Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers) [similar]

โค๏ธUnofficial Instagram's page for JubahSouq Lovers by FAN of Jubahsouq. Online shopping via ๐Ÿ’ป

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Kakak admin @cataloguejubahsouq dah update secara berperingkat senarai harga dan koleksi yg akan ada di #JubahsouqWarehouseSale2017 nanti.
Jok tengok di
@cataloguejubahsouq
@cataloguejubahsouq
@cataloguejubahsouq
.
.
Dah boleh tulis dah senarai panjang yang korg nak borong nanti..๐Ÿ˜…๐Ÿ˜˜
Save the date sayang
๐Ÿ“…1 Disember 2017
.
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#jubahsouqwarehousesale

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Kisah benar
#jubahsouqwarehousesale
tahun lepas๐Ÿคค
Cool je kakak ni borong sebanyak ni.mana taknya jubah dr serendah RM 10 uolssss
So tahun ni pastikan korg datang ok.eehh betul gilaa laaaa...๐Ÿคฃ
Save date siap2 ๐Ÿ“… 1Dis2017
Acara kemuncak tahunan @jubahsouq
#JubahsouqWarehouseSale2017
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

NOTA :
BUKAN TAG DI SINI YA.TAG DI
INSTAGRAM @jubahsouq
@jubahsouq @jubahsouq
Jom menangi tiket VVIP uolsssssssssss๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
.
#Repost @jubahsouq (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
TAG seorang rakan dan anda bakal dapat Pass VVIP untuk Warehouse sale minggu depan! Terhad pada 5 pasangan sahaja, korang dibenarkan masuk awal hokey. Xyah beratur. Ya jubah atau kurung serendah RM10.00 sahaja!!! Jubah FREE untuk 100 pembeli terawal!!! Semuanya akan bermula pada hari Jumaat depan di Jubahsouq HQ (warehouse). Katalog akan mula diupdate esok di @cataloguejubahsouq ๐Ÿ‘Œ๐ŸปHarga defect item serendah RM10, RM30 RM50 dan banyak lagi. Defect2 minor mcm tercarik2 manja gitew.
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#jubahsouqwarehousesale
#JubahsouqWarehouseSale2017

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Alhamdulillah...
Selesai Dhuha boleh teruskan aktiviti mcm biasa๐Ÿ˜˜
Pagi2 ni kakak admin cuci mata dan cari info dulu..warm up konon gitu๐Ÿ˜…
Eh ada lagi ke yg tak tahu mggu depan acara kemuncak tahunan @jubahsouq
Tak tahu???mmmm....ok tk pe.
Kakak admin bg tahu.
Jumaat mggu hadapan iaitu 1 Disember 2017 akan berlangsung
#jubahsouqwarehousesale2017
Aduiiii ni harga runtuh seruntuh2 nya bos nak kasi.defect2 item yg manja2 je nak dilelong.
Jgn tak percaya jubah serendah Rm10 tau.
Sentiasa tgu update kakak admin @jubahsouq@jubahsouqlovers
& @cataloguejubahsouq ok.
Save the date sayang๐Ÿ’•
๐Ÿ“…1 Disember 2017
Eh lupa nk bg tahu..#AreeyaScallop mcm dalam gambar ni cuma RM139 SHJ nanti.ok baiii๐Ÿคฃ
.
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#jubahsouqwarehousesale

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Assalammualaikum
#Jubahsouqlovers
Mari hentikan sejenak aktiviti kita 10 hingga 15 minit beri ruang untuk solat dhuha.
Insyaallah urusan yg diawali dgn solat dhuha akan lebih lancar dan barakah.
AMIN๐ŸŒฟ

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Nampak tak post admin bbrp hari lps??
Kalau x nampk cuba swipe jap lg ni.sblh gmbar ni ok.
Dorg tya..kakak admin..baju apa yg pengantin tu pakai?lawa...
Tu #ratashakurung sayang2 sekalian,cumanya si pengantin sgt kreatif menambah beads,manik,batu2an dll.cuba tgk betul2..terus jd gahhh gitu kannnn...
Ni gmbar asal baju tu.
Korg nak tahu tak apa yg lagi gila??
Sempena #jubahsouqwarehousesale
1 Disember 2017 ni,jubah ni hanya RM139 SHJ๐Ÿ˜ฑ
Gila kannn....lagi gila jadinya kalau korg tak grab..hahaha
#jangan kata admin tk payung.

#ratashakurung
Np : Rm349
Warehouse price : Rm139
.
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#jubahsouqwarehousesale
#JubahsouqWarehouseSale2017

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

SEJARAH BAKAL BERULANG ๐Ÿ˜ฑ
Acara kemuncak gilang gemilang yang bakal diadakan pada
1 Disember 2017 tahun ini.
Apa ya?? Apa ya??
Adakah segempak ni atau lebih lebih dan lebih lagiiii๐Ÿ˜Ž
Tungguuuuuuuuu........
Sentiasa follow kami di
@jubahsouq
@jubahsouqlovers
@cataloguejubahsouq
untuk mengetahui perkembangan dr semasa ke semasa.
.
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#jubahsouqwarehousesale
#jubahsouqwarehousesale2017

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Jika kehidupan ini dapat membuat diri kita menangis, maka ingatlah ada ribuan kenangan indah yang membuat kita tersenyumโ€
Hai adik manis๐Ÿ˜˜moga dipermudahkan dan beroleh keputusan yg baik nanti.
Cantik dia pakai #areeyapeplum dari @jubahsouq ๐Ÿ’•
.
.
#Repost @athiqahafandi (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
#roadtospm
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#areeyapeplum

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Siapa ingt apa kes time ni??
Haaaaaaa inilah penangan hebat #jubahsouqwarehousesale tahun lepas smpai mama @ladydidiemsia panjat pagar tau๐Ÿ˜„
Tahun ni bakal berulang kembali
gegaran acara kemuncak ni.
Segalanya akan berulang kembali pada 1 Disember 2017.Tak sabar kannn.....
#JubahsouqWarehouseSale2017
Sentiasa rapat2 dgn kami di @jubahsouq , @jubahsouqlovers & @cataloguejubahsouq untuk update terkini ok.Tunggguuuuuuuuuuuu๐Ÿ˜
.
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#JubahsouqWarehouseSale2017
#jubahsouqwarehousesale

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

*ุจูุณู’ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู€ู…ู ุง๏ทฒูุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงุงุฑูŽู‘ุญููŠู…*
*ุงู„ุณูŽู‘ู„ุงูŽู…ู ุนูŽู„ูŽูŠู’ูƒูู…ู’ ูˆูŽุฑูŽุญู’ู…ูŽุฉู ุงู„ู„ู‡ู ูˆูŽุจูŽุฑูŽูƒูŽุงุชูู‡ู*
*ุฃูŽุณู’ุชูŽุบู’ููุฑู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูŽ ุงู„ู’ุนูŽุธููŠู…ูŽ ุงู„ูŽู‘ุฐููŠ ู„ุงูŽ ุฅูู„ูŽู‡ูŽ ุฅูู„ุงูŽู‘ ู‡ููˆูŽ ุงู„ู’ุญูŽูŠูู‘ ุงู„ู’ู’ู‚ูŽูŠูู‘ูˆู…ู ูˆูŽ ุฃูŽุชููˆุจู ุฅูู„ูŽูŠู’ู‡*ู *ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ูู…ูŽู‘ ุตู‘ู„ูู‘ ุนูŽู„ูŽู‰ ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏู ูˆูŽุนูŽู„ูŽู‰ ุขู„ู ู…ูุญูŽู…ูŽู‘ุฏ*ู *ุงูŽู„ู„ู‘ูŽู‡ูู…ู‘ูŽ ุฅูู†ู‘ููŠู’ ุฃูŽุณู’ุฃูŽู„ููƒูŽ ุนูู„ู’ู…ู‹ุง ู†ูŽุงููุนู‹ุงุŒ ูˆูŽุฑูุฒู’ู‚ู‹ุง ุทูŽูŠู‘ูุจู‹ุงุŒ ูˆูŽุนูŽู…ูŽู„ุงู‹ ู…ูุชูŽู‚ูŽุจู‘ูŽู„ุงู‹*
*Alhamdulillah*
Semoga segala urusan... dikurniakan rahmat, keredhaan, kesejahteraan, keberkatan, kebahagiaan dunia akhirat & kemurahan rezeki yang melimpah ruah serta ditetapkan iman dan Islam...
*ุขู…ููŠู‘ู†ู’ ุขู…ููŠู‘ู†ู’ ุขู…ููŠู‘ู†ู’ ูŠูŽุง ุฑูŽุจูŽู‘ ุงู„ุนูŽู€ู€ู€ุงู„ูŽู…ููŠู’ู†*

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Jelesnya tgk dia pakai #ValeriaDress ni.
Lg jeles bila admin dgr masa happy hour #GrandOpeningJubahsouqMM hari tu...
ada yg dpt grab dgn harga RM100 shj dress ni๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Admin tk bertuah la..nangisssssssss sbb cantik sgt.
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
.
.
#Repost @aisyahfazilan (@get_repost)

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Siapa boleh teka baju apa sis cantik ni pakai di hari bahagia dia ni???
Pandai dia "pomen" kan baju ni jadi lg cantik.plain pon dah cantik,dipomen2 bertambah cantik.
TAHNIAH sis...semoga berbahagia dr kami di @jubahsouqlovers๐Ÿ’•
.
.

#Repost @wannurfarahidayu (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Eh eh ada org kat belakang
๐Ÿ™ˆ
#171117
.
.
17 NOV 2017
#jubahsouqlovers
#jubahsouq
#jslovers
#iamjubahsouqlovers

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

#Repost @jubahsouq (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Event yang paling dinanti nantikan setiap tahun yang membuatkan korang jadi gila untuk menyerang. Tahun lepas, lebih daripada 1000 pengunjung dah terpacak awal pagi lagi depan pintu pagar HQ kami. Memang time tu kak Min ingat lagi bagaikan lautan tsunami datang menyerang ๐Ÿ˜ฑ Segalanya bakal berulang pada 1 Dec 2017 nanti tau! Mungkin lebih dasyaaaaat kalini!
.
#JubahsouqWarehouseSale2017 bakal menyusul! Nantikan ๐Ÿ˜˜

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

" I donโ€™t do fashion. I am fashion "
#chanelatweedkurung from @jubahsouq
.
.
#Repost @keedali (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Have a blessed day evryone... one last visit to the branch and off to kl for many events .....
#JUBAHSOUQ
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind." โ€”Dr. Seuss

#LuvinaBlackLabel from @jubahsouq
#JUBAHSOUQ
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
More...