Ajakshiro (@ajakshiro) [similar]

HotFm / Emcee / Show / Comedy Show / Acting atc. Email : babacamhouse@gmail.com

Ajakshiro (@ajakshiro)

Petronas Malaysian Cub prix 2017 .
Bandar Penawar
.
Johor
.
@zulfahmi63 .
#Petronas #BandarPenawar #LastRace

Ajakshiro (@ajakshiro)

Jom Cub Prix🛵💨💨💨 Bandar Penawar Johor..Korang boleh tengok juga fb live dekat Fb Hot Fm 👌, jumpa disana kejap lagi eh orang2 Penawar semua🤓🤓🤓
.
#PetronasCubPrix #Petronas #BandarPenawar

Ajakshiro (@ajakshiro)

Thanks Bos @murali_krishnan Nanti nak photoshoot kete bgtau la😅 Korang biasa baca Hypertune x? Ha.. ini org yang bertungkus lumus belakang tabir.. Anyway tq Boss bagi majalah Hypertune td👌
.
@murali_krishnan .
#Merc #MercedesBenz #A45 #AMG #Edition1 #HyperTune

Ajakshiro (@ajakshiro)

Throwback Rempit Sampai Langit haritu guys😊 Nanti Baba ada Movies day out dengan korang kalau korang free, bukan Baba sorg je, kawan2 lain pun ada jugak nanti..So korang tggu Baba update tempat dgn masa serta tarikh sekali ok.. Bermula 23 Nov ni..
.
🛵💨💨💨 RSL 77
.
@suhanmovies @kupu_kupu @taukejambuofficials @realjayiswazir @reenrahim @iamrosyam @usopofficial @shironattorsfc_official .
#RempitSampaiLangit #23Nov #KadokKuning

Ajakshiro (@ajakshiro)

Alhamdulillah rezeki anak2 awak Kak Nik..😊 Anyway tq so much terima kunjungan Ajak dengan krew #MeeSedap kerumah awak tadi.. Rasa macam sedara plak😅Kin Salam semua tadi ye✌️
.
#MeeSedap #DingDongSurprise

Ajakshiro (@ajakshiro)

Salam sabtu, jom layan live Baba😜 ada sesuatu nak buat nih...
.
#MeeSedap #DingDongSurprise

Ajakshiro (@ajakshiro)

Fuh...harini hujan, air cond plak kebetulan je rosak, Tapi kita x gelabah, Nescafe black ice ada.. Xsabarnya nak sejukkk😝😝😝
.
#Nescafeblackice

Ajakshiro (@ajakshiro)

Korang ingat senang ke pakai butang telok belanga sorang2?😅 Salam Jumaat semua..
.
#BajuMelayuPalingSayang #TqAdikYangBagiKainNi #SemogaMurahRezeki #OrangBatuPahatKalauXSilap

Ajakshiro (@ajakshiro)

Haloo... Jom lepak dengan GPH yok.. pagi ni kami lepak dengan @alifsatar guys🤓
.
@shuksyj @fizie_hotfm .
#GengPagiHot #HotFm #SalamDariKonti

Ajakshiro (@ajakshiro)

Thanks syg, selalu bila Baba bangun pagi, ibu dah siapkan dah nestum secawan, 2 biji vitamin, jam tangan, beg duit, pas kerja, kereta Baba pn ibu panaskan enjin.. tapi harini dia penat sgt xdapat siapkan semua.. tapi ibu minta maaf.. xpe syg.. Baba boleh siap sendiri juga..😊 Love u.. @afifahamin .
#MyWife #MyLove #MyBam #MyJannah

Ajakshiro (@ajakshiro)

Jangan lupa malam ni..Sapa mood sedih ke mood nak gelak ke silent mood ke atau apa2 lah,korang tengok Ngaroot.Buat korang gelak tak hingat. #ngaroot

Ajakshiro (@ajakshiro)

Jadilah seperti akar, meski xterlihat dan terbenam jauh kedalam tanah, tapi tetap setia menguatkan dahan.. Tapi sebenarnya aku nak bgtau pasal masa,😅 kebetulan waktu dengan tarikh tu banyak sangat no 6 membuatkan kawan rasa tertarik. Tambah2 kawan suka no 6 ni😊 japgi kul 7, salam ngorib...
.
#SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Sampai je umah disuruh pulak hantar makanan pada jiran si @fizie_hotfm , sekali bekas anak bawak bekal gisekolah tu dia guna.. xpelah syg.. awak comel 💋@afifahamin .
#PengatDurian #Ngopi #MakanPetang

Ajakshiro (@ajakshiro)

Hujan2 pn Abam polis sedia berkhidmat..Polis dan masyarakat berpisah tiada..Hujan dan panas sentiasa bersedia👮🏻
.
#Hujan #Polis #TanahTumpahnyaDarahku

Ajakshiro (@ajakshiro)

Keluar pagi balik petang, Ada kala sampai malam😉 Bukan nak menunjuk kerja tau, saja nak kerja menunjuk.. eh😅😅😅
.
@fizie_hotfm @naim_kriaww .
#EnglishClass #GengPagiHot

Ajakshiro (@ajakshiro)

Pelancaran untuk Instax share SP-3,korang boleh print gbr korang hanya menggunakan phone je, korang nk print gbr dalam insta pn boleh, cuma cari gbr menggunakan hashtag then print la, semudah itu je geng..🤓 .
#fujifilm #SP3 #fujifilminstax

Ajakshiro (@ajakshiro)

Memang best bila layan lagu feveret korang time drive, betul tak? Tapi kalau boleh jangan ikut perangai Hang Omar Timor ni tau 😅 Ini episod pertama Komik Hang Omar Timor dan tunggu episod yang lain pula 😉
#HangOmarTimor
Nota peringatan : jangan lupa slide ke tepi

Ajakshiro (@ajakshiro)

Kau bikin hal eh @iqbal_ali7 😂🤣😅 Sudah,,,pulangkanlah balik baju tadika adik kau tu😅 Korang kalau ada buat challenge rap lagu ni tag video korang eh.. nanti Kawan repost😊
.

#akuyangrapkauyangpanas . Amacam @ajakshiro ada BRAN!!! 🔥🔥🔥🔥 (rembat baju tadika adik, seluar tak jumpa tu bedal kain pelekat) .#parodigedebakgedebuk#suhanmovies #iqbalbuathallagi #justkidding#janganpanas2 @suhanmovies @rempitsampailangit @usopofficial .
#RempitSampaiLangit #KadokKuning #KudinComel
More...