D Mayra Health & Beautycare (@kosmetik_murah_dmayrahealthy) [similar]

πŸ’„kosmetik murah..farraticca medi whitening πŸ‘ΈπŸΌ...scrub kunyit πŸ‘¦πŸ»...j juwita skincare 😍.snowcap berhantuπŸ‘».. πŸ‘‰πŸ» #www.wasap.my/0197079145

D Mayra Health & Beautycare (@kosmetik_murah_dmayrahealthy)

MACAM TAK PERCAYA! BETUL KE DENGAN BERMODALKAN HANYA RM2X SAHAJA DAH BOLEH DAPAT KULIT HALUS GEBU?
Tidak lagi mustahil dengan MK Beauty Scrub. Tapi uolls tahu apa itu MK Beauty Scrub?

MK Beauty Scrub adalah produk keluaran bumiputra yang dibuat secara 'homemade', tanpa bahan pengawet dan pewarna.

Dirumus khas dari bahan terpilih iaituπŸ‘‡ πŸ’–Kunyit Asli
Kunyit asli mengandungi bahan antiseptik dan antibakteria yang mampu mematikan kuman untuk wajah yang berjerawat dan berminyak. Selain itu sel kulit mati juga mudah disingkirkan. πŸ’–Madu Herbal
Kebaikan madu telah diketahui umum sejak zaman dahulu lagi. Malah menjadi amalan perubatan untuk kesihatan. Kebaikannya untuk wajah adalah dapat memberi kelembapan dan mencerahkan kulit dengan cara semula jadi. πŸ’–Vitamin C
Dapat melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadi agen anti penuaan. Jadi wajah kulit wajah uolls akan lebih segar dan nampak lebih sihat. Malah uolls akan kelihatan lebih muda dari usia sebenar uolls. πŸ’–Collagen
Mampu menjadikan kulit uolls lebih halus,lembut dan anjal. Uolls juga pasti akan teruja dengan kulit wajah baru yang lebih sihat.
.
.
Yang bestnya scrub ni uolls boleh buat masker tau. Jadi 2 in 1. Masker dan scrub. Pulak tu tak perlu nak bancuh-bancuh. Boleh terus pakai. Senang sangat!
.
.
Apa tunggu lagi? Masih berkira-kira untuk miliki kulit yang cantik dan sihat pada harga yang sangat berbaloi? Meh contact bonda untuk detail. Pasti bonda akan balas sepantas kilat!

#www.wasap.my/0197079145

D Mayra Health & Beautycare (@kosmetik_murah_dmayrahealthy)

RAHSIA KULIT CERAH GEBU, PINKISH SEPERTI AWEK KOREA... Tak perlu cari supplement yg lain Dan Injection lagi dahhh 🏻 PRODUK NI DAH terbukti #BERKESAN & #TERBAIK !!! Tak sampai 3 HARI dah berkesan !! Diperkaya dengan sakura extract dari KOREA ,vit c acerola cherry.. ANTARA KELEBIHAN MEDI WHITENING FARRATICA Mencerahkan kulit 15x Ganda Mengurangkan jerawat Melembabkan kulit Menglowing dan pinkishkan kulit Memudarkan parut Menutup liang pori Mengurangkan kulit yg berminyak Mengurangkan pigmentasi Merawat resdung Menegangkan kulit , awet muda. Memutihkan kulit seluruh tubuh badan _____________________________________ β€’1box 20sachet β€’1 hari 1sachet sahaja Pm now!! Nak cantik tak perlu hanya harga bawah rm100 jer -

D Mayra Health & Beautycare (@kosmetik_murah_dmayrahealthy)

Hai semua .. bukan propaa yaa .. tengok kulit kami yang dah setia gilaa dengan #mkbeautyscrub ☺️ x cantik xpe asalkan bersih dan bermaya πŸ˜‡ Kalau kulit licin , tapi kusam pun .. x best kan mata memandang .. kenapa kusam ? Sebab korang x pernah scrub muka .. hari2 mekap 10inci tapi x pernah scrub .. bukan setakat kusam lama2 boleh mengundang masalah jerawat jeragat dan lain lain .. SEKARANG kami x perlu mekap 10 inci lagi .. dap dap manja je fd dan bedak .muka dah boleh flawless glowing cenggini 😍😍 Thanks yg dah setia , cuba dan yakin dengan scrub kami πŸ’‹

#agentterengganu#mkscrubkunyit#murahjur#hargamampumilik

D Mayra Health & Beautycare (@kosmetik_murah_dmayrahealthy)

Berita baik !!!! Promosi 100gram hnya rm25 shj !! Sebelum ni 50gram rm25 ... untung gilossss oii .... cepat grab sebelum stok yilekkk .. lepas ni abis doh stok ni jgn nangis sudoh laaa ... laku kerasss oiii .. sape cepat dia dpt πŸ‘πŸ»πŸ˜› #scrubkunyit#agentterengganu#farraticamediwhitening

www.wasap/0197079145

D Mayra Health & Beautycare (@kosmetik_murah_dmayrahealthy)

πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• Assalamualaikum & Selamat pagii πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’• Awak tau x.. Farratica #MediWhitening ni bukan sahaja boleh putisskan kulit macam Snow White je.. Dia jugak boleh merawat kulit yang bermasalah,jerawat/parut/kulit berminyak/kusam semua boleh.. Best kan dalam masa yang sama kulit cantik dan makin putiss gitu.. rasa dia dah la sangat sedap kalau boleh nak habiskan terus 1box tu..πŸ™ˆ Kesan dia pulak sepantas injection 3sachet dah boleh nampak kesan dah awak.. Xpercaya?? Awak boleh tengok semua feedback yang kami dapat dari cstmer semua positif siap nk repeat oder lagi..πŸ˜™ Dan untuk harga sekarang tengah promosi tau jimat rm30 dari harga asal.. rugi la kalau awak x try.. cakap nk putis nk gebu sebelum raya ni.. πŸ˜‰

Jangan tunggu lagi meh pm/ whsap cik ira ...Yang dekat boleh COD yang jauh cik ira POS ok..😘😘 #FarraticaMediWhitening
#agenkualaterengganu
#0197079145

D Mayra Health & Beautycare (@kosmetik_murah_dmayrahealthy)

KELEBIHAN J.JUWITA SKINCARE :
πŸ’–Menghapuskan pigmentasi & jeragat
πŸ’–Menghilangkan jerawat & parut jerawat
πŸ’–Mencegah bintik hitam
πŸ’–Mencerahkan serta menyekatakan tona kulit
πŸ’–Mengatasi masalah kulit berminyak
πŸ’–Melembutkan kulit
πŸ’–Mengecilkan liang pori
πŸ’–Menjadikan kulit menjadi anjal
πŸ’–Menyerikan kulit wajah
πŸ’–Kulit lebih glowing secara semulajadi
RM90.00

D Mayra Health & Beautycare (@kosmetik_murah_dmayrahealthy)

stila eyeshadow
1- rm8
2 - rm15
excluding postage

D Mayra Health & Beautycare (@kosmetik_murah_dmayrahealthy)

alhamdulillah... pgi2 lagii kita dah dapat feedback positif darpd customer jjuwita skincare nii... bru seminggu guna,, dah ade kesan positif...😍😍
tq sis for yourfeedback...
#jjuwitaskincare
#feedbacktiptop

D Mayra Health & Beautycare (@kosmetik_murah_dmayrahealthy)

πŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌπŸ‘†πŸΌ dexandra perfume... stock yang availablee..

D Mayra Health & Beautycare (@kosmetik_murah_dmayrahealthy)

ready stock...
semua colour masih available...

D Mayra Health & Beautycare (@kosmetik_murah_dmayrahealthy)

set dyxy available stock...
harga memang jimat bedooh dah ni...😜😜
rm180 exc postage

combo set
bc cream+facemist+lipstik dyxy+brush

D Mayra Health & Beautycare (@kosmetik_murah_dmayrahealthy)

ni diaaa fungsii jamu abggg sayangggg... sila baca dulu sebelum mengambilnyaa ...πŸ’‹πŸ’‹

D Mayra Health & Beautycare (@kosmetik_murah_dmayrahealthy)

alhamdulillah... ready stock lagii.. berdesupp masuk order...πŸ™ˆπŸ™ˆ
More...