NorSuzariana (@suzariana) [similar]

Nothing much. Its my love, my cat and foods. A bit of travelling ❀️😺🍴✈️🏝️

NorSuzariana (@suzariana)

#terjebak 😭
.
Because its my birthday month, i went a bit crazy on buying. πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—πŸ€—
.
Ok promise. Enough for this year. Tak beli dah lagi. Sorry abg. Once a year katanya. (Padahal tiap bulan terjebak) πŸ‘» Dah jangan tunjuk catalog Tupperware dekat saya. Saya tak kuat awak. πŸ™…
.
#terjebakgengtupperware #faktorusia #semuaponnakbeli #mengucapsisturrr #sistakkuat #tupperwareforlife #harap2penyakitnicepatsembuh

NorSuzariana (@suzariana)

Why not??? πŸ€”πŸ‘»
.
Who said i want another handbag? I want this cute mashmallow! πŸ€·πŸ»β€β™€οΈSekarang ni, macam mana nak makan benda alah comel ni? And one more thing, si pengirim suprise ni ada 47ribu gambar yang elok. Gambar tengah tido jugak hang nak boh kan. Dengki! πŸ‘ŠπŸ»
.
Thank you @lydeiya πŸ€—Sweet namati kad dalam ni. Happy birthday sweetheart. Omg... aku sweetheart rupenya. 🀣😍😝 See you next month.
.
#anaturns23 #birthdaysuprise #cutemashmallow #customizemashmallow #chubbeecloud #thankyoulydia #bilanakbelanjasushi #macehhhhh

NorSuzariana (@suzariana)

Happy Birthday again ❀️🌹😍
.
Alaaaa... ape ni??? Buat susah-susah je. πŸ˜‚πŸ‘» Thank you again never ending punya thank you ❀️
.
Nak celebrate sebulan ke caner ni? 😍 I love you to the moon and back.
.
#happybirthdaytome #kasican #anaturns23 #kenyangnakpengsan

NorSuzariana (@suzariana)

Happy Birthday to Me! πŸŽ‚πŸŽŠπŸŽ‰πŸŒΉ
.
Alhamdulillah. A year wiser to myself. Thank you so so much lovely husband. I get my sooooooo teringin unicorn cake. Even without tanduk also can. Hehehe... (tanduk je tak approve). Thank you for the Kate ♠️ 😘😍Thank you for the celebration and baju kembang2. Nk jugak ala2 princess. πŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ€£ Thank you for making me the happiest wife that i could not ask for more. I love you handbag. Ehhh? 😝
.
Thank you for all the wishes and doa through everything. Doa yang baik-baik utk saya. 😘😘😘😘😘Thank you family. Seronok dapat celebrate ramai2. Sekali dengan arissa. Arissa kek frozen. Mak ngah kek unicorn. #taknakkalah πŸ˜‚
.
Present to myself today. MC due to fever and tak laratness. 🀣 Alhamdulillah. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
#happybirthdaytome #anaturns23 #unicorncake #teamtaknakkalah #nexthoneymoon πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ

NorSuzariana (@suzariana)

Hello December β€οΈπŸŽ‚πŸŽŠ
.
I am all excited when December coming since born. Hehehehe 😍
.
For starting, musang king!!!!!!!!!! Alhamdulillah. Thank you abg. Sebiji durian boleh buat belanja dapur sebulan. 🀣🀣🀣🀣🀣ok tipu!
.
#birthdaymonth #anniversarrymonth #mymonth #happytunangday #nakjugak #iloveyoumorethismonth #musangking #hantudurian #ahhockdurian

NorSuzariana (@suzariana)

First timer Wendy's πŸ˜‹
.
Disebabkan tukang basuh pinggan cedera, kita makan kat luar okay Tiger. Hehehehe...
.
Memang malam2 kalau tak terlalu penat akan night drive bawak Tiger jalan2 tengok lampu. Walaupun dia macam tak paham pon sebenarnya. 🀣 Tapi kasi can je la kami berangan. 🀣
.
This give us a lotsssss of happiness.(atleast for Tiger and kakak) 😍😻
.
#wendys #wendysbarutepihighway #notbad #nottoogood #alhamdulillah #thankyouabg #weloveyou

NorSuzariana (@suzariana)

Dont Mess πŸ™…
.
You dont know my capabilities. Batu lesung pon patah la nak habaq mai. 🀣
.
#binikuninja #tangansado #tumbukcabaikemengamuk

NorSuzariana (@suzariana)

Sunday cook and Situation 😰
.
First time masak cendawan kikir ke kukur ni. 🀣 Call mak tanya resepi dan cara masak. Seb baik mak ajar, anak mak ni nak makan. Then things happen.
.
Anak mak cedera masa nk bancuhkan air nescafe ais bini order dari dalam bilik. πŸ˜‚ Sorry. Tak order dah air. Buat sendiri lepas ni.
.
Laparrr... tak sempat makan terus pegi clinic. Pening2 drive nampak darah. 😭😭😭What a Sunday for us.
.
#sundaycook #icook #cendawankikir #masakankampung #iloveyou #trajedinescafeais #nasibtangankiri #masihbolehsuap 🀣

NorSuzariana (@suzariana)

Bako je πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Mood membako datang macam api yang membara. πŸ€£πŸ™„ Ya Allah bahagia nya rasa dapat grate cheese sepuasnya. 😊(#mudahterhibur )
.
Good night. Esok Jumaat. Hoyeahhhhh... πŸ’ƒ
.
#anabako #sejenisperangai #cannotsitstill #sambillayanfiveO #hobby #ineedtogetmyselftobakingclass #ASAP

NorSuzariana (@suzariana)

Have a GOOD DAY β˜€οΈ
.
When December are coming, try my best to do extra. Teheeee... 😘😍
.
Have a productive working day everyone. πŸ’ͺ🏻
.
#gooddayvanillalatte #sapenakkeindonesianakkirim #bekalan #airtanganisteri #gitewww #annoyinghahaha

NorSuzariana (@suzariana)

Good Morning β˜€οΈ
.
New day, New week, New challenges, New spirit, New Hope. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻
.
Happy working everyone.😊
Bismillahi tawakkaltu β€˜alallahi, walaa haula wala quwwata illa billah.
.
#bangunawaldansnapgambar #lunchbox #pockyforsnacking #happymonday #nomondayblues

NorSuzariana (@suzariana)

Bini dan Tupperware πŸ’…
.
Life needs to be happy. Dont mess with both. JUST DONT. 😊
.
*flip tudung* *hulur tangan* Nak duit. Nak beli Tupperware baru. πŸ˜‚
.
#syndrommembeli #faktorusia #atleastthisgivemehappiness #prayforsuami #decemberarecoming

NorSuzariana (@suzariana)

#throwbacksunday 🌲
.
This genius suggest the others to wear baju kurung during the trip and everyone agree (terpaksa also agree)!
.
Even si Lydia bring her 5kg kind of baju kurung yang terpaksa dikeluarkan dari luggage sebab terlebih berat. πŸ™„ Ili tak bawak tudung yang matching the baju kurung, pinjam tudung ana also can. Janji plan menjadi. πŸ‘πŸ»
.
Thousandsssss good photo i swear. And 88% all gambar Lydia yang nk gmbar side belah kiri je, kanan tak nak. Nk center, good lighting, senyum tak pelik, tudung on point, selipar tak nampak and bla bla bla... 😝 Kawan punya hal, tak kisah. Janji bukan aku photog nya. 🀣
.
#hutanpinus #jogjakarta #ilydianatakesjogja #throwback #indonesia #soon #imcomingback

NorSuzariana (@suzariana)

#KMPPdihatiku ❀️
.
Dinner dengan pengantin baru. Feewwittt... impromtu plan ke Penang, trus kawan tak kasi can nk romantic tepi laut. 🀣
.
Enjoy every pit stop encik suami awak bawak. Hehehe... 😍πŸ”₯❀️
.
#separbuddies #pasemborgurneydrive #dinnerlikepenangite #suamitakmasukgambar #instagramhusband

NorSuzariana (@suzariana)

Sushi Dinner 🍣
.
Usual suspect when in KL. Hahaha... sampai bila2 pon muka ni la ulang2. Nak buat mcm mana. Diorang ni suka sangat kawan dengan kite. πŸ‘»
.
Maceh sponsor sushi sedap. πŸ˜‹ See uols soon. πŸ˜‘
.
#ggj #gengupm #sushistagram #sushizanmai #sushilover #produkberjayaupm πŸ˜†

NorSuzariana (@suzariana)

Craving Satisfied 🍩
.
Overdue craving: glazed donut only from Krispy Kreme. 😍 and sago gula melaka Baba Nyonya. πŸ˜‹
.
Teringin naik lrt after sooooo long left KL. Yeayyy... harini dpt naik walaupun 1 station je. Thank you abg. Layan kerenah syg. 😘❀️ Happy wife, Happy life. πŸ˜‚
.
#sundaywellspent #husbandwife #masihberdua #krispykreme #babanyonya #penangtakdeLRT #sundate

NorSuzariana (@suzariana)

Selamat Pengantin Baru ❀️
.
Kehadapan acik jana dan pakcik faith, selamat menempuhi alam rumahtangga dengan penuh kebahagiaan. Marriage will be up and down, just enjoy the ride with strong love and lotsssss of SABAR! 🀣
.
#janafaith #gengkmpp #kmpp0607 #separbuddies #selamatpengantinbaru #enjoyhoneymoon

NorSuzariana (@suzariana)

Dinner loaded πŸ˜‹
.
His forever ever ever favourite. Nasib baik jugak mak ajar buat soto power. Bila nak sesuatu, buat soto dulu. 🀣😍
.
Awal-awal bakal suami (now beloved husband😍) datang nak settle borang nikah, Mak masak soto. Punya la power soto mak. Terus kene belajar. Since then, no other soto can beat Mak's. Not even from indonesian land. Hehehe... ❀️
.
#soto #resepimak #dinnerfortwo #sharingwithjiran #terkejutjiranhariharidapatmakanan #sindrommasak #icook #youeat #iloveyou

NorSuzariana (@suzariana)

Dinner for two ❀️
.
Mee kari power mak ajar. Terima kasih mak. 😘 Nasib baik mak ajar masak macam2, takde la anak perantauan mak ni kemurungan teringin macam2. 🀣
.
#anakmak #meekari #resepirahsia #icook #youeat #dinnerfortwo
More...