BEAUTYSECRET.CSHINEMURAH.ZOFEA (@cshinemurah_shalicious_zofea)

GONG XI FA CAI datang lagi ๐ŸŽ‰.
.
Sesiapa ingin mendapatkan harga promosi C.N.Y Jangan lepas kan peluang untuk mendapatkn rizzskin dengan harga runtuh๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ kerana stock promosi amat TERHAD!siapa cepat dia dapat! .
.
Memandangkan ramai yang tunggu-tunggu C.N.Y ni hq sarannkan anda cepat-cepat PM kami untuk dapatkn Produk #Rizzskin dgn hrga PROMOSI!! Ke semua Produk #Rizzskin Sah hanya dari 16hb - 24hb !! .
.
GONG XI FA CAI ๐Ÿ™.
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ +69135969771
.
.
.โœ”๏ธ100% original
โœ”๏ธMoney back guarantee
โœ”๏ธReady stok
.
.CNY SALE! RM 80 SM ONLY
.
Free postage ke semenanjung๐Ÿšš .
.๐Ÿ“ฒ+6013-5969771
.
#ibuputihninaskincare#mudface #polishfacenina #ninapolishface #sabunpemutihkulit #sabunpemutihhoneyglow #honeyglowhoneylotion #riffadihatimagiclotion #riffamagiclotion #riffadhati #riffadhatimagiclotion #lotionmurah #riffalotion #sabunhilangdaki #gelpolishpower #honeyglowwhiteninglotion #honeyglowwhiteninglotionmurah #whiteninglotion #ninagelpolishpower #rizzskin #rizzskinbodylotion #rizzskinlotion #rizzskinbeauty #rizzskinwhitheninglotion #rizzskinbodylotionmurah
#rizzskinlotion#rizzskinlotionmurah

owner : putjm (@bellezkin_skiincare)

White Night Glow bellezkin
Mengandung Alpha Arbutin mampu menghambat sintesis pigmen melanin melalui penghambatan aktivitas enzyme tyrosinase.
Gluthatione berfungsi sebagai anti oksidan dan pencerah kulit dari dalam.

Kandungan Retinyl palmitate atau Vit A berfungsi untuk merangsang regenerasi kulit baru dan Vit E (Tocopheryl Acetate) berfungsi sebagai antiaging dan anti oksidan kulit. ***ORDER CEPAT & KONSULTASI GRATIS** #pemutihwajah #pemutihwajahaman #pemutihwajahmurah #pemutihwajahbpom #pemutihwajahalami #pemutihwajahamph #pemutihwajahhalal #pemutihwajahbpomhalal #pemutihwajahwanita #bellezkin #bellezkincare #whitening #whiteningcream #skinwhitening #whiteningproducts #lotionwhitening #serumwhitening #whiteninglotion #jualwhitening #creamwhitening #whiteningserum

Essential whitening lotion EWL (@eiyja_zati)

Face whitening soap (fws) di datangi dengan warna merah menyala beserta blink2 lagi. Bentuk pulak โค๏ธ fuhhh tengok rupa paras dia pun dah tergoda apatah lagi bila kita guna

Okey ni salah satu customer kami yang berpuas hati dengan fws. Dulu kulitnya kusam, kini tidak lagi setelah consisten dengan fws.

Anda rajin anda setia inilah hasilnya.

ORDER : WHATSAPP 0168787288 - KAKTI

#kakti #adbeauty #essentialwhiteninglotion #glutawhiteningbodyscrub #purewhiteningbodysoap #whiteningbodyserum #facewhiteningsoap #glowingwhiteningspray #cheqgebufoundation #prettydollblushercream #whitening #lotion #whiteninglotion #bodyscrub #scrub #bodysoap #soap #whiteningsoap #bodyserum #serum #whiteningserum #facesoap #whiteningspray #spray #glowing #glowingspray #foundation #blushercream #blusher #creamblusher

Essential whitening lotion EWL (@eiyja_zati)

Nak cerah tanpa suppliment๐Ÿ’Š
Nak cerah tanpa injection๐Ÿ’‰

Ni haaa serum body dan lotion body keluaran ad beauty salah satunya dapat menyelesaikan masalah kulit gelap anda kepada kulit cerah

Tak percaya? Dah ramai pengguna memberi feedback positif kepada kami. Ni salah satunya feedback dari pengguna.

ORDER : WHATSAPP 0168787288 - KAKTI

#kakti #adbeauty #essentialwhiteninglotion #glutawhiteningbodyscrub #purewhiteningbodysoap #whiteningbodyserum #facewhiteningsoap #glowingwhiteningspray #cheqgebufoundation #prettydollblushercream #whitening #lotion #whiteninglotion #bodyscrub #scrub #bodysoap #soap #whiteningsoap #bodyserum #serum #whiteningserum #facesoap #whiteningspray #spray #glowing #glowingspray #foundation #blushercream #blusher #creamblusher

Behel veneer parakan (@zavana_shop)

EZ White Hand & Body Lotion Japanese TOFU Lotion (instant white) BPOM .
Harga : 65 rb .
.
#jualan #ezwhite #ezwhitejapanessetofulotion #tofulotion #lotiontofu #instantwhitelotion #lotionbpom #whiteningbodylotion
#handbody #lotiontofu #whiteninglotion #bodylotion #murah #onlineshop #bogoronline #carireseller #pemutihbadan .
.

Adalah produk perawatan kulit tubuh berupa lotion yang bertekstur ringan dan lembut yang terbuat dari bahan-bahan alami yang sangat cocok digunakan untuk perawatan kulit tubuh Anda sehari-hari.

EZ White Hand & Body Lotion tersedia 2 varian:
โ€“ EZ White Japanese Tofu with Soybean Oil Lotion (POM NA18150101393)
Terbuat dari Tofu Jepang yang berfungsi untuk membantu menjadikan kulit senantiasa halus, lembut, serta mencerahkan kulit secara instan. Selain itu juga mengandung Tabir Surya yang akan mencegah segala dampak buruk sinar matahari terhadap kulit.

Cara Pakai :
Gunakan ke seluruh tangan dan badan setiap hari setelah mandi untuk mendapatkan manfaat yang optimal.

A Quality Product from SBS

Manufactured by :
PT. Stara Bintang Surya
Deli Serdang โ€“ 20371

Distributed by :
PT Jaya Bintang Semesta
Jl. Bandengan Utara
Komp. Bandengan Megah Kav.81 No.11 A,
Penjaringnan โ€“ Jakarta 14440

Netto: 250ml

Dharmie Abimbola (@body_affairs)

Dark spots, stubborn acne/pimples, blackheads, blemishes, unhealthy /dry skin?.. Look no further.. Grab a pack of gluta pancea and experience a miracle

This is the only supplement with complete ingredients... Never seen anyone better...
As in... Ayam just over happy this evening... COME to my dm let me close eyes dash u best skincare products for the least price.... u Sabi gluta pancea? If u no Sabi am.. Come let me tell u about these wonder in a pack... Nne, if you have this products, ur life can nvr remain the same... Yes.. Your skin and body will thank you where are all my beauty Queens? Wey them wey Sabi better things... Send aDm or watsap 07063386849

#pancea #abuja #lekki #biggirls #winkwhitenigeria #bbnaija2018 #naturalbeauty #whiteningsupplement #whiteninglotion #whiteningpills #collagen #antiaging #antiagingproducts #antiagingskincare
#antiacne #antispot #blackheadremoval #lagos #owerri

nurhalymah๐Ÿ‘‰Bellezkin๐Ÿ’ž (@thie_haly)

White Night Glow bellezkin
Mengandung Alpha Arbutin mampu menghambat sintesis pigmen melanin melalui penghambatan aktivitas enzyme tyrosinase.
Gluthatione berfungsi sebagai anti oksidan dan pencerah kulit dari dalam.

Kandungan Retinyl palmitate atau Vit A berfungsi untuk merangsang regenerasi kulit baru dan Vit E (Tocopheryl Acetate) berfungsi sebagai antiaging dan anti oksidan kulit. ***ORDER CEPAT & KONSULTASI GRATIS*** ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#Ziahshop๐Ÿ˜˜

Wa: 081382812112
๐Ÿ‘‰Dropship aman ๐Ÿ’ฏ%
๐Ÿ‘‰Member & eceran harga ๐Ÿ†—
=============================๒“‘‚
๐Ÿ˜๐Ÿ˜BELLEZKIN beauty from nature๐Ÿ˜๐Ÿ˜
www.bellezkincare.com
#pemutihwajah #pemutihwajahaman #pemutihwajahmurah #pemutihwajahbpom #pemutihwajahalami #pemutihwajahamph #pemutihwajahhalal #pemutihwajahbpomhalal #pemutihwajahwanita #bellezkin #bellezkincare #whitening #whiteningcream #skinwhitening #whiteningproducts #lotionwhitening #serumwhitening #whiteninglotion #jualwhitening #creamwhitening #whiteningserum

Zha CiBaweelz๐Ÿ’žBellezkin๐Ÿ’žooy (@zha_cibaweelz)

White Night Glow bellezkin
Mengandung Alpha Arbutin mampu menghambat sintesis pigmen melanin melalui penghambatan aktivitas enzyme tyrosinase.
Gluthatione berfungsi sebagai anti oksidan dan pencerah kulit dari dalam.

Kandungan Retinyl palmitate atau Vit A berfungsi untuk merangsang regenerasi kulit baru dan Vit E (Tocopheryl Acetate) berfungsi sebagai antiaging dan anti oksidan kulit. ***ORDER CEPAT & KONSULTASI GRATIS*** ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#Qiashop๐Ÿ˜˜

Wa: 089693665841
๐Ÿ‘‰Dropship aman ๐Ÿ’ฏ%
๐Ÿ‘‰Member & eceran harga ๐Ÿ†—
=============================๒“‘‚
๐Ÿ˜๐Ÿ˜BELLEZKIN beauty from nature๐Ÿ˜๐Ÿ˜
www.bellezkincare.com
#pemutihwajah #pemutihwajahaman #pemutihwajahmurah #pemutihwajahbpom #pemutihwajahalami #pemutihwajahamph #pemutihwajahhalal #pemutihwajahbpomhalal #pemutihwajahwanita #bellezkin #bellezkincare #whitening #whiteningcream #skinwhitening #whiteningproducts #lotionwhitening #serumwhitening #whiteninglotion #jualwhitening #creamwhitening #whiteningserum

NINASKINCARE TERMURAH (@ninaskincare.shop)

RESTOCK HOT ITEM NINASKINCARE โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
IOLS TAKNAK UOLS SEMUA TERPUTUS STOCK NAK CANTIK, NAK GEBU...
DAH HABIS BOLEH TERUS ORDER YE
YG BARU NAK TRY PUN MEH LA
BANYAK KOTT TESTIMONI PRODUK2 NINA NIE ๐Ÿ˜˜

NAK ORDER HOT ITEM NINASKINCARE ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#WhiteningPotion
#NinaSkincare
#OriginalNinaSkincare
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts
#KulitPutih
#KulitCerah
#CocoaBoosterWhite
#CocoaWhite
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#NinaSkincareShop
#WhiteningCream
#WhiteningLotion
#WhiteningBooster
#IbuPutihLaserSerumNina
#TripleGebuMutiara
#TripleGebu
#WhiteningPills
#WhiteningSupplement

NINASKINCARE MURAH | MACKINZ (@shopwithus_my)

RESTOCK HOT ITEM NINASKINCARE โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
.
IOLS TAKNAK UOLS SEMUA TERPUTUS STOCK NAK CANTIK, NAK GEBU...
DAH HABIS BOLEH TERUS ORDER YE
YG BARU NAK TRY PUN MEH LA
BANYAK KOTT TESTIMONI PRODUK2 NINA NIE ๐Ÿ˜˜

NAK ORDER HOT ITEM NINASKINCARE ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#LaserSerum
#LaserSerumNinaSkincare
#LaserSerumNina
#IbuPutihNina
#IbuPutih
#IbuPutihNinaSkincare
#WhiteningPotion
#NinaSkincare
#OriginalNinaSkincare
#ShopWithUsMy
#SayaJual
#HanyaOriginal
#PutihGebu
#OriginalProducts
#KulitPutih
#KulitCerah
#CocoaBoosterWhite
#CocoaWhite
#NinaSkincareMurah
#NinaSkincareOriginal
#IbuPutihMurah
#NinaSkincareShop
#WhiteningCream
#WhiteningLotion
#WhiteningBooster
#IbuPutihLaserSerumNina
#TripleGebuMutiara
#TripleGebu
#WhiteningPills
#WhiteningSupplement

Minidress Murah (@raashoping)

Kode : 1025
Harga : 105.000
Dress bahan gliter streth

Semua harga BLM TERMASUK ONGKIR ya dear๐Ÿ’•
- Setiap order 6pcs atau lebih DISKON 5.000 per 1pcsnya,boleh beda modelใ€“
Contact Us:
Line : @etv0163g (pakai @ ya!)
WhatsApp : 0895-3223-35940
.
.
#bodywhitening #whitening #whiteninglotion #olshopjatim #olshopsurabaya #olshopjkt #olshopbandung #kosmetikaman #olshopmurah #olshopsby #pemutihbadanampuh #kalungwayang #kalungunik #kalunglucu #kalungetnik #kalungetnic #kalungbagus #kalungtermurah #jogjakarta #jogja #onlineboutique #persit #capersit #bhayangkari #surabaya #kingqueen #onlineshopjakarta #readystock #paidpromote #jasapaidpromote

ADIELA RAWI (@adielarawi)

ANTARA RANGKAIAN PRODUK THE BEAUTY HACKS YANG PATUT ANDA CUBA . .
Kelebihan produk TBH :- . ๐ŸŒทMampu merawat sunburn. ๐ŸŒทMampu mencerahkan kulit. ๐ŸŒทMampu memudarkan parut. ๐ŸŒทMampu melembapkan kulit. ๐ŸŒทMampu menanggalkan jeragat. ๐ŸŒทMampu menghilangkan jerawat. ๐ŸŒทMampu menghilangkan bau badan. ๐ŸŒทMampu menghaluskan tekstur kulit. ๐ŸŒทMampu menghilangkan strechmarks. ๐ŸŒทMampu mencerahkan celah ketiak dan peha. . . ๐Ÿ’ฐHARGA : RM12- RM45 . . ๐Ÿ’ธ COD CHARGE : free . ๐Ÿš—JERANTUT . . ๐Ÿ“ฎPOSTAGE : RM8/RM11 . โ˜Ž๏ธADIELA _ 012 968 2067 . .
#thebeautyhacks #thebeautyhackspahang #soapbartherice #soapbartheturmeric #sabunkunyit #sabunberas #sabunarang #skincare #bodycare #beautyskincare #beautyskin #naturalskincare #whiteninglotionmurah #whiteninglotion #facemaskhoney #facemaskturmeric #facecream #facescrub #naturalface #facesrubmalaysia #lipsscrubtbh #maskerkunyit #bodyscrubrice #bodyscrubturmeric #bodyscrubtamarind #bodyscrubcharcoal #ateninspireworks #skincaremurah #bodyscrubkunyit #bodyscrubberas

evin@09 bellezkincare (@evin09)

White Night Glow Bellezkin
Mengandung Alpha Arbutin mampu menghambat sintesis pigmen melanin melalui penghambatan aktivitas enzyme tyrosinase.
Gluthatione berfungsi sebagai antu oksidan dan pencerah kulit dari dalam.
Kandungan Retinyl palmitate atau Vit A berfungsi untuk merangsang regenerasi kulit baru dan Vit E (Tocopheryl Acetate) berfungsi sebagai antiaging dan antioksidan kulit. ***ORDER CEPAT & KONSULTASI GRATIS ***๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ #evinshop
wa:083894210548
๐Ÿ‘‰Dropship aman ๐Ÿ’ฏ%
๐Ÿ‘‰Member & eceran harga ๐Ÿ†—
=========================๐Ÿ˜๐Ÿ˜ BELLEZKIN beauty from nature๐Ÿ˜๐Ÿ˜
www.bellezkincare.com
#pemutihwajah#pemutihwajahaman#pemutihwajahmurah#pemutihwajahbpom#pemutihwajahalami#pemutihwajahampuh#pemutihwajahhalal#bellezkin#bellezkincare#whitening#whiteningcream#skinwhitening#whiteningproducts#whiteninglotion#creamwhitening#whiteningserum

Lubna_bellezkin (@lubna016_bellezkin)

White Night Glow bellezkin
Mengandung Alpha Arbutin mampu menghambat sintesis pigmen melanin melalui penghambatan aktivitas enzyme tyrosinase.
Gluthatione berfungsi sebagai anti oksidan dan pencerah kulit dari dalam.

Kandungan Retinyl palmitate atau Vit A berfungsi untuk merangsang regenerasi kulit baru dan Vit E (Tocopheryl Acetate) berfungsi sebagai antiaging dan anti oksidan kulit. ***ORDER CEPAT & KONSULTASI GRATIS*** ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Wa 085716750733
๐Ÿ‘‰Dropship aman ๐Ÿ’ฏ
=============================๒“‘‚
๐Ÿ˜๐Ÿ˜BELLEZKIN beauty from nature๐Ÿ˜๐Ÿ˜
www.bellezkincare.com

#pemutihwajah #pemutihwajahaman #pemutihwajahmurah #pemutihwajahbpom #pemutihwajahalami #pemutihwajahamph #pemutihwajahhalal #pemutihwajahbpomhalal #pemutihwajahwanita #bellezkin #bellezkincare #whitening #whiteningcream #skinwhitening #whiteningproducts #lotionwhitening #serumwhitening #whiteninglotion #jualwhitening #creamwhitening #whiteningserum

The Beauty Hacks KL Selangor (@ateera.thebeautyhacks)

Set Cerah Paling Letops! โšก๏ธ
_
Nak tahu kenapa kita bagi nama ni pada set ni? Yess sebab set ni antara most favourite yang customer selalu sangat repeat order tau.
_
Dalam set ni ada Soap Bar Rice, Body Scrub Rice, dan Whitening Lotion Gluta. Soap rice boleh dipakai pada wajah dan badan.
_
Tak kan nak putih muka je kan? Body pun nak putih melepak jugak. Baru la sepadan.. Macam mana caranya? Ok meh Atira guide sikit
_
1๏ธโƒฃ Soap Bar Rice.
Gosok sabun pada badan sehingga berbuih. Kemudian bilas dengan air.
.
2๏ธโƒฃ Body Scrub Rice.
Gosok pula body scrub pada badan dan tumpukan pada bahagian yang gelap/ berdaki untuk singkirkan sel-sel mati berlebihan di bahagian berlipat. Dah gosok tunggu 5 minit sebelum dibilas.
.
3๏ธโƒฃ Whitening Lotion Gluta
Selepas mandi dan lap kering badan, boleh lah sapu lotion pada badan. Waktu ni terbaik untuk kulit menyerap vitamin pada lotion untuk bertindak cerahkan kulit ye.
_
Untuk dapatkan hasil yang memuaskan kena konsisten tau. 3 item ni RM88 sahaja dan boleh tahan sehingga 3-4 bulan penggunaan. Jimat dan berbaloi-baloi awak. Nak try? Whatsapp je Atira ok ๐Ÿ˜˜
_
.
#thebeautyhacks #teamdahlia #dahliansandco #whiteninglotion

Anggun Alathas (@_sanitiarhoe)

White Night Glow bellezkin
Mengandung Alpha Arbutin mampu menghambat sintesis pigmen melanin melalui penghambatan aktivitas enzyme tyrosinase.
Gluthatione berfungsi sebagai anti oksidan dan pencerah kulit dari dalam.

Kandungan Retinyl palmitate atau Vit A berfungsi untuk merangsang regenerasi kulit baru dan Vit E (Tocopheryl Acetate) berfungsi sebagai antiaging dan anti oksidan kulit. ***ORDER CEPAT & KONSULTASI GRATIS*** ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
SyarifShop
Wa 085695147618
๐Ÿ‘‰Dropship aman ๐Ÿ’ฏ%
๐Ÿ‘‰Member & eceran harga ๐Ÿ†—
=============================๒“‘‚
๐Ÿ˜๐Ÿ˜BELLEZKIN beauty from nature๐Ÿ˜๐Ÿ˜
www.bellezkincare.com
#pemutihwajah #pemutihwajahaman #pemutihwajahmurah #pemutihwajahbpom #pemutihwajahalami #pemutihwajahamph #pemutihwajahhalal #pemutihwajahbpomhalal #pemutihwajahwanita #bellezkin #bellezkincare #whitening #whiteningcream #skinwhitening #whiteningproducts #lotionwhitening #serumwhitening #whiteninglotion #jualwhitening #creamwhitening #whiteningserum

Link_bellezkin (@link_bellezkin)

White Night Glow bellezkin
Mengandung Alpha Arbutin mampu menghambat sintesis pigmen melanin melalui penghambatan aktivitas enzyme tyrosinase.
Gluthatione berfungsi sebagai anti oksidan dan pencerah kulit dari dalam.

Kandungan Retinyl palmitate atau Vit A berfungsi untuk merangsang regenerasi kulit baru dan Vit E (Tocopheryl Acetate) berfungsi sebagai antiaging dan anti oksidan kulit. ***ORDER CEPAT & KONSULTASI GRATIS*** ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
#Link_bellezkin
Wa 081532842166
Jl.piagam Kebon Pedes Gg.Blender Bogor.
๐Ÿ‘‰Dropship aman ๐Ÿ’ฏ%
๐Ÿ‘‰Member & eceran harga ๐Ÿ†—
=============================๒“‘‚
๐Ÿ˜๐Ÿ˜BELLEZKIN beauty from nature๐Ÿ˜๐Ÿ˜
www.bellezkincare.com
#pemutihwajah #pemutihwajahaman #pemutihwajahmurah #pemutihwajahbpom #pemutihwajahalami #pemutihwajahamph #pemutihwajahhalal #pemutihwajahbpomhalal #pemutihwajahwanita #bellezkin #bellezkincare #whitening #whiteningcream #skinwhitening #whiteningproducts #lotionwhitening #serumwhitening #whiteninglotion #jualwhitening #creamwhitening #whiteningserum

preloved murah (@aliza_w.p)

Preloved secret key snow white milky lotion 120ml
.
Lotion pemutih instan
Original
Kondisi 70-80%
Gambar kiri bisa nerawang liat isi nya , kemasan baru pun isinya ga full satu kemasan
.
Harga beli 140rb an (lupa tepat nya)
Harga jual 60rb NETT
.
Dijual karna jarang dipakai
.
Minat langsung DM
@aliza_w.p
.
#preloved#prelovedsecretkey#prelovedsnowwhite#secretkeymurah#snowshitemilkylotion#prelovedmurah#prelovedbandung#lotionpemutih#whitening#whiteninglotion#secretkeysecond#bodylotion#prelovedkosmetik

preloved murah (@aliza_w.p)

Preloved secret key snow white milky lotion 120ml
.
Lotion pemutih instan
Original
Kondisi 70-80%
Gambar kiri bisa nerawang liat isi nya , kemasan baru pun isinya ga full satu kemasan
.
Harga beli 140rb an (lupa tepat nya)
Harga jual 60rb NETT
.
Dijual karna jarang dipakai
.
Minat langsung DM
@aliza_w.p
.
#preloved#prelovedsecretkey#prelovedsnowwhite#secretkeymurah#snowshitemilkylotion#prelovedmurah#prelovedbandung#lotionpemutih#whitening#whiteninglotion#secretkeysecond#bodylotion#prelovedkosmetik
More...