KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe) [similar]

Mekaup Murah Untuk Raya! Produk Thailand & Malaysia Best Seller ‍🔥Highly Recommended & 💯 % Original 👸Trusted Seller Since 2014 ☎️ Whatsapp | DM

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Harga promosi jimat dompet tengah happening sekarang ni. Kena grab pantas-pantas ok. Sangat bagus utk korang yang mengalami masalah lemak dan toksin.
.

Kelebihan :
• menggalakkan proses detoxifikasi dan menyingkirkan bahan toksin
• membersihkan dalaman perut dan usus
• memecahkan lemak dan meningkatkan keberkesanan sistem penghadaman
• membantu masalah sembelit dan meningkatkan tenaga
• meningkatkan kadar serapan vitamin dan nutrient
• mengawal paras gula dan kolestrol dalam darah
• meningkatkan tahap metabolisme bagi menjana pembakaran lemak
.

Satu botol ada 15 sachet dan boleh diambil satu sachet sehari sebelum sarapan pagi
.

Harga normal RM90. Sekarang harga promosi hanya RM75 sahaja uols.
Beli 3 botol RM200 termasuk postage semenanjung.

_____________

#aurawhitebeauty #aurawhitejuicyfiber #juicyfiber #bestseller #ubatkurus #minumandetox #jusdetoks #hotitem #fastselling #likeforlike #like4like #trustedseller #misikurussebelumraya #raya2018awesome #lokalah #bazarpaknil #bajuraya #jomkurus #happyshopping

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Saat masa kehamilan sangat penting untuk memperhatikan nutrisi ibu hamil agar janin dalam tubuh mommy tetap membesar dengan sihat. Dengan mengamalkan susu khusus untuk ibu hamil, seluruh nutrisi yang baik bagi perkembangan ibu dan bayi akan terpenuhi dgn mudah.
.

Auramom Milk minuman bijirin dari fenugreek (halba), milk powder, wheat cereal, susu kambing organik, actimalt, mixberries dan strawberry yang berkhasiat diformulasikan khas sebagai penambah tenaga dan penggalak susu untuk ibu.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM70 (SM) | RM75 (SS)
.

Whatsapp 017-7009858

_____________

#aurawhitebeauty #aurawhiteoriginal #auramommilk #beautysecret #sayajualprodukoriginal #takoritakjual #sayajual #lokalah #visitmyigshop #collagenplus #musthaveitem #malaysiabeautyshop #jomcantik #antiaging #like4like #likeforlike #yourtrustedseller #mommytobe #milkbooster #booster #milkboosterterlaris

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Milk booster pilihan masa kini dengan bijiran dan ramuan yg berkhasiat untuk mommy. Kalau mommy nak kulit tetap sihat semasa hamil, mommy jadikan Auramom ni sebagai rutin harian mommy ok. Confirm kulit mommy takde masalah dan bertenaga jur.
.

Siapa cakap kalau hamil, mommy tak berseri dan kusam? No no no..dengan adanya Auramom, ia akan membantu menaikkan seri wajah mommy dan sekaligus memberi energy utk mommy sepanjang proses kehamilan.
.

Kenapa sis suggest mommy amek Auramom Milk ni sebab :
✔️rasa dia sangat sedap. rasa strawberry. confirm tak muak
✔️nutrisi sempurna dan lengkap bukan saje untuk mommy tapi baby pun dapat jugak
✔️penggalak susu lebih pekat dan banyak
✔️mengandungi bijirin oat
.

HARGA TERMASUK POSTAGE
RM70 (SM) | RM75 (SS)
.

Whatsapp 017-7009858

___________

#aurawhitebeauty #aurawhiteoriginal #auramommilk #beautysecret #sayajualprodukoriginal #takoritakjual #sayajual #lokalah #visitmyigshop #collagenplus #musthaveitem #malaysiabeautyshop #jomcantik #antiaging #like4like #likeforlike #yourtrustedseller #mommytobe #milkbooster #booster #milkboosterterlaris

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

For mommy to be, jangan risau dan ragu sebab milk booster Auramom ni memang terbukti sangat best dan dapat membantu memberi tenaga sepanjang tempoh kehamilan sehingga bersalin nanti.
.

Elok minum pagi-pagi tau. Bancuh dengan air suam ye mommy. Jangan guna air panas yang mendidih.
.

Kelebihan Auramom Milk :
• beri tenaga dan badan rasa ringan
• membekalkan nutrien sempurna untuk bayi
• bayi lahir nanti kulit sihat
• menjadi milk booster dan penawar jika ada masalah susu berkurang
• mengurangkan keguguran rambut
• memekatkan susu badan
• badan kekal bertenaga walaupun bayi kerap menyusu
• bayi yang menyusu pun dapat khasiatnya
.

HARGA TERMASUK POSTAGE
RM70 (SM) | RM75 (SS)
.

Whatsapp 017-7009858

___________

#aurawhitebeauty #aurawhiteoriginal #auramommilk #beautysecret #sayajualprodukoriginal #takoritakjual #sayajual #lokalah #visitmyigshop #collagenplus #musthaveitem #malaysiabeautyshop #jomcantik #antiaging #like4like #likeforlike #yourtrustedseller #mommytobe #milkbooster #booster #milkboosterterlaris

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Siapa mengamalkan aurawhite sudah pasti kenal aurawhite stemcell. Ada yang rindu dengan aurawhite stemcell tak? 👻 Sekarang stemcell dah tukar packaging dan nama tau. Terbaru digelar Beauluxe. Tapi yang mana-mana masih gemar dgn stemcell lama, boleh ws sis tau. Masih ada lagi ni yang packaging lama hehe. Original ok. Pantang fake fake ni 👍
.

Kelebihan Stemcell :
• formula 15x ganda lebih cepat dgn kemewahan buah-buahan dan kolagen
• mencerahkan dan melembabkan kulit
• memberi tenaga agar tidak letih dan lesu
• merawat masalah tumit kaki yg pecah-pecah dan kering
• membantu mematikan pertumbuhan jerawat dan jeragat
• anti penuaan dan kedutan
• gebu dan berseri semulajadi
• sesuai utk lelaki dan perempuan
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM160 (SM) | RM165 (SS)
.

Whatsapp 017-7009858

_____________

#aurawhitebeauty #aurawhite #aurawhiteoriginal #bestseller #stemcellcollagen #jomsihat #happyshopping #minumankesihatan #likeforlike #instaglam #bazaarpaknil #ehehbazaar #like4like #lokalah #takoritakjual #stemcelldrink #beautyplus #terlajakmurah #pamoga #millionstemcell #satinskinz #pinklady

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Kapsul putih gebu yang terlajak laris macam pisang goreng baru masak hehe. Kalau kata korang malas nak bancuh aurawhite, tapi dalam masa yang sama tetap nak #misigebusebelumraya ni, sis cadangkan skinbeau whitening ni haa.
.

Kelebihan Skinbeau :
• kulit jadi makin cerah, anjal dan lembab (99% cust sis sendiri akuinya hiks)
• mengurangkan garis halus dan kedutan di sekitar mata
• mengaktifkan penghasilan kolagen dan anti penuaan
• mengatasi masalah jerawat, jeragat, pigmemtasi, melasma dan tompok hitam
• mencantikkan kuku jadi lebih shining dan atasi masalah rambut gugur
• sesuai diambil lelaki dan perempuan berusia 16 tahun ke atas
.

HARGA JIMAT DOMPET
Sebotol RM55 (SM) | RM60 (SS)
Dua botol RM100 (SM) | RM120 (SS)
.

Harga semua dah masuk postage ok
Whatsapp sis 017-7009858

_______________

#aurawhiteskinbeau #combomurah #aurawhitebeauty #skinbeauwhitening #aurawhiteoriginal #lokalah #bazaarpaknil #trustedseller #sayajual #sayajualmurah #instaglammalaysia #likeforlike #jomsihat #like4like #pinjamkanhatimu #bestseller #highlyrecommend #happyshopping #hariharicerahgebu #kapsulmutiara

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Bila kita dah mula memasuki fasa usia 25 tahun ke atas, kolagen dalam badan kita akan mengalami penurunan secara semulajadi. Sebab tu lah kita boleh amalkan supplement atau vitamin utk membantu top up balik kolagen dlm badan kita.
.

Aurawhite collagen +plus paling digemari dan menjadi kegilaan semua dari dulu lagi. First keluaran lagi memang dah bagus, lepas tu aurawhite membuat penambahbaikan ingredients dan menjadikan ianya woww sangat sampai tak berhenti-henti yang repeat dan order.
.

Aurawhite collagen +plus sentiasa ada peminatnya yg tersendiri. Seperti adik beradiknya yg lain, ia fokus untuk mencantikkan dan mencerahkan kulit.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM110 (SM) | RM120 (SS)
.

Whatsapp 017-7009858

______________

#sayajualprodukkecantikan #sayajual #sayajualmurah #instaglam #glammalaysia #hotitem #fastselling #kedaimurahmalaysia #happyshopping #hariharicerahgebu #bestseller #trustedseller #like4like #beautycollagen #beautyplus #likeforlike #malaysiabeautyshop #aurawhitediamond #aurawhitecollagen #aurawhite #aurawhiteoriginal

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Banyak-banyak kolagen Aurawhite, yang mana satu korang suka minum dan amalkan? Kalau korang suka sejenis kolagen berperisa buah anggur yang manis dan segar, sis cadangkan trylah gold collagen. Penuh dgn rasa kemanisan dan kesegaran berganda.
.
.
Gold collagen ni bukan sekadar kolagen utk mencantikkan kulit malah ia bagus utk merawat masalah rambut gugur dan memberi tenaga agar tak lesu dan letih.
.
.
Satu botol ni biasanya boleh tahan dalam sebulan penggunaan. Sempat lagi ni kalau korang nak #misigebusebelumraya dgn rangkaian produk berkualiti tinggi Aurawhite ni. Sis doakan korang makin cantiks dan berserri.
.
.
HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM120 (SM) | RM130 (SS)
.
.
Harga normal RM160 tauu. Sekarang sis bagi harga gigit jari jur uolss. Jimat berganda. Jom shake shake uolss

__________________

#aurawhitebeauty #aurawhite #aurawhitegoldcollagen #igbizmalaysia #onlineshopmalaysia #bestseller #trustedseller #takoritakjual #aurawhiteoriginal #goldcollagen #like4like #likeforlike #sayajual #sayajualmurah #hargapromo #promosijimat #hargaruntuh #promosimurah #kedaionlineshopping #iklanigmalaysia #lokalah

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Siapa lagi nak kulit wajah bersih tapi tak tahu skincare mana yg best? Tati skincare antara yang ramai repeat order tau. Walaupun penuh kontroversi gituu, tapi customer tetap setia menggunakan tati skincare ni tau 👏
.

Dalam satu set trial korang akan dapat cleanser, krim siang, uv cream dan dua krim terapi malam. Cleanser tu memang best giler. Rasa kulit fresh sangat lepas cuci tau.
.

Stock dah tak banyak ni. Ramai yang repeat order berderu-deru dari semalam. Kan dah cakap tati skincare ni memang best. Kulit glowing dan bersinar bagaikan purnama uolss hehe
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM75 (SM) | RM80 (SS)
.

Yang penting sis jual 100% ORIGINAL

_______________

#tatiskincareoriginal #sayajual #sayajualmurah #instaglammalaysia #beautyshopmurah #igbizmalaysia #beautymalaysia #kedaionlinemurah #likeforlike #like4like #trustedseller #jomshopping #happycustomer #lazada #originalproduct #lokalah #bazaarraya #bazaarpaknil #hariharigebugebas #whiteningscrub #titiancinta #kekasihpaksarela #perlapotion #capsulewhitening

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Hilang sudah jerawat nakal yang suka bermain-main di kulit wajah 👏 Kalau ada masalah jerawat, sis cadangkan korang amik set tati skincare bersama serum. Serum ni dia akan membantu proses penyembuhan jerawat dan mematikan pertumbuhan jerawat baru.
.

KELEBIHAN TATI SKINCARE :
• diformula dari alpha arbutin, vitamin c, vitamin e, vitamin b3 dan ekstrak acerola dan cherry
• bertindak mencerahkan kulit wajah agar lebih sekata, gebu dan berseri
• mengekalkan kelembapan dan menghilangkan bintik hitam
• memudarkan jeragat dan lingkaran gelap bawah mata
• membasmi bakteria kulit seperti kurap dan jerawat
.

HARGA : RM75 (SM) | RM80 (SS)
.

Whatsapp 017-7009858

______________

#highlyrecommend #whiteningbooster #tatiskincareoriginal #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #skincareoriginal #onlineshopmurah #skincarelaris

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Yup, tati skincare lelaki pun boleh pakai uols. Siapa cakap lelaki tak pandai jaga kulit wajah? Lelaki pun reti tau. Sekurang-kurangnya bila kita jaga wajah, so takdelah masalah jerawat, kulit berminyak..kan rimas kalau naik tengahari muka jadi kusam & berminyak kann..
.

Korang jangan reragu gundah gulana lagi bab jerawat or kulit muka kusam. Trylah pakai tati skincare. Mesti korang akan suka 👏
.

HARGA : RM75 (SM) | RM80 (SS)
.

Whatsapp 017-7009858

______________

#highlyrecommend #whiteningbooster #tatiskincareoriginal #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #skincareoriginal #onlineshopmurah #skincarelaris

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Feedback dah banyaaak sangat. Rugi siapa yang masih ragu-ragu. Sis tahu masih ramai yang takut nak cuba sebab dihantui kisah tati fake. Memang ramai yg dah terbeli tati fake. Lepas ni korang kenalah hati2 tau.
.

Beli dgn sis, of course le original. Bukan produk fake tau. Jom whatsapp 017-7009858 utk dptkan tati skincare original.

____________

#highlyrecommend #whiteningbooster #tatiskincareoriginal #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #skincareoriginal #onlineshopmurah #skincarelaris

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Selepas menggunakan Tati Skincare, jerawat hilang bagai ditiup angin yang berlalu. Ewahh! Siapa sini ada masalah jerawat, jeragat dan bintik hitam, skincare viral ni memang sesuai untuk korang yg ada masalah begitu.
.

Korang kenalah pakai secara konsisten tau. Jgn mula-mula je bersemangat, nanti sudahnya terus stop 😅 Tati Skincare ni helok je kalau korang guna yg original. Kalau terbeli yg fake, itu yg jadi punca kulit naik merah2 dan ruam-ruam tu. Korang kena hati-hati ya.
.

HARGA : RM75 (SM) | RM80 (SS)
Harga dah termasuk postage
.

Whatsapp 017-7009858

______________

#highlyrecommend #whiteningbooster #tatiskincareoriginal #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #skincareoriginal #onlineshopmurah #skincarelaris

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Gemorning korang. Pagi-pagi sentuh kulit muka alahai lembutnya macam pegang kapas hehe. Moist dan anjal. Bersinar bagaikan suria pagi hehe.
.

Cuci muka bersih-bersih guna cleanser dulu pastu pakai day cream tau. Siapa jur yang tak jatuh chinta dgn kulit sendiri kan..? Makin bersih dan segar bermaya. Takde dah kulit kusam atau kering 👏
.

Moga pagi ni kulit wajah korang makin cantik, lembap, anjal dan berseri.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM75 (SM) | RM80 (SS)
.

WhatsApp 017-7009858 (Yanie)

___________

#tatiskincareoriginal #tatiskincare #hargamurah #promosimurah #yesmurah #sayajual #sayajualmurah #instaniagamalaysia #likeforlike #like4like #jomcantik #trustedseller #instaonlinemurah #malaysiabeautyshop #onlineshopmalaysia #bazaarpaknil #bazarcantik #hariharijelita #perlapotion #perlacapsule #hotselling

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Tati Skincare yang pada sis pasti original 100% dari hq. Sis dah lama jual kat instagram ni. Sis takkan jual yang fake ok darlingss 🙈
.

Korang kena hati-hati beli Tati tau. Dengarnya sekarang yg fake pun dah berlambak dengan harga yang jauh lagi murah. Jadilah pengguna yang bijak. Menilai bukan pada harganya tapi pada kualiti produk itu sendiri. Dan pastikan korang yakin ianya original ya. Tak tahu nak dptkan yg original di mana, korang boleh beli dgn seller2 yg ada di hq tati skincare atau boleh jur beli dgn sis 😜
.

HARGA :
RM75 (SM) | RM80 (SS)

_________________

#saynotofake #sayajual #TatiSkincareOriginal #produkskincareoriginal #hotitem #fastselling #kedaionlineshopping #hariharigebugebas #trustedseller #truedetox #rahsiaawetmuda #like4like #likeforlike #happyshopping #lazada #teratakglammalaysia #lokalah #bazaarpaknil #syurgayangkedua #kekasihpaksarela #kapsulmutiara #babiesblink

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Tati original dari hq dijaga kualitinya daripada bahan2 yang terlarang. Kalau korang terbeli yang fake, memang rosaklah muka. Bahan fake yang diorang cipta sesuka hati tanpa mengkaji bahan2 tu then jual seluas-luasnya memang akan merosakkan muka. So korang kena hati-hati ok.
.

Sis takkan marah pun kalau korang tak beli dengan sis tapi tolonglah jgn hentam produk ni tak bagus. Dah korang beli fake pastu nak salahkan yang Tati sebenar, yg original ni. Habislah nama baik Tati camtu. Tak gitchuuu 😅
.

Feedback pun dah banyak. Memang kebanyakannya positive feedback. Customer sis sendiri ramai yang guna Tati Skincare dan alhamdulillah kulit diorang makin hari makin sihat. Lembab dan bersih. Ohya, sis jual Tati ORIGINAL ye. No fake here ✌️
.

HARGA : RM75 (SM) | RM80 (SS)
Sis tak kisah kalau korang kata sis jual mahal, asalkan sis tahu sis jual original jurr 🙉

________________

#tatiskincareoriginal #hotitem #fastselling #sayajual #sayajualmurah #produkskincareoriginal #jomcantik #happyshopping #kedaimurahmalaysia #onlineshopmurah #sayajualprodukoriginal #trustedseller #likeforlike #like4like #runningman #satinskinz #boosterwhitening #porcelainskin #hariharigebugebas #kakionlineshopping #musthaveitem #hudabeauty

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

KOMBO SUPER JIMAT CANTIK JANUARI
.

Kenapa korang kena dapatkan set combo cantik januari ni?
✔️lebih jimat berbaloi-baloi
✔️set skincare tambah serum collagen 20ml
✔️lengkap penjagaan kulit wajah
✔️buat kulit muka halus dan bersih
.

Dengan tambahan serum collagen, ia akan menambahkan kolagen pada wajah dan memperbaiki kulit wajah dari dalam akibat kerosakan daripada tersalah pakai produk atau masalah jerawat.
.

Set item ni dah lengkap dah untuk penjagaan wajah harian. Yang penting korang kena rajin pakai setiap hari untuk hasil yang memukau. Gitchuu 👏
.

KOMBO SUPER JIMAT CANTIK JANUARI:
RM120 (SM) | RM125 (SS)

1 x Tati Skincare 5IN1
1 x Tati Serum Collagen
.

Whatsapp 017-7009858

___________

#hargaruntuhmurah #hargaruntuh #hargamurahmalaysia #setcombomurah #kombomurah #produklaris #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukoriginal #instaniagamurah #malaysiaonlineshopping #kedaionlineshopping #likeforlike #like4like #tatiskincare #tatiskincareoriginal #bazarpaknil #fattzura #titiancinta #trustedseller #whiteningcapsule

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Ramai ws sis tanya kalau Juzfit ni bf mummy boleh minum ke..? Jawapannya sudah tentu my dear. Tapi mummy semua kena pastikan baby dah berusia 6 bulan ke atas ya baru amik Juzfit.
.

To be honest, Juzfit sgt bagus untuk mummy atau daddy atau sesiapa saja yang ada masalah susah membuang. Kalau dah minum Juzfit ni, confirm korang akan rasa bebas & lega kerana ia membantu melawaskan sistem penghadaman.
.

Jangan tak tahu, yang bestnya Juzfit juga boleh mencantikkan kulit tau. Buah-buahan yang terkandung dlm Juzfit ni adalah buah-buahan yg kaya dgn vitamin dan sekaligus ia akan membantu mencantikkan kulit.
.

Isi kandungan : 250 ml
-Diambil secara konsisten utk hasil yang efektif
.

HARGA PROMO JANUARI
RM60 (SM) | RM65 (SS)
-Harga normal RM75
.

Whatsapp 017-7009858

________________

#ubatkurus #jussihat #whiteningbooster #freshlook #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplementgluta #onlineshopmurah #juskurusmurah

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Korang tunggu apa lagi..jom kita sama-sama #misikurussebelumraya ni. Kalau korang konsisten, sis yakin korang akan dapat bergaya kembali dengan baju raya favourite korang. Masih ada masa lagi ni tau 💪
.

Juzfit ni minuman detok paling laris kat pasaran. Even korang pergi travel sana sini pun masih lagi boleh bawa Juzfit dalam beg. Tak berat dan tak mudah pecah.
.

Dengan Juzfit, sebelum raya dah boleh kurus..best ke tidokk..? Yang penting azam korang jgn sekejap jadi sekejap tak jadi tau 😝 Korang kena buktikan yang korang juga boleh berjaya dengan pengambilan Juzfit +senaman ringkas + makanan terkawal.

_____________

#ubatkurus #jussihat #whiteningbooster #freshlook #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplementgluta #onlineshopmurah #juskurusmurah

KURUS & CERAH SEBELUM RAYA! (@yanie.pelangi_shoppe)

Jus Kurus terlaris hot item. Siapa yang malas nak berdiet tapi dalam masa yang sama nak sahut cabaran #kurussebelumraya2018 bolehlah amalkan Juzfit ni. Bila korang konsisten & displin, mesti akan nampak jugak hasilnya. Kena bersabar & tak boleh give up ok 👏
.

HARGA NORMAL RM75
HARGA SALE KURUS JANUARI hanya RM60 sahaja kakak abang semuaa. Lebih jimat kann kalau korang grab promo #januari ni? 👻
.

Sabah dan Sarawak tambah postage RM5 je uolss. Alahaii bestnya! Jus kurus yang best ni retis pun amalkan tau. Korang pun cubalah ok.

______________

#ubatkurus #jussihat #whiteningbooster #freshlook #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplementgluta #onlineshopmurah #juskurusmurah
More...