HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq) [similar]

Whatsapp pembelian di 0197917133 | 0193042133 Click utk beli online ⬇️

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Cocoa Collagen sangat bagus diamalkan bila usia 25 tahun ke atas. Blh diminum waktu pagi atau malam sblm makan. Paling terbaik 30 minit sblm makan berat. Ia mengurangkan kedutan halus, melembapkan wajah, memudarkan parut, jeragat dan menegangkan kulit keseluruhan
.
Cocoa Collagen RM30.75 (ahli 27.65 )
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #collagen

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Kalau kencing sentiasa tak lawas, rasa menyembul terkeluar ketika mencangkung dan sakit pada kawasan ari2 itu tanda awal rahim menurun. Faktor usia, pantang kurang jaga, kerap bersalin antara punca rahim lemah. Amalkan Sedu Arrow bersama DFolia. Masa permulaan akan rasa merengat pada ari2 dan ngilu. Amalkan senaman kegel sgt bagus utk menguatkan otot dalaman rahim
.
D'Folia RM33.40 (ahli RM30.05)
Sedu Arrow RM33.90 (ahli RM30.50)
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #seduarrow #dfolia

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Mesti lah ada beza Doll Skin BB Cushion @sendayu.tinggi_hq dgn yg ada di pasaran. Kalis peluh & diformulasi utk cuaca di Msia. Pakai sikit je dah blh tutup semua cela
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #dollskinbbcushion

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Doll Mascara utk lentikan yg lebih serta melebatkan bulu mata. Tidak menyebabkan bulu mata mudah luruh selain senanh di bersihkan
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #dollmascara

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

DTox yg tak pekat bila di bancuh. Lebihkan air utk yg tak suka manis. Ia melancarkan pembuangan, mengatasi sembelit, mengurangkan jerawat & menjadikan nutrien yg diambil meresap oleh badan dgn sempurna
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #dtox

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

BB Powder utk yg suka light touch tp nak gebu. Sesuai utk kulit berminyak dan normal
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #bbpowder

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Slimmax Drink dah restock. Bagus utk turunkan kolestrol dan kontrol berat badan. Slimmax Drink RM31.25 (ahli RM29.70)
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #slimmaxdrink

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Resdung kalau dibiarkan mmg menjadi2 simptomnya. Kalau resdung yang tak nampak tu akan rasa gatal2 rongga, susah bernafas, hidung berair waktu pagi, berat muka sebelah terutama masa tunduk. Kalau resdung yg nampak biasanya mata merah, bengkak kalau makan seafood, kelemumur berkuping termasuk di telinga, jerawat batu bernanah yg tak bermata & mulut serta hidung berbau
.
Amalkan Nosygone dan Lucimax utk kesan terbaik. Tapi, kena tahan dulu dgn healing process yg akan keluarkan semua kuman daru dalam. Antaranya, berkahak hijau, gatal rongga, keluar ibu jerawat dan hingus lbh byk dari biasa. Lama kelamaan akan sembuh. Nak stop Nosygone & Lucimax pun blh. Kalau nak maintain, blh kurangkan dos. Sebab resdung ni sebenarnya tak hilang. Tapi kurang. Sebab berpunca dari makanan dan persekitaran
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #resdung #nosygone

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Bila waktu terbaik nak ambil Sedu Arrow & DFolia ? .
Ambil waktu pagi & ptg at least 10-15 minit sblm makan berat. Ia lebih berfungsi dan meresap pd badan lbh baik. Jika menyusu badan, pastikan bayi usia 4 bulan ke atas. Sedu Arrow tak sesuai bg penghidap apa shj ketumbuhan dlm rahim. Manakala DFolia blh ambil dan sgt bagus mengecutkan fibroid serta cyst selain merawat keputihan
.
Wanita yg memiliki hormon level seakan wanita muda akan lambat nampak aging. Ia juga menjadikan bentuk badan lbh curvy dan kulit jadi halus selain menentang pembentukan jeragat dari awal. Sedu Arrow sgt bagus stabilkan kitaran haid, membantu mrk yg sukar lost weight sbb hormon imbalance serta jerawat
_
D'Folia RM33.40 (ahli RM30.05)
Sedu Arrow RM33.90 (ahli RM30.50)
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #seduarrow #dfolia

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Nak mekap tahan sapukan Primer & Collagen Facial Spray. Memang tak cair mekap tu
_
Makeup Primer RM38.15 (ahli RM34.35) Collagen Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65 )
Whipped Cream Foundation RM42.40 (ahli RM38.15)
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #makeprimer #makeupspray

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Ehh.. betul ke kalau ada masalah dalaman blh buat berat badan susah turun ?
.
Ya betul tu. Masalah toksin, hormon tak stabil, pengambilan pil perancang, diabetes, hypothyroid dan stress juga salah satu puncanya
.
Sebab tu, pengambilan Lucimax salah satu suplemen yg penting utk perbaiki sistem dalaman badan selain menguatkan daya imun. Ia herba tradisional yg diamalkan beribu tahun sebelum kewujudan perubatan moden
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #lucimax

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Sabun Golden Herbs utk rawatan jerawat halus dan kulit berminyak. Utk kesan terbaik mengawal kilatan blh combine dgn XNe Facial Spray. Golden Herbs Soap RM15.90 ( ahli RM14.30 )
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #goldenherbssoap

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Nak mekap tahan lama tapi tak tahu apa primer dan makeup spray yg sesuai utk kulitmu ?
_
Argan Oil Makeup Primer RM38.15 ( ahli RM34.35 )
Collagen Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65 )
🌸 Sesuai utk kulit kering, jeragat normal, berkedut dan sensitif. Ia mengelakkan mekap crack, pecah dan berkuping. Ia jg melembapkan kulit, mengelakkan kedutan terutama di kawasan mata, dahi dan garis senyum. Penggunaannya juga memulihkan kulit kusam atau tak berseri
.
Makeup Primer RM38.15 ( ahli RM34.35 )
X-Ne Facial Spray RM30.75 ( ahli RM27.65 )
🌸 Sesuai utk kulit berminyak, kombinasi, jerawat, sensitif & pori besar. Ia mengawal penghasilan sebum, mengecilkan pori, menjadikan solekan lbh matte, tidak berminyak, tahan lama, elak pori tersumbat & merawat masalah jerawat spy tak merebak
.
Semburkan dulu Collagen atau XNe Facial Spray sblm menyapu Primer. Ingat, utk mendapatkan kulit sihat & mekap yg cantik kita kena spend pd primer yg baik. Selamat mencuba !
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #makeupprimer #skinprep

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Nak cepat dan cantik ? Pakai je Doll Skin BB Cream
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0197917133 | 0193042133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #dollskinbbcream

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Jangan lupa berDTox malam ni. Baru badan rasa ringan esok, perut pun kempis je. Bila toksin berkumpul dlm badan mmg tak bagus utk kesihatan. DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0197917133 | 0193042133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #dtox

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Kadang2 cara kita pakai skincare dan urutannya mungkin salah. Lama2 blh buatkan muka jadi haggard atau jatuh. Jom praktis ikut gambar ni. Bagus utk efek lifting & bentuk wajah v shape tau
.
#sendayutinggi #urutanskincare #tipskecantikan

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Susah nak dapat produk @sendayu.tinggi_hq ? Beli online je. Blh daftar ahli utk diskaun seumur hidup di www.sendayutinggi.com
.
Kami juga open dropship utk mrk yg nak buat partime
.
#sendayutinggi #online

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Aura Doll Skin Foundation mmg lain mcm. Yg dah cuba tu terus tak pandang yg lain 🙈
.
Doll Skin Foundation RM40.30 (ahli RM38.25)
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0197917133 | 0193042133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #dollskinfoundation

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Nak kurus susah, tapi bila dah berjaya lost weight masalah badan pulak jadi lembik dan flabby. Selain senaman, blh amalkan Slimmertique utk membantu mengekalkan berat badan serta menjadikan body lbh lean. Blh diambil bg ibu menyusu bayi usia 4 bln ke atas
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0197917133 | 0193042133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #slimmingpill
More...