Eurekaofficial (@eurekaofficial) [similar]

Haris Muhamad (Vokal/Gitar), Raja (Drum), Joy Fikri (bass) | territory 🌎 | eurekaofficial13@gmail.com +60166253205 https://youtu.be/rRu2cWkH10Q

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

Cover" KAMU" kali ini jauh dari UK ni. Nice cover and thanks you @widadilham for your support!! πŸ˜€πŸ‘ŠπŸΌ #Eureka #Kamu #Eurekaofficial #CoverKamu #Stereoactive #UnitedKingdom #SpreadTheMelody #Sementara

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

Dah lame lepak dgn zufar, xpernah amik gambar..nah blanja skit... @harisbinmuhamad @zufarzahari @rajahafizee #thezulfar #sembangdeep

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

Jom vote "KAMU" di segmen #LokalHot layari website @hotfm976 dan dengarkan "KAMU" malam ini jam 11 mlm. #eureka #kamu #stereoactive #hotfm #voted #jurimuzikhotfm #tb #dailami

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

You just made our Sunday!! Tunggu smpi hujung lagu kay.. Mash up "Dirgahayu" "Kamu" Tqvm @alyssa_dezek_official 😘😘😘 So cute..!!! our rawkstar... #eureka #kamu #hotfm #lokalhot #jurimuzikhotfm #alyssatheukulelegirl #alyssadezek #dirgahayu

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

"KAMU" di #LokalHot @hotfm976 πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼 Jom kami perlukan bantuan anda semua. Caranya mudah layari "http://www.hotfm.com.my/segmen/hot-fm/lokal-hot/" dan turunkan "like" sebanyak yang boleh. Vote semua memastikan lagu ini kekal di @hotfm976 Tanpa anda siapa lah kami. Lets go go go!! 😎😎😎 #LokalHot #JuriMuzikHotFM #HotFM #Eureka #Kamu #Stereoactive #Vote

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

@sarahismail_si: "Hi... Now i tgh looooovvveeee gile lagu dari kumpulan @eurekaofficial bertajuk "KAMU"... 😍😍Thanks you for your support @sarahismail_si Really niceeeee!! πŸ˜ŽπŸ‘ŒπŸΌ
.
#SarahismailFamilia #PercayaSarahIsmail #HotFm #Lokalhot #JuriMuzikHotFM @hotfm976 #eureka #kamu #stereoactive

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

Follow @wildailham in the making of his new song. All the best in UK. πŸ˜„ and if you guys play music jom follow @estudios.production home for entertainers πŸ’ͺ🏼 #estudios #eureka #kamu #stereoactive @harisbinmuhamad @rajahafizee

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

Giliran @awinhamri belanja smule satuwww!! Macho tak abe kite?? πŸ˜‚πŸ˜‚ Korang leh follow kay.. Thanks so much bro πŸ˜ŽπŸ™πŸΌeurekaofficial @harisbinmuhamad #kamu #eureka #cover #smule #smulemalaysia

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

Kalau nak dgr lagi lagu "Kamu", jgn lupa tentukan lagu ini di www.hotfm.com.my sebagai #JuriMuzikHotFM. Good luck @eurekaofficial utk single "Kamu" πŸ’ͺ🏻 #HaziqnEl #50Hot

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

Vibe Dato CT @ctdk di konti ni sangat kuat one of idola kami. 😍😍 😍 Terimalah nyanyian ikhlas kami sebagai hadiah... "HAPPY BIRTHDAY" Tok Ti πŸŽ‚πŸŽ‰ πŸ’ͺ🏻 ada sumbang sket hihi sorry πŸ˜‚πŸ˜‚ Kami doakan tok ti terus maju jaya #HaziqnEl #50Hot #eureka #kamu #hotfm #sitinurhaliza #happybirthdaysitinurhaliza

Eurekaofficial (@eurekaofficial)

RepostBy @hotfm976: "Yeah dah layan #CTTakeoverHot tadi. Skrg kita kembali dgn #HaziqnEl sbb diorang nak lepak dgn band @eurekaofficial dgn lagu diorang "Kamu". Jom! #50Hot @dannyhanmiskam @rafflethazzle @zafiraziz @andishramli @harisbinmuhamad @joyfikri @rajahafizee @_badbadboy @chad.le
More...