'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu) [similar]

β€’ Lot PT 35368, Dataran Austin, Kuala Terengganu (Sebelah Gio Fabrics & Hannan Medispa) β€’ Operation hours : 10am-8pm

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

#Aadhirakurung still on promotion . Hanya RM299 sahaja πŸŽ‰ .

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

A GOLDEN OPPORTUNITY TO WIN SOUQ ADDICT ITEMS! πŸŽ‰
.
Repost and Win Contest
1. Repost this gif on your Instagram. (PLEASE UNPRIVATE YOUR ACCOUNT)
2. Tell us why you want to have these Souq Addict items. Use as many as β€˜Souq’ word is a bonus point for you! [Eg: I am souq addicted with Souq Addict items because all of the items are souqute and souquirky! I need them all because they’ve been souqed into my mind since the beginning! ❀️]
3. DO NOT TAG @jubahsouq at the picture.
4. Insert hashtags #JSgrantmeSouqAddict #SouqAddictcontest in your caption.
5. Contest ends on 1st March 2018.
6. You can have more than 1 entry.

Three winners will be selected based on the most creative reasoning.
The prizes are as follow;
1st : Short sleeve Souq Addict tshirt + JS Hijab Pin
2nd: Souq Addict tote bag + JS Hijab Pin
3rd: JS Badge Pin
.
GOOD LUCK!
#JSgrantmeSouqAddict #SouqAddictcontest

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

Jangan lupa dapatkan #haelenakurung hanyaa new release di @jubahsouq_shahalam sahaja sempena #JubahsouqShahAlamTourSale bermula hari ini sehingga Ahad ini .

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

Assalamualaikum dan salam penghulu segala hari . Cantik adik KakNunu menggayakan #Izaarakurung dan #FullInstantShawl . .
.
Masing masing ni masih lagi dalam harga promo .
Untuk full instant shawl 4pcs RM100 sahaja dan untuk #Izaarakurung RM319 sahaja dari RM369

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

Cantikkk dia menggayakan #AleexaKurung . Masih available di butik tapi limited pcs laa .

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

Masih ada lagi yang tanya sale kat butik terengganu ada jugak ke . Maaf dear , kat butik lain xde kecuali di butik @jubahsouq_shahalam sahaja . Awak awak boleh refer di @cataloguejubahsouq item dan saiz yang masih available lagi tau .
Jadi save the date 23-25 Febuari nanti tau !

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

#TyaAzzahraBawal masih lagi promosi senpena #WorldHijabdaysale .
.
.
PROMO PRICE : 3 PCS RM100
NORMAL PRICE : RM99 PER PCS .

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

Jangan lupa untuk grab tshirt #SouqAddict yee dearies .
Tengok ni adik KakNunu menggayakan tshirt #SouqAddict bersama sama #IyanaPants dan #HanaSakuraBawal 😊 .
.
.

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

Jangan lupa untuk datang beramai ramai bawak belaka mok ayoh tok tokki makcik pakcik tuu ke #JubahsouqShahAlamTourSale pada 23-25Febuari ini bertempat di @jubahsouq_shahalam . .
.
Banyak sale kebabom bom sehingga 90% dan aktiviti yang menarik menanti jubahsouqlovers πŸŽ‰πŸŽ‰

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

Assalamualaikum dan selamat pagi kesayangan KakNunu , Siapa dah grab new arrival #Izaarakurung ni? πŸ™‹

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

Shawl #suribasic masih lagi harga promosi 5 pcs RM 100 😍 Kak Nunu dh ada semua warna tu tauu πŸ™Š korang dah ade ke belum ? 😎

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

#veroneerapremeur baju kurung pahang, berkain lipat. Menampakkan keayuan dan kemanisan pada si pemakai, ala ala gadis melayu terakhir gittew 😍
.

Veroneera premeur : RM 349
Suri basic : 5 pcs RM 100

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

#hanasakurabawal masih available kat butik. Ada 5 warna yang sangat cun melecun dan yang paling best dapat sekali dengan box tau 😍masih lagi harga promo sempena #worldhijabdaysale . Btw yang ni bidang 42' yee 😘
.

Normal price : RM 89
Promo price : 3 pcs RM 100

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

Assalamualaikum morning dearies 😘
.
#luvinablacklabel antara design laku keras tau ! Material abaya fursan yang sejuk dan terletakk je bila pakai 😍 masih available kat butik, tapi limited saiz πŸ˜‰
.
RM 249

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

#neewardadresspremeur available size 36 only. Petite version 😘
.

RM 349

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

#valeriadress masih available kat butik cuma saiz XXL warna dusty peach, caramel latte dan dusty coca sahaja.
.

RM 239

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

Morning dearies 😘
.

Dari atas hingga ke bawah semuanya dari Jubahsouq 😍 #suribasic, #inaratop dan #iyanapants comel sangat kan ! Ketiga item tu masih available kat butik Terengganu tapi saiz yg ade sangat limited.
.

Btw, #suribasic masih lagi promo 5 pcs RM 100 sempena #worldhijabdaysale 😱so jangan lupa datang butik masih sempat korang nk grab πŸ˜‰
.

Inara top : RM 139
Iyana pants : RM 139
Suri basic : 5 pcs RM 100

'JsWorldHijabSale' (@jubahsouq_terengganu)

‼️ LAST DAY ‼️ LAST DAY ‼️
.
Harini last day utk CNY Surprise Sale. Masih sempat korang nak datang. Butik tutup jam 8 malam.
More...