QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe) [similar]

👸Agen sah & terlatih Jamu Susuk Dara 👸Agen Skin Stories Beautycare 👸Trusted seller since 2014 👸Boleh whatsapp 017-7009858 (Yanie)/DM

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Feedback yang diterima semua cakap CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH sangat sangatt wangi macam bau perfume!
Yang dah cuba mesti tahu macam mana dia punya wangi tu.
Ibarat ada perfume dalam tu tau.
.

Tahu tak..?
CFSW ni ada scrub halus tau.
Haaa camne tu..?
Kenalah cuba dulu. Baru tahu.
.

Cik bunga confirm bebas keputihan.
Bebas kegatalan. Bebas kuman dan bakteria.
Barulah best!

_____________________

#femininewash #terlajaklaris #femininewashoriginal #pencuciwanita #sayajual #sayajualmurah #onlineshopmurah #malaysiaonlineshopping #kedaimurah #likeforlike #like4like #highlyrecommended #trustedseller #instaniaga #jomsihat #limited #uitmshahalam #bazarpaknil #rawatkeputihan #bebaskeputihan #happymood

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Memang best muka dah cuns dah..tapi tang cik bunga bawah tu pulak..alahai!
Berlendir dan keputihan makin teruk.
Tak boleh camtu ok darlingss.
Dia kena seimbang. Baru la cuns luar dalam.
Kalau takat luaran ja cuns dalaman 'sakit', tak syok le camtu.

Penyelesaiannya CFSW lah awak.
Siapa ada masalah keputihan tapi masih tak tahu nak guna pencuci mana yg okay dan yg best tahap dewa-dewi, sis suggest awak gunalah CFSW ni. Confirm best!

Keputihan ni bukan boleh buat main tau.
Memula sikit pastu makin lama makin banyak.
Nak solat pun jadi terganggu dan mula stress.
Why nak stress2 kalau sekarang ni kita
dah ada jalan penyelesaiannya..kan?

No more stress2 ok darlings.
Cuci guna CFWS ni. Tahan lama lagi tuu.
Picit sikit ja pun, manfaatnya dah banyak.

Nak cuba?
Nak rawat keputihan?
Tapi malu..tak tahu nak habaq kat sapa..?
Ok jom whatsapp sis 017-7009858 (Yanie)

_____

#femininewash #terlajaklaris #femininewashoriginal #pencuciwanita #sayajual #sayajualmurah #onlineshopmurah #malaysiaonlineshopping #kedaimurah #likeforlike #like4like #highlyrecommended #trustedseller #instaniaga #jomsihat #limited #uitmshahalam #bazarpaknil #rawatkeputihan #bebaskeputihan #happymood

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Pembersih wanita berscrub pertama di Malaysia!
Yang akan membuat cik bunga makin segar, makin bersih dan bebas keputihan.
_____

Inilah produk yang harus kekakak semua cuba. Kalau dah cuba, mesti hati akan tertambat. Encik suami pun mesti puji tak henti2 sebab kekakak pandai jaga cik bunga dengan sempurna.
_____

Eh bukan wanita berkahwin saja boleh pakai. Malah anak dara dan wanita mengandung pun boleh pakai jugak. Jom sama-sama kita jaga cik bunga dengan kesegaran dan kebersihan berganda.
_____

Confirm terpikat dan memikat!
Dah cuba baru tahu. Say goodbye kepada keputihan.
_____

HARGA :
RM59
(+ postage RM8 (SS), RM11 (SS) .
_____

#sayajual #vsireh #sayajualprodukkecantikan #bazaarpaknil #teratakglam #sayajualmurah #femininewash #femininewashscrub #like4like #trustedseller #likeforlike #onlineshopmalaysia #igbizmurah #hargaidirimu #pencuciwanitasireh #pencuciwanita #jomsihatdalaman #puresoapbyjellys #perlacoffee #dianzvitamin #hotitem #kapsulmutiaraasli #hariharibersih #bebaskeputihan

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Jadikan CFSW ni sebagai best friend forever korangs ok.
CFSW ni akan bantu uols untuk mengurangkan masalah keputihan,
masalah gatal-gatal sekitar miss v,
dan buat miss v jadi lebih bersih, nyaman dan sejuk ja.

Sebab tu CFSW ni sukaa jadi BFF korangs.
Dia tahu uols ada masalah berkaitan miss v,
terus dia settlekan.
Dan buat uolss lebih happy.
Dah tak payah nak fikir masalah keputihan semuaa tu.

Tahu tak..?
Dalam CFSW ni ada scrub halus..?
Nak tahu camne fw ni boleh buat uols happy..?
Jomm whatsapp sis 017-7009858
Dah cuba baru tahu camne BESTnya CFSW ni tauuu..tauuu.

HARGA : RM59
(tambah postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

______________

#femininewash #terlajaklaris #femininewashoriginal #pencuciwanita #sayajual #sayajualmurah #onlineshopmurah #malaysiaonlineshopping #kedaimurah #likeforlike #like4like #highlyrecommended #trustedseller #instaniaga #jomsihat #limited #uitmshahalam #bazarpaknil #rawatkeputihan #bebaskeputihan #happymood

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Nak cari serbuk mutiara asli 100% dari Japan?
Nak cari serbuk mutiara asli yang retis pun consume?
.
Jawapannya QM laa awak.
Best sangat tau QM ni.
Yang dah cuba tu mesti repeat order sebab hasilnya vavavommmz!
.
Satu botol makin cerah.
Satu botol buat kulit kusam hilang.
Berseri semulajadi tau.
.
Nak order boleh terus whatsapp sis 017-7009858

___________

#queenmutiarakapsul #queenmutiaracapsule #queenofmutiara #originalproduct #sayajual #sayajualibuputih #sayajualprodukkecantikan #terlajaklaris #warda #sayajualprodukkesihatan #igbizmurah #malaysiaonlineshopping #happyskin #likeforlike #like4like #trustedseller #jomcantik #fastselling #ibuputih #ibuputihmutiara #ibuputihasli #serbukmutiarassli

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Hai. Gemorning awaakk!
Jangan lupa tau amik sebiji dulu QM fevret ni sebelum breakfast.
Lepas tu harini konsisten minum air masak yang cukup ok.
.
Yang rasa kulit tak cerah,
Kulit makin kusam, makin tak anjal..
Jomlah cuba QM ni.
Confirm korangs akan jatuhati palinggg dalam hiks.
Dah cuba barulah tahu camne bestnya QM ni.
.
Whatsapp 017-7009858 for more info ye.

____________

#queenmutiarakapsul #queenmutiaracapsule #queenofmutiara #originalproduct #sayajual #sayajualibuputih #sayajualprodukkecantikan #terlajaklaris #warda #sayajualprodukkesihatan #igbizmurah #malaysiaonlineshopping #happyskin #likeforlike #like4like #trustedseller #jomcantik #fastselling #ibuputih #ibuputihmutiara #ibuputihasli #serbukmutiarassli

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Sebelum tido ni jangan lupa amik 1 biji dulu QM tauu awak.
Kalau pagi tadi tak sempat ambil,
Malam ni boleh ambil sebiji ok.
.
Sis happy sangat harini.
Dapat feedback lagi QM ni.
Nanti sis update tau tauuu.
.
Whatsapp sis for order 017-7009858
Atau DM pun boleh jugak.

___________

#queenmutiarakapsul #queenmutiaracapsule #queenofmutiara #originalproduct #sayajual #sayajualibuputih #sayajualprodukkecantikan #terlajaklaris #warda #sayajualprodukkesihatan #igbizmurah #malaysiaonlineshopping #happyskin #likeforlike #like4like #trustedseller #jomcantik #fastselling #ibuputih #ibuputihmutiara #ibuputihasli #serbukmutiarassli

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Memang feedback bersusun uolss.
Semuanya feedback yang sama iaitu CERAH.
Yup. Cerah berseri semulajadi.
Yeayy raya tahun ni jadi snow white hehe.
.
Sapa lagi nak cuba?
Boleh terus whatsapp sis terus ye
017-7009858 / DM
10 biji 1 botol
RM55 ( tambah postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

____________

#queenmutiarakapsul #queenmutiaracapsule #queenofmutiara #originalproduct #sayajual #sayajualibuputih #sayajualprodukkecantikan #terlajaklaris #warda #sayajualprodukkesihatan #igbizmurah #malaysiaonlineshopping #happyskin #likeforlike #like4like #trustedseller #jomcantik #fastselling #ibuputih #ibuputihmutiara #ibuputihasli #serbukmutiarassli

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Inilah dia supplement yang boleh buat uols tetiba putih melepak macam Ayumi Hamasaki 😍😍
.
Sebab apa?
Sebab ia boleh buat satu badan jadi cerah, gebu dan berseri.
Pakai make up pun kulit jadi smooth je. Cantek berseri dari dalam gitchuu.
.
Cara makan pun senang tau.
Tak payah bancuh2 pun.
Telan saja terus siap.

_____________

#queenmutiarakapsul #queenmutiaracapsule #queenofmutiara #originalproduct #sayajual #sayajualibuputih #sayajualprodukkecantikan #terlajaklaris #warda #sayajualprodukkesihatan #igbizmurah #malaysiaonlineshopping #happyskin #likeforlike #like4like #trustedseller #jomcantik #fastselling #ibuputih #ibuputihmutiara #ibuputihasli #serbukmutiarassli

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

QM ni bukan setakat boleh makan je tau.
Boleh jugak campur dengan losyen.
Best ke idokk?
Haruslah best!
Nak bancuh dalam air masak pun boleh.
Caranya amat mudah : bukak kapsul dan tuang.
.

Sis akan ajar awak cara-cara lain lagi ok darlingss.
Yang penting sis jual yang original tau.
Bukan fake punya.
.

Sebotol (10 biji).
RM55 postage tambah RM8 (SM)
.

Sis cuma nak bagitahu stock makin habes.
Sapa lambat byebye hehe.

____________

#queenmutiarakapsul #queenmutiaracapsule #queenofmutiara #originalproduct #sayajual #sayajualibuputih #sayajualprodukkecantikan #terlajaklaris #warda #sayajualprodukkesihatan #igbizmurah #malaysiaonlineshopping #happyskin #likeforlike #like4like #trustedseller #jomcantik #fastselling #ibuputih #ibuputihmutiara #ibuputihasli #serbukmutiarassli

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Selepas 3 botol satu badan cerah berseri.
Warna putih semulajadi.
Yang rajin consume sampai 3-4 botol sudah pasti mereka nampak khasiat dan kebaikan QM ni.
.
Yang repeat order pun ramai.
QM ni serbuk mutiara asli dari Japan ye.
100% serbuk mutiara asli.
Sebab tu kesannya meletoppp!
.
Nak cuba produk yang tengah viral ni?
Satu malaysia dok cakap.
Retis pun consume tau awak.
Jom whatsapp sis 017-7009858.
Sis sendiri ada banyak feedback cust yg puas hati dengan QM ni.
Bukan testi tipu-tipu tauu.
.

___________

#queenmutiarakapsul #queenmutiaracapsule #queenofmutiara #originalproduct #sayajual #sayajualibuputih #sayajualprodukkecantikan #terlajaklaris #warda #sayajualprodukkesihatan #igbizmurah #malaysiaonlineshopping #happyskin #likeforlike #like4like #trustedseller #jomcantik #fastselling #ibuputih #ibuputihmutiara #ibuputihasli #serbukmutiarassli

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Siapa yang consume QM ni mesti akan makin cerah dan berseri.
Cantiknya tu lain macam hehe.
QM ni adalah 100% serbuk mutiara asli dari Japan tau.
Sebab tu siapa yang consume mesti akan nampak hasilnya.
Cerah dan makin manis gituu.
.
Satu botol ada 10 biji tau.
Ramai yang tanya sis awatt mahal sangat..?
Takmo lah camtu. Mutiara asli ni pure dan asli 100% tau.
Yang dah amalkan secara konsisten mesti akan tahu hasilnya camne.
.
#queenmutiarakapsul #queenmutiaracapsule #queenofmutiara #originalproduct #sayajual #sayajualibuputih #sayajualprodukkecantikan #terlajaklaris #warda #sayajualprodukkesihatan #igbizmurah #malaysiaonlineshopping #happyskin #likeforlike #like4like #trustedseller #jomcantik #fastselling #ibuputih #ibuputihmutiara #ibuputihasli #serbukmutiarassli

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Selepas amalkan QM 2 botol,
Kulit makin bersih, makin cerah dan makin sihat semulajadi.
Naik berseri.
.
Awak pun nak cuba?
Jomlah whatsapp sis 017-7009858.
Confirm suka. Confirm jatuh hati palingggg dalam hehe.
.
RM55 (tambah postage RM8 (SM) | RM11 (SS)
Satu botol ada 10 biji.

________________

#queenmutiarakapsul #queenmutiaracapsule #queenofmutiara #originalproduct #sayajual #sayajualibuputih #sayajualprodukkecantikan #terlajaklaris #warda #sayajualprodukkesihatan #igbizmurah #malaysiaonlineshopping #happyskin #likeforlike #like4like #trustedseller #jomcantik #fastselling #ibuputih #ibuputihmutiara #ibuputihasli #serbukmutiarassli

QueenOfMutiara | Dianz Vitamin (@pelangi_shoppe)

Mana nak cari serbuk mutiara asli yg pure dan vass terbaik punya tahap artis pun consume?
Lepas tu murah dan menjadikan kulit lebih muda dan sihat semulajadi?
Nak kulit semulajadi cerah dan berseri?

Jawapannya : Queen Mutiara capsule lah awakk! Sana sini orang dok kata bagus. Satu malaysia dah viral sampai nampak urat hijau dek kerana QM serbuk mutiara asli ni.

Harga sangat best. RM55 untuk 10 biji serbuk mutiara asli. Mana nak dapat harga macam ni untuk serbuk mutiara asli diknon. Serbuk mutiara sangat mahal tau. Tapi dengan QM ni awak semuaa boleh cerah semulajadi, bebas masalah jerawat, bebas kulit kusam.

Ramai dah cuba dan semua jatuh hati.
Kulit makin elok. Kulit makin halus. Makin cerah dan suami asyik dok memuji ja kenapa bini nampak cantik sekarang ni. Hehe. Semuanya bila konsisten QM laa.

Mana nak dapatkan kapsul mutiara asli QM ni?
Whatsapp sis 017-7009858 (Yanie)/DM

____________

#queenmutiarakapsul #queenmutiaracapsule #queenofmutiara #originalproduct #sayajual #sayajualibuputih #sayajualprodukkecantikan #terlajaklaris #warda #sayajualprodukkesihatan #igbizmurah #malaysiaonlineshopping #happyskin #likeforlike #like4like #trustedseller #jomcantik #fastselling #ibuputih #ibuputihmutiara #ibuputihasli #serbukmutiarassli
More...