KURTA & BAJU RAYA 2017 (@pelangi_shoppe) [similar]

👸 Whatsapp 017-7009858 (Yanie) / DM 👸Trusted seller since 2014 ps : sis masih ambil order jugak produk2 supplement ye. Boleh terus whatsapp ♥️

KURTA & BAJU RAYA 2017 (@pelangi_shoppe)

Last submit order untuk produk kecantikan ESOK ye!
.

Bila orang mula tanya 'eh kenapa kulit muka sekarang lain. Nampak flawless angatttt'. Terus sis bagitahu guna deeja saja. Benda best kena share gitu. Takmo le kita sorang ja yang nak flawless khennn..? muahaha 😜
.

Ramai sebenarnya yang tanya dan whatsapp sis risau yang deeja ni ada merkuri, tak lulus kkm semua bagai. Ok sis tak marah pun 😄 Itu hak awak untuk bertanya. Deeja selamat digunakan, tiada bahan terlarang dan lulus kkm tau tauu. All ingredients dia semua natural ja ni. Confirm awak suka.
.

Deeja ni one set ada 5 item. Dia ada toner, sabun muka, krim malam, krim nano dan krim siang. Bau gilerrr wangi. Sumpah memang wangi. Sabun dia lembut. Tekstur krim2 semuanya halus lagi berlemak 😜
Sapa dah cuba mesti tahu.
.

Jom jomm sapa nak repeat order atau baru nak cuba deeja boleh whatsapp sis terus 017-7009858.
Dengar cite raya ni awak nak kulit muka mulus berseri-seri? Inilah masanya. Jom berdeeja jom!
__________

#deejacosmetic #deejakosmetikmurah #deejaoriginal #sayajual #sayajualmurah #instaonlinemurah #kedaionlinemalaysia #trustedseller #igbizmalaysia #moodrepublik #beautysecret #like4like #likeforlike #jomcantik #happyshopping #harihariberseri #keayuansemulajadi #setskincaremurah #skincarelaris #minyakargan #naturalbeauty #mysecretbeauty

KURTA & BAJU RAYA 2017 (@pelangi_shoppe)

Ada sesiapa nak order produk2 supplement tak? Last submit 19hb ni tau.
.

Dengarnya whitening booster ni telah buat ramai orang demam 😱 Demam apa tu sis? Demam skinbeau lah awak. Whitening booster yang menjadi pilihan no satu semua kekakak dan abang-abang di luar sana. Demam skinbeau buat stock makin hari makin licin 😰
.

Sesiapa tak suka produk kolagen yang bancuh-bancuh tu..tapi dalam masa yang sama mahu jugak kulit sihat, cantik, cerah meletopss dan berseri, Skinbeau is the answer! Gituuu.
.

Nak jimat boleh amik 2 botol sekali. Dua botol boleh tahan sebulan. Dapat 60 capsule. Sebotol ada 30 capsule ye. Nak cuba-cuba dulu, boleh try sebotol dulu ok. Lepas tu confirm repeat 😂
.

HARGA :
1 = RM55 SM / RM60 SS
2 = RM100 SM / RM110 SS

Harga dah siap masuk postage.
Whatsapp sis for order 017-7009858
_____

#aurawhitesinbeau #whiteningbooster #freshlook #aurawhitecollagen #aurawhitebeauty #aurawhitegold #aurawhiteoriginal #aurawhite #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkecantikan #hotitem #fastselling #yourtrustedseller #igbiz #lokalah #likeforlike #like4like #beautyplus #collagendrink #supplement #onlineshopmurah

KURTA & BAJU RAYA 2017 (@pelangi_shoppe)

Ada apa dengan Lateefah?
Dia macam kalau awak pakai terus vazzz tanpa perlu solek tebal2. Haaa gittew!
Lateefah ni punyalah ramai peminatnya.
Nak pakai pagi raya boleh.
Ada tiga warna hot. Yang mana satu pilihan hati kekakak semua?

________

#happyhoursale #sayajualbajumurah #sayajual #sayajualbajuraya #bajuraya2017 #bajurayamurah #hargapromosi #rayasale #hargajimat #like4like #likeforlike #rayaletops #bajukurung #bajumurah #bazaarraya #bazarpaknil #moodrepublik #teratakglam #glamraya2017 #syoknyaraya #meletop #heroseorangcinderella #surihatimrpilot #andainyatakdir #raya2017 #kedaionlinemurah #happyshopping #trustedseller

KURTA & BAJU RAYA 2017 (@pelangi_shoppe)

HAPPY HOUR SALE!

Noorma pun yes! Antara yang menjadi fevret baju raya tahun ni. Dia punya vazzzz tu dari jauh buat orang tertanya-tanya ehh cantiknya..baju dari mana tu. Haa camtu. Hiks.
.

Happy Hour Sales ni berlangsung sehingga sis close order ye. Last sis amik order 16hb ni ye. Lepas tu kita kasi settle no tracking semua. Ohyee, barang banyak yg belum pos out dan habis stock tau. Mohon sabar ye awakk nanti sis sendiri akan update dan inform awak-awakk kat whatsapp. Harap2 semua baju awak dapat dan sampai before 20 hb ye.

________

#happyhoursale #sayajualbajumurah #sayajual #sayajualbajuraya #bajuraya2017 #bajurayamurah #hargapromosi #rayasale #hargajimat #like4like #likeforlike #rayaletops #bajukurung #bajumurah #bazaarraya #bazarpaknil #moodrepublik #teratakglam #glamraya2017 #syoknyaraya #meletop #heroseorangcinderella #surihatimrpilot #andainyatakdir #raya2017 #kedaionlinemurah #happyshopping #trustedseller

KURTA & BAJU RAYA 2017 (@pelangi_shoppe)

HAPPY HOUR SALE!

Lateefah.
Yang sukakan penampilan berbeza di pagi lebaran aidilfitri nanti, bolehlah menggayakan busana indah Lateefah ini.
Material tiptop. Membuatkan uolss nampak unik, tinggi dan langsing gituuu. Hehe.
.

Boleh dipakai di hari-hari biasa jugak. Tak kisahlah untuk raya ke, open house ke, dinner ke, anniversary suprise ke, majlis harijadi ke..bila menggayakan Lateefah mesti yang lain terpikat! Gabungan warna pastel yang sesuai untuk semua warna kulit. Seriously cantik sangat Lateefah ni tauuuu.

__________

#happyhoursale #sayajualbajumurah #sayajual #sayajualbajuraya #bajuraya2017 #bajurayamurah #hargapromosi #rayasale #hargajimat #like4like #likeforlike #rayaletops #bajukurung #bajumurah #bazaarraya #bazarpaknil #moodrepublik #teratakglam #glamraya2017 #syoknyaraya #meletop #heroseorangcinderella #surihatimrpilot #andainyatakdir #raya2017 #kedaionlinemurah #happyshopping #trustedseller

KURTA & BAJU RAYA 2017 (@pelangi_shoppe)

HAPPY HOUR SALE!

Ya awakk. Salamo yang cantikks giler, yang jadi baju must have kekakak semua tu...sekarang ada harga promo hanya RM180.
Giler kentangggg weiii. Haritu RM200 lebih sekarang promo kita kasi harga gilerrrrr kentangg punya haha!
.

Siapa yang berani menggayakan fesyen Saloma gini dan dah lama 'aim' baju ni, inilah masanya. Dapatkan dengan harga promo happy hour sale.
Lekas sementara sis buka order. Selepas 16hb, sis dah tak amik order ye awakkk.

__________

#happyhoursale #sayajualbajumurah #sayajual #sayajualbajuraya #bajuraya2017 #bajurayamurah #hargapromosi #rayasale #hargajimat #like4like #likeforlike #rayaletops #bajukurung #bajumurah #bazaarraya #bazarpaknil #moodrepublik #teratakglam #glamraya2017 #syoknyaraya #meletop #heroseorangcinderella #surihatimrpilot #andainyatakdir #raya2017 #kedaionlinemurah #happyshopping #trustedseller

KURTA & BAJU RAYA 2017 (@pelangi_shoppe)

HAPPY HOUR SALE!

Sis hanya buka order untuk Elrah dan Bella Ammara saja ye. Yang lain sis dah close order.
Siapa lagi yang belum ada baju raya, bolehlah dapatkan Fauziah ini. Kolaborasi Youme & Hunny X Elrah Exclusive. Sangatttt cantik ok! Siapa yang dah tengok depan2 mesti terpikat.
.

Selesa, kain tak panas dan yang penting ada saiz sampai XL. Kalau ada sesapa yang nak beli untuk buat pegi majlis open house atau kenduri kawin pun boleh.

How to order :
Whatsapp 017-7009858 for fast respond (Yanie)

__________

#happyhoursale #sayajualbajumurah #sayajual #sayajualbajuraya #bajuraya2017 #bajurayamurah #hargapromosi #rayasale #hargajimat #like4like #likeforlike #rayaletops #bajukurung #bajumurah #bazaarraya #bazarpaknil #moodrepublik #teratakglam #glamraya2017 #syoknyaraya #meletop #heroseorangcinderella #surihatimrpilot #andainyatakdir #raya2017 #kedaionlinemurah #happyshopping #trustedseller

KURTA & BAJU RAYA 2017 (@pelangi_shoppe)

Hai korangs. Ok sis nak bagitahu, sis dah close order untuk baju raya dan kurta ye. Takut amik order nanti tak sampai before raya. Yg order tapi tak kisah dapat before/after tu sis ucapkan milion terima kasih. Hehe.
.

Stock banyak tak cukup. Banyak sangat dah sold out. Ada yang dah buat payment awal pun, bila stock tetiba sold out sis tak boleh buat apa dah awak. Terpaksa refund saja atau kalau awak nak tunggu, maybe lepas raya stock kembali ada. Gituu.
.

No. tracking semua sis akan bagi. Kalau check tracking tetiba no record found, jangan gelabah..janganlah marah2 sis. Biasa musim perayaan memang camtu awakk. Ada tu tak dapat track pun, tuptup dah sampai mendarat depan pintu. Sis minggu ni agak bz. Sis tak sempat nak bukak DM awak, tak sempat nak reply comment, tak sempat jugak nak bukak whatsapp laju2. Kadang last seen pun yesterday haha. Sis ada je..cuma buzy submit order awak semua. Mana tak cukup sis akan bagitau ye. Kalau takde, sis refund tauu..tauuu.

___________

#siscubareplylelaju #sayajualbaju #poslaju #happyraya2017 #raya2017 #happyshopping #closeorder #like4like #likeforlike #onlineshopmalaysia #malaysiaonlineahopping #kedaijimat #hargamurah #kedaionlinemalaysia #trustedseller #originalproduct #jomshoppingraya
More...