ContactLens Murah Batis Spatax (@secretofmiracles)

Dah nakkk dekat dahh hari majlis nikah korang? 😱😱 Tapi masih xbeli lagi contact lens yg sesuai utk majlis korang tu nanti? 😩😩 Meh sini DM admin,byk contact lens cantik2 yg boleh digayakan semasa majlis korang nti 😍😍 Baru lahh nampak meletop mata uols tu nti masa bersanding 😘😘
.
.
HYDROCOR LENS
RM25
EXC POSTAGE
LENS CASE +RM1
πŸ’–Ready stock (ask first)
πŸ’–Degree available (ask first)
πŸ’–Diameter 14.2mm
πŸ’–Lifespan 6 month - 12 month
πŸ’–Suggestion to wear 3 month (depends on personal hygiene)
πŸ’–Original from korea
⛔️No backout buyer
⛔️No booking
⛔️First pay first serve
⛔️Place order before 9pm

#hydrocorlens #hydrocorlensmurah #contactlensmurah #contactlensrm17 #contactlensrm15 #contactlensmalaysia #hydrocorlensmurahmalaysia #sale #yearendsale #contactlensmurahmalaysia #sayajual #femesbazaar #sayajualmurah #isell #bazaarpaknil #sayajualcontactlens #contactlens #hydrocorjadegray #hydrocorashgray

ECZEMA | INSECT REPELLENT (@melaleuca2u)

PUREℒ️ Frankincense 100% Essential Oil

Frankincense has been prized for millennia and used in religious ceremonies by cultures the world over. Its woody, slightly citrus aroma promotes feelings of peace and harmony.

_
Retail price RM417
_
PM / WhatsApp ➑️ 0197371878
.
Utk Harga πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ DISKAUN πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ YANG TAK MASUK AKAL
.
.
#melaleuca #melaleuca2u #melaleucamalaysia #essentialoilmalaysia #essentialoiloriginalkualiti #kualititertinggi #worththemoney #kulitcantik #akakminyak #magicpotion #yearendsale #frankincenseessentialoil #essentialoildiffuser #diffuser #bazarpaknil #terapiinstagram #renewlotion #kulitbayi #pureessentialoil #melaleucapuremalaysia #aromatherapy #spadirumah #produkselamatluluskkm #produkoriginal #jomkurus #aromaterapi

ContactLens Murah Batis Spatax (@secretofmiracles)

Dah nakkk dekat dahh hari majlis nikah korang? 😱😱 Tapi masih xbeli lagi contact lens yg sesuai utk majlis korang tu nanti? 😩😩 Meh sini DM admin,byk contact lens cantik2 yg boleh digayakan semasa majlis korang nti 😍😍 Baru lahh nampak meletop mata uols tu nti masa bersanding 😘😘
.
.
HYDROCOR LENS
RM25
EXC POSTAGE
LENS CASE +RM1
πŸ’–Ready stock (ask first)
πŸ’–Degree available (ask first)
πŸ’–Diameter 14.2mm
πŸ’–Lifespan 6 month - 12 month
πŸ’–Suggestion to wear 3 month (depends on personal hygiene)
πŸ’–Original from korea
⛔️No backout buyer
⛔️No booking
⛔️First pay first serve
⛔️Place order before 9pm

#hydrocorlens #hydrocorlensmurah #contactlensmurah #contactlensrm17 #contactlensrm15 #contactlensmalaysia #hydrocorlensmurahmalaysia #sale #yearendsale #contactlensmurahmalaysia #sayajual #femesbazaar #sayajualmurah #isell #bazaarpaknil #sayajualcontactlens #contactlens #hydrocorgolden

ContactLens Murah Batis Spatax (@secretofmiracles)

Dah nakkk dekat dahh hari majlis nikah korang? 😱😱 Tapi masih xbeli lagi contact lens yg sesuai utk majlis korang tu nanti? 😩😩 Meh sini DM admin,byk contact lens cantik2 yg boleh digayakan semasa majlis korang nti 😍😍 Baru lahh nampak meletop mata uols tu nti masa bersanding 😘😘
.
.
HYDROCOR LENS
RM25
EXC POSTAGE
LENS CASE +RM1
πŸ’–Ready stock (ask first)
πŸ’–Degree available (ask first)
πŸ’–Diameter 14.2mm
πŸ’–Lifespan 6 month - 12 month
πŸ’–Suggestion to wear 3 month (depends on personal hygiene)
πŸ’–Original from korea
⛔️No backout buyer
⛔️No booking
⛔️First pay first serve
⛔️Place order before 9pm

#hydrocorlens #hydrocorlensmurah #contactlensmurah #contactlensrm17 #contactlensrm15 #contactlensmalaysia #hydrocorlensmurahmalaysia #sale #yearendsale #contactlensmurahmalaysia #sayajual #femesbazaar #sayajualmurah #isell #bazaarpaknil #sayajualcontactlens #contactlens #hydrocorsilver

SKINCARE / KECANTIKAN (@cowhitekl)

JERAWAT TAK BERANI TUMBUH WEH! 😱
.
haaa tu dia, pengakuan dari pengguna co-white skincare sendiri, sampai mak nenek jerawat dah tak berani tumbuh bila pakai co-white skincare 😱
.
kalau tumbuh pun, calit2 sikit toner & night cream dalam masa 1-3hari boleh hilang tauuuu. .
kalau tak try mana nak tahu BEST ke idok co-white skincare ni kan?
.

meh pm sis Nadya. kita sembang2 πŸ˜‰
.
Trusted Co-white Stokist KL
🌸 Nadya +6011-1561 5151 🌸
.
.
.
#ilovecowhite #stockistKL
#CoWhite #CoWhiteSlim #CoWhiteKurus #CoWhiteKL #CoWhiteMalaysia #nakkurus #nakcantik #nakslim #produkkecantikan #cantik #kurus #korea #beauty #produkkorea #internationalbrand #moneybackguarantee #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #terlajaklaris #beautiful #gorgeous #letscantik #yearendsale #lubukkecantikan

ContactLens Murah Batis Spatax (@secretofmiracles)

Dah nakkk dekat dahh hari majlis nikah korang? 😱😱 Tapi masih xbeli lagi contact lens yg sesuai utk majlis korang tu nanti? 😩😩 Meh sini DM admin,byk contact lens cantik2 yg boleh digayakan semasa majlis korang nti 😍😍 Baru lahh nampak meletop mata uols tu nti masa bersanding 😘😘
.
.
HYDROCOR LENS
RM25
EXC POSTAGE
LENS CASE +RM1
πŸ’–Ready stock (ask first)
πŸ’–Degree available (ask first)
πŸ’–Diameter 14.2mm
πŸ’–Lifespan 6 month - 12 month
πŸ’–Suggestion to wear 3 month (depends on personal hygiene)
πŸ’–Original from korea
⛔️No backout buyer
⛔️No booking
⛔️First pay first serve
⛔️Place order before 9pm

#hydrocorlens #hydrocorlensmurah #contactlensmurah #contactlensrm17 #contactlensrm15 #contactlensmalaysia #hydrocorlensmurahmalaysia #sale #yearendsale #contactlensmurahmalaysia #sayajual #femesbazaar #sayajualmurah #isell #bazaarpaknil #sayajualcontactlens #contactlens #hydrocormarineaqua

πŸ’–MiaHoney's EmpireπŸ’– (@miahoneys.empire)

Assalamualaikum & Selamat Tengah hari uolls! ;) Nurraysa ada sale lagi tau! Baru sahaja habis #yearendsale datang pula
#chinesenewyear sale !

Promosi ini sah mulai 21/1/2017 - 28/2/2017 ☺️
Jemput2 tngk gambar yang mana 1 di pilihan hati kan 😁 Nak beli satu-satu pun boleh tau !
POSTAGE seluruh malaysia πŸ’—πŸ’—πŸ’— Ada yang berminat?? Whatsapp 017-6651898 atau DM
#NurraysaBeauty
#NurraysaKlang
#ChineseNewYearSale

CHINESE NEW YEAR SALES (@nurraysabymarha)

#ParcelReceivedNurraysabyMarha Alhamdullilah. Makin ramai dh join jemaah #NurraysaBeauty 😍
.

Pengguna baru #SetSkinCareTrialPack || Makin berseri-seri lah lepas ni. InshaAllah. Yang penting kalau nak kesan yang cepat dalam 1 ke 2 hari, JANGAN GUNA NURRAYSA 😊
.

Produk Nurraysa tak ada bahan kimia yang akan membuatkan muka anda OK tiba-tiba.
.

Produk Nurraysa adalah dari bahan semulajadi yang berfungsi untuk MERAWAT kulit kita yang bertahun-tahun dinodai oleh bahan kimia. .

Sebab itu, sebelum nak gunakan produk skincare Nurraysa, perlu 'FREE'kan muka selama seminggu dahulu πŸ˜‰.
.

Ianya supaya healing process yang teruk dapat dielakkan .

Kunci utama dia, SABAR dan ingat, kita ikhtiar dan kesembuhan tu atas izin AllahπŸ’–
.

#nurraysabymarha #agentnurraysaalorsetar #dapurbonda #TeamNurIslahBeauty #TestimoniPearlMagicLipstick
#TestimoniNurraysa #YearEndSale
#PromosiAkhirTahun #NurraysaAlorSetar
#NurraysaKedah #NurraysaCyberjaya #NurraysaCollagenSoap
#MascaraMurah #EyelinerMurah #SayaJual
#Beauty #Skincare #Makeup #LipstikCollagen #Eyebrow #RawatJerawat #Jerawat #Shampoo #ChineseNewYearSales #RambutGugur #RambutLebat
More...