GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert) [similar]

FROOTY NIGHT SPRAY 🏡 Homemade 💯 Natural & Organic. 🍊Enriched with Vit C&E,Plant Collagen. 📱WhatsApp : +60129205998 "Kebaikan Di Setiap Semburan "

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Kandungan di dalam Frooty Night Spray..
.
Frooty Night Spray, spray wajah TEGANG sepantas 1 minit...😉
.
Diformulasikan khas untuk menyegarkan,menyihatkan,menegangkan,memulihkan,mencerahkan,menangani stress dan segala kebaikan dalam setiap semburan!
.
EKSTRAK STRAWBERI yang kaya dengan VitaminC&E dapat memelihara dan merawat masalah jerawat,kulit wajah berminyak dan kulit kusam.
.
PLANT COLLAGEN pula bertindak untuk menganjalkan dan menegangkan kulit wajah agar kekal awet muda dan anti-aging..anjal toink toink gittew...
.
ESSENTIAL OIL pati strawberi yang bertindak sebagai Aromaterapi mampu menghilangkan Stress dan mengurangkan Kepenatan setelah seharian bekerja,pasti hari hari anda akan ceria dengan adanya Frooty Night Spray.
.
Bukan itu sahaja,banyak lagi khasiat dan manfaat di dalam Frooty Night Spray ini tau... Nak tahu lagi? Mai WhatsApp kak as meh 0129205998 okey..😉
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Masih tak tahu dan tertanya-tanya harga Frooty Night Spray? Nah ni kak as bagi nampak...siap price tag lagi tu..
.
Kenapa kak as memilih buah strawberry sebagai main ingredients di dalam Frooty Night Spray?
.
💋 Buah Strawberry sangat unik dan istimewa sebab biji buah strawberry ye berada permukaan luar,tidak seperti kebanyakan buah lain di mana bijinya berada di dalam.
💋 Buah strawberry merupakan lambang cinta dan jika anda menggunakan Frooty Night Spray,pasti uols akan jatuh cinta dengan FNS ni.❤️
💋 Buah strawberry kaya dengan Vitamin C&E.
💋 Buah strawberry juga mengandungi anti oksida yang tinggi.
💋 Buah strawberry mempunyai bau yang sangat wangi,manis dan segar.
.
p/s : buah strawberry sexy jugak kan?😍😍😍
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Sejuk dan fresh cuaca di Kuala Terengganu ni....bertambah-tambah fresh kalau pagi-pagi spray frooty night spray ni...
.
Malam tadi tak sempat nak spray,dah tertidur,so pagi ni topup lah....hui...nyaman je rasanya.
.
Dengan bau stoberi segar ni,membangkitkan semangat betul nak pergi kerja..boleh dapat anugerah cemerlang kalau hari2 bersemangat!...hehe...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Pagi tadi sebelum make up nak pergi kerja,kak as spray Frooty Night Spray ni sebab toner takde,saje test guna FNS ni.
.
Lepas dah spray,kak as pakai day cream...tau ape jadi?senang betul cream tu nak apply kat muka,licin je dia blend dengan cream tu..kalau sebelum ni kak as terus pakai cream,rasa kesat-kesat sikit sebab tak pakai toner.
.
Kak as pun agak tanjat jugaklah kan sebab first time buat macam tu,huhuu...kira FNS ni boleh jugak la kot no guna as a toner...
.
Oh my Prada!, jimat sangat-sangat dah ni,boleh pakai malam sebelum tidur,boleh pakai lepas mandi,boleh pakai lepas make up,boleh pakai sebagai toner, Multi Purpose spray betullah Frooty Night Spray ni kan.
.
Cuma muka kak as sekarang tengah naik cik J sebab miss P dah datang,tapi kak as tak risau,Frooty Night Spray sentiasa menjadi teman kak as...anytime,everywhere...spray spray je uols....😉😉😉
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

🍇Cara guna senang je,just spray kat wajah,tapi sebelum spray tu tutup mata dulu tau takut nanti masuk mata podih pulok...
.
🍇Boleh tahan sehingga sebulan kalau uols spray betul2 tp jangan beria sangat mcm nak spray nyamuk atau lipas ye...hehehe.. .
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Frooty Night Spray, spray wajah TEGANG sepantas 1 minit...😉
.
Diformulasikan khas untuk menyegarkan,menyihatkan,menegangkan,memulihkan,mencerahkan,menangani stress dan segala kebaikan dalam setiap semburan!
.
EKSTRAK STRAWBERI yang kaya dengan VitaminC&E dapat memelihara dan merawat masalah jerawat,kulit wajah berminyak dan kulit kusam.
.
PLANT COLLAGEN pula bertindak untuk menganjalkan dan menegangkan kulit wajah agar kekal awet muda dan anti-aging..anjal toink toink gittew...
.
ESSENTIAL OIL pati strawberi yang bertindak sebagai Aromaterapi mampu menghilangkan Stress dan mengurangkan Kepenatan setelah seharian bekerja,pasti hari hari anda akan ceria dengan adanya Frooty Night Spray.
.
Bukan itu sahaja,banyak lagi khasiat dan manfaat di dalam Frooty Night Spray ini tau... Nak tahu lagi? Mai WhatsApp kak as meh 0129205998 okey..😉
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Kebaikan Frooty Night Spray.
.
🌸 Menyegarkan kulit wajah.
🌸 Merawat dan memulihkan wajah.
🌸 Menjadikan kulit lembut dan halus.
🌸 Menganjalkan dan menegangkan struktur kulit wajah.
🌸 Mencerahkan wajah.
🌸 Menjadikan wajah glowing dan flawless.
🌸 Kaya dengan Vitamin C&E
🌸 Mencegah kulit berminyak.
🌸 Menghalang penghasilan sebum di wajah.
🌸 Anti jerawat.
🌸 Memberi khasiat pada wajah dan menjadikan wajah lebih segar dan sihat.
🌸 Baunya yang harum dan wangi membuatkan tidur lebih lena.
🌸 Berfungsi sebagai Aromaterapi yang mampu memberi ketenangan.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Suka tak bila muka licin,lembut,tegang,anjal dan berseri hanya dengan semburan je?
.
Tak perlu krim,cepat dan mudah di gunakan dan sangat menjimatkan masa..hanya spray je uols.
.
Sekarang ni kan ramai orang sibuk sampai terlupa nak jaga kecantikan wajah,bila malam dah penat langsung terlupa nak apply ape2 kat muka...
.
Tapi...dengan Frooty Night Spray ni,uols tak perlu risau lagi! Sebab ia tak ambil masa pun nak guna,hanya spray 1 ke 2 kali di wajah dan lepas tu dah boleh tidur!...senang kan?
.
Kebaikan dan khasiat uols boleh baca di previous post ok! .
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

🍒 Frooty Night Spray ini adalah 100% Natural dan Organic.
🍒 Berperisa Strawberry.
🍒 Di buat secara Homemade dan BEBAS dari bahan kimia berbahaya.
🍒TIADA Alkohol TIADA Mercury TIADA Paraben TIADA Hidrokuinon.
🍒 Hanya menggunakan ekstrak buah buahan dan tumbuhan yang segar.
🍒 Mengandungi Vitamin C&E serta Collagen tumbuhan.
🍒 Mengandungi Essential Oil yang sangat menenangkan.
🍒 Wangi,harum dan nyaman baunya..
🍒 Selamat di gunakan tanpa was-was
🍒 Boleh di gunakan oleh lelaki dan wanita,mak ayah abang kakak dan adik semua boleh!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

ANNIVERSARY SALES BERMULA DARI 07/02/2017- 10/02/2017 SAHAJA!
.
Assalammualaikum friends n followers,seperti yang kak as mentioned semalam, kak as ada buat sales produk FROOTY NIGHT SPRAY sempena ulangtahun pernikahan kak as dan suami yang ke-4 tahun.
.
Kak as bagi 10% Off untuk sesiapa yang nak cuba,try,test Frooty Night Spray....Lebih jimat dengan Anniversary Sales ni tau.
.
Berminat dengan tawaran kak as?mai PM kak as atau WhatsApp " LOVE SALES" ke no 012-9205998 okey...
.
Sejak kak as guna Frooty Night Spray,wajah kak as semakin sihat dan tak kusam sebab di setiap semburan Frooty Night Spray,ada kebaikan yang di sebarkan!....
.
Haa...kawan-kawan yang selalu cakap nak try nak try tu,cepatlah grab offer ni...jangan cakap kak as tak payonggggg......offer sampai hari Jumaat ni je...😉😉😉.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

ANNIVERSARY SALES BERMULA DARI 07/02/2017- 10/02/2017 SAHAJA!
.
Assalammualaikum friends n followers,seperti yang kak as mentioned semalam, kak as ada buat sales produk FROOTY NIGHT SPRAY sempena ulangtahun pernikahan kak as dan suami yang ke-4 tahun.
.
Kak as bagi 10% Off untuk sesiapa yang nak cuba,try,test Frooty Night Spray....Lebih jimat dengan Anniversary Sales ni tau.
.
Berminat dengan tawaran kak as?mai PM kak as atau WhatsApp " LOVE SALES" ke no 012-9205998 okey...
.
Sejak kak as guna Frooty Night Spray,wajah kak as semakin sihat dan tak kusam sebab di setiap semburan Frooty Night Spray,ada kebaikan yang di sebarkan!....
.
Haa...kawan-kawan yang selalu cakap nak try nak try tu,cepatlah grab offer ni...jangan cakap kak as tak payonggggg......offer sampai hari Jumaat ni je...😉😉😉.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminc #vitamin #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #faceserum #beautyproduct #bazaarpaknil #sayajual #hotselling #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah
More...