The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute) [similar]

❀️Welcome to The Real Mia Sara Cute acc❀️ πŸ’˜Haters go die Real acc: @therealmiasara 🎈🎈 😻#miasaracute😻 Story : Jodoh Di Pantai πŸ™ˆβ€οΈ

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

μ•ˆλ…•! κ°€μž₯ μ’‹μ•„ν•˜λŠ” 색이 λ¬΄μ—‡μž…λ‹ˆκΉŒ? 🌈✨ If nak faham πŸ‘† tekan translate kat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

Good Morning semua 🌈✨ Dah siap kerja sekolah ke belum tu? πŸ˜†πŸ˜‚ Kalau yang takde homework tu 😐 Hmm untungnyaπŸ˜‚πŸ˜‚ #miasaracute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

[ 14 Disember 2013 ] #Throwback Good Morning semua! 🌈✨Korang dah breakfast belum tu? πŸ˜‹ Ke baru bangun tidur?πŸ˜‚ HeheheπŸ˜‚ #MiaSaraNasuhaCute #miasaracute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

πŸ‘‘ | Unboxing | Tumbling Monkeys - Mia Sara ft Danish πŸ‘‘ Haaaa vedio yang korg nak Mia upload tu , dah ade kat YouTube! ✨ Malas nak tekan YouTube then search bla bla bla ? Tekan je link kat bio admin πŸ˜‰ nanti klua πŸ˜˜πŸ’―πŸ˜† Dan jangan lupa subcribe & tekan bell ring kat sblh subcribe nanti setiap kali Mia upload video akan keluar kat notification korg ! πŸ˜‰πŸ˜— #MiaSaraCute #miasaracute .
@therealmiasara
@mianators.official

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

Hi guyss! Sorry sbb lama tak on 😫 Yelaa dah mula sekolah ni mestilah sebok kan? πŸ˜… Btw sapa suka lagu ✨ Pematah Hati ✨ - Nabila Razali ? 😍😍 Besttt kan lagu dia? πŸ’― Meh tolong admin mention @nabila.razali kat bawah πŸ‘‡πŸ˜† #MiaSaraCute #miasaracute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

Happy New Year 🎈 2 0 1 8 🎈
Jadikan tahun ni lebih baik daripada tahun lepas !πŸ˜† Just be yourself!😊 Semoga azam korg tercapai πŸ˜‚πŸ˜ .
Okayy Assalamualaikum ✨
#miasaracute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

Sedar tak sedar esok dah masuk 1.1.2018 😱 Ya Allah , Admin rase macam baru je sekejap masa berlalu 😒 Simpan kekangan pahit dan manis 2017 dan kita buka buku baru untuk 2018 okay?πŸ˜‰ Jadikan apa yang telah jadi pada 2017 sebagai pengajaran dan panduan untuk 2018 😊
.
Good luck semua 😘 .
Haaa dah nak bukak sekolah ni apa azam korg tahun depan?πŸ˜‚
Admin : Tak nak buat kerja last minit dan tak nak tangguh kerja sekolah πŸ˜‚ tapi kalau Azam tu tak berjaya tak tahulah πŸ’†πŸ˜‚
.
#miasaracute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

{ Jodoh Di Pantai πŸ™ˆβ€οΈ }
Part 10✨
Seorang perempuan datang menegur Wafiy ..
Liya : hi you!
Wafiy : Eh you buat apa kat sini ha?
Liya : Why? Suprise? Tak sangka kan you igt I lagi?
Wafiy : Fuh igtla budak hots yg pakai tudung sigkat kat sekolah ni en? (lek gais ni #FakeStory je 😊)
Liya : What? mulut you tu jaga lah sket..
Wafiy : Eii you nak ape hah? stop la kejar i dari smk sane .. move on pls.. I dah ade calon I sendiri la.. mak I pun suka kat dia..
Liya : Srsly?! well I don't care.. I akan kejar you smpi dpt
Wafiy : Boleh . Tapi you jangan menyesal bila x dpt I 😏
Liya pergi dari situ kerana menyampah..
(Mia nampak)
Mia : We Eriss ... kau kenal tak siapa yg jumpa Wafiy tadi?
Eriss : Laa dia budak paling hot kat sekolah kot takkan tak kenal?
Mia : Owh budak yg selalu ade masalah disiplin uh?
Eriss : Haaa
Mia : πŸ˜‚πŸ˜‚ HAHAHAHA
Tiba2 ade sorang perempuan menegur Mia daripada belakang..
?? : Haii awk.. boleh kita kawan tak? awk form 5 kan? 😁
Eriss : Eh Izati!! Haii
Izati : Haii
Mia : Ye .. saya form 5.. owh boleh2 .. macam mana awk tau saya form 5..
Izati (wtk tambahan) : Nama saya Izati 😊 saya selalu perhatikan awk kat sekolah πŸ˜…
Eriss : La kau tak perasan ke dia kat sekolah?πŸ˜‚
Mia : Takk.. Hehehe.. Eriss : uyoo tak sgka Mia ade fansπŸ˜‚
Rykarl : Mia , Eriss... Jom gi kat sane..
Mia : oi oi dalam kott .. Rykarl : kau belum cuba mana ade dalam πŸ˜‚
Danish : Tu ahh. jom ahh
Eriss : Ala jom ah..
Time mereka sampai tu.. Mia lemass..
Mia : Tolong!! Tolong!!
Eriss : Rykarl tolong Mia!
Rykarl : Kau ahh aku tak pandai berenang..
Eriss : Aku pun laa!
Danish : Wee aku takut nak gi sanaaa.. tadi spe yg ajakk an? kau gi panggil Wafiy.. dia tinggi kan?
Rykarl : Wafiy!! Wafiy!! Mia lemassss!!.
Wafiy : Pak cik!! Tolong saya Pak cik kawan baik saya lemass.. (Pak cik jaga pantai)
Pak cik : Okay2.
(πŸ‘ΆπŸ‘Ά??) : Bagus .. plan aku nak lemaskan Mia berjaya! Aku harap sgt bila dia bangun , dia tak igt pape HAHAHAHAHA
~ Bersambung ~
Siapa lelaki tu?😌 kacau je kan org nak bahagia? hahahaha see you at next part! stay tuned! #miasaracute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

Korg tau ke macam mana nak main recorder ni?πŸ˜‚πŸ˜… Spe tau main , angkat tangan πŸ™‹πŸ™‹ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

New profile for 77k!πŸ’žπŸ˜πŸ˜˜ Terima kasih sangat2 yang support acc ni 😭 sampai 77k! πŸ˜˜πŸ’ž Btw , sempena 77k ni, korg nak admin buat apa? #miasaracute .
Logo from @miasaranasuha_cun._ πŸ˜˜πŸ’ž Thanks ibf ! πŸ˜†πŸ™†
.
#MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

Comment guna emoji πŸ‘‡ :
Apa perasaan korang bila dah nak sekolah ni?πŸ˜‚
πŸ˜† - excited
πŸ˜‚ - tkde perasaan
πŸ˜‘ - malas
πŸ˜’ - menyampah
Hope you guys enjoy ! πŸŽ‰
2 0 1 8 ❣️ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

Cuba korg teka , ni cerita apa?😝 Sapa dapat teka dengan betul tu mmg betul2 fans Mia la!πŸ˜‚ Hihuuu πŸ™† #miasaracute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

Saja edit sebab bosan πŸ˜†
[ 1 Oktober 2013 ] : Mia dapat hadiah kek 😍❀️
[ 7 Oktober 2016 ] : Mia Sara Turn 11 βœ¨πŸŽ‰πŸŽˆ P/s: Comment kat bawah bila birthday korg πŸ˜‰πŸ™† kalau ade yg birthday sama tu kebetulan la tu 😱😝 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

{ Jodoh Di Pantai πŸ™ˆβ€οΈ }
Part 9✨ (Betul kan?πŸ˜‚)
~ Sudah sampai ke hotel di PD πŸ˜† ~
Mia : Alhamdulillah dah sampai 😊
Wafiy : Eh saya ingat awk tidur tadi πŸ˜…
Mia : Eh taklah , saya lelapkan mata je sebab penat..
Wafiy : Owh...
Mama (w) : Wafiy, Mia kejutkan kawan2 tangan nyenyak tidur tu πŸ˜‚
Mia , Wafiy : Okay 😊
(( Mia kejut Eriss & Wafiy kejut Rykarl , Danish ))
~ skip check in hotel ~
mama (w) : okay harini aunty nak korg panggil Aunty mama je 😊 anggap macam mak sendiri okay?πŸ˜‰
Semua kecuali Wafiy : baiklah πŸ‘Œ
mama (w) : ha mama dah check in dua bilik . 3 org untuk lelaki & 3 org untuk perempuan.. memandangkan kamu dah besar ,esok kamu boleh pergi pantai berlima okay? tapi hati2 kat pantai tu..mama pergi sini ada urusan kerja sebenarnya 😊 dan lagi satu , malam nanti kita pergi dinner & nightmarket 😊
Semua : okay!πŸ‘Œ
Mia : apa kata dinner malam ni kita makan seafood nak tak?!
mama (w) : waaa favourite food Wafiy tu 😝
Mia : Hehe πŸ˜…
Wafiy : Hm boleh jugak πŸ˜‹
Eriss : Tapi tak mahal ke πŸ˜…
Danish :Alaa sekali sekala πŸ˜†
Rykarl : Betul2 HAHAHAHA
~ skip esok di pantai ~
mama (w) : okay kat pantai nanti tak care okay? Wafiy! mama nak awk jadi leader pantau semua dalam group ni tertutamanya Mia & Eriss !
Wafiy : baiklah ma 😊
~ skip ~
Mia : Jom kita mandi pantai!!
Eriss : Betul tuu dah lama dah saya tak pergi pantai rindu nak mandi , bina istana pasir 😭
Rykarl & Danish: Jom!
Wafiy : Eh korgg , nanti kita balik dalam basah kuyup ke pergi ke toilet awk tu dulu bersihkan diri ? * sambil menunjuk tandas awam yg berdekatan dengan kedai makan seafood di situ *
Mia : Ofc la pergi tandas awam dulu..
Wafiy : Tapi! saya tertinggal baju spare saya!
Rykarl : Alaa harini kau lek luu esok petang nanti kita gi lagi kau mandi okay?
Wafiy : Hm yela2
Danish : Tula kau spe suruh tak bawak πŸ˜‚ dh2 jom tunggu ape lagi
Semua kecuali Wafiy : Jom!!
Mia : Satu, dua , tiga!! (( dengan excitednya))
Tanpa disedari ada seorang perempuan yang sedang perhatikan mereka.. Wafiy berteduh di bawah pokok untuk tenangkan fikirannya ... Tiba2 perempuan tu datang menegurnya ...
~ bersambung ~
p/s : nak tau siapa perempuan yg tegur tu ? Next part! πŸ™† #miasaracute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

{ Jodoh Di Pantai πŸ™ˆβ€οΈ }
Part ?((πŸ˜‚ x igt))
Bila Mia sampai di rumah ,, ade satu notification whatsapp daripada group " RyDaWaMiEris " (( Sorry pelikπŸ˜‚πŸ˜‚ )) Rykarl : Assalamualaikum semua!! Ni group diaa...
Wafiy : Owh baguslah dah ade group skrg ni.. okay yang pasal pd tu korg mintak permission daripada parents korg dulu.. kalau parents korg tanya ade pemantauan org dewasa cakap ye sbb mak aku pantau korg ..okay?
Mia,Eriss,Danish&rykarl : Okayy!
|| Semua tgh mintak permission dgn parents diorang ||
Mia : parents aku bagi!
Eriss : Aku pun..
Wafiy : owh yang lain??
Rykarl : parents aku bagi Alhamdulillah😭
Danish : parents aku pun bagi yeayyy!
Wafiy : okay! jangan lupa packing barang lusa kita gerak okay?
Semua : okayy!
Tiba2 Mia dapat message ((whatsapp)) daripada Eriss
Eriss : Weyh kau cakap kau ade suka someone kan? Bagilatau siapa ??
Mia : Hrmm πŸ˜†πŸ‘‰πŸ‘ˆ
Eriss : Jangan malu2πŸ˜† aku janji aku tak bagitau sesiapa!
Mia : Hmmm Wafiy..
Eriss : * Ya Allah aku pun suka Eriss macam mana ni? Mia pun suka dia 😭😭 * (( dalam hati )) Eriss : Owh Wafiy.. dia baik kan?
Mia : Yupp!
(( Dalam masa yang sama Wafiy pun suka Mia ))
Eriss : K la bye !πŸ˜‰
Mia : byee..
~ skip lusa ~
Message from Wafiy @ " RyDaWaMiEris "
Wafiy : Aku amik korg depan rumah korg tau?
Rykarl,Mia,Eriss,Danish : Okayy!
|| Di dalam perjalanan untuk pergi ke PD || Wafiy : Okayy lagi 5 minit sampai kt hotek kita!! Semua kawan2 Wafiy tidur time tu πŸ˜‚πŸ˜‚ Wafiy : Tido ke ? Haihh πŸ˜‚.
~ bersambung ~
Next part : 50 like
p/s : YEAYY PANTAI!πŸ˜‚ SPE SUKA GI PANTAI?πŸ˜†πŸ˜†β€οΈ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

Comment down below πŸ‘‡πŸ‘‡ What is your favourite flavour ice cream? Me : Chocolate πŸ«πŸ˜‹
-
@therealmiasara -
#miasaracute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

Good Night semua πŸ’€ .. Sweet Dreams πŸ˜πŸ’“πŸ’“ Thanks for 76.7k !! πŸ˜˜πŸ’ž Nanti story esok admin sambung part 8 & 9 terus !!πŸ˜‰ #miasaracute #MiaSaraNasuhaCute #FakeStroy

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

{ Jodoh Di Pantai πŸ™ˆβ€οΈ }
Part ? (πŸ˜‚ tak igt)
Rykarl and the geng pun duduk bersama Eriss dan Mia..
Rykarl : Eh korg apa kata kan, kita bina satu group kita berlima macam squad gitu.. nak? nanti study sme2 rehat sme2 ..
Wafiy ; Hmm boleh jugakk!
Mia,Eriss& Danish : on!
Mia: Eh serentak πŸ˜‚πŸ˜‚
β€’ Walaupun mereka satu squad tetapi mereka tidak menggunakan whatsapp dan sebagainya untuk chat 😊 β€’
~ Skip (( 3 hari lagi nak SPM)) kat dalam library tgh study ~
Wafiy : Mia , Awk dah habis study belum?
Mia : lagi sikit je ni.. haih SPM dah nak dkt 😭
Eriss : Haih tkpe2 bawak bertenang..
Danish : Lek arr kalau pandai , tentulah boleh jawab.. kau en pandai
Rykarl : Danish , tak semestinya pandai dapat result bagus ,, ni semua kan ketentuan Allah πŸ˜‰
| Semua diamπŸ˜‚ |
Wafiy : K dah2 sambung study πŸ˜‚ nanti makin lama makin sentap lak duduk dalam library ni πŸ˜‚πŸ˜‚ **perli..
~ Skip di hari pertama SPM ~
Wafiy : Ya Allah nervous nya..
Mia : Goodluck korg!
Rykarl ; You too!
Eriss : Buat yang terbaik tau korg!
Danish; betul tu!
Eriss : K dah la dah nak masuk dewan.. anything,, jangan panik keyh?
W,M,D & R : Okay!
√√ SPM sudah pun tamat √√
Mia : Alhamdulillah.. hampir sebulan kita amik exam ni , habis pun 😭
Eriss : Betul tu.. Haih...
Mia : Eriss ,, dalam masa yang sama , 1 bulan ni jugak la aku pendam perasaan aku ...
Eriss : Mia ,, kau ade suka someone ke?
Mia : Hmm.. Ade.. Tapi aku tak tau macam mana nak berterus-terang kat dia 😒
Eriss : La Yeke?! Kau ade suka someone? Susah nak caye 😱
Mia : Ye , ni first time we πŸ’“
Eriss : Aku kenal kau macam mana 😊
Mia : Hmmm
Eriss : Owh ye tadi Rykarl Ade kata dgn aku esok dia nak kita semua berkumpul dekat taman..
Mia : okayy πŸ‘ŒπŸ‘Œ
~ Skip esok di taman ~
Mia & semua sudah pun sampai
Rykarl : Ha korg! korg boleh tak tulis no. phone korg kat sini aku nak buat group whatsapp untuk kita semua !
Danish : Okay gakk..
| Semua tulis no. phone |
Wafiy : Aku cadangkan nak bawak korg pergi bercuti kat PD .. nak tak?
Mia : Nakk!
Eriss : Uish giler tak nak
Rykarl : K pape bincang kat whatsapp au?
Mia : K la jom balik.. Assalamualaikum semua!
Semua : Waalaikummussalam ~ Bersambung ~
Siapa la lelaki yang Mia suka tu kan? 😜 PD? Pantai ke? Baca next part!

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

Okay sebelum ni admin ada tanya warna fav korg time admin post gambar Mia dengan Seri tu kan? πŸ˜‰πŸ’“ So yeahh admin pilih warna hitam!✨ Mia with akak Yaya! πŸ™†πŸ˜˜ Cuba comment kat bawah mana lagi better? 😍😍 Yaya or Mia? Me: Both of them πŸ’• #miasaracute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute | 77k (@miasaranasuha_cute)

Good morning ✨ Mulakan hari dengan senyuman πŸ˜ŠπŸ’“ Dah breakfast belum tu?πŸ˜‹πŸ˜‰ #miasaracute
More...