NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller) [similar]

- Order everyday - Post: Sunday & Thursday - SERIOUS BUYER ONLY! - For any inquiry/order, click the link below โคต๏ธ

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Sha ni sejenis yang malas sangat nak guna krim-krim bagai tu. Night crean la, day cream la, whitening cream la. Even basuh muka pun kadang-kadang malas. So, penyelesaiannya, guna je #NurraysaWhiteningSpray ni. Sembur-sembur je dah siap. Tak perlu nak cuci tangan, cuci muka bagai baru boleh pakai cream. Alright? .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio. .
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaWhiteningSpray
#WhiteningSpray .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#OnlineShop
#On9Shop

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
KELEBIHAN NURRAYSA COLLAGEN POWDER .

Apa beza Collagen Powder Nurraysa dengan produk lain?

Kami selalu dapat soalan seperti ini dan suka kami terangkan supaya anda lebih faham.

Bahan utama dalam Nurraysa Collagen Powder adalah kolagen ikan salmon. Kami tak guna kolagen rumpai laut atau ikan talapia dan sebagainya.

Bagusnya kolagen ikan salmon ini tinggi dan kaya dengan protein, malah ikan salmon juga tidak terdedah dengan pencemaran kerana ia merupakan ikan laut dalam.

Kolagen ikan salmon antara kolagen paling cepat diserap dalam tubuh badan, seterusnya akan mempercepatkan proses penyingkiran toksin dan membersihkan usus.

Ia juga boleh mengurangkan berat badan kerana bila badan kita dah kurang toksin, berat senang turun.

Collagen Powder ni sesuai dimakan sama ada lelaki atau wanita. Umur 13 tahun ke atas dah boleh consume, so jangan risau ya untuk remaja yang baru nak cuba produk berasaskan kolagen. Untuk ibu mengandung pula, boleh consume pada usia kandungan 6 bulan ke atas sahaja. Hasil mengamalkan Collagen Powder secara konsisten, Inshaa Allah nanti baby lahir putih bersih dan kulit pun cantik gebu. Untuk ibu menyusu boleh amalkan bagi banyakkan lagi susu badan, susu meriah baby pun happy! .
.

Untuk order, whatsapp #01129218202 atau just klik link di bio.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaCollagenSoap
#CollagenSoap
#SabunKolagenNurraysa
#SabunKolagen
#FaceSoap
#SabunMuka
#BodySoap
#SabunBadan
#NurraysaCollagenPowder
#CollagenPowder
#NurraysaSupliment
#SuplimentNurraysa
#Supliment .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
Salam maghrib semua :') Sha sibuk lately, so memang susah nak update IG. But, dont worry. Korang still boleh place order macam biasa. .
.

To purchase any of Nurraysa's products, kindly whatsapp me at #01129218202 or just klik link di bio.
.

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu . .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaQuote .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikan
#ProdukKecantikanMesraWudhu'
#ProdukKecantikanMesraSolat

NURRAYSA TRUSTED SELLER (@nurraysatrustedseller)

.
*APA ITU PEARL MAGIC LIPSTICK NURRAYSA* . ๐Ÿ‘„ Tidak menghitamkan bibir ๐Ÿ‘„ Tanpa plumbum ๐Ÿ‘„ Mesra solat
๐Ÿ‘„ Melembabkan bibir terutamanya untuk bibir kering dan mengelupas
๐Ÿ‘„ Sesuai digunakan oleh semua golongan masyarakat . **INFO TAMBAHAN** โ—๏ธPlumbum ialah bahan yang boleh menyebabkan bibir kita menjadi hitam apabila dipakai lama kerana ia terdiri daripada toksik logam yang boleh menyebabkan penyakit kronik seperti kanser.
.
โ—๏ธLipstik ini tidak kalis air, kerana ia mesra solat. Sekiranya "waterproof", maka ia tidak boleh dibawa solat kerana air wuduk tidak meresap pada kulit. .
.

To purchase this lipstick, kindly whatsapp me at #01129218202 (SHa). NO DM. . .

#NurraysaTrustedSeller
#Nurraysa
#NurraysaBeauty
#NurraysaTips
#NurraysaBeautyTips
#NurraysaAgent
#TEAMNurraysa
#TEAMNurraysaBeauty
#TEAMStokisNurrayaTerengganu .
.

#NurraysaProduct
#NurraysaBeautyProduct
#NurraysaPearlMagicLipstick
#PearlMagicLipstick
#Lipstick
#GincuNurraysa
#Gincu .
.

#BeautyProduct
#ProdukKecantikkan
#ProdukKecantikkanMesraWudhu'
#ProdukKecantikkanMesraSolat
#LipstickMesraWudhu'
#LipstickMesraSolat
#GincuMesraWudhu'
#GincuMesraSolat
More...