MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my) [similar]

🍭PROMO SUPER MURAH! MIX ANY ITEM = FREE POSTAGE SM! πŸ›οΈ Walk in @thegerobokvendors 🏹 ALL READY STOCK! πŸ“± whatsapp +6012 746 3950 πŸ€ SSM REGISTERED

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Ulcer pon cepat sembuh sbb yg merah tu bunuh kuman tau!

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Lelaki perempuan semua boleh guna Royal Beauty Water, dan yang paling penting ia selamat untuk bayi juga!

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Alhamdulillah, terima kasih yang support Royal Beauty Water ni. Bukan sahaja untuk kecantikan, malah untuk kesihatan tau! .
'

Mana yang tak tahu lagi, selain basic set, kami juga ada jual full set 200ml dan travel set 100ml tau! Ada juga mist limited edition- Pink Rose & Peppermint. Spray je bau rose, tenang sangat! Dan untuk peppermint pulak, memang tersangatlah berkesan untuk mengecutkan jerawat 😱 .
" .
Selain boleh digunakan sebagai make up spray, 2-2 limited edition ni baik untuk eczema juga tau. Jangan risau sebab spray ni 100% water based dan tiada bahan kimia. Selamat, even for babies!
.

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00
❄️ LIMITED EDITION PINK ROSE / PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Beauty water in Rose!
Wah wah wah. Full set RBW dengan Pink Rose beauty water! Selling fast! Limited time only = beli full set RBW + Limited Edition Beauty Water (Pink Rose or Peppermint) dapat free postage semenanjung! Ss add RM 5.00 sahaja 😘

Meh akak nak terangkan Cara Penggunaan Royal Beauty Water :

1. Semburkan Beauty Water 3 - 4 kali sehari atau lebih. Jika wajah bermasalah/jerawat/jeragat, semburkan acidic water pada tempat bermasalah sahaja & biarkan 30 saat kemudian semburkan Beauty Water & biarkan kering sendiri.

2. Gunakan selepas membersihkan wajah / tengahari / sebelum tidur. (Boleh digunakan sebagai penyegar selepas make up). 3. Boleh juga disemburkan pada rambut untuk melebatkan merawat rambut anda. (sembur pada kepala jika resdung/kerak) di kepala & migrain.
#

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Seronoknya bila guna produk yg boleh rawat masalah kulit kita, tapi at the same time produk tu selamat, 100% natural, chemical free & selamat even untuk baby!
Ada eczema, kulit kering, kulit kusam, nak kulit glowing, nak luka cepat sembuh? Serius banyak sangat kegunaan Royal Beauty Water ni!
Interested? Jom order!
ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkesihatan #beautywater #beautywater #mistmuka #ubateczema #sayajualmurah #sihatcantik #rawatluka #bunuhkuman

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Korean style mini bag
Material : PU
Bags hardness: soft
Size: Length 21cm Height 17cm Width 5.5cm
Price RM 20.00 each
Postage add RM 7.00 semenanjung, RM 10.00 ss.

LIMITED STOCK! First come first serve tau!
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950

#begmurah #sayajualbeg #begcomel #begmurahmalaysia #sayajualbegmurah #canvasbag #begcanvas #begmurahmalaysia #begcomelsangat #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #sale #salebeg #begsale #begkorea

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Korean style mini bag
Material : PU
Bags hardness: soft
Size: Length 21cm Height 17cm Width 5.5cm
Price RM 20.00 each
Postage add RM 7.00 semenanjung, RM 10.00 ss.

LIMITED STOCK! First come first serve tau!
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950

#begmurah #sayajualbeg #begcomel #begmurahmalaysia #sayajualbegmurah #canvasbag #begcanvas #begmurahmalaysia #begcomelsangat #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #sale #salebeg #begsale #begkorea

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Korean style mini bag
Material : PU
Bags hardness: soft
Size: Length 21cm Height 17cm Width 5.5cm
Price RM 20.00 each
Postage add RM 7.00 semenanjung, RM 10.00 ss.

LIMITED STOCK! First come first serve tau!
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950

#begmurah #sayajualbeg #begcomel #begmurahmalaysia #sayajualbegmurah #canvasbag #begcanvas #begmurahmalaysia #begcomelsangat #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #sale #salebeg #begsale #begkorea

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Nak feedback? Click #feedbackwaterbottlemy and get ready to be amazed on how Miracle'C works on your body & skin!

100% semula jadi, 100% ekstrak buah-buahan termasuk Lemon yang mempunyai banyak kelebihan pada harga yang sangat berpatutan! Student pon mampu cantik tau πŸ˜‰
. .
MIRACLE'C ( *30gm* ) :
1 botol RM30sm/RM35ss
2 botol : RM60sm/RM70ss
πŸ‘†πŸ»EXCLUDE POSTAGE

Nak jimat? Jom pakat beli ramai-ramai!
PREMIUM SET
🌈 3 botol : RM80sm/RM90ss
β€’ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🌈 4 botol : RM100sm/RM110ss
β€’ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
β€’FREE BOX β€’ FREE GIFT! 😘

Sebotol Miracle'C tahan sebulan penggunaan 😘 ⏰ whatsapp +6012 746 3950
⏰ whatsapp +6012 746 3950
⏰ whatsapp +6012 746 3950
#mybottlemurah
#facial #detox #diyfacial #kelebihanlemon #miracleC #diymist #miracleCwhite #caragunamiracleC #miracleCdiy #detox #mybottlemurah #sayajualmiracleC #cantikmurah #vitaminmurah #whiteningbooster #whiteningmurah #detoxmurah #detoxsenang #botoldetoxmurah #serbukvitaminc

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Nak feedback? Click #feedbackwaterbottlemy and get ready to be amazed on how Miracle'C works on your body & skin!

100% semula jadi, 100% ekstrak buah-buahan termasuk Lemon yang mempunyai banyak kelebihan pada harga yang sangat berpatutan! Student pon mampu cantik tau πŸ˜‰
. .
MIRACLE'C ( *30gm* ) :
1 botol RM30sm/RM35ss
2 botol : RM60sm/RM70ss
πŸ‘†πŸ»EXCLUDE POSTAGE

Nak jimat? Jom pakat beli ramai-ramai!
PREMIUM SET
🌈 3 botol : RM80sm/RM90ss
β€’ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🌈 4 botol : RM100sm/RM110ss
β€’ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
β€’FREE BOX β€’ FREE GIFT! 😘

Sebotol Miracle'C tahan sebulan penggunaan 😘 ⏰ whatsapp +6012 746 3950
⏰ whatsapp +6012 746 3950
⏰ whatsapp +6012 746 3950
#mybottlemurah
#facial #detox #diyfacial #kelebihanlemon #miracleC #diymist #miracleCwhite #caragunamiracleC #miracleCdiy #detox #mybottlemurah #sayajualmiracleC #cantikmurah #vitaminmurah #whiteningbooster #whiteningmurah #detoxmurah #detoxsenang #botoldetoxmurah #serbukvitaminc

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

What is Miracle'C White?

Miracle'C white adalah serbuk vitamin C yang 100% ekstrak buah, selamat digunakan, mempunyai lebih 30 kelebihan pada harga yang mampu dimiliki!
Dengan RM 30.00 sebotol (sebotol tahan sebulan), anda boleh dapatkan :

Kulit yang cantik, rambut & kuku yang kuat, kesihatan dalaman yang terpelihara, hormon yang stabil, serta imuniti tubuh yang lebih tinggi!
Menarik kan? Banyak lagi benefit Miracle'C dan korang boleh jenguk #feedbackwaterbottlemy untuk testimoni pelanggan kami!

MIRACLE'C ( *30gm* ) :
1 botol RM30sm/RM35ss
2 botol : RM60sm/RM70ss
πŸ‘†πŸ»EXCLUDE POSTAGE

Nak jimat? Jom pakat beli ramai-ramai!
PREMIUM SET
🌈 3 botol : RM80sm/RM90ss
β€’ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🌈 4 botol : RM100sm/RM110ss
β€’ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
β€’FREE BOX β€’ FREE GIFT! 😘 .
πŸ‹ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ‹ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ‹ Whatsapp +6012 746 3950
#mybottlemurah
#facial #detox #diyfacial #kelebihanlemon #miracleC #diymist #miracleCwhite #caragunamiracleC #miracleCdiy #detox #mybottlemurah #sayajualmiracleC #cantikmurah #vitaminmurah #whiteningbooster #whiteningmurah #detoxmurah #detoxsenang #botoldetoxmurah

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Assalamualaikum people!
Siapa selalu nak buat facial tapi tak sempat, kita geng! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tapi ada cara mudah sgt tau nak buat facial guna Miracle'C ni.

HOMEMADE FACIAL
Mix a pinch of Miracle C with a little bit of water (sikit shj tau!)
Put it on your face for 10 minutes and rinse.

Bagi yg ada mslh jerawat or resdung,seminggu sapu 2 or 3 kali sahaja tau! Jangan lebih, nnti kulit terkejutπŸ˜‚
Tapi kalau normal skin blh sapu stiap hari. InsyaAllah kulit lebih cerah.
.
MIRACLE'C ( *30gm* ) :
1 botol RM30sm/RM35ss
2 botol : RM60sm/RM70ss
πŸ‘†πŸ»EXCLUDE POSTAGE

Nak jimat? Jom pakat beli ramai-ramai!
PREMIUM SET
🌈 3 botol : RM80sm/RM90ss
β€’ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🌈 4 botol : RM100sm/RM110ss
β€’ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
β€’FREE BOX β€’ FREE GIFT! 😘 .
Sebotol tahan sebulan tau. Murah kan? πŸ‹ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ‹ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ‹ Whatsapp +6012 746 3950
#mybottlemurah
#facial #detox #diyfacial #kelebihanlemon #miracleC #miracleCwhite #caragunamiracleC #miracleCdiy #detox #mybottlemurah #sayajualmiracleC #serbukvitaminC

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Stress bila makan macam2 supplement tapi tak berkesan. Tapi korang dah cuba detox tak? Jom detox untuk buang kotoran dalam badan n memudahkan proses penyerapan supplement tu ke dalam badan korang. Bila supplement mudah diserap, barulah nampak kesan! .
#
Nak turun berat badan dengan lebih mudah pon, detox!
Minum 1 gelas air lemon setiap pagi, and you're one step closer. Tapi takkan la stiap pagi nak kena bangun awal semata2 nak potong limau, bancuh air semua tu?
Worry no more! Dengan Miracle'C, bangun lambat pon boleh, malas sangat, tgh duduk2 kat opis / class pon boleh tau!
campurkan je 1/2 sudu Miracle'C dgn air kosong (air kotak atau air lemon tea lipton pon boleh!) Klau ada #mybottle lg senang! Goncang2 terus minum~ tgh dduk2 pon boleh flush out semua toxin tu, untungnya kan?
MIRACLE'C ( *30gm* ) :
1 botol RM30sm/RM35ss
2 botol : RM60sm/RM70ss
πŸ‘†πŸ»EXCLUDE POSTAGE

Nak jimat? Jom pakat beli ramai-ramai!
PREMIUM SET
🌈 3 botol : RM80sm/RM90ss
β€’ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🌈 4 botol : RM100sm/RM110ss
β€’ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
β€’FREE BOX β€’ FREE GIFT! 😘 πŸ‹ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ‹ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ‹ Whatsapp +6012 746 3950
#mybottlemurah
#facial #detox #diyfacial #kelebihanlemon #miracleC #diymist #miracleCwhite #caragunamiracleC #miracleCdiy #detox #mybottlemurah #sayajualmiracleC #cantikmurah #vitaminmurah #detoxmurah #detoxsenang #botoldetoxmurah

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Jom buat toner dengan Miracle'C!
ingredients for the Skin Brightening Toner:
πŸ‹1/4 spoon of Miracle'C πŸ‹3ml Water
πŸ‹Small mist bottle (kat Watson's / guardian / daiso ada jual tau! )

Combine all ingredients and done! Senang kan? Boleh guna setiap hari, selepas cuci muka, lepas makeup (untuk glowing skin) atauu tgh dduk kat office/class pon boleh sebab toner ni sangat refreshing tau!
Use in 2 or 3 days only. Kenapa? Sebab Miracle'C mmg 100% asli & TANPA BAHAN KIMIA! Seeloknya tukar setiap 2 hari (lg elok kalau simpan dalam peti sejuk) Atau buat hari2 πŸ˜‚
.
MIRACLE'C ( *30gm* ) :
1 botol RM30sm/RM35ss
2 botol : RM60sm/RM70ss
πŸ‘†πŸ»EXCLUDE POSTAGE

Nak jimat? Jom pakat beli ramai-ramai!
PREMIUM SET
🌈 3 botol : RM80sm/RM90ss
β€’ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA 🌈 4 botol : RM100sm/RM110ss
β€’ FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
β€’FREE BOX β€’ FREE GIFT! 😘

Sebotol Miracle'C tahan sebulan penggunaan 😘 ⏰ whatsapp +6012 746 3950
⏰ whatsapp +6012 746 3950
⏰ whatsapp +6012 746 3950 #mybottlemurah
#facial #detox #diyfacial #kelebihanlemon #miracleC #miracleCwhite #caragunamiracleC #miracleCdiy #detox #mybottlemurah #sayajualmiracleC #detoxmurah #detoxmudah #detoxsenang

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Mini tote bag!
Material : Canvas
Lining material (inside) : polyester- cotton
Internal : 1 zipped pocket for handphone or coins
Foldable
Size (cm) : 25 x 3.5 x 32

Price RM 25.00 each
Postage add RM 7.00 semenanjung, RM 10.00 ss.

LIMITED STOCK! First come first serve tau! πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950

#begmurah #sayajualbeg #begcomel #begmurahmalaysia #sayajualbegmurah #canvasbag #begcanvas #begmurahmalaysia #begcomelsangat #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #sale #salebeg #begsale

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Mini tote bag!
Material : Canvas
Lining material (inside) : polyester- cotton
Internal : 1 zipped pocket for handphone or coins
Foldable
Size (cm) : 25 x 3.5 x 32

Price RM 25.00 each
Postage add RM 7.00 semenanjung, RM 10.00 ss.

LIMITED STOCK! First come first serve tau! πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950

#begmurah #sayajualbeg #begcomel #begmurahmalaysia #sayajualbegmurah #canvasbag #begcanvas #begmurahmalaysia #begcomelsangat #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #sale #salebeg #begsale

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Mini tote bag!
Material : Canvas
Lining material (inside) : polyester- cotton
Internal : 1 zipped pocket for handphone or coins
Foldable
Size (cm) : 25 x 3.5 x 32

Price RM 25.00 each
Postage add RM 7.00 semenanjung, RM 10.00 ss.

LIMITED STOCK! First come first serve tau! πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950
πŸ”₯ Whatsapp +6012 746 3950

#begmurah #sayajualbeg #begcomel #begmurahmalaysia #sayajualbegmurah #canvasbag #begcanvas #begmurahmalaysia #begcomelsangat #sayajualmurah #sayajualmurahmalaysia #sale #salebeg #begsale

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

"The only skincare that suits me since I have a very sensitive skin. So glad that I've finally discovered a zero chemical product that actually works! Cant live without this complete set! ❀️" Yeyy she loves the RBW so much...so do we!! Thank you so much sister😊😘 ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00

Price exclude postage
Recommended set : FULL SET200ml 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#alhamdulillah
#naturalskinsolution
#naturalproduct

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Untuk yang ada masalah kulit seperti eczema, psoriasis dsb juga insyaAllah mampu dibantu dengan RBW ya.. dengan izin ALLAH, pesakit psoriasis ni lega sangat2 masalah & penderitaan nya selama ini mempunyai solusi akhirnya, semuanya dengan izin ALLAH .

ROYAL BEAUTY WATER ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 ✈️ Postage add RM 7.00 sm, RM 10.00 ss 🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950
🍬 whatsapp +6012 746 3950

#eczema
#psoriasis
#jerawat
#royalbeautywater
#semuadenganizinNya #beautywater #royalbeautywater #rawateczema #eczema #ubateczema #rawatjerawat #ubatjerawat

MYBOTTLE,MIRACLE'C,BEAUTYWATER (@waterbottle.my)

Kalau dah jatuh cinta dengan Royal Beauty Water, gi travel pon tak boleh tinggal tau!
Jom dapatkan set Royal Beauty Water yang sesuai untuk semua jenis kulit! Bunuh kuman, buang kulit mati, buang jerawat, kulit glowing, atasi masalah kulit berminyak. Eh macam2 lah! ❄️BASIC SET 200ml [normal/ dry skin] = RM 40.00 ❄️FULL SET 200ml (oily/open pores/pimple) = RM 60.00
❄️ FULL TRAVEL SET (3 botol, 100ml per bottle) = RM 45.00 🍬LIMITED EDITION PINK ROSE & PEPPERMINT 100ml = RM 40.00 each ✈️ Postage add RM 7.00 semenanjung, RM 10.00 ss 🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950
🏹 whatsapp +6012 746 3950

#sayajual #royalbeautywater #sayajualmist #facialmist #mistmuka #buangjerawat #rawateczema #kulitkering #kulitkusam #naksihat #nakcantik
#testimonyroyalbeautywater
#royalbeautywater
#alhamdulillah
#naturalskinsolution
#naturalproduct
More...