fizie_hotfm (@fizie_hotfm) [similar]

🔘Hot FM Announcer 🔘Emcee🔘HR7Entertainment🔘Mineral Essence 🔘📞0132682257 📬hrsevenentertainment@gmail.com.my #GengPagiHot

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Haaaa nampak tuu abe dgn muke hensem mcm Superman Kampung Pisang?
.

Bila Mandi pakai lifebuoy je abe feeling macam superman sebab Lifebuoy ni ade Activ Silver, melindungi 1 keluarga daripada kuman dan bakteria berbahaya.
.

Betul wei Korang kene cuba baru la boleh la jadi SuperMan ke spiderman ke cicakman ke tugiman ke..Hahahah
.
#lifebuoy #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Alhamdulillah semua selamat...jangan risau...
.
Thanks brader lori yg sudi sebat kereta aku ni...
.
Selamat tahun baru Hijrah semua...
.
#dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #lorisebatkeretaakuoiii

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Thanks lepak dengan kami pg td boh..Good Luck utk KL Wangan...
.
#gengpagihot #dontsaybrothernotumbrella #sepAKOK

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Selamat pengantin baru Alfi dan Diana..
.
Dorang ni honeymoon naik kapchai sampai ke Kota London..pergghhh...
.
Btw thanks payung baju kt kami #gengpagihot .
#gengpagihot #gelakpecahhabis #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Lama tak jumpa..tetiba dengar cerita lu pergi dulu bro...salam takziah buat keluarga..
.
RIP Dr Albert Loo Ming Wei
.
#riploomingwei #exKE2

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Cer teka siapa yg bermisai sebelah saya????
.
Klu-Terasa Ada...
.
Ada jawapan sila tag beliau...hehheehe
.
#dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #workhardandstayhumble

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Byknye pilihan sabun!! mane satu nak beli ni? Haaa nampak tk Abg pilih lifebuoy. .
Manela tak pilih? Lifebuoy dengan Silver activ ni boleh melindungi satu keluarga drpd kuman..powerkan? Hehehhee tak cayo cuba la..
.
#dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Bangkit bila ditolak jatuh bangunlah semula
Bangkit bila diluka nanti pulihlah semula
Bangkit biar bersusah dulu nanti senang semua
Sakit pada luka kan pulih semula
Bangkit
.
Dengan nama yang Maha Esa
Maafkan aku aku terlena
Mata buka tapi aku leka
Sekarang kita sedia pasang deria kita lebih peka..
Siap gerak gempur
Sedia rentap tempur
Redah onak lumpur
Maju tiada undur
Tak kenal uzur hingga jasad kita terkubur
Kalau kurang kaki tangan lutut dan siku dihulur
.
Ini malam kita pakai tanjak songsang
Askar jati gerak senyap yang lain berkompang
Berani segorombolan tak takut bila seorang
Kuatkan benteng jangan biar ada yang berlubang
.
Bangkit bila ditolak jatuh bangunlah semula
Bangkit bila diluka nanti pulihlah semula
Bangkit biar bersusah dulu nanti senang semua
Sakit pada luka kan pulih semula
.

Bangkit bila ditolak jatuh bangunlah semula
Bangkit bila dijajah boleh tawanlah semula
Bangkit ingat ketua dulu supaya jalan lurus
Kalau tidak ditepi bendung ku tak berakar
.
Sabit kau umpama cahaya
Yang menyinari bumi
Kau umpama Hang Jebat
Yang melindungi hak dirinya
Kau umpama senjata
Yang melindungi tanah
Sememangnya pendekar yang gagah perkasa
.
Mana Tun Fatimah
Mana semangat Tun Teja Datuk Maharajalela
Mana cucu Datuk Merah
Keberanian Sarjan Hassan dan Leftenan Adnan
Mari memartabatkan perjuangan Datuk Bahaman
.
Keris dulu dalam tangan sekarang dalam otak
Paling tajam tak perlu hunus keluar tengkorak
Catur congak cukup sebelum langkah diorak
Tanpa rancangan rapi dah tentu kemenangan rosak
.
Rapat-rapatkan saf dan buka kuda-kuda
Bila bersatu tunggu lihat siapa berani cuba
Yang akan datang menaruh pada yang semasa
Bangkitlah nusantara
.
Bangkit bila ditolak jatuh bangunlah semula
Bangkit bila dijajah boleh tawanlah semula
Bangkit ingat ketua dulu supaya jalan lurus
Kalau tidak ditepi bendung ku tak berakar
.
Jadi bangkit berkumpul di bawah panji berbulan sabit
Tak sujud pada sesiapa di bawah langit
Tak mengalah walaupun betapa sakit
Sebelum layar bahtera mari kita!!!! Bangkit!!!!!!!!!!
.
Salam Hari Malaysia dari kami Anak Anak Malaysia!!!!!
.
#HariMalaysia2017 #malaysiakunegaraku #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Dari Allah kita datang dan kepadanya kita kembali....
.
Syurga menanti kalian wahai anak anak Tahfiz Darul Ittifaqiyah..tenanglah kalian di taman taman syurga.
.
Al Fatihah utk anak anak tahfiz yang terkorban dalam tragedi kebakaran di Pusat Tahfiz Darul Quran ittifaqiyah.
.
Kurniakan kami husnul khotimah Ya Allah..ameen
.
#alfatihahutkanaksyurga

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Deep......
.
Salam Jumaat saudara-saudaraku....doakan yang baik baik utk semua ye semoga kita bukanlah dalam golongan miskin...Biar miskin harta jangan miskin bahasa..
.
#dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Lama tak jumpa hakak hakak haku ni..hehehe
.
#dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Happy birthday to my best friend @donkrel ..moga panjang umur dan dimurahkan rezeki toq.
.
#happybdaykrel24 #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #gengpagihot #gelakpecahhabis

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Cer teka siapa artis kpop ni??? .
Bhahahahahahahahhaa.
.
#gengpagihot #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Innalillahiwainnalilaihirojioun...
.
Merafak sembah dan ucapan takziah kepada Kerabat Diraja Kedah dan Negeri Kedah Darul Aman atas kemangkatan
.

KDYMM Al Sultan AlMu'tasimu Billahi Muhibbuddin Tuanku Al Haj Abdul Halim Mu'adzam Shah Ibni Almarhum Sultan Badlishah.
.
Semoga roh baginda dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan mereka yang beriman.
.
Al Fatihah.
.
#kemangkatantuankusultankedah

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Naah baru dapat upload..Selamat hari tua utk kawan baik saya dari zaman sekolah sampai sekarang..
.
Utk @mockiesteveo aku doakan hang moga panjang umur dan murah rezeki serta bahagia dgn yang tersayang..
.
Pssstttttt buat apa tuuuuu...hahaha...
.
#bdaymock #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #pssstttt

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Semoga emas menjadi milikmu dan atlet atlet malaysia yang lain bro..Good Luck utk sukan paralimpik asia towqq..
.
#dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #gelakpecahhabis
#gengpagihot
#gph
More...