🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq) [similar]

Bangi | Shah Alam | Kuantan | Kuala Terengganu | Kuala Lumpur. Semua butik dibuka spt biasa dari jam 10pagi till 11malam

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Meriahkan lebaran anda dengan Jubahsouq! #RatashaKurung from @jspremeur ni kita loveeee sangat!

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Lagi berapa minit je nak puasa ni. Baju raya anak2 dah ada tak? Kalau belum apa kata melangkah segera lepas buka puasa nanti. Sebab butik Jubahsouq tutup jam 11malam so smpt la kan last min shopping 👌🏻

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Kita dah restock #FashandaKurung di butik Bangi dan Shah Alam. Warna yang Fasha pakai tu warna Olive Green tapi dalam gambar ni agak lari dari warna ori. Kalau tengok depan2 lagi lawa lah confirm!

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Antara 4 warna ni yang mana satu jadi pilihan hatimu untuk #ChanelaTweedKurung ni? Tapi semua cantik2 kan! Boleh dapatkannya di semua cawangan butik, kami buka till esok ya. Waktu operasi sehingga jam 11malam 👌🏻

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Awak dah bangun sahur tak tu? Kak Min terjaga nak panaskan lauk mauk dulu. Anyway dah banyak design #jubahsouqraya2017 yang dah soldout! Antaranya #AlyonaLace yang menawan hati ni, sempatla kak Min grab sehelai untuk pakai raya ni. So kalau pergi butik stok dah takde jangan hampa ya. Atau kalau ada stock balance tu xyah nk pikir2 sgt terus rembat bayar then balik kampung terus!!! 😅

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Eh nampak kurus plak Eqa pakai #ShareefaPeplum ni. Tapi Eqa memang kuwus pun hehe Yang sebelah tu ajet2 comel je kan senyum camtu pakai #ShareefShirt 😅 Anyway raya nanti boleh pakai baju batik sepasang nak ayah dan anak2. Barulah rare! Paling tak pun untuk raya kedua atau time berkunjung ke rumah terbuka nanti. Butik buka hingga hari Jumaat ya 👌🏻

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

OOTD Raya ketiga kak Min haruslah baju printed #FlorenceKurung peplum ni. Matchingkan dengan plain bawal lilit mcm stail trend skrg sekali shades ala Saloma sebab panas kan haha

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Handsome je Budak Ijat ni dengan Papa Zaidi dia menggayakan #BomberKurta ni kan. Segak sepasang barulah ada mood nak beraya kan! Boleh dapatkan di semua cawangan butik Jubahsouq sebab kita buka till hari Jumaat ni ❤️

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Dah dapat grab ke x? #FashandaKurung ni dah mula available di butik Jubahsouq Bangi. Cawangan lain kak Min tak pasti bila sampai. Anyway semua butik akan bukak till hari Jumaat ni. Ada yang tutup kul 11malam dan ada yang tutup kul 10malam 👌🏻

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Tudiaaa! Sapa kata raya xboleh pakai baju batik kan. Lagi2 bila boleh sedondon mak ayah dan anak2 ye tak. Boleh dapatkan di semua cawangan butik Jubahsouq ya. #ShareefaPeplum #ShareefShirt

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

" Dont wait for someone to bring you flowers. Plant your own garden and decorate your own soul. " .
#VeroneelaPremeur by @jspremeur

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Melangkah ke masjid di pagi raya lebih selesa dan yakin dengan Jubahsouq . #BomberKurta yang sepasang untuk ayah dan anak ni disertakan satu set dengan seluar. Boleh digayakan sebagai kurta mahupun sebagai baju Melayu moden. .
Bomber Kurta Dewasa - RM179.00
Bomber Kurta Kids - RM139.00
.
Boleh dapatkan di semua cawangan butik k 👌🏻

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Masih belum jumpa baju sepasang ibu dan anak? Sempat lagi nak ke butik Jubahsouq ni. Kami buka sehingga jam 11malam. Butik kami akan beroperasi sehingga hari Khamis ni je. #ChanelaTweedKurung ni memang laris dibeli sepasang dengan anak. #jubahsouqraya2017

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Ciptakan kenangan manis lebaran anda bersama Jubahsouq. #RatashaKurung tinggal limited pcs sahaja di butik 👌🏻

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Cantik @ayuharriss menggayakan #LuvinaKurung ni. Stok dah tak banyak awak so boleh dapatkan di semua cawangan butik hokey! Boleh buat pakai raya kedua or ketiga ni hehe Takpun pakai time ada rumah terbuka nanti. Half day pakai p kerja, lagi half day untuk open house raya 👌🏻
.
Promo - RM199.00

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Seronoknya beraya dapat pakai sepasang lagi2 dapat pakai Jubahsouq. InshaAllah kualiti fabrik dan jahitan terpelihara disebabkan kain yang selesa serta proses QC yang berulang kali dilakukan oleh production team weols. ( Good job korangs! )Barulah tak ketibas di tengahari, cantik saja pun tak guna kalau tak selesa nak beraya sampai ke malam. Lainlah kalau awak ada dua outfit untuk sehari! haha... Harga pun sangat berpatutan dengan apa yang ditawarkan. Banyak koleksi baju kita yang memang dikeluarkan supaya kalian boleh bergaya raya sedondon. Contohnya #ShareefaPeplum dan #ShareefShirt . Ada versi perempuan lelaki dan kiddos jugak! Sudah boleh dibeli di Jubahsouq Bangi dan cawangan lain maybe by hari Rabu. Butik Bangi buka till 11malam dan lain2 sehingga 10malam. Jangan risau harga sama je mcm apa yang kek Min offer di MR haritu 👌🏻

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Alhamdulillah. Kalau dah selesai solat dan moreh nanti bolehlah singgah ke butik Jubahsouq sebab minggu terakhir Ramadhan ni semua butik akan tutup pada jam 11malam. So sempat lagi nak shopping kan. #ArabelleKurung ni dah availabla di semua butik ya terutamanya stok banyak di cawangan Bangi 👌🏻

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Ramai yang still DM PM for #NeewardaKurung tapi harap maaf sangat sebab semua dah SOLD OUT. Tapi kita ada restock lagi 6 warna baru yang kak Min pun xpasti warna apa. 2 warna iaitu Sandy Blue dan Maroon Violet kita dah jual pun di PWTC semalam. Selebihnya InshaAllah dalam beberapa harini. Butik masih beroperasi sehingga ke hari Khamis ini ya 👌🏻

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Sila standby depan butik Jubahsouq Bangi saja ya 👌🏻 Today akan mula available di butik. #FashandaKurung asal restock je licin wak!

🎉 JS RAMADHAN SALE 🎉 (@jubahsouq)

Kak Min baru perasan yang aktor dari Seberang ni pun ada menggayakan #NomadKurtaVol2 kita. Handsome kan Randy Pangalila pakai warna offwhite ni. Boleh dapatkan di semua cawangan butik berdekatan. .
Raya promo - RM99.00
Nomad Kurta Kids - RM79.00
.
More...