BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co) [similar]

🏛️ORKED UITMPP 🏛️ORKED BANDAR PERDA 🏛️ORKED BAYAN BARU 🌎@lokasi.orked ☎️0195540414 📱on9 purchase @orked.online ✉️dearorked@gmail.com ⌚️11am-10pm,everyday

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

KEMASUKAN SEGERA! ORKED PERDA/UITM !!!


Banon tgh cari butik asst. Untuk Butik ORKED PERDA/UITM .. kalau yang dah ada resume cun boleh2 terus email dekat dearorked@gmail.com ... atau nak send resume uols dekat wassap pun boleh! kalau ada sebarang pertanyaan lain dan nak respond cepat boleh wassap bangnon terus 0134757306 !! Insyaallah bangnon akan layan secepat mungkin. Ye kita akan panggil mai interview selepas bangnon baca resume dan bekenan puas hati dengan resume uols lah ye.. soo jangan malas2 hantaq resume tau! •

Kriteria yang kami cari 👉🏻 perempuan
👉🏻 18 - 29tahun
👉🏻 boleh kerja 11pg - 10mlm
👉🏻 Faham akan asas servis pelanggan dan servis jualan. 👉🏻 Lemah lembut berbahasa & super duper rajin. Nak kerja Malas2 takyah lah apply! Serius! Bangnon pun malas nak amek kau kerja deknons hihiks
👉🏻 Minima tahap pendidikan adalah SPM. 👉🏻 Berupaya dan bersedia untuk mematuhi segala arahan dari majikan.

Bagi sesiapa yang berminat dan memenuhi segala kriteria boleh hantarkan resume anda ke :
EMAIL : dearorked@gmail.com
atau sebarang pertanyaan boleh WHATSAPP : 0134757305

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Mesti uols geram kan tgk review banon hat latest2 gambaq nak lawaa je khenn.. heheh.. nii bukan gambaq ja lawaa, baju2 tu memang lawaaa tauu! Macam blouse kata atas nii.. warna putih suciii gitteww.. ada 4 warna.. putih, pink lembut, hitam dan dark blue.. material chiffon tebal yg confirm tak jarang.. marlia top RM50 je uolsss.. size dia free size fit till M.. cepat2 grab sebelum harga naik.. eh eh bukann sebelum habisss hehehehe.. boleh dapatkan kat ketiga2 cawangan orked.. tatau kat mana? Klik @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked .. nak beli online pun boleh sangat aihhhh.. wassap terus 0195540414 naaaa.. hihi

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Okeh banon lanjew #ootd lagi haa.. okeh lah dari atas shawl bubble RM10 jee! Fistail top rm45 sahaja! Available kaler light grey , hijau, cream, dan last skali basic pants RM35 je haa deknons! Bag yang model pegang tu RM55 sahaja siap kalau uols beli dapat satu lagi bag free kat dalam tau! Kasut tu ofkos leee wedges kasutkuu haa.. rm35 je deknons! Mai laaa grab dekat orked naa.. kalau nak beli online punn boleh aih.. wassap terus 0195540414 dan kalau nak mai butik uols teeeerus tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

LARA TOP RM48 sahaja! Nak tengok full kaler uols scroll bawah sikit haa.. available dekat seeeeemua orked! Shawl chiffon tu pulak RM10 jeee.. Jemput mai shoping naa. Taktau orked tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked .. kalau uols nak beli online terus wassap tau 0195540414 hihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Bagpack RM45 sahaja! Lekaih p grab dekat orked bayan baru & perda! Taktau lokasi tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked tapi kalau uols nak beli online terus wassap 0195540414 k! Hihihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Hipster pants RM50 jee! Amacam? Cantik khennn? Cutting kemas! Siap lipat2 kaki bawah ala2 hipster2 gittewww..uols bekenan? Jemput mai grab dekat orked naaa.. weols bukak mcm biasa 11pg saaaaaaaampai 10mlm ha..nak beli online pun bolehhh wassap terus 0195540414. @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Orked bukak macam biasa naa harini 11pg saaampai 10mlm! Mungkin ada yang taktau weols ada je haaa buat sale diwali! Hihi.. jemput laa mai usha2 shoping2 dekat orked uolss.. belambak aih barang sale! Satgii banon hapdet naa.. btw haritu bangnon ada hapdet blouse poppy ni.. ramai tanya kalerr apa yg available.. soo ni laa kaler available! Kalau uols nak beli online mcm biasa terus wassap 0195540414 dan kalau uols nak mai terkammm dekat orked punn boleh teeerus check @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked kalau taktau orked tang mana! Hihihi.. jemput mai shoping naaa.. lawa weyy blouse ni hihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Lama tak lanjew uols ootd khenn! Nahh seketoi ootd untuk p kenduri esok lusa ni ha! Dari atas bawal kangaroo batu tabur RM16 sahaja! Manakala blouse Eva top rm48sahaja! Available kaler Biru,hitam,putih & soft pink .. skirt lace rm55 sehelai tapi kalau uols beli 2helai rm90 jeee deknonss.. belambak pilihan kaler haa dekat orked! Kasut mcm biasa lah wedges kasutkuu RM35 jeee uolss.. hihi.. soooo total atas bawah dari tudung sampai kasut baaaaaaru RM154 deknonsssss! Bukan sehelai ha tapi sepersalinan uols! Sebab tu uols kena mai orked shoping2! Nescaya uols takkan menyesai haa.. taktau orked tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked kalau nak beli online terus wassap 0195540414 hihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Nahh banon lanjeww lagi uols bebelaus baru masukk! Lawa khennnn? Hihi .. material serius seeeeeedap sesangat! Jahitan kemass uolss
Poppy corak
RM45
Online purchase 0195540414
Nak pi orked taktau lokasi mcm biasa uolss tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Ni uolsss banon nak habaqq beg ni laku gilaaaa!! Tak silap banon beg ni tinggal warna brown dan hitam jaa.. sebelum ni banon letak kat orked perda dan orked bayan jaa.. tapi lani kat orked bayan licin terusss.. tinggal kat orked perda ja 2 pieces tu.. cecepat grab uolsss!! Harga RM38 jerrr lawa tauuu.. kat orked perda je tau.. tatau lokasi?? Boleh klik @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Leah pants RM55 sahaja! Haa harini banon kaaaalut sikit makan kenduri sana sini situ sinun.. soooo uols p ja lah nah shoping2 orked teruih! Belambak lagi aihhh bebarang yang banon tak review dan ossssem2! Mcm pants2 ni bukan satu dua jenis naaa.. belaaaaambak pilihan! Leah pants available dekat seeemua orked! Nak beli online boleh wassap 0195540414 dan kalau nak p butik boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @noorinora @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Assalamualaikum. Amboi lamanyaaaaa banon tak tulis waktu operasi orked. Rasanya semua pun dah tau kot kann? Weols orked bukak macam biasa haaaaaari hari 11pg - 10mlm! Takdak cuti2 sampai laaa raya tahun depan baaaru laa kami cuti hihi. Ok dah alang2 post gambaq baju shanntek ..Blouse ni Lace top nama dia. RM55 jeee.. sebelum ni banyak Kaler mustard, baby blue,dusty pink , dusty blue tapi sebab laku keraihhhh sgt! Skrang tinggal kaler mustard dengan baby blue sahaja! Haaa lekaih p grab harini sebelum habis licinnnn! Hihi.. kalau taktau orked tang mana? Uols tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked dann kalau uols nak beli online boleh teeeerus wassap 0195540414 hihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

SANDRA TOP RM45 jeeeeee deknon! Haa bukan bag seluaq2 ja belambak! Blouse pun baaaaaanyak sesangat yang bebaru! Serius banon tak tipu! Mai shoping orked la ni konfem uols rambang mata! Seeemua blouse elok2 hokeh! Dah la elok! Murah pulak tu! Jemput mai grab blouse sandra dekat orked k! Ada ja ni haa dekat semua orked.. kalau uolss jauh nak beli online punnn boleh haa. Uols wassap 0195540414. Kalau uols tatau orked tang mana? Boleh tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Hanago palazo RM39 jeeee deknons! Haa jangan ingat stock2 pants2 palazo2 banon tak masuk baru naa.. serius belaaaambak baru ni haa.. lekaih2 mai grab palazo hanago nih.. material boleh meri gittew.. harga pun murah2 ja haa.. sapa lambat konfem licin habis hihihi.. kalau takminat pattern ni pattern lain pun bnyak lagi deknonn,. Jemput mai orked k! Taktau orked tang mana? Boleh jeee tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked kalau nak beli online punn boleh terus wassap 0195540414 hihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Takkan tak lawa uols? Hihi RM55 jee bag ni haa.. bukan dapat satu tau tapi dapat 2 bag haa.. satu mcm uols nampak dalam gambar dan satu lagi anak dalam bag tu haa.. sekarang kann trend pakai bag petak2 keras cemni khennn? Rugi laaa uols tak grab dekat orked perda & bayan baru! Nak beli online punn boleh deknons! Wassap 0195540414 k! Kalau nak mai kedai laaaagi afdal! Boleh tengok terus @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked hik.. kami bukak mcm biasa k harini 11pg sampai 10mlm hihiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Sebenarnya ada ja sale diwali! Haha.. sapa yang mai jaa tau kewujudan benda ni sebab bangnon takdannn nak habaq haa.. jemput mai ramai2 k! Rugi sapa takmai orked harini Hihihi

#OrkedDeepavaliSale
18Oktober - 31Oktober2017

*BLOUSE & TOP*
Pleated Top RM52 ➡️ RM40
Qaira Top RM69 ➡️ RM55
Noura Top RM79 ➡️ RM55
Ariana Top RM68 ➡️ RM55
Catherine Top RM79➡️ RM50
Qyara Top RM69 ➡️ RM50
Nayla Bead RM79 ➡️ RM55
Kedah Top RM55 ➡️ RM45

*SKIRT*
Kain Senyum RM55 ➡️ RM45
Skirt Chiffon RM55 ➡️ RM45
Haley Skirt RM58 ➡️ RM45
Pario Batik RM45 ➡️ RM40
Batik Satin RM50 ➡️ RM40

*Skirt Lace*
RM55/pcs
RM95 for 2pcs •

*Skirt Mermaid Plain*
RM50/pcs
RM89 for 2pcs

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Shawl arabic pun antara item2 combo jugak naa.. penah dah banon hapdet dulu.. ni hapdet lain takut uols lupa haa.. sehelai rm10 pun dah murah apatah lagi 2helai RM17 sahaja! Gila kan? Ni cuti2 ni mai laa shoping orked uolss hihi.. boleh slide tepi utk gegambar lain.

Nak beli online boleh terus wassap 0195540414 atau kalau uols nak mai butik boleh terus tengok sini @lokasi.orked @lokasi.orked @lokasi.orked

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Harga2 combo untuk purse2 dekat seeeeemua orked masih lagi berjalan k! Lekaih mai grab cepat! Beli 2 Jimat sampai RM9 weyy .. takkan tak jimat lagi khenn? •

PURSE

Purse19
1pcs rm19
2pcs rm29

Purse23
1pcs rm23
2pcs rm39

Purse29
1pcs rm29
2pcs rm52

Purse35
1pcs rm35
2pcs rm65

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Harini bangnon nak up balik promo2 combo ni. Takut2 hampa ingat combo ni dah habis haa.. bawal crepe dah restock dekat seeeeemua orked naaa.. jemput mai grab bawal crepe sehelai Rm5 .. 2helai RM8 jee haaa.. time dok belambak pilihan ni laaa syok mai memilih kaler hihihi.. weols harini bukak mcm biasa 11pg sampai 10mlm k! Jangan takmai naaa uols hiks.

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Macam bangnon habaq siang tadi nak umumkan 3 pemenang yang bangnon bekenan sangat lah alasan depa.. soooo tahniah @aoronying @__nralia @marlinamalek sebab berjaya dapat bawal sipon secara percuma dan paling penting uols berjaya menangi hati bangnon hihihiks.. •

sebab apa depa pilih depa ni ? sebab yang 1st depa terangkan karakter bawal sipon orked yang awesome dan payah dapat tempat lain.. 2nd sebab mak dengan tok dia pun dah kenai bangnon.. so kalau bangnon tak bagi ni akan timbul masalah antara bangnon dan family depa and last skali sebab bangnon rasa terharu..ada jugak haa yang admire kagum dengan cara orked. Terharu gila tau! Ingatkan uols suka sale bebarang murah ja.. hihihiks


Yang mana banon takpilih tu hampa jangan la sedihhh! Ada lagi keknis banon nak bagi free tu haa.. p la komen kat sana bnyak2 naa.. insyaallah maybe ada rezeki uols kat sana khennn? •

Untuk pemenang @marlinamalek @__nralia @aoronying tunggu banon dm uolss okehh. •

Apa2 pun terima kasih semua yang ramai2 komen2 like2 haa.. insyaallah banyak lagi bebarang free kita nak bagi! Terus follow & support orked okehh! Tanpa uols orked takda laaa macam sekarang hiksss.. tq gaissss.
More...