Syafik's (≧ω≦) (@syafikuchan) [similar]

m.syafiq aiman / SPM / team AoXm / I'm freerunning and tricking / NrlFrhn / Wc: bdkparkour / Dota Noob

Syafik's (≧ω≦) (@syafikuchan)

Jumpa syafiq kat flip out jumaat ni ✌🏻😂

Syafik's (≧ω≦) (@syafikuchan)

Tunggu masa je aku comeback daripada injured :)

Syafik's (≧ω≦) (@syafikuchan)

Mula mula try lima!! Pastu tambah satu 🤘🏻 kalau naik 16k tambah lagi satu moto 😝 recording by @zull_akmal12 support by @iman9225 @abdl_min @atoklalala @miellysm_ @njmiasyz @arif.aiman @pej4l @fatinaniss

Syafik's (≧ω≦) (@syafikuchan)

Lama doh tak training 👌🏻😅

Syafik's (≧ω≦) (@syafikuchan)

Bila fans rakam video syafik? Hahah 😂🔥

Syafik's (≧ω≦) (@syafikuchan)

Bila ambik trick dari master scoot.. betul kot eja 😂 ni laa hasilnyaa haha.. dah Lama tak menendang!!

Syafik's (≧ω≦) (@syafikuchan)

Congrats Nina and Farhan ✨ terima kasih sebab jemput kami ke majlis kahwin akak hehe.. Good job Hael Husain sebab nyanyi sedap gila 👏🏻 semoga dapat jumpa lagi ✌🏻

Syafik's (≧ω≦) (@syafikuchan)

Relax 😎 don't worry 😉 nanti syafik post video 😁 photo by @hazimoking

Syafik's (≧ω≦) (@syafikuchan)

Maaf lama tk active.. syafik bz ciked.. Gangster bhai 😎

Syafik's (≧ω≦) (@syafikuchan)

Kami rindu sesama sendiri 💕 sekian lama tak jumpa 😛 selamat hari raya ✨
More...