Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq) [similar]

📍 Bangi | Shah Alam | Kuala Terengganu | Kuala Lumpur ⏰10am-8pm 📍 Kuantan ⏰ 10am-10pm 📍Malvita | Gedung Glam | Gondola 31 | Modvier Bangsar

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Masih belum terlambat untuk anda rancang aktiviti bulanan sepanjang tahun 2017 ini. Macam Jubahsouq banyak naw projek mega for raya bakal menyusul 💆🏼 Anyway FREE Calendar dengan setiap pembelian RM250.00 dan ke atas dalam satu resit bermula Jumaat ini.

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Release serentak Jumaat ni #TuteejaShawl di semua cawangan butik Jubahsouq dan website. Bolehlah pakai sepasang dengan #TuteejaKurung eh. Btw #SeroojaShawl pun ada sekali!

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Baju raya tahun ni warna apa??? Lawanya lahai tengok orang pakai warna2 pastel ni. Macam teringin berpastelina je untuk raya tahun ni. Korang tema tahun ni warna apa? Baju kurung ke jubah ke? Nak Jubahsouq keluarkan design macam mana? Cer komen cer komen kak Min nak catat ni 👩🏼💻

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Kalau2 ada yang keliru antara #SeroojaKurung dan #TuteejaKurung. Yang dalam gambar ni Serooja ke Tuteeja?

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Melompat riang ya abam2 dapat pakai #TejaShirt ni. Konsep ala2 Dulang boys katanya. Mula release di semua cawangan butik dan website pada hari Jumaat ini 👌🏻

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Last teaser for #JSatelier malam ni. Dah boleh mimpi pakai baju nikah dengan bakal incik suami ❤️

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Pesanku jangan kahwin dulu kalau tak nak kempunan #JSatelier

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Ada Hana Sakura for KIDS??? Kak Min ada good news untuk korang! #HanaSakura akan direstock tau, tapi yang paling best kita akan keluarkan koleksi #HanaSakuraKids sekali! So dah boleh beli siap2 untuk pakai raya nanti. Cuba kongsi dengan kak Min apa yang korang nak untuk pakaian raya kanak2 tahun ni? Nak baju kurung ke jubah? Nak saiz berapa tahun? Nak warna apa? Cepat kak Min nak bagitau ke beboss!

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

#NeewardaDress ni nampak cantik dan flowy. Dont worry kali ni kita ada petite punya version 👌🏻

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Selain baju kurung Pahang, kita ada shawl printed dengan motif yang sama dengan #TuteejaKurung. Yang ni release lambat sikit ya #TuteejaShawl

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Kalau tadi gambar abam2 Dulang boys. Yang ni pulak versi kekasih hatinya menggayakan #TuteejaKurung. Rekaan kurung Pahang moden dengan poket sebelah sisi kanan. Selain nursing friendly. Dah tau ke nak sedondon dengan encik abam pakai warna apa?

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Bila abam2 Dulang boys berselfie time kenduri kahwin. #TejaShirt mula dijual pada Jumaat ini di semua cawangan butik Jubahsouq dan website. Tag abam2 tersayang supaya boleh beli sepasang sedondon!

Tuteeja & Serooja Kurung (@jubahsouq)

Jangan confused yang ini #SeroojaKurung. Yang kak Min upload tadi tu Tuteeja ya. Release di semua cawangan butik dan websute Jumaat ini ya.

Whatsapp PERSONAL SHOPPER di bawah:
1. @stailista.my 012-6643545
2. @hannan_iftinan 016-4471906
3. @ps_surayahussin 0193892790
4. @almariburok +6013-6781696
5. @ps_wana
01132-986-986
6. @ps.kiwi 01111-810-128
7. @ps.fiefiezaibrahim89_ 0139578708
8. @ps.jb_amalina 018-7634392
9. @missanns_ps +6012-4908581
10. @pstiey_azah 0133900067
More...