CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert) [similar]

🍓 FROOTY NIGHT SPRAY 🏡 Homemade 💯 Natural & Organic. 🍊Enriched with Vit C&E,Plant Collagen. 📱WhatsApp : +60129205998 "Goodness In Every Spray! "

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Tudiaaaaa... Spray2 jadi aaron ajis,wife jd che ta teruih... Pandai ustaz buat jenaka ye.
.
Apepun thanks ustaz sudi bg feedback ni,promosi masih berlangsung ni uolssss.
.
Raya nanti boleh standby FNS ni siap2,nk berkunjung ke rumah jiran tetangga takkan nk tunjuk muke kusam je kan?.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

#SaveTheDate
.
Assalammualaikum,hai uols. Kak as nak bagitau sesuatu yang penting ni. Pada 22/5/2017 (Isnin) ni kak as akan berada di :
.
Dewan Utama IPK Selangor sempena Karnival PERKEP Kontinjen Selangor.
.
Kak as ada buka gerai kat situ tau,sesiapa yang nak dapatkan produk Temyracle, Multi Purpose Magic Spray FNS, boleh datang serbu dewan tu nanti.
.
Banyak juga jualan lain yang akan di jalankan di sana, so sesiapa yang berkelapangan mai la sana naaa.. Kak as tunggu kedatangan sayangs semuaaaa. Mumumumuaahh😘😘😘.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

" sis,saya ade masalah kulit kusam,berminyak dan berjerawat. Bile mekap,saya terpakse pakai foundation tebal sebab nak tutup jerawat-jerawat tu. Saya malu sis nak jumpe orang dengan muke macam ni."
.
Meh sini ratu sembur nak bagitau, gune Frooty Night Spray ni pada waktu malam sebelum tido,sebelum mekap pun sembur guna FNS ni.
.
Sebab FNS ni ade vitamin C&E yang boleh membantu masalah kulit muke sis tu,lagipun FNS ni takde bahan kimia bahaye,hanya guna bahan semulajadi dan organik je.
.
Bau jangan cakap lah,wangi yang amat sangat. Boleh hilangkan stress sis yang tengah stress dengan masalah muke tu. Confirm lepas spray mood terus okeh sampai malam.hihii.
.
Ratu sembur suke sangat bile sembur kat muke,muke jadi tegang anjal toing toing sebab ade Pure Plant Collagen dalam FNS ni. Collagen penting tau untuk kulit muke, supaye tak cepat berkedut,tak nampak tuee dan awet mudo sokmo.
.
Nak tunggu ape lagi? Sekarang tengah ade promosi ni... Takkan nak tengok je?hiks😜.
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Muke tumbuh jerawat itu biasa....
Muke yang langsung tak pernah tumbuh jerawat itu tak tau nak kata ape... Alien atau manusia?😝
.
Jerawat ni pun ade banyak jenis.
.
Ada jerawat pasir..
Ada jerawat batu..
Ada jerawat nasi..
Ada jerawat campur nanah..
Ada jerawat campur darah.. Pendek kata,jerawat ni muncul sebab banyak faktor,faktor pemakanan,faktor cuaca,faktor genetik,faktor pencemaran dan banyak lagilah.
.
Bila jerawat mari,jangan gelabah,buat rilex buat peace..hehee.. Magic Spray kak as kan ada... Spray malam esok pagi kecut... Wow kan?😉.
.
Sebab dalam magic spray FNS tu ade vitamin C&E... Tambah pulak sekarang tengah ada offer FREE POSTAGE Online dan 20% Offline.
.
Rugi tak grab,bile lagi nak merasa jerawat kecut dalam sehari? Mase ni lah.... Yang penting cube dulu laaaa... Baru tau. .
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Cintailah kulit kite,guna produk yang selamat okey?
.
Please avoid high chemical in ur skincare. Sebab bila kulit dah terlalu banyak bahan kimia bahaya,ia boleh merosakkan wajah uols.
.
Dari cantik terus jadi mimpi ngeri
.. Takut takkk?
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Assalammualaikum..
.
PROMOSI HARI GURU. .
Produk : Magic Spray FNS.
Beli Online : FREE POSTAGE.
COD/ Walk in Butik : Diskaun 20%
Sah Sehingga : 20/5/2017
.
Kenape kene grab offer ni? Kenape kene try FNS?
.
Meh baco ni..👇👇👇
.
MAGIC BEAUTY SPRAY (FNS)
.
Kebaikan dan Manfaat.
.
🌸 Di hasilkan dari bahan-bahan 100% Natural&Organic.
🌸 Dibuat secara Homemade dan melalui proses steril (botol) untuk membunuh kuman dan bakteria.
🌸 Mengandungi Vitamin C&E untuk mencerahkan wajah, merawat kulit berminyak,kulit kusam dan kulit berjerawat.
🌸 Pantas mengeringkan jerawat.
🌸 Mengandungi Pure Plant Collagen untuk menegang dan menganjalkan kulit / anti aging.
🌸 Selamat di gunakan kerana tidak mengandungi bahan kimia merbahaya seperti Alkohol,Mercury,Hidrokuinon atau Paraben.
🌸 Berperisa Strawberry yang sangat segar,wangi dan manis.
🌸 Mengandungi Essential Oil dari pati pekat buah Strawberry yang bertindak sebagai aromaterapi untuk menghilangkan Stress,membangkitkan Mood dan mengurangkan Keletihan.
🌸 Selamat di guna oleh Remaja dan Kanak-kanak.
🌸 Boleh juga di guna sebagai setting/ finishing spray sebelum dan selepas make up untuk menjadikan make up lebih cantik,glowing,tahan lama dan tidak bercapuk.
🌸 Bau yang sangat wangi,segar dan tahan lama.
.
Cara Guna : Bersihkan wajah terlebih dahulu, kemudian spray rata ke wajah sebelum tidur, selepas mandi sebelum atau selepas make up. Biarkan ia kering sendiri... Tidak perlu di bilas.😘
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Multi purpose spray - Frooty Night Spray- " Kebaikan Di Setiap Semburan ".
.
🌸Guna sebelum tidur :
Untuk memberi nutrien kepada wajah,di mana di dalam Frooty Night Spray ini mengandungi Vitamin C&E untuk merawat dan memelihara wajah dari masalah kulit berminyak,kusam dan jerawat,ia juga boleh mencerahkan dan menegangkan wajah,bersifat anti aging.
.
🌸Guna sebelum dan selepas make up :
Menjadikan make up tahan lama,glowing,tidak bercapuk atau merekah.. Make up akan kelihatan segar dan cantik.
.
🌸Guna selepas mandi :
Dapat memberi kesegaran dan keharuman pada wajah,menjadikan wajah berseri,sihat dan bersih.
.
🌸Guna sebagai toner :
Menjadikan wajah licin dan mudah untuk menyapu krim serta memberi kesan smooth apabila memakai make up.
.
🌸Sembur di kawasan nadi :
Dapat memberi rasa ketenangan dan rasa relax kerana baunya yang manis segar membantu menaikkan mood seseorang.. Hari anda akan lebih ceria dan bersemangat!😊
.
Pelbagai manfaat dan khasiat di dalam sebotol Frooty Night Spray... Kerana itu taglinenya "Kebaikan Di Setiap Semburan! ".
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Jom join team kak as dengan menjadi agent/Dropship!. Kak as makin bz,kak as perlukan uols yg bersemangat,minat,yakin,percaya utk join team kak as ni.
.
Sesiapa yang berminat boleh whatsapp no yg tertera okey..
.
#agentwanted #dropshipwanted #agendiperlukan #dropshipdiperlukan #agent #dropship #dropshipper

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Multi purpose spray - Frooty Night Spray- " Kebaikan Di Setiap Semburan ".
.
🌸Guna sebelum tidur :
Untuk memberi nutrien kepada wajah,di mana di dalam Frooty Night Spray ini mengandungi Vitamin C&E untuk merawat dan memelihara wajah dari masalah kulit berminyak,kusam dan jerawat,ia juga boleh mencerahkan dan menegangkan wajah,bersifat anti aging.
.
🌸Guna sebelum dan selepas make up :
Menjadikan make up tahan lama,glowing,tidak bercapuk atau merekah.. Make up akan kelihatan segar dan cantik.
.
🌸Guna selepas mandi :
Dapat memberi kesegaran dan keharuman pada wajah,menjadikan wajah berseri,sihat dan bersih.
.
🌸Guna sebagai toner :
Menjadikan wajah licin dan mudah untuk menyapu krim serta memberi kesan smooth apabila memakai make up.
.
🌸Sembur di kawasan nadi :
Dapat memberi rasa ketenangan dan rasa relax kerana baunya yang manis segar membantu menaikkan mood seseorang.. Hari anda akan lebih ceria dan bersemangat!😊
.
Pelbagai manfaat dan khasiat di dalam sebotol Frooty Night Spray... Kerana itu taglinenya "Kebaikan Di Setiap Semburan! ".
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Assalammualaikum...gemorning sunshine... Happy Friday!. Salam Sya'ban. Semoga hari uols di sinari kebahagiaan dan kegumbiraan.
.
Jangan lupa freshkan wajah uols dengan magic spray FNS,hari yang panas terasa nyaman dengan FNS.
.
Goodness in every spray!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Sebelum keluar pergi keje jgn lupa sembur magic beauty spray FNS ni,supaya mekap uols tahan lebih lama!
.
Duduk di pejabat berhawa dingin ataupun di bawah pns matahari tak menjadi mslh kerana FNS ini akan membantu mengekalkan mekap uols sentiasa glowing dan meletups...
.
FNS ni kaya dengan vitamin C&E,sambil merawat wajah,ia juga melindungi wajah dari pencemaran yg boleh merosakkan kulit...best kan?
.
Cpt dptkan skrg,kalau tak rugilah uols... Skrg ni ramai org dh kembali mencari produk natural dan organic je,sbb takut kulit muka rosak.. Hati-hati okey!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Tengok warna je dah geram...
Tengok size je dah comel...
Tengok bentuk je dah terpikat..
.
Itu belum guna lagi.. Kalau dah guna..
Mesti terus jatuh cinta..
Mesti terus tak boleh pisah.
Mesti nak guna hari2..
Mesti tak boleh move on..
Mesti nak melekat 24 jam..
.
Penangan magic beauty FNS yang kecil,tapi berkuasa mencantekkan wajah secara semulajadi!
.
Tak yah risau rosak muka ke tak, in shaa Allah selamat sebab di jamin 100% bebas merkuri,hidrokuinon,alkohol atau bahan kimia merepek-repek tu..
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Hehari guna FNS ni, kulit wajah jadi sihat... Wajah kurang cela,nk mekap pun takyah tebel2..
.
Mekap nipis je dah santek,lagipun nk mekap tebal tu nk pegi mana?takat pegi opis toksah lah tebal kak oi,nt kne gelak dek org.
.
So nk dptkan wajah sihat,kenelah guna produk yg selamat... Pilih produk semulajadi yg takde lgsung campo bahan kimia perosak,mcm FNS nilah...
.
100% natural dan organic,hanya menggunakan bahan2 alami sahaja..
.
Bau pun masyaAllah,wangiiii sesangat... Flavor stoberi idaman ramai...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Bosan dengan wajah kusam,berminyak,berjerawat tak berseri? Lagi bosan dengan produk yang melambak bahan kimia berbahaya?
.
Sedang mencari produk semulajadi,selamat dan organik yg tiada kesan buruk pada kulit wajah?
.
Atau mencari produk yg praktikal,mudah di gunakan bila-bila masa sahaja?
.
Ini dia magic beauty spray FNS,untuk uols yg mengalami masalah seperti di atasss...
.
Tak cuba tak tahu,dah cuba baru tahu... Oyeahhh....
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

CERAH • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Thank you Amy,guna magic beauty spray FNS masa menghadiri bengkel " Be Gorgeous Make Up Class ".
.
Tengok hasil make up Amy macam pro kan,dan untuk bagi make up tahan lama,haruslah guna lah FNS itu.
.
Ok dah boleh make up kan orang pulak... So gojes uols....
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray
More...