The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute) [similar]

❀️Welcome to The Real Mia Sara Cute acc❀️ πŸ’˜Haters go die Real acc: @therealmiasara 🎈🎈 😻#miasaracute😻 🎢 Musical.ly here 🎢

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Nak start story sekarang ke?😊 #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute
P/s: Tak silap @erynaaaaaaaa ada tudung ni😊 Btw follow la @erynaaaaaaaa !!Mia pun kenal dia tau? πŸ˜‰

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Siapa yang bosan??πŸ™‹πŸ™‹
Haaa kalau bosan pilih keadaan cerita yang sesuai untuk buat story?
1) Seram πŸ‘»
2) Lawak πŸ˜‚
3) Pick up line 😍
4) Masalah disiplin! 😣
Pilih cerita yang paling korang suka! Jika undian cerita yang korang pilih tu paling banyak maka tajuk akan tersedia dengan cerita yang paling banyak undi! Faham tak?πŸ˜‚ Ok, korang pilih la korang nak mana πŸ˜‰. Sorang pilih satu je tau?😊 Jangan pilih banyak²😣 #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Haa korang minum apa jer petang ni? 😊 Apa azam baru korang untuk tahun 2017 ni?πŸ˜† Sorry lupa nak tanya awalΒ² πŸ˜£πŸ˜… #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Salam semua. Wahhh dah seminggu dah Mia tak update whatsapp. Sorry la sbb Mia busy dgn persekolahan tahun ni. Nak exam la katakan. Struggle sikit la nak adjust schedule but study comes first. Korang camne sekolah? Okay ke?😁 #msinstantshawl #sarah #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Haaa my pick up line is ..... 😊
Dalam bentuk ceria ok?πŸ˜‰
Di tepi pantai .
Saya: Saya perlukan tangan awak la untuk tepuk sebab tangan saya sakit.
Bff(Aini): Ok,awak tepuk la guna sebelah tangan yg awak ada tu.
Saya : Kenapa saya kena tepuk sebelah tangan pulak?!😣 Nanti takde bunyi la.
Bff: Ok,ok saya guna tangan saya sebelah tangan awak sebelah ok?πŸ‘Œ
Saya: Ok!πŸ˜‰
Bff: Tapi kenapa kita kena tepuk tangan ek?πŸ˜…
Saya : Sebab saya nak tunjuk kan kat awak yang saya tak bertepuk sebelah tangan saya nak kawan dengan awak sebab awak baik & memahami saya walaupun tak sampai bertahun pun awak kenal saya & terima kekurangan saya seadanya!πŸ˜‰(Kenyit mata)
Bff: Chia Chia.. Setiap manusia ada kekurangan nyeπŸ˜‰!
Haha best ke pick up line ni ?πŸ˜… #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Cuba bagi satu pick up line kat comment πŸ‘‡ yang korang tau!πŸ˜† Siapa yang paling sweet comment akan di likeπŸ‘ #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Siapa UPSR tahun ni? Angkat tanganπŸ™‹! Btw,good luck korang πŸ˜‰! Naikkan keputusan prestasi dari tahun lepas tau?πŸ˜‰ #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Siapa kat sini form 1 macam abang Mia?? Haaa macam mana ok tak minggu pertama orientasi form 1?? Korang form 1 sesi pagi ke petang?😊 #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Hmmmm dah sekolah ni mana ada masa lagi nak main roller blade ni lagi kan?πŸ˜“ Takpe yang penting focus dahulu kepada pelajaran tau?πŸ˜‰ Jangan lupa kesihatan & kebersihan diri walaupun sebok !😊 Take care! Siapa kat sini suka main roller blade buat emoji macam ni "πŸ’–πŸ’πŸ˜πŸ˜˜" Hehe peka tak nak pilih emoji mana?😝 #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Mia's 1st day of school.Macam mana sekolah hari ni?Best tak?πŸ˜ŠπŸ˜‰ #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Good morning!πŸ˜‰ Huhu... Cuba tengok Mia sorang je sk ..Hehe πŸ˜….Takpe,Mia tahun ni last di Sk!!😊Siapa yang sekolah sesi petang?Angkat tanganπŸ™‹πŸ™‹ #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Salam semua. Dah siap nak ke sekolah? Mia dah sedia dah nak ke sekolah dah. Ni last minute shopping beli tudung sekolah petang tadi kat unione. So Mia nak ucapkan selamat bersekolah pada kita semua ya. Jom kita tidur awal malam ni. Selamat malam 😘😘😘 #msinstantshawl #sarah #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Sedapnya ice cream tu πŸ˜‹! I Miss so much to eat McDonald's ice cream😘!! Korang rindu tak nak makan ice cream?πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‹ #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Good morning.Korang breakfast apa hari ni? Siapa hobi dia berenang? Angkat tangan!πŸ™‹πŸ™‹ #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Salam semua. Makan apa mlm ni? Mia teman atuk makan dinner di Kayu Nasi Kandar KD ni je. Kesian atuk teringin nak makan nasi kandar πŸ˜‹. Mia temankan ya
#msinstantshawl #sarah #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

Thanks for your likes for 2016πŸ’•! I'm so appreciateπŸ˜πŸŽ‰. Maaf jika ada yang terkurang pada tahun 2016. Kita buku baru pada tahun 2017 ye?😊 Btw,siapa yang dah ready nak sekolah lusa ni 😝? Cepatnya masa berlaluπŸ˜“πŸ˜”. Good bye 2016. I Miss you foreverπŸ˜“πŸ˜˜ ...Hope 2017 is a happy year to all Muslim 😊. #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

With Aunty @mawarfareeda_mf πŸ˜πŸ˜πŸ’•πŸ’• !! Waktu gambar ni tahun 2013.. Hari ni pula hari terakhir 2016 dan esok "Happy New Year 2017"! Cepatnya masa sudah berlalu dengan sekelip mata πŸ˜“. Sorry kepada siapa yang terkasar bahasa pada tahun 2016 ni ye?Kita buka buku baru 2017 !😊 Are you ready Guys for bts?(Back to school)?!Btw,siapa yg excited nak pergi sekolah jumpa kawanΒ²?! Comment "saya!" #MiaSaraCute
#MiaSaraNasuhaCute
P/s: Thanks for 45.9k πŸ˜πŸ˜πŸ’•πŸ’•

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

#sidetoside (null) (Made by @therealmiasara with musically) Original sound by: @ Ariana Grande #musically #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute

The Real Mia Sara Cute (@miasaranasuha_cute)

#duet with @ bruhitssarah1117 #duetwithmiasara (null) (Made by @therealmiasara with musically) Original sound by: @ flighthouse #musically #MiaSaraCute #MiaSaraNasuhaCute
More...