NorSuzariana (@suzariana) [similar]

Nothing much. Its my love, my cat and foods. A bit of travelling ❀️😺🍴✈️🏝️

NorSuzariana (@suzariana)

Meniti jalan menuju ke hati awak❀️
.
Happy wife, happy life. 😍Remember one thing, the wife is always right.
.
When you think she is wrong, slap your face and read the first one again. 🀣🀣🀣🀣🀣🀣
.
#sisguraujer #kohsamui2018 #iloveyouhusband #imalwaysright #butyouarenotwrong #bothwin #happylife #muatkenakmasukkedalamhatiawak #ciaciacia

NorSuzariana (@suzariana)

Kakak Tiger 😻
.
I still remember the days I prayed for things I have now. To have you, to be together in love. ❀️❀️❀️
.
#kakaktiger #ootdketu #silangkakinampakkurustak #suratthani #thailand2018 #nampakmacamthaigirlke

NorSuzariana (@suzariana)

Struggle of halal food 😭
.
Plannya nak makan-makan di Thailand. Koh samui definitely not the one. The struggle to get halal food is real. Ada la seketul dua je kedai halal.
.
Koh Lipe, we are coming to you soon. 🏝️🌊🏝️🌊🏝️
.
#halalfood #kohsamui #thaifood #mukasiamtapibukansiam #helloaijawaokay

NorSuzariana (@suzariana)

The Briza 🌊🏝️❀️
.
Super amazing villa for us. Clean, great location, private pool, huge, friendly, perfect πŸ’―.
.
#thebrizabeachresort #kohsamui #kohsamui2018 #sisexcitedlebih #anafirdausjalanjalan

NorSuzariana (@suzariana)

Koh Phangan with ❀️🏝️🌊
.
Super fun daytrip tour. From the beach to village of nowhere with crazy awesome bunch of people.πŸ’―
.
#foreverhoneymoon #kohphangan #kohphangan2018 #anafirdausjalanjalan #binibelanjajalan2

NorSuzariana (@suzariana)

My Siam Man πŸ›΅
.
This is what im looking for ❀️. Pusing pulau naik motor panas-panas, gaduh-gaduh cari kedai halal, keluar masuk 7e, family mart, Tesco lotus. Priceless.
.
My siam man happy, im super happy. 😘
.
#foreverhoneymoon #kasicanla #anafirdausjalanjalan #mysiamman #kohsamui2018

NorSuzariana (@suzariana)

To the moon ✈️🏝️❀️
.
Celebrating Love. You and Me. My destiny, My Firdaus. 😘
.
Jom kita pi negara lain. Duduk Malaysia sis stress. Dituduh atas cubaan membunuh. πŸ’†πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ»β€β™€οΈπŸ’†πŸ»β€β™€οΈ Penat kerja fokus, tiba2 dikecam. Sis nak tenangkan fikiran ditepi pantai jap. πŸ’ƒπŸŒŠ
.
#foreverhoneymoon #kasicanplease #beachcalling #morepicssoon #anafirdauspegimanatu #biniexcitedlebih

NorSuzariana (@suzariana)

Buah hati pengarang jantung ❀️
.
His first time flying. Excited!!! πŸŽ‰πŸŽŠ All this year, bagi peluang pada isteri jalan dan flying merata-rata atleast once a year outside Malaysia. And always without you.
.
Its time for me to give back. Lets go baby. Isteri work hard to sponsored this whole trip. 4 flight terus. Weheeee πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ
.
#foreverhoneymoon #kasican #binibaik #seeyounextweektiger #firsttimeflying #binibelanjajalan2

NorSuzariana (@suzariana)

Annual Dinner πŸ‘—πŸ‘›πŸ’…πŸ΄
.
A night to remember, with all the positive vibes and beautiful amoi. 😍 .
Not my lucky night, but lucky enough to be here. ❀️
.
#annualdinner #sunwayhotel #winwamedical #qcdepartment #cantiksangatsemuaalmosttakkenal #biasapakailabcoatjer

NorSuzariana (@suzariana)

Best Friend Forever ❀️
.
My life isn’t perfect but I am grateful for everything I have. You my sweetheart greatest blessing of all. 😘
.
#myrealBFF #becauseweareinklcc #soeverythingmustbesweet #justincaseineedtobuynewhandbag #smartwife

NorSuzariana (@suzariana)

Thank you Sis Sarah 😘
.
Dah seminggu dok dalam locker lupa nak bawak balik. Sekali tengok suprise rupanya. Hehehe... belated birthday gift yang best! ❀️
.
Mini skirt muslimah dari @anany.co yang ke-4. Beli dari sis @sarahyxsmyn Seronok sangat bila ada mini skirt ni. Dah tak risau baju pendek sangat. Pakai je skirt ni. Settle. πŸ‘πŸ»πŸ’…
.
Takut nak angkat tangan, takut nk tunduk 90degree, takut nak lompat2 sebab risau baju terangkat. Now I am takut no more. I am free. 😍
.
#miniskirtmuslimah #belatedbirthdaygifts #iamfreetolompat2everywhere #tobettermyself #sissukasisreview

NorSuzariana (@suzariana)

Strawberry KitKat DFCC πŸ’―
.
First birthday cake of 2018. Ehhh? Ada lagi ke lepas ni? πŸ€” Dah lama sangat nak buat kek mcm ni. Akhirnya, offer diri sendiri terima tempahan supaya dapat buat kek idaman. Boleh? πŸ˜†
.
Ada orang tanya sis ni tertelan oven ke masa kecik. 🀣 Takpe sis okay je. Sis telan awak tu nanti. 😝
.
Kita buat baik pada orang, insyaAllah nanti orang balas baik pada kita. ❀️🌹
.
#sisbaking #dfcc #strawberrycake #cakestagram #sismemangsukabenda2macamni #ikhlastakdemaksudlain #sispulun #strawberrysegunung #specialoccasion

NorSuzariana (@suzariana)

Chilled Mango Cheesecake πŸ’―
.
First time and i called it SUCCESS! Yeayyy... Dah lama sangat teringin nak buat camni. Akhirnya berjaya juga mengigihkan diri susun-susun pelam jadi rose. Lepas ni nak susun2 rose jadi pelam. 🀣🀣🀣
.
Pepagi dah beria bagi kat jiran. Hahaha... kemain semangat lagi. Sebab kek sis menjadi. Cuba kalau x jadi??? Moody seminggu tak berkesudahan. πŸ™„
.
Sebagai kenangan kegigihan, sis pamerkan disini. Alhamdulillah. Kita siram jiwa dengan ketenangan dan benda2 positif okay... 😘❀️🌹
.
#sisbakingsyoksendiri #chilledmangocheesecake #rosemangocheesecake #cakestagram #senyum2tengokkeksendiri #beranganlebih

NorSuzariana (@suzariana)

Favouritessssss 😍
.
Scroll2 album jump pulak dengan foto2 makanan yang belum buat appearance di page kakak. Maka.... tadaaaaa πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
Agak-agak kakak ada masa tak nak sakit kepala dengan awak tu? 🀣 Relax sis, bawak Istighfar banyak2... ❀️
.
#sissukamakan #sishappy #sismoveon #sistakbenci #sisrelaxjer #sischill2 #sispositif #sissabarokay

NorSuzariana (@suzariana)

Happy Birthday Jahan πŸŽŠπŸŽ‰πŸŽ‚
.
Setiap kali birthday mesti akan keluar makan2, jalan2 keluar dari normal serious rutin kerja. Hehehe... thank you semua utk harini. Jalan2, makan2, shopping2. Ai is happy. Gelabah tgk semua org bawak paper bag. 🀣
.
Missing wani dan piyah di cyberjaya. Nanti balik Penang kita p makan2 okay. Stay positive and stay away negativity. Hidup aman kerja pun lancar dan berkat. InsyaAllah. 😘
.
#johnnyssteamboat #queensbay #girlsouting #kawankerja #kawanpositif #notimefornegativity #winwadihatiku #esokkerja

NorSuzariana (@suzariana)

Thank you 2017 πŸŽ‰πŸŽŠβ€οΈ
.
Alhamdulillah for everything in 2017. May next year bring us a lot more rezeki, happiness and good health.
.
2017 taught me to become more responsible, prioritize, good wife with thousands of recipes, giving back to family, working hard and tupperware. πŸ€£πŸ˜‚ Alhamdulillah. ❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
.
Semoga azam tahun 2018 dapat dicapai dengan jayanya dengan izin Allah.
.
#bestnine2017 #welcome2018 #thankyou2017 #tomoreadventurestogether #tomorematuredecision #tomorehoneymoon #tomoretupperware #tomoreamazingyearsahead

NorSuzariana (@suzariana)

Grooming πŸ’…
.
This manja cat needs my attention all the time. Follow me everywhere when im not working. Name it from masak, watching movie, sleep to even toilet. πŸ€¦β€β™€οΈ
.
Well behave, fluffy, manja, overly attached cat. I love you Tiger. You filled our heart with loves unconditionally. ❀️
.
#tigerthecat #notamainecoon #straycatturnprince #mytherapy #catstagram #instagramcats #kucingkutip

NorSuzariana (@suzariana)

Alhamdulillah ❀️
.
Unexpected suprise dari jiran. Terima kasih kak. Ditakdirkan dengan manusia2 sweet dengan bunga2. Alhamdulillah. 😍🌹🌹🌹
.
Senyum dari pagi sampai ke tidur. Dari celebration di lab, ke sushi session with the girls, balik rumah jiran hantar bunga dan pizza. Seronoknya. 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
.
#randomkindness #jirankusweet #kawan2sweet #birthdaysuprise #yesiloveflowers #adasapelaginakbagibunga

NorSuzariana (@suzariana)

Bawak mengucap sistur... πŸ’†πŸΌ
.
#sistakkuat

NorSuzariana (@suzariana)

#terjebak 😭
.
Because its my birthday month, i went a bit crazy on buying. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
Ok promise. Enough for this year. Tak beli dah lagi. Sorry abg. Once a year katanya. (Padahal tiap bulan terjebak) πŸ‘» Dah jangan tunjuk catalog Tupperware dekat saya. Saya tak kuat awak. πŸ™…
.
#terjebakgengtupperware #faktorusia #semuaponnakbeli #mengucapsisturrr #sistakkuat #tupperwareforlife #harap2penyakitnicepatsembuh
More...