Haziq Hussni (@haziq_hotfm) [similar]

Radio Announcer & TV Host

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Tokojuttt den keluar kete nak masuk konti datang sekumpulan wanita jerit jerit! Ingat zombi dtg nak makan otakkkkkk. Rupanya dorang dtg suprise titewwww 🀑
Ya Allah Ya Ampun. Thank you sisturrrr @fazeyla_rosli &. @najlaadelaila bagi segerombolan belon dan sekelumit coklat ni 😍

P/s : Sila dm tanya alamat kalau sesape nak kirim hadiah lagi. Sempat lg ni Hahahaha

#1112 #GengHaziq

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Okay. Tahun ni suprise dia jadi. Patut la baik sgat suruh aku tido je dari pagi. Asyik masuk bilik keluar bilik. Hahaha Thank you sayang! Love you!
Tapi.. Ada nampak Heidy happy? #HaziqPutri #1112
πŸ“·: @curlyjow

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Terima kasih Ya Allah kerana masih diberi kesempatan untuk terus hidup diusia ini. Syukur! #HaziqPutri #1112

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Mulakan umur baru anda dengan gambar paling hensem yang ada dalam library phone..
Alhamdulillah.. Makin kacak..
#1112

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Mula-mula smule sesama dlu dua-dua kurus mcm popiah. Skrg dua-dua dah bulat mcm cekodok 😢
But u always complete me baby 😘
Pesan @irfannharis ✌🏽
#Smule #Pesan #HaziqPutri @ayundaputrii

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Stage one - Discussion!
Ce teka discuss apa dgn orang tua ni 😈
#Comingsoon

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Dari hari @heidynufael lahir mmg Haziq dah fikir mcm mana nak rancang masa depan Heidy. Nak pastikan Heidy takde masalah bila belajar nnt. Berjaya sampai menara gading. Yela mak bapak lah yg bertanggungjawab dalam hal ni kan. Bukan setakat dari segi kewangan, dari segi persekitaran pun kena lah yg sihat dan selasa utk Heidy. Jadi Haziq & Putri pun terus plan menyimpan utk Heidy dari hari ketiga Heidy lihat dunia. Haaa awal kan. dan semestinya Haziq pilih SSPNi dan SSPNi Plus. Tak rugi pun menyimpan! kita dapat nikmati pelepasan taksiran cukai pendapatan sehingga 12 ribu ringgit. Sangat menjimatkan, boleh menyimpan lebih dan pendidikan anak-anak lebih terjamin. #UntukmuAnak

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Next phase!
8 months!
Heidy mengganas!
Game On!
#PrinceHeidy

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Dulu dkt asrama makan gini dah cukup heaven dah.
Haish rugi laa sape penah duk asrama tp tak penah makan cenggini, tak rasa bahagia walau susah duk asrama tu
Tp ada duit ke takde duit ke masa tu ni jugak sedap 😝

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Nak ngorat kena ada strategi 😝
Masa ni berbekalkan camera hadapan blackberry curve yg suam kuku tp paling power masa tu. Langkah pertama diatur dengan acah-acah nak ajar dia naik LRT dkt KL. Dia baru dtg Malaysia kan. Kena la tunjuk tere. Klcc tempat dating kitorang. Tengok wayang, karoke, lepak stabak. Uish kaya kan? Dia taktau aku guna duit mara. Hahahaha Sllow2 mintak bbpin, pastu apa lagi. PING! laa. Hahahahaha
Cuba teka tahun berapa? Ni muka senyum pn boleh nampak halqum lagi ni. Sekarang leher pn bersambung dgan dagu πŸ˜‚
#Throwback #HaziqPutri

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Eh cam sama plak senyum titewww duewww
Adakah ini namanya cintewww? 😍
#HaziqPutri

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Sampai bila agaknya daddy boleh cium, dukung Heidy mcm ni? Kalau sampai besar daddy cium Heidy mcm ni pelik plak 😝 So masa Heidy kecik comel kiut miut lucu nila daddy gomol Heidy puas-puas. Bukan selamanya Heidy akan kecik baby. Nnt dah pandai jalan, pastu dah berlari, dah pegi sekolah, pegi universiti belajar, pastu kahwin dah berbini. Semua tu kejap je. Tup tap tup tap bukak tutup mata masa berlalu cenggitu je.
Nanti Heidy dah besar cium daddy plak eh?
Main game, main bola, lepak, sembahyang semua sama2! Biar terus mesra kita anak beranak sampai bila-bila! 😌
Uish dah ada anak ni baru laaa rasa mcm mana mak bapak kita rasa selama ni 😭
#PrinceHeidy

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Muka Heidy be like, β€œApa??!!!!! Dah balik KL????” 😱
#HaziqPutri #PrinceHeidy #HPBabymoon

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Bukan yang pertama kedua ketiga keempat kelima tp ni yang ke dua ribu tujuh belas!
Ada lagu yg daddy nyanyi selain lagu bang pejal @faizal_tahir ni. Pegi tengok video penuh dlu. Lepas tu bgtau lagu apa lagi 1 tu okay? 😝
Video penuh pelbagai lagi ada dkt youtube Hot TV dan FB Hot FM
#TopHot2017

P/s : Gaya mende tah aku menari. Lain kali jangan suruh kayu joget! πŸ˜‘

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Kalau dkt Korea ni nama dia ciumasayong

Goodnight from Haziq & the family (tidak termasuk beruang)
#HaziqPutri #PrinceHeidy #HPBabymoon

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Ni bumbung istana guys, bukan kain background video youtubers
#HaziqPutri #HPBabymoon

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Kita makan strawberry dia pun nak jugak. Kan dah terhibur mamadaddy tengok Heidy makan strawberry πŸ“
hahahahahahaha
@heidynufael @ayundaputrii
#HaziqPutri #PrinceHeidy #HPBabymoon

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Good morning from kimchi, bibimbap and bulgogi ✌🏽
#HaziqPutri #PrinceHeidy #HPBabymoon

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Dapat pun jumpa β€˜rain’ dkt Korea 😍 Memang lama sangat minat β€˜rain’ ni. Serius terkaku jumpa β€˜rain’ tadi dikala cuaca bawah 5 celcius.
Sampai berpayung polkadot biru. Malu rasa jumpa β€˜rain’ camni.
Dengar cite β€˜rain’ teruk dkt Malaysia skrg?
#Jangancakapabangtakpayungpolkadot
#HPBabymoon

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Orang sini ingat aku gila bawak teddy bear jalan pusing Korea 🐻
#HPBabymoon #PrinceHeidy
More...