[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert) [similar]

📌 By Sofea.Razin 💯 Natural & Organic | Homemade 💯 Halal 💯 Safe 🍊Enriched with Vit C&E 📱WhatsApp : +60129205998 "SPRAY2 GLOWING! "

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Teruja nampaknya kawan kita sorang nih...eh,tapi takpe ke spray siang?bukan ni spray utk malam je?
.
Boleh juga sayang....sebab ia memang utk kulit wajah...tapi kalau spray malam lagi efektif sebab ia terus meresap ke dalam kulit!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Siapa yang super buzy sampai x sempat nak pakai skincare tapi masih mencari produk utk perlindungan kulit?
.
Kami ada cara paling senang nak jaga muka...spray je uols !
.
Frooty night spray kaya dengan vitamin C&E dan collagen tumbuhan bagi memelihara kulit anda supaya sihat dan segar!
.
Tiada hidrokuinon,tiada mercury 100% natural&organic!..selamat untuk kanak-kanak juga!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Thank you kak! Nanti bg feedback okey...spray2 glowing dengan frooty night spray!
.
Semudah ABC,sembur di wajah sebelum tidur...pasti tidur lebih lena dengan bauan harum buah stoberi yg manis..
.
Kenapa susah2...frooty night spray kan adaaaa....
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Kenapa mesti cuba frooty night spray?sebab ia adalah produk natural&organik!
.
Tiada bahan kimia bahaya,tiada mercury,tiada hidrokuinon,tiada paraben,tiada pewangi tiruan..
.
100% dari ekstrak buah strawberry yang segar dan menyihatkan...
.
"spray2 glowing! " uols....malam ni nak spray la...bau pun wangi sangat...yummy....oh my stoberi!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Uols kalau pergi travel banyak tak bw brg?..mana nak masuk baju,kain,tudung belum brg2 penting lg...
.
Silap haribulan tak cukup satu bag...sebab semua nk di bw kn lebih2 lagi brg keperluan utk muka..
.
Frooty night spray ni comel je tau size nya...kalau setakat masuk dlm handbag xd mslh...
.
"spray2 glowing! " uols...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Hujung minggu ni mesti ramai keluar jalan-jalan kan...tapi cuaca panas boleh merosakkan kulit..uols pakai sunblock tak keluar tu?
.
Pakai tau utk protect muka dari panas matahari..kalau malam xtau nak pakai ape?ni ha frooty night spray ada..
.
Menyegarkan dan menyihatkan wajah,di rumus dari buah stoberi segar untuk merawat kulit yang bermasalah seperti jerawat,kulit berminyak dan kulit kusam.
.
Spray2 glowing uols....😉😉😉
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Kebaikan Frooty Night Spray.
.
🌸 Menyegarkan kulit wajah
🌸 Merawat dan memulihkan wajah.
🌸 Menjadikan kulit lembut dan halus.
🌸 Menganjalkan dan menegangkan struktur kulit wajah.
🌸 Mencerahkan wajah.
🌸 Menjadikan wajah glowing dan flawless.
🌸 Kaya dengan Vitamin C.
🌸 Mencegah kulit berminyak.
🌸 Menghalang penghasilan sebum di wajah.
🌸 Anti jerawat.
🌸 Memberi khasiat pada wajah dan menjadikan wajah lebih segar dan sihat.
🌸 Baunya yang harum dan wangi membuatkan tidur lebih lena.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Thank you dear...hope u like it!..😘😘😘..frooty night spray,"spray2 glowing! "
.
Kenapa kene cuba frooty night spray ni?sebab ia besssttt....hihi..
.
Ada aromaterapi yg menenangkan jiwa dan raga..bila nak tidur rasa tak nak hilang bau nya...
.
Bau manis buah stoberi....so yummeh!...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Yess! 100% natural&organic....organik maksudnya no dangerous chemical added...
.
Bau wangi frooty night spray ini juga adalah semulajadi dari buah strawberry tu tau...xd campur pewangi tiruan...no no no...
.
Nak ke nak?whatsapp 0129205998 je...😉😉😉
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Frooty Night Spray
.
🍇Cara guna senang je,just spray kat wajah,tapi sebelum spray tu tutup mata dulu tau takut nanti masuk mata podih pulok...
🍇Boleh tahan sehingga sebulan kalau uols spray betul2 tp jangan beria sangat mcm nak spray nyamuk atau lipas ye...hehehe.. .
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Hai..awak ni cik ke puan?boleh berkenalan tak?orang cakap awak ni maniss..
.
Kalau awak manis saya nak try awak boleh tak?hihii..tengok awak ni pink pink mcm ni buat saya gerammm je tengok awak.
.
Meh saya try awak sekali,kalau best saya nak pinang awak untuk jadi teman hati jiwa saya selama-lamanya...chia..chia..chia...
.
Frooty Night Spray,"spray2 glowing uols! "...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Woot..woot...hai uols yang duduk di Bestari Jaya, Selangor boleh dapatkan Frooty Night Spray di @projectvendors okey!
.
"Spray2 glowing!" uolss...jangan cakap akak tak payung 😂😂😂.
.
Frooty Night Spray kaya dengan Vitamin C&E,untuk merawat wajah yang bermasalah seperti jerawat,kulit berminyak dan kulit kusam!
.
Go grab yours now!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Happy nye sebab spray2 glowing!😄...sangat mudah dan praktikal,size pun comel je boleh muat dlm handbag.
.
Lepas ni da x perlu pening2 nak bawa bnyk brg dlm beg sbb frooty night spray kan ada!
.
Yg penting frooty night spray ni xd mercury!yeay selamat untuk kulit...spray2 glowing uolsss....😄😄😄
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

[ NEW ] FROOTY NIGHT SPRAY (@thefacedessert)

Susah nak cari produk kecantikan sekarang?tak tahu nak pilih sebab kebanyakannya semua sama je?takut produk ada chemical bahaya?takut rosak kulit?
.
Jangan takut sbb kami ada produk yg senang nak guna!free chemical bahaya,bau wangi sangat dan semua peringkat umur boleh guna!
.
Nin dia frooty night spray,spray2 glowing uols...kaya dengan Vitamin C&E yang boleh membantu masalah kulit yang berminyak,berjerawat dan kulit kusam...hanya spray je???yess darlings!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #facemask #facelook #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah
More...