πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta) [similar]

🎠 My life in frames ✨ @miels.id 🌟 Blessed beyond measure πŸ“§ reach.sherlyfw@gmail.com

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

"I have found the one whom my soul loves" πŸ’•πŸ’•

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Find a heart that will love you at your worst and arms that will hold you at your weakest πŸ’• becos then.. you'll truly feel how it's like to have found your "home" 🏑 H- XX days #excited .
.
.
πŸ“Έ: @indraaawn
@nominapics
πŸ’„: @winnieneuman
πŸ‘—: @hiantjen
πŸ‘”: @agusslim

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Our skin is the first line of defense against pollutants,illness and disease, having a healthy skin should be our priority towards overall health. Skin absorbs what it is exposed to into the bloodstream, good stuff like virgin coconut oil or bad stuff like toxic Ingredients in skincare product.
That's why healthy skin is essential for looking and feeling great

Please sign up for our upcoming skincare workshop in JAKARTA Hosted by @michaelalinskie @sherlyfausta @econicsoap and @alinskiebrothers

Registration:
Early bird price 2 mil /person good till 19th august
Normal price 2.2 mil/ person
or 4.2 mil/ 2 person

very limited seats book ur seat today.
Date : Saturday, 2 Sept 2017

Session 1 : Castile bar soap and lotion bar
Time : 09.00-12.00

Session 2 : Butter Balm and natural toothpaste
Time : 13.00-16.00

Get Free @alinskiebrothers t-shirt and Econic essential oil
to RSVP : +6281806789336

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Raise up your hands when all you think about is ... "Uda 2 hari belom yah?" πŸ€—πŸ€— let's #ngemiels and let our acnes, blackheads, and dull skin be gone!!! @miels.id TO THE RESCUE!!!!!❀️

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Beberapa bulan lagi sbelom hari H.. I baru nyadar selama ini ga perna cekcok gara2 urusan wedding πŸ˜… is this even normal? Kok kyknya kita berdua (especially me sih) kurang rempong ya.. Kita udh kyk "ya udah yang penting kita udah milih vendor, percayain semua ke mereka kerjanya.. just surprise us with the end result". Ga ribet ngurusin perintilan dll πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ Org2 ud blg, "jaga badan elie ud mau nikah kok mala jdi tambah sibuk, nanti sakit". Thank God mgk kebantu makan buah tiap harinya jadi ga drop deh. Sehat terosssssss Amin. Skr lagi ngurusin pindah rumah yg seru, mikey juga pasrah ngalah aja sama elie. Mikey cuma perlu ada "bar" utk olahraga dirumah, internet, kamar kerja, laptop. Selebihnya terserah elie aja katanya HAHHAAHAHA

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Thank you for being awesome you guys!!! Cant wait to share more great stuffs with you (hopefully soon)❀️ #blessed

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Happy birthday @chelseaoliviaa ! Wishing you all the best that life has to offer on your birthday. May you always stay happy and blessed πŸŽ‚ Sorry couldn't make it there :(

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Getting rid of my acne has never been easier ☺️☝🏻 Cuma dua hari sekali scrub pake homemade scrubs (100% all natural ingredients) dari @miels.id . My favorite is the coffee charcoal scrub!! Walaupun sedikit lebih susah dibersihkan dibandingi yg ori coffee, but this scrub does wonders!!!! My pores seem to "shrink" and no more acne breakout! Yayy!! Do u know that activated charcoal draws bacteria, poisons, chemicals, dirt and other micro-particles to the surface of skin, helping you to achieve a flawless complexion and fight acne? NOW YOU KNOW πŸ˜„πŸ˜„ hehe. Let's start adding activated charcoal to our skin care regime, shall we??

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Another fitting sesh with this super humble and kind designer @cynthiatan__ . Pertama "kenal" nama cyn ini dari taon 2014an kykny dari IG doang, dan fix dari hr itu aku stalk dia πŸ˜‚πŸ˜‚ Seneng & takjub banget tiap kli liat gaun2 yang dibuat.. Semuanya bagussssss. Sempet beberapa kali consultation ke cyn pgn buat baju, tp baru kesampean sekarang πŸ™ˆ. thank you cynnnn selalu dengerin i yg selalu plin plan pilih design & bahan. Can't to wear your dress soon ❀️❀️❀️

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Kegiatan favorit aku sama @michaelalinskie sekarang... source for the best available stuffs that Mother Earth has to offer, for our "baby" @miels.id ! Thank you for your continuous support yaaa.. ***pssstt, we are launching new products in a couple of weeks! kira kira apa yah?** 😁 #lovemiels

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Hayooo siapa disini yang belom tau chips hits ini??? IRVINS ini terkenalnya karena dia punya rasa yg unik - salted egg.. Ada potato chips & fish skin. Aku tiap ke spore ga pernah kedapetan beli ini.. Cos ngantrinya panjang 😡 Pas liat antrian sepi, eh ternyata udah sold out. Untung ketemu @smunchgle , ownernya bawa langsung semua barang dari s'pore hand carry dan di packnya juga rapih banget.. Sampe rumah aku selamat! Hahahah. Cobain yah ❀️ Unik deh rasanya.. Btw di @smunchgle bukan cuma jual chips loh, banyak brg2 premium spore lainnya. Yuk intip!! Ini ready stock btw bukan PO. Jadi siapa cepat dia dapet yah!

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Hello everyone!!! Jd bagi yg blm tau, aku sm mike baru launching our first ever skincare line - @miels.id . Dan produk pertama yg kita keluarin adalah face & body scrubs. Utk kedepannya kita rencana ngeluarin a line of skincare products yang mengandung 100% all natural ingredients. Kita sbenernya udh lama banget pgn share this with you guys, tapi memang semua ada waktunya yah.. Hehe. Baru kesempetan skarang share this with kalian, setelah kt sendiri pake scrub ini udh lumayan lama. Well, it's better late than never kan. Utk skarang kita baru ada 2 varian face & body scrub. Original coffee & coffee charcoal. Manfaatnya apa? BANYAK BANGET. Ga cukup kalo dijelasin disini satu per satu... So please hop over to @miels.id yuk! Disana kalian bisa baca2 mengenai kehebatan scrubs ini. Gak cuma utk muka doang, scrubs ini bisa dipakai untuk badan juga loh, PLUS it's affordable 😁😁 So why not try our products and be the judge! Lastly, i wanna thank you guys for the tremendous support!! Kita berdua gak nyangka response dari kalian segitu baiknya.. We are truly overwhelmed!!! Thank you πŸ™ Without u guys, kita bukan apa2 juga. Kita sangat sangat menghargai masukan dari kalian yang udh pernah cobain scrub kita. Bukan cuma good testimonials doang loh, kita juga menerima kritik dan saran dengan hati yang terbuka & sangat menghargainya! Becos your every testimonial/critique/complaints mean so much to us! Kita janji kedepannya akan selalu deliver the best for our customers karena kalian deserve the best!!! Mohon doanya yah teman teman, thank you. God bless you!! ✨ - Love, Miels #letsgetcaffeinated #lovemielscrub

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

One of my "must-have" skincare product! love you @miels.id !! πŸ’‹
.
.
.
Mungkin udah pada sering liat yah dimana2 coffee scrub. Tapi percaya deh, yang ini beda. Cobain sendiri yuk & feel the difference! Bye bye kulit kusam! ✨ #letsgetcaffeinated #lovemielscrub

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

shoes are like ice cream - there are always room for more 😍😍😍 belakangan lagi demen pake shoes dari @lynelleshoes . so comfy and stylish!!! me loveeeee

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Today marks the 6th year of our anniversary... The last year of us being "single". Thank you darling for being the most wonderful bf that i could ever ask for & for bringing happiness into my life. You came into my life 6 years ago and changed it for the better. I do not know what I would do without you. You are always there whenever I need you and you always make me laugh whenever I am upset (or mad at you). You never fail to make me happy & always prioritize me above anything else. Thank you for always making sure I feel comfortable in any situation. I can't wait and see all that God has in store for the next twenty five years, and for the next twenty five after that πŸ’‹Happy Anniversary!!

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Terlalu sayang untuk dibuang πŸ˜‚πŸ˜‚

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Here's a little tips on how to scrub it the #miels way ☝🏻✨ Sebenernya gak susah2 banget kok hapus yang charcoal, cm perlu satu hal penting: soft washcloth soaked in warm water πŸ˜‰ happy scrubbing!!! @miels.id

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Dreaming, after all, is a form of planning ☺️☺️

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

As we are getting closer to the day, i can't help but think about how blessed i am to have a husband (to be) like him... Never once in my life i regretted saying "yes" twice to this man. And in a few more months, i'll get to say "yes, i do" again to him❀️
.
.
.
πŸ“Έ: @nominapics @indraaawn
πŸ’„: @winnieneuman
πŸ‘•: @agusslim
πŸ‘—: @loft_20
πŸ‘’: @hummingbirdroad

πŸ’ People call me ELIE (@sherlyfausta)

Introducing our first line of products - the coco based scrub! @miels.id #letsgetcaffeinated πŸ˜‰β˜πŸ»
More...