Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers) [similar]

โค๏ธUnofficial Instagram's page for JubahSouq Lovers by FAN of Jubahsouq. 1-3 Dis 2017 #jubahsouqwarehousesale2017 Waze ๐Ÿ“ฒ JubahSouq HQ

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Allah tidak memberati seseorang melainkan apa yang terdaya olehnya.โ€ (Al-Baqarah 2: 286)

Maknanya, kita memang akan diuji dengan sesuatu yang sebenarnya mampu kita hadapi. Hanya ada ketika terasa berat untuk menanggungnya. Seakan-akan ujian yang sedang kita hadapi paling berat. Bahkan tercetus dalam diri, mengapa aku yang diuji?

Astaghfirullah, jaga-jaga semasa diuji. Jangan sampai merudum iman dalam hati. โค๏ธ

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃPERHATIAN !!
Buat julung-julung kalinya Jubahsouq mengadakan TOUR SALE! Kali ini, Jubahsouq akan mengadakan tour sale di @jubahsouq_shahalam !
.
YA! ๐ŸŽชJUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE ๐ŸŽช๐Ÿ˜ฑ
.
Apa yang Kak Min nak beria & gelabah sekarang adalah sebab promosi gila-gila yang akan menggilakan semua rakyat jelata! Tapi perlu diingatkan yang stock adalah TERHAD! So, siapa cepat dia yang dapat!
.
TARIKH: 23-25 February 2018
HARI: Jumaat - Ahad
WAKTU: 10 Pagi - 10 Malam
LOKASI: @Jubahsouq_shahalam, Seksyen 7, Shah Alam.
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃPROMOSI MENGGILA!!
๐Ÿ›๏ธPakaian serendah RM10 sahaja!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ญ
๐Ÿ’ธ Sales UP to 90%
๐ŸŽLucky Draw & Pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi!
.
BESTTTT GILAAA ! Apa lagi? Jom pakat dengan Kak Min gi serbu JubahSouq Shah Alam minggu ini!! Ada yang nak tumpang kereta Kak Min ke? ๐Ÿ˜‚
.
Personal Shopper:
1. @stailista.my 013-2250505
2. @ps_surayahussin 6019-3892790
.

#jubahsouqShahAlamTourSale #bukansalebiasabiasa #gilagilayangmenggila #jomserbujubahsouqShahalam

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Yang sisi cantik ni pakai namanya #aadhirakurung tau.
Boleh ikat kt depan atau blkg.Terpulang mana yg awak2 suka.Jgn lupa #jubahsouqShahAlamTourSale Jumaat ini.Admin bz ni nak kira duit tabung ayam admin.
Tataaaaa๐Ÿ˜‚
.
#Repost @cammyzuhairi (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
JubahSouq akan adakan JubahSouq Shah Alam tour Sale this week, 23-25 Feb, so if nak dapat harga discount untuk macam baju yg Cammy pakai which is Aadhira Kurung , boleh gi sana & dengar cerita ada sale serendah RM49 ! So jom serbu @jubahsouq_shahalam!๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›๐Ÿ’›
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

#Repost @jubahsouq (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃPERHATIAN !!
Jangan lupa temujanji kita minggu ini! Ya, temujanji kita di @jubahsouq_shahalam sempena JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE !! ๐Ÿ˜ฑ
.
Apa yang penting adalah promosi yang kaw-kaw punya!! Tapi perlu diingatkan yang stock adalah TERHAD! So, siapa cepat dia yang dapat!
.
TARIKH: 23-25 February 2018
HARI: Jumaat - Ahad
WAKTU: 10 Pagi - 10 Malam
LOKASI: @Jubahsouq_shahalam, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor.
.
๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃPROMOSI MENGGILA!!
๐Ÿ›๏ธPakaian serendah RM10 sahaja!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ญ
๐Ÿ’ธ Sales UP to 90%
๐ŸŽ Lucky Draw
๐Ÿ›๏ธ 100 Goodies Bag bagi pembeli terawal!
๐Ÿ”  Pop Kuiz
๐Ÿฅ™ Makanan Percuma & Pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi!
.
BESTTTT GILAAA ! Apa lagi? Jom pakat dengan Kak Min gi serbu JubahSouq Shah Alam minggu ini!!
.
Personal Shopper Official Jubahsouq:
@Ps_surayahussin +60193892790

@stailista.my +6012-6643545

@ps.jb_amalina 018-7634392

@adele.my +60193192733

@ps.fiefiezaibrahim89_ +60139578708
.
#jubahsouqShahAlamTourSale #bukansalebiasabiasa
#gilagilayangmenggila #jomserbujubahsouqShahalam

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Kakak admin dah kata..kalau pakai sedondon mmg cantik tau #areeyascallop ni.
Comel2 belaka #bridesmaids
dia.Selamat Pengantin Baru awkโค๏ธ
.
#Repost @hannaziz7 (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Thank you pretty bridesmaidz ๐Ÿ’•๐Ÿ’• Sorry tak dapat layan sebab busy sgt. Thank you @szaharahmansor @meerashee @naimahsulong @norashikintalib datang dari aloq staq, kulim, sik kedah and penang. Jauh korang dtg kena tunggu pengantin. Sorry sgt sgt tak dapat layan. Jgn menyesal nohh. Thanks to @jasminnsurayaa and @heyitshanim ๐Ÿ’•๐Ÿ’• Dress ๐Ÿ‘—: @jubahsouq
Shawl : @erekajusoph
Tudung bawal : @sorgascarf
#JUBAHSOUQ
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Jgn ckp admin tk payung betapa cantiknya dia pakai #neewardakurung ni๐Ÿ˜
.
.
#Repost @_nrnadiazaini (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Tengah usha awak dari jauh ๐Ÿ‘€๐Ÿ˜โœจ
Cc by: @mohdzulhelmie
#Jubahsouqlovers
#JUBAHSOUQ
#iamjubahsouqlovers
#jslovers

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Assalammualaikumโค๏ธ
๐ŸŒน The Prophet of Allah ๏ทบ said, "He who loves my sunnah has loved me, and he who loves me will be with me in paradise." [Tirmidhi]

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

#Repost @jubahsouq (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Alololo sian dia panas2 ni nak makan cendol eh? Sila vote di ruangan komen, samada awak pilih โ€˜Cendolโ€™ atau โ€˜Jubahsouqโ€™ pastu tag 3 rakan korang. Kak Min akan bagi sehelai baju Jubahsouq bersama 3 shawl untuk dikongsi bersama. Giveaway ini dibuat sempena Sale di Shah Alam bermula Jumaat ini! #awekcendol atau #awekJubahsouq #JubahsouqShahalamtourSale .
P.S. Tu tangan @rhealudins eh, suara je laki ๐Ÿ˜‚ #parody #cendol #awaklapareh

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

.
ุฅู†ู‘ูŽุง ูู„ู„ู‡ู ูˆุฅู†ู‘ูŽุง ุฅู„ูŽูŠู’ู‡ู ุฑูŽุงุฌูุนููˆู’ู†
Ustaz Murtadha Yusof telah disahkan meninggal dunia pukul 12:30 tengahari Sabtu di Hospital Taiping. Sebelum itu almarhum dan rakan-rakan baru pulang dari program agama di Indonesia dan terlibat dalam kemalangan di lebuhraya PLUS ketika perjalanan pulang ke utara tanah air.
.
ุงูŽู„ู„ู‘ูŽู‡ูู…ู‘ูŽ ุงุบู’ููุฑู’ ู„ูŽู‡ู ูˆูŽุงุฑู’ุญูŽู…ู’ู‡ู ูˆูŽุนูŽุงููู‡ู ูˆูŽุงุนู’ูู ุนูŽู†ู’ู‡ูุŒ ูˆูŽุฃูŽูƒู’ุฑูู…ู’ ู†ูุฒูู„ูŽู‡ู
ูˆูŽูˆูŽุณู‘ูุนู’ ู…ูŽุฏู’ุฎูŽู„ูŽู‡ูุŒ ูˆูŽุงุบู’ุณูู„ู’ู‡ู ุจูุงู„ู’ู…ูŽุงุกู ูˆูŽุงู„ุซู‘ูŽู„ู’ุฌู ูˆูŽุงู„ู’ุจูŽุฑูŽุฏูุŒ
ูˆูŽู†ูŽู‚ู‘ูู‡ู ู…ูู†ูŽ ุงู„ุฐู‘ูู†ููˆุจู ูˆุงู„ู’ุฎูŽุทูŽุงูŠูŽุง ูƒูŽู…ูŽุง ูŠูู†ูŽู‚ู‘ูŽู‰ ุงู„ุซู‘ูŽูˆู’ุจู ุงู„ู’ุฃูŽุจู’ูŠูŽุถู ู…ูู†ูŽ ุงู„ุฏู‘ูŽู†ูŽุณูุŒ
.
"Ya Allah, ampuni dan rahmatilah dia. Selamatkanlah dan maafkanlah dia. Berilah kehormatan untuknya, luaskanlah tempat masuknya. Mandikanlah dia dengan air, ais, dan embun. Bersihkanlah dia dari kesalahan sebagaimana Engkau bersihkan baju yang putih dari kotoran."
.
ูˆูŽุฃูŽุจู’ุฏูู„ู’ู‡ู ุฏูŽุงุฑู‹ุง ุฎูŽูŠู’ุฑู‹ุง ู…ูู†ู’ ุฏูŽุงุฑูู‡ูุŒ ูˆูŽุฒูŽูˆู’ุฌู‹ุง ุฎูŽูŠู’ุฑู‹ุง ู…ูู†ู’ ุฒูŽูˆู’ุฌูู‡ูุŒ ูˆูŽุฃูŽุฏู’ุฎูู„ู’ู‡ู ุงู„ู’ุฌูŽู†ู‘ูŽุฉูŽุŒ
ูˆูŽุฃูŽุนูุฐู’ู‡ู ู…ูู†ู’ ุนูŽุฐูŽุงุจู ุงู„ู’ู‚ูŽุจู’ุฑู ูˆูŽู…ูู†ู’ ุนูŽุฐูŽุงุจู ุงู„ู†ู‘ูŽุงุฑ, ูˆูŽุงูู’ุณูŽุญู’ ู„ูŽู‡ู ูููŠ ู‚ูŽุจู’ุฑูู‡ูุŒ ูˆู†ูŽูˆูู‘ุฑู’ ู„ูŽู‡ู ูููŠู‡ู
.
"Gantikanlah baginya rumah yang lebih baik dari rumahnya, isteri yang lebih baik dari isterinya. Masukkanlah dia ke dalam syurga, lindungilah dari azab kubur dan azab neraka. Lapangkanlah baginya dalam kuburnya dan terangilah dia di dalamnya.โ€
(HR. Muslim)
.
Semoga keluarga beliau diberikan kesabaran dan ketabahan menghadapi saat sedih ini.
.
#cahayaislam

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Tq @jubahsouqlovers.Antara yg hadir memberikan sokongan semalam.
.
Congratulations @jubahsouq on your JubahSouq Atelier collection at @theweddingkl @mo_kualalumpur

The dresses were amazing !
.
#JUBAHSOUQ
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#jsatelier8

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Congratulations @jubahsouq on your JubahSouq Atelier collection at @theweddingkl @mo_kualalumpur

The dresses were amazing !
.
#JUBAHSOUQ
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#jsatelier

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Congratulations @jubahsouq on your JubahSouq Atelier collection at @theweddingkl @mo_kualalumpur

The dresses were amazing !
.
#JUBAHSOUQ
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#jsatelier

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Congratulations @jubahsouq on your JubahSouq Atelier collection at @theweddingkl @mo_kualalumpur

The dresses were amazing !
.
#JUBAHSOUQ
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#jsatelier

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Congratulations @jubahsouq on your JubahSouq Atelier collection at @theweddingkl @mo_kualalumpur

The dresses were amazing !
.
#JUBAHSOUQ
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#jsatelier

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Congratulations @jubahsouq on your JubahSouq Atelier collection at @theweddingkl @mo_kualalumpur

The dresses were amazing !
.
#JUBAHSOUQ
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#jsatelier

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Congratulations @jubahsouq on your JubahSouq Atelier collection at @theweddingkl @mo_kualalumpur

The dresses were amazing !
.
#JUBAHSOUQ
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#jsatelier

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Congratulations @jubahsouq on your JubahSouq Atelier collection at @theweddingkl @mo_kualalumpur

The dresses were amazing !
.
#JUBAHSOUQ
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#jsatelier

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Congratulations @jubahsouq on your JubahSouq Atelier collection at @theweddingkl @mo_kualalumpur

The dresses were amazing !
.
#JUBAHSOUQ
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#jsatelier

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Assalammualaikum kesayangan
#Jubahsouqlovers ๐Ÿ˜˜
Masih belum terlambat utk mgucapkan
Selamat Tahun Baru 2018
Semoga apa yg awak2 cita2kan..dihajati..diinginkan...
dimahukan akan tercapai tahun ini.semoga kita senantiasa dlm lindungannya
Mcm kakak admin cita2 nk kurus sikit tahun ni.tp tu cita2 tu dr tahun 2010..asik renew je sbb tk tcapai2 lg ๐Ÿคฃ
Salam sayang buat semua.
Sentiasa myokong #JUBAHSOUQ dan #Jubahsouqlovers ok ๐Ÿ˜˜
More...