#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq) [similar]

πŸ›οΈ Mood Republik Tour Penang πŸ“Sunway Carnival Seberang Perai πŸ“† 29 & 30 April 2017 ⛺️ Booth: 89, 90, 95, 96

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Baru balik solat Jumaat ya bang? Handsomekan aktor Indonesia Irwansyah ni menggayakan #NomadKurta. Padahal pakai dengan kain pelikat je pun . Stok dah habis licin tapi kita akan restock lagi for Ramadhan nanti. Boleh pakai beraya tau ke solat Terawih nanti πŸ‘ŒπŸ»

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

So cantik! So raya! #AlyonaLace ni sangat mengancam dipakai oleh Sai 😍 #jubahsouqraya2017 Tau dak kak Min beli warna mana satu? πŸ˜™
#Repost @saidatulamin with @repostapp
・・・
Bukan selalu cuti hari Isnin kan ✨
β€’
Baju kurung & scarf: @jubahsouq

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Assalamualaikum salam jumaat semua. Harini #Jubahsouqteam dah keluar seawal Subuh sebab nak naik flight ke Penang sempena @moodrepublik . Doakan perjalanan kami dipermudahkan ya πŸ™πŸ» anyway siapa tahu gambar ni kat mana?

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Nak CONTEST menang Valeria x? Komen Nakkkk!!! Btw Pemenang contest Isabell dress kita dah announce kat story πŸ‘†πŸ» Mummy2 sekalian jangan nak pura2 tidur ya. Nah sedondon #ValeriaKids dan #ValeriaDress so dah takde alasan lagi untuk beli Jubahsouq buat bergaya raya ni. Sabtu tau bukan esok πŸ‘ŒπŸ» Sorryla kita xsempat nk photoshoot model kekids pakai, tapi rasanya dah habis licin dlu bru smpat shoot πŸ˜„ #jubahsouqraya2017

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Jubah Souq will be launching our exclusive never seen before raya collections at #demurerayamodvier2017 @modvier presented by @erba.official POPUP STORE
.
Sabtu ni 29/4/2017 di Zebra Square , KL. tag kawan2 jom dtg grab dulu , exclusive tau, pasni xde dah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» #modvierxerba

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Upload sambil tutup mata. #VioletteKurung nama diberi k bai! #jubahsouqraya2017

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Encemnyaaaa abams 😍 Hot selling #AseerafKurta dari @souqformen dah dijual di butik dan website! Tapi kalau nak beli dengan harga promo kena pergi Mood Republik Tour Penang lah Sabtu dan Ahad ni ya πŸ‘ŒπŸ» Kids punya version pun ada ya.

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Cantiknya lahai #NeewardaKurung nak release bila wak? Kena get readyya. Sila on post notification! Jangan sampai kelak menangis di bucu tangga pada pagi raya #jubahsouqraya2017

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Istimewa untuk awak orang2 di Utara terutamanya yang berada di Penang dan kawasan yang sama waktu dengannya. #NuraAzalea peplum kita akan bawak ke Penang Sabtu dan Ahad ini sempena @moodrepublik Tour Penang. Semestinya dengan harga promotion! Untuk detail lebih lanjut boleh rujuk @cataloguejubahsouq πŸ‘ŒπŸ»

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Cantik @farahfarhanaaaaa siap flip kiri flip kanan flip depan sampai belakang πŸ’ƒπŸ». Kalau pakai dress #TyaAzzahra ni time raya nanti, confirm bakal mak mertua nampak awak dulu as calon menantu pilihan. Tapi bad news nya dah nak out of stock! Termasuk kids version ☺️Ramai yang takut pakai cutting dress sebab risau nampak makin besar, tapi bila dah cuba fitting baru dorang faham kenapa boleh nampak kurus kalau pakai dress ni. Perut pun tersembunyi wak maklumlah raya nak makan lebih ciked πŸ™πŸ» #jubahsouqraya2017

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

InshaAllah πŸ™πŸ» #Repost @shamkmkz with @repostapp
・・・
29 hari menjelang Ramadhan Insya Allah

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Tarik nafas.... hembuss... tarikkkk.... hembusss! Maaflah semput kak Min dibuatnya semua design raya Jubahsouq tahun ni cantik2! Dahlah banyak design pehtu semua lawa2. Tak beli yang ni melepas yang tu. So tarik nafas dalam2 pejam mata beli je semua πŸ˜‚ Sabtu ni ya #ValeriaDress ni release. Harga promo the best kita offer tau!

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Panaih lit lit. Dalam gambar jela, padahal time ni menggigil kesejukan saat ditiup angin bayu. #LuvinaKurung pun ado untuk #jubahsouqraya2017 nanti. Sis tasabaaaaaar!

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Terlambat beli berapa hari je dah out of stock! Rasa nak menangis kejap nak kejar design2 #jubahsouqraya2017 tahun ni. Beboss tlg restock kak Min xsempat beli warna Jade green tu 😒 #AlyonaLace
Warna Jade Green dan Jade Blue

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Laku giler #AseerafKurta dan #AseerafKurtaKids ni! Harini last day promo so kalau tak sempat datang ke butik apa kata ke website sekarang!

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

#AreeyaKurungVol4 restocked hanya di Mood Republik Penang dengan harga promo RM109.00! Semua saiz available tau πŸ‘ŒπŸ»Nantikan stock update di @cataloguejubahsouq

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

One of the best selling item in London last week. Dah berjaya grab tak? Limited and takkan direstock tau πŸ‘ŒπŸ»#IsabellDress #jubahsouquk

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Softnya warna pink dia. Dah tinggal limited pcs je. #AlyonaLace memang wajib grab for Raya ni! #jubahsouqraya2017

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Klik play ya. Cantik ke hidok di pagi lebaran nanti? Awak nak request warna apa lagi ya? #jubahsouqraya2017

#jubahsouqraya2017 (@jubahsouq)

Sekejap je lagi kita update detail price #ValeriaDress di @cataloguejubahsouq πŸ‘ŒπŸ» Agak2 rege lebih RM200 ke cane awak? Release Sabtu ini ya.
More...