BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co) [similar]

🏛️ORKED UITMPP 🏛️ORKED BANDAR PERDA 🏛️ORKED BAYAN BARU 🌎@lokasi.orked ☎️0195540414 📱on9 purchase @orked.online ✉️dearorked@gmail.com ⌚️11am-11pm,everyday

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Sesungguhnya crowd orked perda cukup cukup cukup power! Syukur alhamdulillah..Harini kita tutup 11malam yaaa..ESOK KITA STILL BUKAK MACAM BIASA! 11PG - 11MALAM! Haaaaa.. sesapa yg geng2 last minit sesangat tu boleh sangat la mai orked nah.. kedai lain bnyak katop tinggai orked ja ni dok bukak.. sampai malam raya pun kita bukak .. kalau uols takmai memang ruuuuuuuugi gila! Hihi.. taktau tang mana?boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked ..:jemput mai ramai2 nahh deknonss.. hiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

HARINI & ESOK KITA OPERASI MACAM BIASA TAU! 11pg - 11mlm! Jemput mai terrrrrrkam bebaju tetudung bag skirt raya uolsss okehhh! Bnyak lagi aihh pilihan kt ORKED BAYAN BARU & PERDA

Item : KURUNG CEMPAKA
Price : RM 119
Colours : Maroon , green , emerald green , red , silver , fushia , dusty pink , blue

Taktau tang mana orked? Tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

nahh banon lanjew uolss pleated top pulak haa.. Pleated top rm52 jeee deknon.. available dengan kekaler Dusty pink,Putih,Hitam,Light pink... available dekat ORKED PERDA & ORKED BAYAN BARU nahhh! Jemput mai shoping! Jangan ingat harini kami katop kedai tau! Taktau tang mana orked? Boleh tengok2 dekattttt sini! @lokasi.orked @lokasi.orked ... kita operasi 11pg - 11malam, rehat 6.30-8.30 okehhh...

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Tudiaaaaaa last2 posa ni baru sampai haaa bag bebunga from @themintshopee! Hihi takmau cakap banyak! Sapa nak? Boleh mai grab dekat ORKED PERDA!! Jangan sampai habis.. menangis uolss nanti hihihi.. mai grab lekaihhhh!!

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

ORKED PERDA PADAT! SENDAT! KETAT! Kena serbu dari 11pg sampai laaaa ni! Bebarang uols jgn risau.. dari masa ke semasa ada lah banon masuk stock sikit2... cukup laaa dkt uolss nak beraya nanti hihihi! Jemputt mai terkam nah uols! Orked bukak 11pg - 11malam okeh! Jangan tak mai naaa

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

okeh mcm bangnon habaq uols boleh jeee beli blouse2 dekat orked then mix & match dengan skirt2 weols. Punnnn segak deknons.. sumpah taktipu! Macam blouse ni! Lawa gila kann? Mana dia Nayla bead, harga rm79 jee deknons.. design yg flowy2 bertatahkan bebatu kt dada tu menjadikan blouse ni sgt sgt saaaaaaaangat lawa gila wey! Sapa tak grab konfem menyesal! Hihi.. available dlm kaler Hijau,putih,cream,pink! Bebelaus ni available dekat ORKED PERDA & BAYAN BARU nahh..Taktau tang mana? Boleh tengok2 dekat sinii @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Item : KEBAYA MELUR
Price : RM 129
Colours : Dark blue , red , maroon , black , dark brown , royal blue , mint green , dusty pink , hot pink , turqoise

Haaa item ni banyak lagi haaa dekat orked bayan baru & perda! Lawa gila material! Serius!!! Lekaih2 mai terkam dekat orked! Weols bukak ja harini & esok! 11pg sampai 11malam!

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Ramai tanya kita bukak sampai bila? Cuti sampai bila? Kita bukak sampai malam raya & bercuti seminggu raya.. sooooo sapa yg nak pakai baju orked raya 1st 2nd 3rd 4th 5th 6th 7th mohonnnn mai grab lekaih sebelum kami bercuti! Raya ke8 baru kami operasi semula tau! Huhuhu.. bagi la chann team orked rehat sat.. penat tau sebulan berperang dengan uolss hihihi.. Item : KURUNG NORAH
Price : RM 149
Colours : Dark blue , peach , yellow , light brown , light purple , light grey , light turqoise , dusty pink

Available dekat ORKED PERDA & BAYAN BARU! Taktau tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Item : KEBAYA AMINAH
Price: RM139
Colours : Dusty Pink, Black, Blue, Baby Blue, Green, Cream, Maroon, Brown

Weols bukak 11pg sampai 11malam yaa..bukak sampai malam raya okeh! Jemput mai ORKED BAYAN BARU & PERDA untuk bebaran RAYA uolsss tau! Jemput mai ramai2 nah.. taktau tang mana? Boleh usha @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

8.30 kita start operasi sampai 11malam okeh! Ramai tanya orked bukak sampai bila? Sampai malam raya deknons.. mana laa bangnon tau raya jatuh hari apa hihihi.. so senang kata orked akan bukak sampai malam raya! Yang baru balik kampung & masih takda baju raya? Dont worry uolss.. jemput mai terus ORKED PERDA & BAYAN BARU! Ada lagi haaa stock2 baju lawaaaa mcm ni haaa kurung brocade RM149 sahaja! Takkan tak murah? Takkan tak geram? Takkan tak lawa deknons? Takkan taknak pom pom pommm ? Khenn? Design ni ada satu ja kaler gold.. satu lg design corak lain ada dua kaler. Eh jemput la terus ke kedai ye.. lagi puas hari boleh usha2 pegang2 try2 hihihi.. taktau tang mana orked? Boleh terus click sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Bukan baju raya jaaa dekat orked.. blouse cemni pun ada haaa ..Catherine top rm79.. kaler2 cantik2 Nude brown , grey , peach , light green , blue.. boleh sesangat uols pakai dengan skirt2 orked..available dekat ORKED PERDA & BAYAN BARU! Haaaa bangnon rasa 800kali haa ulang tulis benda sama ja hari2.. haha.. kalau taktau lagi tak tang mana orked mmg geram jugak la kan??haha.. bolwh tengok sini okeh kalau yg taktau @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked ..

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Yang ni punnn stock tinggal sikit2 ja lagi.. haaa sesuai sgt utk yg bebadan size M - L ... yg xl nak try pun boleh sebab mmg cutting besar sikit haa yg ni.. design cantik harga muuuurah ja haa deknons.. mai grab dekat ORKED PERDA & BAYAN BARU okehh! Jemput mai ramai2 tau.. Item : DAHLIA LACE
Price : RM 119
Colours : Black , emerald green , white , red , dusty pink

Kita bukak 11pg - 11mlm tapi kita ada break bukak puasa 6.30 sampai 8.30 tau.. jgn taktau naaa deknons.. hihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Item : PRINTED BLOSSOM
Price : RM 129
Colours : Cream , brown , green

Yg ni punnnn tiggal tak bnyak dah haa. 2 kali restock 2 kali org serbuu sampai dah nak habis dahhh.. tapiii belum habiss laa hehe ada lagi sikit bolehh lekaih2 grab kat orked perda dan orked bayan baru.. orked bukak sampai 11malam.. kalau tatau kat mana boleh usha @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Item : KURUNG MELATI
Price : RM 165
Colours : Maroon , royal blue , dark blue , black , turqoise , emerald green

Availabe dekat bayan baru & perda nah.. jemput mai ramai2 shoping orked uolss! Hihihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Item : KURUNG OLIVIA
Price : RM149
Colours : Green, Dusty Pink, cream

Yang ni pun stock koi koi dah susut nak habis dah haa.. sap bekenan lekaih2 mai grabbbbb! Tiga haaaari ja lg deknon nk raya.. takkan tanak ada bebaju cantik khennn? Jemput mai orked perda & bayan lepas ok? Kalau taktau tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Ini pun baju baruuuu okeh! Simple tapi caaaantik sgt design haa!.: harga pun mooooorah jee RM119 ja utk design yg meletop ni ha...available dekat ORKED PERDA & ORKED BAYAN BARU! Jemput mai grab lekaih. Esok lusa dah nak raya dah ni uolss! Hihi

Item : KURUNG ELISE
Colours : Dusty pink , baby blue , green , cream , light brown
RM119 je!

Taktau orked tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Alhamdulillah semalam sampai lagi haa stock wedges @kasutkuu !!! Haaa ni mmg stock last dah haa.. tapi kita tak cukup utk restock di ORKED BAHAN BARU YA.... soooo sesapa nak tengok2 wedges @kasutkuu baru sampai tu mohonnn sesangat mai ORKED PERDA tau! Apa yg uols nampk dlam gambar tinggal yg ini sahaja! Cepattttt mai serbuu uollsss! Jangan cakap banon tak habaq naa.. satgi kita bukak kedai 11pg - 11malal mai ramai2 shoping tau! Taktau orked tang mana? Boleh tengok2 @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Item : KURUNG INORA
Price: RM139
Colours : Pink,Yellow,gold

Haaa yang ni tiga2 kaler masih available dekat orked perda.. dekat orked bayan baru dah habis kaler gold mcm dlm gambar nii! Mohon yang takmai lagi ataupun yang nak repeat beli utk baju raya ke 2 3 4 5 6 tu mohon maiii grab lekaih2.. memuuuurah ja haa bebaju kt orked ni.. rugi uols tak grab tau! Weols bukak mcm biasa sampai pkl 11tau! Jemput mai ramai2 k! Taktau tang mana? Boleh usha2 dekat @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Item : KURUNG SARIMAH
Price: RM159
Colours : Mint,Baby Blue,Brown,
Available dekat orked perda sahaja! Bayan baru dah habis licinnnn! Haaa lekaih2 stock tak bnyak dah yang ni punn deknonss! Raya lagi 3 hari ni haa.. orang macam ikan jerung terkam bebaju orked.. uolss mai lambat nanti habis semua jangan salahkan banon yeee.. hihihi.. kalau boleh dtg skrg insyaallah stock meriah lagi ni haa.. tutup pkl 11 tau! Masih taktau orked tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Item : SOFEA PRINTED
Price: RM139
Colours : Dusty Blue, Pink , Mint , peach

Haaa yg ni semua kaler availablw lagi! Bukan sebab tak laku.. sebab kami dlm posa ni saja dah restock 2 kali utk sofea printed! Alhamdulillah masih hotttttt! Haaa jemput mai grab dekatt dedua orked nah! Tinggal 3 hari ja lagi nak puasa deknon.. jangan dok rilek sgt lagi okehh.. geng2 jual online pun bnyak dah offline.. size dekat banyak tempat pun banyak yg habeh dah.. mai dekat orked nah.. mana tau dapat baju raya kat sini khennn? Weols bukak kedai sampai 11mlm nahh.. bebaju2 raya semua ni available dekat orked perda & bayan baru. Kalau taktau tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked
More...