Awesome Boy πŸ’• (@syafikuchan) [similar]

Sm;)e β€’ muhammadsyafiqaiman β€’ TheFreeRuner β€’ AoXm β€’ HaNa β€’ 22.5.2K β€’ Wc: bdkparkour β€’ Vote this video please πŸ‘‡πŸ»

Awesome Boy πŸ’• (@syafikuchan)

Malam ni LAST terawih
Pagi nanti LAST sahur
Esok pulak LAST puasa dan
Maghrib esok LAST berbuka
Harap Ramadhan Tahun Ni
Bukan LAST Untuk Kita Semua
Dalam GURAU ada terkata,
Dalam BICARA terkasar bahasa,
Dalam TINDAKAN terguris rasa,
Dalam HIDUP tak ada yang tak buat dosa.. Satu Syawal menjelang tiba,
Takbir bergema mengegarkan jiwa,
Sekiranya ada salah dan dosa,
Ampun dipinta dihari mulia.
Ketupat pulut di atas para,
Hendak direbus di tepi perigi,
Whatsapp dihantar pengganti kad raya,
Tanda ingatan di Edil Fitri.
* 。 β€’ ˚ ˚ Λ› ˚ Λ› β€’
β€’ ˚Selamatβ˜…* 。 β€’ ˚ ˚ Λ› ˚ Λ› β€’
β€’γ€‚β˜…Hari Raya!β˜… 。* β€’ Λšγ€‚
Β° 。 Β° Λ›ΛšΛ› * _Ξ _____*。*˚
˚ Λ› β€’Λ›β€’Λš */______/~οΌΌγ€‚Λš ˚ Λ›
˚ Λ› β€’Λ›β€’ ˚ | η”°η”° ο½œι–€ο½œ ˚
SELAMAT HARI RAYA EIDIL FITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN...β˜ΊοΈπŸ˜ŠπŸ˜˜πŸ’žπŸ’–πŸ€—πŸ˜‰πŸ˜Šβ˜ΊοΈ

Awesome Boy πŸ’• (@syafikuchan)

Ni hasilnya kalau kena cucuk dgn jarum doktor

Awesome Boy πŸ’• (@syafikuchan)

Seminggu skali je training hm.. Dap πŸ‘ŠπŸ»

Awesome Boy πŸ’• (@syafikuchan)

Don't let me down down down.. πŸ˜†

Awesome Boy πŸ’• (@syafikuchan)

Everyday I'm sad :'(

Awesome Boy πŸ’• (@syafikuchan)

Don't give up just because of what someone said. Use that as motivation to push harder.

Awesome Boy πŸ’• (@syafikuchan)

Jangan lah kita ragu ragu apabila nak buat sesuatu.. huks.. good morning :)

Awesome Boy πŸ’• (@syafikuchan)

Double tap to see something 🀘🏻 my photographer: @hazimoking

Awesome Boy πŸ’• (@syafikuchan)

Deep into that darkness peering. Long I stood there. Wondering fearing doubting... Dreaming dreams no mortal ever dared to dream before.

Awesome Boy πŸ’• (@syafikuchan)

Let's chill πŸ™πŸ» follow @hazimoking kalau nak tngok gambar gambar best πŸ’ͺ🏻

Awesome Boy πŸ’• (@syafikuchan)

Throwback!! How to double back? Kenangan dari 2013 sampai sekarang :) Rindu nak training dgn legend and ma senpai @luqmanhakimmm @athrnzmi @miellysm_ rindu korang πŸ’ͺ🏻

Awesome Boy πŸ’• (@syafikuchan)

Follow @thealphamovements kalau nak beli baju ni ✌🏻
More...