πŸ’²Syafiq AimanπŸ’² (@syafikuchan) [similar]

πŸ’²Syafiq AimanπŸ’² (@syafikuchan)

My last post 😱😱😱πŸ”₯ buat masa ni 😊 tunggu syafiq sehat nanti baru ade video baru πŸ™πŸ» #nopainnogain

πŸ’²Syafiq AimanπŸ’² (@syafikuchan)

Idola kecil ku..πŸ”₯ bila tengok dia beraksi, teringat zaman kecik dulu!! Ty for new generations @zikry_munky budak ni start masa darjah 2. And now dia Darjah 5 tau 😏 haaa ini budak bnyak kering πŸ’ͺ🏻

πŸ’²Syafiq AimanπŸ’² (@syafikuchan)

Ni lah puncanyaaaa πŸ™πŸ»

πŸ’²Syafiq AimanπŸ’² (@syafikuchan)

Gws to me πŸ’ž i love my life 😘

πŸ’²Syafiq AimanπŸ’² (@syafikuchan)

Jumpa lagi next year bro πŸ’™πŸ”₯

πŸ’²Syafiq AimanπŸ’² (@syafikuchan)

Hari Sabtu INI !! Jangan lupa datang ke PKMY kat Cyberjaya πŸ‘ŠπŸ» Jumpa Syafikuchan Di sana ✌🏻 Lokasi nanti akan diberitahu balik nanti nyaaa

πŸ’²Syafiq AimanπŸ’² (@syafikuchan)

How to Do dooo Bak Plip.. Kalau ade sape sape boleh buat Video tutorial details lagi daripada ni.. sila sila.. syafik tk reti sangat.. nu pon cube jer πŸ‘ŠπŸ»

πŸ’²Syafiq AimanπŸ’² (@syafikuchan)

Training this with @ehsanrsln hahahah noiceee πŸ˜‚πŸ‘πŸ» adakah saya dah bole jadi spiderman?

πŸ’²Syafiq AimanπŸ’² (@syafikuchan)

Tamat sudah perjuangan double back 2014 hingga 2017 πŸ‘‹πŸ»πŸ‘‹πŸ»

πŸ’²Syafiq AimanπŸ’² (@syafikuchan)

Lucky πŸ€ siapa pernah skating kt IOI City mall?? So sape sape nak skate skali nanti roger

πŸ’²Syafiq AimanπŸ’² (@syafikuchan)

Lama dah tak buat.. nak kena faham lagi cam mana nak tarik :(

πŸ’²Syafiq AimanπŸ’² (@syafikuchan)

Just be yourself πŸ‘ŠπŸ»πŸ˜πŸ”₯

πŸ’²Syafiq AimanπŸ’² (@syafikuchan)

Jangan risau.. syafiq tak siap lagi edit video :) jangan lupa tngok nanti ❀️
More...