Ika Nasir (@ika.eqa) [similar]

Menjual produk kesihatan Dan kecantikan Untuk info berkenaaan produk Terus whatsapp πŸ“±+60173748979

Ika Nasir (@ika.eqa)

#HanaHairCare

Assalamualaikum
Mood holiday

Kedai online masih dibuka cuma postage next week baru ada ya.😊
Maaf atas kesulitan

Line tak brapa nak ok.
Kalau ika lambat reply whatsap/inbox messenger harap faham
Tq coz memahami πŸ˜‰

Ika Nasir (@ika.eqa)

Jom kita berdetox cara moden

TEATOX WIT LEMON

Always in my heart

Ika Nasir (@ika.eqa)

Teatox
campuran teh + detok

Campuran herba2 terpilih seperti teh hijau,daun senna,arabic gum dan lemon
Semua mempunyai peranan yang sangat bagus untuk kesihatan yang membantu menjadikan badan anda sihat dan langsing/kacak

Nak cuba?
Meh whatsapp je ika,guide sampai sampai jadi 😍☺️
Juga disediakn dalam pek percubaan (5 sachet) rm10

Ika Nasir (@ika.eqa)

Hantu chocolate?
Apa kata minum minuman chocolate yang super yummy ni

Sedap dan lagi berkhasiat
Sesuai untuk peringkat umur

Terkandung bahan2 yang sangat baik untuk badan dan otak

Minda cergas otak pintar
Wow wow 😍😍😍

Ika Nasir (@ika.eqa)

Perkenalkan produk baru dari Syamelati herbs
😍MIRACLE COFFEA HERBS😍
Gabungan hebat dari krimer tanpa tenusu, kopi arabica, kurma, chia seed, dan senna leaves

Berminat nk try blh wassap ika... rasa yg sangat sedap, org yg xsuka kopi pun blh minum kopi ni, ibu mengandung pun blh minum kopi ni, beri tenaga sepanjang hari... Nak tahu lebih lanjut, blh la roger ika... try sekali confirm puas hati

#teatoxwithlemon
#miraclecoffeaherbs
#losyenpatihaliasyamelati

Ika Nasir (@ika.eqa)

Balik kg jumpa budak bam bam ni.
Ayahanda + ibunda tercinta
Rindu dia kejap je dapat jumpa

Dalam diam ada gak orang kg risik2
Produk kurus/detox
Alhamdulillah rezeki untuk hari ini

InsyaaAllah belian dari ika
I guide u sampai jadi k πŸ˜‰

#lemonex
#teatoxwithlemon
#coffea

Ika Nasir (@ika.eqa)

#throwback
Masa muda remaja
Honeymoon time
2011-2017
Sweet moment 😍😍😍😘😘😘 #mylove
#myhusband

Ika Nasir (@ika.eqa)

With tok ayah
Always miss him
😘😘😘 #loveforever
#mydad
#myloves

Ika Nasir (@ika.eqa)

Bila mana mengantuk sampai
Acah2 ceria bermaya gituuu
.
.
Menunggu kepulangan ayah tersayang
Mood kekonon nak manja2 with ayah lah pula 😘
.
.
Dah ready nak tidur ke tu?
Okeylah selamat malam
Al fatihah untuk mak ayah dan semua sahabat ibu πŸ˜˜πŸ˜‰β˜ΊοΈ #myhero
#myson❀️

Ika Nasir (@ika.eqa)

Alhamdulillah,rezeki tak dijangka
Tq beezmall for the gift

Makin terasa muda je lah sentiasa
Ahaks 😎😎 #gift
#beezmall
#antiaging

Ika Nasir (@ika.eqa)

Yeah coffea herbs ready stok πŸ‘πŸ‘πŸ’ƒπŸ’ƒ
Sesuai bagi mereka2 yang sukakn kopi

Ada tambahan
Chia seed -mengenyangkan
Arabic gum - membantu melambatkan /mengurangkan risiko buah pinggang( diabetes)
Kurma - memberi tenaga
Seena leaves - mencuci sisa2 kotoran
membatu memberikan tenaga dan menjaga kesihatan anda 😎☺️ Bagi mereka yang Ada masalah kesIhatan/buah pinggang/diabetes/kencing manis/darah tinggi
Jangan ragu2 untuk mencuba coffea herbs ni
Insyaa Allah membantu anda
Free consultation
Hubungi ika

http://Www.wasap.my/60173748979/
http://Www.wasap.my/60173748979/
http://Www.wasap.my/60173748979/

#kopi
#herbal
#kurussihat
#langsing
#diet
#misiΓ³n

Ika Nasir (@ika.eqa)

Bila disuruh senyum nampak gigi
Gitulah kejadiannya
.
.
Alahai anak pantang ibu on camera
Laju je menyelit πŸ˜‚πŸ˜‚ #myhero
#mylove

Ika Nasir (@ika.eqa)

Promo trial pack
Promo trial pack
Promo trial pack

Free postage
Free postage
Free postage

http://Www.wasap.my/60173748979/trial
http://Www.wasap.my/60173748979/trial
http://Www.wasap.my/60173748979/trial

Ika Nasir (@ika.eqa)

Alhamdulillah
😊☺️

Ika Nasir (@ika.eqa)

Dah ambil supplement, air masak haruslah minum dengan cukup. 3L sehari πŸ€—

Alahh susah la nak minum 3L terus πŸ˜‘

Jangan risau,ika nak kongsikan dgn korang cara mudah minum air masak 😚

Mudahnya minum air 3Liter Sehari 😍 🍻 Sebelum bangun tidur = 250 ml
🍻 Sebelum subuh = 250 ml
🍻 Selepas Subuh = 250 ml
🍻 Sebelum zohor = 250 ml
🍻 Selepas zohor = 250 ml
🍻 Sebelum Asar = 250 ml
🍻 Selepas asar = 250 ml
🍻 Sebelum maghrib = 250 ml
🍻 Selepas Maghrib = 250 ml
🍻 Sebelum isyak = 250 ml
🍻 Selepas isyak = 250 ml
🍻 Sebelum tidur = 250 ml

250 ml x 12 = 3 liter

Mudah kan πŸ˜‰

#JOMSHARE
#TipsMinum3L
#airputih
#air
#minum
More...