๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta) [similar]

๐Ÿ“ Bogor, Indonesia ๐Ÿ’• My life in frames ๐Ÿ“ง reach.sherlyfw@gmail.com

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

@littlemiss_k "apa si yi eliiiieee jangan cubit2 pipi" hahhaa... ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ i LOVE to tease her a lot!!! Dia suka ngambek sendiri kalo udh kelamaan digangguin. Kate skrg kyk beo.. Suka banget ikut2in kita ngomong apa, jadi lucu liatnya anak kecil tapi kelakuannya ky org dewasa. Why u so cuteeeee?!!

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

Si kecil @littlemiss_k lucu banget sih.... Belakangan ini kan dia lg suka sama lagu cicak2 di dinding, hampir stiap hari nyanyi. Eh udh 2 hari kemarin dia ganti lyrics nya!! She changes "hap, lalu ditangkap" jadi ke--> "hap, lalu kasi mama (cicaknya)" Si HAHAHHAA ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ omg banget ga si? Mentang2 dia tau mamanya takut cicak. Mampus u ci, ga bs bayangin kalo nanti uda gede dia beneran ambil cicak utk nakutin u!!!

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

Been using this @bio.kefir mask for a week now, and i noticed significant improvements on my skin ๐Ÿ˜ Jerawat dan komedo mulai berkurang. Bekas jerawat juga memudar. Hasilnya? Tambah cerah dong mukanya hehehe... Thanks @bio.kefir @natashashawilona !! #kefir #maskerkefir #biokefir

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

The good things in life are better shared with the one you love. Happy Valentine's Day peeps!!! Sharing with you hedgehugs & kisses! Custom case from @stedeline โค๏ธ Cuteness overload! They are having promotion now, so check em out! #valentinesday #customcase #madetoorder #cuteness

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

Some people just wouldn't believe it when i told them that we (me & @ls89420) have been friends for... 18 years! Dari kecil SD di singapore sampe uni di Seattle ga pernah pisah ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Can't believe we're both gonna turn 30 in two years!!! Man, time sure flies when you're having fun! Thank you for having me here in Sby for your brother's wedding Lin!!! Please bring me to eat Soto Cak Har & nasi babi peneleh/ tambak bayan tomorrow morning ่ฐข่ฐขไฝ ๏ผ

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

Flying off to Surabaya later for a day! Mau makan Beatus tp keknya ga sempet ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ sedih pake banget. Di lain kesempatan deh.. Hiks. Anywayssss i think i might wanna change my hair color. Any suggestions???

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

Not sure if i'm liking this "preparation" phase ๐Ÿ˜œ But according to most people, i should just enjoy the process and don't stress out... Have a great weekend ahead everyone! On a side note, Happy Cap Go Meh!! ๅ…ƒๅฎต่Š‚ๅฟซไน๏ผ#bridechilla

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

From the moment I met you, I knew you were the one - the one that I'd grow old with and share every setting sun, the one to share my hopes and dreams and build my life upon โค๏ธ Surprise your loved ones this Valentine with these lovely bouquet from @paperose.id **bisa dikirim keluar kota loh hehe**

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

Lagi diet makan beras merah, browse camera roll banyak isinya makanan ๐Ÿ˜ฐ๐Ÿ˜ฐ ๆ€ŽไนˆๅŠž๏ผŸBtw ini BEST CARROT CAKE (in my opinion). Crispy on the outside, soft on the inside. Gosh!! It gets me drooling just by looking at the pic... **Chey Sua Carrot Cake, Blk 127 Toa Payoh West Market & Food Centre Lor 1** #michelinbibgourmand #carrotcake

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

Take me back to spore. Pretty please? ๐Ÿ˜ญMikey and I wish to have a place to stay in spore, so whenever we miss S'pore, we could just fly to S'pore and stay in our own place we call home โค๏ธ *fingers crossed our wish will come true*

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

Semua pasti punya martabak favorit yang selalu kalian datengin kalo lagi "ngidam martabak". Kalo aku sukanya martabak engko klimis (Martabak Cahaya Bulan), posisinya di sebelah mie acuan pluit sakti (seberang REJEKI). Dulunya si engko ini yang bikin martabak di seberang resto EATON itu lohh (Martabak Sinar Bulan).. Trus a few years back dia tiba" MIA, keluar dari sana. Early last year baru ketemu lagi deh ๐Ÿ™Œ๐Ÿป. Thanks to social media! Trnyata dia pecah dan trus buka sendiri. Pas pertama buka si engko cuma kerja sendirian ga ad yang bantuin, gerobaknya juga kecil banget. Seadanya banget deh, mulai dari 0. Tp rejeki ngga kemana yah, Tuhan baik. Langganan lama yg tau dia udh pindah, nyariin dia juga, ga berpindah ke lain hati. Pokoknya BEST MARTABAK EVER deh! Anyways, perut mana perut? Besok baru diet deh HAHAHAHA.... ๐Ÿคค๐Ÿคค๐Ÿคค Have a great weekend!!!! #martabak #overdose #engkoklimis #sweetpancake #martabakcahayabulan

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

Smile Kate!! ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Spending my Sunday with the little princess

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

ๅนธ็ฆๅฐฑๆ˜ฏๅฆ‚ๆญค็ฎ€ๅ•๐Ÿ‘ซ
.
.
Cuma dd @bernardwijono yg ๐Ÿ“ธ kok hihihi

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

CNY dinner at one of my favorite resto!! ๐Ÿ˜€ ็ฅๅคงๅฎถ้ธกๅนดๅ‰็ฅฅ๏ผŒๆ–ฐๅนดๅฟซไน๏ผŒๆญๅ–œๅ‘่ดข๏ผ

๐Ÿ’ People call me ELIE ็Ž‰่Šณ (@sherlyfausta)

Happy Chinese New Year everyone!!! ๐Ÿ˜€ we wish you good health, wealth, luck and happiness for your family in the year of rooster!!! โค๏ธ **this is our last year getting angpaos from relatives hiks**
More...