DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe) [similar]

👸 Whatsapp 017-7009858 (Yanie) / DM 👸Agen Skin Stories Beautycare 👸Trusted seller since 2014 👸 DS Chendana Signature (CSG101)

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Best seller!
Korang kena dapatkan salah satu dari sepuluh warna chantique shawl ni ok. Ada 10 warna. Nak amik sepuluh color pun boleh hehe.
.

Collection : Chantique Shawl
Design : Semi Instant shawl with one loop
Material : Chiffon Georgette
Easy and flowy
Price : RM40 (exc postage)

___________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Best seller!
Korang kena dapatkan salah satu dari sepuluh warna Chantique shawl ni ok. Ada 10 warna. Nak amik sepuluh color pun boleh hehe.
.

Collection : Chantique Shawl
Design : Semi Instant shawl with one loop
Material : Chiffon Georgette
Easy and flowy
Price : RM40 (exc postage)

___________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Collection : Chantique Semi Instant Shawl
Harga : RM40 (add postage RM8 (SM) | RM11 (SS)
.

Antara Camellia dan Chantique, mana satu pilihan hati awakk semua?
Dua-dua instant shawl tau.
Warna pun sama. Kualiti tak payah cakap lah..memang best!
.

Chantique pun antara koleksi Chendana.Signature yang cepat sangat habes.
Jom whatsapp sis 017-7009858 for order ♥️

_____________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Camellia Instant Shawl now available ye darlings.
Siapa peminat shawl instant kena dalatkan sehelai dua koleksi Camellia ni tau.
Kain yang berkualiti dengan jahitan yang sangat kemas.
.

Korangs boleh rujuk pilihan warna yang sis dah update di bawah ye.
Lekas dapatkan tau.
Haritu ramai cakap sis kenapa cepat sangat sold out kann?
Ok now dah restock.
Korang kena cepat. Lambat kang habis lagi hehe.
.

CAMELLIA INSTANT SHAWL
RM45 (add postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

_________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #instantshawlmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Belayar bahtera ke Laut Andaman,
Sauh dilabuh di tengah samudera,
Hijau laut menjadi idaman,
Si pemakai shawl gadis nan dara.
.

Walau berkali bertemu pandang, kasih Megat Andika pada Dandan Setia masih tidak berubah. Ceritera cinta bertaut tatkala si gadis merebut cinta sang teruna ketika membeli selendang pilihan hati di negeri Chendana Pura.

___________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Kedondong batang sumpitan,
Batang padi hamba lurutkan,
Hijau alam pengubat jiwa,
Tampak segar lagi berseri.
.

Meneroka ke hutan dara negeri Chendana Pura, Indera telah bertemu gadis bersanggul yang diberi nama Cempaka.
.

Bersanggul kemas, dihias selendang berona hijau segar membuatkan Indera terpana seketika. Pandangan mata keduanya bertaut dan kasih mereka lantas berputik.
.

HARGA : RM45
(add postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

____________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Langit cerah berarak mega,
Alam indah bak lukisan,
Selendang hitam pilihan jiwa,
Gadis jelita nan rupawan.
.

Sukma seakan terpanah asmara pabila Sang Adika melihat kecantikkan Ratna.
Selendang hitam yang dipakai menyerlahkan lagi wajahnya yang putih gebu.
.

HARGA : RM45
(add postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

__________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Warna kuning cantik menyerlah,
memukau hati teruna idaman,
si gadis tampil berhias indah,
koleksi Camellia menjadi pujaan.
.

Terlihat pada pandangan putera kerajaan Chendana Pura akan Teja gadis rupawan dek kerana selendang yang dipakai maka, tersimpul kasih antara mereka.
.

Terpikat dengan koleksi shawl Chendana, Teja sering menggayakan selendang Chendana sehingga ia menjadi sebutan.
.

HARGA : RM45
(add postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

_____________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Terang purnama di balik dahan,
Kasihan pungguk tiada yang mahu,
Biru sayup dari kejauhan,
Selendang digaya gadis nan ayu.
.

Akan kerana ramai gadis jelita yang telah tersebar kemasyurannya, maka ramailah teruna yang mencuba nasib di negeri Chendana Pura. Siapa tahu, untung sabut bakal nan timbul...dapat memikat hati si pemakai selendang Camellia yang menawan.
.

HARGA : RM45
(add postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

____________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Teduh tinggi pohon kandis,
Malar hijau seisi belantara,
Merah kecoklatan rona eksotis,
Kelihatan anggun si pemakai ayu.
.

Melihat keunikan rona selendang Mahogany yang dipamer saudagar negeri Chendana Pura, maka Ratu Rania turut mencemar duli untuk mendapatkan koleksi selendang yang menjadi pujaan rakyat jelata.
.

HARGA : RM45
(add postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

__________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Asal palembang sekalian dayang,
Bersetia untuk Sultan Melaka
Bertudung litup selayang pandang,
Merah jambu penghias mahkota.
.

Seikhlas jiwa Kesuma mendamba Putera Aditya, yang menjanjikan selendang pujaannya dari Chendana Pura. Akan kerana menurut janji, maka terlaksana katabagai dikota, maka bersatulah dua jiwa itu.
.

Terlihat manis dan ayu, pasti menjadi pilihan semua. .

HARGA : RM45
(add postage RM8 (SM) | RM11 (SS)

___________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Andang-andang padi sang nata
Putus benang di atas bejana,
Timbang-timbang apalah rasa
Menggaya selendang dari Chendana.
.

Pabila seluruh benua telah masyur akan keelokkan shawl dari negeri Chendana Pura.
.

Maka demikian, saudagar itu telahpun dilamar Ratu Rania untuk menjadi tukang jahit diraja di istana Kota Chendana Pura.

____________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Subur karang di lautan,
Pesona khazanah tak ternilai,
Warna alam yang indah nian,
Mempesona budi santun gemalai.
.

Mendengar khabar akan kegemilangan negeri Chendana Pura dengan selendang magis yang mampu meruntun kalbu sang arjuna, maka Sang Penguasa pemerintah Kota Telipuk telah meminta agar kedua negeri itu berdamai. .

Yakni, persengketaan berkurun lama terlerai hanya dek kerana kemasyuran selendang cuma.
.

Terlihat manis dan ayu, pasti menjadi pilihan semua.
_____________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Cahaya rembulan di malam gerimis,
Bintang bersinar tampak seri,
Berhias wajah berselendang manis,
bernuansa coklat pilihan hati.
.

Telah lama berkelana, dari tanjung mudik ke hulu, akhirnya tiba di negeri Chendana Pura.
.

Teramatlah kagum si teruna perkasa tatkala melihat kejelitaan sekalian wanita yang berselendangkan koleksi Chendana.
.

Whatsapp sis 017-7009858 (Yanie)
Stock instant shawl ni paling cepat habis tau.
Kalau dah berkenan takmo tunggu lama-lama naa hiks.

______________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Warna-warna yang memukau.
Bila dipadankan dengan pakaian fevret korangs, pasti penampilan lebih terserlah.
Sekali sekala bermain dengan warna2 yang sebegini pasti buat hari-hari korangs ceria.
.

Nantikan esok ye.
Jom whatsapp sis untuk warna2 yang cantik ni.
Haritu pun ramai yang tak sempat grab instant shawl ni kan?
Kali ni jangan lepaskan peluang ok.

____________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Hikayat Seribu Satu Shawl
.

Tersebut al kisah bermula di negeri Chendana Pura yang didiami rupawan. Mereka ini tersangatlah cantik dek kerana rahsia yang diamalkan.
.

Cerita bermula yakni apabila gudang jualan shawl di negeri itu kehabisan stok shawl yang menjadi pujaan ramai. .
Chantique Semi Instant Shawl nama diberi. Memukau seluruh rupawan di Chendana Pura. .
Dek kerana itu, saudagar shawl itu pun telah mengeluarkan rekaan shawl ini dengan warna yang baharu.
.

Maka terhasillah REKAAN MENAWAN iaitu CAMELLIA INSTANT SHAWL, dan CHANTIQUE SEMI INSTANT SHAWL yang dijelmakan semula.
.

Tersebarlah sudah warita kemasyuran shawl Chendana Pura ke seluruh benua. Sehingga kini, ia menjadi pilihan utama pemakai shawl.
.

Begitulah al kisah di negeri Chendana Pura yang di kuasai oleh pengaruh Chendana.Signature.

_____________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

IRIS INNERNECK
. 👉Price : RM28/pc (postage add RM8 (SM) | RM11 (SS)
.
👉Material : Cotton spandex
.
👉Size : Free size
.
👉Design : Round neck (jahitan getah di belakang)
.
• Material kualiti tinggi (ringan dan tidak jarang)
.
• Selesa dan tidak panas
.
• Menepati labuh yang sesuai
.
• Terletak dan tidak nampak gelembung selepas memakai shawl
.
• Jahitan di belakang yang menjadikan inner Iris lebih kemas
.

4warna yang menarik dan mudah dipadankan (grey stone, rose pink dan walnut)

______________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah

DE' XANDRA PERFUME WANGI NO 1 (@pelangi_shoppe)

Ready stock dah.
Haritu ramai yang tak dapat grab inner super selesa ni kann?
Okeh darling. Sekarang kita dah restock dengan penambahan kaler baru iaitu Peach Puff yang warnanya boleh matching dengan warna2 shawl yang terang mahupun pastel.
.

Apa ada hal pakai inner color Peach Puff dipadankan dengan shawl kaler hitam atau pink. Seriously dua gabungan yg cantik dan osem.
.

Kena berani main dengan warna tau. Barulah hari2 kita ceria. Takdelah asyik pakai warna yang sama. Sesekali ubah angin. Barulah best.
Tak gitu awakkk?

____________

#selendangmurahmalaysia #kedaionlinemalaysia #fastselling #onlineshopmurah #shawlmurah #shawlmurahmalaysia #shawlpucci #bazaarpaknil #hotitem #bazaarpaknil #bajumurahmalaysia #bajumurah #trustedseller #like4like #likeforlike #hariharicantik #onlineshop #bawalmurah #tudungmurah #jomcantik #videotutorial #tutorialshawl #limitededition #kedaitudungonline #printedshawl #bawalpucci #shawlpucci #innertudung #innerneckmurah #innerneck #anaktudungmurah
More...