AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9) [similar]

Hidup mesti diteruskan walaupun dia telah pergi meninggalkan kita 😒😒

AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9)

#FastRepost from @haqiemrusli98_ by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
nantikan official music video @haqiemrusli98_ #jatuhbangun pada 15.Dec.2017 ( Jumaat ) tepat pada jam 9 mlm... Pakat ramai2 saksikan official music video di Youtube Fmc Music Chanel... Jangan lupa ehhh!!!

AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9)

#FastRepost from @amir.masdi by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
Gais! R U READY? Dah tak sabar kan tunggu filem #BuskerTheMovie ! 11 Januari 2018 tak lama lagi. Amir cameo sikit dalam filem pendek. Full video Bhg 1 Filem Pendek – SEMAK jam 9:30malam ni di Facebook @AstroGempak & Youtube @AstroShaw !
Apakah kesudahan untuk #MisiMencariFrontman band Simfoni Dalam Poket?
.
@simfonidalampoket_SDP
#SemakShorts
#AtmaJiwa
#VeraDil
#DalamHatiAdaMuzik
#TryNotToSmile

AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9)

Muko sapo lah monyomak kek sobolah tu πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9)

#FastRepost from @SSRloveJN❀️️ImanFirdaus❀️️SR by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
tudia nak habaq kat depa kurang dari 2minggu lagu #AkanBercinta dah nak dekat 900k views chualll..
.

artis no 1 Malaysia dimata ai dan #jannanicker 😍 buktinya @jannanick telah berjaya memikat ai dan seluruh keluarga ai utk menonton drama drama melayu.. sbb apa, sbb tak ramai retis yg berani jadi diri depa sndiri didepan public atau belakang public
.
.

yg propa bersepah la, kalau depan public wauuuuu ibarat bidadari lemah lembut baik budi bicara .
.
#akanBercinta dah Ada kat semua digital platform !!
Link at @jannanick bio
#sayangketatsendatpada #jannanickAkanbercinta
.
.

jgn lupa rqst dan Subscribe lagu #akanbercinta ya sayam sayam semua love chuall.. #lessofhate #lotoflove #jannanick . .

#sayangketatsendatpadat
#mycoffeeprince
#dani #teamdani #coffeeprince
#coffeeprincemy .

#pelakonwanitapopular
#anugerahtelenovela2017 #gazooracingmalaysia #hotfm .
.
.

AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9)

Selamat petang semua😎😎

AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9)

Perlawanan berakhir tanpa jaringan di Anfield.

AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9)

Barisan pemain yang akan menentang West Bromwich Albion sebentar nanti.

AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9)

MATCHDAY! πŸ†š West Bromwich Albion
πŸ† Premier League
πŸ•“ 4.00 am (14/12/2017)
🏟️️ Anfield
πŸ“Ί Astro 816/834(HD)

AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9)

Tahniah @arajohari dh 2juta views πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9)

#FastRepost from @syuhada_aminn by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
Haiii πŸ’™β€οΈ assalamualaikum.. Warga Johor kita jumpa nanti okay? πŸŽ΅πŸ’• and siapa kat sini stay di Johor ye? Angkat tgn cikit.. πŸ˜‰ yg berdekatan jom dtg beramai2 ye.. Kita boleh nyanyi bersama2.. Selfie!
Jumpa nanti! Love.
@bestfmmalaysia
#PentasBestFm #SiriJelajahKejuaraanJdt2017 #suriarecords
@syuhada_fansclub

AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9)

*2 DAYS TO GO*
https://www.hotfm.com.my/top-hot-2017/

Undi Ara Johari utk *Penyanyi Wanita Hot 2017* *BUNGABYARAJOHARI*

AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9)

#FastRepost from @BrotherhoodJOHOR by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
"KERETA KEBAL" JDT TAK SABAR BERAKSI.
:
" Saya bersedia untuk kembali kurang daripada dua bulan dan meskipun belum dalam keadaan yang pulih sepenuhnya, setidak-tidaknya saya dapat berlatih bersama rakan sepasukan.
:
" Sudah pasti persiapan musim baharu sedikit berbeza kerana saya baru sahaja pulih daripada kecederaan, jadi saya perlu bekerja lebih keras kerana saya mahu menjadi bertambah kuat untuk membantu pasukan ini.
:
MARCOS ANTONIO
PEMAIN PASUKAN JDT

AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9)

Jom usha youtube jap dan search #akanbercinta daripada @jannanick ,gerenti korang tak akan berhenti dengar lagu dia kanπŸ˜‰πŸ˜‰ @jannanick
#akanbercinta
#singlekedua
#teamjannanick

AFIQ 11 (@mafiqdaniel_9)

*3 DAYS TO GO*
https://www.hotfm.com.my/top-hot-2017/

Undi Ara Johari utk *Penyanyi Wanita Hot 2017* *BUNGABYARAJOHARI*
#Bunga
#BungaByAraJohari
#arasquadfansofficial
More...