πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq) [similar]

πŸ“ Jubahsouq Shah Alam, Seksyen 7 Shah Alam ⏰10am-10pm πŸ“† 23 - 25 February 2018

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Siapa nak #Aadhirakurung yang comel ini?? Korang nak ke kalau beboss turunkan lagi harganya sempena #JubahsouqShahAlamTourSale ini?? Siapa nak sila komen β€œNak” sekarang! Cukup 100 orang komen, Kak Min akan paksa beboss turunkan harga promo! (Shhhhhhh.. jangan bagitahu beboss tau. Rahsia kita-kita jeee πŸ™ˆ)
.
#JubahsouqShahAlamTourSale

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

β€œJom la awak ikot saya pergi #JubahsouqShahAlamTourSale!” Siapa kat sini yang jenis nk shopping je ajak BFF pegi sekali? Hehe.. hahhh.. Kak Min tahu ramai yang nak #MirinaKurungvol2 ni kan? So, jangan lupe grab di @jubahsouq_shahalam hari jumaat-ahad ini! Yang penting harga sale RM99.00 sahaja! Cepat la order dengan personal shopper sekarang!
.
Personal Shopper Official Jubahsouq:
@Ps_surayahussin +60193892790

@stailista.my +6012-6643545

@ps.jb_amalina 018-7634392

@adele.my +60193192733

@ps.fiefiezaibrahim89_ +60139578708
.
#jubahsouqshahalamtoursale

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Jubahsouq... Jubahsouq...Jubahsouq....Jubahsut! #jubahsouqraya2018 . Agak2 mummy punya version nak ke idok?

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

πŸ“£πŸ“£PERHATIAN !!
Jangan lupa temujanji kita minggu ini! Ya, temujanji kita di @jubahsouq_shahalam sempena JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE !! 😱
.
Apa yang penting adalah promosi yang kaw-kaw punya!! Tapi perlu diingatkan yang stock adalah TERHAD! So, siapa cepat dia yang dapat!
.
TARIKH: 23-25 February 2018
HARI: Jumaat - Ahad
WAKTU: 10 Pagi - 10 Malam
LOKASI: @Jubahsouq_shahalam, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor.
.
πŸ“£πŸ“£PROMOSI MENGGILA!!
πŸ›οΈPakaian serendah RM10 sahaja!😱😭
πŸ’Έ Sales UP to 90%
🎁 Lucky Draw
πŸ›οΈ 100 Goodies Bag bagi pembeli terawal!
πŸ”  Pop Kuiz
πŸ₯™ Makanan Percuma & Pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi!
.
BESTTTT GILAAA ! Apa lagi? Jom pakat dengan Kak Min gi serbu JubahSouq Shah Alam minggu ini!!
.
Personal Shopper Official Jubahsouq:
@Ps_surayahussin +60193892790

@stailista.my +6012-6643545

@ps.jb_amalina 018-7634392

@adele.my +60193192733

@ps.fiefiezaibrahim89_ +60139578708
.
#jubahsouqShahAlamTourSale #bukansalebiasabiasa
#gilagilayangmenggila #jomserbujubahsouqShahalam

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Getting married this year?! This is the time for you to choose our lovely Bridal collection for your special day! Meet our #viryniaAtelier to slay your wedding day! ❀️ Admiring those french lace on Virynia’s kurung from @jubahsouqatelier. Let us be part of your big day by choosing this Virynia Atelier. it’s perfect!

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Jangan lupe dapatkan saki baki terakhir #MahsuriKurung di @jubahsouq_shahalam sempena #jubahsouqshahalamtoursale pada hari jumaat-ahad ini ya! All stock yang available boleh refer di @cataloguejubahsouq . Jangan dah habis baru korang nk merayu soh Kak Min restock.. tak dapekkk kak Min nak nolongnyeeee..
.
Boleh order dengan personal shopper ya:
@Ps_surayahussin +60193892790

@stailista.my +6012-6643545

@ps.jb_amalina 018-7634392

@adele.my +60193192733
.
#jubahsouqshahalamtoursale

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Korang nak yang mana? #SaleenaBawal tu ke atau #InaaraTop tu ke atau #IyanaPants tu? Heeee..
Anyway, #WorldHijabDaySale masih lagi berlangsung ok. Jangan lupa grab 3 helai bawal/shAwl utk dapatkan harga combo 3 RM100 😊

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Again, OOTD yang meletop dari our lovely customer memakai #RatashaKurung! Mesti siapa yang tak grab sebelum ni rase ralat kan? Heee.. Perlu ke beboss restock Ratasha Kurung ni? Sebab belum pernah lagi beboss restock collection #LadyPremeur ni. Semuanya limited edition 😁
. . .
Repost from @alep_pesot using @RepostRegramApp - Hari nie saja 4 kali abam start enjin reta pi @jubahsouq_kuantan
Mujurlaa rumah dengan Giomall sekentut jaaa...πŸ˜„
Punya laaa kipas-susah-mati katakoooo...HAHAHA
Bidadari abam ketaq pala tgk hrga sale patatimo kaw-kaw bakhang...lols
.
@cik_hudhud menggayakan Ratasha Kurung kibas flowy-flowy yang buat abam x senang duduk nengoknya...😍
.
Terima kasih untuk popiah sira free @zack_amrul_amin πŸ˜„ segan plak bila owner @jubahsouq dok ligan kita tadi..πŸ˜… terus sukses & sado πŸ’ͺ

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Alololo sian dia panas2 ni nak makan cendol eh? Sila vote di ruangan komen, samada awak pilih β€˜Cendol’ atau β€˜Jubahsouq’ pastu tag 3 rakan korang. Kak Min akan bagi sehelai baju Jubahsouq bersama 3 shawl untuk dikongsi bersama. Giveaway ini dibuat sempena Sale di Shah Alam bermula Jumaat ini! #awekcendol atau #awekJubahsouq #JubahsouqShahalamtourSale .
P.S. Tu tangan @rhealudins eh, suara je laki πŸ˜‚ #parody #cendol #awaklapareh

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Yeahhh! Akhirnya release juga baju #HaelenaKurung ni! Lama dah menghitung hari.. tq beboss! Tapiii... hanya release di @jubahsouq_shahalam sahaja dulu sempena #jubahsouqshahalamtoursale . Detail colour and price kak Min dah update di. @cataloguejubahsouq ya😊

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

πŸ“£πŸ“£PERHATIAN !!
Buat julung-julung kalinya Jubahsouq mengadakan TOUR SALE! Kali ini, Jubahsouq akan mengadakan tour sale di @jubahsouq_shahalam !
.
YA! πŸŽͺJUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE πŸŽͺ😱
.
Apa yang Kak Min nak beria & gelabah sekarang adalah sebab promosi gila-gila yang akan menggilakan semua rakyat jelata! Tapi perlu diingatkan yang stock adalah TERHAD! So, siapa cepat dia yang dapat!
.
TARIKH: 23-25 February 2018
HARI: Jumaat - Ahad
WAKTU: 10 Pagi - 10 Malam
LOKASI: @Jubahsouq_shahalam, Seksyen 7, Shah Alam.
.
πŸ“£πŸ“£PROMOSI MENGGILA!!
πŸ›οΈPakaian serendah RM10 sahaja!😱😭
πŸ’Έ Sales UP to 90%
🎁Lucky Draw & Pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi!
.
BESTTTT GILAAA ! Apa lagi? Jom pakat dengan Kak Min gi serbu JubahSouq Shah Alam minggu ini!! Ada yang nak tumpang kereta Kak Min ke? πŸ˜‚
.
Personal Shopper Official Jubahsouq:
@Ps_surayahussin +60193892790

@stailista.my +6012-6643545

@ps.jb_amalina 018-7634392

@adele.my +60193192733
.
#jubahsouqShahAlamTourSale #bukansalebiasabiasa #gilagilayangmenggila #jomserbujubahsouqShahalam

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Siapa tahu ini baju apa?? Suka tak kalau dijadikan busana pengantin? Cantik kan? So to those yang suka simple dan tambah manik-manik sendiri, boleh la ambil #IzaaraKurung dan #LifaaraKurung ni. Cantik sangat bila dah ditambah dengan beads! ❀️
.
#jsatelier
#jubahsouqAtelier

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Cantiknya dear @alyshazaid memakai #NeewardaPremeur di Madinah! 😍 Sejuk hati Kak Min tengok #JubahsouqLovers menunaikan umrah pakai baju dari Jubahsouq. Terima kasih dear. Semoga memperoleh umrah yang mabrur 😊
.
Repost from @alyshazaid using @RepostRegramApp - The One who created you understands you the best ❀️
.
.
.
#UmrahSha #zafcgang

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Suka tau mengganggu emosi Kak Min pagi-pagi ni bila tengok baju #AadhiraKurung ni hah.. hurmm.. kempis la poket kak Min kalau semua baju Kak Min nk grab! Tapi yg ni memang wajib grab pun sebab Aadhira Kurung comel sangat! Kak Min suka reben tu dan cutting kurung kedah 😍

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Cantiknyaaa awak pakai #ValeriaDressvol2 😍 Tak sabar nak tunggu collection #jubahsouqraya2018 pulak kan!
.

#Repost @hanis_natasya
・・・
Who want to be my partner in crime πŸ˜πŸ’ƒπŸ»

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Apa yang Eqa dan Rhea bebelkan tu?? Hahhh.. jangan jadi macam dorang tau, sampai tak jumpa kat mana Butik Jubahsouq Shah Alam!
Hahhh.. korang semua jangan lupa tau yang Jubahsouq akan mengadakan sale pada 23-25 Feb (Jumaat - Ahad) ini di @jubahsouq_shahalam !
So jangan lepaskan peluang untuk sale BESAR-BESARAN sehingga 90% DISKAUN‼️
Pelbagai aktiviti menarik, 100 free gift dan hadiah-hadiah menarik untuk dimenangi, turut diadakan di sana!
.
Save the date dearies! πŸ’•
.
#JubahsouqShahAlamTourSale

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Sweetnya @lolidayaya dan husband ❀️ Anyway, cantik sangat dear @lolidayaya memakai #LuvinaBlackLabel in Black! Memang sesuai sangat memakai jubah luvina ini di sana sebab Luvina Jubah ini menggunakan material Abaya Fursan yang selesa, berat dan sejuk, sesuai dengan cuaca yang kering dan panas. πŸ’•

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

Sekilas pandang Kak Min ingat Fathia Latiff tadi, skali @hanisrathi rupenye! Hot betul cik Hanis kita pakai #IzaaraKurung ni tau! ❀️

πŸŽ‰JUBAHSOUQ SHAH ALAM TOUR SALE (@jubahsouq)

The girl in a pastel SQUARE SCARF is still available to slay your Monday look with #JubahsouqBawal . The only soft cool mood you can have for now is #VaneesaBawal. Bring it girl!
.
Promo Price: 3 Pcs | RM 100
.
#WorldHijabDaySale
More...