phat (@phat.my) [similar]

H U S B A N D & P A P A

phat (@phat.my)

Ngam tak ngam? sekali sekali kerja ber OOTD sebegini rupa 😁 #potrait #instamoment #OOTD #instawork #throwback

phat (@phat.my)

Aiyo ai..kek kg salji pulak..nak balik minggu ni outstation..harap eh minggu2 dopan ado lae lah salji eh..mintak2 x cair lah lae yo #thisispilah #instamoment

phat (@phat.my)

Hari ke 2 hujan masih membasahi bumi Kuantan Bandar apa ntah lupa plak tagline dia...adehhh... #instamoment #instawheather

phat (@phat.my)

Tak belanja lagi korang kan selfie tahun 2018. Nah hamik sepukui #instamoment #instaselfie #selfie #swafoto #knockaround

phat (@phat.my)

Cadang nya nak buat jurus bola berapi + tangan berapi entah macam mana..longkang pulak yang berapi..tapi ok lah kan janji berapi #instamoment #bowling #instasport #strikechallenge

phat (@phat.my)

throwback 3 Jan 2018 punya cerita. Harraz 1st time tengok air banjir excited kemain sampai x nak balik rumah. Kakak Syaza 2nd time experience. Dia orang dok Pilah mano ponah banjir. Banjir pun dopan Giant yo tu pun jauh dari umah. #kuantan #banjirkuantan #banjirkuantan2018 #instamoment #instavideo #instaview

phat (@phat.my)

Tahun lepas Januari 2017 banjir di rumah bujang di area Pandan. Januari 2018 banjir di rumah mertua pulak #instamoment #banjir #banjirkuantan #banjirkuantan2018 #kuantan #scooter #vs150 #vs125

phat (@phat.my)

Selamat bersekolah Nur Syaza Sofia. Semoga berjaya dunia dan akhirat. Ni gambo masa orientasi. Hari ini 1st day sekolah papa tak hantar sebab ikut mama terus 😍😍😍😍 #1stdayschool #darjah12018 #skpayabungor

phat (@phat.my)

Selamat Tahun Baru 2018!!! Semoga impian dan azam kita semua akan tercapai dengan jayanya untuk tahun ini. Jangan lupa melombong ok #1stpostin2018 #instamoment #2018 #newyear #happynewyear #happynewyear2018

phat (@phat.my)

Nak pakai helmet papa koba eh ..pakai lah #penutup2017 #bogo #ms88 #latartadelmugello

phat (@phat.my)

Selamat datang ke alam persekolahan anak papa. Sekitar Hari Orientasi Tahun 1 2018 SK Paya Bungor Kuantan #backtoschool #tahun1 #darjah1 #darjah12018 #skpayabungor #kuantan

phat (@phat.my)

How time flies. Dulu papa darjah 1 ni sekarang anak papa pulak darjah 1. Hari Orientasi Tahun 1 Sesi 2018 SK Paya Bungor Kuantan. #skpayabungor #instamoment #backtoschool #orientasitahun1 #darjah1

phat (@phat.my)

Posing jap. Kang sambung shoping barang sekolah kakak #instamoment #backtoschool

phat (@phat.my)

Team campuran bola sepak MOTAC Pahang. #instamoment #MOTACPahang #sayangmalaysia #Throwback

phat (@phat.my)

nak tolong papa katanya..nah amik berus..cat lah #instamoment #bondingtime
More...