HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq) [similar]

Whatsapp pembelian di 0197917133 | 0193042133 Click utk beli online ⬇️

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Brightening Series sangat bagus merawat kulit kering, jeragat, kusam dan mencerahkan serta melembapkan wajah. Exfoliate secara konsisten membantu skincare menyerap dgn lbh baik
.
Brightening Series Moisturiser RM47.70 ( ahli RM42.95 )
Brightening Series Cleanser RM35 ( ahli RM31.50 )
Brightening Series Super HA Serum RM47.70 ( ahli RM42.95 )
Facial Scrub With Collagen RM30.75 ( ahli RM27.65 )
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #brighteningskin

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Solekan akan nampak kemas dan sempurna dgn “tools” yg betul. Mauve Brush ialah koleksi berus wajah dari pony hair. Lembut dan menyerap produk dgn baik
.
Angled Stippling Brush RM 45.60 (ahli RM 43.30)
Contour & Highlight Flat Brush RM 37.10 ) ahli RM35.25)
Slanted Buffer Brush RM44.50 (ahli RM42.30)
Pointed Foundation Brush RM42.40 (ahli RM40.30)
Buffer Brush Expert RM44.50 (ahli RM42.30)
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #makeupbrushes

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Setiap penerimaan mmg berbeza setiap individu masa mula2 ambil DTox. Lelaki pun ramai yg amalkan. DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller dtox

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Color Bar Lipstick menjadikan bibir kelihatan lbh menawan. Gradiasi 3 warna dlm sebatang gincu menjadikan efek ombre lbh natural selain memudahkan aplikasi mekap. Color Bar Lipstick RM28.90 ( ahli RM25.75)
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #koreanlipstick

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Mmg tekstur Full Cover Concealer ni lembut dan senang diratakan. Utk kemasan terbaik ratakan dgn span. Full Cover Concealer RM36.05 ( ahli RM 32.45 )
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #concealer

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Ada masalah jerawat ? Gunakan 5 produk basic dari Acne Series @sendayu.tinggi_hq
_
ST Clear Tablet RM38.70 (ahli RM34.80) 🌸 kunyah 2 biji sehari sebelum sarapan. Ia akan kontrol minyak, kecilkan pori, pudarkan parut dan hilangkan jerawat secara beransur-ansur
.
Acne Bar Soap RM19.10 (ahli RM17.15) 🌸 cuci wajah dgn sabun anti jerawat. Ia khas utk jerawat yg agak byk. Jika tak berapa byk, gantikan dgn Golden Herbs Soap yg lbh mild
.
Scar Toner RM35 (ahli RM33.25) 🌸 Tuang pada cotton pad dan ratakan pada wajah. Ia menghalang jerawat membiak, menganggalkan se mati, memudahkan skincare menyerap dgn baik
.
X-Ne Facial Spray RM30.75 ( ahli RM27.65 ) 🌸 semburkan pada wajah arau span sblm bersolek. Ia melindungi wajah dari bakteria, masalah pori tersumbat selain meredakan jerawat
_
Acne Balm RM31.80 (ahli RM30.20) 🌸 sapukan krim jerawat + concealer ni pada jerawat shj. Ia menyamarkan cela sekaligus merawat jerawat dgn berkesan seawal 24 jam
.
Beli di www.sendayutinggi.com, melalui whstpp 0193042133 | 0197917133 ataupun dapatkan di Outlet Sendayu Tinggi yg terdekat
.
#sendayutinggi #acneseries

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Penjagaan wajah kombinasi. Iaitu berminyak di T zone & kering di U zone
.
1️⃣ Golden Herbs Soap RM15.90 ( ahli RM14.30 )
2️⃣ X-Ne Facial Spray RM30.75 ( ahli RM27.65 )
3️⃣ Brightening Series Super HA Serum RM47.70 ( ahli RM42.95 )
4️⃣ Acne Cream+Whitening RM37.10 ( ahli RM33.40 ) malam hari
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #combinationskin

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Kulit normal juga perlukan penjagaan yg betul spy tak menjadi kering. Ini 5 produk utk anda
.
1️⃣ Whitening Bar Soap RM19.10 (ahli RM17.15)
2️⃣ Brightening Series Super HA Serum RM47.70 ( ahli RM42.95 )
3️⃣ Collagen Facial Spray RM30.75 (ahli RM27.65 )
4️⃣ Tinted Moisturiser Sunscreen RM38.15 (ahli RM34.35)
5️⃣ Facial Scrub With Collagen RM30.75 ( ahli RM27.65 )
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #skincare

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Jaga kulit dulu sebelum mekap utk dapatkan hasil terbaik. Bg kulit berminyak gunakan XNe Facial Spray sebelum bersolek. X-Ne Facial Spray RM30.75 ( ahli RM27.65 )
.
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #acnespray

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Close up Natural Eyes Palette🔥
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #eyeshadowpalette

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Mulakan pagi dgn tenaga yg luarbiasa. Kopi herba Rock Arrow Coffee khas utk lelaki. Ia bgs mengatasi sakit2 badan, lenguh2 dan mengantuk apabila bekerja
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #rockarrowcoffee

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Jangan terkejut kalau membuang tu keluar semua lendir dan kerak2 najis. Mmg mcm tu masa mula2 consume DTox ni. Lama kelamaan akan kurang & ke tandas juga tak berapa kerap dlm 1-2 kali shj sehari. Perubahan ketara pada ukur lilit pinggang & kulit yg lbh clear. DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #dtox

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Swatches dan kod warna BB Matte Cushion @sendayu.tinggi_hq. Selepas beberapa minit ia bertukar menjadi sedikit powdery utk efek matte. Sangat sesuai bg kulit berminyak, normal dan kombinasi. Matte BB Cushion OIL CONTROL SPF50PA+++ RM55.10 (Ahli RM49.60)
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #mattebbcushion

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Muka senang berminyak & nak Foundation yg light je tapi coverage mahu yg gebu ? Kena cuba Whipped Cream Foundation. Skrg ada 4 color code. Whipped Cream Foundation RM42.40 (ahli RM38.15)
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #foundation

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Brightening Series Moisturiser dah restock ya. Agihan akan dibuat berperingkat
_
▪️ Krim Anti-penuaan yang mewah dengan tekstur yang pekat, tinggi visco, dan tidak melekit selepas krim meresap ke dalam kulit.
▪️Ia mengandungi ekstrak teh hijau, ekstrak beri dan pelbagai vitamin
▪️Menghidrat dan menyekatakan kulit secara menyeluruh.
▪️Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #whiteningmoisturiser

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Biasanya kulit kering dan pedih selalu berlaku kalau salah pakai produk, sunburn, terdedah pada aircond terlalu lama atau perubahan hormon. Amalkan Soothing Gel dan sapu tebal pada kws yg kering dan menggelupas. Insyallah akan reda. Soothing Gel RM39.20 ( ahli RM35.30 )
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #soothinggel

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Ramai tanya mcm mana Easyfull ni bertindak buat kita lost weight. Jawapannya ialah
.
▪️bila kita ambil sblm lunch basically ia akan memenuhkan ruang dlm perut. Jadi kita akan makan kurang
▪️Kalorinya rendah, jadi lbh mudah utk lost weight
▪️Juga diambil sbg pengganti makan malam selain mampu mengatasi keinginan pd kudapan manis atau ringan yg tinggi kalori dan lemak
.
Dengan pengawalan makanan yg baik mengikut keperluan seseorang, Easyfull akan membantu proses utk kita turun berat bdn lbh cepat. Sebab ramai yg gagal lost weight akibat kesukaran mengawal selera makan. Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40)
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #easyfull

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Mencuci sambil mencerah dgn Brightening Series Cleanser. Sesuai utk semua jenis kulit. Hanya perlu sedikit sahaja, buihkan di tapak tangan dan urut dlm 1 minit. Bilas bersih. Sapukan Brightening Series Moisturiser selepas mencuci wajah utk melembut dan menghaluskan lagi kulit selain bgs mengurangkan kedutan halus
_
www.sendayutinggi.com | whstpp 0197197133 atau 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #brighteningcleanser

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Resdung ni kalau dibiar mmg akan bertambah saban tahun simptomnya. Mcm2 cara alternatif blh di cuba tapi adakah betul2 berkesan ? Cuba sebulan Nosygone & Lucimax. Insyallah akan mula nampak perubahan ketara
.
Lucimax RM37.10 (ahli RM33.40)
Nosygone RM37.10 (ahli RM33.40)
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0197197133 atau 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #resdung

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Kombinasi Doll Skin BB Cushion dgn Lip Cream Nude Edition mmg terbaik. Nampak natural, lembut & sesuai utk harian
.
Doll Skin BB Cushion SPF35 RM52.90 (ahli RM47.60)
Nude Edition Lipgloss RM35.00 ( ahli RM31.50 )
.
www.sendayutinggi.com | whstpp 0197197133 atau 0193042133
.
#sendayutinggi #bestseller #hijabidollcollection
More...