🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq) [similar]

🗓️ 18th August 2017 📍 Pavilion, Kuala Lumpur 🕰️ 12.30 PM

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Ramai yang tanya kak min #luvinajubah tak ada restock ke? Kak min dah bagitahu beboss dah yang ramai nak luvina jubah ni di restock. Sebab design luvina ni unik, macam pakai 2 pieces seperti skirt dan blazer, dan buat pemakai nampak bergaya dan formal. Jadi, siapa yang nak luvina jubah ini lagi angkat tangan 🙋

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Yang mana satu idaman kalbu?? 😍 Ya Allah! Cantiknye adik-adik kak min pakai #tuteejakurung ! Boleh luluh hati arjuna lihat srikandi kak min ni tau.. 🙈 dah tak lama dah ni nak release. Siap sedia semua! 🤗

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Hi semua! Seperti yang dijanjikan, kak min nak umumkan pemenang bagi contest tag and win di video #ateeqaBawal semalam.. ! .
Pemenangnya adalah... .....
...
..
@ennaeegon 🎉 bersama rakan-rakan yang di tag iaitu @mira.hisham @rai_yusof92 @fatin_yaacob
.
Tahniah! Boleh DM kak min detail ya.. .
Terima kasih juga kepada semua yang turut serta dalam contest tag and win ini. Bagi yang tidak berjaya, boleh cuba lagi next time ye. 😉
.
Oh ya, Semua colour, price dan measurement #ateeqaBawal ini akan kakmin update di @cataloguejubahsouq hari ini ya.. 😘

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

#AreeyaKurungVol3 dah back to normal price RM169 tau. Rugi siapa yang tak grab mase sales 2 minggu ni. Siapa yang dah beli mesti tahu kan betapa bestnya pakai areeya kurung ni. Rasa ringan, selesa dan loose. 😊 harini butik dibuka seperti biasa ya 👌🏻

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Salam and good morning semua. Sale dah habis tau so kalau datang beli semua item dah normal price. Kita tunggu bawal ni release plak ya. Jumaat ini 😘

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

#JSatelier will simply brings you the magnificent wedding dress designs made for your big day.
#JubahsouqAtelier #JSbridal

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Mood swing sebab esok kerja? Tak dapat flip bawal kita flip je twilly tu. Okay tak nak spoil mood korang, boleh ke video lepas kalau nak MENANG bawal percuma tu ya. #AteeqaBawal

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

#SeroojaKurung Pahang. Ada yang tanya buat kurung Pahang tu sempena tahun melawat Pahang ke? tergelak kak Min sebab tak terfikir plak mcmtu. Kebetulan kot. Cuma sekali sekala teringin gak pakai baju kurung yang labuh sikit dan lagi longgar cutting dia. Tapi still nampak kurus la kan 👌🏻 Anyway harini last day sale di butik dan website ya. Jangan melepas nk menyesal bagai huhu

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

FREE BAWAL! Click video dan jawab soalan berikut. Berapa banyakkah warna #AteeqaBawal yang muncul dalam video ini? Like, dan berikan jawapan anda bersama tag kan lagi 3 orang rakan atau kenalan yang mungkin juga berminat memenangi Bawal ekslusif dari Jubahsouq ini. Kami akan pilih seorang pemenang bertuah yang bakal menjadi pemilik pertama sebelum koleksi bawal ini release di butik dan website. (4 helai bawal untuk dikongsi bersama pemenang dan lagi 3 kenalan yang ditag!). Pemenang akan diumum secepat mungkin tau!

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

LAST DAY! Untuk New Year Sale. Jadinya bersegeralah ke butik Jubahsouq atau ke website www.jubahsouq.com.my. #MirinaKurung ni dijual pada harga promo RM189.00 sahaja tau 👌🏻

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Jubah dress yang paling kak Min tunggu2. Nampak simple tapi sweet. #NeewardaDress ❤️

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Manisnya senyumanmu. Buat kak Min pun teruja nak beli #HanaBawal . Kalau rasa nak simple boleh gayakan corak bunga tu ke belakang. Kalau nak bunga2 cinta boleh setting ke belakang. Tunggu tutorial la ya.

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Rasa macam dah lama jugak tak repost OOTD kan. Kali ni kak Min berkenan tengok sis @diyanardzn_ menggayakan #ZubeedaAbstract peplum ni. The cutting is so perfect for her and warna pun lawa! Dengar cerita akan ada contest untuk korang kongsikan semua koleksi Jubahsouq yang korang ada. Tapi gambar kena cantik dan se-kreatip mungkin. Tunggu sis announce ya 👌🏻
#Repost @diyanardzn_ with @repostapp
・・・
💜 #iwearDhania

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Walaupun kualiti gambar ni tak berapa nak clear tapi kak Min nak post jugak. Sebab ramai dok PM tanya betul ke tu #AmrulKurta dari @souqformen. Yang abam pilot Ejaz Fakhri dok pakai tu? Nampak gayanya kena relase #AmrulKurtaVol2 yela dop. Baru Warda dok pandang abam2 kat luar sana #doayangbaik2 ✌🏻#surihatimrpilot

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

#AdreeyanaRose jubah ni nak kak Min buat2 lupa je ke camne eh hehe Buat masa ni korang beli dlu shawl dia ya.

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Kalau nak beli #AlyonaScallop korang boleh ke butik sbb ada sale sampai besok je. Kalau nak #HanaBawal tu kena tunggu minggu depan la ya 👌🏻

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Kita dah topup mana sempat untuk #AreeyaKurung ni so sementara tengah sale lagi sampai esok. Pergilah ke butik atau website ya 👌🏻 Promotion price cuma RM109.00 sahaja

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Besok cuti. Tiba2 mood rasa nak makan aiskrim malam ni hee Minggu depan tau kita release #JSbawal ni 👌🏻

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

#atheerajubah memang all time favourite kak min sebab menggunakan material como crepe yang ringan, sejuk, tidak melekap di badan dan tidak mudah kedut. Masih dalam harga promo RM139. Yang penting nursing friendly sesuai untuk para ibu yang nak bergaya dengan jubah. 😉
#jsboxingweeksale

🌐 JUBAHSOUQ x KLFW 2017 🌐 (@jubahsouq)

Antara kelebihan #tuteejakurung ni adalah terdapat poket di bahagian kanan baju selain cutting kurung pahang moden yang lebih loose bersama kain selisih depan. 20hb jan ni release dear! Dah decide ke belum nak colour apa?🙈 😊
More...