Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my) [similar]

👸 MS030 733DS 📮 WhatsApp order: 011 3233 8345 📮 By post only ❌COD 💰 Payment within 24hours

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

www.merve.com.my
.
#MERVEDramaSallyDanJemah : Suatu ketika di Hi-tea Reunion, terjadilah perbualan di antara Sally & Jemah yang dah setahun tak jumpa.
.
"Sally! Lawanya youuu! Kenapa makin lawa niii. You tempek apa dekat muka sampai flawless sangat ni? Upah MUA ke? Setahu I, you mana suka makeup sebelum ni!"
.
"You rasa?? 😉 Jemah, I tak upah MUA pun. Makeup sendiri je pakai Full Coverage Foundation & Perfect Matte Powder, produk dari MERVE. Tak susah mah, touch up sikit je dah nampak flawless tau!"
.
"Betul ke ni Sally?! I selalu tau dengar MERVE ni tapi takut nak cuba produk local. Yela, you tau la kan sekarang ni banyak produk pelik-pelik & ramai yang terkena. I pun salah sorang yang dah terkena tau, sebab pakai produk jenama XXX ni. Serik dah you tau tak!"
.
"Jemah.. Apa yang you kena tau la kan, produk MERVE bukan produk cikai-cikai macam jual kat pasar malam tu ok. Tak perlu risau, foundation dia BEBAS SILIKON & MERKURI. Bila pakai foundation MERVE ni memang glowing habis. Bukan utk glowing jer, cegah kulit cepat tua, repair kulit you yang menggerutu tu, anddd boleh putihkan kulit ok? Member I yang kulit sensitif pun boleh guna tau. Tu yang best tu. Pastuuu mesra wudhuk ok? Senang gila nak cuci. Pheww.. Mengah pulak I explain panjang-panjang ni. Paham ke idok?"
.
"Haha ye faham!! No wonder muka you makin cantik. I peratiii je. Nampak makin muda pulak I tengok. Takleh jadi ni, I nak cuba jugak pleaseeee!!" 😍😍
.
.
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

"Sallyyyy.. Kenapa i buat donut tak jadi macam you! Tak gebu! Tak anjal! Nak toping coklat pun jadi tak cantikkk.. Betul ke ni resepi yang you bagi kat I tu?"
.
"Yeke Jemah? Ni mesti you tak ikut step yang betul.. Bahan mesti ada yang tak cukup ni.. Takkan I nak tipu resepi pulak uolls.. Meh tengok I buat depan mata youu. Cek mana silap you.. Ok?"
.
Pernah terjadi macamni tak? Mintak resepi donut kat member yang power buat donut lepastu bila sendiri buat tak jadi. Tak gebu uolls. Nak salahkan kawan ke? Salahkan resepi? Salahkan periuk? Jauh sekali uolls 😝
.
No no no. Salahkan diri sendiri. Kalau betul step, betul cara, betul bahan, pasti jadi.
.
Macamtu jugak dengan muka uollsss tu. Nak hasil makeup yang cantik mestilah kena bermula dengan landasan kulit muka yang licin, mesti menjadi-jadi cantikkkk muka uolls tu tau!
.
Bila donut menjadi, gebu dan anjal, tambah lah topping apa pun, semua nampak sedap dan menggoda sampai terliur betul tak uollssss? 😂😍
.
Macamtulah bila kulit dah bersih dan bebas dari cela, makeup lah macam mana pun pasti resultnya WOW 😍
.
Seperti donut-donut gebu dan menggiurkan itu 😂😍😘
.
So camana nak dapat kulit yang sihat? Semestinyaaa Fairy Tears Potion! Cepat menyerap jauh ke dalam epidermis kulit dan merawat dan membantu menyembuhkan!
.
Lagi besttt, Fairy Tears Potion ditambah dengan penggunaan Full Coverage Foundation, memang kaw-kaw gebu punya kulit dapat dihasilkan ditambah dengan makeup yang memukau, sesiapa sahaja akan pandang uolls dengan pandangan BUKAN BIASA BIASA 😍😍
.
Best atau best? 😂😘
.
.
.
Tenyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi
.
.
Cantik Bukan Lagi Fantasi!

Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

www.merve.com.my
.
Pernah tak uolls ada wayang date, siap dah tempah tiket online, TAPI uolls terlewat sampai ke panggung 😱 Sebab apa? .
.
SEBAB LAMBAT BERSIAP.
.
Part mana yang lambat?
.
PART MAKEUP. Yes.
.
Belum campur dengan nak decide pakai baju apa, iron tudung lagi satu hal.
.
Akhirnya, sampai je panggung dengan kelam kabut, wayang dah mula... Dan kita terpingga-pingga tak tahu permulaannya.
.
Tambah lagi, boyfriend pulak merajuk dan kena setepek, "U ni makeup ke buat makeup."
.
Pernah alami? Bertenang uolls!
.
Sebab ituuuu MERVE menciptakan Perfect Matte Powder, touch up on-the-go yang sangat mudah dan pantas lagi menjimatkan masa!
.
Then, oleskan Cinderevfa Blue Magic Lipstik dibibir dan juga dipipi untuk kelihatan segar tanpa perlu ambik masa lama dan SIAP!
.
Cepat, mudah dan perfect uolls 😍😍
.
.
Cantik Bukan Lagi Fantasi!

Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan
More...