GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert) [similar]

MAGIC BEAUTY SPRAY 🏡 Homemade 💯 Natural & Organic. 🍊Enriched with Vit C&E,Plant Collagen. 📱WhatsApp : +60129205998 "Goodness In Every Spray! "

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Sebelum keluar pergi keje jgn lupa sembur magic beauty spray FNS ni,supaya mekap uols tahan lebih lama!
.
Duduk di pejabat berhawa dingin ataupun di bawah pns matahari tak menjadi mslh kerana FNS ini akan membantu mengekalkan mekap uols sentiasa glowing dan meletups...
.
FNS ni kaya dengan vitamin C&E,sambil merawat wajah,ia juga melindungi wajah dari pencemaran yg boleh merosakkan kulit...best kan?
.
Cpt dptkan skrg,kalau tak rugilah uols... Skrg ni ramai org dh kembali mencari produk natural dan organic je,sbb takut kulit muka rosak.. Hati-hati okey!
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Tengok warna je dah geram...
Tengok size je dah comel...
Tengok bentuk je dah terpikat..
.
Itu belum guna lagi.. Kalau dah guna..
Mesti terus jatuh cinta..
Mesti terus tak boleh pisah.
Mesti nak guna hari2..
Mesti tak boleh move on..
Mesti nak melekat 24 jam..
.
Penangan magic beauty FNS yang kecil,tapi berkuasa mencantekkan wajah secara semulajadi!
.
Tak yah risau rosak muka ke tak, in shaa Allah selamat sebab di jamin 100% bebas merkuri,hidrokuinon,alkohol atau bahan kimia merepek-repek tu..
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Hehari guna FNS ni, kulit wajah jadi sihat... Wajah kurang cela,nk mekap pun takyah tebel2..
.
Mekap nipis je dah santek,lagipun nk mekap tebal tu nk pegi mana?takat pegi opis toksah lah tebal kak oi,nt kne gelak dek org.
.
So nk dptkan wajah sihat,kenelah guna produk yg selamat... Pilih produk semulajadi yg takde lgsung campo bahan kimia perosak,mcm FNS nilah...
.
100% natural dan organic,hanya menggunakan bahan2 alami sahaja..
.
Bau pun masyaAllah,wangiiii sesangat... Flavor stoberi idaman ramai...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Bosan dengan wajah kusam,berminyak,berjerawat tak berseri? Lagi bosan dengan produk yang melambak bahan kimia berbahaya?
.
Sedang mencari produk semulajadi,selamat dan organik yg tiada kesan buruk pada kulit wajah?
.
Atau mencari produk yg praktikal,mudah di gunakan bila-bila masa sahaja?
.
Ini dia magic beauty spray FNS,untuk uols yg mengalami masalah seperti di atasss...
.
Tak cuba tak tahu,dah cuba baru tahu... Oyeahhh....
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Thank you Amy,guna magic beauty spray FNS masa menghadiri bengkel " Be Gorgeous Make Up Class ".
.
Tengok hasil make up Amy macam pro kan,dan untuk bagi make up tahan lama,haruslah guna lah FNS itu.
.
Ok dah boleh make up kan orang pulak... So gojes uols....
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #magicspray #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #magicbeautyspray

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Antara bahan lain yang terkandung di dalam magic beauty spray FNS ialah Essential Oil. Tahu tak kebaikan essential oil tu?
.
Essential Oil dalam FNS adalah dari buah stoberi itu juga,ia di buat melalui proses Steam Distillation dan Cold Pressing untuk mendapatkan pati pekat dari buah stoberi tersebut.
.
Kebaikannya ialah,menghasilkan bau yang wangi dan segar.. Ia juga bertindak sebagai aromaterapi yang boleh mengurangkan keletihan,kepenatan dan membangkitkan mood yang positif.
.
Kenapa orang suka bau lilin wangi? Sebab ada essential oil la sayang....😉,rasa tenang je kan bila bau benda wangi-wangi ni...
.
#MagicBeautySpray #bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

My all time feberet... All the way,anytime anywhere...hiks... Dah macam iklan pulak.
.
Kenapa magic beauty spray FNS ini menjadi kegemaran kak as? Ia adalah formula yang sempurna untuk memberi kesihatan secara semulajadi kepada wajah anda.
.
Dan kenapa kak as memilih stoberi flavor? Becoz,stoberi is very special fruit kerana ia melambangkan CINTA. U knoe stoberi adalah buah yg melambangkan cinta,deyyy tengoklah bentuknya kan macam hati tu...ayooo...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Perempuan mana tak suka mekap? Cer kabo sini... Atleast lincu dengan maskara mesti ada punya lah.
.
Yang tak suka mekap tu emm.... Jantan kot no... Huhuhu...
.
So nampak tak si pink comel tu?ape dia buat kat situ? Dia boleh join make up stuff yang lain ke?
.
Eh...ofkos lah,dia kan multi purpose spray... Semua dia boleh... Bila masa nak guna nya?
.
Guna before and after make up,senang je spray spray spray jerrrr.. Budak tadika pun blh buat lah...hehe..
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Produk : Magic beauty spray FNS
.
Kelebihan : Mengandungi Pure Plant Collagen.
.
Kebaikan&Manfaat:
Pure Plant Collagen adalah bahan semulajadi yang terkandung di dalam FNS,ia bertindak sebagai ejen anti penuaan yang dapat melambatkan proses penuaan wajah.
.
Apabila di spray di wajah,dalam masa kurang 1 minit wajah akan merasa tegang dan anjal. Ia juga dapat mengurangkan garis-garis halus di wajah.
.
Jika di gunakan secara konsisten,wajah akan menjadi awet muda dan berseri-seri bak puteri kayangan yang turun dari langit ke 7..😜
.

#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah
.
Like page Thefacedessert Malaysia

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Holla!... Nah hage magic beauty spray FNS,murah je kan?tapi price exc postage lagi ok.
.
Ala uols ni,ape lah sgt dgn kebaikan yg terdapat di dalam sebotol FNS ni.
.
Kak as jamin,uols akan jatuh cinta once u spray kat muka tu sbb,bau dia cengginiiii👍👍👍👍👍. .
Cpt make ur order now,nanti hbs tak tau...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Produk : Magic beauty spray FNS
.
Kelebihan : Di buat secara Homemade 100%.
Magic beauty spray FNS melalui proses steril di mana botolnya semua sudah di bersihkan terlebih dahulu dari sebarang kuman dan bakteria.
.
Kebaikan&Manfaat : Produk homemade adalah sangat terkawal dan kualiti juga di jaga. Ia juga tidak di hasilkan dalam kuantiti yang banyak dalam satu-satu masa seperti produk yang di buat di kilang.
.
Ini menjadi kelebihan kepada produk homemade dan pastinya proses membuatnya juga adalah teliti dan sangat berhati-hati.
.

#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah
.
Like page Thefacedessert Malaysia

GLOWING • TEGANG • ANTIJERAWAT (@thefacedessert)

Produk : Magic beauty spray FNS
.
Kelebihan : Mengandungi Vitamin C&E semulajadi.
.
Kebaikan&Manfaat : Vitamin C dapat memelihara wajah dari kerosakan akibat radikal bebas,di samping memberi perlindungan dari sinaran matahari. Vitamin C di dalam FNS ini adalah dari buah strawberry itu sendiri.. .
Begitu juga dengan Vitamin E,ia dapat merawat kulit wajah yang bermasalah seperti jerawat,berminyak dan kusam serta mencerahkan wajah secara semulajadi tanpa menggunakan bahan kimia merbahaya. Seperti semua sedia maklum buah strawberry sangat tinggi kandungan vitamin C&E.
.
Jika wajah uols jenis berjerawat,berminyak dan kusam sangat sesuai lah menggunakan magic beauty spray FNS ini...
.
#bysofearazin #thefacedessert #beautywater #frootynightspray #kebaikandisetiapsemburan #facespray #spraywater #flawless #glowing #vitaminC #vitaminE #collagen #natural #organic #safe #whitening #nightspray #beautyspray #parut #fixingspray #makeupspray #makeupfinishing #beautyproduct #jerawat #sayajual #homemadeproduct #selangor #kualaselangor #syukuralhamdulillah
.
Like page Thefacedessert Malaysia
More...