(@jubahsouq_terengganu) [similar]

• Lot PT 35368, Dataran Austin, Kuala Terengganu (Sebelah Gio Fabrics & Hannan Medispa) • Operation hours : 10am-8pm

(@jubahsouq_terengganu)

#NeewardaLuxe simple but cantik dengan perincian batu berlian yang ada . Menyerlahkan lagi keayuan 🙌 . .
.
Promo price : Rm269
Normal price : RM329

(@jubahsouq_terengganu)

Siapa yang dah grab #AreeyaScallop 🙋 ? .
Lawo sangat dengan gabungan warna pastel , nampak melting gittew 😁 . .
.
Stok pun dah tak banyakk . Baru je restock tapi dah surut kat butik .
.
.
RM199 sahaja

(@jubahsouq_terengganu)

Gabungan warna warna pastel yang menjadi pilihan ramai gegadis 😍 so lets grab one ! .
#areeyascallop
Normal price : RM 199

(@jubahsouq_terengganu)

#NeewardaLuxe pun dah available di butik ! Still on promotion RM269 sahaja

(@jubahsouq_terengganu)

#AreeyaScallop dah available kat butik ! Cepat gaiss , stock dah limited !

(@jubahsouq_terengganu)

Hari ni cuti dok tahu nok gi mane , apa kata datang butik , boleh cuci mata mane tahu ada berkenang di mata kan! .
-
#VyonaTop still available di butik . RM139 👯 sahaja .

(@jubahsouq_terengganu)

#LuvinaBlackLabel limited pcs je yang ada ! Hurry up dearies 😎 .
.
RM249 !

(@jubahsouq_terengganu)

Selamat pagi dan selamat bercuti ! Sape sape dok tahu nak gie mane hari ini . Ape kate mari kat butik @jubahsouq_terengganu .
.
.
Jemput datang yee dearies. Baju yang dalam gambar ni #ChaneelaTweedKurung harga RM269 !

(@jubahsouq_terengganu)

Lawo lawo belaka customer KakNunu pakai #AleexaKurung ni . .
.
Material yang selesa sangat dan menggunakan corak iznik .
.
.
NP : RM299

(@jubahsouq_terengganu)

Korang dah grab ke belum #mirinakurungvol2 ni? Jom datang butik @jubahsouq_terengganu butik dah buke sehingga jam 8 malam ini ! .
#mirinakurungvol2
RM 249

(@jubahsouq_terengganu)

Hari ni dah hari terakhir utk awok awok mari shopping sempena sale . Butik pun buka sehingga jam 2pm sahaja . .
.
#AlyonaKurungVol3 ini hanya RM139 dari harga normal RM249

(@jubahsouq_terengganu)

Kak Nunu nok kabo yang esok butik buka separuh hari saje . Dari jam 10pagi -2pm je dan 2hari akan ditutup . Jadi since ada sale lagi hari ini . Boleh dulu mari shopping ! .
.
Buka pada hari Rabu 15Nov jam 12pm .

(@jubahsouq_terengganu)

Cuaca mendung nak hujan . Tapi tu bukan halangan utk datang ke butik tau ! Harga berbaloi baloi murah ni . Rugi sangat siapa dok mari !! Sale sehingga 12Nov je !
.
.
Kak Nunu tunggu okayy 😘

(@jubahsouq_terengganu)

Early bird untuk #MirinaKurung hari ini sahaja hanya RM159 sahaja !! .
.
NORMAL PRICE : RM249

(@jubahsouq_terengganu)

Happy semua customer Kak Nunu hari ni deh . Sebabnya dapat harga early birds . Untuk hari ini sahaja tau .
.
.
Puan ni beli #AlyonaKurungVol3 yang hanya RM139 sahaja dan #LuvinaBlackLabel pun berharga RM139 dari harga RM249 .

(@jubahsouq_terengganu)

#chaneelatweedkurung RM139 sahaja dari harga RM269 !

(@jubahsouq_terengganu)

Yeayy ! Hari ning ada early birds untuk yang terawal .
#AlyonaKurungVol3 : RM139 / NP : RM249
#LaveeniaDress : RM139 /NP : RM269
#LuvinaBlackLabel : RM139 / NP : RM249
#ArabelleKurung : RM139 / NP : RM269
#MahsuriKurung : RM139 / NP : RM189
.
.
#NeewardaDress : RM159 / NP : RM269
#sumayyadress : RM159 / NP : RM299
#FashandaKurung : RM159 / NP : RM 299
#Veroneera dan #Veroneela : RM 159 /NP : RM349
#RatashaKurung : RM159 / RM 349
#MirinaKurung : RM159 / NP : RM249
.
.
Blouse dan pants : RM99 (per pcs) / NP : RM139

(@jubahsouq_terengganu)

Update stock #sumayyadress :. .
👗 SDP 01 PURE WHITE : S, M, L, XL, XXL
👗 SDP 02 SANDY GREY : XS, M, XL
👗 SDP 03 ARMY GREEN : XS, S, XXL
👗 SDP 04 MUSTARD GOLD : XS, S, M, XL, XXL
👗 SDP 05 MAROON : XS, M, L, XL, XXL
👗 SDP 06 COCOA BROWN : XS, S, XL, XXL
👗 SDP 07 METAL BLACK : S, M, XL .

NORMAL PRICE : RM 299
PROMO PRICE : RM 179
More...