Produk Jenama Sendiri (@naturalherbalindustries)

Booster C oil 5ml
Booster oil yang mengandungi tinggi kandungan vitamin C. Membantu merawat kulit terutamanya yang rosak akibat bahan kimia berbahaya seperti merkuri dan hydrokuinon.Hanya seminggu anda boleh melihat perubahan pada kulit anda.
MOQ: 1000
Harga: RM6/-
Total:RM6000/-
Harga termasuk:
1. Botol
2. Label
3. KKM

Tak termasuk design dan delivery

Call 013-219 6967 #naturalherbalindustries
#whiteningcream
#antiagingcream
#collagentablet
#collagenpowder
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik
#kualiti
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan
#produkmakanan
#produkhalal
#sayajual
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah
#kolagen
#jellycollagen
#collagen

ramonbeautyshop indonesia (@rumah_collagen)

Minuman Supplement Collagen yang termasuk kategori premium karena memiliki hasil yang sangat terbukti sejak pertama kali konsumsi.

Super Collagen CoQ10 merupakan supplement collagen yang begitu menakjubkan karenan memiliki efek samping yang dapat segera dirasakan hasilnya tanpa harus menunggu lama.

berFungsi untuk :
* manghaluskan kulit, mengatasi masalah jerawat
* memutihkan dan menghilangkan flek dalam waktu singkat
* powerfull antioxidant, melindungi tubuh dan kecantikan kita dari radikal bebas
* anti aging, wanita usia 25 thn keatas (terutama yg sudah punya anak) wajib mengkonsumsi, karena sejak usia 25 thn proses penuaan dimulai
* membantu menurunkan berat badan, karena mengandung L-carnitin
* menyegarkan kulit, membuat kulit menjadi kenyal dan berseri
* menghilangkan bekas luka dan proses pembaharuan kulit
* memperkuat rambut, dan menjadikan rambut segar, sehat
* memperkuat kuku, jadi tidak mudah patah
* menghilangkan keriput, age spot.
* memperkuat tulang, sendi dan otot (jadi tidak hanya fungsi luar saja, tapi juga menjaga kesehatan jangka panjang)

Semua dicapai hanya dalam 3 hari untuk merasakan efek dari Queen of Beauty Supplement ini.

NB: tidak usah minum supplement ini secara terus-menerus, setelah bulan ke 2 anda dapat menggabung dengan supplement yg lebih terjangkau untuk mempertahankan kecantikan Anda. Ditambah Ratu Supplement ini 3 hari sekali saja.

Isi per botol 720 ml.

Dosis untuk umur di atas 25 tahun : 20-40 ml.
Dosis untuk umur di bawah 25 tahun : 10-15ml.

NOTE : ongkir kena 4KG (buat packing aman & keamanan lolos pengiriman di expedisi..no komplein). Super Collagen CoQ10

Collagen murni asli Jepang sekarang available di ramonbeautyshop_id

The Queen of Beauty Supplement is here, Dear !! Harga 2,5 juta

Order sms atau wa 085777223534

#supercollagencoq10
#supercollagen
#supercollagencoq10asli
#supercollagencoq10original
#supercollagencoq10murah
#supercollagenmurah
#supercollagenjakarta
#supercollagenwhitening
#collagen #collagensuplement #whiteningcollagen #skinsuplement

Qaira (@thesuriarosesmlk)

Happy Diwali to everyone...
Hampa semua balik kampung ke cuti nie.Ha!!!kalau balik jangan lupa bawak sekali #twc tau.jangan lupa luangkan masa dengan family tersayang 😍😍
.
Whatsapp ||+60173212171
Whatsapp ||+60173212171
.
.
#twc
#thesuriaroses
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#whiteningcollagen
#twcmelaka
#thesuriarosesmelaka
#parutjerawat

Produk Jenama Sendiri (@naturalherbalindustries)

Booster C oil 5ml
Booster oil yang mengandungi tinggi kandungan vitamin C. Membantu merawat kulit terutamanya yang rosak akibat bahan kimia berbahaya seperti merkuri dan hydrokuinon.Hanya seminggu anda boleh melihat perubahan pada kulit anda.
MOQ: 1000
Harga: RM6/-
Total:RM6000/-
Harga termasuk:
1. Botol
2. Label
3. KKM

Tak termasuk design dan delivery

Call 013-219 6967 #naturalherbalindustries
#whiteningcream
#antiagingcream
#collagentablet
#collagenpowder
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik
#kualiti
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan
#produkmakanan
#produkhalal
#sayajual
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah
#kolagen
#jellycollagen
#collagen

Produk Jenama Sendiri (@naturalherbalindustries)

Booster C oil 5ml
Booster oil yang mengandungi tinggi kandungan vitamin C. Membantu merawat kulit terutamanya yang rosak akibat bahan kimia berbahaya seperti merkuri dan hydrokuinon.Hanya seminggu anda boleh melihat perubahan pada kulit anda.
MOQ: 1000
Harga: RM6/-
Total:RM6000/-
Harga termasuk:
1. Botol
2. Label
3. KKM

Tak termasuk design dan delivery

Call 013-219 6967 #naturalherbalindustries
#whiteningcream
#antiagingcream
#collagentablet
#collagenpowder
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik
#kualiti
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan
#produkmakanan
#produkhalal
#sayajual
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah
#kolagen
#jellycollagen
#collagen

Member Price HereπŸ‘‡ο·½ (@sendayutinggi_beauty)

✿ Nak beli dengan harga ahli ?
✿ Whtsapp 0134040411 β†’ confirm dapat harga ahli TANPA perlu daftar ☺️

Cocoa Collagen

Kunci utama untuk kulit sihat, mulus, tegang dan awet muda adalah terdapatnya kolagen dalam kulit.

Kolagen semulajadi adalah satu sumber untuk membina dan mengekalkan kulit yang sihat. Ia juga menjadikan rambut Β lebih lebat dan mencantikkan kuku juga badan.

Ia juga membantu mengatasi masalah sakit sendi, lutut dan pinggang.

Bancuh 1 paket dengan 120ml air kosong / ais dan digoncang ( shaker)

Ambil waktu pagi atau malam

10 paket

Bahan

Bahan Utama
Sugar, skim milk, non-dairy creamer, coco powder, collagen, tricalcium phosphate, condensed milk, vanillin, stevia, guar gam

#sendayutinggi
#supplementkulit
#cocoacollagen
#collagenbystbeauty
#collagendrink
#whiteningcollagen
#skintreatmentcollagen
#kulitjearawat
#masalahparut
#glowingskin

Member Price HereπŸ‘‡ο·½ (@sendayutinggi_beauty)

✿ Nak beli dengan harga ahli ?
✿ Whtsapp 0134040411 β†’ confirm dapat harga ahli TANPA perlu daftar ☺️

Cocoa Collagen

Kunci utama untuk kulit sihat, mulus, tegang dan awet muda adalah terdapatnya kolagen dalam kulit.

Kolagen semulajadi adalah satu sumber untuk membina dan mengekalkan kulit yang sihat. Ia juga menjadikan rambut Β lebih lebat dan mencantikkan kuku juga badan.

Ia juga membantu mengatasi masalah sakit sendi, lutut dan pinggang.

Bancuh 1 paket dengan 120ml air kosong / ais dan digoncang ( shaker)

Ambil waktu pagi atau malam

10 paket

Bahan

Bahan Utama
Sugar, skim milk, non-dairy creamer, coco powder, collagen, tricalcium phosphate, condensed milk, vanillin, stevia, guar gam

#sendayutinggi
#supplementkulit
#cocoacollagen
#collagenbystbeauty
#collagendrink
#whiteningcollagen
#skintreatmentcollagen
#kulitjearawat
#masalahparut
#glowingskin

ramonbeautyshop indonesia (@rumah_collagen)

Minuman Supplement Collagen yang termasuk kategori premium karena memiliki hasil yang sangat terbukti sejak pertama kali konsumsi.

Super Collagen CoQ10 merupakan supplement collagen yang begitu menakjubkan karenan memiliki efek samping yang dapat segera dirasakan hasilnya tanpa harus menunggu lama.

berFungsi untuk :
* manghaluskan kulit, mengatasi masalah jerawat
* memutihkan dan menghilangkan flek dalam waktu singkat
* powerfull antioxidant, melindungi tubuh dan kecantikan kita dari radikal bebas
* anti aging, wanita usia 25 thn keatas (terutama yg sudah punya anak) wajib mengkonsumsi, karena sejak usia 25 thn proses penuaan dimulai
* membantu menurunkan berat badan, karena mengandung L-carnitin
* menyegarkan kulit, membuat kulit menjadi kenyal dan berseri
* menghilangkan bekas luka dan proses pembaharuan kulit
* memperkuat rambut, dan menjadikan rambut segar, sehat
* memperkuat kuku, jadi tidak mudah patah
* menghilangkan keriput, age spot.
* memperkuat tulang, sendi dan otot (jadi tidak hanya fungsi luar saja, tapi juga menjaga kesehatan jangka panjang)

Semua dicapai hanya dalam 3 hari untuk merasakan efek dari Queen of Beauty Supplement ini.

NB: tidak usah minum supplement ini secara terus-menerus, setelah bulan ke 2 anda dapat menggabung dengan supplement yg lebih terjangkau untuk mempertahankan kecantikan Anda. Ditambah Ratu Supplement ini 3 hari sekali saja.

Isi per botol 720 ml.

Dosis untuk umur di atas 25 tahun : 20-40 ml.
Dosis untuk umur di bawah 25 tahun : 10-15ml.

NOTE : ongkir kena 4KG (buat packing aman & keamanan lolos pengiriman di expedisi..no komplein). Super Collagen CoQ10

Collagen murni asli Jepang sekarang available di ramonbeautyshop_id

The Queen of Beauty Supplement is here, Dear !! Harga 2,5 juta

Order sms atau wa 085777223534

#supercollagencoq10
#supercollagen
#supercollagencoq10asli
#supercollagencoq10original
#supercollagencoq10murah
#supercollagenmurah
#supercollagenjakarta
#supercollagenwhitening
#collagen #collagensuplement #whiteningcollagen #skinsuplement

Qaira (@thesuriarosesmlk)

Stok #twc baru je mendarat nie.Klau uoollss nak tau qaira nie trusted agent #thesuriaroses..Before jual nie qaira dah consum dulu tau.Alhamdullilah sangat kulit qaira makin cerah dan parut jerawat pun makin hilang..kalau tak before nie adalah qaira cuba macam macam jenis collegen,tapi habukk tak bagi kesan.sebab tu lah qaira nak share dengan uoollss semua..
Joomm pakat ramai ramai makan #twc nanti baru lah flowless,cerah dan cantk 😘
.
Whatsapp ||+60173212171
Whatsapp ||+60173212171
.
#twc
#thesuriaroses
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#whiteningcollagen
#twcmelaka
#thesuriarosesmelaka
#parutjerawat
#skincaremalaysia

Qaira (@thesuriarosesmlk)

Testimoni!!!testimoni!!lagi dan lagi..insyaallah #thesuriaroseswhiteningcollagen dapat membantu masalah kulit hampa semua.
.
Whatsapp ||+60173212171
Whatsapp ||+60173212171

#twc
#thesuriaroses
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#whiteningcollagen
#twcmelaka
#thesuriarosemelaka
#parutjerawat
#skincaremalaysia

Qaira (@thesuriarosesmlk)

Alhamdullilah..semakin ramai mempercayai #twc .
Sebarang pertanyaan blh DM or whatsapp +60173212171
.
.
#twc
#thesuriaroses
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#whiteningcollagen
#twcmelaka
#thesuriarosesmelaka
#parutjerawat
#skincaremalaysia

Produk Jenama Sendiri (@naturalherbalindustries)

Rose Cream
Diformulasi dengan ekstrak bunga ros yang mengandungi tinggi anti oksidan dan sangat berkesan untuk mengurangkan garisan halus,mengurangkan pigmentasi,menganjalkan kulit dan melembapkan kulit.
Harga:RM250/kg
MOQ:5kg
❌KKM
❌delivery outside Klang Valley
βœ”οΈboleh pilih bau dan warna.
Call 013-219 6967
#naturalherbalindustries
#whiteningcream
#antiagingcream
#collagentablet
#collagenpowder
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik
#kualiti
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan
#produkmakanan
#produkhalal
#sayajual
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah
#kolagen
#jellycollagen
#collagen

Qaira (@thesuriarosesmlk)

Hai uollsss..
Tengah siap siap nak gi kerja ke tu.sebelum tu jangan lupa kemam #twc dulu naa.baru lah kawan kawan dok tegur muka kita cantisss.lepas tu jangan lupa pulak breakfast tau.
.
Whatsapp ||+60173212171
Whatsapp ||+60173212171
.
.
#twc
#thesuriaroses
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#whiteningcollagen
#twcmelaka
#thesuriarosesmelaka
#parutjerawat
#skincare

Qaira (@thesuriarosesmlk)

Mesti uollss dok tertanya tanya sape yang blh consume #twc kan..actually majoriti pun blh sebenarnya.Tak kira lelaki or perempuan..
.
Sebarang pertanyaan blh DM or Whatsapp qaira..insyaallah qaira tak kan makan orang nya 😜😜
Whatsapp ||+60173212171
.
#twc
#thesuriaroses
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#whiteningcollagen
#twcmelaka
#thesuriarosesmelaka
#parutjerawat
#skincaremalaysia

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Banyak-banyak produk luar yang sis suke jual antaranya Gluta Frozen ni. Kebaikan gluta frozen ni memang banyak. Sweetheart keshayangan sis pun suke dan mesti akan repeat tetiap bulan. Mungkin ramai yg tak tahu kelebihan gluta ni dan takut mencuba πŸ™ˆ But dont worry. Sis tahu uols macam ragu-ragu hehe. Frozen ni lulus GMP, JFDA & dapat kelulusan halal.
.

Sebab ape sis cakap gluta frozen ni best sebab ia menggunakan nano licaps technology japan tau uols. Technology licaps merupakan teknologi terbaru dengan mengubah semua vitamin & supplement ke dalam bentuk cecair dan melindunginya dgn kapsul yg dapat menjaga kestabilan & kualiti nutrisi di dalamnya. Gituu.
.

Gluta Frozen ni ada ingredients yang sangat menarik. 20 premium ingredients dalam 1 nano licaps 😱 Satu box ade 30 licaps. Boleh tahan satu bulan. If period, stop ambil ok.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM70 (SM) | RM75 (SS)

Whatsapp 017-7009858

__________

#auracollagen #glutafrozenmalaysia #glutafrozen #glutaoriginal #beautysecret #sayajualprodukoriginal #takoritakjual #sayajual #lokalah #visitmyigshop #collagenplus #musthaveitem #malaysiabeautyshop #jomcantik #antiaging #like4like #likeforlike #yourtrustedseller #hariharigebu #rugitakcuba #skinbeauwhitening #whiteningpills #whiteningcollagen

Qaira (@thesuriarosesmlk)

Gaiiissss nak cari supplement untuk skin nie lah yang terbaik.Beli satu box uollsss tak akan rasa menyesal nya beli.No..no.Sekali yu makan #thesuriaroseswhiteningcollagen yu tak mau yang lain.Pasal kita dah jampi dah...hahaha gurau je.Sebab tu lah customer tak perlu tunggu berbox box nak tengok kesan.Dalam beberapa sachet pun dah blh rasa ada kesan.
.
Jangan lupa DM qaira kalau ada sebarang pertanyaan☺️
.
Whatsapp ||+60173212171
Whatsapp ||+60173212171

#twc
#thesuriaroses
#thesuriaroseswhiteningcollagen
#whiteningcollagen
#twcmelaka
#thesuriarosesmelaka

Produk Jenama Sendiri (@naturalherbalindustries)

Angel's Night Cream
Di formula utk dipakai di waktu malam. Sangat berkesan untuk mengurangkan garisan halus,mengurangkan pigmentasi,menganjalkan kulit dan melembapkan kulit semasa tidur. 😁
Harga:RM350/kg
MOQ:5kg
❌KKM
❌delivery outside Klang Valley
βœ”οΈboleh pilih bau dan warna.
Call 013-219 6967
#naturalherbalindustries
#whiteningcream
#antiagingcream
#collagentablet
#collagenpowder
#kosmetikjenamasendiri
#kosmetikmalaysia
#produkjenamasendiri
#produkoem
#produkmalaysia
#jutawankosmetik
#kualiti
#whiteningcollagen
#facialcleanser
#makanankesihatan
#produkmakanan
#produkhalal
#sayajual
#sayabeli
#bazarpaknil
#kolagenmurah
#kolagen
#jellycollagen
#collagen
More...