The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute) [similar]

❤️Welcome to The Real Mia Sara Cute acc❤️ 💘Haters go die Real acc: @therealmiasara 🎈🎈 😻#miasaracute😻 🎶 Musical.ly here 🎶

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

JENG JENG JENG! 🔥
Haaa sudah tiba pun masa yang dinantikan... Undian daripada korg :
i) Mia = 258 ✨
ii) Syuhaila = 95 ❣️
iii) Iman = 42 🔥
iv) Seri = 153 ❤️
Kepada fans Iman , jangan sedih2 okay ? 😘 Hmmm nampaknya Iman dah tersingkir dalam vote yang pertama .. So lps ni kalau tak nak bagi idola korg tersingkir haa ajak kawan2 vote sekali okay? 😉 { NEXT : VOTE GAME 2! }
i) Mia
ii) Seri
iii) Syuhaila
Haaa ok game yang kedua ni korg boleh vote hm satu ke dua ke tak kesah tapi kalau vote semua tak akan dikira ok? 😊 Pastikan idola korg mng tau? 😘 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Haaaa !! 🔥 Admin perlukan masa untuk kira siapa yang paling banyak vote 😂 (300 more comment 😍✨) thanks sbb vote 🌸 and agak2 korg la kan antara Mia, Seri, Syuhaila & Iman ... Siapa yang akan kekal untuk vote game seterusnya ? Haaa teka2 😝 spe pandai teka tu mmg clever laa😂😂 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Vote Time with Instafamous🔥
i) Mia
ii) Syuhaila
iii) Iman Safiyah
iv) Seri Shafiqa
p/s: boleh vote 2 org je ok? 😊 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Cakkk!! 🙈 Haaa admin nak buat game ni 🔥 .. Game yang admin nak buat ialah vote artis/instafamous .. tapi sebelum admin buat game tu korg kene bagi cadangan nak vote Mia dgn artis/instafamous siapa? hehe admin takde idea ni😂😅 otak dah kene perah time final exam haritu 😂😂 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Thanks for support my acc (@miasaranasuha_cute ) I really appreciate😭 that !! untill 75k! 😍✨ sorry the music like the sad song😂😅.. Thanks again to my followers🌸😊 .. I will do some game for 75k followers❤️.. I hope the game can make you guys happy..😘❣️ so stay tuned!😘🌷 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

What is your favourite colour? 🍓
Vote ramai2 nanti admin try cari warna fav korg untuk gambar yg lain pulak ✨ ok? 😉
Ada tak yang kat sini suka warna merah ? 🌸🌷 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Musically 🎶 : @therealmiasara
Song 🎤: Jangan - Aziz Harun
#miasaracute
Comment your emoji bila dapat jumpa Mia face to face 👇:
Me: 😱😍😆🌸❤️🌷😭

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Please choose one .. slime or squishy? 🌸 Me: slime ❤️ #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Haaa jom main game ni kalau korg bosan 😜 - kenapa korang minat sangat kat Mia ?! 💕
Haaa jawapan yang paling menarik 😍 nanti admin akan like 💜 .. share la jawapan korg, admin nak tau jugak hehe 😅 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Setahun sekali je menyambut hari kelahiran kita🎈.. Pada 30 September 2005 lahirlah 🎉 seorang anak tersayang 💕 yang bernama Mia Sara Nasuha ✨ nama yang diberikan oleh ibubapanya sangat sesuai dengan dirinya 🎁 Mia ini seorang yang peramah 😉 , pandai 🏆 , caring 💕 and mcm2 lagi.. .
Baca doa ini untuk Mia 😊 :
Ya Allah, Engkau berikanlah kesihatan kepadanya dan Engkau panjangkan umurnya untuk bersujud padaMu , Ya Allah.. Kau murahkan rezekinya melimpah untuk menolong golongan2 fakir miskin , Ya Allah. Jadikanlah Mia Sara Nasuha ini anak yang sentiasa hormat dan taat kepada ibubapanya.. Berikanlah Mia petunjuk dan hidayahMu Ya Allah. Jadikanlah si anak perempuan ini menjadi seorang perempuan yang berjaya dunia dan akhirat! dan jadikanlah Mia ini tergolong dalam kalangan anak2 yg solehah ! 💕 Aminn 😊.. Lagi ramai yang baca lagi ramai yang mendoakan Mia😉 Semoga doa ini makbul✨ Insha Allah :) #miasaraturns12 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Thank you @mscouture.my sbb organize this wonderful birthday dinner for Mia. Simple but nice. Muka Mia when excited nak potong kek tu 😂😂 hihi
#mscouturerayacollection2017
#safiyyah
#miayoutube
#miasaranasuha
#miaturns12 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Vedio for @therealmiasara ! Happy Birthday again! 🎉🎁
Mention @therealmiasara please!! 👇👇(i like your comment 😉) Thanks for watching this vedio! I'm not good at editing vedio :( i'm sorry .. but it's okay! 👌 hope you guys enjoy with this vedio! 🙆💞 #miasaraturns12 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Happy Birthday to? Ofc
MIA SARA NASUHA BT MUHAMMAD RIDHUAN 🎉
ALHAMDULILLAH FINALLY MIA REACH 12 YEARS OLD ✨
May Allah Bless You 🙆🌸 I happy to be your fans start from 2016 until 2017! nope! i be your fans forever and ever ! 💕💕
Semoga Mia panjang umur & dimurahkan rezeki 😉 ! Jadilah perempuan yang solehah dan taat kepada ibubapa ok?? 😀 Jangan tinggal solat , menutup aurat dengan sepenuhnya dan jangan lupa untuk... ada kat mimpi admin selalu ! 😂 hihi gurau je 😚 btw HAPPY BIRTHDAY MIA SARA NASUHA AGAIN ! 🎉🎉 YANG LAIN JANGAN LUPA WISH TAU? 😝😂#miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Selamat malam semua!! Dah dinner ke belum tu? 😊 Huhu.. Alhamdulillah harini Mia dah habis PSRA 🌸 and esok pulak hari untuk sambut ..... ? sambut apa ye? 😝 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Alhamdulillah.. Finally Mia dapat pun 1M followers sebelum birthday Mia! 😍 Horrayy.. Haa siapa igt bila hari jadi Mia? 😏 siapa yg betul2 ingat ni mmg betul2 minat Mia ni 😂😂 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Bukan Allah tidak tahu remuknya hati . Bukan Allah tidak tahu pedihnya diuji . Tapi Dia tahu yang kita mampu hadapi 😊 .
Jika kita terasa down disebabkan kawan kawan , jangan lah sampai lupa Allah . Jagalah hubungan dengan Allah dahulu baru Allah jaga hubungan kita dengan manusia 😉. Tag 👇 kawan baik 💕 korg! 🌸 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Mia with akak @rajailya 😍💕 Lama betul Mia tak jumpa kak raja ilya .. Nnt ada rezeki boleh la jumpa lagi 🙆 #ffm29 #miasaracute
p/s: Haaa nak sambung story " dia ialah fake friends " tak?? 😁🎈

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Siapa yang sempat tgk #ffm semalam? Haaa cane? Best tak?? 🎈 Siapa yang teringin nak baju macam Mia tu?😭😣💕💕 #miasaracute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Like princess 👑💎🌸😍🎈 #miasaracute
p/s: please comment down below 👇 what is your favourite emoji ? 💎

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

JK 😂 - capt musically | musically 🎈
p/s: pls put credit if repost my musically #miasaracute
More...