Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik) [similar]

✨🕌Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin dari seluruh crew , COO & CEO Mood Republik ! RSVP Rumah Terbuka Mood Republik 2017 now ⭐️🌙

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
.
SEMUA DI JEMPUT HADIR SABTU INI .
RSVP SEKARANG 🙏🏼
.
INSYAALLAH BERJUMPA NANTI ❤️

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
SABTU INI ! JUMPA ANDA SEMUA YA ! .
.
JEMPUTAN EKSLUSIF KE MALAM SEJUTA RAHMAT & MAJLIS RUMAH TEEBUKA RAYA MOOD REPUBLIK .
.
MENJADI ADAT & TRADISI KAMI MENGADAKAN #malamsejutarahmat .
.
RSVP SEKARANG ! SEMUA DI JEMPUT HADIR ! InsyaAllah .
.
SAVE THE DATE ! SAVE THE TIME ! SILA RSVP UNTUK KAMI CONFIRMKAN KEHADIRAN .
.
#nasiarab #dalamdulang #moodrepublik #malamsejutarahmat 2017 .
.

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

Saling ingat memperingati sesama kita . InsyaAllah . Terlupa waktu solat ? Ingat Mood Republik ! 🙏🏼

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

If we dont WORK , we will go and LEARN

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
Syukur Alhamdulillah .
.
Inner circle meeting is back for TITANIUM PREMIER . Satu kumpulan kecil dalam ratusan ribu usahawan di bawah jurulatih kejayaan No 1 Asia , Dr Azizan Osman .
.
Singapore - Bali - Perth - Kuala Lumpur - Dubai - Tokyo - Langkawi dan kali ini di Hong Kong - next London , USA . .
.
Perjalanan ilmu tidak pernah berakhir. Apa yang membezakan kita dengan orang di sebelah kita ? ILMU jawapannya. Dan kepada yang bergelar usahawan , adakah anda melakukan perniagaan secara sendiri sendiri ? atau anda punyai MENTOR , SIFU , CIKGU yakni " JERUNG " yang akan mengejar anda, menasihati anda, membantu anda dalam perniagaan ? Lantas membantu ramai lagi orang di luar sana? .
.
Setelah 3 hari untuk #RISE convention , back to back 2 hari pula untuk #innercirclemeeting #titaniumpremier Dr @azizanosmanofficial .
.
Moga ilmu di Hong Kong bakal memberi manfaat buat semua usahawan dan pengunjung setia Mood Republik nanti. Amin 🙏🏼
.

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
Syukur Alhamdulillah .
.
Inner circle meeting is back for TITANIUM PREMIER . Satu kumpulan kecil dalam ratusan ribu usahawan di bawah jurulatih kejayaan No 1 Asia , Dr Azizan Osman .
.
Singapore - Bali - Perth - Kuala Lumpur - Dubai - Tokyo - Langkawi dan kali ini di Hong Kong - next London , USA . .
.
Perjalanan ilmu tidak pernah berakhir. Apa yang membezakan kita dengan orang di sebelah kita ? ILMU jawapannya. Dan kepada yang bergelar usahawan , adakah anda melakukan perniagaan secara sendiri sendiri ? atau anda punyai MENTOR , SIFU , CIKGU yakni " JERUNG " yang akan mengejar anda, menasihati anda, membantu anda dalam perniagaan ? Lantas membantu ramai lagi orang di luar sana? .
.
Setelah 3 hari untuk #RISE convention , back to back 2 hari pula untuk #innercirclemeeting #titaniumpremier Dr @azizanosmanofficial .
.
Moga ilmu di Hong Kong bakal memberi manfaat buat semua usahawan dan pengunjung setia Mood Republik nanti. Amin 🙏🏼
.

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

Saling ingat memperingati sesama kita . InsyaAllah . Terlupa waktu solat ? Ingat Mood Republik ! 🙏🏼

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
THE POWER OF SYUKUR .
.
Semakin kita belajar untuk bersyukur, semakin rezki mudah mendapati, semakin hati lebih suci , semakin jiwa makin menjadi insan yang selalu ingin di rahmati .
.
Tapi andai sebaliknya ?
.
Saya nak berkongsi salah satu dari ratusan rahsia yang saya kongsikan buat kali pertama di dalam BUKU PERTAMA saya , insyaAllah akan di dapati di MPH BOOK STORE tidak lama lagi . Nak dengar ke nak tahu ?
.
Setiap malam sebelum saya memejamkan mata, saya akan cuba untuk ingat kembali , bagaimana perih jerih saya memerah keringat 2 tahun lepas yakni pada July 2014 membangunkan Mood Republik. Saya senaraikan bagaimana keadaan kehidupan saya pada ketika itu berbanding sekarang. Saya senaraikan apa yang saya tidak ada pada waktu itu berbanding sekarang. Saya menulis berapa ramai dah orang yang saya dah bantu menambah nilai dalam kehidupan mereka dan membantu mereka dalam peniagaan berbanding dulu dan sekarang. Ya Allah tak ternilai rezki berbanding dahulu dan sekarang. Titis air mata tak terperi. Orang luar sungguh tak pernah tahu apa yang kita lalui pada masa lampau berbanding apa yang mereka lihat pada waktu sekarang. Jangan risau apa orang kata tentang diri kita. Selagi kita tahu apa yang sedang kita lakukan adalah memberi manfaat kepada ramai orang, teruskan . Butakan mata sang negatif dengan hamparan ceritera sukses sampai bila bila.
.
Itu lah rahsia the power of syukur saya .
.
CEO .
Nak lagi madah ? Click #MADAHMOODREPUBLIK !
.

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
If we don't work , we will go learn -CEO & COO .
RISE CONVENTION HONG KONG 2017 - Asia's Biggest Intellectual Gathering .
.
Among all the conference around the world that we've attended so far, this is the best ! .
.
ALI BABA , GOOGLE , FACEBOOK, UBER , TWITTER , SNAP CHAT etc .
.
Insya Allah kami akan apply ke pentas FESTIVAL FESYEN & KECANTIKAN #No1 MALAYSIA soon !
.
Mood Republik antara delegasi kecil represent Malaysia. .
@garyvee in action .

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

Saling ingat memperingati sesama kita . InsyaAllah . Terlupa waktu solat ? Ingat Mood Republik ! 🙏🏼

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
JEMPUTAN EKSLUSIF KE MALAM SEJUTA RAHMAT & MAJLIS RUMAH TEEBUKA RAYA MOOD REPUBLIK .
.
MENJADI ADAT & TRADISI KAMI MENGADAKAN #malamsejutarahmat .
.
RSVP SEKARANG ! SEMUA DI JEMPUT HADIR ! InsyaAllah .
SAVE THE DATE ! SAVE THE TIME ! SILA RSVP UNTUK KAMI CONFIRMKAN KEHADIRAN .
.
#nasiarab #dalamdulang #moodrepublik #malamsejutarahmat 2017 .
.

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
.
5 EVENT TERAKHIR UNTUK 2017 .
.
👉🏻 KL BEAUTY FEST 2017 - It's all about BEAUTY ( no fashion allowed ) .
.
👉🏻 MOOD REPUBLIK TOUR SABAH 2017
.
👉🏻 MOOD REPUBLIK TOUR MELAKA 2017
.
👉🏻 JOHOR YES FEST 2017
.
👉🏻 KL YES FEST 2017 .
.

Wajib SNAP SCREEN , SAVE , ON ALARM CALENDAR , dan HEBAHKAN KE WHATSAPP GROUP anda ! .
.
ALL OUT AS USUAL ! .
.
Kami buka semua booth balance untik kesemua event di atas !
.
HOTLINE 👇🏻
.
☎️🔥🔥🔥☎️ 017 369 7545
.
☎️🔥🔥🔥☎️ 017 369 7545
.
☎️🔥🔥🔥☎️ 017 369 7545
.
Hubungi kami untuk konsuktansi PERCUMA !
.
Waktu operasi Isnin hingga Jumaat 10 Pagi hingga 6 Petang .
.
Good luck USAHAWAN tersayang ❤️
.

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

Saling ingat memperingati sesama kita . InsyaAllah . Terlupa waktu solat ? Ingat Mood Republik ! 🙏🏼

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

Apa sahaja yang baik akan di refleksi kebaikan . Begitu jua sebaliknya . Nak madah lagi ? Click #madahmoodrepublik ! ❤️

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

Assalamualaikum entrepreneurs & #mrfanatik ! We are back on business after long eid holiday ! Tsunami fenomena " THE UNBEATABLE " Malaysia's #No1 Fashion & Beauty Festival bakal lebih ENERGETIK, HYPE , dan MERIAH dari sebelumnya ! Stay tuned for the SURPRISE ! ❤️

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
.
LIVE CEO , COO , & USTAZ AL AMIN ( recorded ig live dan instastory di ☝🏻) .
.
Masih teringiang ngiang kata kata Ustaz Amin 2014 . " Saya nak bangunkan Maahad Sains pertama seumpamanya di Malaysia . Tanah wakaf ada di Puchong " Kata kata Ustaz penuh semangat dan saya terus sambut dengan dakapan positif . Saya terus bertanya siapakah Ustaz ini ? Oh ini lah insan yang telah membawa ribuan rakyat Malaysia ke Kota Palestin, punyai rumah perlindungan wanita , HIV , anak anak asnaf dan terlalu familiar di radio radio muslim . Lantas saya wujudkan sebuah dana iaitu #moodrepublikcharity di event pertama kami #klrayafest #klrayafest2014 ,Julai 2014 .
.
Menjadi adat & budaya di setiap event Mood Republik , setiap kali menjelang akhir waktu perniagaan, kami akan menghantar perutusan CEO dan usahawan boleh memasukkan apa jua donasi berbentuk wang atau cek ke dalam sampul . Pengunjung berbelanja , usahawan berinfak . Pahala mekar selama lamanya buat kita.
.

Progress Maahad Sains Al Quran Al Amin Mood Republik .
.
👉🏻2014 - Idea tercipta .
.
👉🏻2015 - Mula terbangun perlahan lahan .
.
👉🏻2016 - Siap di bina 2 tingkat . Tingkat bawah siap . .Tingkat atas belum siap . Di dalam belum siap sepenuhnya . Tiada api air .
.
👉🏻2017 - Siap sepenuhnya .
.
Maahad ini di bangunkan atas sumbangan #moodrepublikcharity & sumbangan peribadi , dan beberapa individu prihatian yang lain ,& ia di bangunkan tanpa ada banyak campur tangan pihak luar .
.
Alhamdulillah . Siap juga akhirnya walau di bina secara perlahan & berperingkat . T/ Kasih kpd semua yg mempermudahkan segala kerja amalm ini . Usahawan dan pengunjung setia MR. Tak banyak yg kami boleh sumbang, bantu , tapi dalam umur kami bermula Julai 2014 hingga kini sudah 3 tahun, tetap bersyukur, sekurangnya kurangnya kami ada .
.
InsyaAllah 29 Julai ini , #malamsejutarahmat akan di lakukan di sini . Majlis ilmu, tazkirah , solat hajat , cum Rumah terbuka Raya kami . Semua usahawan & pengunjung di jemput hadir .Nantikan jemputan kami ya ? . Kami masih punya 5 event berbaki bagi 2017 . Nantikan ! .
.
Masih lagi dalam bulan syawal yang mulia , moga bulan ini di beri kan satu rahmat persahabatan , permuafakatan , sesama kita insyaAllah .
.

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
Sayang sayang #mrfanatik harini beraya ke mana ?.
.
Uolsss balik kampung jumpa tak basikal klasik mcm props video promo KL & Johor Raya Fest nih ?!.
.
Bukan senang nk gather semua selebriti & brands utk shoot video ni. Tapi semuanya sgt sgt komited siap ada yg postpone show, shoot & meeting. Itulah Mood Republik. Kerana mereka faham value dan misi Mood Republik.
.
Apa apa pon drive safely, sediakan stok pil chi kit teck aun okey ! 😂.
.
Sambil sambil dlm kete boleh tgk full video kt channel Youtube Mood Republik.
.
https://youtu.be/QZG4S4gQiI8 .
.
❤️

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir & Batin.
.
Hari ini Ramadhan yang di jalani penuh kesabaran kian melabuh tirai , esok Syawal yang di berkati menerpa tiba. Moga Aidilfitri kali ini membawa keceriaan & kebahagiaan buat semua .
.
Buat 5000 alumni Usahawan serta 5 Juta pengunjung setia , kami memohon ampun dan maaf sepanjang kita bersua rasa . Yang baik dan mulia itu semuanya dari Allah yang satu , yang penuh kekurangan, kekhilafan, hamba yang kerdil lagi hina itu adalah kami di Mood Republik .
.
Sampaikan salam kami buat seluruh ahli keluarga kalian. Moga selamat pergi dan pulang ke kampung halaman .
.
Memasuki tahun ke 4, penuh dengan kisah manis dan cabaran, Terima Kasih kerana terus menerus menjadikan kami sebagai FESTIVAL FESYEN & KECANTIKAN NOMBOR SATU MALAYSIA anda . Adalah suatu kebanggaan bagi kami mewakili sebangsa sesama kita Melayu, sebagai organizer tunggal di PWTC yang kekal buat tahun ke 4 . Nantikan RUMAH TERBUKA MOOD REPUBLIK 2017 .
.
CEO, COO & seluruh keluarga Mood Republik . .
Assalamualaikum ⭐️🌙🙏🏼
.
More...