Ajakshiro (@ajakshiro) [similar]

HotFm / Emcee / Show / Comedy Show / Acting atc. Email : babacamhouse@gmail.com

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ni yang best kalau dtg umah lu toq.. Asam pedas powerrr..cenggini haaaπŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
@taukejambu .
#AsamPedas #IkanMerah #Bismillah

Ajakshiro (@ajakshiro)

Lama xjumpa jurulatih yoga saya😜.. Saja nak ucap selamat pagi followers kamiπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ @saifulapek .
#SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Baju kelawor jugak jadi pilihannya tuh..Terima kasih penonton BBB.. Tahniah @shuk_hotfm πŸ˜‰πŸŽ‰πŸ‘ Nite😴😴😴
.
#sweetdreams

Ajakshiro (@ajakshiro)

Dia bukan biasa2πŸ˜‰ Terima kasih banyaklah ibu @fauziahnawi yang banyak bantu Ajak dalam BBB tadi.. harap dapat jumpa lagi😘😘😘
.
@fauziahnawi .
#BBB #1stWeek #BintangBersamaBintang

Ajakshiro (@ajakshiro)

Backstage now☺️ Dengan Ibu @fauziahnawi kita malam ni ye...Jangan lupa tengok Bintang Bersama Bintang jap lagi eh.. Kul 10 tau..now..πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
@fauziahnawi .
#BBB #IbuFauziah #FirstWeek

Ajakshiro (@ajakshiro)

Bintang Bersama Bintang malam ni jam 10 malam di Tv3.. So cam biase lah ayat clishe korang jangan lupa undi Baba okay😝
.
@shironattorsfc_official @ajaklovers_official .
#BBB #FauziahNawi #ShowTime

Ajakshiro (@ajakshiro)

Done Melodi tengahari ni.. Jangan lupa malam ni kita gelak2 dekat BBB pulak ye...
@jannanick .
#Melodi #Tv3 #JustNow

Ajakshiro (@ajakshiro)

Petang ni beraksiπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Tq @joeprcinternational Kearah hidup yang lebih sihatπŸ˜… katanya☺️☺️☺️
.
@joeprcinternational .
#ACC #Nike #Tiempo

Ajakshiro (@ajakshiro)

Korang kalo pishang hujung minggu ni😝 Cube jenjalan ke #GoGegaria dekat Setia City Mall Setia Alam Car Park B dan korang boleh layan finalist AJL menyanyi dekat main stage tau.. Jom geng...πŸŽ‰πŸŽΌπŸŽ‰
.
@gogegaria @gogegaria @gogegaria .
#GoGegaria #GoGegariaFest #GengPagiHot

Ajakshiro (@ajakshiro)

Aku menyampah ngan diorang nih..tapi kalau xde rindu😝
.
@shuk_hotfm @fizie_hotfm .
#GengPagiHot #HotFm #SalamDariKonti

Ajakshiro (@ajakshiro)

Kau memang buat hal la @jihanmuse πŸ˜‚ Pecah weiiiπŸ‘πŸ‘πŸ‘ . ・・・
Happy SITI NURHALIZA Day!! .
Sempena hari istimewa tokti ni terimalah video kedua lagu #AllahSelamatkanKamu tapi versi terbalik yg ni siti nyanyi utk ocha.
Jadi @ctdk kene tunggu @itsrossa910 nyanyi utk siti pulak k.
Walaupun hanya lagu harijadi tp bangga betul lah dpt jadi #sitinurhaliza di pentas berprestij antarabangsa.
Kakti saya doakan semoga kak iti dipanjangkan umur diberi kesihatan dan zuriat yg baik. Semoga terus succes dunia akhirat. Sayang kak iti 😘
#APM2015
#jihanhosting
#haijudika
#sitizoners
#happybirthdaysitinurhaliza

Ajakshiro (@ajakshiro)

Selamat Hari Lahir untuk @ctdk dari Saya sekeluarga,semoga panjang umur dan bahagia bersama insan tersayang Abg Sem dia tu lerr... Dato K yang sgtlah down to earth orangnya bila bersembangπŸ‘ Akhir sekali semoga mendapat Baby yang comel Insyaallah... Katanya Baby Tok Ti nanti Baby gurlll..Tahniahhh😍😍😍
.
@ctdk .
#CtBirthday #HappyBirthdayTokTi #SurpriseBirthday

Ajakshiro (@ajakshiro)

Nah kita lanje sket video prank Dato @ctdk hari tu😝 Nak tengok video penuh dekat youtube eh.. Have fun guysπŸ˜‰πŸ˜œπŸŽ‰
.
@shuk_hotfm @fizie_hotfm .
#CtDk #HappyBirthday #GengPagiHot

Ajakshiro (@ajakshiro)

Sampai kul 10 ni lagu @ctdk akan dimainkan kat @hotfm976 sempena Hari lahir diaπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ Siapa yang rindu Tok Ti kita jom tune inπŸ˜‰ @shuk_hotfm @fizie_hotfm .
#GengPagiHot

Ajakshiro (@ajakshiro)

Arigato Pop TV untuk malam niπŸ˜‰ Jom balik tido kengkawan😴😴😴
.
#SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Gais korang tengok eh 6 jahanam dalam BBBπŸ˜‹ First week Ahad ni tau.. Aku sertakan gambar 6 Jahanam termasuk Chief Besar punya Jahanam @ag_azmeer πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
@shuk_hotfm @isseyfazlisham @acheykintangkintung @abam_bocik @markadam1079 .
#SayaAjakDanSayaTidakSombong #Shironattors #BBB #Fujifilm #XT20

Ajakshiro (@ajakshiro)

Terima kasih rakan media... Macam kena soal siasat bila dikepong diorang nih😜 .
#MediaTeam #BBB #PC

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ok Baba ada PC jap.. Later Baba update okay😘 Thanks @fairuzramdanbespoke For this jacket..πŸ‘
.
@shironattorsfc_official @ajaklovers_official .
#SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Selamat hari lahir Ibu Ros.. Semoga bahagia disamping anak2 tercinta dan Angah doakan semoga panjang umur dan murah rezeki insyaallah πŸ™
.
#MyMom #Birthday #MyJannah
More...