DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe) [similar]

KOLEKSI RAYA MELETOPS 2017 👸 Whatsapp 017-7009858 (Yanie) / DM 👸Trusted seller since 2014 👸 DS Chendana Signature (CSG101)

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Susu Kambing Cerepron antara yang terbaik untuk kesihatan, kecantikan, kurus dan bertenaga.
Susu Kambing ini dari gabungan makanan sunnah yang tinggi dengan khasiat dan zat utk dijadikan minuman harian.
_____
. + 1-2 sachet sehari (20 sachet)
+ Bancuh dengan air suam
+ Sesuai untuk ibu hamil
+ Sesuai untuk ibu menyusu

Jom whatsapp sis 017-7009858
Sementara stock masih ada!
_____

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM50 SM / RM55 SS
_____

#susukambingcerepron #susukambing #susukambingmurah #sayajual #minumankesihatan #jomsihat #sayajualmurah #produkoriginal #fastselling #recommended #like4like #barangmurah #onlineshopmalaysia #kedaionlinemurah #bazaarpaknil #borongmalaysia #visitmyigshop #susukambingberkualiti #likeforlike #trustedseller #bazaaronline

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Vitamin C fav semuaa.
Vitamin c fav sis jugak.
Tiap pagi before breakfast mesti amik vit c ni dulu.
Kalau tak amik rasa lain macam sikit. Hiks.
_____

Satu botol boleh tahan 1-2 bulan tau.
Paling jimat. Paling ohsem.
Ohye, bila amik vit c ni pastikan awak minum air masak yg banyak ye.
Barulah cepat berkesan.
_____

HARGA : RM50 (SM) | RM55 (SS)
Harga dah masuk postage semenanjung

Whatsapp 017-7009858
_____

#bestseller #vitcpahangpharma #vitc #hotitem #fastselling #igbizmalaysia #sayajual #sayajualmurah #instaniagamalaysia #highlyrecommended #vitaminc #like4like #likeforlike #murahmurah #onlineshopmalaysia #teratakglam #bazarpaknil #moodrepublik #happyshopping #palinglaris #vitamin #whiteningbooster #sayajualprodukkecantikan

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Ready stock.
Panaass panasss laku keras!
Menggigil tangan nak reply whatsapp.
Semua nak order ubat rabun.
Alahaiiii penangan Tripearl ni buat bateri phone pun tingtong hehe.

Nak rawat masalah mata rabun?
Ok jom whatsapp sis.
Sebotol RM60 sahaja.
2 botol RM120 (sis bagi free sebotol lagi + free gift meletopss)
_____

#ubatrabunmurah #rawatmatarabun #rabunjauh #rabundekat #silaucahaya #matapedih #ubatrabun #justripearleyecare #tripearleyecare #hotitem #bazaarpaknil #malaysiaonlineshopping #borongmurahmalaysia #borongmurah #kedaionlinemurah #produkoriginal #takoritakjual #likeforlike #like4like #moodrepublik #7harimencintaiku #jannanick #sayajualprodukkecantikan #eyecare #jomsihat

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Ready stock.
Panaass panasss laku keras!
Menggigil tangan nak reply whatsapp.
Semua nak order ubat rabun.
Alahaiiii penangan Tripearl ni buat bateri phone pun tingtong hehe.
_____

Nak rawat masalah mata rabun?
Ok jom whatsapp sis.
Sebotol RM60 sahaja.
2 botol RM120 (sis bagi free sebotol lagi + free gift meletopss)
_____

#ubatrabunmurah #rawatmatarabun #rabunjauh #rabundekat #silaucahaya #matapedih #ubatrabun #justripearleyecare #tripearleyecare #hotitem #bazaarpaknil #malaysiaonlineshopping #borongmurahmalaysia #borongmurah #kedaionlinemurah #produkoriginal #takoritakjual #likeforlike #like4like #moodrepublik #7harimencintaiku #jannanick #sayajualprodukkecantikan #eyecare #jomsihat

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Kulit badan dah putih melepak.
Tapi...kat kawasan muka masih jugak ada jerawat yang berkampung.
Siap tinggalkan bekas hitam-hitam lagi. Kulit muka pun makin kering dan takde seri.
_____

Pernah tak korang rasa camtu? Okay dah..takmo risau-risau takde seri. Takmo risau-risau jerawat tumbuh berjemaah bagai. Sekarang dengan Deeja confirm kulit muka makin sihat, makin bersih..
______

Tak cerah sangat pun takpe. Asalkan kulit wajah kita sihat, muda dan bersih. Bila kulit sihat, barulah naik serinya semulajadi. Tak pakai mekap pun kulit sentiasa muda. Gituu.
_____

HARGA TERMASUK POSTAGE
RM65 (SM) | RM70 (SS)
_____

#deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #sayajual #sayajualmurah #instaniagamalaysia #igshoppemurah #sayajualprodukkecantikan #produkmukalaris #skincarelaris #hotselling #hariharicantik #like4like #likeforlike #skincare5IN1 #veryrecommended #lokalah #lakukeras #malaysiaonlineshopping #skincaremalaysia

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

3 MAGIC YANG AWAK DAPAT BILA BERDEEJA :
+ Jerawat kecil hilang
+ Muka glowing dan cerah
+ Kulit muka sihat dan berseri
_____

Ni bukan sis yang mereka cerita tau.
Customer sis sendiri yang share feedback selepas penggunaan Deeja Cosmetic.
Alhamdulillah..bila uols happy, sis turut tumpang happy jugak.
Siapa yang tak mahu kulit bersih dan sihat semulajadi kan?
Deeja jawapannya!
_____

Siapa lagi yang nak berDeeja, jom lah whatsapp sis 017-7009858. Sis bantu awak untuk mengembalikan keanjalan kulit wajah dan menaikkan seri wajah hanya dengan penggunaan Deeja secara konsisten.
_____

#deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #sayajualmurah #igbiz #malaysiaonlineshopping #highrecommended #hotselling #yourtrustedseller #sayajual #sayajualprodukkecantikan #beautyplus #visitmyig #like4like #likeforlike #instashop #hargastudent #ilovemysupplement #happyshopping #glowingskin #beautysecret #onlineshopmurah #produkskincareoriginal #setskincarelaris #feedbackbypelangisweetheart #happycustomer

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Dah minum macam-macam ubat kurus tapi tak menjadi jugak?
Letih dan lesu dengan bertambahnya berat badan?
Kalau uols ada alami masalah sukar kurus, apa kata detoks kan dulu badan kita dengan Juicy Fibre from Aurawhite ni.
______

BILA DAH CONSUME :
+ badan jadi cergas
+ badan tak terasa angin
+ nampak kurus di dalam gambar
+ nampak ceria dan sihat
+ semua pakaian dah boleh pakai balik
+ badan ringan dan segar
+ rakan akan tegur awak nampak kurus
_____

Jom try detoks lebihan lemak dan toksin dalam badan. Kita mulakan hidup yang lebih sihat. Raya nanti awak tentu dapat pakai baju saiz S atau M!
_____

HARGA :
RM70 (SM) | RM75 (SS)

Whatsapp 017-7009858 for fast respond
_____

#aurawhitebeauty #aurawhite #aurawhitestemcell #sayajualmurah #igbiz #malaysiaonlineshopping #highrecommended #hotselling #yourtrustedseller #sayajual #sayajualprodukkecantikan #beautyplus #visitmyig #like4like #likeforlike #instashop #hargastudent #ilovemysupplement #happyshopping #glowingskin #beautysecret #onlineshopmurah

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Beri satu lagi peluang pada diri uols!
Jom buang dan bakar toksin serta lemak dengan mudah hanya satu paket.
Juicy Fiber membantu uols menurunkan berat badan dengan tanpa perlu berlapar dan tanpa diet extreme bertindak lebih cepat, lebih mudah dan lebih selamat.
_____

Aurawhite Juicy Fiber inilah peluang untuk kurus dalam masa yang singkat berat badan akan turun kerana ia akan detox melalui minuman Juicy Fiber.
_____

HARGA :
RM70 (SM) | RM75 (SS)

Whatsapp 017-7009858 for fast respond
_____

#aurawhitebeauty #aurawhite #aurawhitestemcell #sayajualmurah #igbiz #malaysiaonlineshopping #highrecommended #hotselling #yourtrustedseller #sayajual #sayajualprodukkecantikan #beautyplus #visitmyig #like4like #likeforlike #instashop #hargastudent #ilovemysupplement #happyshopping #glowingskin #beautysecret #onlineshopmurah

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Aurawhite Juicy Fiber detox terbaik.
Puas hati sangat-sangat bila dah consume.
Konsisten amalkan dapat hasilnya.
Family tegur dah nampak kurus.
Yeayy! Raya ni boleh la melaram dengan baju raya letopss gitu.

_____

Whatsapp 017-7009858 for fast respond
_____

#aurawhitebeauty #aurawhite #feedbackbypelangisweetheart #happycustomer #detox #sayajualmurah #igbiz #malaysiaonlineshopping #highrecommended #hotselling #yourtrustedseller #sayajual #sayajualprodukkecantikan #beautyplus #visitmyig #like4like #likeforlike #instashop #hargastudent #ilovemysupplement #happyshopping #glowingskin #beautysecret #onlineshopmurah

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Malam ni jangan lupa scrub muka dulu tau. Barulah kulit rasa fresh dan bersih.
Selain tu, scrub ni jugak membantu uols yang ada masalah kulit muka berjerawat, kering, kusam.
Penggunaan yang konsisten akan membuatkan wajah kembali sihat, bersih, tak berminyak dan lembut macam kapas. Hehe.
.

Whatsapp sis for fast respond 017-7009858
_____

#sayajual #sayajualmurah #onlineshopmurah #malaysiaonlineshopping #kedaimurah #likeforlike #like4like #highlyrecommended #trustedseller #instaniaga #jomsihat #limited #uitmshahalam #bazarpaknil #happymood

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Satu kotak ada 30 biji.
Setiap hari amik 1-2 biji.
Nak amik sebiji pun boleh. Takde masalah.
Air kena minum 3-4L sehari.
Kena konsisten amalkan kalau nak raya ni letopppsss.
.

HARGA : RM65 (SM) | RM70 (SS)

Whatsapp 017-7009858 for fast respond
_____

#sayajual #hotitem #bazaarpaknil #instashop #collagenplus #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #onlineshopmalaysia #sayajualmurah #happyshopping #malaysiaonlineshop #dailysupplement #femesbazaar #like4like #beautysecret #kapsulmutiaraasli

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Satu kotak ada 30 biji.
Setiap hari amik 1-2 biji.
Nak amik sebiji pun boleh. Takde masalah.
Air kena minum 3-4L sehari.
Kena konsisten amalkan kalau nak raya ni letopppsss.
.

HARGA : RM65 (SM) | RM70 (SS)

Whatsapp 017-7009858 for fast respond
_____

#sayajual #hotitem #bazaarpaknil #instashop #collagenplus #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #onlineshopmalaysia #sayajualmurah #happyshopping #malaysiaonlineshop #dailysupplement #femesbazaar #like4like #beautysecret #kapsulmutiaraasli

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Gluta lachel ada 30 capsules ye. Sehari boleh ambil 1-2 biji ye.
Ada 17 vitamin yang lengkap untuk tubuh. Gluta ni boleh diamalkan dari umur 15 tahun ke atas.
_____

KELEBIHAN GLUTA LACHEL :
+ mencerahkan dan melembapkan kulit
+ membantu mengurangi masalah jerawat dan kulit kering
+ menyamaratakan tona kulit
+ bagus untuk rambut dan kuku
+ boleh diambil oleh ibu yang menyusui baby (consume 4 jam sebelum menyusui)
_____

#onlineshopmalaysia #glutalachelmurah #glutalachelmalaysia #glutalapunzel #sayajual #sayajualmurah #instaniaga #hotitem #bestselling #sayajualprodukkecantikan #igbizmurah #kedaionlinemurah #likeforlike #bazaarpaknil #beautysupplement #collagenplus #glutawhitening #whiteningplus

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Gluta Lachel pun ada.
Semua produk thai yang sis update adalah 100% original ye.
Sis tak jual yang fake punya.
Original from HQ sendiri.
_

GLUTA LACHEL
RM75 (SM) | RM80 (SS)

1 box ada 30 biji
Boleh ambil 1-2 biji sehari
Air kena minum 3-4 liter agar penyerapan lebih cepat

Whatsapp 017-7009858

______

#onlineshopmalaysia #glutalachelmurah #glutalachelmalaysia #glutalapunzel #sayajual #sayajualmurah #instaniaga #hotitem #bestselling #sayajualprodukkecantikan #igbizmurah #kedaionlinemurah #likeforlike #bazaarpaknil #beautysupplement #collagenplus #glutawhitening #whiteningplus

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Malas nak makan vitamin atau kolagen? Tapi tetap nak kulit putih dan lembut?
_

Yes, boleh! Hanya dengan pengambilan konsisten losyen Wink White yang terbaru ni. Confirm cerah winkwink.
_

Totally Wink White lotion ni memang series best okeyy. Kalau tak percaya, korang kena la cuba sebotol. Raya nanti mesti kulit uols jadi makin cerah.
_

LOTION BEST :
+ mencerahkan dan melembutkan kulit yang kering
+ melembabkan kulit
+ melindungi kulit dari sinar uv ketika berada di luar rumah
+ sesuai untuk uols yang berkulit gelap tapi tak suka makan vitamin atau kolagen
+ lelaki dan perempuan boleh pakai
_

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM60 (SM) | RM65 (SS)
_____

#lotionwinkwhite #winkwhitemalaysia #sayajual #sayajualmurah #instaniagamurah #kedaionlinemurah #sayajualprodukoriginal #iklanigmalaysia #likeforlike #like4like #hotitem #highlyrecommended #jomcantik #raya2017 #onlineshopmy

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Stock TERHAD! LIMITED!
Stock makin habess. Ramainya repeat order dan terus beli 2-3 kotak buat stock bulanan. Wahh sampai cenggitu sekali.

Semua peminat tegar Gluta Pancea mesti tahu yang gluta satu ni mesti cepatt habes. Asal restock ja, licin. Sebab tu ramai customer sis sendiri yang repeat sampai 3 kotak sebab taknak tunggu lama dan taknak skip setiap bulan. Yang dah cuba mesti tahu camne bestnya gluta ni.

RM75 (SM) | RM80 (SS)
Whatsapp sis for order 017-7009858 .

___________

#glutapanaceamurah #glutapanaceamalaysia #glutapanaceaoriginal #glutapanacea #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Sekarang ni dah macam-macam isu produk penjagaan kulit wajah yang ada merkuri dan sebagainya.
Ok. Dont worry..Deeja cosmetic bebas bahan larangan semua tu ye.
Deeja ni guna formula natural saja.
Semulajadi gituu.
Lulus KKM dan diyakini selamat untuk digunakan.
_____

Satu set ni ada 5 item best gilerr.
Ada sabun, toner, krim siang, krim malam dan krim nano.
Sangat berbaloi tau.
Hanya RM65 sahajaaa awakk.
Harga sah untuk semenanjung ye.
Sabah sarawak RM70 ok darlingsss.
_____

#deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #sayajual #sayajualmurah #instaniagamalaysia #igshoppemurah #sayajualprodukkecantikan #produkmukalaris #skincarelaris #hotselling #hariharicantik #like4like #likeforlike #skincare5IN1 #veryrecommended #lokalah #lakukeras #malaysiaonlineshopping #skincaremalaysia

DEEJA COSMETIC | AURAWHITE (@pelangi_shoppe)

Set Deeja Cosmetic ni best sebab dia ada pakej lengkap untuk menjaga kulit wajah kita.
1 set ada 5 item ye. Ada sabun, ada toner, ada krim malam dan siang serta krim nano.
Siapa yang nak order boleh terus whatsapp sis ye.
017-7009858

HARGA :
RM65 (SM) | RM70 (SS)
_____

#deejacosmetic #sayajualprodukkecantikan #sayajualmurah #sayajual #instaniagamurah #hotitem #fastselling #kedaimurahmalaysia #hotitem #igbizmalaysia #jomcantik #hariharicantik #likeforlike #like4like #trustedseller #highlyrecommended #murahmurah #glamraya #promomurah #hargaruntuh #happyshopping #nanocream
More...