๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial) [similar]

Singerโ€ขActressโ€ขAsian Modelโ€ขDiverโ€ข๐Ÿ’ŽDo it from ur SOUL,not just Popularity๐Ÿ’Ž

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Ada org curi2 ambik gambar kita... ishhhh... #๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ#FH2017๐Ÿ’‹

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Never forget who you are & where you come from... #๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค#FH2017๐Ÿ’‹

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Mommy dah mula miss my two princess ni daaaa....kakak @mizryanna & adik @dyrracutie ... c u soon my love #๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–#FH2017๐Ÿ’‹#๐Ÿ‘ฉ

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Malam ni abg @edryabdhalim KRU dah buat aku nangis tak henti2 ,entah kenapa teramat sebak bila dengar lagu baru abg edry ni....Congrats to u my brother aka my ex boss elite dulu !!! PAPA fiza rindukan papa๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ ... Alfatihah utk almarhum papaku,ABDUL HALIM BIN ABDUL AZIZ... moga papa tenang disana ya,akan menyusul fiza nnt bertemu papa di sana ya... in shaa allah... allahumma amin.... #loveyoupapa #missingyou #๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– #FH2017๐Ÿ’‹

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Puas satu hari ni bergambar... hahaha... ok janji,ni last.... gud nite semua.... love you... #๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€ #๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– #FH2017๐Ÿ’‹

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Am i a monster??? ๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป...Ini akan terjadi bila dah terlalu boring menunggu... siapa pernah jadi mcm ni??? Angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ™‹๐Ÿผ!!!! #lamasangattunggu #๐Ÿฃ๐Ÿฃ๐Ÿฃ#๐ŸŽ€๐ŸŽ€๐ŸŽ€#๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–#FH2017๐Ÿ’‹

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Walaupun penat,mata kuyu & tak cukup tido... tp aku tetap tersenyum ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š #๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š#FH2017๐Ÿ’‹

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Susah betul nak jumpa & lepak dgn YB adun mutiara damansara ni... sekali jumpa,mcm2 story kluar... Mr.Jacko in da house yo โœŒ๐Ÿป @zakijacko #bestpartnerincrime #sahabatselamanya #black&whitenite #๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค #FH2017๐Ÿ’‹

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

We belong to Allah... always apologize & forgive... Kalau sy ada buat salah pd sesiapa kat luar sana,sy mintak maaf ya... #maafkansaya #๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค #FH2017๐Ÿ’‹

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Jangan anggap kebaikan org sebagai kebodohan yg bisa di manfaatkan,krn disaat org baik itu terlihat bodoh,sesungguhnya ia sedang menilaimu... Dan jika kebaikan kamu tak dihargai oleh org lain,Allah menjanjikan PAHALA utkmu... Jangan bersedih ya... #๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค#FH2017๐Ÿ’‹

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Papa... org yg mencintai aku dalam diam,org yg tak pandai menangis & org yg selalu mengerti akan hati ku ini ketika yg lain tidak memahami... aku teramat rindukan PAPA... hanya doa ku iring dan Alfatihah utk almarhum ayahanda ku Abdul Halim Bin Abdul Aziz... moga papa tenang disana dan ditempatkan bersama para2 solihin,in shaa allah akan berjumpa juga kita nanti.... #loveyoupapa #missyoupapa #๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– #FH2017๐Ÿ’‹

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Have a good sunday you allsssss..... ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ #๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–#FH2017๐Ÿ’‹

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Sesungguhnya solatku,ibadahku,hidupku & matiku hanyalah kerana Allah,Tuhan sekalian alam... #๐Ÿ•Œ #๐Ÿ•‹ #FH2017๐Ÿ’‹

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Selamat malam... Semoga terang lenamu didalam kalimah syahadah... #๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’– #FH2017๐Ÿ’‹

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

#Repost @tv1_rtm with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
#PanggungAhad - Menyedari bapanya seorang yang berpegang teguh pada adat, budaya dan pantang larang masyarakat Jawi Peranakan (mamak), Chombee telah berpakat dengan kekasihnya, Afifi iaitu seorang Melayu tulen agar menyamar sebagai seorang pemuda Jawi Peranakan. Dengan bantuan Jamila, adik Chombee, lakonan Afifi berjaya meyakinkan Mamu Hanifa, tetapi Salma pula telah membocorkan rahsia mereka. Saksikan lakonan @samtilla Aida Othman, Abu Bakar Omar, @wanraja @fizahalimofficial @fauziahnawi & @fazlinaahmaddaud dalam #ChombeeAnakMamu pukul 10.05 pagi, Ahad 23 April 2017 di #TV1 | myklik.rtm.gov.my/live | #RTMMobile

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Dan yg sy paling takut adalah ketika SAHABAT menjadi PENGKHIANAT ๐Ÿ”ช...Jangan kau sangka org yg baik didepan kau akan baik juga dibelakang kau,manusia selalu depan lain belakang lain..๐Ÿ—ฃ๏ธPengalaman mengajar aku...Lain dimulut๐Ÿ‘„,lain juga di hati,ibarat nya org MUNAFIK yg pura2 baik,tp dibelakang kita hatinya busuk seperti sampah... #๐Ÿ‘๏ธ #๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค #FH2017๐Ÿ’‹

๐ŸƒLove Nature๐Ÿƒ (@fizahalimofficial)

Td jumpa bapa Anakku Diva @haeriyantohassan ,tup2 jumpa anak pulak... (anak tiri) dlm cita Anakku Diva @shakillakhoriri ...rindu dgn budak comel genit sorang ni... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ #๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ #FH2017๐Ÿ’‹
More...