Make Face & Body Perfect (@makefacebody_perfect) [similar]

For women why u waste a lots money for pretty and make body perfect? Me can help u for complete yours dream can be reality

Make Face & Body Perfect (@makefacebody_perfect)

3 kapsul kulit dah CERAH‼️‼️ ✔️putih! ✔️pinkis! ✔️Gebu! ✔️Glowing! ✔️ Bebas kimia ✔️ Halal ✔️ Tiada kesan sampingan . .
KELEBIHAN Booster Whitening!!!
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆
💟 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih.
💟 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!!
💟 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.
💟 Menghilangkan parut 5× lebih cepat.
💟 Mengecutkan jerawat.
💟 Menyingkirkan toksin dlm badan.
💟 Memberikan tenaga.
💟 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag.

Jika anda ingin memiliki kulit yang 💋Putih 💋Gebu 💋glowing ... Jom dapatkan yg Original sekarang!!! *dijamin berkesan 👍👍😘😘 👉www.wasap.my/60139880629/BW 👉www.wasap.my/60139880629/BW 👉www.wasap.my/60139880629/BW

Make Face & Body Perfect (@makefacebody_perfect)

'' PWL MEMANG AWESOME '' - Lahaii mcm mana tak awesome kalau 7hari je dah boleh hilang tompok2 di tangan uolss . dengan #pwlbynisjuewin tiada yg mustahil 😋 tompok hilang, tangan pun cerah gebu je . sape tak nakkan? hanya RM70 sahaja dh bleh dpt kulit dambaan setiap wanita . nk try pm je 😘

#easymakebodyandfaceperfect
#nothingwastelotsmoney

Make Face & Body Perfect (@makefacebody_perfect)

betul ke ni Anis dulu? 😂 ramai tak caye, ramai jugak cakap. ala, inject la tu.. sampai boleh jadi futisssss gitu. awk, kalau benda tu berkualiti . takde benda yg mustahil, sapu la losyen 2-3 hari. baru korang tau meletops ke idok PWL losyen nih 😂 dulu aii pun ragu ragu macam korang masa nk try, tapi istiqomah tu kan tak salah. and now, aii puas hati sangat sangat dengan kesan dia ❤️

Make Face & Body Perfect (@makefacebody_perfect)

Baru pakai 7hari dapat perubahan yang ketara uolsss . suka sangat pakai #pwlbynisjuewin katanyaaaa 😍 ⚠️ Bukan losyen biasa yang time pakai je putih ala ala kapur kasut tew . lepas basuh berkarat balik! No 🙅🏻 taknak tipu diri sendiri!! Ni losyen putih kekal !! Calit sikit sikit je . pakai harini esok dah nampak urat hijau. Ni cust sapu 3 hari dah ketara naw2.. Sapu kena air pun dijamin kekal putih😍

Whatssap or call no di bawah
0139880629

#makedreambecomereality
#easymakebodyandfaceperfect

Make Face & Body Perfect (@makefacebody_perfect)

Menjadi ke ?? .
Menjdi kalau buat daripada banyak mengomel!!! 😂😂😅😅 Todia dah dpt skin idaman.. .
Dik muka je melepak.. tangan hitam plus legam.. alahai.... Dengan #pwlbynisjuewin tangan dengan muka dah sama putih..barulah meletop..😍😍

Make Face & Body Perfect (@makefacebody_perfect)

Kulit CERAH secara KEKAL! Baru pakai 3 HARI dah nampak urat hijau!!! 😍
.
.
'Memang berkesan losyen ni.. akak baru pakai 3 hari dah nampak urat hijau! Dan yang paling best sunburn kat muka akak dah hilang! Lepas habis losyen ni, akak nak repeat order lagi ya yunk? Simpan stok untuk akak tau..'
.
.
Haaa.. harini Nis nak share 1 losyen yang boleh bantu uolls cerahkan kulit secara kekal. Memang betul betul berkesan!
.
.
Lotion yang Nis nak kongsikan ni adalah Losyen Putih Kekal by Nisjuewin Beauty! Banyak feedback positif yang Nis dah terima daripada pengguna losyen ni. Diorang memang happy sangat!
.
.
Lepas apply Losyen Putih Kekal, mesti ramai yang berpuas hati dan bagi feedback pada Nis. Uolls nak Nis kongsikan kandungan & keistimewaan Losyen Putih Kekal dengan lebih lanjut?
.
.
Jom baca info dibawah!
.
.
KANDUNGAN & KEISTIMEWAAN LOSYEN PUTIH KEKAL!
.
.
1 - VITAMIN C : Vitamin C penting untuk melindungi kulit daripada radiasi UV cahaya matahari serta melindungi kulit daripada radikal bebas dan zat berbahaya
.
.
2 - GLUTATHIONE : Dapat menjadikan kulit lebih cerah dan bersinar daripada biasa. Kandungan antioksidan yang tinggi pada glutathione boleh melambatkan proses penuaan serta menjadikan kulit nampak lebih cerah dan sihat
.
.
3 - ARBUTIN : Berperanan sebagai agen pemutih kulit yang terbukti selamat. Dengan adanya Arbutin, Losyen Putih Kekal lebih mudah terserap oleh kulit dan tidak melekit
.
.
4 - VITAMIN E : Dapat melindungi kulit dari penyakit serta mengekalkan kelembapan kulit supaya kulit nampak sihat & lembab. Vitamin E juga dapat mencegah garis garis halus pada kulit
.
.
Uolls nak dapatkan info lanjut seperti harga & testimoni Losyen Putih Kekal? Jom hubungi nombor di bawah
Sms/ Whatssap 0139880629

Make Face & Body Perfect (@makefacebody_perfect)

HYE FOLLOWERS😘
COME TO VISIT MY IG & SHOPEE FOR MAKE YOURS BODY & SKIN PERFECT
ORDER WITH ME EVERY DAY & ANY TIME
POSTAGE EVERY AHAD - SABTU

#*PINKLADY - Body Perfection*

The core ingredients:
Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Fennel, Peuraria Mirifica and Aleppo Oak.

Contains various phytoestrogens:
Miroestrol, Deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, Coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, Stigmasterol, Campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol.

60 capsules dietary supplements.
*Advance formula

PINK LADY BENEFITS:
- Fountain of youth supplement.
- Breast enhancement and firmness.
- Larger breasts and a rounder butt.
- Vaginal tightening and rejuvenation.
- Vaginal health and libido.
- Maintain collagen and elastin levels.
- More youthful-looking complexion and firmer skin.
- Less brittle, gray hair and reduce hair fall.
- Effective for weight loss.
- High-end anti-aging and helps protect againts wrinkles.
- Increase blood flow.
- Prevent risks of osteoporosis.
- Against menopause symptoms.

Recommended use: As a dietary supplement take two capsules daily, or as directed by your healthcare professional.

Caution: If pregnant or nursing, consult a physician before taking.

Quality: Perfect
Safety: Proved
Guarantee: 90 days
First result: From 2 weeks

PINK LADY Body Perfection:
Fungsi PinkLady :
♥️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
♥️ Perapat miss 'v'.
♥️ Mengurangkan nafsu makan.
♥️ Menghilangkan 'mood swing'.
♥️ Meningkatkan libido wanita.
♥️ Meningkatkan tahap collagen.
♥️ Meremajakan kulit.
♥️ Melancarkan peredaran darah.
♥️ Mengurangkan kadar keguguran rambut.
♥️ Mengurangkan 'period pain'.
♥️ Mencegah 'osteoperosis'.
♥️ Menghalang 'menopause'.
♥️ Menstabilkan emosi.