Ajakshiro (@ajakshiro) [similar]

HotFm / Emcee / Show / Comedy Show / Acting atc. Email : babacamhouse@gmail.com

Ajakshiro (@ajakshiro)

Selesai sudah event Raikan Raya di Kota Seriemas,Nilai.Terima kasih semua yang datang dan yang jayakan event ni. @kotaseriemas

Ajakshiro (@ajakshiro)

Minta maaf la Baba xdapat datang eh dik.. petang ni ade kerja dekat nilai.. katanya nak jumpa Geng Pagi Hot..tapi Uncle @fizie_hotfm je yabg dpt tunaikan..sorry eh.. Selamat hari raya awak sekeluarga...
.
#GengPagiHot #PenyampaiPendengar #SelamatHariRaya

Ajakshiro (@ajakshiro)

・・・
Salam orang kampung! 🎈
.
Being sarcastic atau dengan cara mengutuk kejadian makhluk lain tak dapat nak membuat kita lebih cantik dari mangsa kutukan. Some people might use this kinda way of bringing down org lain dgn cara mengutuk. Dari sudut pandangan mata saya secara personal, sahabat berdua tu lebih buruk, terserlah dari dalaman ke wajah nurani luaran. Hahaha... terima kasih @shahrol_shiro dgn lakonan mantap very the sarcastic dlm pembikinan video ini. Memang down to earth org kampung ni! #respect
.
Nak cantik harus dari dalaman, kalau dalaman dah cantik, akan terserlah di luaran! Pasti lebih mantap dengan mengamalkan CP Aura Royal inspired by Khalizah Bob Azrai! Setakat nak mengharap make up utk kelihatan flawless, oh plz... Tengoklah kulit tuan punya ig, sgt flawless ok! Follow ig ni utk melihat testimoni dari artis2 lain yg mengamalkan nya dan jgn tunggu, cubalah!
@khalizah_bobazrai
@khalizah_bobazrai
@khalizah_bobazrai
.
Boleh jugak follow fb Khalizah Bob Azrai yer!
Kalau nak order terus, jgn malu2 boleh wasap ;
0133555090
0133555090
0133555090
.
Sekotak, 15 sachet RM100.00 saja! Approved KKM! Minuman kolagen tok berupaya melambatkan proses penuaan. Yalah, makin kita meningkat umur, especially start umo 25 tahun, kolagen mula hilang secara drastik. So, minuman tok mampu membekalkan bekalan kolagen dlm badan kita!
.
Kolagen bagus k kulit, rambut, kuku, tulang dll... boleh cuba tok, and nyaman juak! Hahaha. Mun sik ncoba, sik tauk! Try lah! Memang kita akan tua, tapi selagik dapat dilambatkan, anton2 kanlah penuaan ya dolok, macam ngektsai lah! Hahaha
#ngek
#ngektsai
#ngektsaiarmy
@ngektsai .
Ps : Dah molah video ngan Ucop, Zero pun udah. Now Shahrol shiro gik... kaktok sapa gik kah? I just cant stop!

Ajakshiro (@ajakshiro)

Penulisan yang mantap dan mampan oleh @makcikms ... Ini kisah percutian di Lombok baru2 ni.. punya best dengan diorang ni sampai kul 3 pagi duk citer antu lagi..😁😁😁 Tpi ye, objektifnya sampai💪
.
#flyhotkoolrayalombok #maliahsurip #kosmo

Ajakshiro (@ajakshiro)

Salam n morning... Banyak duit nak bagi ni, jom dengarkan Hot fm🔥,jangan lupa call atau whatsap kami eh..
.
#DramaLirikHot #HitFmNyanyiSemula #GengPagiHot #0377108822 #0173028822

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ini bukan chobaann ini betulll betullll...😂😂😂 Korang sangka x kalau bayar 2 ringgit boleh jumpa @aydajebat hehee... Tengok full video dekat youtube #HotTv eh.. .
@redzarosli @hotfm976 @fizie_hotfm @shuksyj @sarancak .
#Show2inggit #dramalirikhot #gengpagihot #hotfm #akakdalamvideonitolongmentionpleasee😝

Ajakshiro (@ajakshiro)

Alah cakap je yang gambar ni memang comel...hurmm😜
.
#SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Terima kasih Berita Harian atas penulisan yang sebagus ini😜 Jangan lupa dapatkan Berita harian hari ni ye...
.
#flyhotkoolrayalombok #GengPagiHot #HotFm

Ajakshiro (@ajakshiro)

Aik... nampak lain la @datoserivida dalam ni..hehe..nak tengok video penuh usha fb hot fm ok😎
.
#GenPagiHot #HotFm #IamMe

Ajakshiro (@ajakshiro)

Kajian mengatakan, seumur hidup kita didunia ni, kita cuma luangkan masa bersama anak2 dan keluarga kurang lebih 7 tahun saja.. jadi selagi ada masa jangan disia siakan.. gembirakan mereka dengan masa yang kamu ada, tidak kira sikit mana pn masa kita. Kerana jika mereka sudah dewasa, mereka juga ada tanggungjawab seperti kita..
.
@jadthaqiffc @hadthaqiffc @nadasoffea_fc .
#MyLife #MyHeart #MyKiddos #SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ingat bercakap dengan kita, rupanya bercakap dalam telefon...termalu kejap😊 tapi xpe..kena pandai cover..baru smoov.. sesmoov Nescafe latte..cubalah, baru smoov..
.
#smoovelatte #smoovgiler

Ajakshiro (@ajakshiro)

Orang laut dapat air..😜 Tapi ada jugak yang salah sangka ingat kita ni duyung..malu ite😄
.
#GiliTrawangan #flyhotkoolrayalombok #SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Comel nyawa2 saya semua nie..rindu..😊 Terima kasih pada semua yang terlibat dengan #flyhotkoolrayalombok selama 3 hari nie.. Rasa happy dengan korang.. bila aku dh jadi director nanti aku buat citer hantu "tingkat 14"dengan "Jodohku basikal" untuk korang eh😜 Jangan lupa esok dengarkan Baba di Hot Fm.. sekarang masa Baba rehat kejap ye😉
.
#imhome #MySoul #MyWife #MyHeart #flyhotkoolrayalombok #sayaajakdansayatidaksombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Jerung Darat!!! Bakal temui anda dipawagam yang berdekatan yang dianggotai oleh 4 hero Malaya iaitu
@ag_azmeer sbg (Perenang laut dalam)
@guibooo sbg (Penyelamat pantai)
@ajakshiro sbg (Peronda jet ski)
@clanpaul74 sbg (Jerung)😝
.
#JerungDarat #Lombok #FilemTerbaru #flyhotkoolrayalombok

Ajakshiro (@ajakshiro)

Suka tengok lelaki yg camni..bertafakur dimana2 walaupun dalam bot😎 .
@syedmussaddad
.
#SemalamPunyaCerita #flyhotkoolrayalombok #YangBenornyaMembuta

Ajakshiro (@ajakshiro)

Permainan catur perlukan aturan langkah yang bijak dan iq yang tinggi, jangan terburu2 dan perlukan masa. Jadi tidak hairan kalau korang tengok orang main catur sampai berejam... Ini gambar yang diambil 5 minit tadi sebelum chek mate, kenapa ntah xsampai pn sejam😁😁😁 anyway tq @anidatahrim for this pic.. loikeee...
.
@ag_azmeer .
#AGnAjak #flyhotkoolrayalombok #SayaAjakDanSayaTidakSombong
More...