Hot FM (@hotfm976) [similar]

Instagram Rasmi Hot FM Tempat untuk anda stalk kami!

Hot FM (@hotfm976)

Nantikan kemunculan "kapal angkasa" #LawakKaroksTour yg bakal mendarat di Pulau Pinang, 28 Jan ini!

Hot FM (@hotfm976)

Jejaka-jejaka #HotFMJazzZoomerz harini nak bagi awak-awak semua hadiah. Tapi kena pastikan dgr update lintasan diorang sepanjang hari ini, okay? πŸ’ͺ🏻

Hot FM (@hotfm976)

Yeah! Lagi 4 hari menjelang #AJL31 #GengPagiHot w/ @sarimahibrahim

Hot FM (@hotfm976)

Ok good luck @sarimahibrahim & @fizie_hotfm utk mengacarakan #AJL31 22 Jan ini πŸ’ͺ🏻

Hot FM (@hotfm976)

Laa dia nak bawak balik microphone sekali laaa @sarimahibrahim πŸ˜‚ #GengPagiHot #AJL31

Hot FM (@hotfm976)

Emosi terganggu betul la kalau ada penyampai beritq mcm @sarimahibrahim ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #GengPagiHot #AJL31

Hot FM (@hotfm976)

Dia guna lagi jawapan selamat diaaa πŸ˜‚πŸ˜‚ #GengPagiHot #AJL31

Hot FM (@hotfm976)

Jawapan paling selamat kalau nak reply dalam bahasa inggeris πŸ˜‚πŸ˜‚ #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Okay set! Kena pastikan kita gembira mcm @sarimahibrahim πŸ˜‹ #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Eh siapa yg tak minat @sarimahibrahim ni. Bukan @fizie_hotfm sorang je πŸ˜‹ #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Ada soalan nak tanya kat pengacara cantik ni tak? Jom komen kat sini atau Whatsapp 017-3028822 😍😍 #GengPagiHot

Hot FM (@hotfm976)

Seorang lagi pengacara #AJL31 dah sampai dah. Jom dgrkan #GengPagiHot bersama @sarimahibrahim

Hot FM (@hotfm976)

Anak kelahiran Selangor ini mula aktif pada tahun 2000 dan telah menghasilkan 2 buah album iaitu First Among Equals pada tahun 2007 dan Kotarayaku pada tahun 2014. Kini @altimet muncul dengan album terbaru yang berjudul Amboi, dimana tajuk album ini dipetik dari salah satu lagu yang terdapat di dalam album ini iaitu Amboi. Jadi juri muzik kami untuk undi lagu ini di www.hotfm.com.my #JuriMuzikHotFM

Hot FM (@hotfm976)

Esok bersama salah seorang pengacara #AJL31, @sarimahibrahim di #GengPagiHot ☺️

Hot FM (@hotfm976)

Aduiii blur la pulak Elfira ni. Siapa boleh teka ayat-ayat mencabar Sarancak ni? :P

#CakBersamaSarancak #SaraBuatSibuk

Hot FM (@hotfm976)

Alamak @akimahmad buat hal la pulakkkk. Jom usha video penuh di Facebook Hot FM

#GengPagiHot #AJL31

Hot FM (@hotfm976)

Boleh mulakan undian korang di www.hotfm.com.my. Sambil2 tu stay tuned terus dgn @haziq_hotfm @el_hotfm #HaziqnEl #50Hot

Hot FM (@hotfm976)

#JejakaDIA nak wish good luck utk @mrhazama1. Jgn lupa saksikan #AJL31 22 Jan ini di @tv3malaysia

Hot FM (@hotfm976)

Kita kasi chan la pengantin baru @mrhazama1 belanja ayat power sekali πŸ˜‚ #JamHot #JejakaDIA

Hot FM (@hotfm976)

Ni memang bakat semula jadi @mrhazama1 yg tak pernah tak kelakar πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #JamHot #JejakaDIA #AJL31
More...