Souq for Men (@souqformen) [similar]

Souqa Kids| Nomad Kurta | Aseeraf Jubah πŸ“° Souqformen Catalogue @cataloguejubahsouq πŸ’» Online Purchase at :

Souq for Men (@souqformen)

Family goal! Bila bapak dan anak pakai baju sedondon. Sweet sgt! ya, #NomadKurta ada untuk dewasa dan kanak-kanak juga ya. Boleh dapatkan kurta ini di website atau walk in di butik ya ☺️

Souq for Men (@souqformen)

Jangan pernah dilupakan #BomberMelayuKurta ni tau. Sekarang ni tengah sale RM109.00 sahaja. Wooww! Murah giler. Beli awl2 then simpan buat raye tahun depan pun boleh πŸ™ˆ

Souq for Men (@souqformen)

Pagi2 ni meh Bam Min belanja Pic baby comel @juepheonix84 ni hah.. alahai. Baby2 lagi pun dh pakai kurta tau sempena mjlis akikahnya. Hahhh.. Sekarang tengah sale ni. Rugi tau kalau tak dptkan kurta-kurta dengan harga serendah RM49! Boleh direct ke website atau walk in di butik ya πŸ‘ŒπŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Selamat pagi! Hahhh.. kejap jek kan nak masuk bulan November. Pejam celik pejam celik dah tahun baru pulak. πŸ˜… sempena grand Opening Jubahsouq Melawati Mall pada hari sabtu dan ahad (4&5 nov) ini, jubahsouq akan memberikan pelbagai tawaran menarik khas utk Customer Jubahsouq tau. So, Jangan lupa dtg ye. ✌🏻

Souq for Men (@souqformen)

Memang best pakai #AseerafKurta ni. Kain sedap, design pun simple. Selesa sgt!
Berita baik utk semua, team Jubahsouq akan berkampung selama 2 hari di #MoodRepublikTourMelaka pada minggu ini ya. So, siapa orang Melaka, Johor atau KL yang dekat2 dengan Melaka jom la ke booth kami! Harga mmg super meletop πŸ‘πŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Main bisik-bisik ape tu?? Hahhh.. Nak gitau ni. Team Jubahsouq akan ke Sabah utk #MoodRepublikTourSabah yg akan berlangsung pada 7&8 october ini. Boleh dapatkan semua koleksi Souq For Men disana dengan harga yang Sangat berpatutan! ✌🏻

Souq for Men (@souqformen)

#NomadKurtaVol2 yg terlajak laris ni akan di bawak ke #moodRepublikTourSabah! Siapa orang sabah boleh la dptkan sehelai nanti ya dengan harga promo terbaik punyer πŸ‘πŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Selamat pagi! Tengah monday blues ke tu? Aha! Jom segarkan mata skit tgk baju2 @souqformen. Favourite Bam Min baju #BomberMelayuKurta ni. Simple dan kain pun best. πŸ‘ŒπŸ»
Smart je Adik Umar form @thefamily.uk ni pakai baju bomber kurta tau πŸ˜„

Souq for Men (@souqformen)

Bam Min suka sangat design #AseerafKurta ni sebab simple dan selesa sangat material kain yg digunakan. Sekarang ni tengah sale lagi, mmg Bam Min beli 2-3 helai terus simpan buat stock pakai solat jumaat ✌🏻

Souq for Men (@souqformen)

Tengah-tengah panas lit lit nk kemana jek dik? 🀣
.
Nomad Kurta Kids hanya RM59.00 sahaja tau! Rugi tak grab skrg ✌🏻

Souq for Men (@souqformen)

Smart molek abam @akmalridz kita pakai #NomadKurtaVol2 in White colour.
.
#JubahsouqStudentSale masih lagi berlangsung tau. Boleh la dpatkan nomad Kurta ini dengan harga RM69.00 ✌🏻

Souq for Men (@souqformen)

Good news everyone! Sekarang tengah berlangsung #JubahsouqStudentSale di semua cawangan butik jubahsouq ☺️
Buy 1: RM79.00
Buy 2: RM69.00
.
So jom ke butik jubahsouq sekarang ya! πŸ‘ŒπŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Like father like son sgt! 😁 Mereka semua pakai #MuzaffarKurta. Muzaffar kurta ni memang dah sold out tau. Mungkin kalau permintaan tinggi boleh restock lagi? πŸ€”

Souq for Men (@souqformen)

Bam Min rase this picture very valuable! All kids pakai #AseerafJubah ☺️
.
Thanks @lukmanlhmediatv for sharing this picture ❀️

Souq for Men (@souqformen)

Uuiiisshh! Smart bro memanah pakai baju #BomberMelayuKurta! Boleh la Bam Min tiru gaye ni. πŸ™ˆ

Souq for Men (@souqformen)

Amboiii.. helokkkk betul adik @hermieismail ni pakai #nomadkurtavol2 in Guava Pink. Siapa yg nk nampak smart and macho, bolehlah dapatkan Nomad Kurta ini πŸ‘ŒπŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Comel je yg kecik bercermin mata itueww memakai #AseerafJubahKids sedondon dengan ayah. ☺️Muka muram tu kenapa? Mama paksa ambil gmbar ya? πŸ™ˆ
.
Boleh dapatkan Aseeraf Jubah di butik dan juga website ya πŸ‘ŒπŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Tq @aqilaiman11 sudi share OOTD pakai #NomadKurtaVol2 .. Smart bohhhh πŸ‘πŸ»

Souq for Men (@souqformen)

Sambut birthday ke dik?? Happy belated birthday ya dik. So comel pakai #nomadKurtaKids utk birthday celebration.. 😁

Souq for Men (@souqformen)

Sweetnye pasangan @syaima_halim & husband pakai sedondon in black. Masing-masing menggayakan #NomadKurta dan #SumayyaDress. Si comel pun turut memakai #SyareefaPeplumkids berwarna hitam 😍
More...