PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe) [similar]

#jomcantikberjemaah ROAD TO FLAWLESS SKIN ‍🔥Highly recommended & 💯 % original 👸Trusted seller since 2014 Whatsapp sis 017-7009858

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Feedback Beauteaslim dari sweetheart keshayangan sis. Alhamdulillah size baju dari L terus jadi size M 👏
.

Ape yang penting uols kena rajin amalkan pemakanan yg sihat, bersenam, rajin minum air masak, konsisten pengambilan Beauteaslim dan tak boleh malas kalau nak dapatkan berat badan ideal.
.

Whatsapp sis 017-7009858

__________

#beauteaslim #beauteaslimoriginal #beauteaslimcapsules #ubatkurus #dietseimbang #sayajualubatkurus #ubatkurusmurah #jomsihat #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #hariharisihat #onlineshopmurah

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

BB Cream favourite paling larisss! Dia punya tekstur tu alahaiiii lembut gilerr. Bila pakai kat muka rasa ringan, glowing dan muka nampak segar.
.

Satu botol boleh tahan lebih 4 bulan tau. Pakai sikit ja, dah glowing. BB Cream ni ada tiga code warna. So korangs boleh pilih mengikut kesesuaian kulit wajah ok.
.

RM90
(add postage RM8 (SM) | RM12)

_________

#whiteningbooster #freshlook #bbcream #moisturecream #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #malaysiaonlineshopping #sayajualprodukthailandoriginal #nofakehere #onlineshopmurah

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

The best ever daily moisture! Lembut pada kulit dan buat wajah kekal glowing sepanjang hari.
.

Kelebihan :
• advanced formula from Korea
• natural & glowing look
• water resistance
• SPF 30 PA +++
• membekalkan kelembapan pada kulit wajah
• kulit wajah lebih sihat semulajadi
• kaya dengan vitamin c & herba dari France
• melindungi kulit dari uva & uvb
• satu botol boleh tahan 2-5 bulan
• ada 3 pilihan : snowy look, nudy look & fairy look
• sesuai untuk semua jenis kulit
.

HARGA : RM90
(add RM8 (SM) | RM12 (SS)

__________

#bbcream #bbcreamlaris #foundationmurah #moisturizecream #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah #sayajualprodukthailandoriginal #nofakehere

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Good bye acne soap from baby kiss ni akan buat kulit yang biasa jadi luar biasa 👻 Kulit yang sering terdedah dengan habuk, cuaca dan air-cond akan kering, tak bermaya dan rasa kesat je kan..? So sis suggest uols hari-hari mandi pakailah sabun ni tau. Confirm kembali berseri, muda, kulit lembab dan bermaya.
.

GBAS bukan focus pada badan saja tau. Malah ia pun boleh buat sabun cuci muka ye. 2IN1. Tak perlu bebanyak skincare untuk mencuci. Cukup ada GBAS ni. Muka dan badan boleh pakai.
.

HARGA : RM40
(add postage RM8 (SM) | RM12 (SS)
.

Whatsapp sis 017-7009858

________

#beautysoap #sabunmurahlaris #whiteningfacesoap #acnesoap #acnesoap #sabunmuka #beautyskincare #skinandhealth #sayajual #sayajualmurah #vitaminc #vitc #satinskinz #whiteningbooster #visitmyigshop #igshopmurah #jomgebugebas #like4like #likeforlike #teratakglammalaysia #onlineshopmurah #kakishoppingonline #trustedseller #nofakehere #sayajualprodukthailandoriginal #glutasoap #sabungluta

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Formula dari bahan semulajadi yang kaya dengan vitamin dan sekaligus membersihkan, mencerahkan dan merawat masalah jerawat dan pigmentasi.
.

Sabun ni pun boleh guna untuk badan tau. Kira 2in1 gituuu. Nak sental kat ketiak pun boleh. Wangi dan hilangkan bau badan jugak. Memang best ade sabun yang function satu badan boleh dapat manfaatnya.
.

Nak skin body nampak fresh, cerah, sekata, bebas cela dan paling penting nampak sihat, inilah jawapannya. Masa mandi cuci betul-betul kat bahagian muka dan badan yang berjerawat dan parut, then korang akan teros rasa skin sgt smooth dan jerawat pun kecut tau. Tak percaya kenalah cuba 👍
.

HARGA : RM40
(add postage RM8 (SM) | RM12 (SS)

__________

#beautysoap #sabunmukalaris #deejacosmetic #terlajaklaris #jomsihat #sabunmuka #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #onlineshopmurah #sayajualprodukthailandoriginal #nofakehere

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Harini sis nak bagitau satu sabun yang sangat natural dan paling superb menghilangkan serta membebaskan masalah jerawat dan kulit kusam. Sabun ni sesuai untuk digunakan pada wajah dan badan.
.

Ape yang bestnya sabun ni boleh tahan sehingga 1-2 bulan! Uols boleh potong empat tau. Seriously jimat weii 👻
.

Kelebihan Goodbye Acne Soap :
• menghaluskan dan melembabkan kulit
• membersihkan segala sisa kotoran di kawasan muka dan badan
• bahan semulajadi dan berkualiti tinggi
• tidak akan mengeringkan kulit wajah malah memberi kelembapan semulajadi
• mencerahkan serta membantu mengatasi masalah jerawat, jeragat, bintik hitam, kulit kusam, kering
.

HARGA : RM40
(add postage RM8 (SM) | RM12 (SS)

_______

#sabunlaris #sabunbadanmurah #hariharicantik #jomcantikberjemaah #sabunmuka #kolagen #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagensoap #onlineshopmurah

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Apa yang awesome love bite matte lipstick ni sebab dia punya tekstur sangat ringan, bila pakai rasa macam tak pakai lipstick gituu. Pastu tak crack dan yang penting semuaa colour cantiksss giler sampai peningg nak pilih yang mane 🙊
.

Feedback dah banyak. Produk berkualiti dari thailand. Bila dah try satu colour rasa macam nak semuaaaa colour yg lain pulak hehe!
.

HARGA : RM60
(add postage RM8 (SM) | RM12 (SS)

___________

#beautyjunkie #lipstickmurah #lipmattemurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #lipsticklovers #onlineshopmurah

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Ada 12 colours yang super lawa dan ringan. Yang nude pun ade, yang ala-ala sexy pun ade, pinkish dan manish pun ade. Jom tambah lipstick collection 👻
.

Baby Kiss ni antara brand yang famous di thailand dan semua produk dia viral sebab bagus dan best.
.

Love Bite Lip Matte ni tahan lama. Dalam 2-3 bulan still boleh ade lagi. Bergantung pada kegunaan chuols camne. Nak pakai hari-hari pun boleh 😘
.

HARGA : RM60
(add postage RM8 (SM) | RM12 (SS)

__________

#lipsmatte #lipstickmurah #kosmetikmurah #lipstick #lipmatte #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #beautyjunkie #onlineshopmurah

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Lipstick lovers! Ini diaaaa lipmatte best untuk uols tambah dalam koleksi. Seriously sangaaaatttt lembut dan cantikk!
.

Baby Kiss Love Bite Suede Matte Lipstick ni memang sesuai utk digayakan kemana-mana saje. Warna cantik & tak keringkan bibir.
.

Kelebihan Baby Kiss Love Bite Matte Lipstick :
• tidak membuat bibir kering dan menggelupas
• memberi kelembapan kepada bibir
• ada vitamin E
• ada 12 colour yang super lawa
.

HARGA : RM60
(postage add RM8 (SM) | RM12 (SS)

_____________

#makeupmurahmalaysia #makeupmurah #lipsmatte #lipstickmurah #beautyhaul #kosmetikmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #onlineshopmurah

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Korang ade tak bangun pagi kulit muka ni rasa kusam, lesu, tak fresh dan kering? Nak pulak tido dalam bilik yang ade aircond. Ok kalau korang ade masalah cemtu, sis suggest Aurawhite Gold Skincare one set ni.
.

Aurawhite 24K Gold & Platinum Skincare ni dicipta khusus menggunakan bahan berkualiti tinggi serta berteknologi Nano Lift bagi menentang tanda-tanda penuaan agar kulit kembali lembap, sihat dan bersinar bak purnama hehe.
.

Teksturnya terbukti secara klinikal 1000x lebih halus untuk penyerapan pantas dan sempurna.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM100 (SM) | RM110 (SS)

__________

#aurawhitebeauty #aurawhite #aurawhiteoriginal #beautyskincare #24kgoldskincare #musthave #hariharigebu #antiaging #like4like #likeforlike #shiningskin #jomcantikluardalam #igbizmalaysia #sayajual #sayajualmurah #produkoriginal #takoritakjual #lokalah #yourtrustedseller #limitedstock #beautyplus #beautifulday #palinglaris #setskincaremurah

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Aurawhite 24K gold serum antara yang terbaik setakat ni. Ada yang tanya sis, serum emas ni bagus ke untuk kulit..memang bagus dan best. Sebenarnya penggunaan emas untuk kecantikan sudah diamalkan sejak berkurun tahun yang lalu.
.

Ratu Cleopatra antara yang selalu menggunakan penggunaan emas dalam rutin kecantikannya. Menurut sejarah kecantikan kala dulu, Ratu Cleopatra menggunakan masker emas semasa tidur utk memperbaiki dan menganjalkan kulit.
.

Alaf baru dah serba moden. So penggunaan emas semakin banyak. Serum emas ajaib ni memang patut korang cuba tau. Sekali dah cuba, fuhh jatuh cinta berabad lamanya 😝
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM45 (SM) | RM50 (SS)

Whatsapp 017-7009858 (Yanie)

________

#serumemasajaib #serumemaslaris
#aurawhitegoldcollagen #whiteningbooster #freshlook #aurawhitecollagen #aurawhitebeauty #aurawhitegold #aurawhiteoriginal #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Ramai sebenarnya yang masih dalam dilema untuk membuat pemilihan yang mana satu produk yg ingin dicuba..kan? 😂 Tahu tak, semakin usia kita bertambah, kolagen semulajadi dalam badan kita semakin berkurangan dan disebabkan punca kedutan atau pigmentasi jugak bergantung pada faktor pemakanan, suasana & persekitaran, usia dll.
.

Kalau kita ambil makanan/minuman tambahan yang tepat & serasi dengan badan kita, itu satu bonus. Bila serasi, badan kita akan rasa best, ringan, tak lesu, kolagen sentiasa bertambah malah kita akan nampak lebih muda. Gituu.
.

Dan, untuk produk yg sis suggest adelah aurawhite gold collagen. Gold collagen ni memang torbaekk! Kuasa pencerahan yang cepat, bukan 2-3 hari dah nampak kesan ye. Cepat di sini means dalam sebulan atau dua bulan penggunaan secara konsisten mesti akan nampak membuahkan hasilnya. Ibarat menanam pokok bunga, bukan hari ni semai esok dah dapat bunga yang mekar. No no nooo. Yang penting, nak kekal awet muda kena konsisten dan usaha jugak. Bersenam atau mendisplinkan diri dari minum minuman berkafein pun salah satu usaha utk awet muda tanpa kos. Gituuu!
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM120 (SM) | RM130 (SS)

_________

#aurawhitediamond #aurawhitecollagen #aurawhitegoldcollagen #beautysupplement #hotitem #fastselling #sisbelanjatipssihat #sisjualprodukoriginal #takoritakjual #nofakehere #sayajual #sayajualmurah #boosterwhitening #energybooster #antipenuaan #satinskinz #goldsupplement #jomsihat #cantikluarcantikdalam #aurawhitebeauty #likeforlike #like4like #happyshopping #instaonlinemurah #lokalah #produkmalaysiaoriginal

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Pagi-pagi bangun sentuh wajah alaaaaaaaa syoknyaaaa! Gebu, anjal dan lembut. Mana eh jerawat pegi? 😜 Segar dan bermaya ja kulit tu tauu.
.

Aurawhite Gold Skincare ni sangat bagus untuk menghilangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan, kulit kering, jeragat, jerawat dan masalah bintik hitam.
.

Sekarang ada set combo terlajak jimaatt skincare + gold collagen.
Whatsapp sis for order.
017-7009858

_________

#aurawhitegoldcollagen #whiteningbooster #freshlook #aurawhitecollagen #aurawhitebeauty #aurawhitegold #aurawhiteoriginal #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

PROMO OF THE WEEK GOLD SERIES
Bestnya ade set gold cemni. Dah lah dapat kulit cantik bersih lepas tu kulit wajah pulak sihat anjal dan gebu gebas je tauu. So memang rugi kalau uols tak dapatkan set ni 😜
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM195 (SM) | RM200 (SS)

1 x Aurawhite Gold Collagen
1 x Aurawhite Gold Skincare
.

Whatsapp 017-7009858 sementara harga masih promosi!

__________

#aurawhitegoldcollagen #whiteningbooster #freshlook #aurawhitecollagen #aurawhitebeauty #aurawhitegold #aurawhiteoriginal #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Gold Series Aurawhite pun ade peminatnya jugak tau. Shine like a diamond gituuu 👻 Apa yang sis maksudkan dengan Gold Series Aurawhite ialah :

1) Basic set
Aurawhite Gold Collagen + Aurawhite Gold Skincare

2) Whitening Gold Series
Aurawhite Gold Collagen + Aurawhite Gold Skincare + Aurawhite Gold Serum

3) Gold Skincare Series
Aurawhite Gold Skincare + Aurawhite Gold Serum
.

Haaa semuaaa gold gituu..confirm cantekkk manish jelitaa.
Whatsapp sis 017-7009858

__________

#aurawhitegoldcollagen #whiteningbooster #freshlook #aurawhitecollagen #aurawhitebeauty #aurawhitegold #aurawhiteoriginal #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Set besar boleh tahan lama. Bergantung pada cara penggunaan seharian kita ye.
.

Nak kulit wajah yang bebas minyak, tiada pori-pori wajah terbuka, tiada masalah jerawat menyerang bagaikan peluru berpandu, guna ja set lengkap Skinspa Exclusive ni 👍
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM120 (SM) | RM130 (SS)

Whatsapp for order 017-7009858

__________

#aurawhitegoldcollagen #whiteningbooster #freshlook #aurawhitecollagen #aurawhitebeauty #aurawhitegold #aurawhiteoriginal #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

Wahhh semakin larisss Aurawhite Skinspa ni. Macam dalam gambar ni set trial tau..so sesuai untuk awakk yang nak try dulu skincare ni. Bila dah okay, boleh lah repeat yang set besar punya 👏
.

Yang ade masalah jerawat, biji-biji kat kawasan muka pastu kulit muka kusam dan kering, boleh cuba set ni. Set ni sesuai untuk korang yang ade masalah kulit berjerawat.
.

Satu set ada serum, pembersih muka, day cream & night cream.
.

HARGA TERMASUK POSTAGE :
RM70 (SM) | RM75 (SS)
.

Whatsapp 017-7009858

_________

#aurawhitegoldcollagen #whiteningbooster #freshlook #aurawhitecollagen #aurawhiteskinspaskincare #aurawhiteskincare #aurawhitebeauty #aurawhitegold #aurawhiteoriginal #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

SET COMBO PUTIH DAN FLAWLESS
RM220 (SM) | RM230 (SS)
.

Set combo top topp meletops. Kulit cerah, badan bertenaga, wajah pulak flawless dan bebas jerawat dan minyak. Combo ni memang harus dimiliki uiiii hehe.
.

Whatsapp sis for more details ya. Nanti sis guide cara amek dua combo ni okeyy.
.

Whatsapp 017-7009858

_____________

#aurawhiteoriginal #setcomboaurawhite #setcombolaris
#whiteningbooster #freshlook #aurawhitebeauty #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah

PRODUK THAILAND BEST SELLER (@yanie.pelangi_shoppe)

COMBO SPARKLE + DETOKS
RM220 (SM) | RM230 (SS)
.

Ni haaa combo detoks dan putih bersinar. Memang laris oooo. Detoks ni bagus untuk membersihkan dalaman kita yang kotor..means sisa-sisa yang tak diperlukan badan kita. Bila badan bersih, darah cantik, so segala penyerapan kolagen atau supplement yg kita ambil lagi mudah menyerap dan kita akan dapat kesan yang cepat.
.

Sparkle Diamond minuman tambahan terbaru dari Aurawhite untuk uols yg mahu kulit kekal lembut semulajadi dan bebas penuaan. Kena cuba, baru tahu camne. Dah cuba, jatuhati berkali-kali tau hehe.

___________

#setcomboputih #setcombomurah #setcomboaurawhite #aurawhite #aurawhitemurah #aurawhiteoriginal #instaniagamurah #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineshop #igbizmurah #likeforlike #like4like #trustedseller #visitmyigshop #sayajual #sayajualmurah #cantiksemulajadi #promosimurah #hargaruntuh #aurawhitejuicyfibre #detoks #minumankolagen #beautycollagen
More...