fizie_hotfm (@fizie_hotfm) [similar]

🔘Hot FM Announcer 🔘Emcee🔘HR7Entertainment🔘Mineral Essence 🔘📞0132682257 📬hrsevenentertainment@gmail.com.my #GengPagiHot

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Sapa nak mister potato?????
-
Sila sambung pantun ini...
-
" Hari raya hari bahagia....(sambung sambung)
-
Saya mencari 15 pemenang...cepat cepat sambung dengan pantun yg kreatif...
-
Penyertaan di tutup pkl 3 nanti...cepat cepat..
-
#mrpotato #pantun #pantunraya #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #instagram #instagram #instadaily #instaquote #instagrammers #instatag #instadaily #instaquote

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Alhamdulillah selesai sudah Majlis pelancaran kempen raya @petronasofficial dengan adik adik yg cukup berbakat ni dan partner gila aku ni @ajakshiro ...
-
#karipapkedonut #strongertogether #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #petronas #fiziefamilia #instagram #instadaily #instaquote #instagrammers

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Tanpa dia aku tidak mungkin merasa nikmat untuk menjadi seorang "Ayah" .
-
Selamat hari bapa ayahanda @lanflute.58 ..love u till jannah..
-
#anakpaklan #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #fiziefamilia #instagram #instagood #instadaily #instaquote #instagrammers

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Selamat hari bapa dan Selamat berbuka puasa geng...Jangan lemau lemau dibulan Ramadan ni..meh cergaskan diri dengan senaman ringan ye kawan kawan...
-
Bila badan cergas otak pun akan jadi cerdas...mana tau boleh menang baucer tunai RM300 untuk #AIAcergasRamadan ..
-
Caranya???
-
Alaaa senang aje..muat naik video Boomerang anda beserta caption ketika bersenam di instagram...dan jangan lupa tag @hotfm976 dan jangan lupa #AIAcergasRamadan ye geng..Pastikan acc anda tidak private untuk anda memenangi baucer sukan RM 300.
-
Selamat mencuba kawan kawan..
-
#AIAcergasRamadan #sayangramadan #instagramers #instagram #terapiinstagram #workhardandstayhumble #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Hah tu diooo...ambo sapa doh Kota Bharu weiii...meta lagi ambo nok g rumoh ibunda kpd Siti Nurbaine Binti Sukri..tunggguuuuu...abe jii mari nii..
-
#masakanbondahotfmxthermos #sayangramadan #sayangraya #syukurselalu #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #instagram #instagood #instagram #instadaily #instaquote #instagrammers #abejibuatkijo #fiziefamilia

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

@shuksyj marah????kenapa dia marah???? Saksikan vireo penuh kami dengan @ustazdrizhar di youtube cari je "Hot tv" .
-
#AIAcergasRamadan #aiavitality

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

-
Ku pendamkan perasaan ini
Ku rahsiakan rasa hati ini
Melindungkan kasih yang berputik
Tersembunyi di dasar hati
.

Ku pohonkan petunjuk Illahi
Hadirkanlah insan lah sejati
Menemani kesepian ini
Mendamaikan sekeping hati
.

Oh tuhanku
Berikanlah ketenangan abadi
Untukku menghadapi
Resahnya hati ini
Mendambakan kasih
Insan yang kusayang
-

Dihati ini
Hanya tuhan yang tahu
Dihati ini
Aku rindu padamu
.

Tulus sanubari
Menantikan hadirmu
Hanyalah kau gadis pilihanku
.

Kerana batasan
Adat dan syariatMenguji kekuatan
Keteguhan iman
Insan yang berkasih…
-
Happy Anniversary sayang @aadindafatin ...mana wa pegi ,apa wa buat..hanya lu dalam hati...Love u!
-
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
-
#fiziefatin #weddinganniversary #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Alhamdulillah selesai sudah saya dan @shuksyj mengagihkan 500 pek berbuka puasa bersama minuman Milo nutri up yang lazat di sekitar Ampang Point...
-
Terima kasih tau yg sudi lepak-lepak dengan kami td..jangan lupa lokasi terakhir #gengpuasamilo Jumaat ini di sekitar Pasar Seni Kuala Lumpur...
-
Selamat berbuka puasa dan salam Ramadan dari saya...
-
#syukurselalu #sayangramadan #milo #gengpagihot #gph #hotfm976 #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #instadaily #instagramers #instalike #instagood #instatag #terapiinstagram

fizie_hotfm (@fizie_hotfm)

Jumpa jp lagi geng kt Ampang Point...saya dgn @shuksyj nak bah 500 pek juadah berbuka puasa beserta Minuman Milo Nutri Up..
.
Jumpa disanaaaa....
.
#dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung #gengpuasamilo #instagram #terapiinstagram #instatag #instagood #instalike #instagramers #instadaily
More...