Ajakshiro (@ajakshiro) [similar]

HotFm / Emcee / Show / Comedy Show / Acting atc. Email : babacamhouse@gmail.com

Ajakshiro (@ajakshiro)

Peluklah seteguh ini bila kau dah besar esok nak... Bukan kecil dugaan nak ditanggung, jauh lagi perjalanan nak ditempuh... Tapi percayalah tu semua sekejap aje.. sedar2 Baba dh ada kamu berdua... Masa berlalu xberasa.. Baba nak Jad jaga adik.. Baba nak Had hormat abang.. Insyaallah berjaya dalam hidup.. Baba syg Jad dgn Had😘😘😘
.
#MyBuddies #MyFriends #MyKiddos

Ajakshiro (@ajakshiro)

Buat apa hujung minggu ni? Haaa...kalau ade kat area Kluang singgah2 la dekat Pekan Rabu gi usha Pameran Haiwan Eksotik.. Dari 10 pagi sampai 11 malam diorang ada kt sana..Siapa jumpa Ayah saya Kim Salam😁...
.
#haiwanexotic #reptiles #petslover

Ajakshiro (@ajakshiro)

Niat asal nak ge jogging,
last-last sampai ke Genting Highland..Dah pukul 10am baru dapat upload sebab layan lap jap..🏎️.. #mercedesbenz #A45 #AMG #layanlap #GentingHighland #videolaptakbolehupload😜#buathappybudakbudak #morningperson

Ajakshiro (@ajakshiro)

Haaa...meh nak kabor ni...Kenapa Ajak asyik makan Conetto je ni? Sebab kalau korang kumpul Minimum 300 penutup Cornetto korang boleh tebus sepasang tiket Ed Sheeran Live in Kuala Lumpur atau barangan eksklusif! .
Layari www.walls.com.my/CornettoEdSheeran untuk maklumat lanjut. Tebus sekarang taw! #CornettoEdSheeran

Ajakshiro (@ajakshiro)

Gendang gendut tali kecapi..
Kenyang perut senang hati..
.
😜😜😜

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ragam ibu ibu😘 Mak kita bergambor..datang siapa entah yg rajin mengedit jadi tergelak aku sorg2...Apepon angah syg ibu..eceyyyyy😘😝
.
#MyJannah #IbuRos #JamilYangSalah

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ni lah nyawa-nyawa baba yang baba sayang.Sebab tu baba pastikan yang terbaik untuk diorang.Antaranya ni lah..makanan kesihatan Luban daripada @igniushq .. Cubalah..Nak tau lebih,follow ig @igniushq k..
.
@igniushq .
@igniushq .
@igniushq .
@afifahamin @jadthaqiffc @hadthaqiffc @nadasoffea_fc

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ajak balik on air tadi nampak budak ni kat luar. Dia kata nak tolong baba die basuh kete. Suwiit ke tak anak baba ni? Dah alang-alang nak tolong,meh kita mandi terus dgn Lifebuoy,biar baba sental daki kau.. hahaha πŸ˜‰ .
#lifebuoy #myboy

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ibu: Nak buat apa kt Pantai Lido ni sayang?
Baba: Kita datim jap arr sayang..
Ibu: Budak-budak kt umah?πŸ€”
Baba: Takpelah,nenek dia kan ada😎..
Ibu: πŸ˜πŸ’
.
@afifahamin
#datimjap #mywife #mylove #mybam

Ajakshiro (@ajakshiro)

Inalillah..
Semoga semuanya dipermudahkan, Esok lusa kita pula, entah bagaimana, itu rahsia Allah.. Agar mereka semua ditempatkan ditempat yang selayaknya..
.
#anakanaksyurga

Ajakshiro (@ajakshiro)

Hasil mengail minggu niπŸ˜‚ Lu punya ada terselit toq? @taukejambu
.
#bukanrembatcumatersimpanje

Ajakshiro (@ajakshiro)

Alah syomellnya cawan teh dia...Amek yg besar sket meh..Terima Kasih tau sebab korang dah jadikan Hari Teh Tarik Malaysia satu kenyataan! Jadi Lipton nak menghargai segala undian rakyat Malaysia di FB Lipton Malaysia dengan memberikan 1 juta cawan teh tarik percuma! .
#HariTehTarik #LiptonKaw

Ajakshiro (@ajakshiro)

Nah...ramai sangat mintak kt whatsap hotfm kata nak tengok pelakon kpop..nah..Sang Beng Ngong nama dia😝 .
@shuksyj @fizie_hotfm

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ye memang Baba dia hitam..tapi kalau nk tau warna asal kulit Baba dia tula sebiji cam kulit Nada tu..huh..malas kita nak gebang..bg bukti je..😎😎😝
.
#MyBam #MyBaby #MyPrincess #NadaSoffea

Ajakshiro (@ajakshiro)

Selagi Baba xmenang couple tiket live Ed Sheeran dekat KL, Baba xkan stop makan Cornetto ni...Selain tu korang pn boleh menang hoodie, pictogram, topi basebell, skateboard dan wristband eksklusif. Layari www.walls.com.my/CornettoEdSheeran untuk info lanjut. #CornettoEdSheeran #SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Alah syomelnya dia nihhh😘
.
@hadthaqiffc

Ajakshiro (@ajakshiro)

Sape nak ayam roger...Acik hantar depan umah eh😜
More...