NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller) [similar]

- Order everyday - Post: Sunday & Thursday - SERIOUS BUYER ONLY! - For any inquiry/order, click the link below ‡️

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
[ KELEBIHAN EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NURRAYSA πŸ˜‰πŸ˜š]
.
EXCLUSIVE KABUKI BRUSH Nurraysa digunakan di wajah untuk solekan yang lebih cantik dan kemas.
.
Ia terdiri daripada serat plastik halus, yang dibuat untuk kelihatan seperti rambut manusia. Dalam bentuk asasnya, rambut sintetik dibuat daripada akrilik berkadar rendah yang dipanaskan dan diserap ke dalam helai untuk membuat gentian rambut. Lembaran kemudian dicampur atau terikat pada sambungan dan potongan rambut.
.
Ianya amat lembut dan mudah digunakan tau ! 😚 . .
.

Nak produk Nurraysa? Boleh PM Sha ok πŸ˜‰ Ws #01129218202 atau just klik link di bio. .

#Nurraysa
#ProdukNurraysa
#StokisNurraysaTerengganu
#StokisNurraysaKualaTerengganu
#StokisNurraysaHiliran
#TeamStokisNurraysaHiliran
#TeamDSWrdahAishah

#KabukiBrush
#BerusKabuki
#Brush
#Brushes
#BerusMakeUp
#BerusMekap
#MakeUpBrush
#MakeUpBrushes
#MekapBrush
#MekapBrushes

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
MOISTURISER

Fungsinya?

Of course untuk merawat kulit πŸ˜‰ Melembapkan kulit dan dalam waktu yang sama turut mencerahkan kulit.

Best kan?

Beli 1 set make up Nurraysa and korang akan dapat harga di atas untuk moisturiser ni ☺️ .
.

Nak produk Nurraysa? Boleh PM Sha ok πŸ˜‰ Ws #01129218202 atau just klik link di bio. .

#Nurraysa
#ProdukNurraysa
#StokisNurraysaTerengganu
#StokisNurraysaKualaTerengganu
#StokisNurraysaHiliran
#TeamStokisNurraysaHiliran
#TeamDSWrdahAishah

#Moisturiser
#MoisturiserNurraya
#PelembapMuka
#PelembapMukaNurraysa

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
MASCARA 😍

Siapa tak nak kan bulu mata lentik? Kalau bulu mata lentik, barulah mudah nak pikat hati suami. Opsss πŸ™Š Suami tau bukan boyfriend πŸ˜‰

Jom jom try #MascaraNurraysa . Bukan setakat boleh lentikkan bulu mata je tau. Tapi #Mascara ni jugak ada fiber yang akan lebatkan bulu mata korang. Melawa sambil merawat uolls 😘

Korang akan dapat harga seperti di atas kalau korang beli mana-mana set make up promo Nurraysa πŸ˜‰

Jom la try! .
.

Nak produk Nurraysa? Boleh PM Sha ok πŸ˜‰ Ws #01129218202 atau just klik link di bio. .

#Nurraysa
#ProdukNurraysa
#StokisNurraysaTerengganu
#StokisNurraysaKualaTerengganu
#StokisNurraysaHiliran
#TeamStokisNurraysaHiliran
#TeamDSWrdahAishah

#PerfectLongLashMascara
#MakeUp
#MakeUpNurraysa
#NurraysaMakeUp
#SetMakeUp
#PromosiNurraysa

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
SET CINTA SAYANG

Gabungan 3 hot item Nurraysa. #Lipstick #DDCream dan #Blusher . Cuma RM89.90 sahaja. Harga asal RM104. Jimat RM14.10 dah kat situ πŸ˜‰

Kalau ambik set ni, boleh add on mana-mana item make up Nurraysa. Paling best, dapat harga diskaun uolls 😍 Sapa tak nak memang rugi! .
.

Nak produk Nurraysa? Boleh PM Sha ok πŸ˜‰ Ws #01129218202 atau just klik link di bio. .

#Nurraysa
#ProdukNurraysa
#StokisNurraysaTerengganu
#StokisNurraysaKualaTerengganu
#StokisNurraysaHiliran
#TeamStokisNurraysaHiliran
#TeamDSWrdahAishah

#GlowingDDMoistCake
#MineralShiningBlusher
#PearlMagicLipstick

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Khas untuk peminat Nurraysa. Mana-mana yang beli set kombo promosi make up Nurraysa korang layak untuk "add on" item di atas dengan harga promosi yang tertera.

Bukan mudah tau Nurraysa nak beri harga kasih sayang macam ni.

Jom jom order πŸ˜‰ .
.

Nak produk Nurraysa? Boleh PM Sha ok πŸ˜‰ Ws #01129218202 atau just klik link di bio. .

#Nurraysa
#ProdukNurraysa
#StokisNurraysaTerengganu
#StokisNurraysaKualaTerengganu
#StokisNurraysaHiliran
#TeamStokisNurraysaHiliran
#TeamDSWrdahAishah

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Janji semalam nak beri suprise, tapi termungkir janji pula πŸ˜…

Eh tapi takpe. Hari ni kita tunai janji k πŸ˜‰ Nah ini dia janjinya.

Set set meletops dari Nurraysa! Uolls yang suka make up tu, jom ler try #MakeUpNurraysa . Beli satu set dari set-set di atas. Uolls boleh add on item Nurraysa yang lain jugak tau. Tapi yang berkaitan dengan make up je la. Macam serum ke, moisturiser ke. Haaa, gitu 😘 Paling best dengan harga promosi kaw kaw 😍😍 Jom jom kita berlawa sambil rawat kulit muka dengan #MakeUpNurraysa πŸ˜‰ .
.

Nak produk Nurraysa? Boleh PM Sha ok πŸ˜‰ Ws #01129218202 atau just klik link di bio. .

#Nurraysa
#ProdukNurraysa
#StokisNurraysaTerengganu
#StokisNurraysaKualaTerengganu
#StokisNurraysaHiliran
#TeamStokisNurraysaHiliran
#TeamDSWrdahAishah

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Alhamdulillah, produk mak jah dah sampai 😌

#MineralLoosePowder + #ArganWhiteningMoisturiser + #CollagenSoap . Lepas tu dapat satu nombor untuk cabutan bertuah kerana pembelian lebih RM50. Alhamdulillah.

Rezeki sama-sama kita kongsi πŸ˜‰ .
.

Nak produk Nurraysa? Boleh PM Sha ok πŸ˜‰ Ws #01129218202 atau just klik link di bio. .

#Nurraysa
#ProdukNurraysa
#StokisNurraysaTerengganu
#StokisNurraysaKualaTerengganu
#StokisNurraysaHiliran
#TeamStokisNurraysaHiliran
#TeamDSWrdahAishah

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Shhhh. Esok kita announce. Malam ni tidur nyenyak dulu k πŸ˜‰

Selamat malam dan mimpi indah 😘 .
.

Nak order? PM #01129218202 atau just klik link di bio. Jangan DM tau πŸ˜‰ .

#Nurraysa
#DropshipNurraysa
#TeamNurraysaStokisKualaTerengganu
#NurraysaStokisSterengganu
#NurraysaBeauty

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
PENGUMUMAN πŸ“’πŸ“’πŸ“’
.
Jangan terlepas peluang menonton Nurraysa dalam Wanita Hari Ini (WHI) di TV 3 beberapa jam lagi ni 😚😚😚
.
Nantikan perkongsian daripada Founder Nurraysa, Puan Nur Aini Zolkepeli mengenai produk Nurraysa. .
Jangan lupa temujanji kita tau pukul 12.00 jap lagi 😊😚
.
Silakan SHARE.
.
#nurraysabeautyconsultant
#aishahrichteam

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
*MERDEKA SALES BERBAKI 3 HARI SAHAJA LAGI 😱!*
.
Jom dapatkan produk Nurraysa dengan *harga super jimat yang kaw-kaw murah* untuk customer Nurraysa tersayang 😍😍😍
.
Bermula 2⃣5⃣/0⃣7⃣/2⃣0⃣1⃣7⃣ hingga 3⃣1⃣/0⃣8⃣/2⃣0⃣1⃣7⃣
.
Hanya berbaki 3 hari sahaja lagi u olls😱. Jangan lepaskan peluang keemasan ni ya.
.
Apa tunggu lagi jom cepat-cepat grab sebelum tamat promosi hot !

Whatsapp πŸ“² 01129218202

#merdekasalenurraysa
#nurraysabeautyconsultant

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
*MERDEKA SALES BERBAKI 3 HARI SAHAJA LAGI 😱!*
.
Jom dapatkan produk Nurraysa dengan *harga super jimat yang kaw-kaw murah* untuk customer Nurraysa tersayang 😍😍😍
.
Bermula 2⃣5⃣/0⃣7⃣/2⃣0⃣1⃣7⃣ hingga 3⃣1⃣/0⃣8⃣/2⃣0⃣1⃣7⃣
.
Hanya berbaki 3 hari sahaja lagi u olls😱. Jangan lepaskan peluang keemasan ni ya.
.
Apa tunggu lagi jom cepat-cepat grab sebelum tamat promosi hot !

Whatsapp πŸ“² 01129218202

#merdekasalenurraysa
#nurraysabeautyconsultant

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Testimoni pengguna Nurraysa Collagen Soap yang sudi berkongsi feedback dengan kami.

Semoga #NurraysaCollagenSoap ini dapat membantu menyelesaikan masalah anda πŸ˜‰

Sebarang pertanyaan boleh WhatsApp ke http://www.wassap.my/601129218202 πŸ˜‰πŸ˜˜ .
. #nurraysacollagensoap
#nurraysabeautyconsultant
#aishahrichteam

#Nurraysa
#ProdukNurraysa
#StokisNurraysaTerengganu
#StokisNurraysaKualaTerengganu
#StokisNurraysaHiliran
#TeamStokisNurraysaHiliran
#TeamDSWrdahAishah
#AishahRichTeam

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Alhamdulillah. Stok dah selamat sampai di tangan stokis kita 😍 Now sesiapa yang nak cantik dengan produk Mak Jah moh le pm cepat2 tau. Nanti dah habis jangan marahhhh. .

Jom dapatkannya sekarang. Tekan link 01129218202 untuk orderπŸ˜‰
. .

#Nurraysa
#ProdukNurraysa
#StokisNurraysaTerengganu
#StokisNurraysaKualaTerengganu
#StokisNurraysaHiliran
#TeamStokisNurraysaHiliran
#TeamDSWrdahAishah
#AishahRichTeam

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
[ KELEBIHAN SET SKINCARE TRIAL PACK ]
.
βœ”οΈ Mencerahkan kulit
βœ”οΈ Melembapkan kulit
βœ”οΈ Merawat kulit yang telah rosak
βœ”οΈ Merawat jerawat dan jeragat
βœ”οΈ Mengeluarkan kekotoran dari bawah kulit
βœ”οΈ Mengurangkan liang pori terbuka, whitehead, blackhead, kulit berminyak
.
Dalam Set Skincare ada 4 item iaitu:
πŸ‘‰ Collagen Soap πŸ‘‰ Treatment Serum πŸ‘‰ Miracle Whitening Spray
πŸ‘‰ UV Cream .
Set skincare ini sesuai:
πŸ‘ Lelaki dan perempuan
πŸ‘ Boleh guna seawal umur 13 tahun
πŸ‘ Wanita berusia 50 tahun ke atas pun boleh pakai
.
Jom dapatkannya sekarang. Tekan link 01129218202 untuk orderπŸ˜‰
. .

#Nurraysa
#ProdukNurraysa
#StokisNurraysaTerengganu
#StokisNurraysaKualaTerengganu
#StokisNurraysaHiliran
#TeamStokisNurraysaHiliran
#TeamDSWrdahAishah
#AishahRichTeam

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
[ WAHH LIANG PORI MAKIN MENGECIL LAH πŸ˜‰πŸ˜€ ]
.
Best sangat SET SKINCARE NURRAYSA ni. Dahla dapat mencerahkan wajah, kulit pun jadi lembab je :)
.
Pori-pori pun semakin kecil tau ! Selain tu ia juga dapat merawat kulit wajah yang berminyak tau.
.
Memang best tau! Pendek kata ia dapat selesaikan masalah kulit korang :) :)
.
Jom whatsapp ke 01129218202 untuk order.πŸ˜‰
. .

#Nurraysa
#ProdukNurraysa
#StokisNurraysaTerengganu
#StokisNurraysaKualaTerengganu
#StokisNurraysaHiliran
#TeamStokisNurraysaHiliran
#TeamDSWrdahAishah
#AishahRichTeam

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
[ WAH KULIT MUKA MAKIN PULIH 😍😍😍 ]
.
Alhamdulillah setiap hari kami menerima feedback yang positif dari pelanggan-pelanggan kami.
.
SET SKINCARE NURRAYSA ni memang best sebab ianya sesuai untuk semua golongan usia.
.
Ia juga dapat memperbaiki struktur kulit muka dari dalam dan dapat mengurangkan blachead/whitehead.
.
Jom grab cepat-cepat. Sekarang ada promo Merdeka tau ! πŸ˜šπŸ˜šπŸ˜‰
.
Apalagi whatsapp ke 01129218202 untuk order.πŸ˜‰
. .

#Nurraysa
#ProdukNurraysa
#StokisNurraysaTerengganu
#StokisNurraysaKualaTerengganu
#StokisNurraysaHiliran
#TeamStokisNurraysaHiliran
#TeamDSWrdahAishah
#AishahRichTeam

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Throwback postage #ProdukNurraysa beberapa hari lepas. Alhamdulillah, #Nurraya masih lagi menjadi permintaan ramai walaupun banyak skincare yang tumbuh bak cendawan sekarang ni.

Nak produk Nurraysa? Boleh PM Sha ok πŸ˜‰ Ws #01129218202 atau just klik link di bio. .

#Nurraysa
#ProdukNurraysa
#StokisNurraysaTerengganu
#StokisNurraysaKualaTerengganu
#StokisNurraysaHiliran
#TeamStokisNurraysaHiliran
#TeamDSWrdahAishah

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Yuhuu... πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ» MERDEKA SALES IS COMING!

Jom senaraikan produk Nurraysa yang anda ingin miliki. Insyallah harga super jimat khas untuk customer Nurraysa tersayang.
Stay tuned πŸ˜‰πŸ‘Œ .

Berminat? Boleh PM #01129218202 atau klik link di bio

#MerdekaSaleNurraysa
#NurraysaMerdekaSale
#SaleNurraysa
#SaleProdukNurraysa
More...