#JSAtelier (@jubahsouq) [similar]

πŸ‘°πŸ» Grand Launching #JSAtelier πŸ“† 25/3/2017 (Sabtu) πŸ›οΈ Cawangan Butik Bangi sahaja 🌐 Website Special appearance Amyra Rosli & Amar Baharin.

#JSAtelier (@jubahsouq)

Cantiknyaaa! Padankan #LameeaBawal dan #NeewadaDress untuk pergi kerja esok ya πŸ‘ŒπŸ» #Repost @syazwanieyazip
・・・
I'm wearing this beautiful #neewardadress and matchy dgn #lameeabawal from @jubahsouq 🌸 Thankyou so much @jubahsouq πŸ’•

#JSAtelier (@jubahsouq)

Close up untuk tengok detail ruffle pada dress ni @jubahsouq.uk #jubahsouqraya2017

#JSAtelier (@jubahsouq)

Saranghae katanya! Amyra Rosli yang cantik macam barbie doll tu pakai #LaqueenAtelier ya. #JSatelier hanya di butik Jubahsouq Bangi dan website k. Dan any printed baju dan Alyona Scallop skrg ada sale untuk bridesmaids walaupun beli sehelai sajur πŸ‘ŒπŸ»

#JSAtelier (@jubahsouq)

Semua baju printed dijual dengan harga promo skrg! so sementara tengah sale ni apa kata datang ke butik atau terus ke website www.jubahsouq.com.my. #HanaSakuraVol2 for #jubahsouqraya2017

#JSAtelier (@jubahsouq)

Newest version of #AreeyaKurung yang akan released minggu depan. Amazing photo by @niesajay_ πŸ‘πŸ»

#JSAtelier (@jubahsouq)

Sempena release baju kahwin #JSatelier makanya baju2 yang kena dengan tema bridesmaids pun ada sale tau! Semua jubah n kurung printed termasuk #AlyonaScallop ni dijual dengan harga promo RM189.00 sahaja πŸ‘ŒπŸ» Sampai minggu depan.

#JSAtelier (@jubahsouq)

Cepat awak! Dorang tengah live sekarang ni πŸ‘ŒπŸ» #JSatelier

#JSAtelier (@jubahsouq)

Cantiknyaaaa @aamyrarosli handsomenyaaaa @amarbaharin 😍 Sweet sangat dorang ni. Masing2 menggayakan #JSatelier tau. Datang sekarang tau sampai jam 2ptg ni je hanya di butik Jubahsouq Bangi Sentral. Bukan HQ tau!

#JSAtelier (@jubahsouq)

Bermula jam 12tengahari ini. Datang cuba2 baju kahwin kita sambil berpeluang beramah mesra dengan Amyra Rosli dan Amar Baharin 😍

#JSAtelier (@jubahsouq)

Besoklah harinya. Koleksi bridal RTW dari #JSatelier akan mula dilancarkan di butik Jubahsouq Bangi. Temui juga Amyra Rosli dan Amar Baharin pada jam 12tengahari πŸ‘ŒπŸ» So kalau nak cari baju kahwin yang cantik2 dan berkualiti tapi dengan harga berpatutan, memang wajib dapatkan @jubahsouqatelier πŸ‘ŒπŸ»

#JSAtelier (@jubahsouq)

#JSatelier x #TheWeddingKL2017
Release date - 25th March 2017
Venue - Jubahsouq Bangi Sentral

#JSAtelier (@jubahsouq)

Who are ready for #JSatelier on 25th March 2017? We are not focusing solely in bridal, but you can wear this at any event you want! ❀️
One more day left. Can't wait for #JSatelier launch tomorrow. 😍
Only at Jubahsouq Bangi & website.
.
Nataleia | RM899.00
.
JSatelier | 25th March 2017
.
#JSatelier

#JSAtelier (@jubahsouq)

Koleksi sulung JSatelier yang dibawakan khas untuk yang bakal mendirikan rumah tangga. Dijual pada harga yang amat berpatutan untuk koleksi pakaian perkahwinan. Setiap rekaan menggunakan perincian lace dan detail beadings yang berkualiti dan teliti. Apa yang pasti memang sangat berbaloi kerana dijual dengan harga promosi selama seminggu bermula hari esok (25 Mac 2017) sehingga hari Ahad (2 April 2017). Hanya terdapat di JubahSouq Bangi Sentral dan Website. Selain untuk pernikahan, persandingan mahupun pertunangan, boleh juga dijadikan sebagai persalinan pada hari raya jua. .
Save the date! See you tomorrow ;)
.
JSatelier | 25 Mac 2017
.
#JSatelier

#JSAtelier (@jubahsouq)

Who love the flower? Flowers etched on wedding dress. And it's here! Overflow flower detail to make sure overyone would notice it. The top peplum cutting with flowers and mermaid skirt to ensure you look worthy to walk on the runway. @jubahsouqatelier for your wedding dress.
.
RENAYA ATELIER | RM899.00
.
ALEXEI ATELIER | RM399.00
.
JSatelier | 25th March 2017
________________________________
Siapa yang sukakan bunga? Bunga yang terukir pada pakaian perkahwinan. Dan ia adalah di sini! Perincian limpahan bunga pasti membuat orang lain menyedarinya. Potongan peplum berserta bunga-bunga untuk bahagian atas dan skirt duyung untuk memastikan anda kelihatan seperti anda layak untuk berjalan di atas landasan. Jadikannya JSatelier sebagai busana perkahwinan anda.
.
RENAYA ATELIER | RM899.00
.
ALEXEI ATELIER | RM399.00
.
JSatelier | 25th March 2017
.
#JSatelier

#JSAtelier (@jubahsouq)

Hanya 4 rekaan yang akan release bermula Sabtu ini. Dan selebihnya akan dijadualkan untuk release pada bulan berikutnya. Sabtu nanti boleh datang butik tengok sendiri betapa cantiknya baju kahwin Jubahsouq. Baru tau kenapa ia berbaloi sangat dengan harganya. Kita jumpa Sabtu ni ya πŸ‘ŒπŸ»

#JSAtelier (@jubahsouq)

Kami bawakan penampilan istimewa iaitu pasangan yang sama cantik, sama padan, @aamyrarosli dan @amarbaharin untuk pelancaran sulung @jubahsouqatelier di Jubahsouq Bangi Sentral pada 25 Mac 2017. Semua di jemput hadir untuk meraikan pelancaran ini. ☺️
.
JSatelier | 25 Mac 2017
.
#JSatelier

#JSAtelier (@jubahsouq)

Still counting. 2 more days to go. InsyaAllah. JSatelier will coming to you. We're so excited to launch our first batch collection of JSatelier.
Thank you for the support and love #jubahsouqlovers have given us on this upcoming debut of #JSatelier ☺️
.
JSATELIER | 25th March 2017
.
______________________________
Masih menghitung. 2 hari lagi. InsyaAllah. JSatelier akan datang kepada anda. Kami sangat teruja untuk pelancaran koleksi JSatelier kami yang pertama. Terima kasih atas sokongan dan kasih sayang yang #JubahsouqLovers telah berikan kepada kami pada penampilan sulung #JSatelier yang akan datang ini ☺️
.
JSATELIER | 25 Mac 2017
.
#JSatelier

#JSAtelier (@jubahsouq)

This Nataleia Atelier kurung is perfect for engagement or for solemnization or even you can wear it to any occassion and it's Ironless!! Available at our flagship store @jubahsouq_bangi and online at www.jubahsouq.com.my by this saturday.
.
Nataleia Atelier | RM899.00
.
JSATELIER | 25th March 2017
____________________________

Nataleia Atalier kurung ini sesuai untuk pertunangan atau untuk akad nikah atau anda boleh memakainya dengan apa jua majlis dan ia tidak perlu gosok!! Boleh didapati di kedai utama @jubahsouq_bangi kami dan secara online di www.jubahsouq.com.my pada hari Sabtu ini.
.
Nataleia Atelier | RM899.00
.
JSATELIER | 25 Mac 2017
.
#JSatelier
More...