SUGARPOT | JAKARTA (@sugarpotwax)

Dengan tambahan madu yang berkhasiat untuk melembutkan kulit. Kulit terasa lebih lembut setelah waxing. .
.
In pic : Honey Wax Kit (85.000)
.
.
"Naturally Made for People"
.
.
Shop online:
www.sugarpotwax.com
.
.
.
.
.
#sugarwax #waxinggula #waxingdirumah #waxing #cabutbulu #cukurbulu #waxingtermurah #waxingmurah #jualwax #jualwaxing #jualwaxmurah #sugaringwax #tanpabulu #cabutbulu #bebasbulu #waxingkit #setwaxing #sugarpot #sugarpotwax #sugarpotwaxing #jualsugarpot #jualsugarpotwax #sugarpotasli #sugarpotoriginal #scrubalami #scrubpemutih #whiteningscrub

Whitening Body Scrub no.1 (@graceiki.my)

Bau wangi berpanjangan .
.
Feedback kepuasan seorang pengguna yang sukakan darina shower scrub. Jarang jumpa shower scrub yang baunya wangi berpanjangan. Nak mandi pon lebih bersemangat. .
.
.
KELEBIHAN PRODUK
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
.
CARA GUNA 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
.
Dah lama tak sental daki? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp KakG cecepattt 📲60129229052 sebab kakGnak bagi diskaun kalau awak whatsapp kakG sekarang😘
.
.
.
#darinashowerscrub #whiteningscrub #scrubbadan #scrub #teamgrace #teamellyaney #baazarpaknil #onlineshopping #shopping #malaysiashoppingonline #teamdarinashowerscrub #bodycare #tipskecantikkan
#tips #penjagaankulit #showergel

SCRUBDISTRICT DISTRIBUTOR (@wansuraya_scrubdistrict)

Lawanya lahai ♥️ Sejenis patung hidup apa lawa sangat niii ?? terlalu insecure tgk @ayuchanmiz Pengguna LOYAL #ScrubDistrict Ladyboss Love sangatlah 😻 Road to FLAWLESS STARTS here ♥️ Slayyin with Our Magical #ScrubDistrict
.
WhatsApp sis 013-2983668
Poslaju Everyday
COD👇
❤️Kajang
❤️Bangi
❤️Putrajaya
❤️Serdang
❤️Seri Kembangan
❤️Puchong / Sunway / Damansara / PJ
❤️KL /KLCC/ KL Sentral /Ampang/ BB
❤️Tasik Selatan/ Permaisuri / BTR / Cheras
❤️Shah Alam/ Kota kemuning / Subang
❤️Melaka
Agent/Dropship Wanted!
.
#scrub #scrubdistrict #districtbabes #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictagent #scrubdistrictkajang #scrubdistrictbangi #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictserdang #scrubdistrictserikembangan #moodrepublik #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #bazarpaknil #skincaremurah #skincaremalaysia #scrubmuka #facescrub #scrubbadan #bodyscrub #scrubjerawat #acnescrub #scrubpemutih #whiteningscrub #bazarpaknil #LondonVibes

SCRUB PALING BEST GILA 😍 (@scrubdistrict.wawa)

Yes and yes. Kita tak boleh nak tutup mulut orang yang suka pandang sebelah mata bila muka kita break out or naik jerawat. Betul tak girls ? Yg penting just focus dengan diri sendiri dan ignore orang di sekeliling . •

Hehe caption tak ada kena mengena dengan this picture but just nak share setiap problem ada jalan penyelesaiannya so jangan risau jerawat itu NORMAL dan bukan selama2 nya ada dekat muka so no worries okey 😘 . •

Jom cuba scrub district mana tahu boleh dapatkan kulit yang sihat dan cantik macam ladyboss scrub district. RM59 only and paling best tahan lebih 3 bulan !!!


#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub#scrubdistricttropicalraya#victoriasecret#BarbieAngels#scrubdistricttropicalraya#scrubdistrictselangor#sayajualscrub#scrubkualalumpur#scrubdistrictjohor#scrubdistrictkl#scrubdistrictputrajaya#scrubdistrictklcc#scrubcantik#scrubdistrictagent#scrubmurah

| SUGARDOLL | SCRUB DISTRICT | (@vainpod)

BENEFIT guna #SCRUBDISTRICT
.
❤️Putihkan kulit muka & hilangkan Jerawat
❤️Hilangkan whitehead blackhead
❤️Hilangkan parut2 hitam , parut2 jerawat, jeragat
❤️Merawat rashes & excema .
❤️ Putihkan ketiak2 hitam, celah2 kangkang, .
❤️ Hilangkan jerawat belakang badan
❤️ Menjamin kulit lebih flawless Putih seawal 3 hari 💯
.
#scrubdistrictdamansara #scrubdistrictpetalingjaya #scrubdistrictbatupahat #scrubdistrictpandanindah #scrubdistrictpandanjaya #scrubdistrictpandanperdana #scrubdistrictkgpandan #whiteningscrub #scrubpemutih #scrubmuka #scrubbadan #scrubjerawat #facialscrub #facescrub

Whitening Body Scrub no.1 (@graceiki.my)

Terasa nak makan darina
.
.
Feedback pengguna sukakan darina shower scrub. Bau wangi manggis menyebabkan terasa seperti nak makan 😂. .
.
.
KELEBIHAN PRODUK
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
.
CARA GUNA 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
.
Dah lama tak sental daki? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp KakG cecepattt 📲60129229052 sebab kakGnak bagi diskaun kalau awak whatsapp kakG sekarang😘
.
.
.
#darinashowerscrub #whiteningscrub #scrubbadan #scrub #teamgrace #teamellyaney #baazarpaknil #onlineshopping #shopping #malaysiashoppingonline #teamdarinashowerscrub #bodycare #tipskecantikkan
#tips #penjagaankulit #showergel

Putri Ayu Bodycare Purworejo (@putriayu_bodycare)

Fungsi dari fruity mask ini, yaitu :
1. Memutihkan dan mencerahkan wajah
2. Membuat wajah tampak bercahaya
3.Membantu mengurangi jerawat pada wajah
4. Menghilangkan bekas jerawat dan bekas cacar
5. Memudarkan flek hitam
6. Mengontrol minyak berlebih
7. Menghilangkan komedo membandel
8. Menghaluskan dan mengenyalkan kulit
9. Mengatasi kulit wajah bruntusan
10. Menangkal radikal bebas
11. Menutrisi dan menyehatkan kulit
12. Meratakan kulit wajah yang belang
13. Pemakaian rutin akan membuat wajah tampak glowy
.
*Untuk hasil yang maksimal gunakan Putri Ayu Natural Scrub terlebih dahulu untuk membersihkan dan mengangkat sel kulit mati, kemudian dilanjutkan dengan menggunakan fruity face mask untuk menutrisi dan mendapatkan kulit putih lebih maksimal

Grab it yours dear!
Sebelum kehabisan stock 😜
____________________________________________
Happy Treatment
#putriayubodycare #putriayutesti #whiteningscrub #lulurpemutihbadan #muktamirin#maskerwajah#skincarepurworejo#kosmetikpurworejo#olshopkosmetik#pemutih#masker#purworejo#kutoarjo#kemiri#loano#magelang#kebumen#semarang#jogja#purwokerto#lll#fff#lfl#purworejonan#purworejohitz#bagelen#purwodadi#purworejonow#purworejobest

Whitening Body Scrub no.1 (@graceiki.my)

Mengenal 5 Jenis Kulit Badan Manusia dan Ciri-Cirinya.
.
.
Sama seperti kulit wajah. Kulit badan juga perlu penjagaan yang rapi. Walau bagaimanapun perlu untuk kita mengenal jenis kulit sebelum membeli mandian. .
.
Contoh dan jenis kulit badan kita ialah:
. 🌸Kulit Sensitif
.
Jenis kulit badan manusia yang pertama ialah kulit sensitif. Kulit sensitif biasanya memiliki kulit dengan struktur atau lapisan yang sangat tipis. Oleh sebab itu, kulit sensitif ini lebih mudah bereaksi terhadap rangsangan dari luar. Jenis kulit sensitif biasanya sering dipengaruhi oleh faktor genetik atau faktor keturunan.
.
.
🌸Kulit Normal
.
kulit normal biasanya terlihat bersih, mulus dan lembut. Walaupun dirawat dengan secara minimum, kulit tetap terlihat sihat. Ciri-ciri lainnya ialah kulit normal terasa elastis dan segar, tidak terlihat berminyak secara berlebihan, dan tidak pula terlihat kering atau bersisik.
.
.
🌸Kulit Berminyak
.
Ciri-ciri utama kulit ini ialah memiliki pori-pori yang besar, seringkali kulit terlihat berminyak dalam berbagai situasi. Kulit berminyak ini timbul akibat salah satu kelenjar di dalam kulit yang terlalu aktif, sehingga terlalu banyak minyak yang dikeluarkan oleh kulit.
.
.
🌸Kulit Kombinasi
.
Biasanya terdiri dari kombinasi kulit kering dan berminyak. Pada kulit wajah, biasanya kulit kering terlihat pada bahagian pipi, sedangkan bagian kulit berminyak terdapat pada dahi dan hidung.
.
.
🌸Kulit Kering
.
kulit ini biasanya akan banyak terlihat pucat, berkeriput dan biasanya cepat mengalami penuaan. Anda yang memiliki jenis kulit kering memerlukan perawatan yang banyak mengandungi pelembab supaya menghindari kulit terlihat kering dan tidak terawat.
.
.
Apa pun jenis-jenis kulit anda. Pastikan anda menggunakan shower gel yang betul. Darina shower scrub amat sesuai dalam semua keadaan atau jenis kulit. .
.
📲60129229052
.
.
.
#darinashowerscrub #whiteningscrub #scrubbadan #scrub #teamgrace #teamellyaney #baazarpaknil #onlineshopping #shopping #malaysiashoppingonline #teamdarinashowerscrub #bodycare #tipskecantikkan
#tips #penjagaankulit #showergel

Whitening Body Scrub no.1 (@graceiki.my)

Bau manggis yang menyegarkan
.
.
Pengguna darina shower scrub ni sangat berpuas hati dengan bauan buah manggis yang menyegarkan langsung meredakan tekanan selepas seharian bekerja. .
.
.
KELEBIHAN PRODUK
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
.
CARA GUNA 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
.
Dah lama tak sental daki? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp KakG cecepattt 📲60129229052 sebab kakGnak bagi diskaun kalau awak whatsapp kakG sekarang😘
.
.
.
#darinashowerscrub #whiteningscrub #scrubbadan #scrub #teamgrace #teamellyaney #baazarpaknil #onlineshopping #shopping #malaysiashoppingonline #teamdarinashowerscrub #bodycare #tipskecantikkan
#tips #penjagaankulit #showergel

Whitening Body Scrub no.1 (@graceiki.my)

Bau wangi kekal!!
.
.
Pengguna darina ni dah jatuh cinta pada darian shower scrub sebab lepas mandi je bau wangi kekal pada badan. Anak dia pon dah tersuka pada bau wangi darina shower scrub. .
.
.
KELEBIHAN PRODUK
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
.
CARA GUNA 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
.
Dah lama tak sental daki? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp KakG cecepattt 📲60129229052 sebab kakGnak bagi diskaun kalau awak whatsapp kakG sekarang😘
.
.
.
#darinashowerscrub #whiteningscrub #scrubbadan #scrub #teamgrace #teamellyaney #baazarpaknil #onlineshopping #shopping #malaysiashoppingonline #teamdarinashowerscrub #bodycare #tipskecantikkan
#tips #penjagaankulit #showergel

Whitening Body Scrub no.1 (@graceiki.my)

Rahsia kecantikan Nenek .
.
🌸Timun
.
.
Timun dapat menghilangkan lingkaran hitam mata, mata bengkak (pastikan anda cukup tidur ya?), mengecilkan rongga kulit dan merawat sunburn. .
Cara guna: Hanya hiris nipis timun dan letakkan di atas mata.
. 🌸 Air beras
.
Air beras kaya dengan antioksida dan melambatkan proses penuaan. Ini adalah tip kecantikan klasik geishas di Jepun.
.
Cara guna: Ambil kapas dan rendamkan dalam air berus dan sapu kapas ke muka sebagai toner atau pelembab wajah. Itu aje. Senang kan?
.
.
🌸 Kunyit
.
Petua kulit cantik bagi orang India dan Cina banyak menggunakan kunyit sebagai bahan utama. Ianya berfungsi sebagai antiseptik dan scrub muka.
.
Cara guna: Hanya serbuk kunyit dengan susu dan sapu dibahagian muka selama 15 minit. Cuma selepas pakai tu kena sental elok-elok muka tu. Karang tak pasal-pasal jadi macam alien warna kuning hehehe.
.
.
🌸Arang
.
Peminat kopi dan teh perlu baca betul-betul. Untuk menghilangkan kekuningan gigi amalkan mengosok gigi dengan arang.
.
Cara guna: Caranya mudah aje. Hanya tumbuk arang dengan sedikit garam dan gosok gigi dengan jari ( jangan makan tau).
.
.
🌸Minyak kelapa
.
Bagi anda yang mempunyai kulit kering dan gatal-gatal, minyak kelapa juga boleh digunakan.
.
Cara guna: Hanya sapu pada rambut dan kulit yang bermasalah. Siapa yang dah memang kulit berminyak jangan nak try lak ya. Karang ada yang digelar wanita minyak hehehe.
.
.
🌸Lidah buaya atau Aloa Vera
.
Kulit berparut adalah mimpi ngeri setiap wanita. Mujurlah ada lidah buaya yang nenek kita tanam.
.
Cara guna: Hanya potong lidah buaya dan ambil lendir dan sapukan pada parut. Amalkan setiap hari dan sehingga hilang. murah dan sangat mudah.
.
.
📲60129229052
.
.
.
#darinashowerscrub #whiteningscrub #scrubbadan #scrub #teamgrace #teamellyaney #baazarpaknil #onlineshopping #shopping #malaysiashoppingonline #teamdarinashowerscrub #bodycare #tipskecantikkan
#tips #penjagaankulit #showergel

SD TOP DISTRIBUTOR 💋 (@ferrabeautykit)

Hottest AAsia Flight Attendant @mayafikri loves scrub! See makeup hari-hari pun kulit maintain flawless kan. Sebab ape? SCRUB DISTRICT✨💕✨
.
Scrub District helps : .
💛Menanggalkan sel mati serta daki pada badan
.
💛Mencerahkan bahagian yang gelap di badan
.
💛Mengembalikam kebersihan dari kotoran & sel mati yang terkumpul dalam pori-pori
.
💛Mencerahkan bahagian seperti celah peha, siku & celah ketiak
.
💛Banyak lagi!
.
💛Readystock💛
.
Price : RM59 exc postage
.
COD area :
KLCC / LRT Gombak ⇔ KL Sentral / Wangsa Walk / Wangsa Maju / Ampang / Setiawangsa / SOGO / Keramat / Setapak Sentral / Taman Melawati
.
💖NAK ORDER : WHATSAPP Fa +6017.855.7909 atau 👇
.
Klik link di bio 💕untuk direct Whatsapp ya . .
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #victoriasecret #BarbieAngels

SD TOP DISTRIBUTOR 💋 (@ferrabeautykit)

Girls! Make sure to scrub your lips so that your lipstick will glides on smoothly. All you have to do is rub the scrub on your lips in a circular motion and then wipe it off with damp towel. That's it! Good luck trying 😘
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#kulitcantikq #bazaarpaknil #sayajual #heroseorangcinderella #malaysia #agentdiperlukan #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret #BarbieAngels #ScrubDistrictTropicalRaya

Whitening Body Scrub no.1 (@graceiki.my)

Anak-anak suka pada darina shower scrub!! .
.
Wangian darina yang sangat memikat membuatkan terasa seperti di spa. Sangat relax dan menenangkan serta melicinkan kulit. Anak2 pon suka dan berebut menggunakan darina. .
.
.
KELEBIHAN PRODUK
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
.
CARA GUNA 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
.
Dah lama tak sental daki? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp KakG cecepattt 📲60129229052 sebab kakGnak bagi diskaun kalau awak whatsapp kakG sekarang😘
.
.
.
#darinashowerscrub #whiteningscrub #scrubbadan #scrub #teamgrace #teamellyaney #baazarpaknil #onlineshopping #shopping #malaysiashoppingonline #teamdarinashowerscrub #bodycare #tipskecantikkan
#tips #penjagaankulit #showergel

Kemboja 🌼 Beauty (NO COD) (@__kembojabeauty)

.
Work work work, saja je nak habaq, new sugar scrub from @brooklynbodycare dah boleh beli, tapi get ready k Kalau toilet korang tukaq jadi biruuuuuuu hijoooo 😂💙
.
#brooklynbodycare #Scrubbadan #scrub #scrubs #scrublife #sugarscrub #whiteningscrub #baazaonlinemalaysia #onlinestore #onlineshopping #onlineshop #baazarpaknil #baazarpaknilprodukkecantikkan

SCRUBDISTRICT DISTRIBUTOR (@wansuraya_scrubdistrict)

Rahsia kulit cantik @mayafikri & kulit cantik Ladyboss Barbie @fazulkafli starts with Scrubbing your face twice a day dengan our Magic Treatment Scrub ♥️ Yes girls our scrub bukan mcm scrub biasa . It acts like a treatment scrub utk treat Acne, Parut, Excema, Whitehead Blackhead, and putihkan kulit sekali gus 💯 Baca feedback dulu okays , once dah guna you will seriously die without this Scrub . Fair Flawless Fabulous mestilah hari2 dengan #ScrubDistrict Nak kulit cantik persis Barbie jgn lupa Scrub twice a day kays ♥️
.
WhatsApp 013-2983668
Poslaju All around Malaysia
COD👇
❤️Kajang
❤️Bangi
❤️Putrajaya
❤️Serdang
❤️Seri Kembangan
❤️Puchong / Sunway / Damansara / PJ
❤️KL /KLCC/ KL Sentral /Ampang/ BB
❤️Tasik Selatan/ Permaisuri / BTR / Cheras
❤️Shah Alam/ Kota kemuning / Subang
❤️Melaka
Agent/Dropship Wanted!
.
#scrub #scrubdistrict #districtbabes #scrubdistrictfeedback #scrubdistrictagent #scrubdistrictkajang #scrubdistrictbangi #scrubdistrictputrajaya #scrubdistrictserdang #scrubdistrictserikembangan #moodrepublik #scrubmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia #bazarpaknil #skincaremurah #skincaremalaysia #scrubmuka #facescrub #scrubbadan #bodyscrub #scrubjerawat #acnescrub #scrubpemutih #whiteningscrub #bazarpaknil #LondonVibes

Whitening Body Scrub no.1 (@graceiki.my)

Segala daki hilang!!
.
.
Pengguna darina ni sangat teruja dengan darina shower scrub. Sebab selain baunya yang sangat wangi, darina juga menghilangkan daki serta melembabkan kulit dia. .
.
.
KELEBIHAN PRODUK
.
🌸Membantu menghaluskan kulit.
🌸Membantu memudarkan parut di badan.
🌸Membantu mengatasi masalah selulit.
🌸Menghilangkan stretchmark.
🌸Selamat digunakan oleh ibu-ibu yang mengandung.
.
.
.
CARA GUNA 🌷Mandi dan ratakan gel & skrub mandian ini ke seluruh badan.
🌷Gunakan seelok-eloknya pagi dan petang (2 kali sehari).
.
.
.
Dah lama tak sental daki? Jangan biarkan lama-lama. Jom bersihkan diri dengan Darina Shower Scrub. Whatsapp KakG cecepattt 📲60129229052 sebab kakGnak bagi diskaun kalau awak whatsapp kakG sekarang😘
.
.
.
#darinashowerscrub #whiteningscrub #scrubbadan #scrub #teamgrace #teamellyaney #baazarpaknil #onlineshopping #shopping #malaysiashoppingonline #teamdarinashowerscrub #bodycare #tipskecantikkan
#tips #penjagaankulit #showergel
More...