Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik) [similar]

NEXT TSUNAMI๐Ÿ‘‡๐Ÿป . ๐ŸŽชMOOD REPUBLIK TOUR SARAWAK . ๐Ÿ“BORNEO CONVENTION CENTRE . ๐ŸŒ KUCHING . ๐Ÿ“… 7 & 8 APR 2018 . โฐ10 AM - 12 AM . ๐Ÿ“ž010-4094002 .

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
.
Awan tsunami Festival Fesyen & Kecantikan No 1 Malaysia terus berarak laju buat kali pertama dalam sejarah Mood Republik ke SARAWAK BUMI KENYALANG ! .
.
SAVE THE DATE !
.
SAVE THE MONEY ! .
.
.
.
๐ŸŽ‰ 197 SELEBRITI & JENAMA GRED A PALING POPULAR .
.
๐ŸŽ‰ 10 000 EKSLUSIF GOODIE BAGS .
.
๐ŸŽ‰ 10 000 HUJAN DUIT CASH .
.
๐ŸŽ‰ 1 JUTA STOK FESYEN & KECANTIKAN ! .
.
.
.
WAJIB SNAP SCREEN DAN SAVE SERTA SHARE KE WHATSAPP GROUP SEKARANG ! .
.
Ingat SHOPPING , Ingat MOOD REPUBLIK | Ingat BERNIAGA , Ingat MOOD REPUBLIK | LUPAKAN yang lain ! .
.
90 % booth SOLD OUT semasa #moodrepublikopenday Disember lalu . Hubungi kami segera di talian +60 10-409 4002 . Siapa cepat dia dapat !
.
#kuching
#sarawak
#moodrepublik
#moodrepubliktour
#moodrepubliktoursarawak
#festivalfesyennomborsatumalaysia
#festivalfesyendankecantikannomborsatumalaysia

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู ุงู„ุฑู‘ูŽุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑู‘ูŽุญููŠู…ู .
.
โ€Žู„ุจูŠูƒ ุงู„ู„ู‡ู… ู„ุจูŠูƒ
โ€Žู„ุจูŠูƒ ู„ุง ุดุฑูŠูƒ ู„ูƒ ู„ุจูŠูƒ
โ€Žุฅู† ุงู„ุญู…ุฏ ูˆุงู„ู†ุนู…ุฉ
โ€Žู„ูƒ ูˆุงู„ู…ู„ูƒุŒ ู„ุง ุดุฑูŠูƒ ู„ูƒ ู„ุจูŠูƒ
.
Labbaikallahumma Labbaik๏ฟฝLabbaika Laa Syarikalaka Labbaik๏ฟฝInnalhamda Wan Niโ€™mata๏ฟฝLaka Wal Mulk๏ฟฝLaa Syarikalak
.
" Aku memenuhi panggilanMu ya Allah aku memenuhi panggilanMu. Aku memenuhi panggilanMu tiada sekutu bagiMu aku memenuhi panggilanMu. Sesungguhnya pujian dan niโ€™mat adalah milikMu begitu juga kerajaan tiada sekutu bagiMu " .
. .
Buat kali pertama dalam sejarah NUSANTARA , UMRAH HAJJ & HALAL TOURISM FEST bakal memecah dominasi festival terbesar bercorak keislaman ! Lebih 197 agensi sah berdaftar booth UMRAH HAJJ & HALAL TOURISM serta 97 booth kelengkapan ibadah serta pelbagai aktiviti pentas bercorak muslim bakal di pertontonkan ! .
.
Tahukah anda hanya kurang 1 % sahaja dari total rakyat Malaysia yang mengerjakan umrah setiap tahun ? Alasan yang sering di berikan adalah belum bersedia , kurang kewangan , tidak ada pendedahan , kurang pengaruh dari rakan sekeliling dan rasa gemuruh .
.
Tahukah anda ratusan juta ringgit Malaysia telah di perdaya dan di tipu setiap tahun oleh pihak pihak yang tidak bertanggungjawab atau agensi yang tidak sah , mengambil kesempatan ke atas bakal bakal JEMAAH HAJI & UMRAH dengan menawarkan pakej pakej palsu ? .
.
Dan tahukah anda ada ratusan agensi UMRAH yang menawarkan skin bayaran ansuran bulanan untuk membantu anda mengerjakan ibadah UMRAH ? .
.
Kini anda tidak perlu risau lagi ! . Semuanya yang ada DI UMRAH HAJJ & HALAL TOURISM adalah SAH DAN SAHIH dah di daftarkan di bawah agensi kerajaan ! .
.
Now everyone can perform UMRAH ! Sesiapa pun layak ke UMRAH ! UMRAH for ALL ! Save the date ! .
.
Ingat pakej umrah , Ingat pakej HALAL TOURISM , Ingat Kelengkapan Haji & Umrah , Ingat @moodrepublik ! .
.
Jom kita share berita baik ini pada semua whatsapp group dan jom tag rakan rakan semua ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
#umrahforall
#moodrepublik
#umrahhaljjhalaltourismfest
#noweveryonecanperformumrah
#umrahhajjhalaltourismfest2018

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
Saling ingat memperingati. Insha Allah.
.
Ingat waktu solat harian, Ingat Mood Republik ๐Ÿ™๐Ÿป

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

Jangan resah atau pun merasa risau saat usaha yang kamu lakukan selama ini banyak ditiru orang lain.
.
.
Sepintar mana pun mereka dalam meniru, memodifikasi usahamu, ia tidak akan pernah boleh meniru rezekimu.
.
.
.
Usaha,Doa & Tawakal insha Allah pasti berjaya.
.
Betul ke betul ?
.
Nak madah lagi ?
.
Click #madahmoodrepublik

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
.
" PERTAMA KALI DALAM SEJARAH DUNIA , InsyaAllah saya akan berjumpa dengan 20 insan terpilih yg bakal saya lambungkan ke tahap energy yang luar bisa untuk mendakap lebih JUTAS . It's private & privacy " En Kimi Iskandar Ismail, CEO Mood Republik .
_
ADAKAH ANDA ADA MASALAH : .
.
๐Ÿ‘‰ STOCK berlambak, bertambun, tapi takde pelanggan, last last anda yg makan dan pakai produk sendiri, atau dibiar mereput di bawah katil .
.
๐Ÿ‘‰ ANDA buat LAUNCHING / EVENT tapi takde org datang , krik krik & sepi ! .
.
๐Ÿ‘‰ DAH LAMA bertahun tahun buat bisnes, tapi mcm takde hala tuju, duit tu yg dapat, duit banyak tu jugak yg keluar .
.
๐Ÿ‘‰ ADA IDEA yg bagus dan meletop tapi tak tahu macammana nk start, takde modal, nk buat loan takde connection dengan Bank atau nama tak clear / blacklisted .
.
๐Ÿ‘‰ LABUR duit beribu ribu tapi sales hausss, LEBUR duit ! .
.
๐Ÿ‘‰ PENING fikir apa channel marketing yg sesuai, mcamana nk tarik dan buat beratus ribu hingga berjuta org nampak BRAND produk anda ! .
.
.
Bayangkan apa akan jadi terhadap diri, keluarga dan bisnes anda andai SEMUA masalah yg anda hadapi ni tak dpt nk diselesaikan !.
.
TAHUKAH ANDA

1. Sebenarnya buat bisnes ni tak perlu modal , dan tak perlu pon nk pinjam duit bank , ah long & mak long !

2. Anda boleh jadi JUTAWAN tanpa perlu ada produk sendiri !

3. Tak perlu ada kedai dan outlet banyak banyak yg akhirnya anda menangis bila kos overhead menimbun

4. IDEA adalah paling mahal & boleh jadikan anda JUTAWAN sekelip mata !
.
"THE MASTERMIND" 1.0 - INTIMATE BUSINESS SHARING SESSION .
.
28th Dec 2018/ 10am - 10pm
Vanue : PAVILION RESIDENCES, KL
Registration Fees : RM4,997, di sebabkan anda 20 whatsapp TERAWAL, harga menjadi RM2,997 (Breakfast, lunch, tea break, dinner included)
_
Speaker ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
@kimiiskandarismail - CEO MR
@carlsamsudin - CEO Bella ammara
@hazwanjasman - Former CEO T. Ruffle
@yusri_ismail - COO MR
_
THE MASTERMIND 1.0, bakal membantu anda mendapatkan modal, memperbetulkan kembali cara & strategi bagaimana anda pasarkan produk/servis/ mentsunamikan Event, seterusnya berjaya meroketkan jualan dari biasa-biasa ke tahap yg LUAR BIASA!
-
TERHAD utk 20 ORG TERAWAL SAJA ! .
.

FAST ACTION FAST RESULT ๐Ÿ”ฅ

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
.
Sponsorship opportunities available!
.
.

Looking to get your brand in front of thousands, sample your product & be featured in a wide reaching media campaign?
.
.

Contact 019- 9000592 to book now! ๐Ÿ˜Š
.
#moodrepublik
#festivalfesyenterbaikmalaysia
#festivalfesyendankecantikannomborsatumalaysia

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
.
Awan tsunami Festival Fesyen & Kecantikan No 1 Malaysia terus berarak laju buat kali pertama dalam sejarah Mood Republik ke SARAWAK BUMI KENYALANG ! .
.
SAVE THE DATE !
.
SAVE THE MONEY ! .
.
.
.
๐ŸŽ‰ 197 SELEBRITI & JENAMA GRED A PALING POPULAR .
.
๐ŸŽ‰ 10 000 EKSLUSIF GOODIE BAGS .
.
๐ŸŽ‰ 10 000 HUJAN DUIT CASH .
.
๐ŸŽ‰ 1 JUTA STOK FESYEN & KECANTIKAN ! .
.
.
.
WAJIB SNAP SCREEN DAN SAVE SERTA SHARE KE WHATSAPP GROUP SEKARANG ! .
.
Ingat SHOPPING , Ingat MOOD REPUBLIK | Ingat BERNIAGA , Ingat MOOD REPUBLIK | LUPAKAN yang lain ! .
.
90 % booth SOLD OUT semasa #moodrepublikopenday Disember lalu . Hubungi kami segera di talian +60 10-409 4002 . Siapa cepat dia dapat !
.
#kuching
#sarawak
#moodrepublik
#moodrepubliktour
#moodrepubliktoursarawak
#festivalfesyennomborsatumalaysia
#festivalfesyendankecantikannomborsatumalaysia

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
Kak Gie jual kek lapis jer... tapi 50 carton Sold Out tu benda biasa .
.
Anda USAHAWAN ? Nk tahu apa yg Kak Gie buat, dengar pesan Kak Gie smp habis !.
.
.
Nak berbisnes perlukan ilmu. Nak dunia, nak akhirat pn perlukan ilmu. Jika org lain boleh capai mengapa tidak kita ? Apa strategi marketing utk tarik pelanggan sebelum, dan semasa event/launching/sales di booth atau kedai. Buat lah sales di mana pon, tanpa ilmu, tanpa persediaan dan planning, pasti tak sukses.
.
.
Kepakaran Mood Republik ยฎ๏ธ๏ธ adalah menyediakan platform berurusniaga secara offline iaitu FESTIVAL , dan membawa ratusan ribu hingga jutaan pengunjung datang ke setiap serta telah terbukti sejak 2014! Bayangkan apa impak ratusan ribu bakal pelanggan dtg yakni ready database, melihat dan feel sendiri produk anda ! .
.
Anda USAHAWAN? Nak tahu bagaimana Mood Republikยฎ๏ธ๏ธ boleh bantu anda capai revenue sasaran utk 2018 ?!.
.
Hubungi kami sekarang
.
010 409 4002 .
.
010 409 4002 .
.
010 409 4002 .
.
Layari www.moodrepublik.com .
.
Dh dgr dan dh dpt TIPS tu share3 laaa dgn circle bisnes anda okey !.
.
Ingat Nak Berniaga, Ingat Mood Republik ! Lupakannnn yg lain ๐Ÿ’‹.
.
#moodrepublik
#resultmatters
#moodrepublikentrepreneursdiary
.
#ajl32

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ู‘ูŽู‡ู ุงู„ุฑู‘ูŽุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑู‘ูŽุญููŠู…ู .
.
โ€Žู„ุจูŠูƒ ุงู„ู„ู‡ู… ู„ุจูŠูƒ
โ€Žู„ุจูŠูƒ ู„ุง ุดุฑูŠูƒ ู„ูƒ ู„ุจูŠูƒ
โ€Žุฅู† ุงู„ุญู…ุฏ ูˆุงู„ู†ุนู…ุฉ
โ€Žู„ูƒ ูˆุงู„ู…ู„ูƒุŒ ู„ุง ุดุฑูŠูƒ ู„ูƒ ู„ุจูŠูƒ
.
Labbaikallahumma Labbaik๏ฟฝLabbaika Laa Syarikalaka Labbaik๏ฟฝInnalhamda Wan Niโ€™mata๏ฟฝLaka Wal Mulk๏ฟฝLaa Syarikalak
.
" Aku memenuhi panggilanMu ya Allah aku memenuhi panggilanMu. Aku memenuhi panggilanMu tiada sekutu bagiMu aku memenuhi panggilanMu. Sesungguhnya pujian dan niโ€™mat adalah milikMu begitu juga kerajaan tiada sekutu bagiMu " .
. .
Buat kali pertama dalam sejarah NUSANTARA , UMRAH HAJJ & HALAL TOURISM FEST bakal memecah dominasi festival terbesar bercorak keislaman ! Lebih 197 agensi sah berdaftar booth UMRAH HAJJ & HALAL TOURISM serta 97 booth kelengkapan ibadah serta pelbagai aktiviti pentas bercorak muslim bakal di pertontonkan ! .
.
Tahukah anda hanya kurang 1 % sahaja dari total rakyat Malaysia yang mengerjakan umrah setiap tahun ? Alasan yang sering di berikan adalah belum bersedia , kurang kewangan , tidak ada pendedahan , kurang pengaruh dari rakan sekeliling dan rasa gemuruh .
.
Tahukah anda ratusan juta ringgit Malaysia telah di perdaya dan di tipu setiap tahun oleh pihak pihak yang tidak bertanggungjawab atau agensi yang tidak sah , mengambil kesempatan ke atas bakal bakal JEMAAH HAJI & UMRAH dengan menawarkan pakej pakej palsu ? .
.
Dan tahukah anda ada ratusan agensi UMRAH yang menawarkan skin bayaran ansuran bulanan untuk membantu anda mengerjakan ibadah UMRAH ? .
.
Kini anda tidak perlu risau lagi ! . Semuanya yang ada DI UMRAH HAJJ & HALAL TOURISM adalah SAH DAN SAHIH dah di daftarkan di bawah agensi kerajaan ! .
.
Now everyone can perform UMRAH ! Sesiapa pun layak ke UMRAH ! UMRAH for ALL ! Save the date ! .
.
Ingat pakej umrah , Ingat pakej HALAL TOURISM , Ingat Kelengkapan Haji & Umrah , Ingat @moodrepublik ! .
.
Jom kita share berita baik ini pada semua whatsapp group dan jom tag rakan rakan semua ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
#umrahforall
#moodrepublik
#umrahhaljjhalaltourismfest
#noweveryonecanperformumrah
#umrahhajjhalaltourismfest2018

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
ANDA USAHAWAN ATAU BAKAL USAHAWAN ? Senak otak fikir apa trend dan preparation sbg usahawan utk RAYA 2018 ni ??!.
.
Wajib tonton LIVE malam ni bersama PRESIDENT CARL & KIMI ISKANDAR, CEO MOOD REPUBLIK .
.
๐Ÿ‘‰ Anda ada Bisness ONLINE ? Terfikir fikir apa platform OFFLINE terbaik utk support business ONLINE anda ?? ->> THE POWER OF INTEGRATED MARKETING .
.
๐Ÿ‘‰ Tercari cari LIVE event / festival terbaik utk dptkan potensi pelanggan baru yg dpt โ€œexperienceโ€, tengok dan rasa sendiri produk anda depan mata ?.
.
๐Ÿ‘‰ Tertinjau tinjau platform yg sesuai utk menaikkan Jenama, lonjakkan sales dan luaskan pasaran ?.
.
.
.
Penting utk USAHAWAN pilih AWAL lokasi festival dan booth, supaya anda dapat plan awal awal utk target revenue 2018 !.
.
Mood Republikยฎ๏ธ๏ธ satu satunya festival pilihan jenama besar dan selebriti gred A !.
.
.
.
Kepakaran Mood Republik ยฎ๏ธ๏ธ adalah menyediakan platform berurusniaga secara offline iaitu FESTIVAL , dan membawa ratusan ribu hingga jutaan pengunjung datang ke setiap serta telah terbukti sejak 2014! Bayangkan apa impak ratusan ribu bakal pelanggan dtg yakni ready database, melihat dan feel sendiri produk anda ! .
.
JIKA ANDA SERIOUS nak kami bantu lonjakkan jenama dan jualan tahun 2018, HUBUNGI kami sekarang melalui 3 CARA berikut โ˜Ž๏ธ๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ ๐Ÿ‘‡๐Ÿป.
.
1/ Call @ Whatsapp :.
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป019 9000 592 .
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป019 9000 592 .
.
2/ Layari www.moodrepublik.com .
.
3/ PM kami atau Komen โ€˜Nak tahuโ€™ di ruangan komen untuk kami bantuโ€ฆ
.
.
.
Lebih 100 Juta Ringgit Malaysia terotasi ke dalam usahawan usahawan @MoodRepublik sejak 2014 hasil perbelanjaan 7 juta rakyat Malaysia ke 97 event kami sejak 2014 ! Jadilah salah seorang dari 8000 alumni usahawan kami !
.
Ingat Nak Berniaga, Ingat Mood Republik !.
.
Lupakannn yg lain ! ๐Ÿ’‹.
.
TAG kwn kwn circle bisnes yg anda nk bantu & SHARE post ni skrg okey !.
.
#moodrepublik
#festivalfesyenterbaikmalaysia
#festivalfesyendankecantikannomborsatumalaysia

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
ANDA USAHAWAN ? NAK TAHU APA YG RADIUSITE BUAT UTK SUSTAIN DLM INDUSTRI HINGGA HARI NI ?!.
.
Wajib dengar sharing Pn Atikah, Founder RADIUSITE ni sampai habis tau .
.
.
.
Nak berbisnes perlukan ilmu. Nak dunia, nak akhirat pn perlukan ilmu. Jika org lain boleh capai mengapa tidak kita ? Apa strategi marketing utk tarik pelanggan sebelum, dan semasa event/launching/sales di booth atau kedai. Buat lah sales di mana pon, tanpa ilmu, tanpa persediaan dan planning, pasti tak sukses.
.
.
Kepakaran Mood Republik ยฎ๏ธ๏ธ adalah menyediakan platform berurusniaga secara offline iaitu FESTIVAL , dan membawa ratusan ribu hingga jutaan pengunjung datang ke setiap serta telah terbukti sejak 2014! Bayangkan apa impak ratusan ribu bakal pelanggan dtg yakni ready database, melihat dan feel sendiri produk anda ! .
.
Anda USAHAWAN? Nak tahu bagaimana Mood Republikยฎ๏ธ๏ธ boleh bantu anda capai revenue sasaran utk 2018 ?!.
.
Hubungi kami sekarang
.
010 409 4002 .
.
010 409 4002 .
.
010 409 4002 .
.
Layari www.moodrepublik.com .
.
Dh dgr dan dh dpt TIPS tu share3 laaa dgn circle bisnes anda okey !.
.
Ingat Nak Berniaga, Ingat Mood Republik ! Lupakannnn yg lain ๐Ÿ’‹.
.
#moodrepublik
#resultmatters
#moodrepublikentrepreneursdiary
.

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
Nk BOOM kan brand dan sales anda di FESTIVAL NO.1 MALAYSIA ?.
.
Teringin nak kembangkan bisnes , tingkatkan branding & jualan sehingga capai 5 ANGKA mcm usahawan lain #moodrepublikentrepreneursdiary ?!.
.
Anda WAJIB hadir ke sesi PERCUMA bulanan, MOOD REPUBLIK OPEN DAY Edisi bulan Januari 2018 .
.
โœ”๏ธ FREE COACHING DRP #CeoMoodRepublik - APAKAH 5 STRATEGI BRANDING & TARIK PELANGGAN YG ANDA WAJIB GUNAKAN SEMASA FESTIVAL MOOD REPUBLIK & DI BUTIK / ONLINE SHOP ANDA .
.
โœ”๏ธ RAHSIA & STRATEGI BAGAIMANA ANDA MAMPU CAPAI JUALAN 5 ANGKA DI FESTIVAL MOOD REPUBLIK SEPERTI USAHAWAN SETIA & TEGAR MOOD REPUBLIK YG LAIN SECARA PERCUMA .
.
โœ”๏ธ KETAHUI SECARA DETAIL SYARAT-SYARAT JADI USAHAWAN MOOD REPUBLIK DAN BAGAIMANA MOOD REPUBLIK BOLEH BANTU CAPAI REVENUE SASARAN 2018 .
.
โœ”๏ธ KHIDMAT NASIHAT PERCUMA DR TEAM MOOD REPUBLIK UTK KAMI BANTU LONJAKKAN BRAND ANDA .
.
โœ”๏ธ PELUANG PALING AWAL UTK ANDA PILIH SENDIRI LOKASI BOOTH STRATEGIK !.
.
.
.
Kepakaran Mood Republik ยฎ๏ธ๏ธ adalah menyediakan platform berurusniaga secara offline iaitu FESTIVAL , dan membawa ratusan ribu hingga jutaan pengunjung datang ke setiap serta telah terbukti sejak 2014! Bayangkan apa impak ratusan ribu bakal pelanggan dtg yakni ready database, melihat dan feel sendiri produk anda ! .
.
.
JIKA ANDA SERIOUS nak kami bantu lonjakkan jenama dan jualan tahun 2018, HUBUNGI kami sekarang โ˜Ž๏ธ๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ ๐Ÿ‘‡๐Ÿป.
.
1/ Call @ Whatsapp :.
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป019 9000 592 .
.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป019 9000 592 .
.
2/ Layari www.moodrepublik.com .
.
.
.
Lebih 100 Juta Ringgit Malaysia terotasi ke dalam usahawan usahawan @MoodRepublik sejak 2014 hasil perbelanjaan 7 juta rakyat Malaysia ke 97 event kami sejak 2014 ! Jadilah salah seorang dari 8000 alumni usahawan kami !
.
Ingat Nak Berniaga, Ingat Mood Republik !.
.
Lupakannn yg lain ! ๐Ÿ’‹.
.
TAG kwn kwn circle bisnes yg anda nk bantu & SHARE post ni skrg okey !.
.
#moodrepublik
#festivalfesyenterbaikmalaysia
#festivalfesyendankecantikannomborsatumalaysia

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

Saling ingat memperingati. Insha Allah.
.
Ingat waktu solat harian, Ingat Mood Republik ๐Ÿ™๐Ÿป

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
.
Membuat orang lain menyukai anda itu merupakan hal sangat sulit. .
.
Namun jangan pernah putus asa untuk terus menyenangkan orang lain.
.
.
Senyum itu adalah ibadah, jadi berikanlah senyuman terbaik untuk memberi aura positif anda kepada semua orang. Semoga bermanfaat.๐Ÿ˜Š
.
.
Betul ke betul ?!
.
Nak madah lagi ?!
.
Click #madahmoodrepublik

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
Dalam hidup, tiada istilah terlambat ! Apa yg anda fikir, apa yg anda rasa, apa yg anda ucap, apa yg anda buat; semua nya adalah DOA .
.
Sukses itu ada dalam diri. Ia pasti akan datang andai anda punya keinginan / NAK yg sgt tinggi. Kerana ALLAH tak kejam. Dia pasti akn beri andai kita bersedia utk terima. Cari ilmu dan buat tindakan yg betul !.
.
Tag kwn kwn yg anda sayang dan nk inspirasikan hidup mereka .
.
โค๏ธ
.
.
#madahmoodrepublik

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
Betul ke betul ?!
.
Nak madah lagi ?!
.
Click #madahmoodrepublik

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
2 tahun DSV follow jer, mana mana lokasi pn pasti beliau muncul !.
.
Sape tak kenal DSV ! Beliaulah Ratu sponsor program program gah di Malaysia. Figura gigih ini punya follower tegar JUTAAN di media sosial. DSV memilih LIVE EVENTS / FESTIVAL sbg medan utk pelanggan merasa dan lihat sendiri produk keluaran DSV .
.
.
Nak berbisnes perlukan ilmu. Nak dunia, nak akhirat pn perlukan ilmu. Jika org lain boleh capai mengapa tidak kita ? Apa strategi marketing utk tarik pelanggan sebelum, dan semasa event/launching/sales di booth atau kedai. Buat lah sales di mana pon, tanpa ilmu, tanpa persediaan dan planning, pasti tak sukses.
.
.
Kepakaran Mood Republik ยฎ๏ธ๏ธ adalah menyediakan platform berurusniaga secara offline iaitu FESTIVAL , dan membawa ratusan ribu hingga jutaan pengunjung datang ke setiap serta telah terbukti sejak 2014! Bayangkan apa impak ratusan ribu bakal pelanggan dtg yakni ready database, melihat dan feel sendiri produk anda ! .
.
Anda USAHAWAN? Nak tahu bagaimana Mood Republikยฎ๏ธ๏ธ boleh bantu anda capai revenue sasaran utk 2018 ?!.
.
Hubungi kami sekarang
.
010 409 4002 .
.
010 409 4002 .
.
010 409 4002 .
.
Layari www.moodrepublik.com .
.
Dh dgr dan dh dpt TIPS tu share3 laaa dgn circle bisnes anda okey !.
.
Ingat Nak Berniaga, Ingat Mood Republik ! Lupakannnn yg lain ๐Ÿ’‹.
.
#moodrepublik
#resultmatters
#moodrepublikentrepreneursdiary
.
#ajl32

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
.
INGAT SHOPPING , INGAT MOOD REPUBLIK ! LUPAKAN YANG LAIN ๐Ÿ˜˜
.

Asia's No1 Fashion&Beauty Fest (@moodrepublik)

.
Kita selalu โ€œ take things for granted โ€œ , hidup ini bukan sekadar ceritera kisah tentang kita, tapi di sebalik kehidupan dan rentetan ceritera pasti ada insan insan yg susah, senang, sakit, gembira yg pasti dia ada .
.
Take time today to just think about anyone amazing in your life and be thankful. Tag them !.
.
A wonderful journey of life by @laurabpilates .
.
โค๏ธ
More...