(@alishabeemu)

Ingat tak muka @erinleola before she pakai @scrubdistrict ? Now 😻😻😻😻😻 omg Love sangat perubahan ketara ya 💜💜💜 Siapa ada problem acne jerawat, rashes, excema, dark areas kat badan? Jangan lupa scrub twice a day okay for BEST RESULTS 😘😘😘 #ScrubDistrict #ScrubPutih #Scrubmalaysia #Scrub #Scrubmurah #BodyScrub #DistrictBabes #FaceScrub #WhiteningScrub #ScrubMurahMalaysia #scrubjerawat #scrubpemutih #scrubbadan

(@alishabeemu)

Ingat tak muka @erinleola before she pakai @scrubdistrict ? Now 😻😻😻😻😻 omg Love sangat perubahan ketara ya 💜💜💜 Siapa ada problem acne jerawat, rashes, excema, dark areas kat badan? Jangan lupa scrub twice a day okay for BEST RESULTS 😘😘😘 #ScrubDistrict #ScrubPutih #Scrubmalaysia #Scrub #Scrubmurah #BodyScrub #DistrictBabes #FaceScrub #WhiteningScrub #ScrubMurahMalaysia #scrubjerawat #scrubpemutih #scrubbadan

SUGARPOT | JAKARTA (@sugarpotwax)

Jicama/ Bengkoang yang kaya akan Vitamin C ini terkandung di Blanch scrub. Beberapa benefitnya adalah mencerahkan noda gelap dan kusam pada kulit, melembabkan kulit. Dengan teknik pengolahan yang baik, extract Bengkoang ini dapat digunakan untuk menutrisi kulitmu.
.
.
"Naturally Made for People"
.
.
Shop online:
www.sugarpotwax.com
.
.
.
.
.
#sugarwax #waxinggula #waxingdirumah #waxing #cabutbulu #cukurbulu #waxingtermurah #waxingmurah #jualwax #jualwaxing #jualwaxmurah #sugaringwax #tanpabulu #cabutbulu #bebasbulu #waxingkit #setwaxing #sugarpot #sugarpotwax #sugarpotwaxing #jualsugarpot #jualsugarpotwax #sugarpotasli #sugarpotoriginal #scrubalami #scrubpemutih #whiteningscrub

No 1 Whitening Scrub (@erasuhira)

Totally in love with this scrub 💞💞 Siapa yang pernah cuba tu mmg 💯 fall in loveee kan ❤️ .
Yang tanya eraa berapa lama boleh nampak KESAN lepas pakai scrub ni kan 🤔
.
Lama mana boleh nampak kesan lepas pakai scrub ni ialah BERGANTUNG KEPADA KEADAAN KULIT INDIVIDU.
.
Ok contoh, kalau awak tiada masalah kulit tapi jarang pergi facial, so memang lepas sekali pakai scrub ni dah boleh nampak kesan kulit lebih smooth, cerah, sekata. .
Sebab masa awak scrub tu dia tolong buang sel-sel kulit mati yang berkerak di muka awak tau 😘
.
Kalau muka BERJERAWAT/ BERPARUT pulak selalunya dalam masa 2 minggu camtu boleh nampak kesan POSITIF.
Tapi awak kena konsisten tau dalam masa 2 minggu sekurang-kurangnya 💜
.
Ada soalan lain berkaitan scrub boleh whatsapp era terus di 📲 0142150113
.
.
#ScrubDistrict #ScrubPutih #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubMuka #ScrubBadan #ScrubPemutih #ScrubMurahMalaysia #WhiteningScrub #FaceScrub #BodyScrub #DistrictBabes #ScrubDistrictAngels #ScrubDistrictStokis #ScrubDistrictAgent #ScrubDistrictKotaKemuning #ScrubDistrictPahang #ScrubDistrictPekan #ScrubDistrictKuantan

Scrub District Kelantan (@kelantan.scrubdistrict)

A bit introduction about SCRUB DISTRICT ni. Bahan-bahan yg digunakan adalah natural ingredient spt:
💟Apricot Essence (Pati Aprikot)
💟 Whitening Essence (Pati Pemutih)
💟 Brown Sugar (Gula Perang)
💟 Rock Salt (Garam Batu)
.
Dan scrub ni MADE IN KOREA. Putih tu bkn maksudnya putih mcm skin bleaching tuuuu. More to brightening (mencerahkan). Sbb bila kita scrub muka; kita buang lapisan sel kulit mati, kita deep cleanse pores kita. Jadi bila pakai toner, serum, moisturizer, kulit kita akan lebih senang utk serap.
.
Caranya pulak, nak scrub hari-hari pun boleh, nak scrub 3 kali seminggu pun boleh. Ikut kesesuaian kulit kita dan produk skincare kita yg lain. After all, kulit kita kan lain-lain. Some effect cepat, some may take longer. Scrub dgn lembut with minimum pressure secara membulat. Boleh gunakan as mask. Biarkan 30 saat ke 2 minit dan bilas. Teruskan dgn product skincare yg lain ok. Harus konsisten and rajin. Jgn tido with make up on.
Thank you for reading. Sharing is caring. Fair, flawless and fabulous (oh snap!! in z formation 🙌🏻)
.
#scrubdistrict #scrubdistrictkelantan #scrubdistrictangels #districtbabe #teambarbie #codkb #codkotabharu #scrubmurah #scrubmalaysia #facescrub #bodyscrub #fazulkafli #apricotscrub #whiteningscrub #acnescrub #scrubputih #scrubjerawat #kelantan #psa #readystock #readystockscrubdistrict

Scrub District Kelantan (@kelantan.scrubdistrict)

.
Scrub District boleh membantu menghalang: ❌Jerawat
❌Parut
❌Eczema
❌Kulit kusam
❌Kulit ruam
❌Whiteheads dan Blackheads
.
Stock limited. Cepat-cepat WA/DM atau klik kat link di atas. COD di area KB.
#scrubdistrict #scrubdistrictkelantan #scrubdistrictangels #districtbabe #teambarbie #codkb #codkotabharu #scrubmurah #scrubmalaysia #facescrub #bodyscrub #fazulkafli #apricotscrub #whiteningscrub #acnescrub #scrubputih #scrubjerawat #kelantan #psa #readystock #readystockscrubdistrict

NO. 1 WHITENING FACE SCRUB (@scrubdistrict_barbiedoll)

KULIT LEMBUT BAK SUTERA LEPAS SCRUB UOLSSSS...!!! Kulit cantik cerah gebu flawless persis Barbie ❤️ Live your FLAWLESS dream dengan @scrubdistrict Sejenis Scrub MAGIC VIRAL yang OMG berebut2 bila stock sampai 😻 JERAWAT? RASHES? PARUT JERAWAT? JERAGAT? KETIAK HITAM? CELAH BAWAH GELAP? MUKA KUSAM? JERAWAT BELAKANG BADAN? Alhamdulillah ada @Scrubdistrict Hari2 FAIR FLAWLESS FABULOUS 💖
.
.
.
Siapa blm dptkan #beachvibe Collection jom dptkan sblm stock kehabisan lg! Order sekarang hakak dgn murah hati nk bg FREEBIES #LIPSCRUB kat uolsss...! Jom laju2 Whatsapp hakakkkk! Now! Now! Now!
.
.
.
❤️💙💚💛💜 www.instagram.com/ScrubDistrictFeedbacks @scrubdistrictfeedbacks 💛💚💙❤️
.
.
.
WHATSAPP2ORDER 📲 0123303872
WHATSAPP2ORDER 📲 0123303872
WHATSAPP2ORDER 📲 0123303872 OR
BOLEH TERUS KLINK LINK BIO @scrubdistrict_barbiedoll
.
.
.
.
.
.
.
#scrubdistrict #barbieskinscrub #whiteningscrub #whiteningfacescrub #whiteningfacialscrub #facescrub #bodyscrub #ancescrub #scrubmuka #scrubjerawat #scrubbadan #scrubputih #scrubpemutih #scrubpemutihbadan #scrubpemutihkulit #scrubpemutihmurah #scrubmukamurah #scrubbadanmurah #scrubjerawatmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia

#PINKISH SERUM NO1 DI MALAYSIA (@arrora_hq)

Nak dapatkan kulit bebas parut❓ muka ada banyak jerawat❓ banyak bintik hitam di hidung❓kulit muka kering❓
.
Jangan risau @arrora_hq ada produk yg boleh selesaikan masalah anda..PINKISH DIAMOND SERUM dengan pemakaikan secara konsisten dpt mengatasi masalah kulit muka anda...
.
✅ RM 25 mampu milik
✅ lulus kkm
✅ bahan tiada mecury
📲 019.5588879
📲 010.9539939
.
#pinkishdiamondserumarrora #jerawat #pinkishserum #pemutihmuka #pinkishserumno1dimalaysia #whiteningsoap #whiteningscrub #whiteningmilkscrubarrora #flawlessskin #glowingskin #treatment #treatmentskinarrora #serumjerawat #serumviral2017 #serumantijerawat

Pocket-Friendly Beauty Fix (@petitedazeco.my)

Scrubdistrict Feedback❤️ 🙋🏻Bye-Bye Acne! And Hello Glowing Skin!🌟Your answer to pretty flawless glowy skin❤️ Benefits of scrubbing with Scrubdistrict Whitening Facial Scrub for Face & Body:.
♥️Clears skin(exfoliates dead skin cells).
♥️Whitens facial skin
♥️Deep cleanses pores and prevent acne.
♥️Removes blackheads & whiteheads ♥️Treats Eczema,Rashes,Mange and any skin problem.
♥️Treats Acne & Acne Scars.
♥️Treats Bacne (Back Acne).
♥️Evens skintone & lightens black spots.
♥️Whitens dark armpits,bikini line
♥️Gives out healthy pinkish glow as it improves blood circulation.
♥️Results as early in 3 days to a week.

Pre-order now to try this magic pack! Each pack lasts for 2months (350g) RM59! DM/Whatsapp 013-2226045 for details❤️. .
#ScrubDistrictFeedback #realresults #exclusive #pretty #love #prettygirlsscrub #loveyourskin #loveyourself #scrubdistrict #scrublife #scrubs #scrubdistrictjb #scrubdistrictjohor #scrubdistricttiram #scrubdistrictpasirgudang #beachlife #beachface #districtbabes #whiteningscrub #flawlesskin #faceandbody #allnaturalingredients #naturalbeautyproducts #scrubs #scrublife #scrubdistrictjohor #scrubdistrictjb #scrubdistricttebraucity #love #loveyourself #loveyourskinmore

NO. 1 WHITENING FACE SCRUB (@scrubdistrict_barbiedoll)

MEREKA DH CUBA ANDA BILE LAGI??? ALHAMDULILLAH thanks for all of your LOVE & PASSION towards #scrubdistrict We Love You Kesayangans!❤️💋
.
.
Siapa nk order jom laju2 Whatsapp hakakkkk. Stock tk banyakkkkk dah ni...
.
.
❤️💙💚💛💜 www.instagram.com/ScrubDistrictFeedbacks @scrubdistrictfeedbacks 💛💚💙❤️
.
.
.
WHATSAPP2ORDER 📲 0123303872
WHATSAPP2ORDER 📲 0123303872
WHATSAPP2ORDER 📲 0123303872 OR
BOLEH TERUS KLINK LINK BIO @scrubdistrict_barbiedoll
.
.
.
.
.
.
.
#scrubdistrict #barbieskinscrub #whiteningscrub #whiteningfacescrub #whiteningfacialscrub #facescrub #bodyscrub #ancescrub #scrubmuka #scrubjerawat #scrubbadan #scrubputih #scrubpemutih #scrubpemutihbadan #scrubpemutihkulit #scrubpemutihmurah #scrubmukamurah #scrubbadanmurah #scrubjerawatmurah #scrubmalaysia #scrubmurahmalaysia

Pocket-Friendly Beauty Fix (@petitedazeco.my)

💁🏻Gorgeous girls stay flawless cause they aint lazy to scrub their way out for glowy pretty skin😎Want that flawless beautiful skin like hers? Dont just sit there and dream, start scrubbing! Benefits of scrubbing with Scrubdistrict Whitening Facial Scrub for Face & Body:.
♥️Clears skin(exfoliates dead skin cells).
♥️Whitens facial skin
♥️Deep cleanses pores and prevent acne.
♥️Removes blackheads & whiteheads ♥️Treats Eczema,Rashes,Mange and any skin problem.
♥️Treats Acne & Acne Scars.
♥️Treats Bacne (Back Acne).
♥️Evens skintone & lightens black spots.
♥️Whitens dark armpits,bikini line
♥️Gives out healthy pinkish glow as it improves blood circulation.
♥️Results as early in 3 days to a week.

Pre-order now to try this magic pack! Each pack lasts for 2months (350g) RM59! DM/Whatsapp : 013-2226045 for details❤️. #ScrubDistrictFeedback #realresults #exclusive #pretty #love #prettygirlsscrub #loveyourskin #loveyourself #scrubdistrict #scrublife #scrubs #scrubdistrictjb #scrubdistrictjohor #scrubdistricttiram #scrubdistrictpasirgudang #beachlife #beachface #districtbabes #whiteningscrub #flawlesskin #faceandbody #allnaturalingredients #naturalbeautyproducts #scrubs #scrublife #scrubdistrictjohor #scrubdistrictjb #scrubdistricttebraucity #love #loveyourself #loveyourskinmore

Pocket-Friendly Beauty Fix (@petitedazeco.my)

Scrubdistrict Feedback❤️ 🙋🏻Bye-Bye Tan Skin & Acne! And Hello Glowing Skin!🌟Your answer to pretty flawless glowy skin❤️ Benefits of scrubbing with Scrubdistrict Whitening Facial Scrub for Face & Body:.
♥️Clears skin(exfoliates dead skin cells).
♥️Whitens facial skin
♥️Deep cleanses pores and prevent acne.
♥️Removes blackheads & whiteheads ♥️Treats Eczema,Rashes,Mange and any skin problem.
♥️Treats Acne & Acne Scars.
♥️Treats Bacne (Back Acne).
♥️Evens skintone & lightens black spots.
♥️Whitens dark armpits,bikini line
♥️Gives out healthy pinkish glow as it improves blood circulation.
♥️Results as early in 3 days to a week.

Pre-order now to try this magic pack! Each pack lasts for 2months (350g) RM59! DM/Whatsapp 013-2226045 for details❤️. .
#ScrubDistrictFeedback #realresults #exclusive #pretty #love #prettygirlsscrub #loveyourskin #loveyourself #scrubdistrict #scrublife #scrubs #scrubdistrictjb #scrubdistrictjohor #scrubdistricttiram #scrubdistrictpasirgudang #beachlife #beachface #districtbabes #whiteningscrub #flawlesskin #faceandbody #allnaturalingredients #naturalbeautyproducts #scrubs #scrublife #scrubdistrictjohor #scrubdistrictjb #scrubdistricttebraucity #love #loveyourself #loveyourskinmore

Pocket-Friendly Beauty Fix (@petitedazeco.my)

Scrubdistrict Feedback❤️ 🙋🏻Bye-Bye Big Pores! And Hello Glowing Skin!🌟Your answer to pretty flawless glowy skin❤️ Benefits of scrubbing with Scrubdistrict Whitening Facial Scrub for Face & Body:.
♥️Clears skin(exfoliates dead skin cells).
♥️Whitens facial skin
♥️Deep cleanses pores and prevent acne.
♥️Removes blackheads & whiteheads ♥️Treats Eczema,Rashes,Mange and any skin problem.
♥️Treats Acne & Acne Scars.
♥️Treats Bacne (Back Acne).
♥️Evens skintone & lightens black spots.
♥️Whitens dark armpits,bikini line
♥️Gives out healthy pinkish glow as it improves blood circulation.
♥️Results as early in 3 days to a week.

Pre-order now to try this magic pack! Each pack lasts for 2months (350g) RM59! DM/Whatsapp 013-2226045 for details❤️. .
#ScrubDistrictFeedback #realresults #exclusive #pretty #love #prettygirlsscrub #loveyourskin #loveyourself #scrubdistrict #scrublife #scrubs #scrubdistrictjb #scrubdistrictjohor #scrubdistricttiram #scrubdistrictpasirgudang #beachlife #beachface #districtbabes #whiteningscrub #flawlesskin #faceandbody #allnaturalingredients #naturalbeautyproducts #scrubs #scrublife #scrubdistrictjohor #scrubdistrictjb #scrubdistricttebraucity #love #loveyourself #loveyourskinmore

TOP DISTRIBUTOR SCRUBDISTRICT (@ferrabeautykit)

Wow!! Customer bagi feedback kata MAGIC! Scrub ni Magic tau tapi syaratnya kena Rajin untuk cantik 😘 Tengok Barbie rajin scrub everyday. Hehe Customer dah suka sangat ni. Tak lama lagi tu nak jadi agent😍😍 Uols yang teringin nak join my team, #BarbieAngels, let me know k? Sis Fa Kak Long ScrubDistrict KL HEHE
.
💛OPEN FOR PREORDER NOW💛
.
COD area :
KLCC / LRT Gombak ⇔ KL Sentral / Wangsa Walk / Wangsa Maju / Ampang / Setiawangsa / SOGO / Keramat / Setapak Sentral / Taman Melawati
.
▪️ORDER : DM or WHATSAPP Fara +6017.855.7909
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret

TOP DISTRIBUTOR SCRUBDISTRICT (@ferrabeautykit)

Restock je habis. Restock je habis. Lepas ni April sis restock lebih sikit untuk uols join team sis #SDGalSquad. Sis tak menang tangan nak handle orders yang banyak. Tangan sis dah macam sotong ni🐙
.
YES! Sis cari u! U yang berminat nak join #ScrubDistrictAngels, please whatsapp sis +6017.855.7909. I want youuu 💯💯! .

#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #gorgeous #bossbabe #hollywood #organic #likes

TOP DISTRIBUTOR SCRUBDISTRICT (@ferrabeautykit)

Ohmygosh! Love nya customer scrub! Tak mintak feedback pun tapi dorang dengan rela hati bagi. Siap kata GEMPAK lagi! Wow have to try this ScrubDistrict today! Wondering whats so good about it kann. I dah try & I love it! I hope u girls love it as much as I do
.
PREORDER NOW!
.

COD area :
KLCC / LRT Gombak ⇔ KL Sentral / Wangsa Walk / Wangsa Maju / Ampang / Setiawangsa / SOGO / Keramat / Setapak Sentral / Taman Melawati
.
▪️ORDER : DM or WHATSAPP Fara +6017.855.7909
.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face #likes #organic #flawless #victoriasecret

Hello Preets (@hello.preets)

Hello ladies ! Nak cantik tak ? Okay siapa nak cantik angkat tangan ✋🏻. Jom cuba scrub ni, memang best sangat. Siapa tak cuba pasti rugi. Banyak sangat kelebihan guna scrub ni. Jom jom cuba scrub ni.
#DistrictBabes #ScrubDistrict #WhiteningFaceScrub #FaceScrub #ApricotScrub #BodyScrub #ScrubMalaysia #ScrubMurah #ScrubPutih #Lokalah #scrub #whiteningscrub
#skinfacts #healthyskin #skincare #beach #summerskin #summertime #beautyblogger #glow #makeup #face
More...