Souq for Men (@souqformen) [similar]

Souqa Kids| Nomad Kurta | Aseeraf Jubah πŸ“° Souqformen Catalogue @cataloguejubahsouq πŸ’» Online Purchase at :

Souq for Men (@souqformen)

Rindu pulak nak tengok video-video telatah adik Ali, Umar dan Fatimah daripada @thefamily.uk . Hahhh.. Bam Min nak survey skit ni. Untuk koleksi raya nanti, korang nak macammana untuk design ayah dan anak ni? Ce citer skit ..😁

Souq for Men (@souqformen)

Ada yang nak #SouqAddict Tshirt ini ke? πŸ™ŒπŸ» Ada dua pilihan colour, putih dan hitam serta lengan pendek dan panjang. Boleh order sekarang di website www.jubahsouq.com.my πŸ‘ŒπŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Bestnya bila dapat 1 family sedondon! 😍
.
#nomadkurtavol2

Souq for Men (@souqformen)

I’ve always had a problem with the average macho man - they’ve always been a threat to me. β€” kalau korang tergugat ke dengan kemacho-an laki2 di luar sana? 🀣
.
Yang penting siapa pakai #aseerafkurta mesti akan nampak macho! πŸ™ˆ

Souq for Men (@souqformen)

Manis je @alep_pesot & isteri pakai sedondon baju #NomadKurta & #AreeyaScallop.. 😁

Souq for Men (@souqformen)

Masih ingat lagi pada #AseerafJubah? Jubah yang sangat selesa ini menggunakan material cotton citra yang lembut dan sejuk. Aseeraf jubah ini di datangkan dengan 11 pilihan warna yang menarik.
.
Available di semua cawangan butik Jubahsouq dan juga website www.jubahsouq.com.my

Souq for Men (@souqformen)

Bergaya sungguh bro @shazniaqso ni bergambar dengan memakai #NomadKurtaVol2 di Santorini. Stok Nomad kurta ini memang limited sangat-sangat sekarang ini. Boleh dapatkannya di butik ya 😊

Souq for Men (@souqformen)

Smart molek @faizizzatfuad menggayakan #nomadKurtaVol2 ni. Hahhh.. Siapa yg masih tak ada Nomad kurta ni lagi wajib beli sekarang atau ke PWTC jumaat ini sebab rugi sangat kalau tak pakai dan stock sekarang sangat la limited! So, cepatan dehhh.. 😁

Souq for Men (@souqformen)

Good morning semua! Tengah kerja ke tu? Selamat bekerja semua. Semoga Allah permudahkan urusan kita pada hari ini.. Jangan lupa singah ke butik jubahsouq hari ini ya. πŸ‘ŒπŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Morning! Comel je adik-adik Bam Min ni hah pakai #militaryDenimKurtaKids 😊 ehh, dengar cerita #jubahsouqwarehousesale dilanjutkan di butik-butik dan website? Wahhh.. sempat lagi la ni nak shopping kurta kan? πŸ‘ŒπŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Siapa yang tengah tengok drama lakonan Irwansyah sekarang? Hahhh.. Irwansyah pakai #nomadKurtaVol2 tau. Memang best sangat pakai nomad kurta ni. Sale di warehouse nanti hanya RM79.00 sahaja tau πŸ‘ŒπŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Pagi-pagi ni kalau dapat baring atas dedaun macamgini kan best. Rase tenang je sambil pandang langit! 😁 tapi bukan tu yang Bam Min nk highlight kan, tapi mengenai warehouse sale jubahsouq yang akan diadakan pada 1-3 dis ini! Hargaaa runtuh khas utk customer Jubahsouq! #bomberMelayukurta ni hanya RM59.00 sahaja utk kids, dewasa RM79.00! Seriusss, berbaloi2!

Souq for Men (@souqformen)

Family goal! Bila bapak dan anak pakai baju sedondon. Sweet sgt! ya, #NomadKurta ada untuk dewasa dan kanak-kanak juga ya. Boleh dapatkan kurta ini di website atau walk in di butik ya ☺️

Souq for Men (@souqformen)

Jangan pernah dilupakan #BomberMelayuKurta ni tau. Sekarang ni tengah sale RM109.00 sahaja. Wooww! Murah giler. Beli awl2 then simpan buat raye tahun depan pun boleh πŸ™ˆ

Souq for Men (@souqformen)

Pagi2 ni meh Bam Min belanja Pic baby comel @juepheonix84 ni hah.. alahai. Baby2 lagi pun dh pakai kurta tau sempena mjlis akikahnya. Hahhh.. Sekarang tengah sale ni. Rugi tau kalau tak dptkan kurta-kurta dengan harga serendah RM49! Boleh direct ke website atau walk in di butik ya πŸ‘ŒπŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Selamat pagi! Hahhh.. kejap jek kan nak masuk bulan November. Pejam celik pejam celik dah tahun baru pulak. πŸ˜… sempena grand Opening Jubahsouq Melawati Mall pada hari sabtu dan ahad (4&5 nov) ini, jubahsouq akan memberikan pelbagai tawaran menarik khas utk Customer Jubahsouq tau. So, Jangan lupa dtg ye. ✌🏻

Souq for Men (@souqformen)

Memang best pakai #AseerafKurta ni. Kain sedap, design pun simple. Selesa sgt!
Berita baik utk semua, team Jubahsouq akan berkampung selama 2 hari di #MoodRepublikTourMelaka pada minggu ini ya. So, siapa orang Melaka, Johor atau KL yang dekat2 dengan Melaka jom la ke booth kami! Harga mmg super meletop πŸ‘πŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Main bisik-bisik ape tu?? Hahhh.. Nak gitau ni. Team Jubahsouq akan ke Sabah utk #MoodRepublikTourSabah yg akan berlangsung pada 7&8 october ini. Boleh dapatkan semua koleksi Souq For Men disana dengan harga yang Sangat berpatutan! ✌🏻

Souq for Men (@souqformen)

#NomadKurtaVol2 yg terlajak laris ni akan di bawak ke #moodRepublikTourSabah! Siapa orang sabah boleh la dptkan sehelai nanti ya dengan harga promo terbaik punyer πŸ‘πŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Selamat pagi! Tengah monday blues ke tu? Aha! Jom segarkan mata skit tgk baju2 @souqformen. Favourite Bam Min baju #BomberMelayuKurta ni. Simple dan kain pun best. πŸ‘ŒπŸ»
Smart je Adik Umar form @thefamily.uk ni pakai baju bomber kurta tau πŸ˜„
More...