JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan) [similar]

GioMall ( Bgnn Kamdar lama) Sun - Thurs 11am-9pm Fri & Sat 11 am - 10pm

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#alyonalace dah pergi maldives uolss! Dkt butik hanya tgl XS & M shj.

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#sumayyadress in pure white. Ayu je kan. It comes with exclusive box tau! Jom grab sekarang!

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Thank you dear! Siapa yg ada membercard boleh guna tau! Dpt 10% discount ! Macam customer kite ni 💋

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantik je puan kite memakai #neewardakurungpremeur ! Masih lg offer RM 299! Limited size tauu!

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#adelatop and #iyanapants still available but limited sizes left.
NP RM 139 #adelatop
RM 139 #iyanapants

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#mylittleblackdressvol3 masih lagi on promo! Hanya RM 299 dr RM 349! Limited design n size available ! Ktn hanya ada #neewardapremeurkurung #neewardapremeurdress #oliviadress

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Salam jumaat semua! Hari yg cerah ni jomla shopping di #jubahsouqkuantan! Boleh grab #chanelakurungtweed !

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Borak apa tu adik adik kak ku? Btw cantik kan dorang pakai jubahsouq. Kalau korang tahu cuba teka item apa yang dorang pakai ni

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#mahsurikurung in dusty lilac dipadankan dengan #saleenabawal in lilac. Nampak sweet je kan?

Mahsuri kurung = rm 189
Saleena bawal = rm 89

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantiknya #alyonalace warna putih boleh pakai time majlis merisik atau tunang nanti. Kat butik tinggal size xs, m dan l sahaja tau. Semua display. Rm 239 shj

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantiknya #saleenashawl warna putih kan. Shawl ni menggunakana material emilio satin. Boleh jugak pakai time majlis tunang atau kawin nanti. Rm 89 sahaja

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Happy luncheon! Harini butik dah buka spt biasa ! Siapa yg ada dinner mgu ni mehla grab #neewardadresspremeur !
Normal price = RM 349
Promo = RM 299

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#chanelatweedkurung hanya rm 139 😱 cepat datang butik untuk grab sebab harini butik dibuka hingga jam 5 petang sahaja ya

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#neewardakurungpremeur dah available di butik ya in size s,m,xxl. Rm 299 shj

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Cantiknya adik kak ku Anis pakai #summayadress warna maroon ni kan. Masih available di butik dengan harga RM 159 shj 😱

Pure white = s,m,l,xl,xxl
Sandy grey = xs,s,m,l,xl,xxl
Army green = xs,s,m,xxl
Mustard gold = xs,s,xl,xxl
Maroon = xs,s,l,xl,xxl
Cocoa brown = s,m,l,xl,xxl
Metal black = s,m,l

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#neewardadresspremeur dah ada di butik dengan harga promo rm 299 shj. Ada size s,m,l,xxl shj

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Thank you dah grab luvina black label! Butik dibuka sehingga jam 10 malam 👌

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

Mix and match #inaaratop dengan kain nampak macam pakai baju kurung kan? Untuk top berharga rm 99 shj 😱

JUBAHSOUQ KUANTAN (@jubahsouq_kuantan)

#alyonakidsvol3
Mint green = 2yo
Dusty pink = 2yo, 4yo, 6yo
Peony yellow = 2yo, 4yo, 8yo, 10yo, 12yo
Peach sandy = 2yo, 4yo, 6yo, 8yo,12yo
Purple raspberry = 2yo, 4yo, 6yo
Emerald green = 2yo, 4yo, 6yo, 10yo, 12yo
Red mocha = 2yo, 4yo, 6yo, 12yo
Cocoa mocha = 2yo, 4yo, 6yo, 8yo, 10yo, 12yo
Royal blue = all sizes available
Navy blue = all sizes available

Normal price = rm 159
Promo = rm 79
More...