JubahSouq (@jubahsouq) [similar]

Branches: @Jubahsouq_Bangi ๐Ÿ“Œ@Jubahsouq_ShahAlam ๐Ÿ“Œ@Jubahsouq_KL ๐Ÿ“Œ@Jubahsouq_Kuantan ๐Ÿ“Œ@Jubahsouq_Terengganu Vendors: Gondola๐Ÿ“Gedung Glam๐Ÿ“Malvita๐Ÿ“Modvier

JubahSouq (@jubahsouq)

#MirinaKurungVol2 release Jumaat ini di semua cawangan butik dan website. Detail harga saiz dan warna boleh refer di @cataloguejubahsouq

JubahSouq (@jubahsouq)

Jom kita coffee dulu sebelum masuk kerja โ˜•๏ธ

JubahSouq (@jubahsouq)

All about the pastels colour! And not to forget we also have this in black colour. These shawl are made of fine Satin Silk material #AleexaShawl
.
Promo price - RM89.00
Normal price - RM89.00

JubahSouq (@jubahsouq)

Shout out to Sabahan peeps! .
๐Ÿ–Œ๏ธ Part Timers Wanted ๐Ÿ–Œ๏ธ
Haaaa! Korang rasa korang peramah? ๐Ÿค— Mudah senyum? โ˜บ๏ธ Rajin? ๐Ÿค“ Kecoh gileeer?! ๐Ÿ˜Ž
.
Jom, contact kitorang untuk jadi sebahagian daripada #JubahSouqTeam untuk #moodrepublik Sabah (di Sabah Trade Centre) pada 7th & 8th Oct nanti!
.
Boleh sertakan details berikut ke email jubahsouq.recruit2@gmail.com :
1. Subject : PT - Mood Republik Tour Sabah 2017
2. Details
- Nama penuh
- No Kad Pengenalan
- Alamat
- Umur
- No tel (whatsapp & call)
- Pengalaman kerja
- Sebab nak jadi #JubahSouqTeam
- Size Baju / Jubah
3. Gambar diri terkini (full size)
4. Make sure hantar sekali sahaja ikut format kat atas ya.
.
Tarikh akhir permohonan adalah pada 30th September, so cepat cepat tag kawan kawan sabah ok! โค๏ธ
.
#JubahSouq #KakMinMencari #jobvacancy #vacancyMalaysia
#jawatankosong #MoodRepublikSabah #JubahsouqxMoodRepublikSabah

JubahSouq (@jubahsouq)

Kalau awak yang mana satu eh? Dua2 menggunakan fabrik Abaya Dubai Fursan . Tau kan kain abaya yang flowy dan sejuk yang biasa orang Arab Middle east pakai tu. Boleh preoder sekarang di website atau butik. Deposit cuma RM150.00 saje uols. #MLBDvol3 #MyLittleBlackDressVol3 #JSpremeur

JubahSouq (@jubahsouq)

#JubahsouqStudentSale masih disambung sehingga ke hari Ahad ini. Dan yang paling bestnya dibuka juga di website www.jubahsouq.com.my

JubahSouq (@jubahsouq)

Cantiknyaaa #NeewardaDressVol2 ni kaler dia semua menggugat iman dan purse daku ๐Ÿ˜… Tapi takpe sebab ada student Sale so dapat beli harga diskaun berbaloi-baloi!

JubahSouq (@jubahsouq)

Comelnyaa dia dengan Ummi dia pakai sepasang #ChanelaTweedKurung ni โค๏ธ Student Sale disambung hingga 1 Oct ini. Website pun akan sale bermula harini jam 12pm. Stok tak banyak sila cepat2 tau!
.

#Repost @anis_ariff
ใƒปใƒปใƒป
โ€œDear my lovely daughter, let me love you a little more before you are not little anymoreโ€ฆโ€ #ummiandafwarumaisya #momanddaughter #bondingtime #jubahsouq #alhamdulillah #sayangketatketat #jubahsouqrayahaji2017

JubahSouq (@jubahsouq)

We just canโ€™t wait long enough for the release of #JubahsouqKLFW17 collection. Soon I promise you

JubahSouq (@jubahsouq)

Love #MirinaKurungVol2
Just get ready by this coming Friday. Student Sale nak kena extend ke x?

JubahSouq (@jubahsouq)

Masa beboss announce harga promo Student Sale bagi #ValeriaDress ni, kak Min ingatkan tersalah dengar. Dalam hati pun terdetik adakah mereka tengah demam sampai bagi harga macamtu sekali. Design bertingkek2 lawa macam ni pelik jadi murah sangat. Tapi dgn slumber beboss jawab takpelah sebab ramai student nakkan Valeria ni tapi mengadu cam mahal. So dari harga RM269.00 jadi RM149.00 sahaja. Tapi kalau korang xnmpak lagi xtaulaaa. Lagi berapa jam je sale nak tamat. K baiiii sis nak p makan cendol dan rojak heeee

JubahSouq (@jubahsouq)

InshaAllah ada rejeki kak Min nak preoder dua2nya sekali. Yang kiri tu untuk kak Min dan yang kanan tu buat hadiah best friend kita yang akan mengerjakan umrah xlama lagi. Nak preoder dekat butik la sebab kat sana boleh tengok semua design yg ada. Tapi cuma saiz S la uols. Untuk tengok ukuran kena refer measurement chart hokey โค๏ธ

JubahSouq (@jubahsouq)

Wowwwww sangat @ain_waida selaku ketua team bridesmaids yang cantik2 menggayakan #AreeyaPeplum. Comel je kita baca caption dia tau. Haa korang apa lagi! Harini last day untuk Student Sale. Cuma RM99.00 walaupun beli sepasan cuma. Bai kak Min nak p jogging lepastu makan nasik lemak ๐Ÿ˜

JubahSouq (@jubahsouq)

Ni sekolah mana plak ni yang sekolah hari Ahad @jubahsouq_kuantan . Setahu kak Min hari Ahad dekat Kuantan kan cuti hehe Btw yang tengah tu nampak sangat nakalnya time sekolah dulu ๐Ÿ˜‚ Last day #JubahsouqStudentSale. Beli sehelai pun boleh dapat harga kedua, tak perlu beli dua pasang dah sebab today Happy Hour sepanjang hari โค๏ธ

JubahSouq (@jubahsouq)

HAPPY hour sepanjang hari esok sempena hari terakhir Student Sale. Dapatkan #FashandaKurung pada harga RM199.00 sahaja. Tak perlu beli dua pasang, beli sepasang pun dah dapat harga combo kedua k ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป To those yang bukan student, korang boleh tunjuk membership card Jubahsouq untuk dapat harga student jugak!

JubahSouq (@jubahsouq)

Geram je kita tengok yang topping popcorn ๐Ÿฟ tu ๐Ÿ˜๐Ÿ’๐Ÿ“๐Ÿ‡๐ŸŽ‚๐Ÿฐ๐Ÿฎ. Tapi tekak rasa nak makan #cremebrulee jeeee โœŒ๐Ÿป

JubahSouq (@jubahsouq)

Wahhhh tu dia ramai2 tu beli apa tu? Mentang2la masing2 student ya, kak Min je xdapat nak shopping. Melainkan bagi yang ada membership card pun dapat harga promo sale student hokayyy!
.

#Repost @jubahsouq_bangi
ใƒปใƒปใƒป
mule2 masuk due org je beli, lepaih tu masuk lagi skli, beli lagi, alhamdulillah.. meraikan student la katekan, yg penting ibu ayah pun beli janji bwk kad student // pinjam je spe punye ๐Ÿ˜

JubahSouq (@jubahsouq)

Another great news! To those yang ada MEMBERship card Jubahsouq pun layak mendapat harga diskaun student hokeyyyy!!! Weols grad dulu ya! Siap pakai #AleexaKurung barulah nampak design baju even pakai jubah convo kan. So tips untuk pemilihan baju konvo korang boleh consider baju2 yang ada detail pada bahagian kaki. Contoh macam Neewarda Dress, Sumayya Dress dan banyak lagi rekaan di Jubahsouq โค๏ธ

JubahSouq (@jubahsouq)

#MirinaKurung ni next week release ya. So for this week kena grab items sempena Student Sale la ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
More...