Fiza Abdul Halim (@fizahalimofficial) [similar]

⭐️Singer 🎀ModelπŸ’ƒπŸΌ Actress🎬 (Kuala LumpurπŸ‡²πŸ‡Ύ)πŸƒLIFE IS A JOURNEY FROM ALLAH TO ALLAH πŸƒ

Fiza Abdul Halim (@fizahalimofficial)

Bukan raya terakhir now @tv1_rtm ... selamat menonton!!! 😊😊😘😘 #joy #happy #love #FH2017πŸ’‹

Fiza Abdul Halim (@fizahalimofficial)

A positive mind towards everything will give you a happier life.... #love #happy #joy #keepsmiling #positivevibes #πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #FH2017πŸ’‹

Fiza Abdul Halim (@fizahalimofficial)

Hatters gonna hate & complainers gonna complain,so you might as well smile through the pain.. behind my smile there is a story you would never understand...#keepsmiling #love #happy #joy #πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’– #FH2017πŸ’‹

Fiza Abdul Halim (@fizahalimofficial)

Saksikan kami @fezrulkhan @nina_fazurina @makwanlatah dan ramai lagi dalam "Bukan Raya Terakhir" ,5 Syawal 830pm... hanya di TV1.... @tv1_rtm #sucikanhati #joy #happy #love #πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’– #FH2017πŸ’‹

Fiza Abdul Halim (@fizahalimofficial)

#Repost @rtm_malaysia (@get_repost)
・・・
#SucikanHati Salam Aidilfitri - Nantikan telemovie #BukanRayaTerakhir lakonan @fezrulkhan @fizahalimofficial @nina_fazurina @makwanlatah dan ramai lagi pada 5 Syawal nanti 8.30 malam di @tv1_rtm | myklik.rtm.gov.my | #RTMMobile

Fiza Abdul Halim (@fizahalimofficial)

#Repost @fizahalimofficial (@get_repost)
・・・
Assalamualaikum semua...rasanya sempt lg kan sy nak share sikit pasal telekung ni sebelum masuk waktu solat maghrib... disbbkan xde org nak ambilkan gambar sy,terpaksalah guna cermin utk nak bgtahu kpd semua pasal telekung ni... niat bukan nak menunjuk tau, cuma sekadar berkongsi tentang keselesaan telekung ni... Telekung ni sy dpt hadiah dari @telekung.yahairaa ... semlm masa shoot cite #tukartukarmenu... mmg sgt selesa,berdagu dan melengkapi semua syarat2 dlm solat... & satu lg siap dgn beg yg cute dan mudah dibawa ke mana2..pd penggemar telekung mcm ni bole tengok di ig dan dptkan di @telekung.yahairaa kay.... tq to Kak Rozi,boss Yahaira...moga Allah merahmati segala ibadah kita semua ya.... #lotsofloveπŸ’• #FH2017 #πŸŽ€πŸ’– @nufara @iedura72 @aim_ej @aisyadins @misz_lawa_lawa

Fiza Abdul Halim (@fizahalimofficial)

Butang baju melayu aku mana pah???? πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† tqsm to @butangbajumelayushazz ...to those yg nak cari butang baju melayu,boleh check ig @butangbajumelayushazz @butangbajumelayushazz @butangbajumelayushazz ya... #love #joy#raya2017 #πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’– #FH2017πŸ’‹

Fiza Abdul Halim (@fizahalimofficial)

Salam Aidilfitri Maaf zahir batin.. Ikhlas dr kami sekeluarga ... #raya2017 #love #happy #joy #sucikanhati #πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’– #FH2017πŸ’‹

Fiza Abdul Halim (@fizahalimofficial)

Saksikan kami @fezrulkhan @nina_fazurina dan ramai lagi dalam "Bukan Raya Terakhir" ,5 Syawal 830pm... hanya di TV1.... @tv1_rtm #sucikanhati #joy #happy #love #πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’– #FH2017πŸ’‹

Fiza Abdul Halim (@fizahalimofficial)

"Ramadan, Ramadan, Ramadan di hati.. Ramadan, Ramadan ku mohon usah pergi" by @maherzainofficial #maherzain πŸ˜’πŸ˜”πŸ˜­ β€’ doakan sesama kita supaya berjumpa lagi di Ramadan yg akan datang nanti, اِ Ω†Ω’ شَؒ َؑ اللّهُ #FH2017πŸ’‹

Fiza Abdul Halim (@fizahalimofficial)

Salam Aidilfitri buat semua... maaf zahir & batin 😊 #love #happy #joy #sucikanhati #πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #FH2017πŸ’‹

Fiza Abdul Halim (@fizahalimofficial)

When she have to called me Nanny... my cousin's cucu.... cutie Aina... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #πŸ‘ΆπŸΌ#πŸ‘±πŸ»β€β™€οΈπŸ‘±πŸ»β€β™€οΈ#mylove #mysoul #πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’– #FH2017πŸ’‹
More...