BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co) [similar]

🏛️ORKED(dpn UITM png) 🏛️ORKED,bndr perda(blkng LHDN,dpn NASH DONUT) ☎️0195540414 📱on9 purchase @orked.online ✉️dearorked@gmail.com ⌚️11am-10pm,everyday

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Sebelum lena nah bangnon belanja uols tshirt2 sale dengan harga yg tak masuk akai langsung! Haha.. harap dapat buat uols tak boleh lena.. kalau geram esok pukul 11 jemput mai grab tshirt2 ni dekat orked nahh.. yeee tshirt2 dekat orked harga rm20-25 sahaja! Tinggal 2 hari saja lagi utk uols beli dengan harga2 ni.. rugi gila kalau uols takmai..mai ramai2 bawal duit ramai2 tau tau tau! Hihihi..

#orkedanniversarysale
28.4.2017 - 1.5.2017

T-SHIRT
Sweet Tee RM25
Basic Tee RM20
Tee Labuh RM25
Tee Rani RM20
Tshirt Fancy RM25
Split Long Shirt RM25
Andra Shirt RM25
Fishtail Shirt RM2

Untuk full list sale click sini #fulllistorkedanniversarysale


#orked #sale #anniversary #tigatahun #orkedanniversarysale #murahgila #hargabawah50

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Alhamdulillah dah setel untuk hari kedua sale anniversary.. tinggal lagi dua hari untuk berjuang! Serius leeeetih gila..2 hari bertubi2 kena serang dari bukak 11pagi sampai laaaaa tutup kedai ha.. yang mana tak dan mai harini..jgn risau.. barang belambak lagi aih.. uols tu haa bawak duit bebanyak sikit k..sbb ramai yang niat nak beli sehelai tapi lepas mai orked tngok harga terus terbeli 18item huhuhu.. soo bawak duit banyak2 tau.. btw bangnon pelik lah.. bangnon ada buat #contestorkedanniversary tau... 2 hari dah bangnon tunggu.. tadak sapa pun tag orked.. uolss tanak ka rm50? Ka bangnon yang tanampak gegambar uols ni? Hmmmm 😅

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Ramai yang tak pecaya cardigan ni rm25 ja haa.. depa ingat bangnon salah taip.. dak sebenarnya uols yang silap. Sbb takmau pecaya bangnon dari awai lagi.. yeee deknons.. cardigan ni rm25 sahaja! Jemput mai grab lekaih! Bukan cardigan ja yg sale.. segala mak nenek 90% bebarang dalam orked ada sale tau!! Tak pecaya click #fulllistorkedanniversarysale okehh.... Lagi 30minit kami nak katop dah nah.. kalau takdan mai harini.. mai esok.. tinggal 2 hari ja lagi anniversary sale ni tau.. ruuuuuuuugi kalau uols ketegaq takmau mai tu huhu..


#orkedanniversarysale
28.4.2017 - 1.5.2017

CARDIGANS
Cardigan H&M RM25
Cardigan Labuh RM30
Cardigan Pendek RM25
Cardigan Boho RM29
Cardigan Corak RM29
Cardigan Bunga RM29
Cardigan Sulam RM45
Cardigan Belang RM20
Cardigan Glitter RM20
Cardigan Fishtail RM25
Cardigan Bulu RM25
Jaket Denim RM25
Jumpsuit RM30

Untuk full list sale click sini #fulllistorkedanniversarysale

#orked #sale #anniversary #tigatahun #orkedanniversarysale #murahgila #hargabawah50

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Sekarang tengah hangaaaaaaaaaaaat dekat orked! Bertubi tubi kena serang! Haha.. uols dekat rumah tak mai mai lagi tu tak berasa hangat jugak keww? Kalau hangat mai la orked.. ada ekon.. ada bebarang murah.. ada pants murah macam ni haa.. dulu harga rm55 skrg tinggal rm38 sahaja! Jimat banyak wey kalau shoping time2 sale mcm skrg nii haa hihiks.. bukan lily pants ja yg sale tau.. belambak lagi pants & palazo yg sale..baca list bawah k.. eh eh eh eh nak pesan uols ada 2 hari ja lagi tau nak dapat harga2 gila ni.. lepas ni takda lagi dah haa harga gila cemnii hihiks


#orkedanniversarysale
28.4.2017 - 1.5.2017

PANTS & PALAZO
Palazo Bubble RM39
Palazo Mina RM39
Palazo Plain RM39
Palazo Poket RM35
Palazo Bunga RM30
Palazo Molly RM39
Palazo Chiffon RM37
Palazo Orked RM49
Tie Palazo RM39
Wide Palazo RM33
Nona Pants RM33
Hipster Pants RM39
Yuna Pants RM45
Vintage Pants RM37
Lily Pants RM38
Keisha Pants RM45
Basic Pants RM30
Harlem Pants RM30
Pleat Pants RM30
Rope Pants RM38
Floral Pants RM30
Crossover Jogger RM38


#orked #sale #anniversary #tigatahun #orkedanniversarysale #murahgila #hargabawah50

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Tudiaaa.. rupanya orang penang petang2 depa lagi ramai mai.. takpa2 la ni baru pukoi 6.30... kedai tutup 10mlm.. dan lagi aihh nak pilih nak kelaih bebarang osem2!!! Hihi.. yang tak mai lagi tu mohon mai awai sikit nahhh.. mai lewat bangnon takut uols tak puas nak pilih haa.. weols baaaaru restock lagi bebelaus!! Harap cukup lahh sampai hari senin nanti huhuhu... eh eh eh utk list sale uolss click #fulllistorkedanniversarysale okehhh... scroll sampai bawah nanti jumpa gambar list penuh untuk sale anniversary ni.. jemput mai bagi ramai ramai raaaaamai lagi tau! Hiks

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Uols dah tengok harga blouse set sekali dengan pants ni? Dulu harga 100 tau!... sekarang time anniversary tinggal RM70 sahaja! 1set tau! Bukan blouse saja.. sekali dengan pants rm70.. takkan lah harga tak gila lagii deknonss? Hihi.. utk harga2 blouse set & dress yg memurah, uols boleh refer bawah dan jgn lupa click #fulllistorkedanniversarysale okehh.. hihiks


#orkedanniversarysale
28.4.2017 - 1.5.2017


ORKED DRESS/SET
Set Aisha RM70
Set Demy RM80
Carla Dress RM45
Neesa Dress RM45
Dress Bead RM20
Jubah Adha RM20


Untuk full list sale click sini #fulllistorkedanniversarysale


#orked #sale #anniversary #tigatahun #orkedanniversarysale #murahgila #hargabawah50

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Uols dah Tengok harga2 tetudung & shawl sempena sale anniversary? Bawai saudia tingai rm6 ja deknons oi.. mana nak dapat khen? Helwa tinggal rm9.. lain2 belambk lagi lah sale.. baca list bawah dan terusss mai shoping kat orked nah.. weols bukak dari 11pg saaaaampai 10mlm k.. hihiks •

#orkedanniversarysale
28.4.2017 - 1.5.2017

BAWAL & SHAWL
Bawal Corak RM3
Bawal Chiffon 2pcs RM25
Bawal Legend 2pcs RM10
Bawal Satin 2pcs RM15
Bawal Helwa RM9
Bawal Saudia RM6
Bawal Pucci RM8
Bawal Pucci Ori RM12
Bawal Crepe 2pcs RM7
Shawl Bubble Plain RM8
Shawl Arab 2pcs RM15
Shawl Bubble Corak RM5
Shawl Chiffon Corak 2pcs RM15
Shawl Pucci RM5
Shawl Glitter RM5
Shawl keknis RM8
Instant Bubble Corak/Plain RM5
ALL Instant AidaNaim RM29

Untuk full list sale click sini #fulllistorkedanniversarysale

#orked #sale #anniversary #tigatahun #orkedanniversarysale #murahgila #hargabawah50

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Lupa nak review bahawasanya purse2 sesemuanya dekat orked pun ada RM7 OFF! Tauuu! Purse paling murah rm19 after less tinggal rm12 jaaaaa deknon2 oiii.. sebab tu dok habaq 3 4 hari dah kat hempa.. ruuuuugi gila kalau tak mai shoping2 dkt orked time2 sale harga gila ni.. bawak duit 50 macam2 boleh dapat tau! Eh eh eh bukan purse ja nah.. click #fulllistorkedanniversarysale utk semua list sale okeh.. harini hari kedua.. hari isnin lastday okehh.. jemput mai ramai2 tau tau tau! Hiks


#orkedanniversarysale
28.4.2017 - 1.5.2017

BAGS & PURSES
ALL Bags & Purses LESS RM7
Sling Bag Cathkidson RM17

Untuk full list sale click sini #fulllistorkedanniversarysale

#orked #sale #anniversary #tigatahun #orkedanniversarysale #murahgila #hargabawah50

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Nahh liveupdate, hari kedua anniversary sale!! Masih lagi diserang bertubi tubiii!! Hihi yang lelain tak mai lagi tu better mai lekaih2 deknonss..mai hari kedua ni insyaallah belambak lagi lah pilihan..hihi.. untuk yg taktau lagi kita tgh on sale harga gegila boleh click #fulllistorkedanniversarysale tau! Scroll bawahhh sekali bangnon ada bagi semua harga.. tapi kalau takmau tngok harga .. nak mai terus orked lun bolehh.. bangnon dah letak harga2 sale utk rujukan uolss.. mudah la uols nak shoping2 hihikss.. jemput mai nahh.. #fulllistorkedanniversarysale

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Habis restock lagi..habis restock lagi!! Boleh tahan haa penangan sale anniversary ni.. ye lahh harga tetudung murah haa..bawal crepe 2 helai rm7 sahaja nahh.. keknis sehelai rm8! Bukan tudung ja.. lain2 barang pun semua murah.. tak pecaya uols boleh usha #fulllistorkedanniversarysale .. lepas habis belek semua harga uols mai orked k! Bukak sampai 10mlm tau!

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Nahh bangnon lanjew sikit uols slot glasses accessories & bagpack... satgi uols ingat barang dah luak barang dah habis.. ada belambak lagi aih.. baru masuk hari kedua sale takkan lah barang dah hambar khennn? seeeeeeeemua ada sale.. backpack less rm7! Glasses less rm7 jugak .. accessories less rm5! Haaa apa lagi uols mau? Mai la orked! Jgn lambat2 .. nanti habis org grabbb! Hiks.. untuk full list sale anniversary click sini #fulllistorkedanniversarysale

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Ni bangnon nak habaq segala mak nenek bag ada less rm7 nahhh dekat dedua orked.. mcm bag ni harga asal RM25 sekarang anniversary sale tinggal rm18 sahaja! Omg omg omg muuuurah gila khenn? Bukan bag ja. Purse2 sekali haa ada less rm7 dari harga asal!!! Tinggal 3 hari ja lagi utk uols grab bebarang awesome murah dekat orked sempena anniversary sale haa..jgn mai lambat2 k.. banon takut uols tak sempat grab je kalau mai lambat2 hihi.


#orkedanniversarysale
28.4.2017 - 1.5.2017

BAGS/PURSES
ALL Bags & Purses LESS RM7
Sling Bag Cathkidson RM17

Untuk full list sale click sini #fulllistorkedanniversarysale

#orked #sale #anniversary #tigatahun #orkedanniversarysale #murahgila #hargabawah50

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Assalamualaikum uols.. hihi.. banon sambung lanjeww uols gegambar bebaju sale harga gila k! Blouse noni rm35 je haaa deknons.. blouse ni bukan banon nak tipu.. kalau tak sale pun laaaaaaju gila org terkam.. apatah lagi bila time sale tinggal rm35 ni haa.. sorang amek sampai berhelai2 ... masih lagi ada stock dekat orked perda.. so sapa bekenan mohon mai grab lekaih2 naa.. kita bukak pukul 11okeh.. belambak lagi blouse2 harga gegila.. baca list bawah tau tau tau! •

#orkedanniversarysale
28.4.2017 - 1.5.2017

BLOUSE
Songket Tunic RM35
Tribal Top RM25
Tribal Long Top RM35
Elly Top RM45
Boho Top RM30
Elia Top RM35
Najua Top RM39
Aisha Top RM35
Mellisa Top RM35
Izara Top RM35
Plain Top RM38
Satin Reben Top RM35
Lidya Top RM39
Kurt Top RM35
Syma Top RM35
Kareena Top RM25
Vivy Top RM35
Elena Top RM35
Sazzy Top RM35
Layered Top RM25
Layered Top Cotton RM33
Kimono Top RM39
Nona Top 35
Kemeja Plain RM30
Peplum Saloma RM35
Peplum Zahra RM35
Peplum Afifa RM38
Peplum Mina RM35
Peplum Fishtail RM39
Blouse Corak RM35
Blouse Nurin RM30
Blouse Yanti RM35
Blouse Sally RM20
Blouse Anzalna RM35
Blouse Muni RM29
Blouse Yaya RM29
Blouse Kaka RM29
Blouse Noni RM35
Blouse Milia RM45
Blouse Chiffon RM45
Blouse Syuha RM45
Blouse Fairy RM45
Blouse Suraya RM30
Blouse Laura RM39
Blouse Elyana RM45
Blouse Ameena RM45
Blouse Ameera RM45
Blouse Kalsom Bead RM30
Blouse Fiona RM37
Blouse Della RM39
Blouse Damia RM45
Blouse Trisha RM35
Blouse Reena RM35
Blouse Diana RM35
Blouse Dahlia RM39
Blouse Zara RM39
Blouse Hipster RM39
Blouse Dian RM35
Blouse Fazz RM35
Blouse Yuna RM39
Blouse Sabrina RM35
Blouse Rossa RM35
Blouse Warda RM35
Blouse Aqeela RM30
Blouse Hanie RM35
Blouse Syifa RM35
Blouse Mermaid RM39
Blouse Nana RM35
Blouse Luna RM30
Blouse Nisha RM30
Blouse Citra RM20
Blouse Cathy RM20
Blouse Emma RM35
Batwing RM33

Untuk full list sale click sini #fulllistorkedanniversarysale

#orked #sale #anniversary #tigatahun #orkedanniversarysale #murahgila #hargabawah50

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Dedulu harga2 untuk tee labuh sesemua ni lebih kurang RM39 mcm tu lah.. sekarang tinggal RM25 sahaja deknonsss.. btw tshirt2 ni ada dekat orked UITM ja nah.. sapa suka tshirt2 ni jemput mai grab dekat orked depan uitm tau! Jgn silap mai orked perda cari tshirt ni mmg takkan jumpa lahh sampai bebila huhu... jemput mai grab uolss.. esok orked bukak mcm biasa 11pagi smpai 10mlm tau tau tau.. ruuuugi sapa takmai.hiks

#orkedanniversarysale
28.4.2017 - 1.5.2017

T-SHIRT
Sweet Tee RM25
Basic Tee RM20
Tee Labuh RM25
Tee Rani RM20
Tshirt Fancy RM25
Split Long Shirt RM25
Andra Shirt RM25
Fishtail Shirt RM2

Untuk full list sale click sini #fulllistorkedanniversarysale


#orked #sale #anniversary #tigatahun #orkedanniversarysale #murahgila #hargabawah50

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Kiesha pants ni dulu asai harga RM60 tau! Haaa harga sale less rm15 tau! Sekarang tinggal rm45 sahaja okehh.. tinggal 3 hari ja lagi utk uols grabbb dengan harga2 tak masuk akai nih.. bukan kiesha pants ja haa.. belambak lagi pants & palazo yg sale harga gegila.. try usha2 harga bawah ni k! Pastu esok mai awai tau.. hihiks

#orkedanniversarysale
28.4.2017 - 1.5.2017

PANTS & PALAZO
Palazo Bubble RM39
Palazo Mina RM39
Palazo Plain RM39
Palazo Poket RM35
Palazo Bunga RM30
Palazo Molly RM39
Palazo Chiffon RM37
Palazo Orked RM49
Tie Palazo RM39
Wide Palazo RM33
Nona Pants RM33
Hipster Pants RM39
Yuna Pants RM45
Vintage Pants RM37
Lily Pants RM38
Keisha Pants RM45
Basic Pants RM30
Harlem Pants RM30
Pleat Pants RM30
Rope Pants RM38
Floral Pants RM30
Crossover Jogger RM38

Kalau nak full list bebarang sale klik sini #fulllistorkedanniversarysale

#orked #sale #anniversary #tigatahun #orkedanniversarysale #murahgila #hargabawah50

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Amboiii ramainyaaa serbu orked harini.. alhmdulillah.. alhamdulillah..alhamdulillah.. sampai kita nak katop kedai pun ramai lagi tau.. orked macam biasa dari duluuuuu lagi sampai la ni tutup pukul 10 nah.. sooo yg mana takdan mai harini.. jemput mai esok tau! Belambak aih barang2..insyaallah cukup la sampai hari senin nanti tapi tapi tapi kalau uols boleh mai awai lagi bagus tau.. sbb banyak pilihan kaler2 yg uols suka.. so esok 11pg uols mai okeh..mai ramai2 bagi lagi ramai dari harini huhuhu.. yg mana taktau lagi kami tgh buat sale? Haaa tekan hashtag ni #fulllistorkedanniversarysale okeh

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Semalam bangnon spam harga2 ja kan..ni malam ni bangnon tambah lagi bagi uolsss geram tak senang duduk kat rumah dengan gegambar lelawa pulak nahh.. ni haa bawal lagend! 1pcs rm7! Kalau uols beli 2pcs RM10 sahaja! Oooooohoi murah gila wey! Tambah rm3 utk helaian ke dua.. mana nak dapat tempat lain khenn? Yang dah mai dah tapi nak mai repeat lagi sekali pun boleh aihh.. apatah lagi yg takmai lagi tuu.. takkan geram kat rumah jewww uolss.. shawl bawal belambak lagi sale tau.. baca list bawah k.. •

#orkedanniversarysale
28.4.2017 - 1.5.2017

BAWAL & SHAWL
Bawal Corak RM3
Bawal Chiffon 2pcs RM25
Bawal Legend 2pcs RM10
Bawal Satin 2pcs RM15
Bawal Helwa RM9
Bawal Saudia RM6
Bawal Pucci RM8
Bawal Pucci Ori RM12
Bawal Crepe 2pcs RM7
Shawl Bubble Plain RM8
Shawl Arab 2pcs RM15
Shawl Bubble Corak RM5
Shawl Chiffon Corak 2pcs RM15
Shawl Pucci RM5
Shawl Glitter RM5
Shawl keknis RM8
Instant Bubble Corak/Plain RM5
ALL Instant AidaNaim RM29

Untuk full list sale click sini #fulllistorkedanniversarysale

#orked #sale #anniversary #tigatahun #orkedanniversarysale #murahgila #hargabawah50

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Sebab apa orked ramai harini? Sebab harini harga bebelaus yg cantik gila macam blouse elena ni harga after discount tinggal RM35 sahaja!!! Haaa apa lagi alasan uols takmau mai grab bebelaus dekat orked? Jemput mai tau.. bawak duit banyak sikit haa..takut2 niat dekat rumah nak beli satu.. sampai orked terbeli 18helai hihihi...bukan satu ni ja tau yg ada sale! Belambak lagi bebelaus yg ada sale.. baca list bawah okehh.. weols bukak dari 11pg sampai 10mlm! •

#orkedanniversarysale
28.4.2017 - 1.5.2017

BLOUSE
Songket Tunic RM35
Tribal Top RM25
Tribal Long Top RM35
Elly Top RM45
Boho Top RM30
Elia Top RM35
Najua Top RM39
Aisha Top RM35
Mellisa Top RM35
Izara Top RM35
Plain Top RM38
Satin Reben Top RM35
Lidya Top RM39
Kurt Top RM35
Syma Top RM35
Kareena Top RM25
Vivy Top RM35
Elena Top RM35
Sazzy Top RM35
Layered Top RM25
Layered Top Cotton RM33
Kimono Top RM39
Nona Top 35
Kemeja Plain RM30
Peplum Saloma RM35
Peplum Zahra RM35
Peplum Afifa RM38
Peplum Mina RM35
Peplum Fishtail RM39
Blouse Corak RM35
Blouse Nurin RM30
Blouse Yanti RM35
Blouse Sally RM20
Blouse Anzalna RM35
Blouse Muni RM29
Blouse Yaya RM29
Blouse Kaka RM29
Blouse Noni RM35
Blouse Milia RM45
Blouse Chiffon RM45
Blouse Syuha RM45
Blouse Fairy RM45
Blouse Suraya RM30
Blouse Laura RM39
Blouse Elyana RM45
Blouse Ameena RM45
Blouse Ameera RM45
Blouse Kalsom Bead RM30
Blouse Fiona RM37
Blouse Della RM39
Blouse Damia RM45
Blouse Trisha RM35
Blouse Reena RM35
Blouse Diana RM35
Blouse Dahlia RM39
Blouse Zara RM39
Blouse Hipster RM39
Blouse Dian RM35
Blouse Fazz RM35
Blouse Yuna RM39
Blouse Sabrina RM35
Blouse Rossa RM35
Blouse Warda RM35
Blouse Aqeela RM30
Blouse Hanie RM35
Blouse Syifa RM35
Blouse Mermaid RM39
Blouse Nana RM35
Blouse Luna RM30
Blouse Nisha RM30
Blouse Citra RM20
Blouse Cathy RM20
Blouse Emma RM35
Batwing RM33

Untuk full list sale click sini #fulllistorkedanniversarysale

#orked #sale #anniversary #tigatahun #orkedanniversarysale #murahgila #hargabawah50

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Selamat petang uolsss.. masih lagi ramaiiiii! Macam esok nak raya dah haaa...Amboii tadi reda sat! Elok2 habeh time kerja kena serbu lagi orkeddd! Alhamdulillah syukur.. yang lelain tu takkan tengok like geram jeeee kat rumah? Mai la orked ni haa.. belambak lagi aih bebarang! Jgn risau k.. kalau nak tngok list sale uols boleh klik #fulllistorkedanniversarysale ... lepas belek2 harga terus mai tau tau tau.. bawak duit banyak sikit hihihi..

BUTIK PALING AWESOME DI PENANG (@orked.co)

Punya lah nak buat sale sampai segala mak nenek benda haluih2 mcm ni haaa accessories necklace punnn kita buat sale tau! RM5 less dari harga asal uolss! 90% bebarang dalam orked seeeeeemua ada less! Dah la sebelum less dah murah.. apatah lagi harga after less haa..Sangat laaa rugi kalau uols takmai orked & grab seseuatu! Huhu.. kalau tak pecaya murah tak murah uolss click sini #fulllistorkedanniversarysale !! Scroll bawahhh sekali tngok list harga seeeemua barang bawah rm50.. mostly harga 30 lebih ja tau! So apa lagi uols tunggu kat rumah tewww? Jemput mai ramai2 k... orked bukak hari2 macam biasa ja haa dari 11pg saaaaaaaampai 10mlm! Bawak duit bnyak2 tau tau tau! Hiks

#fulllistorkedanniversarysale #murahgila #orkedanniversarysale #hargabawah50 #tigatahun
More...