Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) [similar]

Public Figureβ€’ Music Producer🎡Company Director Siti Nurhaliza Productions 🎀SimplySiti πŸ’„Creacion by Siti NurhalizaπŸ‘—Ambassador VivoV5 M'sia πŸ“±

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Bagi peminat Salman Khan .. Apalagi, cepat2 la dapatkan tix anda sebelum terlambat ye..tix boleh di beli di www.AirAsiaRedTix.com

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Bila Ali nak pakai spekmata Tok Chaq..πŸ€“ @adilaramly

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Sannah Helwah kakakku @zaitonmj ..Semoga Allah SWT sentiasa beri keberkatan Di dunia & akhirat.. Aaminn

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Tahniah Budiey!! πŸ‘πŸ‘πŸ‘#Repost @rozisangdewi
・・・
Tahniah di atas penganjuran Party Budiey.Com 1 Dekad semalam. Siapalah yang dapat hadiah cabutan bertuah tiket penerbangan ke Phuket dari Siti Nurhaliza Productions ya? Dan juga kami sertakan kek istimewa dari Puan Dina @preciousoven untuk majlis Budiey. Penghargaan kecil dari kami di atas sokongan dan dukungan Budiey selama ini terhadap @ctdk dan juga acara-acara kami, sidang media, konsert, gathering dan pelbagai lagi. Tahniah sekali lagi buat Budiey dan Budiey.Com. #partybudiey1dekad @budiey

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Mandi time... tq darling cucikan sekali πŸš΅πŸ»β€β™€οΈme❀️❀️❀️ #sayanghartabenda #tanggungjawab

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

πŸš΅πŸ»β€β™€οΈπŸš΅πŸ»β€β™€οΈπŸš΅πŸ»β€β™€οΈπŸš΅πŸ»β€β™€οΈπŸš΅πŸ»β€β™€οΈπŸ’πŸ’πŸ’tertinggal sorang @therealfafau

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

πŸš΅πŸ»β€β™€οΈπŸš΅πŸ»β€β™€οΈπŸš΅πŸ»β€β™€οΈπŸ‘πŸ‘@itanazib

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Singgah di hotel my sis @nurulzahid #dashboxhotelcyberjaya cantik, sempoi & berbaloi πŸ‘πŸ‘nanti kita menginap kat sini ye πŸ‘πŸ‘

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Gambar ni di tujukan buat adik tersayang @therealfafau .. dengan ucapan Rinduu laaaπŸ˜… @itanazib @aiza_mokhtar @jaylp7424 πŸš΅πŸ»β€β™€οΈπŸš΅πŸ»β€β™€οΈπŸš΅πŸ»β€β™€οΈπŸš΅πŸ»β€β™€οΈ

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

πŸš΄πŸ»πŸš΄πŸ»πŸš΅πŸ»β€β™€οΈπŸš΅πŸ»β€β™€οΈπŸš΅πŸ»β€β™€οΈ

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

alhamdullillah.. impian jadi kenyataan 😭Tq so much sifu @aubrey_suwito ❀️@aubrey_suwito
・・・
What an incredible experience hearing yr own arrangement being performed and recorded by an amazing European orchestra. This is for @ctdk #newalbum #bersandarcinta #musicproducerlife #bucketlistβœ…

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘#Repost @rozisangdewi
・・・
Muzik ada resipinya tersendiri, seperti makanan. Jika ada rencah terbaru, muncullah menu baru. Tidak ada menu yang tidak lazat tetapi rencahnya memainkan peranan untuk menambahkan kepelbagaian dalam menu yang kita hidangkan. Hari ini, selesai rakaman untuk 5 buah lagu @ctdk yang diselaraskan oleh @aubrey_suwito bersama The Bulgarian National Radio Symphony Orchestra. Moga hasilnya terbaik! Memetik kata-kata pihak mereka, "Good songs and good arrangements. It's a pleasure to work on good project such as this''. #albumdct2017

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Wahh... ini pun menarik!!πŸ‘πŸ‘πŸ‘masih ada beberapa hari lagi bagi yang nak beli stok baru produk Simplysiti anda ye...#Repost @officialsimplysiti
・・・
WAREHOUSE SALE happening now at PKNS , Shah Alam. Enjoy amazing discounts up to 80% off on skincare, cosmetics and fragrance.
.
Find us in front of Old Town and shop till you drop!
.
#simplysiti #halal #skincare #cosmetics #fragrance

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Geram plak tgk cardigan yang warna itam ni!!! @zulfadli_786 jangan lupa saya punya ye.. takut habiss... Bagi yang ketor2 kaki nak beli tapi busy atau jauh , boleh contact personal shopper saya nie...
.
.
.
@arianixsitinurhaliza_gombak
・・・
Creacion by @ctdk now! Whatsapp ASAP +6019.696.6968

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Haaa... cepat2ke butik saya @creacionbysitinurhaliza .. nampak tak??? Tuuu.. dah display 2 cardigan cantik tu.. belah tepi tu..nampak tak blouse baru yg belang2 tu? Itupun baru ye... cepat sebelum kehabisan stok..πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜˜

Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk)

Assalam & morning semua!!.. selamat berhujung minggu.. Haaaa.. ingat lagi tak cardigan yg cantik saya pakai waktu bercuti panjang dulu? Sekarang , sudah berada di butik @creacionbysitinurhaliza .limited stock.. siapa cepat dia dapat πŸ˜¬πŸ˜…πŸ˜… Ada warna hitam juga yekπŸ‘
More...