MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my) [similar]

🍭MY BOTTLE CLEARANCE SALE!!! 🛍️ Walk in @thegerobokvendors 🏹 ALL READY STOCK, ALL NATURAL! 📱 whatsapp +6012 746 3950 🍀 SSM REGISTERED

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Kalau dah jatuh cinta dengan Royal Beauty Water, gi travel pon tak boleh tinggal tau!
Jom dapatkan set Royal Beauty Water yang sesuai untuk semua jenis kulit! Bunuh kuman, buang kulit mati, buang jerawat, kulit glowing, atasi masalah kulit berminyak. Eh macam2 lah! ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#alhamdulillah
#naturalskinsolution
#naturalproduct

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah #feedbackwaterbottlemy
Alhamdulillah, Royal Beauty Water ni makin mendapat sambutan sebab semua dah rasa sendiri kebaikan mist serba boleh ni. Bukan shj dapat mengatasi masalah kulit berminyak, kulit kering & bermasalah, RBW juga mampu merawat luka & pelbagai masalah kulit termasuk kudis & scalp psoriasis!

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Yang dah rasa sendiri kelebihan RBW memang taknak patah balik dah & taknak produk lain dah.
Imagine lah sembur2 kat muka, terkena mata tak pedih. Kulit makin sihat, boleh sembur kat bunga juga untuk kesegaran (bukti kukuh yang RBW ni tak ada chemical!) & selamat even untuk bayi.
Yang ada kulit kering, berjerawat, berminyak, eczema, psoriasis, memang akak recommend sangat2 guna RBW ni tau!

JOM ORDER SEBELUM CUTI PANJANG CHINESE NEW YEAR 😱 ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah sape2 yang berminat dgn Royal Beauty Water ni boleh whatsapp akak cepat sebab dah nak chinese new year ni nanti pos cuti, akak pon nak bercuti jugak 😂😂 Alhamdulillah, luka cepat kering cepat sembuh. Ha bawah mata tau jangan main2, tempat sensitive ni. Tapi dengan Royal Beauty Water, 2 hari je settle. Elok. Alhamdulillah
Jom rasa sendiri kelebihan Royal Beauty Water yg menjadi kegilaan ramai ni. Tak cuba tak tahu, dah cuba tak mahu tukar produk lain dah 😘

Dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

LINE BOTTLE CLEARANCE SALE
Normal Price : RM 25.00 exclude postage

NOW : RM 18.00 ONLY **free pouchbag** (Exclude postage) 🎶 Easy to use 🎶 Long Lasting 🎶 High Quality 🎶 Size : 6.5cm x 19cm 🎶 Temperature resistance : below 60 🎶 Capacity : 500ml .

Miracle C
1x = RM 30.00
2x = RM 50.00 (Exclude postage)
4x = RM 100.00 FREE POSTAGE SM! . .
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
.

#sayajualmiracleC
#sayajual #sayajualmybottle #mybottle #serbukvitaminc #mybottlemurah #sayajualmybottlemurah #mybottlemurahmalaysia #mybottlemalaysia #mybottleborong #borongmybottle #mybottleborongmalaysia #bazarpaknil

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

MY BOTTLE MATTE CLEARANCE SALE
Normal Price : RM 25.00 exclude postage

NOW : RM 18.00 ONLY **free pouchbag** (Exclude postage) 🎶 Easy to use 🎶 Long Lasting 🎶 High Quality 🎶 Size : 6.5cm x 19cm 🎶 Temperature resistance : below 60 🎶 Capacity : 500ml .

Miracle C
1x = RM 30.00
2x = RM 50.00 (Exclude postage)
4x = RM 100.00 FREE POSTAGE SM! . .
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
.

#sayajualmiracleC
#sayajual #sayajualmybottle #mybottle #serbukvitaminc #mybottlemurah #sayajualmybottlemurah #mybottlemurahmalaysia #mybottlemalaysia #mybottleborong #borongmybottle #mybottleborongmalaysia #bazarpaknil

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

MY BOTTLE CLEARANCE SALE
Normal Price : RM 22.00 exclude postage

NOW : RM 15.00 ONLY **free pouchbag** (Exclude postage) 🎶 Easy to use 🎶 Long Lasting 🎶 High Quality 🎶 Size : 6.5cm x 19cm 🎶 Temperature resistance : below 60 🎶 Capacity : 500ml .

Miracle C
1x = RM 30.00
2x = RM 50.00 (Exclude postage)
4x = RM 100.00 FREE POSTAGE SM & FREE GIFT! . .
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
.

#sayajualmiracleC
#sayajual #sayajualmybottle #mybottle #serbukvitaminc #mybottlemurah #sayajualmybottlemurah #mybottlemurahmalaysia #mybottlemalaysia #mybottleborong #borongmybottle #mybottleborongmalaysia #bazarpaknil

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah #feedbackwaterbottlemy
Korang yang nak join postage harini cepat2 whatsapp akak tau! 🔭 +6012 746 3950
🔭 +6012 746 3950
🔭 +6012 746 3950

sebab postage last sebelum chinese new year adalah hari khamis tapiiii kalau pos harini, insyaAllah by esok atau selasa sampai. So korang pon dah boleh concentrate kat holiday korang 😘😘😘 Miracle'C
1 : RM30sm/RM35ss
2 : RM50sm/RM55ss
3 : RM75sm/RM80ss
☝🏻Price exclude postage 📦 Postage add RM 7.00 Seluruh Malaysia!

PREMIUM SET
4 : RM100sm/RM110ss
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA + FREE GIFT! 🎁

#sayajualmiracleC #sayajualmiraclecwhite #serbukvitaminC #vitaminCmurah #vitamincasli #tanpakolagen #tanpabahankimia #sayajualprodukkecantikkan #sayajualmurah #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #rawatanparut #buangjerawat

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah #feedbackwaterbottlemy
Miracle'C
1 : RM30sm/RM35ss
2 : RM50sm/RM55ss
3 : RM75sm/RM80ss
☝🏻Price exclude postage 📦 Postage add RM 7.00 Seluruh Malaysia!

PREMIUM SET
4 : RM100sm/RM110ss
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA + FREE GIFT! 🎁

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah feedback memberansangkan dari customer!

Menarik kan? Banyak lagi benefit Miracle'C dan korang boleh jenguk #feedbackwaterbottlemy untuk testimoni pelanggan kami!

Miracle'C
1 : RM30sm/RM35ss
2 : RM50sm/RM55ss
3 : RM75sm/RM80ss
☝🏻Price exclude postage 📦 Postage add RM 7.00 Seluruh Malaysia!

PREMIUM SET
4 : RM100sm/RM110ss
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA + FREE GIFT! 🎁
.

Berat : 25gm ( sebulan penggunaan ) 🍋 Whatsapp +6012 746 3950
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
#mybottlemurah
#facial #detox #diyfacial #kelebihanlemon #miracleC #diymist #miracleCwhite #caragunamiracleC #miracleCdiy #detox #mybottlemurah #sayajualmiracleC #cantikmurah #vitaminmurah #whiteningbooster #whiteningmurah #detoxmurah #detoxsenang #botoldetoxmurah

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Soalan lazim tentang Miracle'C yang akak selalu dapat :
Bagaimana nak makan?
Bila nak makan?
Kenapa nak kena makan?
.
.
Macam mana nak makan?
macam2 cara tau untuk korang semua consume vitamin ni. Paling senang? Campurkan 1 sudu miracle'c dengan air kosong. cara lain?
Whatsapp +6012-746 3950 nnti akak bagi cara guna okayyy

Bila nak makan?
Best consumed masa pagi2. dan MINUM AT LEAST 2LITER AIR SEHARI tau! nak makan malam pon okay, tapi kami galakkan pagi so korang boleh minum air yang banyak sepanjang hari.
Kenapa kena makan?
ramai yang tak tahu tapi vitamin C adalah antara vitamin yang kita perlu consume setiap hari sebab badan kita tak store atau hasilkan vitamin C pon. Tapi, ikut dosage yang kami bagi dan elakkan makan vitamin C berlebihan (Tak kira lah vitamin C jenama apa pon tau!) .

so, dah terjawab persoalan korang? jom order Miracle'C sebab denganharga yang sangat berpatutan ni, korang akan dapat banyak sgt kebaikan!

Miracle'C
1 : RM30sm/RM35ss
2 : RM50sm/RM55ss
3 : RM75sm/RM80ss
☝🏻 Price exclude postage
Postage add RM 7.00 seluruh Malaysia! 😘

PREMIUM SET
4 : RM100sm/RM110ss
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🎂🎂🎂 🦄 whatsapp +6012-746 3950
🦄 whatsapp +6012-746 3950
🦄 whatsapp +6012-746 3950

#sayajualvitamin #makanankesihatan #sihatselalu #sayyajualmiraclec #sayajualvitamin #sayajualvitaminc #vitaminC #vitamincmurah #bazarpaknilprodukkesihatan #bazarpaknilprodukkecantikan #bebasjerawat #bebasparut #ubatjerawat

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Ramai yang tak tahu cara paling senang untuk buat detox water yang berkesan ialah- tambah 1/2 sudu Miracle'C pada air detox korang. Senang je!
Dan ramai juga yang tak ada masa nak potong2 buah n buat detox water, korang boleh bancuh dengan air biasa, atau letak 1/2 sudu dalam tropicana twister, ribena, sunquick. Rasa minuman korang tu pon akan makin umphhh tau!
Tak percaya? Nanti balik cuba dulu, thank me later!

Miracle'C
1 : RM30sm/RM35ss
2 : RM50sm/RM55ss
3 : RM75sm/RM80ss
☝🏻Price exclude postage 📦 Postage add RM 7.00 Seluruh Malaysia!

PREMIUM SET
4 : RM100sm/RM110ss
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA + FREE GIFT! 🎁 .

Sebotol tahan sebulan tau. Murah kan? 🍋 Whatsapp +6012 746 3950
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
#mybottlemurah
#facial #detox #diyfacial #kelebihanlemon #miracleC #diymist #miracleCwhite #caragunamiracleC #miracleCdiy #detox #mybottlemurah #sayajualmiracleC #cantikmurah #vitaminmurah #detoxmurah #detoxsenang #botoldetoxmurah #serbukvitaminC

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Kenapa kita perlu detox?
1. Buang toksin dalam badan (PENTING!)
2. Mencegah penyakit kronik
3. Meningkatkan sistem imunisasi badan
4. Menurunkan berat badan
5. Melambatkan proses penuaan
6. Menambah tenaga
7. Membuatkan kulit glowing dan berseri-seri
8. Kesihatan yg lebih optimum
9. Memudahkan penyerapan nutrients ke dalam badan
Miracle'C
1 : RM30sm/RM35ss
2 : RM50sm/RM55ss
3 : RM75sm/RM80ss
☝🏻Price exclude postage 📦 Postage add RM 7.00 Seluruh Malaysia!

PREMIUM SET
4 : RM100sm/RM110ss
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA + FREE GIFT! 🎁 .

Sebotol tahan sebulan tau. Murah kan? 🍋 Whatsapp +6012 746 3950
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
🍋 Whatsapp +6012 746 3950
#mybottlemurah
#facial #detox #diyfacial #kelebihanlemon #miracleC #diymist #miracleCwhite #caragunamiracleC #miracleCdiy #detox #mybottlemurah #sayajualmiracleC #cantikmurah #vitaminmurah #detoxmurah #detoxsenang #botoldetoxmurah #serbukvitaminC

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Last call jamel white!!! Rm 25.00 sahaja 😘

Mini tote bag!
Material : Canvas
Lining material (inside) : polyester- cotton
Internal : 1 zipped pocket for handphone or coins
Foldable
Size (cm) : 25 x 3.5 x 32

Price RM 25.00 each
Postage add RM 7.00 semenanjung, RM 10.00 ss.

LIMITED STOCK! First come first serve tau! 🔥 Whatsapp +6012 746 3950
🔥 Whatsapp +6012 746 3950
🔥 Whatsapp +6012 746 3950

#begmurah #sayajualbeg #begcomel #begmurahmalaysia #sayajualbegmurah #canvasbag #begcanvas #begmurahmalaysia #begcomelsangat #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #sale #salebeg #begsale

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Reminder untuk korang~ digalakkan place order untuk join postage ahad ni sebab last postage khamis depan (26.01.2017) sebab lepastu akak nak bercuti sakan, dan sambung aktiviti pos pada 02.02.2017. Alang2 pejabat pos tutup, akak pon nak berjalan hihi~
So siapa yang nak place order tu, cepat2 yaaa sebelum cuti chinese new year. #miracleCwhite #miracleC #royalbeautywater #begcanvasmurah #handbagmurah #mybottle #handbag

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk anak2 yg kulit sensitif, allergy, eczema, gatal2 juga boleh dibantu dengan ROYAL BEAUTY WATER SET especially yang label merah tu ( antiseptic ).. insyaAllah boleh solve dengan izin ALLAH😊 tak percaya boleh cuba sendiri💦
'
'
.
Jom dapatkan Royal Beauty Water dengan harga : ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
feedbackwaterbottlemy #feedbackRBW
#royalbeautywater
#testimonyroyalbeautywater
#beautywater
#antiseptic
#naturalproduct
#chemicalfree

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Ha sama lah macam akak, akak pon selalu bawak spray 2.5 ni tau. Maklumlah, rabun ni tak lekang spec dengan mata. Kalau selalu sangat pakai, tak bersihkan, gatal habis mata tau! Tapi kalau dalam kereta mcmtu, macam mana nak bersihkan kan?

Sembur je ph2.5 & lap dengan kain spec. Settle. Spec bersih n mata tak gatal2 lagi tau! Boleh juga kalau korang nak sembur kat sunglasses korang 😎

Nak tahu lebih lanjut? 🌈 Whatsapp +6012 746 3950 🌈 whatsapp +6012 746 3950
🌈 whatsapp +6012 746 3950

#sayajualmist #sayajualfacemist #antijerawat #bunuhkuman #bunuhkumannatural #sayajualRBW #sayajualbeautywater #sayajualmurah #sayajualmirahmalaysia #sayajualmistmurah #sayajualmistnatural #bunuhkuman #buangjerawat

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, dalam 4 hari dah mula nampak kesan memberansangkan! Jangan cakap akak tak belanja #testimoniRBW tau!

Untuk yang berminat dengan RBW ni , korang boleh whatsapp akak ya! 🌈 whatsapp +6012 746 3950
🌈 whatsapp +6012 746 3950
🌈 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeauty #royalbeautywater #sayajualmurah #sayajualmist #sayajualmistmuka

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

MANFAAT ROYAL BEAUTY WATER. Sangat serbaguna!! Beauty water mempunyai ph di antara pH 4.0 - pH 6.0. Beauty water mempunyai kegunaan yang meluas termasuklah kecantikan, kesihatan & pembersihan.

14 Kebaikan dan Manfaat Beauty Water Untuk Kecantikan termasuklah:

1. Boleh merawat masalah resdung, jerawat dan jeragat (guna acidic water)

2. Menghilangkan dan mengurangkan jerawat (guna acidic water). 3. Melembab dan menegangkan kulit anda.

4. Menjadikan anda awet muda dengan melambatkan proses penuaan.

5. Mengelakkan kulit kusam dan kering.

6. Membantu mencuci dan mengecilkan liang pori (liang roma). 7. Boleh digunakan sebagai toner untuk mekap.

8. Berkesan untuk mengurangkan atau menghilangkan rasa mengantuk.

9. Membantu memudarkan pigmentasi pada kulit muka terutamanya akibat cahaya matahari.

10. Mengurangkan kerengsangan pada kulit sensitif kerana beauty water bersifat sejuk.

11. Sel kulit mati lebih cepat diperbaharui dengan meningkatkan tahap metabolisma kulit anda.

12. Mengstabilkan pH untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.

13. Membantu mengurangkan migrain.

14. Sangat sesuai untuk wanita, lelaki & semua peringkat umur termasuk bayi!

Jom borong sementara harga murah ni 😱😍😘 price : ❄️BASIC set 2 botol [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL set *3 botol (oily/open pores/pimple)Dan RM 60.00
Price exclude postage 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman
More...