BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co) [similar]

🏛️ORKED UITMPP 🏛️ORKED BANDAR PERDA 🏛️ORKED BAYAN BARU 🌎@lokasi.orked ☎️0195540414 📱on9 purchase @orked.online ✉️dearorked@gmail.com ⌚️11am-10pm,everyday

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Ok ni banon lanjew baju kpop lagi haa.. hihi.. tetiba banon gedik laaa nak bawak masuk pesen ni. Macam comeyyy je khennn? BukN takat comey ja, lisa top ni memang cantik material! Kemas jahitan, design pun lawa kan? Sesuai samgat gegadis comel pakai ala ala feeling korea gitteewww. Okeh habaq seksiap lisa top ni muat untuk badan bersize XS & S sahaja. Haaa jangan ada yg kecewa pulak naaa. Memang comel2 ja haa baju ni. Eh btw harga lisa top yg cecomel lelawa cecantik ni RM45 sahaja! Isk isk isk murah noh? Kalau murah grab la cepat uolsss.. nak beli online punnn boleh! Wassap 0195540414 dan kalau nak beli walkin butik boleh mai bayan baru & perda! Taktau tang mana? Boleh tengok @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked hihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Banon dah review semalam tiara top ni. Haa mesti ramai yg bekenan gila kann? Haa kalau dah bekenan lekaih2 la mai grab deknon! Kaler2 pun elok eeeeelok sangat laa kalau uols nak buat pakai p kenduri haa..nak beli online pun boleh sangat! Wassap 0195540414 . Seeeemua kaler masih available naa.. kalau geram! Tatahan sangat dah nak grab jemput mai butik perda & bayan baru k! Taktau tang mana? Boleh jeee tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Amboi asyik baju ja satgi uols ingat orked takdak pants pulak khen? Haa nah banon lanjew gegambar kisha pants kat uols. Material crepe tau uolss.. selesa tak panas tauu.. muat untuk bersaiz s & m sbb cuttin slim dekat peha tu haa.. lawa weyyy design kembang2 nii.. uols pakai teeeerus nampak kaki shantttek tinggi lampai sapu lantai gitteew.. available dekat orked perda bayan baru dannn uitm! Nak beli online pun boleyyy! Wassap terus 0195540414 dann kalau uols nak mai orked boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked .. ehhhhh jangan lupa follow @orked.online @orked.online @orked.online @orked.online sebab bangnon akan hapdet seeeeeemua pants dalam tu! Rugi hampa tak follow weols deknonsss huhu

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Lotus top RM52! Lawa namati khennn? Bukan printed naaa.. mmg material dia ada bebunga timbul mcm tu tauu! Boleh sesangat laaaa nak beli pakai p kenduri khennn? Kaler2 pun nice2 gila! Satgi banon hapdet dalam @orked.online naaa kaler2 dia. Jemput follow @orked.online tau.. kalau dah geram sangat tengok gambaq jangan dok kat rumah ja haaa.. jemput mai butik perda & bayan baru naaa. Available ready stock dekat sini. Taktau orked tang mana uols tengok @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Banon malas tulis pepanjang pasai blouse ni! Hampa tengok sendiri lah dalam gambaq ni. Design simple ja tapi kemas dan nampak setaiiii kan? Material serius elok! Tebal dan taklah shining sgt. Dengam ada mutiara2 tu akan buat uols laaaaaaaaaagi nampak gelemer gittew. Takkan tak elok deknons? Ni patung pakai baju saja tak pakai seluaq pun elok tak sangga dah apatah lagi kalau uols beli dan pakai dengan skirt atau pants orked. Pakai pulak tudung pastu beli pulak bag dekat orked jugak! Konfemmmmm la lawa khennn? Banyak lagi pilihan kaler! Esok lah banon hapdet kaler2 available naaa.. saja ja hapdet sekeping teaser harini biat hampa tak senang duduk! Esok lepaih hampa mai kenduri mai la singgah orked shoping2 uolss.. kalau hat takdak kenduri mai awai sikit hihi.. ehh lupa pulak habaq tiara top ni RM53 sahaja naaa.. jangan lambat2 mai grab! Banon risau barang lawa2 ni org serbu betubi2 habis kaler kegemaran uolss hihiks. Esok orked bukak mcm biasa 11pagi sampai 10mlm.. jemput seeemua mai shoping ok! Taktau orked tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Ok nah banon review pants pulak nah. Satgi uols cemuih sangat pulak khenn baju baju baju! Ok ni nama dia tyna pants RM58 sahaja! Tyna Pants ni material serius caaaaantik gila! Tebal! Tapayah pakai inner2 lagi haa..Jahitan & getah pinggang Kemas! Siap ada tali lagi haaa.. uols ikattt ketat2 dahh tapayah pakai bengkung kihkihkikhhh...Kalau uols zoom akan nampak texture gegaris haa. Lawa gila! Kaler2 pun semua lelawa khenn? Soo apa lagi uolss? Grab la semua haaa.. tyna pants ni free size naaa.. available dekat orked perda & bayan baru k! Nak beli online wassap terus 0195540414 dan kalau lagi affal uols mai ja trus butik k! Taktau orked tang mana? Boleh tengok @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Amboi bangnon! Asyik bajuuuuu ja! Seluaq2 takdak ka? Isk awat gamak deknon tanya lagutu? Ni dekat orked belaaaaaambak aih pants! Tak pecaya? Nahhh banon lanjew kekaler pants dulu.. ni baru satu pattern tau uolsss.. dekat orked ada lah kot 7 8 design! Satgiiiii banon hapdet naaa.. tengah dok shoot pants la niii. Kalau dah tazabar sangat! Jemput mai butik orked terus naaa.. kalau mai nak cari pants/palazo ,serius uols takkan menyesal! Banyak gila pilihan design dan kaler tau tau tau.. hihiks.. taktau orked tang mana? Boleh tengok @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Ada lagi haa deknon baju nak pakai p kenduri! Ni baaaaaru masuk! Hat banon tak review lagi pun ada cekkk ooi. Kalau tak pecaya sangat jemput mai butik orked tengok bagi puaih2 hati naaa. Okeh blouse felicia RM48 sahaja! Isk dengan kain material cantik. Dengan design paling up to date! Dengan kaler2 sedap2 mata memandang. Kalau pakai merah ang ang tu p kenduri takdan lintaih jalan dok seberang sana pun orang hat dalam rumah tau dah aih deknon nak maiiii.. dengan harga pun murahhh! Bawah RM50 blouse cantik cemni mana nak dapat khennnnn? Nak beli online pun boleh wassap terus 0195540414 dan kalau nak beli walkin tapayah wassap lah kot lambat kami reply. Mai terus butik PERDA & BAYAN BARU! Taktau orked tang mana? Uols check sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked .. jemput mai shoping2 uolsss hihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Nah banon lanjew uols baju p jejalan cecuti deting2 okehhh.. lilac top RM58 sahaja. Haaa shantekk khenn? Dengan ada sulam2 bebunga hitam. Dengan ada design2 kembung tgn, material cotton seeedap sangat! Kaler2 pun lawa namati khenn? Takkan tak lawa? Takkan tak geram? Kalau uols pakai pulak dgn pants orked memang meleeeeetop la uolss deknons.. mai lekaih grab dekat orked perda & bayan baru! Bak beli online pun boleh aih kalau jauh. Wassap 0195540414 dan kalau nak mai kedai boleh tengok @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked .. lilac top RM58 ja naaaaa. Hampa p la tengok pegang test pakai! Konnnnfem teruih bekenan hihi

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Hai uols! Amboi lamanya banon tak post operation hour khennn? Dah dekat 4tahun kita operasi harap semua pun dah tau la ye kita bukak hari haaari dari 11pg sampai 10mlm nah. Kalau terlupa jugak orked ni tang mana? Bukak bila? No phone berapa? Uols boleh terus tengok dekat bio atau lebi detail uolss check dekat @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked . Situ uols tekan waze teeeeruih sampai ha depan pintu! Jemput la mai shoping2 orked uolss. Belambak design blouse baru! Tuuuuu baju background tu mana banon review lagi khennn? Satgi banon review k! Kalau tazabar sgt tunggu. Uols kan cuti harini? Takkan dok rumah jewww deknons? Mai mai la jejalan orked haaa.. kalau tak beli pun mai tengok dulu pun boleh aihhj.. ye banon paham gaji minggu depan baru masuk hihihi. Mai tengok dulu minggu depan senang nak mai beli teruih. Jemput mai butik naaa uols. Bukan blouse ja aih. Pants skirt baju kurung bag kasut tudung bawal shawl sepik mata accesories seeeeeeeeeeeemua osem dan murah haa.. kalau tak osem kalau tak murah? Tak orked la kheeeeeennnnn? Hihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Tiap kali banon tengok baju ni rasa geeeeeeeeram nak shoot model pakai ala2 korea gittewwww! Tapi tu lah mana dia modelnya haa? Banyak tau bebelaus lawa gila baru masuk hihi.. harap dapat lah shoot dengan model hat lawa2 kihkihkih.. haaa okeh ni nama dia alice dress.. dia mmg mai satu set dengan tshirt putih dalam okeh! Bukan jahit sekali. Asing2 haa.. sooo uols tinggai nak pakai seluaq ja teeeeeerus jadi korea gitteww! Comey khennn? Boleh la pakai ni p deting p jejalan p cecuti malaysia p pesta penang! Konfem org lelain ingat uols pelancong korea mai malaysia haa. Alice dress ni satu set RM48 sahaja! Yeee jgn tekejut uols! Nampak macam mahai khenn? Tapi murah jeew! Kalau bekenan! Lekaih mai grab dekat orked perda & bayan baru k! Nak beli online boleh terus wassap 0195540414.. kalau ketaq pala2 sangat dah geram nak grab esok mai ja terus butik k. Boleh terai2 fitting k. Taktau orked tang mana? Uols tngok ja sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked .. hihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Amboi ramai sungguh ye bekenan baju ni! Huhu yee banon tau design tangan kembung2 dgn cecorak simple ni lawa khennnnn? Okeh yasmin top ni RM55 sahaja uols! Free size nah. Ada lagi pilihan kaler & corak yang lelain okeh! Uols tengok prvious post okehh..sesuai sangat haa matching dengan skirt pastu pakai p kenduri esok lusa haa.. letopppp uols tau! Hihi.. jasmin tops RM55 kalau uols nak beli online boleh terus wassap 0195540414 dan kalau nak mai grab boleh mai ORKED BAYAN BARU & PERDA nahhhh. @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked . Jemput mai shoping2 uolsss hihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Goodnews uolss! Bawal lagend is back! Dengan kaler yang belaaaaaambak dari yg sebelum ni. Kalau hampa taktau bawal lagend ni alaaaaa macam bawal kengguru tuuu haa.. tapi ni takda la kengguru tapi material sedapppppp ha.. cotton voile giittewwww.. Harga sehelai RM10 sahaja! Available dekat ORKED PERDA & BAYAN BARU nahhh.. kaler2 sama mcm dalam gambar k! Nak beli online pun boleh.. kalau nak gambaq lagi kelia esok banon amek lain naaa.. ni banon amek gambaq malam mmg leee kelam sikit hihi.. esok banon belanja gegambar terang sikit okehhh.. ehhh esok lusa cuti khen? Mai la shoping uolss! Barang2 tgh meriah gila ni haaa hihiks.. nak beli online terus wassap 0195540414 okehhh.. nak mai orked boleh tengok @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Ok bangnon dah shoot barang baaaaru masuk haa.. ada 11blouse baru! Dan 2 3 pants baru! Amacam? Geram? Ni bangnon bagi teaser sikittt.. hihihi.. uols nak banon start review untuk baju pi jejalan atau baju p kenduri dulu? Haaa lekaih habaq. Semua baju elok2 kelia2 deknonnn. Kalau hampa tengok teaser pun dah tasabaq sangat! Dari tegedik2 dok rumah tu better hampa mai lekaih shoping bebelaus pants tudung dekat orked bayan baru & perda naaaa.. taktau orked tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Satgi banon start review bebaju baru k! Banyak gila design2 pattern2 baru! Alaaaa yg mana tazabar try tengok story ig! Ada haa review bebelaus baru masuk! Ehhh kalau tazabar sesangat uols mai ja terus butik perda & bayan baru! Tudung & blouse banon dah bawak masuk peeeeeeenuh rail tau! Jemput mai shoping uolsss hihi

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Ok beberapa kali dah kami restock kebaya top yang sangat sangat saaaaangat laku time2 musik kenduri ni dannnnn dengan ini banon nak umumkan ini batch terakhir banon bawak masuk! Haaa habis stock ni takda lahi dah restock2 okehhh! Sooo sapa bekenan? Boleh mai grab lekaih dekat orked bayan baru & perda naaaa..nak beli online wassap 0195540414 dan uols boleh check @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked kalau nak mai terus butik hihiks. Eh eh eh jgn lupa tngok story ig ada bebelaus baru lahhh!

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Macam banon habaq semalam bahawasanya kita dah bawak masuk stock baru tau untuk blouse2 dekat PERDA & BAYAN BARU! Dannnnn ada blouse hottt yang kita restock balik! Sooo uols2 yg tadapat tasempat nak grab blouse ni haritu! Mohon mai repeat shoping sekarang insyaallag ada lagi haaa stock2 kat orked. Lepas ni takda lagi dah haaa blouse ni.. cukup laa repeat dua kali .. hihihi.. boleh sesangat uols pakai p jejalan dating nak p kenduri pakai dgn skirt punnn bolehhhh deknon. Serba boleh lah violet top bu sbb design simple kemas cantik lawa! Harga punn murah je khennnn? Nak beli online boleh terys wassap 0195540414.. kalau nak mai butik boleh check sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Minggu lepas bangnon restock tudung khenn? Ramai mai cari blouse sampai ada yang geram cakap blouse dah luak. Haha soriiii haritu takdan bawak balik kaknon hampa terberanak lahh.. Minggu ni alhamdulillah bangnon dah siap restock blouse2 untuk orked perda & bayan baru!! Haaa stock dok baru2 hangat2 lagi haaa deknon.. kalau nak blouse hangat2 esok lepas iron hampa mai grab naaa. Sedap ja pakai suam2 gittewww hihiks.. esok lah banon revieww bebarang baru k! Ofkos laaaa shaaaantek2. Dah la shantek murah pulak haaa.. nama pun orked khennnn? Esok la naaa banon review.. malam ni saja la nak habaq kat uols dulu bagi hampa tak leh lena hihiks.. kalau tzabar sgt2 tunggu banon review! Esok jemput mai shoping2 orked k! Taktau tang mana boleh tengok @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Musim2 kenduri ni bangnon review bebaju yg sesuai bawak p kenduri la yee.. haaa mcm clara top ni sesuai sangat laaa deknon oiiii.. dah la kaler2 cantik! Dipakai pulak dengan skirt2 orked. Pastu beli pulak tudung bag dan kekasut teeeeerus segak menawan uolss! Rebah habang2 dok cedok gulai tu tengok uols haaa.. Jemput mai shoping dekat orked naaa deknon! Weols bukak mcm biasa dari 11pg sampai 10mlm! Nak beli online boleh terus wassap 0195540414 okehh.

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Hai uolsss.. buat peee tuewww?? Ni haa banon nak review fishtail top.. material cotton licin sikit tu aduh nama apa tatau.. takpa kalau nak tgk detail boleh whatsapp staff banon tauu.. blouse ni banon bg nama fishtail top sebab belakang panjang dr depan... boleh tutup punggung yee adik2.. harga rm45 je uolsss.. cantik tauu ada getah belakang nampakkan effect kuruihhh.. nampak smart je pakai blouse ni pi kenduri pi kerja.. pi jenjalan apatah lagii.. macam model ni gayakan.. kemass ja.. boleh dapatkan blouse ni kat orked perda dan orked bayan baru sahaja nahh.. nak beli online pun bolehh whatsapp je 0195540414.. kalau boleh mai walk in terus lah senanggg boleh try2.. tatau lokasi klik je @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked
More...