Ajakshiro (@ajakshiro) [similar]

HotFm / Emcee / Show / Comedy Show / Acting atc. Email : babacamhouse@gmail.com

Ajakshiro (@ajakshiro)

Rezeki anak-anak. Ada promosi ig-nius untuk anak-anak.Jadi,bolehlah dapatkan dengan harga berpatutan.. Contact dia orang kt no tu eh..πŸ‘πŸ˜„
#Repost @igniushq with @repostapp
・・・
Luban adalah kandungan utama bagi produk I G-Nius . Kenapa luban ? seperti yang sedia maklum luban ni banyak kebaikannya tau . .
Libanah atau luban amat berkesan bagi menambahkan daya ingatan dan mencerdaskan minda kerana ia berfungsi menghilangkan lendir balagham dalam otak. Gumpalan balagham yang banyak menyebabkan lemah daya ingatan, selsema, resdung, lelah, batuk dan sebagainya yang berkaitan dengan sIstem pernafasan. .
senang cerita ni semua point kebaikan luban :
1. Merawat penyakit lupa dan mengelakkan penyakit nyayuk.
2. Menguatkan penglihatan.
3. Membantu melawaskan sistem penghadaman.
4. Menghilangkan masalah kahak.
5. Mengeluarkan angin dalam badan.
6. Melawaskan pembuangan air kecil.
7. Mengelakkan masalah silsil bul ( kencing tak lawas ). 8. Merawat saraf lidah utk membantu meringankan masalah pertuturan dan mudah berkomunikasi.
9.Memberi ketenangan (menghilangkan stress)
10.Dapat meningkatkan tumpuan sepenuhnya terhadap pembelajaran.
11.Menambahkan keyakinan diri
12.Amat sesuai untuk anak-anak yang lemah daya ingatan
.
Mari dapatkan produk I Gnius sekarang ! , banyak kebaikannya dalam satu harga ;)

Ajakshiro (@ajakshiro)

Selesai sudah di TBS..Ramai orang macam-macam ragam..Sian tengok yang bawa anak kecik..Sampai tidur2 dia..Sabar eh,nanti bas datang.😊 #sayaajakdansayatidaksombong @shuksyj

Ajakshiro (@ajakshiro)

Baba kat TBS..Canggih oi,macam airport..Tahniah TBS..Macam giniπŸ‘..πŸ‘πŸ‘πŸ‘. #sayaajakdansayatidaksombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Alhamdullilah...5Ha..Semoga segalanya berjalan lancar..Terima kasih kerana sentiasa menyokong kami. #sayaajakdansayatidaksombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Tonight.. Semoga dipermudah..
.
#MLM #Shiro #LanunLawak

Ajakshiro (@ajakshiro)

Assalamualaikum semua..
Hari nie hari khamis..5 hari lagi baba n abg Shahrol akan ke UTM Skudai untuk jumpa korang kat sana.So Cuti Hari Buruh nie kita lepak kat sana k.
Dekat *Dataran UTM* pada 25 April hingga 2 Mei 2017 untuk memeriahkan lagi *Festival Konvokesyen UTM kali ke- 58* .
Memacam aktiviti menarik ada. Nantikan Shiro pada 1 May pukul 9 malam.

Jumpa kat di sana πŸ˜‰
#fesko58
#feskoforall
#sayaajakdansayatidaksombong
@shahrol_shiro

Ajakshiro (@ajakshiro)

Tq Kak @owtothezie dengan husband @newba aka Ogy Petir sebab lepak dgn family Hot Fm pagi ni.. Siapa pernah naik uber dengan dia?😜 .
#GengPagiHot #HotFm #Viral

Ajakshiro (@ajakshiro)

Kenapa Jantan2 kat luar sana hancurkan hati dia? Jangan bagi harapan pada gegurl pastu tinggal? Memedihkan faham x? Jantan x Guna.. Sampai hati mainkan perasaan gegurl secantik ni. Xpe gegurl, abg janji abg akan jaga gegurl..namo frust2 lagi ehπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
@shuksyj .
#Karok #Frust #JantanTakGuna

Ajakshiro (@ajakshiro)

www.hotfm.com.my
.
undi pleasssssπŸ˜†β˜οΈ
.
#LawakVaganza #Rock

Ajakshiro (@ajakshiro)

Alhamdullilah...baba tercalon top 5 kategori Artis Lawak Meletop.
Dulu baba Navy buat lawak untuk kawan-kawan,sekarang baba buat lawak untuk korang...Baba ni suka mengusik-usik jerk,tak sangka korang suka lawak pak lawak yang biasa-biasa niπŸ˜…..Apapun kerana korang semua,baba tercalon antara kawan-kawan baba yang hebat tu.Terima kasih sebab layan lawak kampung baba.Menang kalah adat pertandingan.Kalau menang alhamdullilah,rezeki anak-anak.Kalau xde rezeki xpe,baba tetap akan sentiasa menjadi Pak Lawak untuk kita gelak sama-sama kπŸ˜„βœŒοΈ.. #sayaajakdansayatidaksombong #shironattorsfc
#Repost @meletop with @repostapp
・・・
Tinggal 2 jam lagi! Cepat undi calon pilihan korang SEKARANG! Nak undi banyak banyak? UNDI LA MELALUI SMS! πŸŽ‰ #AME2017

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ok adik2... Kita ada rancangan baru... Dengan host cilik Jad.. @jadthaqiffc
#JadShow #HeGotSomethingToShow #KidsWorldWithJad

Ajakshiro (@ajakshiro)

Aku xtau kenapa aku touching dapat mesej kau.. Maaf semua fans.. Kami pn kecewa persembahan kedua tadi.. Insyaallah kami perbaiki minggu depan.. Ingat tak apa ko cakap dulu? "Jom Jak! Xde Kau Xde Aku" 😝 .
@shahrol_shiro @shironattorsfc_official @shiro_troopers @ajaklovers_official .
#Buddies #Friendship #Shiro

Ajakshiro (@ajakshiro)

Kalau tengok muka kita orang ni,apa yang seram tok tema seram ni?Macam seram ke tidak muka ni hahahahaπŸ˜‚ #sayaajakdansayatidaksombong @shahrol_shiro @shironattorsfc_official @shiro_troopers

Ajakshiro (@ajakshiro)

Viral tu apa yer anak-anak..Adik beradik dengan Velvet 🍰ke?Atuk Ajak dah selesai persembahan satu..Tunggu eh persembahan keduaan Atuk yer...πŸ‘΄πŸ»πŸ‘΄πŸ½... Kelako lah korang nie...nak meleleh air mata atukπŸ˜‚... #sayaajakdansayatidaksombong @shahrol_shiro @shironattorsfc_official @shiro_troopers
More...