Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq) [similar]

Promotion serendah RM10 sahaja! Bermula 1 Dec (Jumaat depan) di Jubahsouq HQ Suntrack Bangi

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Muka dan gaya tu bila dapat beli baju yang di idamkan dengan harga sale! Haha 😂.. Mane taknya, Kak Min gembira sangat bila dapat tahu #AlyonaKurungVol3 ni boleh dapat dengan harga RM119.00 sahaja! Wowww.. Mmg murah sangat2 tau! 🙈sooo, tunggu apa lagi?? Dah bersedia ke nk beratur seawal jam 1 pagi? Heeee 😁😁
.
WHsale: RM119.00
N/P: RM249.00

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Walau apapun yang terjadi teruskan perjalananmu dengan senyuman 🙂 Hidup ini terlalu singkat untuk dikusutkan dengan masalah bukan? Syukuri peluang dan rezeki yang ada depan mata. Bayangkan kalau kita tak ada kerja sekarang ni. Kita akan still happy ke? Tak jugak kan. So kerjalah seikhlas hati dek non barulah berkat pendapatan kita tu 😘😘😘
.
Warehouse Sale
Neewarda Dress - RM139.00

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

TAG seorang rakan dan anda bakal dapat Pass VVIP untuk Warehouse sale minggu depan! Terhad pada 5 pasangan sahaja, korang dibenarkan masuk awal hokey. Xyah beratur. Ya jubah atau kurung serendah RM10.00 sahaja!!! Jubah FREE untuk 100 pembeli terawal!!! Semuanya akan bermula pada hari Jumaat depan di Jubahsouq HQ (warehouse). Katalog akan mula diupdate esok di @cataloguejubahsouq 👌🏻Harga defect item serendah RM10, RM30 RM50 dan banyak lagi. Defect2 minor mcm tercarik2 manja gitew.

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Kalau korang tak ada idea nak pakai baju apa untuk pegi kelas ke atau keluar jalan-jalan, hahhh.. Korang beli la blouse #AdeelaTop ni. Gerenti puas hati sebab selesa sangat. 👌🏻Kak Min berani kerat jari la. Heeee..
.
WHsale: RM89.00
N/P: RM139.00

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Dua warna yang paling menggugat Kak Min! Kiri atau kanan?? Sebab dua-dua warna kesukaan Kak Min! 😍😍
.
Jangan tanya Kak Min stock yg ada sebab memang dah limited sangat-sangat! Nanti masa warehouse sale hanya RM139.00 sahaja tau! Korang dah bersedia ke??
.
WHsale: RM139.00
N/P: RM189.00

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Wee seronoknya dapat Pouch Bag @telekung.sitikhadijah ni! Kecil comel je, memang sesuai untuk travel 😍
Siapa yang dapat pouch bag ni masa #GrandOpeningJubahsouqMM haritu dah rasmikan ke belum? Hihi
Voucher RM20 tu Kak Min dah setelkan dah. Best betul kan kan!
.
Thank you @telekung.sitikhadijah kerana sudi menaja kami . Suka sangat-sangat!! ❤️❤️
.
Sesiapa yang berminat nak tahu lebih lanjut, boleh terus ke;
Instagram @telekung.sitikhadijah
Facebook : Telekung Siti Khadijah
.
#GrandOpeningJubahsouqMM #JubahSouqSponsorship #JubahSouqAppreciationPost

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Manisnyaaaaa sis @fatennrhyyun kite ni memakai #RatashaKurung in black.. 😍
Nampak tinggi kurus lagi hahhh.. Memang sesuai sangat dengan Fatin yang putih gebu ni hahhh.. .
WHsale: RM139.00
N/P: RM349.00

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Lagi kejutan sempena #JubahsouqWarehouseSale2017 ‼️
Areeya Peplum akan dijual dengan harga RM79.00 sahaja!! Kali ini siapa yang tak datang berkampung di Warehouse Sale memang betul-betul rugi lah! Hahhh.. So, save the date please! 1 hingga 3 Disember ini ya! 💕
.
WHsale: RM79.00
N/P: RM189.00

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Cantiknya Lea Azlan memakai #AleexaKurung ni! Nampak exclusive sangat! 😍
.
Anyway, sempena warehouse sale ini, kami akan bagi the very special price khas utk #JubahsouqLovers tau.! 💕👇🏻👇🏻
.
WHSale: RM 139.00
N/P: RM 299.00

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Limited pcs left untuk semua design #MyLittleBlackDressVol3 ni tau. Dapatkan sekarang selagi masih dijual dengan harga promo ya 👌🏻 #NeewardaDressPremeur #NeewardaKurungPremeur

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Happy nya masing2! Cantik menggayakan #NeewardaLuxe dan #JSatelier

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Cantiknyaaa awak pakai #RatashaKurung ni 😍 Silap2 orang ingat awaklah penganyinya haha anyway yg menangis tepi tiang tu comel je

#Repost @zacmn
・・・
Kenduri 😋🍰🍛🍗

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

"Kalau saya jadik bunga, awak jadik apa?" Hahhhh.. siapa nk main pickup line dengan kak Min ? Hikss. Bila pakai #AleexaKurung ni terus rasa macam hati berbunga-bunga je. 🙈
Siapa yg dah ada Aleexa Kurung angkat tangan skidd! 🙌🏻

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Ni Kak Min serius. Semua lipstik @dollanis_official cantik-cantik warna dia! Kak Min rambang mata 😭😭
Korang yang dapat time #GrandOpeningJubahsouqMM dapt warna apa? Meh la share sikit dengan Kak Min. Hihi
.
Thank you @dollanis_official kerana sudi sponsor kami semasa #GrandOpeningJubahsouqMM ! Kak Min doakan Dollanis murah rezeki dan berjaya selalu ❤️
.
Sesiapa yang teringin nak try lipstik umph ni, bolehlah terus ke ;
Instagram : @dollanis_official atau ke website www.dollanis.com .
#GrandOpeningJubahsouqMM #JubahSouqSponsorship #JubahSouqAppreciationPost

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Kiri atau kanan? Siapa tahu nama-nama bagi 2 design #MLBDvol3 ni? Siapa betul kak Min bagi 5⭐️ hehe.. Promo price tinggal 2 hari sahaja! Cepat order skrg di website atau DM kak Min sahaja utk order 😘

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Harga promo bagi #NeewardaLuxe dilanjutkan sehingga diberitahu kelak! Yeahhh..!! 🙌🏻 So cepat-cepat grab Neewarda Luxe di Butik di Melawati Mall sekarang! Tapi saiz yg available hanya saiz S sahaja 🙏🏻 Stock sangat-sangat la limited 🙏🏻 Siapa cepat dia yang dapat! 💕
.
Promo Price: RM269.00
Normal Price: RM329.00

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Sooo cantik dan bergayaaa sungguh @khaininakhalil mengenakan #VyonaTop dan #IyanaPants ni. ❤️ So for those yg dah ada this casual jangan lupa share OOTD anda dan tag kami ya. Yang belum ada lagi tu cepat-cepat la order sekarang! 💕

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Enjoy the little things in life, for one day you may look back and realize they were the big things.
.
#RatashaKurung

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Event yang paling dinanti nantikan setiap tahun yang membuatkan korang jadi gila untuk menyerang. Tahun lepas, lebih daripada 1000 pengunjung dah terpacak awal pagi lagi depan pintu pagar HQ kami. Memang time tu kak Min ingat lagi bagaikan lautan tsunami datang menyerang 😱 Segalanya bakal berulang pada 1 Dec 2017 nanti tau! Mungkin lebih dasyaaaaat kalini!
.
#JubahsouqWarehouseSale2017 bakal menyusul! Nantikan 😘

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

3 day left! The promotion at our website (www.jubahsouq.com.my) !! Cepat sebelum terlambat.. masih sempat untuk place order di website sekarang. Boleh jua dapatkan design-design #MLBDvol3 ini di website @fashionvaletcom ya! 💕
More...