tfah.belleshop (@twc_kelantan)

Morning uolls!
Jangan lupa 1 sachet #twc sebelum breakfast okay ๐Ÿ˜‹
.
Sis ada field trip hari Ni so WhatsApp sis reply lambat sikit ehh. Sabar tau.
.
Yang nak order boleh whatsapp 01124071425 okay๐Ÿ˜„
.
#twc
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#whiteningcollagen
#cantikdengantwc
#projekcantikraya
#teamsuriaroses
#twckelantan
#twcterengganu

MINI STOKIS KOTA BHARU (@i.love.you_kotabharu)

Assalamualaikum . Selamat pagi . Sebelum keje jangan lupa ambik breakfast dulu okey . Kepada yang berpuasa selamat berpuasa . Selamat menjemput rezeki semua ๐Ÿ’•
.
#iloveyou #ilovemyskin #icareyourskin #whiteningcollagen #skingoals #ministokiskotabharu #kotabharu #kelantan #malaysia

tfah.belleshop (@twc_kelantan)

THESURIAROSES WHITENING COLLAGEN ๐Ÿ“ Memutih, mencerah & melicinkan kulit seluruh badan
๐Ÿ“ Menghilangkan serta mengecutkan parut jerawat & jeragat
๐Ÿ“ Kuku & rambut lebih kuat & tidak mudah patah/gugur
๐Ÿ“ Mengurangkan kedut dan garis halus
๐Ÿ“ Membantu melindungi kulit daripada sinaran UV
๐Ÿ“ Berfungsi sebagai antioksidan, antiradang & antikanser
๐Ÿ“ Membantu mencegah penyakit Alzheimer
๐Ÿ“ Mengawal tekanan darah tinggi & diabetes
๐Ÿ“ Menghasilkan sel kolagen baru

Kandungan : Collagen, vitamin C, acaiberry, pearl, strawberry, tomato, astaxanthin, apricot seed, sucrose & maltodextrin.

WhatsApp 01124071425 untuk HARGA PROMOSI + DISKAUN + FREE POSTAGE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #twc #twcputihdalam48jam #beauty #cerah #whiteningcollagen #teamsuriaroses

ramonbeautyshop indonesia (@ramonbeautyshop_id)

Minuman Supplement Collagen yang termasuk kategori premium karena memiliki hasil yang sangat terbukti sejak pertama kali konsumsi.

Super Collagen CoQ10 merupakan supplement collagen yang begitu menakjubkan karenan memiliki efek samping yang dapat segera dirasakan hasilnya tanpa harus menunggu lama.

berFungsi untuk :
* manghaluskan kulit, mengatasi masalah jerawat
* memutihkan dan menghilangkan flek dalam waktu singkat
* powerfull antioxidant, melindungi tubuh dan kecantikan kita dari radikal bebas
* anti aging, wanita usia 25 thn keatas (terutama yg sudah punya anak) wajib mengkonsumsi, karena sejak usia 25 thn proses penuaan dimulai
* membantu menurunkan berat badan, karena mengandung L-carnitin
* menyegarkan kulit, membuat kulit menjadi kenyal dan berseri
* menghilangkan bekas luka dan proses pembaharuan kulit
* memperkuat rambut, dan menjadikan rambut segar, sehat
* memperkuat kuku, jadi tidak mudah patah
* menghilangkan keriput, age spot.
* memperkuat tulang, sendi dan otot (jadi tidak hanya fungsi luar saja, tapi juga menjaga kesehatan jangka panjang)

Semua dicapai hanya dalam 3 hari untuk merasakan efek dari Queen of Beauty Supplement ini.

NB: tidak usah minum supplement ini secara terus-menerus, setelah bulan ke 2 anda dapat menggabung dengan supplement yg lebih terjangkau untuk mempertahankan kecantikan Anda. Ditambah Ratu Supplement ini 3 hari sekali saja.

Isi per botol 720 ml.

Dosis untuk umur di atas 25 tahun : 20-40 ml.
Dosis untuk umur di bawah 25 tahun : 10-15ml.

NOTE : ongkir kena 4KG (buat packing aman & keamanan lolos pengiriman di expedisi..no komplein). Super Collagen CoQ10

Collagen murni asli Jepang sekarang available di ramonbeautyshop_id

The Queen of Beauty Supplement is here, Dear !! Harga 2,5 juta

Order sms atau wa 085777223534

#supercollagencoq10
#supercollagen
#supercollagencoq10asli
#supercollagencoq10original
#supercollagencoq10murah
#supercollagenmurah
#supercollagenjakarta
#supercollagenwhitening
#collagen #collagensuplement #whiteningcollagen #skinsuplement

Miracle Serum by Danielin (@miracleserumbydanielin)

.
FEEDBACK MIRACLE SERUM BY DANIELINโ—๏ธ
.
Thankyou syg happy dgn perubahan kulit wajahโค๏ธ
.
Nak order? Ws 0128790986 for fast respond! ๐Ÿ™ˆ
.
KANDUNGAN MIRACLE SERUMโ—๏ธ
.
Ingredient: Argireline15%, Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract)

A powerful anti-wrinkle Serum inhibits and prevents the main cause of wrinklesย  by reducing expression,ย  increasing collagen and elastin level as well as protecting the skin from free radicals. Lightweightย  formulaย  serum reduces wrinkles around the face and neck effectively and safely. Lifting and reduce deep wrinkles within 4 weeks. With nanotechnology and liposomal delivery system to deliver nutrients into the skin deeply.
.
๐Ÿ‘‡CARA PENGGUNAAN๐Ÿ‘‡
.
Direction : apply to face and neck or other areas twice daily in the morning and night.
.
โœ”๏ธKEBAIKAN SERUMโœ”๏ธ
.
๐ŸŒธmenaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
๐ŸŒธmelembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
๐ŸŒธmencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
๐ŸŒธmengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
๐ŸŒธmerawat jerawat serta jeragat
๐ŸŒธmengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.

#miracleserum #miracleserumbydanielin #miracleserumbyelin #miracleserumviral #serumviral #makeupmurah #makeupmalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualserum #sayajualsayapakai #whiteningcollagen #shakleemurah #shawlborong #shawlmurah #shawlarabic #shahalam #uitmlendu #uitmpuncakperdana #subangjaya #muakl #muakedah #lensmurah #muasarawak #muakuching #kamekjual #bazarpaknil #serummurah

Miracle Serum by Danielin (@miracleserumbydanielin)

.
FEEDBACK MIRACLE SERUM BY DANIELINโ—๏ธ
.
Thankyou syg happy dgn perubahan kulit wajahโค๏ธ
.
Nak order? Ws 0128790986 for fast respond! ๐Ÿ™ˆ
.
KANDUNGAN MIRACLE SERUMโ—๏ธ
.
Ingredient: Argireline15%, Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract)

A powerful anti-wrinkle Serum inhibits and prevents the main cause of wrinklesย  by reducing expression,ย  increasing collagen and elastin level as well as protecting the skin from free radicals. Lightweightย  formulaย  serum reduces wrinkles around the face and neck effectively and safely. Lifting and reduce deep wrinkles within 4 weeks. With nanotechnology and liposomal delivery system to deliver nutrients into the skin deeply.
.
๐Ÿ‘‡CARA PENGGUNAAN๐Ÿ‘‡
.
Direction : apply to face and neck or other areas twice daily in the morning and night.
.
โœ”๏ธKEBAIKAN SERUMโœ”๏ธ
.
๐ŸŒธmenaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
๐ŸŒธmelembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
๐ŸŒธmencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
๐ŸŒธmengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
๐ŸŒธmerawat jerawat serta jeragat
๐ŸŒธmengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.

#miracleserum #miracleserumbydanielin #miracleserumbyelin #miracleserumviral #serumviral #makeupmurah #makeupmalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualserum #sayajualsayapakai #whiteningcollagen #shakleemurah #shawlborong #shawlmurah #shawlarabic #shahalam #uitmlendu #uitmpuncakperdana #subangjaya #muakl #muakedah #lensmurah #muasarawak #muakuching #kamekjual #bazarpaknil #serummurah

Miracle Serum by Danielin (@miracleserumbydanielin)

.
FEEDBACK MIRACLE SERUM BY DANIELINโ—๏ธ
.
Thankyou syg happy dgn perubahan kulit wajahโค๏ธ
.
Nak order? Ws 0128790986 for fast respond! ๐Ÿ™ˆ
.
KANDUNGAN MIRACLE SERUMโ—๏ธ
.
Ingredient: Argireline15%, Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract)

A powerful anti-wrinkle Serum inhibits and prevents the main cause of wrinklesย  by reducing expression,ย  increasing collagen and elastin level as well as protecting the skin from free radicals. Lightweightย  formulaย  serum reduces wrinkles around the face and neck effectively and safely. Lifting and reduce deep wrinkles within 4 weeks. With nanotechnology and liposomal delivery system to deliver nutrients into the skin deeply.
.
๐Ÿ‘‡CARA PENGGUNAAN๐Ÿ‘‡
.
Direction : apply to face and neck or other areas twice daily in the morning and night.
.
โœ”๏ธKEBAIKAN SERUMโœ”๏ธ
.
๐ŸŒธmenaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
๐ŸŒธmelembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
๐ŸŒธmencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
๐ŸŒธmengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
๐ŸŒธmerawat jerawat serta jeragat
๐ŸŒธmengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.

#miracleserum #miracleserumbydanielin #miracleserumbyelin #miracleserumviral #serumviral #makeupmurah #makeupmalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualserum #sayajualsayapakai #whiteningcollagen #shakleemurah #shawlborong #shawlmurah #shawlarabic #shahalam #uitmlendu #uitmpuncakperdana #subangjaya #muakl #muakedah #lensmurah #muasarawak #muakuching #kamekjual #bazarpaknil #serummurah

Miracle Serum by Danielin (@miracleserumbydanielin)

.
FEEDBACK MIRACLE SERUM BY DANIELINโ—๏ธ
.
Thankyou syg happy dgn perubahan kulit wajahโค๏ธ
.
Nak order? Ws 0128790986 for fast respond! ๐Ÿ™ˆ
.
KANDUNGAN MIRACLE SERUMโ—๏ธ
.
Ingredient: Argireline15%, Leuphasyl, Liposome vitamin E, vitamin C, La Nina Moist Complex12hr, Glycosphere Retinol, Chamomile, pH 5.5, aloe barbadensis (aloe vera extract)

A powerful anti-wrinkle Serum inhibits and prevents the main cause of wrinklesย  by reducing expression,ย  increasing collagen and elastin level as well as protecting the skin from free radicals. Lightweightย  formulaย  serum reduces wrinkles around the face and neck effectively and safely. Lifting and reduce deep wrinkles within 4 weeks. With nanotechnology and liposomal delivery system to deliver nutrients into the skin deeply.
.
๐Ÿ‘‡CARA PENGGUNAAN๐Ÿ‘‡
.
Direction : apply to face and neck or other areas twice daily in the morning and night.
.
โœ”๏ธKEBAIKAN SERUMโœ”๏ธ
.
๐ŸŒธmenaikkan pipi yang jatuh dan menjadikan ia berbentuk cantik bila anda tersenyum.
๐ŸŒธmelembapkan kulit sambil memberikan efek glowing.
๐ŸŒธmencerahkan kulit tanpa pengelupasan yang menyakitkan.
๐ŸŒธmengecilkan pori2 muka supaya muka anda tidak lagi berpeluh dan berminyak.
๐ŸŒธmerawat jerawat serta jeragat
๐ŸŒธmengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda.

#miracleserum #miracleserumbydanielin #miracleserumbyelin #miracleserumviral #serumviral #makeupmurah #makeupmalaysia #sayajual #sayajualmurah #sayajualserum #sayajualsayapakai #whiteningcollagen #shakleemurah #shawlborong #shawlmurah #shawlarabic #shahalam #uitmlendu #uitmpuncakperdana #subangjaya #muakl #muakedah #lensmurah #muasarawak #muakuching #kamekjual #bazarpaknil #serummurah

NAK PUTIH DALAM MASA 48JAM? (@mazida.maarof)

Nak cantik cara mudah consume jer #twc okay. Gerenti tak menyesal ๐Ÿ™†
.
#twc diformulasikan dengan bahanยฒ seperti collagen, vitamin C, acaiberry, pearl, strawberry, tomato, astaxanthin, apricot seed, sucrose & maltodextrin.
Ada jugak kandungan grape seed dan mixberries tau.
.

Rasa dia tak manis. Macam masamยฒ manis skit jadi tak rasa muak, sedap sangaat.
.

WhatsApp Zida+6017-2250030
.

#twc
#twcputihdalammasa48jam
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#cerahdengantwc
#whiteningcollagen
#teamsuriaroses
#TeamEllyyaney

Produk Jenama Sendiri (@naturalherbalindustries)

Collagen Shot 20gm
Hanya RM1.30 per sachet.
MOQ 5000 sachets.

Siap KKM tanpa kotak RM6500
Siap KKM dengan kotak RM10k.

Sangat sedap dan berfungsi membantu memutihkan kulit dari dalam, membantu menambah collagen secara semulajadi, membantu menambah tenaga, membantu merawat kulit dari dalam, tinggi kandungan anti oxidant. Sangat mudah dimakan, hanya perlu koyakkan paket dan terus minum.
Call kami 013-219 6967.

#naturalherbalindustries
#collagen
#collagenshot
#collagentablet
#collagenpowder
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik
#kualiti
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan
#produkmakanan
#produkhalal
#sayajual
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah
#kolagen
#jellycollagen
#collagen

tfah.belleshop (@twc_kelantan)

THESURIAROSES WHITENING COLLAGEN ๐Ÿ“ Memutih, mencerah & melicinkan kulit seluruh badan
๐Ÿ“ Menghilangkan serta mengecutkan parut jerawat & jeragat
๐Ÿ“ Kuku & rambut lebih kuat & tidak mudah patah/gugur
๐Ÿ“ Mengurangkan kedut dan garis halus
๐Ÿ“ Membantu melindungi kulit daripada sinaran UV
๐Ÿ“ Berfungsi sebagai antioksidan, antiradang & antikanser
๐Ÿ“ Membantu mencegah penyakit Alzheimer
๐Ÿ“ Mengawal tekanan darah tinggi & diabetes
๐Ÿ“ Menghasilkan sel kolagen baru

Kandungan : Collagen, vitamin C, acaiberry, pearl, strawberry, tomato, astaxanthin, apricot seed, sucrose & maltodextrin.

WhatsApp 01124071425 untuk HARGA PROMOSI + DISKAUN + FREE POSTAGE ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #twc #twcputihdalam48jam #beauty #cerah #whiteningcollagen #teamsuriaroses

tfah.belleshop (@twc_kelantan)

Morning uolls!
Jangan lupa satu sachet #twc sebelum breakfast untuk jadi cantik macam model nih ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Consume banyak air kosong untuk mudahkan penyerapan collagen dalam badan okay. Kalau consume #twc tapi malas nak minum air jangan tanya sis lah kenapa still tak cerah peloles k.
.
WhatsApp 01124071425 for more details ๐Ÿ’•

#twc
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#whiteningcollagen
#cantikdengantwc
#twcputihdalammasa48jam
#twckelantan
#twcterengganu
#teamsuriaroses

QM Cosmetic Manufacturing (@qmcosmetic)

Alhamdulillah makin ramai yang senang bekerjasama dengan kami.Insyaallah kita permudahkan urusan orang DIA akan membalasnya dengan sebaik baik kebaikan.
#jenamasendirikosmetik #jenamasendiri #sayajualmurah #bazaronline #bazarpaknil #onlinebrunei #onlineshopthailand #krimkilokilang #krim #Whiteningcollagen #botolkosmetik
0168833038

QM Cosmetic Manufacturing (@qmcosmetic)

GLUTAWHITE LOTION tester dan tersedia.sape nak cuba tu bolehla sebelum buat produk sendiri.
Pasti putih tau...wangi lak tu
#sayajual #produkkecantikan #Whiteningcollagen #lotionpemutih #bazarpaknil #bazaronline #kosmetikmurah #kolagen #glutathione
0168833039
Tak mahal pun..mampu milik ni.

tfah.belleshop (@twc_kelantan)

Cara nak consume #twc ๐Ÿ˜
Make sure time nak makan kena buat sound effect okay ๐Ÿ˜‚
Baru feel gitu ๐Ÿ˜Œ
.
WhatsApp 01124071425 for more details yaa
.
#teamsuriaroses
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#twckelantan
#twcterengganu
#whiteningcollagen
#cantikdengantwc
#projekcantikraya
#twc
#twcputihdalammasa48jam
More...