Ajakshiro (@ajakshiro) [similar]

HotFm / Emcee / Show / Comedy Show / Acting atc. Email : babacamhouse@gmail.com

Ajakshiro (@ajakshiro)

Macam macamlah alasan keluor dari mulut kalau xbangun sahur..Kepala peninglah,nak tido lebihlah...Saksikan video parodi tentang bagaimana GPH menghadapi cabaran harian di bulan puasa & raya. Nak tahu lebih lanjut mengenai bagaimana nak menghadapinya, layari
.
 https://www.panadol.com.my/en/live-well.html

Ajakshiro (@ajakshiro)

Bila anak bujang nak belajar puasa penuh. Tapi adik dia pulak saja suka menduga.. Hujung2 Baba juga kena selesaikan budak berdua ni.. Ini sikit sedutan la Baba nak tunjuk tentang teletah anak2 Baba Si Jad dengan Si Had ni bila diorang berpuasa..mungkin sama je pengalaman dengan anak korang.. Kalo free2 ni singgah2 la dekat Facebook Hot fm atau korang bole je pergi tengok dekat youtube HotTv 😉
.
#KisahBabaDgnAnak2 #Jad #Had #BelajarBerpuasa #donutkekaripap #strongertogether #facebookHotfm #YoutubeHotTv

Ajakshiro (@ajakshiro)

Hot Sungguh Bulan Puasa,
Tapi Jiwaku Tetap Kool,
Jgn Marah, Jgn Terasa,
Nanti Berat Hatiku Memikul
.

Pecah Pinggan, Pecah Gelas,
Habis Melayang Duit Duitku
Dari Hatiku Dengan Penuh Ikhlas,
Selamat Hari Raya Kawan Kawanku

Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua pendengar2 kami dan sahabat handai sekalian..
.
#SayangRaya #SyukurSelalu #Hotfm

Ajakshiro (@ajakshiro)

Alhamdulilah, puasa 30 hari ni buat baba kekal bertenanga dan sihat.Rupanya Sahur sederhana pun okay, kalau kene pada menunya. Baba rasa baba akan amalkan setiap pagi macam nie selepas raya nanti sebelum pergi kerja supaya pagi baba bertenaga.
Lagi bapa hari jerk lagi dah Raya. Jadi,cergas tau dah last-last puasa ni.
Puasa-puasa hari aku macam biasa.
#BersahurDenganMILO #DahNakRaya
#SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Tok Ram,bila projek baru kita nak buat konsert untuk saya..Abang Ajai Kata ada 150 lagu nak bagi saya nyanyi sampai berbuih lepas raya ni😂😂😂.Hahahaha.. Terima kasih Wake The Baby under Abang Ajai n Kak Liza sebab selama ni menyokong saya dan Manage saya.Ualls Best😘👏.. @tokram_ramlims_official @mrsajai75

Ajakshiro (@ajakshiro)

Majlis pelancaran kempen Hari Raya Petronas 2017... Comel x adik2 ni? Yang abg2 xyah tanya sbb mmg Handsome😝😝😝
.
@fizie_hotfm
.
#Launching #SuriaKLCC #Petronas #IklanRaya2017

Ajakshiro (@ajakshiro)

Setiap tahun seperti biasa Abah akan ingatkan pasal trafic, update pasal xcident kt mana..Ayat lazim yg dengar dari mulut dia,
Abah:Kete dh check?
Angah:Dah
Abah: Tayar?
Angah: Dah
Abah: Minyak hitam dh ganti?
Angah:Dah
Abah:Berapa kena?
Angah:Sekian2*/'
Abah:Xape sebab servis penting
....ingat dh hbs? akan keluor soalan.. .
Abah: Road tax kau hidup x?lesen pn check sekali.. .
Angah: (Buat-buat tanya citer burung atau kucing lepastu dia lupa la..hehe) kalau x bersambung ke wiper pulak nanti..
.
Tapi tahun ni dia pesan lagi..dengan kemudahan whatsap dia pn amek jalan mudah dengan copypaste je..hahaha😂😂 Tapi angah tau niat Abah.. nak pesan hati2 kt jalanraya..Tq Abah..
.
#MyLove #MyHero #MyAlarm

Ajakshiro (@ajakshiro)

Puasa tu apa?
Interview budak Jad.
Anak sapa lah ni?chomell. Mesti baba dia chomell kan🤔😂.. #SalamRamadhan #SayaAjakDanSayaTidakSombong #mybuddie @jadthaqiffc @afifahamin

Ajakshiro (@ajakshiro)

Dia happy dapat upah shooting semalam😘 Baba sayanggg Had..😘
.
@hadthaqiffc .
#MyKids #MyBoy #MyOlaf

Ajakshiro (@ajakshiro)

Sambil2 cari baju budak, Baba dia bersenam kejap... dah alang2 gitu aku boomerang la skit mana tau dpt baucer tunai 300 hinggit tau...
1. Amek gbr boomerang sambil bersenam
2. Muat naik video anda di instagram beserta caption & tag @hotfm976 dan #AIACergasRamadan
3. Penyertaan paling kreatif akan menang baucer sukan 300 ringgit..
*plg penting akaun jangan private ok..

Ajakshiro (@ajakshiro)

Rindunya kat geng-geng SeGiler dalam video nih.. Selamat berpuasa kengkawan walau xdpt jumpa tapi kt hati ingat.. Paling gila dalam video ni si @yassinyahya Senior yg melayan perangai adik2 dia..hehe.. Semoga murah rezki Anye.. Tapi video ni classic la😅 tetiap tahun aku nk repost👏👏👏
.
@acheykintangkintung @akueatu @yassinyahya @fadbocey .
#Brothers #ComediansFamily #SalamRamadhan #SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Dapatkan satu scene lagi sementara tunggu berbuka ni.. Sabor ye nakkk..kerja ngan anak beranak best jugak😜
.
#MyBoy #MyOlaf #Petronas #SayaAjakDanSayaTidakSombong

Ajakshiro (@ajakshiro)

Baba dengan anak2 dah sampai.. tq uncle @_m.faez_ amek kitaorg dekat MRT Sungai Buloh.. masuk2 kete je @hotfm976 lanje lagu puasa yang yok.. kita lanje rap arrr an😜
.
@afifahamin @jadthaqiffc @hadthaqiffc @nadasoffeafc .
#SayaAjakDanSayaTidakSombong #SalamRamadhan #Positiv

Ajakshiro (@ajakshiro)

Kami baru lepas berbuka dekat sekolah ibu..nak balik umah tapi bebudak ni nak naik MRT.. sebagai seorang bapa yg supportive, Baba bawaklah diorang merasa..eceh..hahaa😜
.
#MRT #KotaDamansaraToSungaiBuloh

Ajakshiro (@ajakshiro)

Kenapa Si Shuk marah2 ni? Lapor sangat ni sebab pose gamaknya...camne nk control marah bulan pose? Ha...jom saksikan video penuh di Youtube ye.. .
#AIACergasRamadan #TingkatkanDirimu

Ajakshiro (@ajakshiro)

Comel adik2 ni,untung ler dapat duit raya daripada auntie @sarancak dia tu...
.
@jadthaqiffc @hadthaqiffc .
#Raya #Shooting #MyBoy #MyKiddos #MyOlaf #Jad #Had

Ajakshiro (@ajakshiro)

Jom layan jamming hot dekat facebook Hot Fm..😎
.
#JammingHot #GengPagiHot #Hotfm

Ajakshiro (@ajakshiro)

Meriah malam kita hari ni... Sekarang diorang tengah agihkan baju utk para gelandangan kt sini..moga Allah merahmati mereka semua... Aminnn
.
#Positiv #AjakBuatBaik #SayaAjakDanSayaTidakSombong @positiv_republik
More...