NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller) [similar]

- Order everyday - Post: Sunday & Thursday - SERIOUS BUYER ONLY! - Whatsapp: 01129218202 - Owner: @_shamohd

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN KOLAGEN IKAN SALMON .

Hari ini, saya nak share kebaikan kolagen ikan salmon. Ramai pengguna kurang pengetahuan dalam pemilihan suplemen kolagen sehinggakan dalam jangka masa yang singkat ada yang bertukar-tukar suplemen.

Untuk pengetahuan anda, sumber kolagen ada 3 jenis:

1. Bovine – sumber dari haiwan berkaki empat seperti lembu dan kerbau.
2. Porcine – sumber dari khinzir.
3. Ikan – ikan talapia, ikan salmon

Sumber bovine dan porcine mudah didapati dan kos suplemen dari bahan ini sangat murah berbanding sumber ikan.

Saya nak terangkan mengenai sumber kolagen berasaskan ikan laut dalam memandangkan #NurraysaCollagenPowder mengandungi kolagen ikan salmon.

Tahukah anda, kolagen ikan salmon merupakan sumber kolagen terbaik kerana protein daripada ikan salmon ini lebih mudah dihadam dan diserap oleh sistem tubuh. Kadar serapan kolagen ini sangat tinggi berbanding bovine dan porcine.

Kolagen ikan mampu meresap melalui dinding sistem penghadpan dan terus ke saluran darah dan membawanya ke seluruh badan sehingga ke bawah lapisan kulit.

Protein daripada ikan salmon ini juga tidak mempunyai bahan yang boleh menjadi punca kanser seperti sumber protein lain kerana ia tidak terdedah dengan pencemaran.

Melalui Omega-3 yang terkandung di dalam ikan salmon ini, ia boleh melindungi sel kulit dan menggalakkan penghasilan kolagen semulajadi untuk membantu kulit lebih sihat, anjal dan bersinar. .

Jadi apa yang anda perlu buat sebelum membeli suplemen berasaskan kolagen?

Pilih sumber kolagen yang betul dan bersesuaian dengan keperluan tubuh badan anda. .

Harap info ini dapat membuka minda anda untuk membuat pilihan yang tepat. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMNurraysaStokisTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanNurraysa
#TipsNurraysa
#TipsKecantikkanNurraysa .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikan
#ProdukKecantikanMesraWuduk

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
BEST SANGAT SET MAKE UP NURRAYSA 😍😍 Kenapa set make up Nurraysa? 🚩 Set make up Nurraysa is the best👍😍 🚩 Bukan sekadar make up tapi cantik berseri-seri sambil merawat kulit. 🚩 Produk berkualiti tinggi setanding jenama antarabangsa 🚩 Bebas silikon 🚩 Mesra wuduk & mesra solat 🚩 Senang dicuci memadai basuh dengan air sahaja, tanpa make up remover 🚩 Kulit makin sihat dan cantik, tiada lagi jerawat tumbuh✌️😃 Anda juga mesti memiliki set make up nurraysa ini.

Whatsapp #01129218202 untuk order! .
. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUp
#NurraysaMakeUpSet
#NurraysaSetMakeUp
#MakeUp
#NurraysaGlowingDDMoistCake
#NurraysaPerfectLongLash
#NurraysaPearlMagicLipstick
#NurraysaFlawlessMineralLoosePowder
#NurraysaMiracleEyeLiner
#NurraysaShiningMineralBlusher
#NurraysaBrowShipping
#FastCleanEyeMakeUpRemover
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#MakeUp
#MakeUpMesraWudhu'
#MakeUpMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN PERFECT BROW SHAPING .

Cara Penggunaan:
.
Lukis bentuk kening menggunakan #NurraysaPerfectBrowShaping. Letakkan eyebrow di kawasan yang dilukis tadi. Ratakan kening dengan berus. Boleh gunakan concealer untuk tutupkan kening yang berlebihan. .

SELAMAT MENCUBA! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPerfectBrowShapping
#PerfectBrowShapping .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale
#EyebrowShapping

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
NURRAYSA FAST CLEAN EYE MAKE UP REMOVER. .

Walaupun produk Nurraysa boleh dibawa solat, tapi jangan lupa untuk bersihkan wajah dengan make up remover.

Kan produk Nurraysa mesra wudhuk? Kenapa nak kena guna make up remover?

Kalau tak bersihkan sisa make up, nanti pori akan tersumbat, kulit jadi kusam, tak bermaya. Jadi fungsi Make Up Remover adalah untuk membersihkan wajah anda supaya kelihatan segar dan kekal lembap selepas dicuci.

Jom dapatkan #NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover dengan harga promosi RM29.90. 100% Oil-free! . .
.

Whatsapp #01129218202 to purchase this product! . .
. .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurraysaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpRemover
#MakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover
#FastCleanEyeMakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MakeUpRemover
#MakeUpRemoverMudahTanggal
#MakeUpRemoverMesraWudhu'
#MakeUpRemoverMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Perbaiki hubungan kita dengan Allah, Insha Allah masalah dapat diselesaikan dengan pertolongan yang tidak disangka-sangka. Selamat pagi Jumaat, semua :D .
. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaQuote .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
[ NURRAYSA TREATMENT SERUM ] . .
.
. "Dulu saya tak kenal serum ni. Nak pakai untuk apa pun tak tahu? Sadis kan? Hihi.. Sejak kenal Nurraysa ni baru tau guna Serum. Haha.. Hari-hari nak guna sebab best..".... . .

Meh nak habaq sikit apa yang best sangat #TreatmentSerum ni. Treatment Serum ni membantu mengecutkan jerawat, dalam masa yang sama buat kulit rasa lembut jaa.. Serum bertindak sebagai anti septik dan anti mikrobik yang menghalang jerawat terus naik. Dia buat kulit rasa sejukkk lepas pakai. Jerawat naik je kita tepek serum ni, inshaa Allah kecut jerawat tu. .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaTreatmentSerum
#TreatmentSerum
#SerumNurraysa
#Serum .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 28 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap dan argan whitening moisturizer ni cuma RM69 je. Korang jimat RM51 tau sebab harga asal dua item ni RM120.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap dan argan whitening moisturizer by Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 28 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#FaceSoap
#BodySoap
#SabunMuka
#SabunBadan
#NurraysaArganWhiteningMoisturizer
#ArganWhiteningMoisturizer
#WhiteningMoisturizer
#Moisturizer .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
.
What!?? Chinese New Year Sale?? Seriously!!? .

Ya, teman-teman.

Sempena Chinese New Year yang bakal tiba tak lama lagi, Nurraysa Beauty mengadakan promosi gila-gila!

Bermula 21 Januari ini hinggalah 28 Februari nanti, harga bagi setiap produk Nurraysa bakal jatuh merudum!

Collagen soap Nurraysa ni cuma RM31 je selepas promosi. Jimat RM39 tuuu. Harga asal RM70.

So, korang kenalah cepat-cepat grab collagen soap Nurraysa ni tau.

Make sure korang order before 28 Februari kalau korang tak nak duit korang melayang banyak-banyak. Ok? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TESTIMONI NURRAYSA .

Testimoni Nurraysa Miracle Black Eyeliner; .

Eyeliner ni memang senang nak bentuk. Sebelum ni saya memang tak pandai pakai eyeliner, ketar-ketar tangan nak lukis pada kelopak mata hihihi. Sekarang semua mudah dengan #NurraysaMiracleBlackEyeliner . .

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPerfectBrowShapping
#MiracleBlackEyeliner . .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale
#Eyeliner
#BlackEyeliner

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
GANTIKAN KRIM MALAM YANG MELEKIT DAN
BERMINYAK .
.
.

Saya nak bagitau satu rahsia. Tak perlu pakai krim lagi. Spray je, terus boleh tidur. Selesa dan wangi. Bau haruman epal lagi!

#NURRAYSAMIRACLE WHITENINGSPRAY dirumuskan khas untuk mereka yang tak suka pakai krim malam. In shaa Allah bebas dari bahan kimia bahaya. .
.

KELEBIHAN NURRAYSA MIRACLE WHITENING
SPRAY
.
Memutih dan mencerahkan wajah
Menengangkan kulit wajah
Menutup liang-liang roma
Mengurangkan garis-garis halus
Mengurangkan kedutan di wajah

Cara menggunakan #SerumNurraysa ni sangat mudah dan sepantas 2 saat sahaja! Hanya spray ke wajah dan ratakan. Terus boleh tidur.

Anda nak selesa sepanjang tidur malam? Dapatkan sekarang dengan harga yang
berpatutan. Jimat sehingga 2 bulan! .
.

Nak cantik?
Bertindak sekarang sebelum terlambat!! .
.

Whatsapp #01129218202 untuk order ya girlies.

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Jom kita tukar mind set, buat sesuatu semata-mata nak Allah sayang dan suka pada kita. Kita cari perhatian Allah sebelum manusia.

Assalamualaikum & selamat petang, semua.

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Cara Membuat Masker Dengan Nurraysa Collagen Soap:

1⃣JERAGAT:
- Jangan basahkan muka. Sental sabun pada muka.
- Renjiskan air yang mencukupi dan buihkan sabun pada muka.
- Boleh bilaskan dengan air suam.

2⃣JERAWAT KRONIK
- Basahkan muka dengan air suam.
- Buihkan sabun pada muka.
- Biarkan 1-2minit
- Bilaskan dengan air biasa atau air sejuk (peti ais).
*Make sure bukan ais.

3⃣MAINTENANCE
- Bilaskan dengan air suam.
- Buihkan sabun pada muka.
- Biarkan selama 1-2minit.
*Untuk kulit kasar, biarkan selama 5minit
- Bilaskan dengan air suam.

4⃣EKZEMA
- Cucikan dengan air suam
- Buihkan sabun pada tempatnya.
- Biarkan selama 4-5minit buihnya.
*Dedahkan pada kipas/angin.
- Bilaskan dengan air sejuk

5⃣KULIT SENSITIF
- Basuh muka dengan air biasa. Tidak sejuk dan tidak panas.
*Suhu bilik/suam-suam kuku
- Buihkan sabun pada muka dan massage seluruh muka selama 20-30 saat.
*Massage sentiasa
- Bilaskan dengan air sejuk/biasa.

Untuk order, whatsapp #01129218202 .
.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#CollagenSoap
#SabunKolagen
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYear

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
MENGAPA MAKEUP REMOVER PENTING WALAUPUN TAK PAKAI MAKEUP?

Kepada mereka yang sememangnya rutin
menggunakan makeup, makeup remover merupakan item yang wajib ada. .
. "Perlukah make up remover walaupun tidak
memakai alat solek?”. Jawapannya: YA ! .
.

Kepentingan Makeup Remover Yang Wajib Anda
Tahu Kebiasaannya, orang yang memerlukan
makeup remover inginkn kulit mereka betul-betul
bersih setelah seharian mengenakan solekan. .
.

Ia sangat penting untuk mengelakkan pori-pori
wajah tersumbat dengan kotoran. .
.

Namun begitu, realitinya kulit wajah kita sememangnya sentiasa terdedah kepada pelbagai jenis kotoran tidak kira sama ada secara langsung dari bahan solekan, air, udara mahupun sentuhan. .
.

Oleh itu, selain membersihkan wajah dengan pencuci, make up remover sangat penting umtuk membersihkan kotoran-kotoran ini dengan lebih effektif. .
.

Sekiranya kotoran ini terus menghuni dan menyumbat pori-pori, maka jerawat pun mula menyinggah tanpa segan silu, betul tak? .
.

So, korang dah ada make up remover ni? Kalau takde lagi, cepat-cepat whatsapp #01129218202 (Sha) untuk order, k? .
. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurraysaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMakeUpRemover
#MakeUpRemoverNurraysa
#NurraysaFastCleanEyeMakeUpRemover
#FastCleanEyeMakeUpRemover .

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MakeUpRemover
#MakeUpRemoverMudahTanggal
#MakeUpRemoverMesraWudhu'
#MakeUpRemoverMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
TIPS PALING BERKESAN MENGGUNAKAN NURRAYSA MINERAL LOOSE POWDER. . .
.

1. Gunakan #NurraysaMineralLoosePowder selepas memakai foundation.
2. Gunakan span/berus untuk memakai #NurraysaMineralLoosePowder
3. Partikelnya yang halus mampu membuat bedak menyerap minyak di wajah dan menutup pori-pori di muka dengan sempurna. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaMineralLoosePowder
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#ProdukNurraysa
#ProdukKecantikanNurraysa
#TipsNurraysa
#TipsKecantikkanNurraysa . .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#MineralLoosePowder
#LoosePowder
#Powder
#Bedak

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Inginkan mata yang memukau dan bersinar?👀👀 ... .
.

Haaa ni dia set mata dari Nurraysa. Terdiri daripada LONG LASH MASCARA, PERFECT BROW SHAPING & MIRACLE EYELINER.

Nak mata lebih besar? Lebih galak? Nampak lebih segar? Nak Mata cantik dan menawan?

Meh grab cepat-cepat 3 item ni. Confirm 100% puas hati.

Sangat mudah diuruskan. Mudah dipakai..mudah dicuci. Tidak comot walaupun berpeluh. Paling best boleh bawa solat 😍😍 . . 🌟Perfect Brow Shaping
Direka khas bersama berus bagi mengemaskan lagi bahagian kening
.
. 🌟Miracle Black Eyeliner
Mata pen yang tajam dapat memberi efek yang cantik pada mata anda
.
. 🌟Perfect Long Lash Mascara
Melentikkan dan mengemaskini bulu mata dengan lebih sempurna .
✅MESRA SOLAT ✅MESRA WUDHUK .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 (Sha). NO DM! .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPerfectBrowShapping
#PerfectBrowShapping
#NurraysaLongLashMascara
#LongLashMascara
#NurraysaMiracleBlackEyeliner
#MiracleBlackEyeliner .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#PromosiTahunBaruChina
#ChineseNewYearSale
#Maskara
#Eyeliner
#EyebrowShapping
More...