HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq) [similar]

Whatsapp pembelian di 0193042133 | 0197917133 Click utk beli online ⬇️

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Kesemua 30 Outlet @sendayu.tinggi_hq di buka semula pada 1/7/17 waktu operasi seperti biasa 10.00pg-8.00mlm kecuali Outlet di dlm Tesco dibuka semula pd 28/6/17.
_
Outlet Miri buka semula 30/6/17
.
#sendayutinggi #cutiraya

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Fuhh.. masa raya ni dah mula ramai mengeluh baju tak muat. Garlic Plus akan buang angin & bantu bakar lemak berganda. Body Contour Cream pula memecahkan selulit dan lemak selain melangsingkan badan
_
#sendayutinggi #bodycontourcream #garlicplus

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Ada juga yg sempat grab Pearl Cream sebelum tutup kedai masa nak raya hari tu. Balik kampung ramai tanya pakai apa kat muka jadi glowing sangat 😁
_
#sendayutinggi #pearlcream #whitening

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Macam2 makan masa raya ni kan ? Cuci usus dari toksin dgn DTox @sendayu.tinggi_hq. Insyallah tak buncit lepas Syawal
.
#sendayutinggi #dtox

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Raya pun jangan lupa jaga kulit. Pastikan regim penjagaan kulit yg konsisten utk hasil terbaik
.
#sendayutinggi #combinationskin

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Kenali wajah kombinasi. Amalkan Golden Herbs Soap, Collagen Facial Scrub dan ST Clear Tablet
_
Beli di Outlet atau Online www.sendayutinggi.com
_
#sendayutinggi #combinationskin

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Ramai yg sudah tiba di kampung halaman sejak semalam. Tak kurang yg masih dalam perjalanan. Berhati-hati & semoga selamat ke destinasi
.
#sendayutinggi #selamathariraya

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Utk belian online di website www.sendayutinggi.com akan di pos seperti biasa pada 3hb Julai
.
#sendayutinggi #cutiraya

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Palet penting dalam menghasilkan solekan. Wajib ada. Outlet @sendayu.tinggi_hq last operation hingga 5.30ptg hari ni sebelum tutup bagi cuti raya
.
Beli di Outlet atau Online www.sendayutinggi.com
_
#sendayutinggi #contourpalette #blusherpalette

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Mekap natural & yg paling penting kalis peluh dgn Doll Skin BB Cushion RM52.90 (ahli RM47.60)
_
.
Beli di Outlet atau Online www.sendayutinggi.com
_
#sendayutinggi #dollskinbbcushion #hariinitutupjam5.30ptg

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Pearl Cream mengandungi ekstrak mutiara tulen, spf 15, pelembap dan agen pemutih kulit. Boleh disapu selepas toner. Gunakan bersama Pearl Soap utk efek terbaik. Sesuai utk semua jenis kulit. Sapukan pada parut jerawat & jeragat pada waktu malam
_
Pearl Cream RM36.05 (ahli RM32.45)
Pearl Soap RM19.10 (ahli RM18.15)
_
Beli di www.sendayutinggi.com atau Outlet terdekat
.
#sendayutinggi #pearlcream

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Kesemua 30 Outlet @sendayu.tinggi_hq beroperasi terakhir hari Jumaat 23/6/17 pada 5.30 ptg. Kecuali Outlet di dalam Tesco akan tutup pada 24/6/17
_
Semua Outlet di buka semula pada 1/7/17 waktu operasi seperti biasa 10.00pg-8.00mlm kecuali Outlet di dlm Tesco dibuka semula pd 28/6/17.
_
Outlet Miri buka semula 30/6/17
.
#sendayutinggi #cutiraya

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Masalah jerawat ? Dah cuba macam2 tapi semua tak ok. Antara bestseller produk @sendayu.tinggi_hq. Yang nak beli sempat lagi drop by Outlet Sendayu Tinggi. Kami tutup pukul 5.30ptg
.
Acne Bar Soap RM19.10 (ahli RM17.15)
Scar Toner RM35 (ahli RM33.25)
Acne Balm RM31.80 (ahli RM30.20)
Acne Cream+Whitening RM37.10 ( ahli RM33.40 )
ST Clear Tablet RM38.70 (ahli RM34.80)
.
Beli di Outlet atau Online www.sendayutinggi.com
_
#sendayutinggi #acnetreatment

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Gunakan bersama utk kesan pencerahan sekata. Beli di Outlet atau Online www.sendayutinggi.com
_
#sendayutinggi #bestseller #pearlcream #yogurtsoap #collagenscrub

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Mekap raya tema mcm ni memang sesuai utk semua warna baju. HD Palette kod Romantic Bold Smokey RM47.70 (ahli RM45.30)
_
Beli di Outlet atau Online www.sendayutinggi.com
_
#sendayutinggi #bestseller #eyeshadowpalette

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Jangan lupa pack DTox sekali balik raya ni. Jgn menyesal baru raya pertama baju kebaya dah tak muat sbb perut terkejut makan non stop. Lepas tu susah ke tandas. Bila tak membuang mula rasa tak sedap badan, skin breakouts & pinggang mengembang
_
Beli di Outlet atau Online www.sendayutinggi.com
_
#sendayutinggi #dtox #bestseller

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Suede Lipstick kod Prune sesuai digayakan utk tema elegan minimalis raya ni 😍Doll Suede Lip Color RM35 ( ahli RM31.50 )
_

Beli di Outlet atau Online www.sendayutinggi.com
_
#sendayutinggi #lipcream

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Sabun herba pencerah utk badan. Merawat jerawat di badan serta memudarkan parut dgn berkesan. Bagus diamalkan semasa berpantang juga utk mencerahkan kembali kawasan pelipat yg kehitaman akibat perubahan hormon. Zeoary Soap RM15.90 (ahli RM14.30)
_
#sendayutinggi #zeoarysoap #herbabodysoap #whiteningbodysoap

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Jom cuba celak Marker Pen Eyeliner utk pelbagai gaya raya nanti. Marker Pen Eyeliner FREE Slim Pencil Liner RM 41.35 (ahli RM39.30)
.
Beli di Outlet atau Online www.sendayutinggi.com
_
#sendayutinggi #eyelinertutorial

HEALTH & BEAUTY SINCE 1996 (@sendayu.tinggi_hq)

Kulit kombinasi ? Ini utk mu
_
HARI TERAKHIR Promo Online di www.sendayutinggi.com. Belian akan ditutup pada jam 12.00mlm. Guna kod #stgegarraya utk diskaun
.
#sendayutinggi #promotiononline
More...