NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller) [similar]

- Order everyday - Post: Sunday & Thursday - SERIOUS BUYER ONLY! - For any inquiry/order, click the link below ‡️

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Tudiaaaa penangan Nurraysa sampai buat lagy khas untuk Nurraysa!

Apa Sa ?
Nurraysa ☺️ .

#NurraysaTrustedSeller
#NurraysaKualaTerengganu

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sale datang lagi!!! Cepat-cepat grab sebelum terlambat! Sale hingga 30 Jun je tau πŸ˜‰ Kata nak cantik time raya? So, inilah masanya 😊

Semua harga promosi! Jimat banyak sangat ☺️☺️ Cepat-cepat whatsapp 01129218202 atau just klik link di bio untuk order tau tau tau πŸ˜‰ . .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#ProdukNurraysa
#NurraysaBeautyProduct
#ProdukKecantikanNurraysa
#BeautyProduct
#ProdukKecantikan

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
YEAY ! KAWAN OFFICE DAH TEGUR KULIT MUKA KITA NAMPAK FLAWLESS ! SIAP TANYA PAKAI PRODUK APA. .

Ha! Nak nampak kulit muka nampak lebih flawless ? Gunalah MINERAL LOOSE POWDER Nurraysa ni. .
FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER sangat sesuai untuk mereka yang menghadapi masalah kulit berminyak. Keadaan ini sesuai dengan fungsinya yang dapat menyerap minyak dan menampakkan lagi wajah anda lebih flawless.
.
Bestnyaaa 😍
.
Kalau sebelum ni asyik guna camera360 untuk nampak flawless, apa kata anda cuba pula Mineral Loose Powder ni pula untuk dapatkan flawless yang memang natural. Comfirm puas hati.
.
Teksturnya yang halus juga dapat membantu anda untuk cover jerawat tau. Gila tak best. Mestilah best. Confident je nak pergi mana-mana lepas ni 😍
.
Mana yang belum pernah cuba, jom dapatkannya sekarang ! Rugi sangat siapa yang tak cuba lagi.
.
Boleh dapatkannya sekarang dengan hubungi kami di talian #01129218202 untuk order atau pertanyaan lebih lanjut. Kami sedia membantu anda. .
#Mineralloosepowder
#nurraysabeauty
#LoosePowder
#CompactPowder
#Powder
#NurraysaPowder
#PowderNurraysa
#NurraysaTrustedSeller

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK .

Semua perempuan memang sukaa pakai lipstick. Betul tak?

Kadang-kadang kita tak tahu sama ada lipstick yang kita pakai ni ada PLUMBUM atau tak. Disebabkan warna lipstick tu cantik kita pun beli.
Hari demi hari pakai, bibir berubah warna jadi kehitaman. Orang ingat kita merokok pulak sebab bibir dah hitam. Malu tak kalau jadi macam ni?

Of course lah malu!
Jadi solusinya adalah, kita pilih lipstick yang bebas PLUMBUM. Nurraysa Pearl Magic Lipstick sedia membantu menyelesaikan masalah anda!

Lipstick ini berfungsi melembabkan bibir, bibir terasa ringan dan berangin bila kita apply. Dan paling best, lipstick ni boleh bawa solat. Kalau tak sempat nak cuci sisa lipstick dan terus je ambil wuduk, tak apa jangan risau sebab lipstick ni tidak menutup pori.

Best ke best ada lipstick macam ni πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Harga Asal: RM30
Harga Promosi: RM24 .

Ws #01129218202 untuk order atau just klik link di bio kalau malas save nombor πŸ˜‰ .
.

#Lipstick
#LipstickNurraysa
#Gincu
#GincuNurraysa
#NurraysaTrustedSeller

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
" MAHU KEKAL CANTIK DARI PAGI HINGGA KE PETANG ? "
.

Kini anda tidak perlu pening-pening lagi untuk cari produk yang boleh mengekalkan kecantikan anda kerana FLAWLESS MINERAL POWDER dapat membantu ! Hanya dengan sekali sapuan sahaja dah membolehkan anda nampak cantik & awesome. Tahan lama lagi tu. 😍
.
Teksturnya yang sangat halus dan ringan sangat best nak pakai. Tambah pula pakai bersama Glowing DD Moist Cake. Lagi lah ummppphh, Terbaikk. πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.

Berminat nak nampak flawless dan cantik ?
WhatsApp kami #01129218202 untuk order atau boleh klik link di bio kalau malas save no πŸ˜‰
.

#NurraysaMineralLoosePowder
#MineralLoosePowder
#LoosePowder
#NurraysaBeauty
#MakeUpNurraysa

#NurraysaTrustedSeller
#ResellerNurraysa

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
*TIPS KECANTIKAN NURRAYSA*
.
" Nak try guna Mineral Loose Powder tapi tak reti sangat lah. Ada tips tak macam mana nak gunakan Mineral Loose Powder ni ? "
.
Jangan risau, nah Sha kongsikan TIPS PALING BERKESAN MENGGUNAKAN LOOSE POWDER.
.
Nak tahu ? Jom baca di atas ni πŸ‘†
.

Untuk order, ws #01129218202 atau klik link di bio.
.

#TipsKecantikkanNurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTrustedSeller
#ResellerNurraysa

#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick
#LipstickNurraysa
#Lipstick
#GincuNurraysa
#Gincu

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Special sangat hari ni awakk 🌹

Sempena Lady Boss kami Nur Aini Zolkepeli Live tadi, ada #Sale sampai 12 malam ni 😱. 4 item ni DDMC + Loose Powder + Lipstick + Blusher hanya #RM110.
Harga Asal #RM154 tau.
Whatsapp saya segera! Whatsapp #01129218202
atau klik link di bio untuk order πŸ˜‰ .
.

#NurraysaTrustedSeller
#NurraysaBeauty

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN PEARL MAGIC LIPSTICK

Semua perempuan memang sukaa pakai lipstick. Betul tak?

Kadang-kadang kita tak tahu sama ada lipstick yang kita pakai ni ada PLUMBUM atau tak. Disebabkan warna lipstick tu cantik kita pun beli.
Hari demi hari pakai, bibir berubah warna jadi kehitaman. Orang ingat kita merokok pulak sebab bibir dah hitam. Malu tak kalau jadi macam ni?

Of course lah malu!
Jadi solusinya adalah, kita pilih lipstick yang bebas PLUMBUM. Nurraysa Pearl Magic Lipstick sedia membantu menyelesaikan masalah anda!

Lipstick ini berfungsi melembabkan bibir, bibir terasa ringan dan berangin bila kita apply. Dan paling best, lipstick ni boleh bawa solat. Kalau tak sempat nak cuci sisa lipstick dan terus je ambil wuduk, tak apa jangan risau sebab lipstick ni tidak menutup pori.

Best ke best ada lipstick macam ni πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Harga Asal: RM30
Harga Promosi: RM24 .

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau klik link di bio. .
#NurraysaTrustedSeller
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick
#Lipstick
#LiptickNurraysa
#Gincu
#GincuNurraysa

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
PROMOSI KHAS UNTUK PENONTON LIVE VIDEO FACEBOOK NUR AINI ZOLKEPELI

Hari ini kami nak bagi HARGA PROMOSI untuk 4 item yang digunakan dalam video ini iaitu:

1. Glowing DD Moist Cake RM39 / RM45 SS
2. Flawless Mineral Loose Powder RM50
3. Pearl Magic Lipstick RM30
4. Shining Mineral Blusher RM35

HARGA ASAL RM154 / RM160 SS

HARGA PROMOSI RM110 (Tidak termasuk kos penghantaran)
Pembelian harga promosi sah sehingga jam 12 tengah malam pada hari ini 05 Jun 2017

Berminat? Boleh klik whatsapp #01129218202 atau klik link di bio.

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
NURRAYSA PEARL MAGIC LIPSTICK

Apa yang bestnya dengan #LipstickNurraysa ni?

Aihhhh. Banyak sangat perkara yang best!! Antaranya; πŸ’ž Mesra wuduk
πŸ’ž Ikut warna darah
πŸ’ž Tak waterproof
πŸ’ž Affordable
πŸ’ž Reasonable .

Ha, ada yang berminat ke? Jom cepat ws #01129218202 untuk order. Rugi tau lambat-lambat πŸ˜‰πŸ˜‰

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Jom jom try #NurraysaShiningMineralBlusher ni. Nanti kan nak raya mestilah nak cantik pada pagi raya kan πŸ˜‰ Whatsapp #01129218202 k untuk order.

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
🌹Al-Kahfi Reminder🌹

Assalamualaikum dan Selamat Pagi. Mulakan pagi anda dengan Bismillah dan Senyuman. Semoga Hari ni lebih baik dari semalam insyaAllah 😊

Hari ni Hari Jumaat so Surah Al-Kahfi jangan duk buat-buat lupa noh. Huhu insyaAllah 😏

#SharingisCaring
#AlKahfiJanganLupa .
.

#NurraysaTrustedSeller

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
MENGAPA MAKEUP REMOVER PENTING WALAUPUN TAK PAKAI MAKEUP?

Kepada mereka yang sememangnya rutin
menggunakan makeup, makeup remover merupakan item yang wajib ada. .
. "Perlukah make up remover walaupun tidak
memakai alat solek?”. Jawapannya: YA ! .
.

Kepentingan Makeup Remover Yang Wajib Anda
Tahu Kebiasaannya, orang yang memerlukan
makeup remover inginkn kulit mereka betul-betul
bersih setelah seharian mengenakan solekan. .
.

Ia sangat penting untuk mengelakkan pori-pori
wajah tersumbat dengan kotoran. .
.

Namun begitu, realitinya kulit wajah kita sememangnya sentiasa terdedah kepada pelbagai jenis kotoran tidak kira sama ada secara langsung dari bahan solekan, air, udara mahupun sentuhan. .
.

Oleh itu, selain membersihkan wajah dengan pencuci, make up remover sangat penting umtuk membersihkan kotoran-kotoran ini dengan lebih effektif. .
.

Sekiranya kotoran ini terus menghuni dan menyumbat pori-pori, maka jerawat pun mula menyinggah tanpa segan silu, betul tak? .
.

So, korang dah ada make up remover ni? Kalau takde lagi, cepat-cepat whatsapp #01129218202 (Sha) untuk order, k? .
. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#BeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpRemover
#MakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover
#FastCleanEyeMakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MakeUpRemover
#MakeUpRemoverMudahTanggal
#MakeUpRemoverMesraWudhu'
#MakeUpRemoverMesraSolat
More...