HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online) [similar]

📱Whtsp +60197917133 | +60193042133 💻Beli Online & Daftar Ahli di Website

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Nosygone diakui ramai pengguna berkesan seawal sebotol pengambilan pertama. Alahan resdung dtg dlm pelbagai simptom. Jika biarkan ia akan lebih melarat & memerlukan perubatan khas dari doktor
.
Nosygone RM36.05 (ahli RM34.25)
.
#sendayutinggi #sinus #resdung

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Beautu Balm memang terkenal utk org Asia. Tapi bukan semua formula sesuai dgn kulit org M'sia. Sebab itu Doll Skin BB Cream pilihan utama wanita di sini kerana formulanya direka khas dgn cuaca dan kulit wanita org kita
.
#sendayutinggi #dollskinbbcream

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Collagen Facial Spray juga boleh disembur terus pada wajah ataupun pada berus solekan. Ia merawat, memelihara kulit serta menjadikan mekap lebih glowing
.
Collagen Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65 )
Buffer Brush Expert RM44.50 (ahli RM42.30)
.
#sendayutinggi #collagenfacialspray

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Acne Set ni tak semestinya ambil semua set. Cuba satu dulu pun blh. Jom baca lagi review org yg dah pakai
.

Acne Bar Soap RM19.10 (ahli RM17.15)
Acne Scar Toner RM35 (ahli RM33.25)
Acne Balm RM31.80 (ahli RM30.20)
ST Clear Tablet RM37.10 (ahli RM35.25)
.

#sendayutinggi #acnetreatment #bestseller #review

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Nak mekap tahan lama, kulit segar, lembap dan bercahaya kena pakai HA Serum & Moisturiser dari Brightening Series. Memang tak menyesal. Kulit nampak sihat sangat .
Brightening Series Moisturiser RM47.70 ( ahli RM42.95 )
Brightening Series Cleanser RM35 ( ahli RM31.50 )
Brightening Series Super HA Serum RM47.70 ( ahli RM42.95 )
.
#sendayutinggi #brighteningskincare

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Sapukan Scar Toner selepas mencuci muka. Ia menanggalkan sel mati dan menggantikan sel baru kulit yg lebih sihat dan bersih
.
Scar Toner RM35 (ahli RM33.25)
.
#sendayutinggi #scartoner #review

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Muka berparut jerawat ? Jom bersihkan semua parut degil dgn Scar Toner sebelum raya ni
.
#sendayutinggi #scartoner

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Siapa dah cuba Doll Skin BB Cushion @sendayu_tinggi_online mmg tak cari lain dah .
Doll Skin BB Cushion RM52.90 (ahli RM47.60)
.
#sendayutinggi #dollskinbbcushion

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Nak tahu apa fungsi 5 berus wajah Mauve Edition Brushes?
.
#sendayutinggi #makeupbrushes

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Ramai berjaya kurus lebih dari sebelum kehamilan selepas mengamalkan Amme Complete. Ini pengalaman salah seorang dari ribuan pengguna set bersalin @sendayu_tinggi_online yg bersalin secara pembedahan
.
#sendayutinggi #setbersalin #bestseller

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Sabun mutiara san yogurt utk kulit lembut dan cerah sekata. Ia sesuai utk kulit kering dan sensitif
.
#sendayutinggi #pearlsoap #yogurt

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Siapa dah cuba DTox @sendayu_tinggi_online mmg akan jatuh cinta. Perut kempis, kulit jadi halus dan bebas jerawat
.
DTox RM46.65 (ahli RM44.30)
.
#sendayutinggi #dtox #review

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

4 kombinasi terbaik luaran & dalaman utk penjagaan kecantikan kulit. Bila kulit sihat, apa sahaja tona kulitmu akan tampak bersinar
.
Cocoa Collagen RM28.50 (ahli 27.10 )
Brightening Series Moisturiser RM47.70 ( ahli RM42.95 )
Brightening Series Cleanser RM35 ( ahli RM31.50 )
Brightening Series Super HA Serum RM47.70 ( ahli RM42.95 ) .
#sendayutinggi #brighteningskincare #collagen #bestseller

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Bila suami yang mekapkan isteri, baru kita tahu taste mekap si suami kan 😅
.
#sendayutinggi #makeupchallenge

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Set bersalin yg paling dipercayai oleh ramai kaum wanita
.
Amme Package RM268.70 (ahli RM248.45) FREE Herbal Bath Treatment & Beg
.
#sendayutinggi #setbersalin #review

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Mekap tahan lama & gebu dgn Doll Skin BB Cream dan Dual Wet and Dry Foundation. Siapa dah cuba kombinasi 2 produk ni mmg puas hati sgt
.
Doll Skin BB Cream RM40.30 (ahli RM36.25)
Dual Wet & Dry Foundation RM42.40 ( ahli RM38.15 )
.
#sendayutinggi #bbcream #bestseller

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Laku keras Dual Compact Glitter Powder ni. Baurkan dgn berus utk kemasan terbaik. Blend keduanya bg efek glowing
.
Doll Skin Dual Powder RM39.90 (ahli RM35.95 )
.
#sendayutinggi #makeup #dollpowder

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Acne Balm ialah krim jerawat dgn warna penyamar noda. Tq @fartihah_mansor sudi kongsi pengalaman pakai Acne Balm. Jenis jerawat bengkak tak ada mata memang susah reda. Kalau tak kena gaya, boleh jadi lagi teruk dan bernanah
.
Acne Balm RM31.80 (ahli RM30.20)
.
#sendayutinggi #acnebalm #review

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Naikkan seri wajah dengan sedikit sentuhan pemerah pipi
.
Blusher & Highlight Palette RM50.90 (ahli RM45.80)
.
#sendayutinggi #makeup #blusherpalette

HEALTH & BEAUTY PRODUCTS (@sendayu_tinggi_online)

Resdung sebenarnya blh bertambah buruk saban hari jika dibiarkan. Ada pelbagai jenis simptom dan ianya tak sama setiap individu
.
Nosygone & Lucimax berkesan merawat masalah sinus / resdung secara natural dan tanpa kesan sampingan
.
Lucimax RM37.10 (ahli RM33.40)
Nosygone RM37.10 (ahli RM33.40)
.
#sendayutinggi #resdung #review
More...