The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute) [similar]

❀️Welcome to The Real Mia Sara Cute acc❀️ πŸ’˜Haters go die Real acc: @therealmiasara 🎈🎈 😻#miasaracute😻

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Kenapa hidup ni asyik nak kecam orang je?? Fikir diri tu perfect sangat ke? Ya Allah.. orang nasihat elok elok tu dengar jelaa.. jangan nak kecam habis habisan.. Well, ISLAM SUSAH UNTUK TERIMA TEGURAN.. Please remember this πŸ‘‡
Kita manusia tiada yang perfect like Allah 100% right? So, janganlah asyik nak cari kekurangan orang lain but kekurangan sendiri rasa macam takde kekurangan?? Kita ni takde hak la nak menilai manusia tu.. Hanya Allah je yang berhak untuk menilai kita.. Nak kecam sila kecam kat comment :( saya tabah hadapi dugaan yg diberi :) .. astaghfirullahalazim.. Sorry if ade terasa.. terasa maaf zahir batin ye? kosongΒ²πŸ‘ŒπŸ‘Œ Assalamualaikum
From: @miasaranasuha_cute :) #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

someone is heartbroken if all people want to judge her.. like me πŸ˜’πŸ˜”πŸ’” #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Please don't judge someone if we doesn't know her.. 😒 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

**Cahaya Nur** Cahaya itu bermaksud Nur dan Nur itu bermaksud cahaya.. So, cahaya cahaya ΒΏ? kenapa tak cahaya light ke?πŸ˜‚ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

i don't care ❣️
For Haters Mia;
Kecamlah Mia puasΒ² ye tapi sebelum awk mati, jgn lupa mintak maaf dgn org yg awk perli or kutuk belakangΒ².. sbb nanti kat padang Mahsyar krg kene cari org tu.. sanggup ke nak cari kaum nabi Adam sampai Nabi Muhammad ? πŸ™† tegur je.. if terasa maaf zahir batin πŸ˜‰ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Dalam banyakΒ² kuih raya, krg suka kuih apa ? πŸ˜‹ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Duit raya banyak? 🌹
Cuba comment sikit,apa yg krg nak buat dgn duit raya tu 😜? hehu jangan membazir πŸ™† Membazir itu amalan syaitan πŸ‘Ώ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

So easy to find best friends but not easy to find true friends πŸƒπŸŒΌ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Assalamulaikum :) .. Before iftar, jom follow @miasaransuha_hijabstar ! She target 50k followers!! So, sambilΒ² tinggu iftar tu takde buat pape.. Follow la :
@miasaranasuha_hijabstar
@miasaranasuha_hijabstar
@miasaranasuha_hijabstar
Thanks sbb follow πŸ˜ŠπŸ’• #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Haii korang.. Siapa yg takde musically ???? Haaa siapa yg takde musically tu, boleh tgk musically Mia kat ig.. Krg boleh follow ig @musical.ly_miasara untuk tgk banyak musically Mia πŸ˜ŠπŸ˜‰ Follow;
@musical.ly_miasara
@musical.ly_miasara
@musical.ly_miasara
Thanks bcs follow πŸ˜‰πŸ˜ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Good morning.. Lepas ni mesti ramai yg tidur kan? πŸ˜‚πŸ˜ So, sebelum tidur tu jom usha ig fans Mia ni and jangan lupa follow πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
@miasaranasuha_home
@miasaranasuha_home
@miasaranasuha_home
Help her to gek 10k 😊 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Good afternoon!πŸ˜ŠπŸ‘Œ
Please follow @therealmiasara !! Sikit je lagi nak 1mπŸ‘Œ.. Btw tu la account real Mia πŸ˜‰πŸ’• #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Wow! Waktu puasa ni Mia dah dapat 900k followers πŸŽ‰πŸŽ‰ Right now dah 903k followers!πŸ˜πŸ’• I'm her fans want to say thanks for support Mia ! πŸ’•πŸ’• Target Mia waktu Raya ni nak dapat 1m followers..Aamin.. hope sgt korang boleh bantu account Mia dapat 1m ok?πŸ˜‰ πŸ’•@therealmiasaraπŸ’• #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Apa perasaan korang if Mia kenyit mata macam ni kat korang?πŸ™ŠπŸ™ˆπŸ’• Lawo je semua gambar #OOTD Mia πŸ˜πŸ’•πŸ˜˜ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

ComelΒ² je semua gambar Mia #OOTD kan? πŸ˜πŸ’• Hmm korang minat Mia kan?πŸ’• Jom follow ig fans Mia ni:
@miasaranasuha_suppoters
@miasaranasuha_suppoters @miasaranasuha_suppoters πŸ’• Dia baru buat ig, so jom la ramaiΒ² follow ig fans tu ok? πŸ’• #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Jom layan sayat.me by #miasaracute .. pergi kat bio, then just click at "sayat.me/miasaracute" ok? :)

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Please zoom at Mia's face πŸ˜‚.. Look so blur πŸ˜‚πŸ’¦ but so cute act πŸ˜πŸ’œπŸ‘Œ

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

#OOTD I πŸ’œ this pic 😍.. P/s: After this pic , I want to start new feed ok?πŸ˜‰
More...