By Tieya's (@by_tieyas)

#TestimoniDelea

Alhamdulillah, another positive feedback from our lovely customer. Adik ni beli untuk dia, tapi dia lebih excited untuk pakaikan untuk adik lelaki dia. So, awak semua boleh tengok hasilnya.
.
💕 DELEA ALL IN ONE 💕
💲 SAVING UP TO RM28 💲
🎁 GIVEAWAY FOR BUYERS 🎁
.
DM / Whatsapp Tieya
📱0183235866

#sayajual #whiteninglotion #sayajuallotion #bazaarpaknil #losyenpemutih #lotionpemutih #mohonviral #like4like #hijabista #sapotlokal #lokalah #whiteningbooster #jomputih #putihgebu #dropshipneeded #ikutcarakita #dropshipwanted #loffatah #deleavideo #videodelea #giveawaymalaysia #dropshipmalaysia #giveaway #luckydraw #contest #MentorMilenia

By Tieya's (@by_tieyas)

Assalamualaikum.. Selamat Tengah Hari Semua. Sebelum nak keluar rumah ni, grab lah #DeleaLotion untuk simpan dalam bag awak semua. Hidup lebih lengkap dengan ada nya Delea Lotion. Semangat dan aura positif akan sentiasa ada dalam diri awak semua. 💕 Have a good day 💕

Setiap pembelian Delea Lotion, awak semua berpeluang untuk memenangi Lucky Draw. Tunggu apa lagi? Take fast action.

DM/ Whatsapp Tieya
📱0183235866
#sayajual #whiteninglotion #bazaarpaknil #jb #mohonviral #like4like #kilangbateri #codbangi #codputrajaya #testimonidelea #kl #freegift #hijabista #hipster #dropshipdelea #sayajuallotion #lotionpemutih #bangisentral #sapotlokal #lokalah #dailyskincare#videodelea #delealotion #whiteningbooster #jomputih

The.Beauty.Hacks (@the.beauty.hacks17)

Bunga tak mati kalau dijaga dan dibaja,

Kumbang tak mari kalau bunga tiada madunya,

Muka tak berseri kalau tak guna produk The Beauty Hacks.😘😘😘 Setiap pembelian RM 55 ke atas akan mendapat cenderahati dari TBH.. "We not sell for profit, we sell for help you" 😘😘😘 #bodyscrub #facescrub #soap #whiteninglotion #kunyit #asamjawa #beras #bahanorganik #dropship #thebeautyhacks #TBH #teamkakmeen #testimoniTBH

SET FLAWLESS 🌼🌸 (@flovates_co)

POSTO POSTO 📮📮
.
Alhamdulillah walau sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Thank you kepada yg membeli dgn sis. Lepas ni repeat lah lagi 😘💕
.
Untuk yg ingin membeli produk-produk The Beauty Hacks, whatsapp lah sis di waktu lapang mu +60142205562 📲📲 kalau tak sempat sgt, DM je pun boleh 💻💻
.
.
#thebeautyhacks #teamdahlia #bodyscrub #bodyscrubmalaysia #facescrub #facesoap #whiteninglotionmalaysia #whiteninglotion #jepsari #lofattah #laraalana #letscantik #kdoll #symabeauty #sayajualorganikproduk #sayajual #organicproducts #losyengluta #sabunarang #igshop #bazarpaknilprodukkecantikkan

ครีมกันแดดDuci (@duci_thailand)

เตรียมตัวให้พร้อม สำหรับคอนเสิร์ต Together Festival สาวก EDM พร้อมแด้นซ์กันหรือยัง? อย่าลืมทาครีมDuci ก่อนออกไปเจอศึกหนัก เต้นสะบัดยังไงก็ยังขาว ไม่วอก ไม่หลุด กันน้ำ กันเหงื่อ ได้สุดๆ จัดไปเลยค่า #งานโชว์ผิว #togetherfestival #edmthailand #edmlifestyle #ขาว #อยากขาว #ครีมกันแดด #whiteninglotion #ducithailand #shippingworldwide #bodylotion

Shery'As Beauty (@sheryasbeauty)

Kulit yg dulu kering, kini semakin lembap ... 💦
Kulit Yg dulu gelap, kini semakin cerah bercahaya... 🌅
Kulit yg dulu kusam, kini berseri seri... 💐 .
.
Susah mau percaya dlm 7hari semua berubah 😱 .
.
Masih ragu ragu utk mencuba #magicwhiteningbodycare
Click 👉 #testimonisheryasbeauty .
. 📞Whatsap 0168363627 untuk pertanyaan lanjut atau Pembelian Rm200 layak menjadi #agensahsheryasbeauty .
.

#sheryasbeauty #wbc #whiteninglotion #magiclotion #magicbodycare #tipsputih #tipscantik #tipskecantikan #viral #ibuputih #ibuputihoriginal

Laris Manis Daganganku (@laris_manis_daganganku)

Lotion Vampire BPOM Resmi
Original 100 %

POM NA 18150101106
wangi glamour
ISI : 500Ml
HARGA ⏩@40rb belum termasuk ongkir (PROMO)
ORDER ⏩
🔴BBM 1 ▶️demondcs
🔴BBM 2 ▶️D8F738AF
🔴WA ▶️085879933873
🔴LINE ▶️demondshop
🔴TELEGRAM ▶️demondshop

VAMPIRE "WHITENING" LOTION bekerja efektif mencerahkan kulit, bercahaya dan jauh lebih nampak memikat dan sehat. Tumpukan sel kulit mati dan berlebihnya melanin pada permukaan kulit membuat kulit menjadi jauh lebih gelap, kusam. Sebelum memutuskan untuk memilih mana yang terbaik, simak beberapa data di bawah agar Anda tidak terkooptasi oleh hal-hal promotif yang memposisikan VAMPIRE WHITENING adalah untuk MEMUTIH kan total kulit Anda. Sebenarnya lebih tepat adalah UNTUK MENCERAHKAN kulit tubuh Anda. ✨ Zat aktif VAMPIR WHITENING LOTION terdiri dari:
🌠ARBUTIN - Bekerja menghambat proses tirosinase dalam pembentukan melanin (warna kulit) yang berlebihan sehingga warna kulit jauhlebih cerah dan juga meminimalkan efek eritema kemerahan.
🌠 GLUTHATIONE - Merupakan ANTIOKSIDAN yang memberikan perlindungan pada sel tubuh agar lebih lama bertahan hidup akibat radikal bebas. Gluthatione bukanlah pemutih sebagaimana dengan sangat fatal diposisikan untuk promosi sebagai PEMUTIH. Dengan antioksidasi, sel kulit jauh nampak lebih muda. Lebih Cerah.

#lotionvampir #lotionvampirjumbo #lotionvampirori #lotionvampiroriginal #lotionvampireasli #lotionvampirmurah #vampirelotion #vampirelotionori #lotionvampirbpom #lotionvampire #lotionvampirebpom #lotionpemutih #lotionpemutihalami #whitening #whiteninglotion
#pemutihaman#pemutihmurah @RepostIt_app

BERSAMAAN (@bersamaan_id)

MAHKOTA LOTION ( Lotion Siang + Lotion Malam)
Harga promo 20.000

INFORMASI DAN CARA ORDER:
SMS/WA : 0857 4142 7979
LINE : bersamaan_id
PIN BB : D2795746
TESTI : @canqbeauty
www.bersamaan.com

Lotion Pemutih Badan | Lotion Mahkota Indah. Ini adalah lotion yang tepat untuk perawatan kuit anda sehari-hari

Manfaat Lotion Mahkota Indah ini adalah :
# Dapat Memutihkan dan mengencangkan Kulit
# Dapat menghilangkan flek-flek pada tubuh atau noda hitam
# Dapat memutihkan ketiak dan selangkangan
# Dapat merontokan daki,debu,polusi,dan kotoran lainnya
# Membuat kulit awet muda (anti aging)
# Dapat mengembalikan kulit kusam atau terbakar oleh matahari
# Dapat Meratakanwarna kulit yang Belang

Paket Lotion Mahkota Indah terdiri dari
= Lotion Day
= Lotion Night
ISI 250ML/Botol

Cara Penggunanaan Lotion Pemutih Badan | Lotion Mahkota Indah :
Lotion Day Untuk siang hari, Di pake setiap hari sesudah mandi
Lotion Night Untuk Malam di pake sebelum tidur, dan di cuci setelah bangun tidur

#handbodymahkota #lotionherbal #lotionmahkota #lotionmahkotaindah #lotionpemutihaman #lotionpemutihamanampuh#lotionpemutihbadan #lotionpemutihtubuh #lotionsp#lotionwhitening #mahkotaindahlotion #mahkotalotion #paketlotionmahkota #paketlotionmahkotaindah #paketlotionpemutih #pemutih#pemutihbadan #pemutihkulit #sabunmahkota #sabunmahkotaindah #whiteninglotion

DELEA LOTION & TEAMI STMS015 (@deflowerism)

Assalamualaikum..
.
Morning semua. Dah breakfast ke belum? Pastikan #DeleaLotion ada dalam bag awak semua. Hidup lebih lengkap dengan ada nya Delea Lotion. Semangat dan aura positif akan sentiasa ada dalam diri awak semua.
.
💕 Have a good day 💕

Setiap pembelian Delea Lotion, awak semua berpeluang untuk memenangi Lucky Draw. Tunggu apa lagi? Take fast action.

DM/ Whatsapp Sha
📱+6012 759 6130
.
#AgentBangi
#AgentDelea
#CodUKM
#CodBangi
.
#sayajual #whiteninglotion #bazaarpaknil #jb #mohonviral #like4like #kilangbateri #codputrajaya #testimonidelea #kl #freegift #hijabista #hipster #dropshipdelea #loffatah #sayajuallotion #lotionpemutih #bangisentral #sapotlokal #lokalah #dailyskincare#videodelea #delealotion #whiteningbooster #jomputih

jualpelangsingterlaris (@griyalangsing)

beli 2 GRATIS 1 !! BURUAAAAAN. JERAWAT , KOMEDO HILANG!! Manfaat Pell Off Mud Mask Beauty Colla
1. Mengangkat kotoran diwajah
2. Mengangkat sisa make up diwajah
3. Menghilangkan komedo
4. Menghilangkan jerawat
5. Menghilangkan pori pori wajah
6. Mengembalikan vitalitas pada sel sel kulit wajah
7. Membuat kulit anda sehalus sutra bercahaya dan terlihat lebih muda

WA/SMS : 0822.6015.8613
LINE: GRIYALANGSING
PIN BBM : D207D1A2

#pemutih #pemutihtubuh #pemutihbadan #lotion #whiteninglotion #whiteningscrub #scrub #whitening #masker #peeloff #mudmask #peeloffmask #maskerlumpur #scrubbadan #lotionpemutih #pemutihalami #pemutihaman #ootd #wanita #hijabers #like4like #likeforlike #beauty #collagen #fairnpink #glutapanacea #purecollagen#beautycolla#griyalangsing#testigriyalangsing

jualpelangsingterlaris (@griyalangsing)

beli 2 GRATIS 1 !! BURUAAAAAN. JERAWAT , KOMEDO HILANG!! Manfaat Pell Off Mud Mask Beauty Colla
1. Mengangkat kotoran diwajah
2. Mengangkat sisa make up diwajah
3. Menghilangkan komedo
4. Menghilangkan jerawat
5. Menghilangkan pori pori wajah
6. Mengembalikan vitalitas pada sel sel kulit wajah
7. Membuat kulit anda sehalus sutra bercahaya dan terlihat lebih muda

WA/SMS : 0822.6015.8613
LINE: GRIYALANGSING
PIN BBM : D207D1A2

#pemutih #pemutihtubuh #pemutihbadan #lotion #whiteninglotion #whiteningscrub #scrub #whitening #masker #peeloff #mudmask #peeloffmask #maskerlumpur #scrubbadan #lotionpemutih #pemutihalami #pemutihaman #ootd #wanita #hijabers #like4like #likeforlike #beauty #collagen #fairnpink #glutapanacea #purecollagen#beautycolla#griyalangsing#testigriyalangsing

jualpelangsingterlaris (@griyalangsing)

beli 2 GRATIS 1 !! BURUAAAAAN. JERAWAT , KOMEDO HILANG!! Manfaat Pell Off Mud Mask Beauty Colla
1. Mengangkat kotoran diwajah
2. Mengangkat sisa make up diwajah
3. Menghilangkan komedo
4. Menghilangkan jerawat
5. Menghilangkan pori pori wajah
6. Mengembalikan vitalitas pada sel sel kulit wajah
7. Membuat kulit anda sehalus sutra bercahaya dan terlihat lebih muda

WA/SMS : 0822.6015.8613
LINE: GRIYALANGSING
PIN BBM : D207D1A2

#pemutih #pemutihtubuh #pemutihbadan #lotion #whiteninglotion #whiteningscrub #scrub #whitening #masker #peeloff #mudmask #peeloffmask #maskerlumpur #scrubbadan #lotionpemutih #pemutihalami #pemutihaman #ootd #wanita #hijabers #like4like #likeforlike #beauty #collagen #fairnpink #glutapanacea #purecollagen#beautycolla#griyalangsing#testigriyalangsing

RAWLULU (@lumineux.my)

✨Rawlulu Magical Whitening Lotion is a unique combination of French and Thai formula, free from hydroquinone and mercury, making it the ultimate body lotion!
____✨Ingredients
Pearl Powder, Gluta Powder, Witch Hazel, Vitamin A,C,E, Algae Extract, Grape Extract, Chamomile Extract, Lavendar Extract, Olive Oil, Argan Oil, Hydrolized Milk, Hydrolized Soy Protein, Elastin
____✨Benefits
● Evenly fair skin
● Repairs dry skin
● Lightens and removes scars
● Reduces itchiness
● Restores skin's elasticity
● Restores skin's moisture

___✨ 200 ml
RM 77 (WM) / RM 79 (EM), including postage
___✨WA 0192221354 to purchase

Essential Whitening Lotion (@fiyy_cantikskin)

Wahhh glowing nye muka sis kita ni 😘 hari2 pakai #boosterGlowingSprayWhitening . Ade vitamin C dan E . Boleh cerah kan wajah and merawat kulit tau. 😘Ha tunggu ape lagi dapat kan sekarang 💕 sekarang dah berwajah baru tau botol booster ni 😘hihi
.
👉🏻RM37
👉🏻Postage add RM7 SM // RM10 SS
👉🏻Whatsapp : +60135319417
.
.
#essentialwhiteninglotion #bazarpaknil #whiteninglotion #lotionpemutihmurah #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #malaysia #igshop #lotionpemutihbadan #essentialwhiteninglotion
#teamStokisEyka #bgs #boosterglowingspraywhitening #teamEyka
#teamStokisEyka
#eykaPenang
#teamAirisDanisha

DELEA LOTION & TEAMI STMS015 (@deflowerism)

#TestimoniDelea

Alhamdulillah, another positive feedback from our lovely customer. Adik ni beli untuk dia, tapi dia lebih excited untuk pakaikan untuk adik lelaki dia. So, awak semua boleh tengok hasilnya.
.
💕 DELEA ALL IN ONE 💕
💲 SAVING UP TO RM28 💲
🎁 GIVEAWAY FOR BUYERS 🎁
.
DM / Whatsapp Sha
📱+60127596130
.
#AgentDelea
#AgentBangi
#codbangi
#codukm
.
#sayajual #whiteninglotion #sayajuallotion #bazaarpaknil #losyenpemutih #lotionpemutih #mohonviral #like4like #hijabista #sapotlokal #lokalah #lofattah #whiteningbooster #jomputih #dropshipneeded #dropshipwanted #deleavideo #videodelea #giveawaymalaysia #dropshipmalaysia #giveaway #luckydraw #contest #MentorMilenia #ame2017
More...