💍 People call me ELIE (@sherlyfausta) [similar]

🎠 My life in frames ✨ @miels.id 🌟 Blessed beyond measure 📧 reach.sherlyfw@gmail.com

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

Best friends? More like sisters! 🤗❤ī¸ (look, we even have the same hairstyle!! Hahaha)

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

As we grow up, i realised it becomes less important to have a ton of friends, and more important to have real ones. Childhood Squad 👭👭👭 💕 #Since1999 #bacheloretteweekend #bridetobe

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

Semenjak kenal @miels.id , jerawat aku makin sedikit yg muncul (terutama pas tamu bulanan dateng), sekarang paling banyak mungkin 5 titik doang. Hehhe ga ky dulu yang bs jerawatan banyak sedahi penuh.. Komedo di idung uda ga kyk dulu banyaknya ky biji stroberi, pori2 udah semakin mengecil, kulit muka udh ga kyk minyak penggorengan lagi, pake makeup jdi awet pastinya... Scar2 aku di kulit (bekas gatel digaruk gara2 alergi telur) + stretchmarks aku yg udh putih di bagian panta* (gara2 pas masi remaja aku dr kurus kerempeng lgs gemuk naik 15 kali dalam 6 bulan) juga semakin memudar. Ini semua ga instan yah, aku udh pake lama juga soalnya... Yang penting kuncinya satu: konsisten. Semoga yang udh beli pada cocok yahh... ❤ī¸â¤ī¸ Makin kesini makin banyak yang kasi positive review about their skin stelah pake miels. Thank you so much for your support ya.. We really appreciate it!!

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

It's all those little moments with you that i love the most ❤ī¸ #MeetTheAlinskies Have a blessed Sunday everyone!!!! ps: missing this super fun yet most relaxed photoshoot i've ever been in
.
.
.
Photo: @krisnapd
Makeup: @mich.makeupartist

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

Kata org.. Kalo yg udh temenan lama itu lama kelamaan bakalan jadi mirip. Eh bener lhoo kok mirip sih?! @sindrasisca.k hahhaa.. 😘😘 #since2000

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

Dari dulu kepengen pergi ke USS Horror Nights, tapi belom perna ksampean, abis pada takut 😆 Akhirnya kemaren kesampean juga.. Ditemenin ke USS, serem2an bareng, ditakutin sama hantu2, lari2an, jantung copot, tapi seneng bangettttt.. Thank you girls for the memorable bachelorette trip!!! Definitely my kind of thing!!!! 😘 *group hug* see you on my big day soon!!!#notyourordinarybachelorettetrip

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

Shirt, short pants, and a whole lot of fun with this guy @michaelalinskie !! Pillow Fightttt!! 🤗🤗 (ini mendekati sehari2 kita banget, pakaian ya apa adanya, dan begitulah kira2, tiap hari kita "berantem" biar gak bosen...

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

#dibuangsayang 2.5 years old @littlemiss_k in action. Ceriwis banget. Ceritanya disini dia ngambek, gara2 dia mau nonton youtube, tapi kita bilangin dia ga bole ntn youtube kalo lagi makan nanti matanya rusak.. dia nyaut langsung ngomong ke popo (mamaku): "tuh yiyi marahin aja po, itu juga main hp terus nnti matanya rusak loohh" (ga mau kalah) wkwkkww.. Kate kateeeee kamu belom sekolah aja ceriwis amat sih, gimana nanti kalo uda sekolah?? Yiyi bisa pusinggggg

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

15.10.2017 - kemungkinan ini pesta nikahan terakhir yg kita hadiri, sebelum pernikahan kita sendiri nanti. Hehhehee.... Yesterday at nikki + indra's wedding celebration!!! ❤ī¸ *for more photos, swipe to the left*

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

.. things i do to my niece 😂

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

Sending you the warmest wishes as you build your new lives together. May the light of your love always glow upon your marriage! Happy wedding @indrayou @nikkipratiwi #indranikki

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

Last single birthday #28 . Ditching the Ms. title for good (in a few weeks time) yay! Taon depan he'll be the first person i see when i wake up on my birthday #įŽ€å•æ˜¯įĻ #latepost
.
.
.
@lejardincakery

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

Never a dull moment with this one here @michaelalinskie

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

I can't believe that i'd be starting a new life with you in a few weeks time. I get to kiss you good night and wake up right next beside you everyday. I get to hold (and annoy) you and talk to you for the rest of my life. Cook for you, try out new stuffs and explore new places together.... Ahh i can't wait to see what God has in store for us for the next 10,30,50 years~ baby @michaelalinskie I hope our love for each other gets stronger as time passes by. And when things were to get rough, let us remind each other that we could always overcome it together. Lets live a happy life till we're old and grey, create countless wonderful memories, build a loving family, spread positivity and love to others, not to worry about the small stuffs... 💕 #MeetTheAlinskies .
.
p/s: overwhelmed & humbled by everyone's kind birthday wishes and blessings 🙏đŸģ🙏đŸģ Thank you so much, i really appreciate it! #blessed28th

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

Thank you for showering me with your warm and thoughtful wishes on my birthday. I really appreciate it 🙏đŸģ #28

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

Life is beautiful and there's so much to smile (and celebrate) about 💕#GiveThanks
.
.
.
Photo: @krisnapd @xna.wedding
Makeup: @mich.makeupartist
Hair: @chachaamua
Glass: @gelas.glass

💍 People call me ELIE (@sherlyfausta)

Cheers to our new beginning đŸĨ‚ Soon to be Mr. & Mrs in a few weeks time. Minta doanya yah semua 🙏đŸģ🙏đŸģ #teaser #MeetTheAlinskies
.
.
.
Photo: @krisnapd @xna.wedding
Makeup: @mich.makeupartist
Hair: @chachaamua
More...