Ajakshiro (@ajakshiro) [similar]

HotFm / Emcee / Show / Comedy Show / Acting atc. Email : babacamhouse@gmail.com

Ajakshiro (@ajakshiro)

Jom jalan-jalan..Kita nak sarapan jauh hari nie..Kalau nampak kita,hon..hon lah yer..✌️😎 @afifahamin @donkrel @naim_kriaww #vespa #bmtvespa #datinglagi #myheart #mylove❤️

Ajakshiro (@ajakshiro)

Terima kasih semua di Aeon tadi, Korang memang happening.. Doakan abg nak balik umah ni ye..🙏
.
#Vespa #MyPassion #MyMachine #PX150 #70th #SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Mlm nie Jad n had tidur awal.. Penat betul shooting..5 jam work dengan baba,nasib baik boleh gelak lagi..😅... #myfamily #mykiddos #myson @jadthaqiffc @hadthaqiffc

Ajakshiro (@ajakshiro)

Jap eh, Abg nak hantar anak sekolah jap😎
.
#Ride #MyBoy #Jad

Ajakshiro (@ajakshiro)

Mintak maaf dak dak raver, adik nak tumpang lalu🙏🙏🙏
.
@shuksyj @fizie_hotfm @official_aimantino @sufiansuhaimi_

Ajakshiro (@ajakshiro)

Good luck untuk Johor.. Welcome Kedah💪🏽 ingat kawan2, sukan menyatukan kita,bukan memisahkan😉 Ucapan Khas dari kami anak2 Johor😜 @sufiansuhaimi_ .
#Sumbangsih #ThisIsLarkin #LuaskanKuasamuJohor

Ajakshiro (@ajakshiro)

Cuba komen, nampak tua ke tak kite ni?😜
.
#SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Dah datang dahhhhh... tune @hotfm976 guysss😎

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ni kompilasi lagu2 yang akan bertanding dipentas akhir #AJL31 yang dinyanyikan semula oleh penyampai2 yang xsedor diri dari @hotfm976 dan @koolfmmy 😂 kalau korang nak tengok video penuh bole usha dekat youtube @hotfm976 .
#HotFm #KoolFm #AJL31

Ajakshiro (@ajakshiro)

Dia dah sampai. Jom dengarkan #GengPagiHot bersama @dayangsayangkamu 😍

Ajakshiro (@ajakshiro)

Ada orang masuk kelas piano la.. Tapi unik pulak tengok tekan chord sambil angguk kepala.. dah kenapa😂 @afifahamin

Ajakshiro (@ajakshiro)

Semalam dengan ibu..Hari nie bawa budak2 pulak..Upah sebab siap buat homeworks..😘
#myfamily #mysoul #mykiddos #myheart @afifahamin @jadthaqiffc @hadthaqiffc

Ajakshiro (@ajakshiro)

Petang petang hari Cik Salmah nak makan pau la.. Tidak mengapa Cik Salmah, Meh Abg Romli bawakan kekedai ya😅
.
#70thanniversary #Vespa #SimpleRide #Simplelife #MyLove

Ajakshiro (@ajakshiro)

Petang2 macam nie kalau perkene KFC sambil layan movie best ooo..Weekendlah katakan👍😄..
Selalu makan KFC Kita cicah dengan sos cili, xcili kita cicah sos tomato, tapi kali ni cheese mushroom sos la dijamunya... Macam pelik, benda pelik kan orang suka cuba? Jadi kita cubalah.. Korang mesti rasa pelik an? Meh nak cakap satu... Cubalahhh Cheezy Mushroom Crunch 😋🎉🎉🎉

Ajakshiro (@ajakshiro)

Alhamdulillah... My second Baby dah kuorrr😘 Thanks Ibu... @afifahamin Ptg ni ronda2 eh.. anyway tq @kayazmyth kerana kau rebutkan Baby ni utk aku.. Korang kalau nak main Vespa follow dia kat insta eh.. Service tip top giler.. PX 150 Classic 70th Aniversary ada 36 biji dalam Malaysia.. Alhamdulillah saya ada satu.. Dan aku org terakhir..hehehe Happynya hadiah harijadi tahun ni.. Thanks @vespa_my .
#Px150 #70thanniversary #Vespa #SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Melayan lagu Tok Ti jap dengan si gila ni😂 @fizie_hotfm .
#FiziAjak #CarPool #TokTi

Ajakshiro (@ajakshiro)

Selamat Pagi !! Jom sarapan dgn #GengPagiHot bermula jam 7 PAGI! Ada peluang menang WANG TUNAI. Jumpa anda disana!

Ajakshiro (@ajakshiro)

Bila Ajai dengan Ajak buat assignment, nampak acah2 student x?😅😅😅
.
@empayarbyajai .
#WakeTheBaby #SayaAjakDanSayaTidakSombong
More...