Ajakshiro (@ajakshiro) [similar]

HotFm / Emcee / Show / Comedy Show / Acting atc. Email : babacamhouse@gmail.com

Ajakshiro (@ajakshiro)

Happy Birthday anak-anak baba..Semoga kamu semua menjadi anak yang soleh dan solehah.Baba sayang semua buah hati baba ni 😘.
Jad Thaqif 25hb Mac 2010
Had Thaqif 25hb Mac 2013
Nada Soffea 25hb Mac 2015
Tapi ni bukan anak,nie mak anak.😅 #birthdayjadhadnada #sayaajakdansayatidaksombong #throwbackyesterdaynight
@afifahamin @jadthaqiffc @hadthaqiffc @nadasoffeafc

Ajakshiro (@ajakshiro)

Happy Birthday anak-anak baba..Semoga kamu semua menjadi anak yang soleh dan solehah.Baba sayang semua buah hati baba ni 😘.
Jad Thaqif 25hb Mac 2010
Had Thaqif 25hb Mac 2013
Nada Soffea 25hb Mac 2015

#birthdayjadhadnada #sayaajakdansayatidaksombong #throwbackyesterdaynight
@afifahamin @jadthaqiffc @hadthaqiffc @nadasoffeafc

Ajakshiro (@ajakshiro)

Happy Birthday anak-anak baba..Semoga kamu semua menjadi anak yang soleh dan solehah.Baba sayang semua buah hati baba ni 😘.
Jad Thaqif 25hb Mac 2010
Had Thaqif 25hb Mac 2013
Nada Soffea 25hb Mac 2015

#birthdayjadhadnada #sayaajakdansayatidaksombong #throwbackyesterdaynight
@afifahamin @jadthaqiffc @hadthaqiffc @nadasoffeafc

Ajakshiro (@ajakshiro)

Happy Birthday anak-anak baba..Semoga kamu semua menjadi anak yang soleh dan solehah.Baba sayang semua buah hati baba ni 😘.
Jad Thaqif 25hb Mac 2010
Had Thaqif 25hb Mac 2013
Nada Soffea 25hb Mac 2015

#birthdayjadhadnada #sayaajakdansayatidaksombong #throwbackyesterdaynight
@afifahamin @jadthaqiffc @hadthaqiffc @nadasoffeafc

Ajakshiro (@ajakshiro)

Happy Birthday anak-anak baba..Semoga kamu semua menjadi anak yang soleh dan solehah.Baba sayang semua buah hati baba ni 😘.
Jad Thaqif 25hb Mac 2010
Had Thaqif 25hb Mac 2013
Nada Soffea 25hb Mac 2015

#birthdayjadhadnada #sayaajakdansayatidaksombong #throwbackyesterdaynight
@afifahamin @jadthaqiffc @hadthaqiffc @nadasoffeafc

Ajakshiro (@ajakshiro)

Happy Birthday anak-anak baba..Semoga kamu semua menjadi anak yang soleh dan solehah.Baba sayang semua buah hati baba ni 😘.
Jad Thaqif 25hb Mac 2010
Had Thaqif 25hb Mac 2013
Nada Soffea 25hb Mac 2015

#birthdayjadhadnada #sayaajakdansayatidaksombong #throwbackyesterdaynight
@afifahamin @jadthaqiffc @hadthaqiffc @nadasoffeafc

Ajakshiro (@ajakshiro)

Happy Birthday anak-anak baba..Semoga kamu semua menjadi anak yang soleh dan solehah.Baba sayang semua buah hati baba ni 😘.
Jad Thaqif 25hb Mac 2010
Had Thaqif 25hb Mac 2013
Nada Soffea 25hb Mac 2015

#birthdayjadhadnada #sayaajakdansayatidaksombong #throwbackyesterdaynight
@afifahamin @jadthaqiffc @hadthaqiffc @nadasoffeafc

Ajakshiro (@ajakshiro)

Happy Birthday anak-anak baba..Semoga kamu semua menjadi anak yang soleh dan solehah.Baba sayang semua buah hati baba ni 😘.
Jad Thaqif 25hb Mac 2010
Had Thaqif 25hb Mac 2013
Nada Soffea 25hb Mac 2015

#birthdayjadhadnada #sayaajakdansayatidaksombong #throwbackyesterdaynight
@afifahamin @jadthaqiffc @hadthaqiffc @nadasoffeafc

Ajakshiro (@ajakshiro)

Bestnya🎉🎉🎉Sorry xdapat join korang sebab birthday Jad Had ngan Nada.. Haappy dpt tengok wajah2 peneman korang dekat @hotfm976 ni.. God job buddies🎉🎉🎉
.
@fizie_hotfm @shuksyj @zetty_hotfm @isseyfazlisham @armadaammar @deen_hotfm @el_hotfm @haziq_hotfm
.
#Fantastik4hotfm #GengPagiHot #HotFm

Ajakshiro (@ajakshiro)

Malam ni siapa yang tau umah saya di Kluang jemputlah datang ye.. Buat kenduri sikit untuk Jad, Had and Nada.. Harini birthday Anak Baba 3 orang sekali... 25 mac semuanya. Ada masa jemput dtg ye🎉🎉🎉
.
#SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ini dua budak nakal ada hati nak jadi ikon perpaduan katanya, Tq la Lim Tat, ada senang beli barang lagi arr.. anyway tq semua yang bagi standing ovation tadi..👍
.
@shahrol_shiro @shironattorsfc_official @ajaklovers_official @shirotroopers

Ajakshiro (@ajakshiro)

Jangan lupa saksi Shiro malam nie. Doakan kami buat yang terbaik untuk minggu nie yer... #sayaajakdansayatidaksombong @shahrol_shiro

Ajakshiro (@ajakshiro)

Tq bagi miniburger yang chomelll di petang hari yang lapar nie..Semoga murah rezeki hadik2 nie....Susah-susah jerk..terima kasih @miniburgergundel .. #sayaajakdansayatidaksombong #miniburger

Ajakshiro (@ajakshiro)

Siapa pernah tengok filem pastu terikut2? Xpon tgok cerita hantu pastu mintak teman😅😅😅 whatsap 017 3028822
.
@fizie_hotfm @shuksyj

Ajakshiro (@ajakshiro)

Kenapa sexy sangat ni😍😍😍

Ajakshiro (@ajakshiro)

Sepetang dgn peserta2 Lawak Vaganza2 dan Super Karoks🎉🎉🎉
#LawakVaganza #SuperKaroks #HotFm #KoolFm

Ajakshiro (@ajakshiro)

Aku kini bergelar penyanyi😎 kejap xhabis ckp, penyanyi dan tersohor.. @official_aimantino kalau nak bersara dah bole rancang dah ye😂😂😂
.
@eddie_hamid

Ajakshiro (@ajakshiro)

Happy Birthday @shuksyj Semoga kau bahagia disamping orang tersayang🎉🎉🎉
.
@hotfm976 @fizie_hotfm .
#GengPagiHot #HotFm #BirthdayBoy
More...