Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my) [similar]

👸 MS030 733DS 📮 WhatsApp order: 011 3233 8345 📮 By post only ❌COD 💰 Payment within 24hours

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Muka yg berjerawat tu elok sgt pakai ni.. sapu je seluruh muka, dlm masa 2 hari semua jerawat semakin kecut & sesuai sgt muka yg berminyak tu.. serum ni dapat menyerap minyak berlebihan kat muka tu. Selalunya kulit berminyak tu lah yg buat jerawat mencanak2 naik ke muka..! Serum ni antara stock di warehouse MERVE yg tak pernah putus-putus..!!! Fuh..!!!! Sejak 2015 lg popular Fairy Tears Potion ni..! Dahsyat sungguh penangan Multivitamin Serum terhadap pengguna diluar sana. Sesiapa byk jerawat kat muka tu, elok sgt pakai ni setiap hari.. pakai serum ni dlm masa 2 hari jerawat dh kering, muka jadi licin & parut jerawat pun akan pudar..!! Serum ni mmg WAJIB u olls beli..! Disebabkan larisssss lah serum ni tak pernah berhenti di proses..! 👍🏼The Best ever serum all in 1!

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Muka yg berjerawat tu elok sgt pakai ni.. sapu je seluruh muka, dlm masa 2 hari semua jerawat semakin kecut & sesuai sgt muka yg berminyak tu.. serum ni dapat menyerap minyak berlebihan kat muka tu. Selalunya kulit berminyak tu lah yg buat jerawat mencanak2 naik ke muka..! Serum ni antara stock di warehouse MERVE yg tak pernah putus-putus..!!! Fuh..!!!! Sejak 2015 lg popular Fairy Tears Potion ni..! Dahsyat sungguh penangan Multivitamin Serum terhadap pengguna diluar sana. Sesiapa byk jerawat kat muka tu, elok sgt pakai ni setiap hari.. pakai serum ni dlm masa 2 hari jerawat dh kering, muka jadi licin & parut jerawat pun akan pudar..!! Serum ni mmg WAJIB u olls beli..! Disebabkan larisssss lah serum ni tak pernah berhenti di proses..! 👍🏼The Best ever serum all in 1!

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Muka yg berjerawat tu elok sgt pakai ni.. sapu je seluruh muka, dlm masa 2 hari semua jerawat semakin kecut & sesuai sgt muka yg berminyak tu.. serum ni dapat menyerap minyak berlebihan kat muka tu. Selalunya kulit berminyak tu lah yg buat jerawat mencanak2 naik ke muka..! Serum ni antara stock di warehouse MERVE yg tak pernah putus-putus..!!! Fuh..!!!! Sejak 2015 lg popular Fairy Tears Potion ni..! Dahsyat sungguh penangan Multivitamin Serum terhadap pengguna diluar sana. Sesiapa byk jerawat kat muka tu, elok sgt pakai ni setiap hari.. pakai serum ni dlm masa 2 hari jerawat dh kering, muka jadi licin & parut jerawat pun akan pudar..!! Serum ni mmg WAJIB u olls beli..! Disebabkan larisssss lah serum ni tak pernah berhenti di proses..! 👍🏼The Best ever serum all in 1!

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. 😋 rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics ID
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. 😋 rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics ID
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. 😋 rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics ID
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Antara kandungan dalam Merve Full Coverage Foundation ini adalah:
SUPER FRUITS
Mangosteen
Grapefruit
Goji Berry
Peach
Acai Berry
Pomegranate

MODERN FORMULA
L-Glutathione
Collagen
Stem Cell
Green Tea
Vitamin C
Vitamin E
Aloe Vera

Code #002 : Foundation

Antara 5 warna Foundation by Merve ialah :
1. Code: #001
Light Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit putih pink dan Chinese
Contoh warna kulit selebriti: Adira, Siti Saleha, Soo Wincci
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

2. Code: #002
Medium Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit kuning langsat dan melayu
Contoh warna kulit selebriti: Erra Fazira, Che Ta, Siti Nurhaliza
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

3. Code: #003
Dark Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit sawo matang dan indian
Contoh warna kulit selebriti: Mizz Nina, Dayang Nurfaizah, Ziana Zain
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

4. Code: #004
Highlighter
Sesuai untuk:Semua warna kulit
Bertindak sebagai: Shading

Tujuan: Menciptakan wajah yang bercahaya serta memberi efek volume agar dimensi wajah lebih menyerlah

5. Code: #005
Contour
Sesuai untuk: Semua warna kulit
Bertindak sebagai: Shading

Tujuan: Menyamarkan kekurangan wajah serta mampu mengecilkan dan membentuk wajah supaya lebih sempurna dan tajam.

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #saya

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Antara kandungan dalam Merve Full Coverage Foundation ini adalah:
SUPER FRUITS
Mangosteen
Grapefruit
Goji Berry
Peach
Acai Berry
Pomegranate

MODERN FORMULA
L-Glutathione
Collagen
Stem Cell
Green Tea
Vitamin C
Vitamin E
Aloe Vera

Code #002 : Foundation

Antara 5 warna Foundation by Merve ialah :
1. Code: #001
Light Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit putih pink dan Chinese
Contoh warna kulit selebriti: Adira, Siti Saleha, Soo Wincci
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

2. Code: #002
Medium Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit kuning langsat dan melayu
Contoh warna kulit selebriti: Erra Fazira, Che Ta, Siti Nurhaliza
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

3. Code: #003
Dark Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit sawo matang dan indian
Contoh warna kulit selebriti: Mizz Nina, Dayang Nurfaizah, Ziana Zain
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

4. Code: #004
Highlighter
Sesuai untuk:Semua warna kulit
Bertindak sebagai: Shading

Tujuan: Menciptakan wajah yang bercahaya serta memberi efek volume agar dimensi wajah lebih menyerlah

5. Code: #005
Contour
Sesuai untuk: Semua warna kulit
Bertindak sebagai: Shading

Tujuan: Menyamarkan kekurangan wajah serta mampu mengecilkan dan membentuk wajah supaya lebih sempurna dan tajam.

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #saya

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Antara kandungan dalam Merve Full Coverage Foundation ini adalah:
SUPER FRUITS
Mangosteen
Grapefruit
Goji Berry
Peach
Acai Berry
Pomegranate

MODERN FORMULA
L-Glutathione
Collagen
Stem Cell
Green Tea
Vitamin C
Vitamin E
Aloe Vera

Code #002 : Foundation

Antara 5 warna Foundation by Merve ialah :
1. Code: #001
Light Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit putih pink dan Chinese
Contoh warna kulit selebriti: Adira, Siti Saleha, Soo Wincci
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

2. Code: #002
Medium Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit kuning langsat dan melayu
Contoh warna kulit selebriti: Erra Fazira, Che Ta, Siti Nurhaliza
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

3. Code: #003
Dark Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit sawo matang dan indian
Contoh warna kulit selebriti: Mizz Nina, Dayang Nurfaizah, Ziana Zain
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

4. Code: #004
Highlighter
Sesuai untuk:Semua warna kulit
Bertindak sebagai: Shading

Tujuan: Menciptakan wajah yang bercahaya serta memberi efek volume agar dimensi wajah lebih menyerlah

5. Code: #005
Contour
Sesuai untuk: Semua warna kulit
Bertindak sebagai: Shading

Tujuan: Menyamarkan kekurangan wajah serta mampu mengecilkan dan membentuk wajah supaya lebih sempurna dan tajam.

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #saya

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Antara produk best seller Merve Cosmetic! Full coverage foundation tu membantu merawat kulit wajah uols jugak tau. Fairy tears potion pulak bila uols pakai, kulit akan rasa lebih lembut. Mana yang ada masalah jerawat boleh try pakai serum ni, ia membantu merawat masalah kulit berminyak dan jerawat. Memang tak rugi kalau pakai produk Merve ni, tak percaya tengoklah kulit pengguna produk kami, semua flawless tau!
.
Cantik Bukan Lagi Fantasi!
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Antara produk best seller Merve Cosmetic! Full coverage foundation tu membantu merawat kulit wajah uols jugak tau. Fairy tears potion pulak bila uols pakai, kulit akan rasa lebih lembut. Mana yang ada masalah jerawat boleh try pakai serum ni, ia membantu merawat masalah kulit berminyak dan jerawat. Memang tak rugi kalau pakai produk Merve ni, tak percaya tengoklah kulit pengguna produk kami, semua flawless tau!
.
Cantik Bukan Lagi Fantasi!
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Antara produk best seller Merve Cosmetic! Full coverage foundation tu membantu merawat kulit wajah uols jugak tau. Fairy tears potion pulak bila uols pakai, kulit akan rasa lebih lembut. Mana yang ada masalah jerawat boleh try pakai serum ni, ia membantu merawat masalah kulit berminyak dan jerawat. Memang tak rugi kalau pakai produk Merve ni, tak percaya tengoklah kulit pengguna produk kami, semua flawless tau!
.
Cantik Bukan Lagi Fantasi!
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS
.
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan
More...