πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial) [similar]

Singerβ€’Actressβ€’Asian Modelβ€’Diverβ€’Can DM me for working purposeπŸ’ŽDo it from ur SOUL,not just PopularityπŸ’Ž

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

Jom layan Dil To Pagal Hai... #hindifilms #πŸ“½οΈ#πŸ–€πŸ–€#FH2017

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

Hi everyone... im helping my fren selling his Vape to let go... still in box... all in one set... if anyone interested plzz do DM me... #FH2017 #goodprice #🚬

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

Assalamualaikum & have a beautiful Saturday.... #loveyouallπŸ’– #lotsoflove #🍭🍭#FH2017

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

Bak kata abg ben nathan "Don't judge the book by its cover" β€’ "Biar panjang rambut,jangan panjang tangan" πŸ˜πŸ˜πŸ˜ƒπŸ˜ƒ #❀️❀️#πŸ’‹πŸ’‹#FH2017

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

Selamat hari lahir Mr.Captain...moga allah panjangkan umur,perluaskan rezeki,berikan kesihatan yg baik,bertambah bahagia disamping keluarga tersayang dan dapat kecapi apa yg di inginkan & di hajati.semoga kerjaya bertambah baik dan jadi seorg captain yg lebih power lg....πŸ˜„πŸ˜„ #simplebirthdaycelebration #smallfamily @aljefri87 @rubyabdulhalim #fh2017#😍😻#❀️❀️

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

Biar miskin harta,jangan miskin iman...Biar dikeji manusia,jangan dibenci Tuhan... Dunia sementara,akhirat selamanya... #cucihati #bersihkanjiwasendiri #barulahmukaberseriπŸ˜† #πŸ’ž#πŸ¦‹#FH2017

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

When the body is hurt,the brain feels it.When the soul is hurt,the heart feels it.No matter where it hurts,Allah heals it #FH2017 #πŸ’‹πŸ’‹#lovehugskisses 😘

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

Hari ni sy kluar pakai tudung bawal dr @shawlshawl Collection....ada bnyk design n u alls boleh tengok kat ig @shawlshawl ya #πŸ¬πŸŒΈπŸŒˆπŸŒžβ›„οΈ #fh2017 #😍

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

I love Allah,i love myself,i love my family & i love all of you..... #πŸ˜‡πŸ˜‡#πŸ’›πŸ’›#πŸ’–#shawlby @shawlshawl #FH2017

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

"Ya Allah,i I hurt others,give me the strength to apologize,If people hurt me,give me the strength to forgive". #πŸ–€πŸ–€#πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»#shawlby @shawlshawl #FH2017

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

Allah looks not at how you look...But what is in your heart... #πŸ–€πŸ–€#FH2017

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

Allah Designed me,Created me,Blesses me,Heals me,Defends me,Forgives me & Love me... complete!!! #thankyouAllah #πŸŒΈπŸ’– #shawlby @shawlshawl #😘😘 #FH2017

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

Ok,now i nak share dgn korang about Mary Kay Satin Lips,Shea Sugar Scrub ni.. Korang kena rajin tau scrub bibir jugak sbb kita selalu pakai lipstick kan? So before korang pakai lipstick make sure masa mandi tu scrub ur lips sekejap dgn Satin Lips ni,pas tu korang letak lah Shea Butter Balm...ini bertujuan tak bg bibir kering... Pas tu barulah pakai lipstick Gel Semi-Matte ni, my fav colour ( RICH TRUFFLE 089641)... So barulah bibir tak kering... Try kay!!! ✌🏻✌🏻 ... If nak order ,contact terus @fixa.maryk @fixa.maryk for free beauty consultation... #lovehugskisses #πŸŒΈπŸ’žπŸŒ·πŸ’“#FH2017

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

Mesti u all tertanya2 kan apa benda ni? Sesetengah tu mesti dah tahu,Mary Kay Skinvigorate sejenis cleansing brush yg sgt cool πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»... Kalau kita cuci muka kita guna jari agak kurang bersih,tp bila dah guna brush ni mmg best sgt2.Muka jd lembut,halus & feel so clean...Sehari guna dua kali.Rasanya lama2 nnt hilanglah segala kotoran degil kat muka kita.Tq to @fixa.maryk ,my beauty consultant krn perkenalkan akk brush ni.Pada sesiapa yg berminat nak beli,bole terus contact @fixa.maryk @fixa.maryk yaπŸ’‹πŸ’‹... #selamatmencuba #πŸŒΈπŸŒΈπŸ’žπŸ’ž#marykay #FH2017

πŸƒLove NatureπŸƒ (@fizahalimofficial)

Today im so happy 😍sbb dpt present bnyk sgt dr adik Fixa @shawlshawl @shawlshawl kita ni..If korang semua nak tahu,hampir 3tahun ni sy hanya pakai shawl dr @shawlshawl jer.Tudung yg sgt ringan,selesa & tak panas.Korang wajib ada sehelai.Mulai esok sy akan update semua stock baru keluaran @shawlshawl ya...yg mana sy akan pakai shawl dan bawal satin... tunggu kay!!! I will update soon,day by day... tqsm to Fixa @shawlshawl & encik suami.Moga Allah perluaskan lg rezeki kalian sekeluarga dan hidup bahagia di dunia & diakhirat... #lotsofloveπŸ’• #sohappy😍 #🌸🌸 #FH2017 #newcollectionfrom @shawlshawl πŸ’ž
More...