PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe) [similar]

👸 Whatsapp 017-7009858 (Yanie) / DM 👸Trusted Seller Since 2014 NOTE : Semua Produk Supplement Malaysia & Thailand 500% ORIGINAL♥️

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Bimbang dengan kesihatan kandungan bayi uolss?
Eh jangan risau tau. AuraMom Milk kan ada 🙈
.

Saat masa kehamilan sangat penting untuk memperhatikan nutrisi ibu hamil agar janin dalam tubuh mommy tetap membesar dengan sihat. Dengan mengamalkan susu khusus untuk ibu hamil, seluruh nutrisi yang baik bagi perkembangan ibu dan bayi akan terpenuhi dgn mudah.
.

Auramom Milk minuman bijirin dari fenugreek (halba), milk powder, wheat cereal, susu kambing organik, actimalt, mixberries dan strawberry yang berkhasiat diformulasikan khas sebagai penambah tenaga dan penggalak susu untuk ibu.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM70 (SM) | RM75 (SS)

____________

#auramommilkbooster #milkbooster #auramom #aurawhitebeauty #aurawhiteoriginal #aurawhiteserum #beautysecret #sayajualprodukoriginal #takoritakjual #sayajual #lokalah #visitmyigshop #collagenplus #musthaveitem #malaysiabeautyshop #jomcantik #antiaging #serumemas #like4like #likeforlike #limitedstock #yourtrustedseller #hariharigebu

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Ada cara mudah kekal langsing ni. Chuols dah bersedia untuk perubahan dari saiz L ke M..M ke S..? Pastilah lebih kurus dan menawan. Gittew.

Aurawhite Juicy Fibre dapat membantu membersihkan dinding kolon atau usus, minyak, lemak tepu dan toksin. Banyak khasiatnya tau bila dah detoks badan kita.

HARGA TERMASUK POSTAGE
RM70 (SM) | RM80 (SS)

_____________

#aurawhitebeauty #aurawhiteoriginal #aurawhite #ubatkuruslaris #beautysecretsupplement #jomsihat #jomcantik #dietseimbang #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukoriginal #bazaarpaknil #teratakglam #moodrepublik #kurus #fastselling #happyshopping #like4like #likeforlike #detox #awetmuda #singkirkanlemak #takoritakjual #stockterhad #hargacollagenmurah

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Untuk set combo lelaki, sis bagi set combo yang ni..sebab dua ni ramai yang repeat order. So sis buat terus set combo. Lagi jimat dompet hikhik!

Auramen Collagen minuman supplement tambahan untuk lelaki terlaris no satu di malaysia ye. Dari awal keluaran sehingga sekarang, feedback tak usah cakap lah. Berlambak. Produk yang diyakini memang tiap hari ade ja order masuk.

Serum tu bagus untuk yang ade jerawat, jeragat dan bintik hitam. Bahan semulajadi, bebas chemical berbahaya, senang meresap dan tak melekit.

___________

#auramen #auramenoriginal #auramencollagen #whiteningbooster #freshlook sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Set yang ni gerenti ramai suke. Set ni ade untuk detox dan ade untuk cerahkan kulit. Detox + Putih dalam satu harga yang memang berbaloi-baloi jimat hehe.

Kenapa perlu detox pulak? Boleh ke Juicy Fibre ni bersihkan dalaman kita ya sis? Ok, dia camni..kalau dalaman kita tak bersih, banyak terkumpul toksin lepas tu lebihan lemak pulak jadi makin padat, badan kita akan mudah sangat lesu, letih dan malas. Kadang, susah nak membuang. Bila dalam tu tak lancar, jerawat akan naik dan badan kurang cergas.

Fungsi utama Juicy Fibre ni untuk mengatasi masalah berat badan, melancarkan proses pembuangan, badan jadi ringan, berat badan makin turun, perut buncit kempis. Bila dalam tu dah ok, barulah amik Skinbeau lancar ja. Barulah putih tu cepat ja nampak. Penyerapan dan pencerahan jadi lebih senang.

Whatsapp sis for more details ya. Nanti sis guide cara amek dua combo ni okeyy.

_____________

#aurawhiteoriginal #setcomboaurawhite #setcombolaris
#whiteningbooster #freshlook #aurawhitebeauty #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Siapa nak set combo cemni?
Sabun 24K gold untuk membersihkan muka, menghilangkan habuk dan kotoran serta membantu mengecutkan pertumbuhan jerawat.

Serum 24K gold pulak untuk mempercepatkan lagi proses pencerahan dan mematikan jerawat dari dalam. Serum emas ni memang ohsem taw. Muka makin licin, tegang dan bersih ja. Uols kena cuba.

_____________

#whiteningbooster #freshlook #aurawhitecollagen #aurawhitebeauty #aurawhitegold #aurawhiteoriginal #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah #setcombolaris #setcomboaurawhite

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Yang ni memang top selling tau! Dia punye best tu sampai customer repeat 4-5 kotak. Sebab siapa yang dah cube mesti tahu dia punye best tu camne.
.

Kulit jadi makin putih tu biasa je. Hehe. Yang luar biasanya, kulit makin hari makin sihat. Tak payah makeup pun nampak berseri-seri dah. Gitteww kauuu. Hikss.
.

Gluta Pancea ade 30 biji. Boleh diamalkan satu biji pagi dan satu biji malam ye. Dan macam biasa, air masak kenalah minum 3-4 liter sehari. Kemonnn kate nak cantik, nak sihat..kenalah rajin displin minum air ok.

HARGA TERMASUK POSTAGE
RM80 (SM) | RM90 (SS)

__________

#glutapanceamalaysia #glutapancea #puresoap #glutapuresoap #sayajual #sabungluta #sayajualmurah #instamurahmalaysia #onlineshopmalaysia #like4like #hotitem #fastselling #happyskin #happyshopping #yourtrustedseller #sabunherba #terlajaklaris #onlineshoppingmalaysia #beautysecret #produkthailandoriginal #takoritakjual

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Ramai tanye sis..pancea plus ni confirm ke menjadi? Confirm ke boleh kurus? Sis takde jawapan sebab kalau awak asyik skip jurr camne nak menjadi kennn? Hikhik. Dia kena konsisten barulah boleh tahu jadi ke tidakk dengan uolss. Giteww!
.

Yang bestnya Pancea Plus ni :
+ membakar dan menyahkan lemak-lemak yang terkumpul sekian lama
+ membuang sisa toksik yang berlebihan
+ badan jadi lebih ringan, cergas dan tidak mudah penat
+ memberi berat badan yang ideal dan seimbang

Uols nak try boleh boleh sis terus ok.

__________

#panceaplus #panceaplusmalaysia #panceaplusoriginal #sayajual #sabungluta #sayajualmurah #instamurahmalaysia #onlineshopmalaysia #like4like #hotitem #fastselling #happyskin #happyshopping #yourtrustedseller #sabunherba #terlajaklaris #onlineshoppingmalaysia #beautysecret #produkthailandoriginal #takoritakjual

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Hello amazing wednesday!
Jom mulakan pagi chuols dengan berfikiran positif sajerrr harini ok.
Takmo stress stress. Takmo sedih sedih. Takmo marah marah.
Kita relex, barulah banyak perkara yang baik datang.
.

Ohya, jangan lupe tau pagi ni detoxkan dulu badan chuols. Boleh amek aurawhite juicy fibre atau pancea fiber. Dua-dua meletiupsss!

_________

#amazingday #happyday #happyme #wednesday #happylife #quoteoftheday #like4like #likeforlike #thinkpositive #harihariceria #loveyourlife #morningnote #jomsihat

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Dah cuba memacam supplement untuk kurus tapi tetap mantain jugak berat badan ni..tak turun-turun pun. Tambah naik pulak tuuu.
.

Siapa ade mengalami situasi cemtu? Puaslah cari dan amek supplement kurus, tapi kesudahannya makin senduuu. Ok dont worry. Kita ade satu produk yang memang best bab turunkan berat badan ni.
.

Produk ni dari negara jiran, thailand. But dia berstatus halal, lulus fda dan gmp. Bahan yang digunakan semua bahan alami sajerrr tau. Natural. Bukan barang yang terlarang.
.

Memandangkan raya haji ni uols target nak kurus, so Pancea Plus the answer! Wahhh gittew. Siapa berminat boleh terus whatsapp sis ok.

_________

#dietseimbang #sayajualubatkurus #ubatkurus #supplementkurus #detox #detoxdankurussemulajadi #panceaplus #panceacollagen #hotitem #bestseller #highlyrecommended #sayajual #sayajualprodukoriginal #likeforlike #like4like #yourtrustedseller #jomsihat #mudahnyakurus #ubatkurusmeletops #igbizmalaysia #panceaplusoriginal #produkthailandoriginal #takoritakjual #whiteningskin

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Lelaki pun boleh amek Gluta Lachel ni tau. Dont worry. Semua bahan yang ada natural sajurrr.
Nak kesan tip top kena minum air masak banyak ok.
Yuk bergluta chuolss!

__________

#feedbackbypelangisweetheart #happyshopping #happycustomer #like4like #likeforlike #instaonlinemurah #malaysiabeautyshop #sayajual #glutalachel #glutalachelmalaysia #originalproduct #jomsihatluardalam #trustedseller

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Alhamdulillah. Ramai yang nak cuba Deeja Cosmetic.
Yang repeat order pun ramai.
Sis dah habaq dah..Deeja ni memang best.
Dia guna bahan natural yang memang terbukti bagus untuk kulit muka kita tau.
Sape lagi yang masih ragu-ragu rugi lah. Hehe

__________

#deejacosmetic #deejacosmeticoriginal #happycustomer #happyshopping #kedaionlinemalaysia #igbizmurah #likeforlike #like4like #feedbackbypelangisweetheart #sayajual #sayajualprodukoriginal #bestseller #fastselling #setcombolaris

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Pure Lotion ni pun ade peminatnya yang tersendiri. Mesti ade jurr yang repeat order. Bila lelama pakai, kulit makin putih pastu lembut ja.
.

Siapa yang jenis malas nak amik vitamin / supplement tapi dalam masa yang sama nak putih gebu gebass, bolehlah try sapu losyen ni setiap hari pagi dan malam. Dan kalau uols rajin hasilnya tiptopp.
.

Kulit pun tak kering lagi. Okay sangat untuk uolss yang takmo amik vitamin. Stock pun tak banyak dah. Jom lelekas whatsapp sis
017-7009858
017-7009858
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM55 (SM) | RM60 (SS)

__________

#purelotionbyjellys #purewhiteninglotion #whiteninglotion #bestseller #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #likeforlike #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Kalau sekarang ni cuaca tak menentu. Sekejap panas, sekejap hujan. So make sure time panas ke mana sajurr chuolss pegi, jangan lupa sapu lotion whitening ni dulu tau.
.

Siap ade spf 60 ooooo.
Function utama mesti lah untuk melindungi kulit awak dari panas matahari.
Lotion ni mesti ada satu kat umah ya.
Sis suka sapu lotion ni kat tumit kaki yang pecah merekah ni. Terus helok tau. Lembut je hehe.

HARGA TERMASUK POSTAGE
RM55 (SM) | RM60 (SS)

_____________

#produkthailandoriginal #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #likeforlike #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #jellysproduct #jellysoriginal #jellyslotionwhitening

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Hai gemorninggg Tuesday!
Pagi ni before sarapan, amik dulu Gluta Lachel ok.
Time perut kosong ni bagus untuk penyerapan lebih cepat gitu.
.

Dan minum air yang cukup jugak tau.
Kalau tak cukup air, rugilah.
Nanti makin lambatlah chuols putih.
Makin lambat penyerapannya ke dalam badan.
Sebab tu air kena minum cukup-cukup.

______________

#glutalachel #glutaoriginal #glutalachelmalaysia #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #likeforlike #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Gluta Lachel pun jadi rebutan jugak ni. Ramai yang whatsapp sis nak dapatkan Gluta Lachel ni.
Antara supplement gluta yang top jugak ni. Sebaris dengan gluta yang laen.
.

Gluta ni awalnya dikenali dengan nama gluta lapunzel. Siapa yang selalu follow produk2 thai mesti tahu. Sekarang dah upgrade new formula dengan tambahan ingredients yang lagi voilaaaa. Chupcasss kulit awak jadi makin moist, halus dan cerah. Gituu.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE
RM70 (SM) | RM80 (SS)
.

Whatsapp 017-7009858 (Yanie)

__________

#sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #likeforlike #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret #glutalacheloriginal #glutalachel #glutalachelmurah #glutalachelmalaysia

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Fuhhh melepak puteh. Dah cakap dah..kalau rajin consume dan konsisten mendisplinkan diri minum air masak yang cukup setiap hari, mesti akan nampak hasilnya.
.

Beginilah hasilnya kalau chuolss amik supplement tambahan Gluta Frozen ni. Dia bagus untuk mencerahkan kulit sebab dalam tu ade formula best untuk repair kulit yang bermasalah dan topup kolagen dalam badan.
.

Raya haji dah nak dekat. Jomlah kita beraya dengan kulit yang sihat dan segar. Whatsapp sis 017-7009858 nowwww!
.

HARGA DAH TERMASUK POSTAGE
RM70 (SM) | RM80 (SS)

___________

#sayajual #sayajualmurah #beautysecret #trustedseller #instaniagamurah #igbiz #jomsihat #sayajualprodukkecantikan #malaysiaonlineshop #onlineseller #fastselling #advancedcollagen #like4like #likeforlike #hargamurah #highrecommended #beautyplus #instashopmalaysia #sayajualjamu #kedaionline #hargamurah #promosimurah #glutafrozen #glutacollagen #glutafrozenmurah #glutafrozenoriginal #glutafrozenmalaysia

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Jangan lupa 1 licap Gluta Frozen sebelum tidur nanti ok darlingsss.
Barulah kulit lebih sihat dan bermaya.
Cantek dalaman, cantik jualah luaran.
.

Satu box ade 30 licaps tau. Chuolss tahu tak..licaps tu boleh bukak. Dan buat serum untuk lembapkan kulit muka. Nak bubuh dalam lotion pun boleh. Serbaguna gittew.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM70 (SM) | RM80 (SS)
.

Whatsapp
017-7009858
017-7009858
now noww nowwww! Hehe

__________

#glutafrozen #glutafrozenoriginal #glutafrozenmalaysia #produkthailandoroginal #sayajual #minumankesihatan #jomsihat #sayajualmurah #produkoriginal #fastselling #recommended #like4like #barangmurah #onlineshopmalaysia #kedaionlinemurah #bazaarpaknil #visitmyigshop #susukambingberkualiti #likeforlike #trustedseller #bazaaronline

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Frozen Snow Mask ni best seller tau kat thai. Ramai yang dok cari masker ni sebab nak putih cepat. Semua dok ingat pakai suntik, rupanya sapu masker je pun dah boleh putih tau.
.

Ape yang best Frozen Snow Mask ni?
+ tekstur masker sangat ringan dan penuh dengan nutrisi yang sangat berguna untuk kulit
+ Lembut dan halus bagaikan sutra chuolss
+ Mencerahkan kulit gelap, kusam, kulit berdaki dan siku serta lutut
+ Menanggalkan sel kulit mati dan tidak akan ade iritasi
+ Kulit lebih sihat, fresh dan bermaya
.

Lahaiii bestnya chuolss! Raya haji nak putih satu tona khenn..? So ni ler jawapannya! Just sapu, biarkan 20 minit pastu cuci. Voilaaaaa!

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM35 (SM) | RM40 (SS)

___________

#frozenmask #frozensnowmask #maskergluta #glutamask #bestseller #susukambing #susukambingmurah #sayajual #jomsihat #sayajualmurah #produkoriginal #fastselling #recommended #like4like #barangmurah #onlineshopmalaysia #kedaionlinemurah #bazaarpaknil #borongmalaysia #visitmyigshop #susukambingberkualiti #likeforlike #trustedseller #bazaaronline #produkthailandoriginal

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Ada yang nak set combo cemni tak?
Sis ade buat harga combo paling istimewa untuk awakk yang nak cerah tanpa suntikan. Hehe.
Nanti raya haji makin putih melepakk laa ooohoiii.
.

Gluta Frozen untuk baiki kulit yang kering, kusam, gelap dan secara tak langsung mengawal masalah jerawat/jeragat/bintik hitam dari dalam. Dalam dah ok, dah cun..barulah luaran nampak cantik. Kulit pun bersih dan sihat segar jurr.
.

Frozen Snow Mask pulak untuk awak sapu kat seluruh badan. Mean macam awak pakai losyen tu haa. Lepas 20 minit, boleh cuci dan taraaaa meletiupsss kauuuu. Putih ok!
.

Jom whatsapp sis sementara stock masih ade ni haa. Best tau set ni..tak tipu hehe! Rugi tak cube. Dah cube, mesti happy.
.

HARGA SET COMBO :
RM95 (SM) | RM90 (SS)

___________

#glutafrozen #glutafrozenmalaysia #glutafrozenoriginal #sayajualprodukkecantikan #bestprice #hotitem #like4like #hargapromosimurah #promomurah #igbiz #sayajual #likeforlike #setcombo #onlineshoppingmalaysia #kedaionline #whiteningbooster #trustedseller #happyshopping #originalproduct #beautysecret

PRODUK THAI HOT SELLING! (@pelangi_shoppe)

Limited stock!
Kalau habis nanti takmo stress stress taww hehe!
Bestnya lahaii bawal Maya ni. Kain dia sejuk jurr.
Nak bawak gi mandi pantai pun boleh. Takde hal lah.
.

Ade dua jurr colour yang available sekarang ni tau. Ivory dan Azure.
So mana satu pilihan hati chuolss?
Sis suke Ivory sebab bole match dengan baju colour hitam, orange peach, hijau..konsepnya kalau chuolss pandai matchkan, ape ape colour baju pun boleh masuk dengan Ivory dan Azure ni tau. Giteww!

_______

#sayajualtudung #tudungmurah #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #hargamurah #happyshopping #happysale #salemurah #promomurah #igbizmalaysia #sayajual #sayajualmurah #likeforlike #like4like #tudungumrah #trustedseller #tudungcantik #bajumurah #shawl #tudungbawal #tudunginstant #instantshawl #shawlmurah #selendangmurah
More...