πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq) [similar]

πŸŽ‰ JS Raya Clearance Sale !! πŸ—“οΈ 28-30 July 2017 πŸ“All boutiques (Bangi, KL, Shah Alam, Kuantan & KTerengganu) , website and vendors

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Ha memang sengaja Kak Min upload gambar ala-ala seram lepas Maghrib ni, sebagai peringatan untuk sesiapa yang tak solat lagi tu. Hehe gurau je
. Anyway, jangan lupa dapatkan #VeroneelaPremeur ni dengan harga promosi RM209.40 daripada normal price RM349.00 mulai esok sebab #JSclearancesale akan bermula hingga Ahad ini ! 😱
Jangan lepaskan peluang ni, sale kaw-kaw sangat !

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Nebes ke awak? Ha jom kita dengar apa yang Sis Eqa kita ni ngomelkan pasal #JSclearancesale yang akan bermula esok .
Diskaun sehingga 50% tau! Boleh terus refer harga after sale kat @cataloguejubahsouq .
Kena cepat-cepat tau sebab stok sangat terhad 😱
Ada free gift tau untuk 50 pembeli terawal 😍
Eksaitednya Kak Min 😍😍

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Yang mana satu, pilihan kalbu ?
Bukan gegadis ni tau tapi #SumayyaDress tu πŸ˜‚
Esok akan mula dijual dengan harga promosi RM239.00 .
Pilih warna dan saiz cepat-cepat sebelum warna yang diingini habis esok . Huhu

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Haa lama dah tunggu kan jubah ni. Hihi
Ce teka bila release? πŸ™ˆ
Hint: Tak lama dahhh !
.
#LuvinaBlackLabel

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Baru semalam Kak Min promote #LaveeniaDress warna Peach Maroon, tengok-tengok @nabila.razali dah pakai . Adakah ini jodoh? Hehe
Anyway, nampak elegan kan? Sesuai juga untuk majlis formal dan kasual πŸ˜‰
Good morning semua 😍
.
Psst: #JSrayaclearancesale start esok tau! 😱

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Ramai yang DM Kak Min tanya pasal #SumayyaDress warna cocoa ni. Maaf ye syg2 Kak Min semua. Kak Min nk bagitahu ni ada sedikit perubahan tau pada kain chiffon Pleated ni. Kami menggunakan chiffon pleated yg berwarna coklat cair yg lebih terang bagi menaikkan lagi warna top dress ini. Bagi Kak Min, ia lebih cantik tau daripada warna sebelum ni. 😍
Hahhh.. lagi satu Kak Min ada berita baik tau! Kejutan ini khas utk those yang nak beli #SumayyaDress dengan voucher less 50%, boleh la tengok IG Live pada jam 1 tengahari esok! So, See you tomorrow dearies ❀️

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Ha nah Kak Min letak semua tiga-tiga warna #FlorenceKurung pujaan hati Kak Min.
Nampak klasik kan kan 😍
Dari kiri- Navy Blue, Natural White dan Black
.
Pilih siap-siap saiz dengan warna tau, sebab mulai Jumaat ni ada #JSclearancesale . 😱
.
Normal price RM249.00
Clearance price RM174.30

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

#LaveeniaDress in Peach Maroon dan Maroon Navy .
Yang mana satu pilihan hati?
Kak Min suka yang Maroon Navy.
Cantik sangat color combination dia! 😍
Awak pula? πŸ™ˆ
.
NP : RM269.00

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Ha jangan sampai jadi macam ni sayang Kak Min semua, berebut baju sampai melepas πŸ˜‚
Jangan lupa tau, Jumaat-Ahad ini ada #JSrayaclearancesale di SEMUA cawangan butik, website dan juga vendors!
Diskaun sehingga 50% tau, cepat-cepat rujuk kat @cataloguejubahsouq 😱
.
Item sangat TERHAD, siapa cepat dia dapat okay!
.
Butik: @jubahsouq_bangi @jubahsouq_shahalam @jubahsouq_kuantan @jubahsouq_terengganu @jubahsouq_kl .
Website: www.jubahsouq.com.my
.
Vendors : @gedung.glam @malvita.penang @malvitakedah @gondola.31 @modvier .

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Cantik terletak #SumayyaDress ni bila dipakai. Lagi best bila jalan tu baju tu akan flip2 dengan kain pleated tu. 😍
Jumaat ni release ok! πŸ‘ŒπŸ»
.
Promo price: RM239.00
Normal Price: RM299.00
.
#SummayaDress
#jubahsouqrayahaji2017

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Bukan main ceria adik Kak Min ni bila tahu baju #chanelatweedkurungkids ni ada sale nanti. Ye, Kak Min pun tak sabar jugak. Nak borong banyak2 buat pakai pergi office 😁. Korang dah ready ke belum??
.
Kids:
Normal price: RM159.00
Promo price: RM95.40
.
Adult:
Normal Price: RM269.00
Promo Price: RM161.40
.
#JSRayaClearanceSale

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Accept what is. Let go what was. Believe in what will be πŸ’•
.
Fashanda Kurung with 10% off for #JSclearanceRayaSale RM269.10 ( Normal price : RM299.00)

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Cantik manis sejuk je nampak awak pakai #RatashaKurung in soft Lavender ni. Ni kalau bakal mak mertua nampak sure lagi sejuk hati πŸ˜… Now dh tinggal limited pcs je di butik dan website πŸ‘ŒπŸ» Diskaun 20%
Sale - RM279.20
Normal - RM349.00
.

#Repost @anisnashwa (@get_repost)
・・・
Ootd with my favourite #ratashakurung by @jubahsouq and Seri Premium Raya Shawl (Khaki) by @alhumairacontemporary ❀️ #SempurnaRayaOOTD #SempurnaRaya2017 #ootdjubahsouqraya #jspremeuraya2017 #hijabi #hijabistamag #hijabistamagazine #ootdhijabistaraya @hijabistamag

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Hai jom kita dengar apa sistur Rhea ni nak bebelkan! Sekali lagi kami ingin ingatkan bahawa pada hujung minggu ini iaitu 28-30 julai 2017 Jubahsouq akan mengadakan "Raya Clearance Sale" di Semua Cawangan Butik, Website dan juga Vendor. Diskaun sehingga 50% tauuu! 😱
.
Nak tahu apa yang sale?? Boleh la klik hashtag ini #JSrayaClearanceSale ☺️ Tlg tag kawan2, adik beradik dan sedara mara korang ya!

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Cantik beralun bila pakai #LaveeniaDress ni. Flip2 bila ditiup angin. Kak Min dah grab 1 warna ni tau utk pakai masa Raya Haji nanti. Korang dh beli ke belum? 😁
.
N/p: Rm269.00

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Hot selling #fashandakurung! Siapa yang dh ada kak Min nk ucapkan tahniah. Siapa yang masih belum dapatkan fashanda kurung, boleh la ke Website sekarang atau boleh walk in di butik ya ☺️
.
N/p: RM299.00

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Tak sabar nak tunggu #SumayyaDress release! Very very soon dearies. Full catalogue akan mula update di @cataloguejubahsouq pada hari ini ya ☺️

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

#JSrayaclearanceSale bermula Jumaat sehingga Ahad ini ya. Diskaun sehingga 50% confirm berbaloi! 50 pembeli terawal akan menerima shawl PERCUMA!

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

Confirm release by this Friday. Save the date ya. #SumayyaDress #jubahsouqrayahaji2017

πŸŽ‰ #JSrayaclearancesale πŸŽ‰ (@jubahsouq)

You so pretty ❀️ @khaininakhalil donning our #FlorenceKurung in Navy Blue.
.

#Repost @khaininakhalil (@get_repost) ・・・
Close up πŸ€“
More...