cikpuankhairi (@cikpuankhairi) [similar]

πŸ’ cinta hati Wan Mohd Khairi πŸ‘° Mama Wan Umar Zayyan welcome to my insta.. stalker please go awayπŸƒπŸšͺ

cikpuankhairi (@cikpuankhairi)

morning assalamualaikum instagramersss β™₯️β™₯️ .
indahnya hidup berjiran pagi2 dh ketuk pintu hantar πŸ“.. jom breakfast ...

cikpuankhairi (@cikpuankhairi)

yes.... i just love this lately β™₯️β™₯️sorry husband πŸ˜₯

cikpuankhairi (@cikpuankhairi)

@umarzayyan kecundang, mama pun kecundang.. balik kg hanya melepek kt rumah...22 x larat...

cikpuankhairi (@cikpuankhairi)

semalam sekadar nak bercerita tentang mimpi...mimpi yg bersambung2...mimpi yg mmbuat aku terbangun takut..
.
aku mmg sejenis fobia dengan laut sejak tragedi tsunami yg mlanda acheh.. tiap kali bercuti tepi pantai je time nk tido mlm msti xboleh tido.. hati x tenang.. fobia ke cmtu??
.
smlm mimpi lagi xpasti utk kali ke berapa..xtahu nk cerita mcmana tp aku salah seorang mangsa.. sempat lari disaat air laju menyapu bumi.. lari sekuat hati mghala ke rumah pengasuh..laju... cepat masuk ambil umar dlm buai peluk sekuat hati.. masa tu air dh langgar rumah tp x hanyut lg..cepat pinjam hp dengan pengasuh telefon suami.. masa tu airmata dh mengalir laju ckp β€œ pa, mama mintak maaf banyak2 selama kita bersama ma byk buat salah.. ampunkan ma, halalkan makan minum ma.. umar dgn ma skang ni.. semua dh xde ni..KITA JUMPA DEKAT SANA NANTI BERTIGA YE”... pastu terus mengucap peluk umar sekuat hati sebelum hanyut 🌊🌊..
.
ya ALLAH takutnya mimpi cmtu.. mungkin tu cara ALLAH swt ingtkan kami spy xlupa dgn nikmat die, x terus leka dengan nikmat dunia.. ya ALLAH jadikanlah aku serendah2 hati yg selalu tunduk dgn agamamu.. berkatilah usia kami.. hidupkanlah kami dlm iman, matikanlah kami dlm iman n khusnolkhatimah ..pa @vnkery selalulah tarik tangan kami disaat kami dibawah..biar kita sama2 melangkah dlm senyum nnti..
.
pjg karangan cikgu arini.. cukup x 250 patah perkataan ☺️

cikpuankhairi (@cikpuankhairi)

perjalanan balik dari melaka, anak bear terus demam...mama bear minta izin tido awal sbb xlarat..terpaksalah papa bear berjaga malam ni jerlum anak bear..
.
tengkiu papa 🐼....
.
#izinkanmamaberehat

cikpuankhairi (@cikpuankhairi)

jom balik.. rindu rumahlah 😴😴

cikpuankhairi (@cikpuankhairi)

bila kau overdose happy bila kawan baik ko dah kawen... selamat pengantin baru kak @iammasnirasol .. semoga bahagia selalu.. cepat bg umar kawan 😘😘😘

cikpuankhairi (@cikpuankhairi)

repost sbb nk tengok hari2 β™₯️β™₯️

cikpuankhairi (@cikpuankhairi)

sejenis suprise apakah ini syg @vnkery...nk kata annivesary tahun depan bln 3, birthday pun hujung bln 12 nnti.. die ckp hadiah sebab jaga dia n @umarzayyan .. alahai πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
sesape nk buat suprise gini kt suami/ isteri/bf/ gf/ BFF boleh tgok dekat @fossil.retro @fossil.retro ok... .
#fossilwatch
#fossiloriginal
#thankstokthelarki

cikpuankhairi (@cikpuankhairi)

akok telur in the housezzz.. semua takut nk kene ngapppp ke haaaaaaaa πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
friday im in love β™₯️β™₯️β™₯️..yayyyy πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»

cikpuankhairi (@cikpuankhairi)

πŸ’˜good night babymama @umarzayyan budak bertuah.. u always be mybaby wpun dh ade adik nntiπŸ’˜

cikpuankhairi (@cikpuankhairi)

morning.. mama belanja gambar dengan @vnkery sekeping arini..ade je ni.. x kemana pun ...
.
baju batik cun melecun @vnkery by @eddymohaizz tau..

cikpuankhairi (@cikpuankhairi)

.
πŸ‘©πŸ»just weekend...ni seronoknya rumah sendiri πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
πŸ‘΅matahari mencanak atas kepala ko dlm selimut lg... pastu ko kate mertua x syg ko... amboiii amboiii amboii.. sedar diri, bangun capai kuali goreng ape2 yg patut.. isi perut ank suami..
.
#makmertuasayabaik

cikpuankhairi (@cikpuankhairi)

morning.... awk awak semua dh subuh belum tu...
More...