THESURIAROSES SELANGOR/KL (@anhaazmode)

[LELAKI PUN BOLEH MAKAN]

#whiteningcollagen a.k.a #twc ni tak ada kena mengena dengan hormon wanita ke apa ke. #twc ni more to vitamin tambahan untuk kecantikan dan kesihatan.

Ingat perempuan je ke nak kulit halus mulus? Lelaki pun nak tau πŸ˜†. Orang lelaki selalu ingat kalau muka tak hensem,berduit. Perempuan still nak. Hisy, ingat semua perempuan mata duitan ke apa? Ada je yang suka biasa biasa je. As long pandai jaga penampilan diri. Kita ni nak lah juga hat segak elok kan? Tak mau lah hat selekeh, muka pun jerawat batu bernanah semua kan?

#codbalakong #codbtho #codcheras

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #twc #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubu

THESURIAROSES LGK(KUAH) (@mekcha_beauty)

Hyee uguyssπŸ™ŒπŸ»
Since ramai dah tanya mcm mna nak makan #twc nie kan aceli simple jee just koyak then kemam jaa settle.. xperlu bancuh xperlu shake2 uolls πŸ˜‹
.
.
Dia punya rasa serius memang xtipu sangat sedap masam2 manis bukan terlampau masam sgt pon..just nice gitu..nak bawa p mna2 pon senang jaa xda alasan terlupa ka apa sebab #twc perlu ada dlm beg uguyss k☝🏻
.
.
FREE COD LANGKAWI/ALOR SETAR
FREE TIPS & GUIDE
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #twcputihdalammasa48jam #whiteningcollagen #agentkedah #agentlangkawi

mek cha (@siti_natascya)

β€œCepat cepat jangan lambat lambat” Sapa nak cantik mcm sis, angkat tanganπŸ‘€πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ .
Tinggai berapa hari saja lagi nie uguyss😱 Pasni kita tak buat dah yea kembali ke harga asal okee..Harga pakej combo #thesuriaroseswhiteningcollagen memang lah tersangat murah mur mur😚😚 Sampai ramai yg repeat orderπŸ‘ Dijamin kulit uguyss pasti ada perubahanπŸ™†πŸΌβ€β™€οΈ
.
Sapa grab promo nie siap dpt freegift lagi uuyss🎁
.
FREE COD AOR & LANGKAWIπŸš—
FREE TIPS & GUIDEπŸ‘©πŸΌβ€πŸ’Ό
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #twcputihdalammasa48jam #thesuriarosesbodywash #whiteningcollagen #agentkedah #agentlangkawi

THESURIAROSES LGK(KUAH) (@mekcha_beauty)

β€œCepat cepat jangan lambat lambat” Sapa nak cantik mcm sis, angkat tanganπŸ‘€πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ .
Tinggai berapa hari saja lagi nie uguyss😱 Pasni kita tak buat dah yea kembali ke harga asal okee..Harga pakej combo #thesuriaroseswhiteningcollagen memang lah tersangat murah mur mur😚😚 Sampai ramai yg repeat orderπŸ‘ Dijamin kulit uguyss pasti ada perubahanπŸ™†πŸΌβ€β™€οΈ
.
Sapa grab promo nie siap dpt freegift lagi uuyss🎁
.
FREE COD AOR & LANGKAWIπŸš—
FREE TIPS & GUIDEπŸ‘©πŸΌβ€πŸ’Ό
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #twcputihdalammasa48jam #thesuriarosesbodywash #whiteningcollagen #agentkedah #agentlangkawi

Produk Jenama Sendiri (@naturalherbalindustries)

Our best product!😍
Silky silk foundation 15ml
Moq: 500 boxes
Harga: RM10,000

Harga termasuk:
1. Produk
2. Bekas seperti gambar ke-2
3. Silk screen
4. Kotak
5. Shrink wrap
6. KKM - jenama sendiri

Harga tidak termasuk:
1. Design - dari customer
2. Kos penghantaran

Call 013-219 6967

#naturalherbalindustries
#charcoalcleanser
#collagenshot
#cccream
#collagenpowder
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik
#kualiti
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan
#produkmakanan
#produkhalal
#sayajual
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah
#kolagen
#jellycollagen
#collagen

THESURIAROSES AMPANG (@khaazida.my)

Ade masalah jerawat, dah stress cuba macam2 skincare.
.
Nie sis ida nak suggest kat uolss apa kata cuba #twc pulak. #twc bukan sahaja mampu memcerah kan kulit, tapi mampu merawat segala masalah kulit muka uolss jugak dengan ada nya kandungan buah buahan yang tinggi anti oxsidan. #twc jugak merawat lebih details bukan luaran sahaja tapi start dari dalaman dulu. So tak perlu takut, #twc amat selamat digunakan dan kesan dapat dilihat seawal 48 jamπŸ€—
.
Nak tahu lebih details promotion year end sale dm/whatsapp sis ida πŸ™‹
.
#twckesanseawal48jam
#twccollagendetox
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#whiteningcollagen

MORA | TOUJOURS | BEAUMAMA (@ikabeautyhealth)

Satisfied customer with her favourite whitening jelly. Gebu and glowingnya kulit dia. RM50 jer sempena Year End Sales ni.

Whatsapp +6013 7549178

#oryjelly #oryjellytestimony #collagen #whiteningcollagen #kulitcerah #supplement

THESURIAROSES SELANGOR/KL (@anhaazmode)

Antara sebab kenapa TONA WAJAH TIDAK SEKATA :

1. Sinaran Cahaya Matahari : Apabila kulit selalu terdedah kepada cahaya UV, terjadinya kemusnahan pada kulit maka pembentukan tompok coklat akan terjadi. Ini kerana terlalu banyak melanin ( sel yang mengawal warna kulit ) terhasil kerana kulit bertindakbalas untuk melindungi kulit daripada cahaya UV.

2. Kulit tidak sekata apabila sesetengah bahagian pada kulit menjadi lebih gelap daripada warna yang asal. Ini disebabkan oleh parut akibat jerawat atau kulit yang luka.

3. Hormon : kulit tidak setaka juga disebabkan oleh hormon yang mengeluarkan jeragat yang aktif (hyper-pigmentation). Selalunya kulit tidak sekata ini terjadi kepada orang yang mengandung. Dimana ia juga dikenali sebagai β€œmask of pregnancy”, mengambil ubat pil kehamilan, ubat ataupun reaksi kepada kosmetik. Ia boleh mengurang atau melebihkan pengeluaran melanin.

POTENSI PIGMENTASI : - 75 % orang yang megandung
- 33 % ubat pil perancang
Tetapi bila bersalin dan tidak mengambil ubat pil perancang lagi, hormone kita akan berubah. Pigmentasi akan berkurangan atau sesetengahnya pigmentasi terus akan hilang.

4. Tidak memakai krim pelindung tabir (sunscreen) yang tidak cukup SPF juga akan menyebabkan sesetengah bahagian kulit berisiko menjadikan kulit lebih gelap dari kulit asal.

5. Selalunya orang hanya memakai sunscreen apabila ingin keluar rumah sahaja. Tetapi apabila dirumah, telah terbiarkan muka tanpa pakai apa-apa pelindungan. Maka cahaya matahari masih boleh terpancar melalui ruang dapur, balkoni. Kulit tetap akan jadi tidak sekata.

6. Bawah mata selalu terjadinya warna tidak sekata ini. Ini kerana selalunya terjadi kepada sesiapa yang selalu tidur lewat dan memandang computer dalam jangka masa yang lama. Pembentukan toksin akan terbentuk dan terkumpul hingga terjadinya dark eye ring.
Tahu tak kalau consume #whiteningcollagen tona kulit boleh menjadi sekata? .
Sebab apa? Sebab #twc ni ada buah buahan yang kaya dengan antioksidan. Kulit tona tak sekata? Kacang je tu, #twc boleh selesaikan masalah awak tau.

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu

ramonbeautyshop indonesia (@rumah_collagen)

Ready !! Ready !! Stock ga banyak.. order aja sms atau whatsapp 085777223534
.
.
Minuman Supplement Collagen yang termasuk kategori premium karena memiliki hasil yang sangat terbukti sejak pertama kali konsumsi.
.
Super Collagen CoQ10 merupakan supplement collagen yang begitu menakjubkan karenan memiliki efek samping yang dapat segera dirasakan hasilnya tanpa harus menunggu lama.
.
berFungsi untuk :
* manghaluskan kulit, mengatasi masalah jerawat
* memutihkan dan menghilangkan flek dalam waktu singkat
* powerfull antioxidant, melindungi tubuh dan kecantikan kita dari radikal bebas
* anti aging, wanita usia 25 thn keatas (terutama yg sudah punya anak) wajib mengkonsumsi, karena sejak usia 25 thn proses penuaan dimulai
* membantu menurunkan berat badan, karena mengandung L-carnitin
* menyegarkan kulit, membuat kulit menjadi kenyal dan berseri
* menghilangkan bekas luka dan proses pembaharuan kulit
* memperkuat rambut, dan menjadikan rambut segar, sehat
* memperkuat kuku, jadi tidak mudah patah
* menghilangkan keriput, age spot.
* memperkuat tulang, sendi dan otot (jadi tidak hanya fungsi luar saja, tapi juga menjaga kesehatan jangka panjang)
.
Semua dicapai hanya dalam 3 hari untuk merasakan efek dari Queen of Beauty Supplement ini.
.
NB: tidak usah minum supplement ini secara terus-menerus, setelah bulan ke 2 anda dapat menggabung dengan supplement yg lebih terjangkau untuk mempertahankan kecantikan Anda. Ditambah Ratu Supplement ini 3 hari sekali saja.
.
Isi per botol 720 ml.
.
Dosis untuk umur di atas 25 tahun : 20-40 ml.
Dosis untuk umur di bawah 25 tahun : 10-15ml.
.
NOTE : ongkir kena 4KG (buat packing aman & keamanan lolos pengiriman di expedisi..no komplain). Super Collagen CoQ10

Collagen murni asli Jepang sekarang available di ramonbeautyshop_id

The Queen of Beauty Supplement is here, Dear !! Harga 3,1jt
Order sms atau wa 085777223534

#supercollagencoq10
#supercollagen
#supercollagencoq10asli
#supercollagencoq10original
#supercollagencoq10murah
#supercollagenmurah
#supercollagenjakarta
#supercollagenwhitening
#collagen #collagensuplement #whiteningcollagen #skinsuplement

Produk Jenama Sendiri (@naturalherbalindustries)

DECEMBER SALE!
Rejuvinating Eye Treatment Gel 50ml
Moq: 200 tubes
Harga: RM3000

Kulit cantik tapi bawah mata bengkak dan sembab pun tak cantik jugak kan. Serum ini diformulasikan khas utk kulit bawah mata yang sgt sensitif. Kulit bawah mata kita lebih nipis berbanding di bahagian lain. Jadi serum ini sangat lembut dan sesuai digunakan untuk menegangkan kulit bawah mata, memberikan nutrien yang cukup supaya mata anda lebih berseri.
πŸ‘οΈ πŸ‘οΈπŸ‘οΈπŸ‘οΈπŸ‘οΈπŸ‘οΈπŸ‘οΈπŸ‘οΈπŸ‘οΈπŸ‘οΈπŸ‘οΈπŸ‘οΈπŸ‘οΈπŸ‘οΈπŸ‘οΈπŸ‘οΈ
Harga termasuk:
1. Produk
2. Botol
3. Label
4. KKM - jenama sendiri

Harga tidak termasuk:
1. Design - dari customer
2. Kos penghantaran

Call 013-219 6967
#naturalherbalindustries
#eyegel
#cleanser
#kosmetik
#kosmetikmurah
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik
#kualiti
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan
#produkmakanan
#produkhalal
#sayajual
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah
#kolagen
#jellycollagen
#collagen

THESURIAROSES AMPANG (@khaazida.my)

Biar lah testimoni yang berbicara. Pung pang pung pang pun banyak pun tak best kan kalau tak ade bukti.
.
#twc nie bukan memutihkan seluruh tubuh sahaja ye, mampu merawat kulit muka jugak. Selain tu jugak menguatkan akar rambut, masalah2 kulit kat badan. Masalah kat kawasan kuku kering. Masalah dalaman kita. Memang banyak khasiat sangat. Ye la 6 jenis buah buahan diekstrak dan dijadikan dalam bentuk serbuk untuk memudahkan kita semua. Korang makan #twc nie ibarat makan buah buahan la.
.
Okey fast respond boleh whatsapp sis ida 0179687907. .
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#whiteningcollagenwithdetox
#whiteningcollagen
#twckesanseawal48jam

THESURIAROSES LGK(KUAH) (@mekcha_beauty)

Morning cantikπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ
Dah bangun ke uguyss 🌞?? Nak cantik gebu peloless bermula dari dalamanπŸ•ΊπŸΌ..So bgun pagi2 mesti wajib consume 1 sachet #twc taw☝🏻Adanya supplement TWC nie bukan jer dalaman uguyss jadi makin sihat malah kulit uguyss akan makin cerah dan bersih😍😍
.
.
Nie nak bagitaw apa tue TWC??
🌸Dikategorikan sebagai makanan tambahan (supplement)
🌸Berasaskan ekstrak buah buahan antioksidan
🌸Dihasilkan dlm bentuk serbuk berperisa mixberries yg bole dikemam tanpa perlu dibancuh
🌸Sesuai utk laki dan perempuan 🌸 Fungsi TWC mencerahkan & merawat masalah kulit tanpa perlu injection
🌸 TWC jugak bole detokskan usus jadi tak perlu beli produk detoks yang lain sebelum consume TWC nie
.
.
Nak cara yang selamat & kekal sihat utk sentiasa cantik gebu bole start consume TWC dari sekarangπŸ‘ΈπŸΌ Dah hujung tahun nie takkan nak kulit kusam gelap jerr kan?? Jom sis tolong uguyss dapatkan kulit impian uguyss🀩😍
.
.
FREE COD AOR & LANGKAWI
Utk order bole dm atau whatsapp tasya sekarang 01136313548πŸ“±
.
.
#thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesbodywash #twcputihdalammasa48jam #whiteningcollagen #agentkedah #agentlangkawi

THESURIAROSES SELANGOR/KL (@anhaazmode)

Scroll twitter ternampak baby ni.

Allahu ganteng bangat awak ni dikπŸ˜‚
Masih bayik aja, cakepnye kayak gini. Aduh gemes sih.

Nanti awak jadi menantu auntie boleh tak?
Sejuk mata ni tengok awak haha.

#ibumengandung nak anak putih pinkish? Boleh consume je #whiteningcollagen a.k.a #twc ni ya. 100% halal dan selamat dimakan 😘

THESURIAROSES LGK(KUAH) (@mekcha_beauty)

β€œCuba dulu baru mengataβ€πŸ€­
.
Tinggai berapa hari saja lagi nie uguyss😱 Pasni kita tak buat dah yea kembali ke harga asal okee..Harga pakej combo memang lah tersangat murah mur mur😚😚 Sampai ramai yg repeat orderπŸ‘ Dijamin kulit uguyss pasti ada perubahanπŸ™†πŸΌβ€β™€οΈ
.
Sapa grab promo nie siap dpt freegift lagi uuyss🎁🎁 .
FREE COD AOR & LANGKAWIπŸš—
FREE TIPS & GUIDEπŸ‘©πŸΌβ€πŸ’Ό
#thesuriaroseswhiteningcollagen #twcputihdalammasa48jam #thesuriarosesbodywash #whiteningcollagen #agentkedah #agentlangkawi

THESURIAROSES SELANGOR/KL (@anhaazmode)

10 Kebaikan kesihatan biji anggur dalam #whiteningcollagen a.k.a #twc :
1) Menyingkirkan radikal bebas.

2)Mengurangkan radang (inflammatory). 3)Membantu kesihatan otak, kulit dan mata.

4)Membantu pengedaran mikro dan kardiovaskular.
5)Mencegah masalah kelenjar prostat.

6)Melambatkan proses penuaan.

7)Mengurangkan kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit.

8)Mencegah kesan negatif yang disebabkan oleh sinar ultraviolet.

9)Membantu fungsi sistem saraf otak.

10)Meningkatkan daya pertahanan

Awak dah tau kn apa fungsi nya kn jdi ape tinggu lgi jom laaa grab #twc skrg.

#codbalakong #codbtho #codcheras

#thesuriaroses #love #pretty #beautiful #happy #instagood #putihgebu #twcputihdalammasa48jam #twc #cerahkankulit #whiteningbooster #minkaffe #jemaimawhiteningpills #bellezacollagen #uforabeauty #susumaez #nshaazbeauty #nshaazboosterwhitening #glutacaps #cerahseluruhtubuh

THESURIAROSES LGK(KUAH) (@mekcha_beauty)

Jangan ingat lelaki xbole consume #twc niee taw☝️So uguyss jgn risau utk amek #twc sebab kita dah ada customer lelaki yg berpuas hati dgn #twc nie sampai nak repeat lgi😍
.
So lelaki diluar sana jgn kecewa fikir tiada penyelesaian bagi masalah kulit anda😣 Kami disini ada jalannyaπŸ™Œ Lelaki lain nak putih nak hilangkan masalah kulit muka bole cuba #twc nie..Pasti xkan mnyesalπŸ‘πŸ»
.
.
FREE COD AOR/LANGKAWI
#thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesbodywash #whiteningcollagen #agentkedah #agentlangkawi

THESURIAROSES LGK(KUAH) (@mekcha_beauty)

Bestnya kalau time panas2 mandi menggunakan #thesuriarosesbodywash dari sister rose kita..Dah la wangi rasa mcm nk tido je dlm toilet heeπŸ›#TBW adalah sabun mandian utk merawat masalah kulit dari luaran guna time mandi saja..mandi2 dh puteh ha gituπŸ§–πŸ»β€β™€οΈ
.
.
#TBW nie membersihkan, melembapkan dan mencantikan kulit..Dirumus pada PH yg bersesuaian bgi mengekalkan kelembapan kulit..Selamat digunakan dari budak kecik πŸ‘ΆπŸ»sampai ke org tuaπŸ‘΅πŸ»πŸ§“πŸ»
.
Sekarang kita ada PROMO #TBW dgn harga yg sgt special utk uguyss..Stock #TBW sgt limited sapa cepat dia dpt..Bole lihat feedback disini @thesuriaroses.testimoni .
.
FREE COD AOR / LANGKAWI
#thesuriaroseswhiteningcollagen #thesuriarosesbodywash #whiteningcollagen #twcputihdalammasa48jam #agentkedah #agentlangkawi

THESURIAROSES AMPANG (@khaazida.my)

Banyak nau nau feedback masuk, tapi tu la tak dan tayang kat korang πŸ˜‚ Nah untuk korang, even kurang minum air masak pun kesan tetap letopss ye πŸ€—.
.
Bab part jerawat susah nak naik tu, majoriti bila dah start makan #twc mis J memang tak berani dah nak mai dekat. Ye la bila dalaman sihat kan. Luaran lagi la makin sihat cantik.
.
So nak cantik luar dalam jom grab sorang satu #twc rasai sendiri sementara ade promotion year end sale nie, whatsapp sis ida 0179687907 for more details.
.
#whiteningcollagenwithdetox
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#whiteningcollagen
More...