syafiq aiman (@syafikuchan) [similar]

(>_>)

syafiq aiman (@syafikuchan)

Rasanyaa kaki dah baik? 🤔🤔🤔 recording by @_mhabmr_

syafiq aiman (@syafikuchan)

Awal lagi... SPM je punn :P good night

syafiq aiman (@syafikuchan)

Kena tunggu puasa tahun depan tuk dapatkan feel macam ni :(

syafiq aiman (@syafikuchan)

Happy birthday orang sebelah 💕 good luck SPM ✌🏻 #2014

syafiq aiman (@syafikuchan)

Habis semua benda trick hilang !! GG no more syafikuchan.. now syafikuloss 😆 Pray for my legs

syafiq aiman (@syafikuchan)

Tag your friends!! Enjoy this Video ✌🏻 Hope you like it 😎🔥 To @illsome.my thank you for support 🙈 #Mesyafikuchan

syafiq aiman (@syafikuchan)

Style kan baju macam ni 😏 korang boleh tengok kat @illsome.my kalau berminat nak beli ✌🏻 kain sedap dan selesa dipakai 👍🏻👍🏻👍🏻

syafiq aiman (@syafikuchan)

WAAA MAU LAWAN SAMA LU

syafiq aiman (@syafikuchan)

Perkara paling berani yg aku pernah buat 😂👍🏻 pastu kena marah dengan cikgu 😆 happy birthday syafiq 😛

syafiq aiman (@syafikuchan)

Assalamualaikum , Aku di sini ingin mengucapkan selamat menduduki Sijil Pelajaran Malaysia kepada seluruh pelajar tingkatan 5 yang mengambil peperiksaan ini , aku mengambil kesempatan untuk meminta maaf atas segala kesalahan jika ada terlanjur kata , bergurau yang menyakitkan hati (well you know me). Halalkan segala ilmu yang dicurahkan atau apa-apa benda yang belum dihalalkan lagi . Semoga dipermudahkan & tenang semasa menjawab soalan . Buat yang terbaik ok terutama kepada yang rapat dengan aku , aku doakan yang terbaik untuk korang , boleh berjaya sama-sama nanti .

syafiq aiman (@syafikuchan)

Rindu nak have fun dengan korang cam dulu dulu @imanzulhilmi @me_danial @abdazimm_ @bie_bitah

syafiq aiman (@syafikuchan)

Termenung jauh...

syafiq aiman (@syafikuchan)

Spiderman dah penat 🙄 outdoor plak.. dari dulu lagi outdoor tapi tk buat buat 😝 sorry

syafiq aiman (@syafikuchan)

Ahhhhh!!! Twist tk sedap bhai :(

syafiq aiman (@syafikuchan)

Nak tngok video baru syafiq? Teka lagu apa ni :3

syafiq aiman (@syafikuchan)

Video by @_vxmal Thank you for support us 💪🏻💪🏻💪🏻

syafiq aiman (@syafikuchan)

Bila nak tarik double ni haih 🤣
More...