Ajakshiro (@ajakshiro) [similar]

HotFm / Emcee / Show / Comedy Show / Acting atc. Email : babacamhouse@gmail.com

Ajakshiro (@ajakshiro)

Rasa dah lama xlepak2 sembang santai dengan budak2 bijak ni.. @shuksyj @naim_kriaww .
#kuasatiga #teambuilding #friends

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ajak dah ada account Carousell. senang je nak buat. download apps Carousell kat play store atau apps store lepas tu register.
macam ajak, ajak jual helmet, kasut dengan kasut bola. tak pun korang download je terus kat http://caro.sl/madxcarousell.
banyak benda korang boleh beli kat sana macam baju, barang letrik, nak cari kereta pun ada. pendek kata macam macam lah ada.
korang boleh follow ajak kat @ajakshiro atau click je link carousell.com/ajakshiro kat situ korang boleh tengok terus apa barang yang ajak ada.
ni ajak nak jemput @fizie_hotfm dan @shuksyj untuk download carousell. tak rugi geng! korang cuma perlu snap gambar korang tu, listkan detail dia, lepas tu jual! anda cuma perlu 30 saat je untuk jual barang. nak tau lagi boleh follow acc Instagram carousell
@carousell.my atau Facebook https://www.facebook.com/carousell.my #semuabolehduit #CarousellMY

Ajakshiro (@ajakshiro)

Terima kasihlah bebanyak layankan kerenah family aku harini kat kedai korang ye.. Siap membuta lagi Nenek Ros kat tadi nunggukan cucu2.. Staf pn baik2 sangat๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ @ridzokumura @agassithomas .
#ridzokumurajohorbahru

Ajakshiro (@ajakshiro)

Siapa nak buat tempahan memasak tolong roger awal eh๐Ÿ˜
.
#Baba #MyStyle #WaterHand๐Ÿ˜…

Ajakshiro (@ajakshiro)

Sunday mood... Layan anak2 lepas letih kerja satu kepuasan sebenarnya... Love my family๐Ÿ˜˜@afifahamin @jadthaqiffc @hadthaqiffc @nadasoffea_fc @nadasoffeafc

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ramai sangat yang cakap2 belakang kata saya ni ada mix Pakistan la, Serani la, senang citer a lot of mix la... Plsss eh org luar sana, Saya seorang Jowo๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
#WongJowo #WongAki #sayaajakdansayatidaksombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Kami bukan aje rakan sekolej,tapi kami dah mcm keluarga dan kawan. Jangan berebut ye kawan2..McD Family Breakfast Box ni ada banyak lagi tu, tak cukup Hotcakes, Big Breakfast ada.. mari nikmati sekali.
#McDBreakfast
#BreakfastFamilyBox
#nikmathujungminggu

Ajakshiro (@ajakshiro)

Tq shironattors๐Ÿ˜‰

Ajakshiro (@ajakshiro)

Selamat pagi semua,Anak-anak baba dah pergi sekolah..Tapi sebelum tu dia orang makan Ig-nius Luban dulu supaya membantu tumpuan dia orang dalam pembelajaran.
Banyak khasiatnya..Korang boleh tengok kat ig @igniushq untuk tahu lebih lanjut berkaitan produk nie..Order pun kat situ juga.
โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜„
Terdapat byk khasiat yg terkandung dalam luban yang mana baik untuk semua peringkat umur.
Dapatkan makanan tambahan untuk perkembangan anak-anak anda juga seisi keluarga.
(Rasullullah bersabda: "berikan minuman luban kepada isterimu yg sedang hamil kerana dpt menambahkan kecergasan anakmu.")
PM kami segera!!๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ #ig-niushq
#ig-niushq
#ig-niushq

Teruskan dapat info..nanti baba share lagi k..๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜ @igniushq .
@igniushq .
@igniushq

Ajakshiro (@ajakshiro)

Okay...sempat lagi nak tengok meletop nie..Jom layan... โœŒ๏ธ๐Ÿ˜„#sayaajakdansayatidaksombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Salam semua...baba kat Meletop.. Kalau korang nak tahu kenapa..Jangan lupa tengok Meletop malam nie..
#sayaajakdansayatidaksombong #Repost @meletop with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Kita bawak juga kumpulan Shiro & Zero untuk cerita pasal...... Pasal apa eh? Korang tahu tak? ๐Ÿ˜ Yang penting confirm studio #MeleTOP riuh dengan kehadiran dorg ni. Set temu janji kita pukul 9 malam, hanya di Astro Ria & Ria HD. Jgn lupa tau! #MeleTOP

Ajakshiro (@ajakshiro)

Saksikan video penuh disebalik mic bersama #GengPagiHot special sempena Hari Radio Sedunia.
.
Selamat Hari Radio buat semua peminat & pendengar radio ๐Ÿ’•
.
@shuksyj @fizie_hotfm .
#GengPagiHot #HotFm #SelamatHariRadio

Ajakshiro (@ajakshiro)

Nampak tak siapa yg #GengPagiHot lepak harini. Kita bersama pelakon kacak "Jay Zulkarnain" aka @zul_ariffin, hero filem #JRevolusi. Dengarkan sekarang jom
More...