BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co) [similar]

🏛️ORKED UITMPP 🏛️ORKED BANDAR PERDA 🏛️ORKED BAYAN BARU 🌎@lokasi.orked ☎️0195540414 📱on9 purchase @orked.online ✉️dearorked@gmail.com ⌚️11am-10pm,everyday

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Nahhh banon lanjew sikit haa orked bayan baru! Peeeeeeeeeeenuh tudung wey! Habaq ja nak kaler apa seeeeeemua ada dekat orked nah..dekat orked perda pun ada lah mcm ni.. satgiii banon p restock bawal sipon dekat orked perda okeh! Elok sangat lah kannn nak raya2 ni konfem uols bak cari tudung kaler mecing2 dgn baju uols khenn? Dont worry code2 keknis,bawal chiffon,bubble chiffon shawl,bawal crepe dan lain2 weols akan release dalam masa terdekat k! Jemput follow @orked.online @orked.online @orked.online tapi kalau nak beli walkin nak puas hati pegang2 mAterial boleh ja haaa mai terus butik! Bukak ja hari2 11pg sampai 10mlm! Taktau tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Sattt weols tengah dok restock masuk bawal sipon! Nak sale jugak keee bawal sipon2 ni uolss? Hihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Alhamdulillah dah selesai untuk harini shoot bebaju tetudung & pants baru masuk haritu haa.. soooooo bilanyaa uols nak bangnon start buat merdekaraya sale ni? Dua event buat sekali ofkos laaaaaa sale turun harga junam gegila hihihi.. habaq la bila nak start.. mana tau tegerak hati banon start esok ka lusa kaaaa kannnn? Hihihi

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Ni cengey2 jeling2 sangat nak pi mana ni deknon? Hihi... mai la shoping2 orked baru la muka ada sinyumm sikit haa.. ni bangnon nak habaq bagi uols senyum lebaq nii.. orked nak buat sale merdeka raya tau! Dah dekat dah ni ha.. cuma tarikh tak tetap lagi haa.. boleh jadi start esok lusa ja haa.. yang pasti harga konfeeeeeem! Uols akan menangis! Kalau takmai uols mmg rugi gila ah! Ni bangnon dok shoot bebarang baru masuk sat! Habis shoot satgi banon habaq k bila kita start sale hihiks.. follow update orked rapat2 k! Hihihihi...

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Hihihi..ada yang rindu bangnon hapdet kewwwteew? Ni nak tanya hampa! Bilanya mood shoping raya hampa nak mai ni? Bangnon nak start buat sale dah ni ha.. hihi.. bagi laa tarikh2 best utk banon start buat sale kaw kaw kat hampa btw harini bangnon ada shoot bebaju bebelaus baru utk uols okehh.. siap nanti kita review k! Yang mana tazabar jemput terus mai kedai naaa.. orked2 bukak jeee hari2 mcm biasa 11pg sampai 10mlm hiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Salam jumaat gaiss.. orked bukak mcm biasa ye harini dari 11pg saaaampai lah 10mlm! Jemput mai shoping2 orked naaa.. kalau nak beli online shawl2 cemniii rm10 niii punn boleh haaa! Terus wassap 0195540414 nah.. kalau nak mai walkin mai ja butik terus..taktau tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked ... eh eh ehboleh slide kekiri utk tengok lebih detail & model pakai hihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Rungsing tau! Taktau nak pilih wedges hat mana nii! Semua elok2 semua harga rm35 jeee! Hihihi.. uols kalau bekenan mohon mai gran dekat orked perda & bayan baru nah! @kasutkuu baaaaaaaaru sampai stock bebaru ni ha! Boleh beli pakai raya haji nanti khennn? Nak beli online boleh terus dengan @kasutkuu k! Yang nak walkin boleh terus mai kedai! Taktau tang mana? Boleh terus tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Haritu ada yang mintak banon hapdet kekaler shawl bubble chiffon khen? Haaa ni haaa 60 kekaler semua elok2 maneh2 sedap! Hmmm..jemput grab dekat orked perda & bayan@baru naaaaa kalau nak kaler2 belambak cemnii.. sehelai rm10 jeee.. kalau nak beli online just tanda digambar atau habaq code bawah shawl itteeww.. then terus wassap 0195540414 okehh.. hihi.. nak mai kedai terus punn bolehhh..tengok sini utk lokasi okeh @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Boleh slide kekiri untuk lagi detail & model pakai okeh! RM10 jee sehelai! Minat? Suka? Geram? Jauh? Jgn risau! Boleh oder terus dekat 0195540414 taaaaaapi kalau dekat2 tu mai ja grab teruih naaa.. bukak mcm biasa hari2 11pg saampai 10mlm! Taktau tang mana? Boleh tengok sinii @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Available je kalau nak beli online pun.. ada 5 design tau shawlcecorak ni!
Nakbeli online just tanda dekat kaler mana uols nak.. nak tengok model pakai just slide kekiri k! Pastuuu hantarkan gambar yang uols tanda tu dekat sini 0195540414 ! Yang dekat2 tu mai ja beli terus k! Taktau orked tang mana? Boleh usha sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Glasses2 bebaruuu dah restock dekat orked nahhh! Nah banon lanjew uols video.. kalau tak puas hati geram takdan nak tengok! Boleh mai tengok depan2 k! Harga mcmbiasa lah dari rm20 sampai 35 jeee! Taktau tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Saje nak tanyew uolss.. comel kan kaki bangnon? Ada sapa2 rindu dengan kaki bangnon tak? Lama dah haa tak lanjeewww kaki haa hihihiikss.. haaa yang bebulat tu shawl arabic cecorak! Dah siap shoot! Lekaih follow @orked.online @orked.online @orked.online @orked.online satgi bangnon hapdet kat sana! Yang nak mai beli online! Boleh tengok dekat sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked ! Jemput mai shoping uolss! Eh eh eh shawl2 ni rm10 jeeee haa!

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Hihi nak habaq kata pleated pants ni RM58 jeee! Ye dulu ada dah!habeh licin ni restock balik! Ada drkat tiga2 butik! Jemput mai terkam nah deknons! Belammmmbak bebarang la ni kat butik! Taktau tang mana? Eh uolss tengok ja sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked k

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Lama sungguh haa bangnon diam kan? Haaa diam2 pun bangnon tak lupa nak restock bebarang baru nah.. sekarang bangnon dah restock bawal saudia,bawal crepe & bawal bubble haa.. penuh rak uolss.. bukan tu jaaaa belambak lagi haaa yg dah restock! Satgi banon buat setori kat uolss hokeyy! Bangnon tak hapdet ig bukan orked tutup tau.. bukak ja hari2 11pg - 10mlm.. saja diam sat sebelum pulun nak buat sale kaw2 sempena merdeka raya ni hihihihihi..

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Amboi amboi amboi segaknyaaa @rbtldwyhbbkr !!!! Dah la muka segak pakai pulak baju baju orked kurung melati teeeeeerus melting bangnon tau lepas @rbtldwyhbbkr tag tadi hihiks.. ehh btw kurung melati yg lelawa gila ni tak pecaya mohon scroll tepi masih lagi available dekat orked okehh! Rm165 jee! Jemput mai grab dekat orked bayan baru & orked perda nah! Taktau tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked ... yang lelain tu? Yang segak2 tu? Bila lagi nak tag orked? Boleh jugak haaa banon bosan2 post kat ig.. mana tau dapat jodoh lepas banon post sini ehhh! Hihihihikss

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Batik satin rm50 jeee! Ada mcm2 kaler lagi nah.. batik ni siap dah nah tapayah nak ikat2 dah tau..nak pakai just sarung jee.. terus siap laguni haa.. cantik khenn? Boleh mai grab dekat orked perda & orked bayan baru k! Nak beli online pun boleh wassap terus 0195540414.. kalau nak walkin boleh ja mai terus butik okehh.. hihiks taktau lagi orked kat mana? Boleh tengok sini ye deknonss @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Shawl arabic cecorak pun lelawa okehhh! Seeeeemua sama ja harga rm10 jee! Jemput mai grab k! Nak beli online terus wassap 0195540414 k.. nak mai walkin laaaagi baguih.. mai terus dekat sini k @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Salam jumaat uols.. harini butik2 orked bukak mcm biasa je tau uolss 11pg sampai lah 10mlm! Haaa yg mana ada kenduri kendara esok lusa minggu depan tu boleh mai grab bebarang kat orked k.. tudung shawl baju kurung blouse2 pants skirt ehh semua ada lah kat orked.. mcm bag nii seswaaaai sgt laa uols nak pegang pun boleh nak sling punnn boleh sbb memang mai sekali dgn tali haa.. harga rm45 jeee uolss.. ada banyak kaler pilihan Black grey green dusty pink nude gittewww.. nak beli online terus wassap 0195540414.. kalau nak mai butik terus tengok sini k @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Dari atas bawal cecorak acah2 duck tu rm15 jee.. long tops rm55 jee.
Hipster pants rm55 jeeee..
Haaa wedges @kasutkuu rm35 je haa.. kalau total2 semua 4 barang baaaaaaru RM160! Takkan tak murah? Takkan tak jimat khennn? Mai la shoping orked uolss.. kalau tak murah& ossssemmm tak orked lah uolsss.. nak beli online boleh wassap 0195540414 .. kalau nak beli dekat butik pun boleh maiii terus dekat sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked tapi jgn la mai sekarang.. mai esok naa weols bukak mcm biasa dari 11pg sampai 10mlm tau! Hiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Okeh banon review bag la pulak k.. belambak ni haa bag kat orked..cantik khennn bag ni? RM55 je! Uols tau kalau uols beli bag ni uols dapat freeeee lagi bag dalam tau! Haaa takkan tak murah lagi? Beli satu dapat dua.. available dlm kaler hitam kelabu & cekelet macam dalam gambar! Uols bekenan? Uols jauh? Tapi nak beli jugak? Boleh je haaa beli online.. wassap terus 0195540414.. kalau nak beli dekat butik pun boleh haa. Mai ja terus tapi kalau uols taktau tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked
More...