fizie_hotfm (@fizie_hotfm) [similar]

🔘Hot FM Announcer 🔘Emcee🔘HR7Entertainment🔘Mineral Essence 🔘📞0132682257 📬hrsevenentertainment@gmail.com.my #GengPagiHot

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Kami balik dulu ye orang orang utara...Nanti kita jumpa lagi... #offTokL #workhardandstayhumble #umbrellamung #dontsaybrothernotumbrella

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Thanks orang orang Seberang Jaya sebab sudi menghangatkan Hot FM keluarga time bersama Mc Donald's td..best weii dapat bersama sama dengan anda semua.. #NikmatHujungMinggu #McdBreakfast #FamilyBreakfastBox #workhardandstayhumble #umbrellamung #dontsaybrothernotumbrella

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Mai mai mai wahai "Wanita Wanita" dan "jejantan" kt Taman Tunku seberang Jaya Pulau Penang sekarang weii..,sebab kami nak bersarapan bersama sama dengan anda bersempena HotFM keluarga Time bersama Mc Donald's ..mai mai mai kami tunggu ni orang peneng oiii ..kita luangkan masa bersama sama ye..kini lebih nikmat hujung minggu bersama Famili di Mc Donald's #FamilyBreakfastBox #McdBreakfast #NikmatHujungMinggu

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Putihnya si air susu seputih cintaku dan akan ku tuang kedalam gelas asmara..ewaaaahhh .

Thanks kak @amelinaofficial sudi duet dengan kite td...hehehe.. .

Thanks orang Kedah hangpa semua mmg sempoi bak ang.. .

#lawakkarokstour #dangdut #memoridaunpisang #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Geng, jangan lupa Ahad ni Pakat mai ramai ramai di Taman Tunku Seberang Jaya, Pulau Pinang pukul Jam 8 pagi...Saya, @haziq_hotfm dan @awirafael akan hiburkan anda disana untuk Hot FM keluarga Time bersama McD ...Datang Ramai Ramai bawak orang yang tersayang kita chill sesama kat sana sebab kami nak bagi voucher sarapan istimewa Dari Mc Donald's ye..jumpa disana

#HotFMKeluargaTimeBersamaMcD
#NikmatHujungMinggu
#McdBreakfast

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Jangan lupa orang kedah...jumpa esok kt Aman sentral alor star pukui 3 petang esok nahh...tak sabaq nk jumpa hangpa semua..mai mai mai jangan tak mai.. #lawakkarokstour #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #workhardandstayhumble

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Selamat pagi..Jangan lupa esok oiii kita jumpa kt Aman Sentral Alor star pukui 3 naaa... #lawakkarokstour #gengpagihot #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #workhardandstayhumble

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Belanja sikit la sekelip mata kau berubah...hehehe Part one #workhardandstayhumble #umbrellamung #dontsaybrothernotumbrella #jamming

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Al maklumlah baru balik team building so memang kalut ke sana ke sini sampai kadang kadang tak sempat nak sarapan..nasib baik ada McD pagi ni...so sempatlah saya bersarapan untuk menambahkan tenaga bila bersama anda diudara..haaa,kalau tak sempat jangan risau drivethru je kt McD tu..senang cepat dan sodap..
#Senang PagiPagi
#SausageMcMuffinwithEgg
#McDBreakfast

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Gambo throwback sikit zaman mula mula kerja radio...
.
Selamat Hari Radio kepada semua warga Radio...
.
Radio satu medium ukhuwah, .
Radio Bukan sekadar hiburan, .
Radio satu tapak penyatuan , .
Radio tempat saya dan anda bersama dan Radio Tempat kami bekarya... .
.

Selamat Hari Radio .
. #radioday #iamradioman #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #workhardandstayhumble
More...