Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi) [similar]

πŸ‡²πŸ‡Ύ Sendayu Tinggi Creative Director πŸ’„Beauty Youtube Creator

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Cabaran mekap tanpa tools. Semua pakai jari je ( buat nada ala2 iklan syampu tu sikit ) Ok ke idok πŸ˜…. Siapa nak tgk full video di YouTube click link di profile bio ya
.
Sempena promosi Ramadhan, beli di www.sendayutinggi.com & guna kod #striaramadhan utk diskaun
.
Tudung RSS23 Roasted @the_hijab.co .

#makeupchallenge #notools #nobrushes #sendayutinggi #promotion #ahlisahaja

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Makeup utk yg berkaca mata. Live di facebook. Search Noor Hayati Kamarzaman / Yatie Sendayu Tinggi
.
Promo Ramadhan @sendayu.tinggi_hq masih berlangsung tau. Gunakan kod #striaramadhan utk diskaun
.
Tudung RSS15 Creamy @the_hijab.co .

#sendayutinggi #makeuptutorial #promotion #ahlisahaja

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Yg nak kurus masa puasa ni mmg bagus sgt dah amalkan Easyfull. Ambil sblm makan berat waktu berbuka atau sahur. Slps terawih amalkan DTox pulak. Lepas ni mmg ramping. Balik raya semua terkojut 😁
.
Beli di www.sendayutinggi.com sempena promo Ramadhan. Gunakan kod #striaramadhan utk diskaun. Promo ni utk Ahli @sendayu.tinggi_hq je tau ☺️
.
Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40)
DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
.
#sendayutinggi #reviewpengguna #easyfull #dtox #bestseller #promotion

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Jumaat dah, malam ni dah mula terawih. Sibuk la semua org pompuan kan πŸ’ͺ🏻
.
Promosi @sendayu.tinggi_hq di website www.sendayutinggi.com masih berlangsung ya. Start dari 24-30hb Mei ni. Ada yg tamak kemain borong Easyfull dgn DTox sampai 10 botol sorang. Hamboii πŸ˜…
.
Tudung RSS16 Mocha @the_hijab.co .

#ootd #promoramadhan

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Percaya tak dgn bentuk kening blh ubah wajah kita. Blh la cuba utk raya nanti. Uols suka kening nombor berapa ?? Full video di YouTube ( link di profile bio )
.
Beli produk di www.sendayutinggi.com dan guna kod #striaramadhan utk diskaun .
Tudung RSS01 Soft Mint @the_hijab.co .
#eyebrows #6styles #sendayutinggi #promotion #ahlisahaja

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Promosi di www.sendayutinggi.com dah mula semalam tau. Ramai dah mula shopping. Guna kod #striaramadhan utk diskaun. Sah utk belian produk nilai RM150 ke atas
#sendayutinggi #promotion

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Baru je lepas live mekap ni dekat Facebook tadi ( search yatie.sendayutinggi.makeup ). Tema malam ni Ulzzang Sweet Makeup. Lip Velvet color kegemaran ni kod Ginger Spice
.
Utk ahli @sendayu.tinggi_hq kena grab time promo online di www.sendayutinggi.com. Gunakan kod #striaramadhan utk diskaun πŸ”₯
.
Tudung kod RSS29 Deep Mocha @the_hijab.co .

#makeuptutorial #sendayutinggi #dollskinbbcream

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Easyfull ni mmg meletop betul tau. Pantang masuk je stok mmg kena borong. Ni nak puasa mmg elok sgt la. Ambil sebelum makan berat time sahur utk bg kenyang & energy. Then, sblm buka puasa nak makan berat tu minum juga Easyfull. Confirm tak jadi melantak yg bukan2. Tetahu je blh pakai balik baju zaman anak dara pinggang kerengga 😜😜 .
Siapa Ahli @sendayu.tinggi_hq yg nak grab online blh beli di website www.sendayutinggi.com dan guna kod #striaramadhan utk diskaun. Baucer ni valid utk belian produk RM150 ke atas .
#sendayutinggi #promotion #easyfull #restock #bestseller #striaramadhan

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Cabaran Mekap 10 minit je.. sesuai sgt kan utk yg super rushing πŸ˜….. masa rekod ni ada timer kat phone tau. Blh tgk full video di YouTube ( link di profile bio )
.
Produk yg digunakan dlm video ni
1) Doll Skin BB Cushion
2) Slim Pencil Liner
3) Eyes & Cheek Palette
4) Marker Pen Eyeliner
5) Doll Mascara
6) Suede Lipstick
7) Concealer High Coverage
8) Superglow Highlight .
Utk ahli @sendayu.tinggi_hq , promosi online di website www.sendayutinggi.com dah mula tau. Valid utk member shj. Guna kod #striaramadhan masa shopping utk diskaun
.
Tudung RSS17 Orchid @the_hijab.co
.
#sendayutinggi #10minutesmakeupchallenge #dollskinbbcushion

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Sambil meronda & tgk last preparation.. siapa yg pernah mai sini ?? Kalau nak tau lokasi click je kat location tu mesti jumpa
.
Ni nak habaq... Lagi 2 hari je lagi promosi online di website @sendayu.tinggi_hq nak mula. Khas utk ahli je naa... Yg belum daftar tu blh lagi join sblm tarikh promo iaitu 24-31hb Mei ni. Blh ke www.sendayutinggi.com
.
Tudung MC04 Dark Blue @the_hijab.co
Suede Lip Color kod Dark Berry @sendayu.tinggi_hq .
#hqsendayutinggi

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Ada 2 kisah menyentuh perasaan hari ni. .
.

1st ialah si kerenteng emo. Sbg pengajaran & utk muhasabah diri beliau ditinggalkan di rumah utk perbaiki sikap. 289 kali skype kitorg kat tmpt kenduri suruh balik cepat sambil bercucuran air mata & mengakui kesilapan selain turut berjanji utk berubah πŸ˜‚πŸ˜‚ .
.

2nd, kasut pink kesayangan ni sempat utk gmbr ni je sbb masa nak naik kereta dah terbarai. Usia kasut ni sudah 9thn πŸ˜” #ripmyshoes😒 .
.

Tudung @the_hijab.co .
#posebudakhappy

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Nampak je badan besar. Tp perangai baby sgt. Duduk beriba, tidur masih jalan2 malam & kegemaran ialah berdukung πŸ˜† @uzmaleya .
Tudung @the_hijab.co .
#anakmak #pakaitudungnampakmatangsangat

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Makcik nak gi kenduri ni. Tapi kalau mcm ni gayanya tak tau la sampai jam berapa πŸ˜‚
.
Tudung @the_hijab.co
Suede Lipstick kod Coral @sendayu.tinggi_hq .
#saturdaymorning

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Alhamdulillah πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» 5 tahun berturut2 @sendayu.tinggi_hq naik pentas Watsons. Tq semua yg support. Gigih bersaing dgn brand lain yg mmg dah lama di market. ST satu2nya syrkt bumiputera ada di Watsons
.
#kembangidungjap

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Ada sorang baby ni dia akan jadi baby katanya forever & ever πŸ˜‚πŸ˜‚ @uzmaleya .
#mybaby

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Kalau org tengok sekilas mesti ingat sy ni mak yg garang. Suara je dah mcm petir kan 😁
.
Tapi sebenarnya tak. Terbiasa agaknya jaga adik dari kecik. Sy start jaga adik dari umur sy 5thn. Bila teenagers dpt adik lagi. Diorg umur 2 bln dah tido dgn sy. Walaupun degil, suka menyepah rumah, cirit merata-rata πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tapi diorg tak pernah kena cubit pun. Paling2 suara je jd high pitch. Kalau x buat kerja sekolah, lagiiii siap. Pernah kena dera sampai 4.00pg. Alasan x buat kerja sekolah rupanya sbb tak reti baca
.
Cuma ada sorang je adik sy ni jenis mmg x makan saman. Dia balik yg mengajar sy. Study hard 5 minit je katanya πŸ˜‘
.
Tudung RSS16 @the_hijab.co
Doll Skin Foundation @sendayu.tinggi_hq .
#harinijumpacikgu

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Bila model tak bertauliah pose sblm pergi keje tadi. Kononnya nak tunjuk tudung baru @the_hijab.co. Ada la berapa snap je dah penat πŸ˜‚πŸ˜‚. Yg ni kelim tudung berkait tau ala2 Irish Crochet. Punya la meriah stok ni keluar. Memasing pakat beli utk raya sbb takut sold out. Blh whstpp 0102214262 ya
.
Photographer garang @ady_sendayu.tinggi πŸ˜”
.
#slowmo

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Org yg kaya itu ialah org yg sentiasa berasa cukup & bahagia dgn apa yg ada
.
Tudung CD07 Caramel @the_hijab.co .
#selematbekerjasemua #backroundsamajesebabtujeada

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Excitednya hari ni dapat stok Easyfull walaupun x byk. Biasanya lps balik kerja atau tengah malam sy mesti ambil secawan sbb time ni fikiran menerawang nak makan bukan2. Siapa yg plan nak lost weight gila2 time puasa nanti blh la standby. Insyallah blh kurang plg sikit 5kg. Sbb korang akan rasa super kenyang walaupun x makan byk. Yg kaki craving mcm akak ni wajib la kena ada. Kalau x mmg mencanak2 penimbang nanti πŸ˜†
.
Sebotol ni tahan 2 minggu kalau ikut dos ( 3 scoop per serving ). Tapi kalau ambil 1 scoop je lg lebih lama la habisnya kan. Perisa coklat & rasa tak muak. Bancuh air kurang 150ml kalau 1 scoop je. Baru sedap..harga Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40) @sendayu.tinggi_hq. Whstpp 0193042133
.

Kilang @sendayu_tinggi_manufacturing
Tudung @the_hijab.co .
#skipdinner #lostweighteasily

Product Info:Whstpp 0193042133 (@yatie_sendayutinggi)

Produk letop ni dah restock tau. Easyfull ni mmg berkesan amat nak kontrol craving melampau. Lepas tu rasa kenyang lama. Ambil sblm lunch atau malam time lapar. Plus, bagus utk build up muscle juga. Yg pakat nak kurus sblm raya tu kena try sbb mmg tak menyesal. Per serving 158kcal
.
Bahan dlm ni ada Oat powder, Apple powder, Isolated Soy Protein, Malt Extract, Chocolate Powder, Coarse Rice, Chia Seed, Flavors (Chocolate), Palm and Oat Oil Encapsulate, Pea Protein Isolated, Oat Fiber, Black Bean Powder & Bitter Orange Extract. Harga Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40)
.
Produk @sendayu.tinggi_hq .
#tipskontrolseleramakan #restock #easyfull
More...