagen yang magic ni tau. Kolagen yang berkurang akan ditopup hari demi hari, energy booster dan yang penting jaga luaran dan dalaman sesama serentak. Gituuu.

Jangan terkezuttt kalau 20 hari awak makan, pipi jadi pinkish..badan cerah gebu. Jerawat makin susut. Muka pun naik seri. Makin lawaaaa la awak tauu 😍

KEBAIKAN BELLEZA COLLAGEN :
🌹 Menjadikan kulit putih kemerah-merahan (pinkish)
🎈 Menjadikan kulit glowing secara natural
🌹 Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
🎈 Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
🌹 Mengecilkan liang roma
🎈 Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
🌹 Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
🎈 Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
🌹 Memantapkan bentuk payudara dan punggung
🌹 Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
🎈 Menghalang jangkitan pada vagina
🌹 Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
🎈 Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
🌹 Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#BellezaCollagen
#Belleza
#BellezaCollagenMurah
#BellezaCollagenOriginal
#BellezaCollagenLovers
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#WhiteningCollagen
#WhiteningSupplement
#HealthSupplement
#BellezaAdvancedCollagen
#SofieyaBeauty
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik

NINASKINCARE | MISS V PERFUME (@shopwithus_my)

Belleza Collagen ready stock. Asal masuk ja stock, ramai yang booking dan repeat orders. Bila dah serasi memang kita akan rasa perubahannya hari demi hari. Fenomena Belleza makin menjadi-jadi tau

KELEBIHAN BELLEZA COLLAGEN
🌸 Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
🎈 Menjadikan kulit glowing secara natural
🌸 Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
🎈 Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
🌸 Mengecilkan liang roma
🎈 Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
🌸 Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
🎈 Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
🌸 Memantapkan bentuk payudara dan punggung
🎈 Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
🌸 Menghalang jangkitan pada vagina
🎈 Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
🌸 Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
🎈 Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

CARA PENGAMBILAN :
✔️ Koyak dan kemam serbuk collagen di bawah lidah
✔️ Amalkan minum 3 liter air masak setiap hari agar membantu proses penyerapan kolagen

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#BellezaCollagen
#Belleza
#BellezaCollagenMurah
#BellezaCollagenOriginal
#BellezaCollagenLovers
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#WhiteningCollagen
#WhiteningSupplement
#HealthSupplement
#BellezaAdvancedCollagen
#SofieyaBeauty
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#ProdukKecantikanMurah
#BellezaMurah
#BellezaOriginal

NINASKINCARE | MISS V PERFUME (@shopwithus_my)

BELLEZA COLLAGEN ❤️
READY STOCK !

Kulit muka cerah tapi badan gelap? Kulit kusam dan tidak berseri? Tona kulit tak sekata? Masalah jerawat dan jeragat menghantui diri?

Psstttt, kami ada rahsia putihkan kulit bak SNOW WHITE dalam masa 2 minggu. Dijamin 500% berkesan!
.
👉 Produk dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

KEBAIKAN BELLEZA COLLAGEN :
🌹 Menjadikan kulit putih kemerah-merahan (pinkish)
🎈 Menjadikan kulit glowing secara natural
🌹 Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
🎈 Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
🌹 Mengecilkan liang roma
🎈 Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
🌹 Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
🎈 Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
🌹 Memantapkan bentuk payudara dan punggung
🌹 Mengetatkan faraj dan merawat keputihan
🎈 Menghalang jangkitan pada vagina
🌹 Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
🎈 Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
🌹 Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

TO ORDER :
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
📲 WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#BellezaCollagen
#Belleza
#BellezaCollagenMurah
#BellezaCollagenOriginal
#BellezaCollagenLovers
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#WhiteningCollagen
#WhiteningSupplement
#HealthSupplement
#BellezaAdvancedCollagen
#SofieyaBeauty

COLLAGEN DETOX SERUM (@xuraya.mo)

Haaa ni lah owner Edreeana! Nmpk tak kulit diaaaa cantik & flawless jeeee 😍
Her night routine is before tidur cuci muka dgn #EdreenaFacialCleanser, pakai any moisturiser or night cream, & consume one satchet of #edreeanacollagen & drink a glass of water! Simple kan?
-
Price:
Edreeana Collagen: RM 80
Edreeana Facial Cleanser: RM 50
FREE POSTAGE TO SM & SS
-
Nak lebih jimat? Try combo price!
Combo Price: #edreeanacombopricex
-
Promotion!
3 bottles of #EdreenaFacialCleanser for only RM 100
2 box of #EdreeaanaCollagen, FREE 1 bottle of #EdreenaFacialCleanser
((while stock last))
-
whatsapp: +6 012 717 7937 (fast reply)
wechat: surayaaj
.
.
.
.
.
#skincarelovers #skincareloversmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #EdreeanaFacialCleanser #facialcleansermurah #facialcleansermalaysia #facialcleanerorganic #pencucimukaorganic #pencucimukamurah #pencucimukamalaysia #pencucimukaorganik #sayajualpencucimuka #tatiskincare #whiteningcollagen #whiteningcollagenmalaysia #whiteningcollagenmurah #edreeanacollagen

COLLAGEN DETOX SERUM (@xuraya.mo)

PROMOTION PROMOTION PROMOTION!
-
3 bottles of #EdreeanaFacialCleanser for only RM 100
2 box of #edreeanacollagen, you'll get a bottle of #EdreenaFacialCleanser for FREE!
((while stock last))
-
Contact I cepat to grab this promotion sebelum terlambat 🙈 Yang baru first time order boleh contact kitaaaa, tanya tanya soalan dulu hehe
-
whatsapp: +6 012 717 7937 (fast reply)
wechat: surayaaj
.
.
.
.
.
#skincarelovers #skincareloversmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #EdreeanaFacialCleanser #facialcleansermurah #facialcleansermalaysia #facialcleanerorganic #pencucimukaorganic #pencucimukamurah #pencucimukamalaysia #pencucimukaorganik #sayajualpencucimuka #tatiskincare #whiteningcollagen #whiteningcollagenmalaysia #whiteningcollagenmurah #edreeanacollagen

COLLAGEN DETOX SERUM (@xuraya.mo)

Ni kita tgh packing awak punya order untuk esok! Siapa yang nak join slot #EdreeaanaCollagen or #EdreeanaFacialCleanser, boleh whatsapp kita! Make sure bank in before 11 am tmrw tauuuu 😘
-
Price:
Edreeana Collagen: RM 80
Edreeana Facial Cleanser: RM 50
FREE POSTAGE TO SM & SS
-
Nak lebih jimat? Try combo price!
Combo Price: #EdreeanaComboPricex
-
whatsapp: +6 012 717 7937 (fast reply)
wechat: surayaaj
.
.
.
.
.
#skincarelovers #skincareloversmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikan #EdreeanaFacialCleanser #facialcleansermurah #facialcleansermalaysia #facialcleanerorganic #pencucimukaorganic #pencucimukamurah #pencucimukamalaysia #pencucimukaorganik #sayajualpencucimuka #tatiskincare #whiteningcollagen #whiteningcollagenmalaysia #whiteningcollagenmurah #edreeanacollagen
More...