Haziq Hussni (@haziq_hotfm) [similar]

Radio Announcer & TV Host

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Sape suruh comel sangat. Kan dah kena gomol di khalayak ramai.
#PrinceHeidy #Daddyjiq

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Haziq & @naimdanielx cover lagu #DemiKita sbb nak sangatttt jumpa @ismailizzani_ 😝
Korang plak nak jumpa sape?
Cover lagu penyanyi yg korang nak jumpa tu dkt IG. Yg penting lagu tu ada dalam carta @muzikmuzik_33 laaaa. Pastu yg paling baekkk akan terpilih meet and great dgn penyanyi yg korang pilih tu.... Jgn lupa #CoverLaguMM33 tau!

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Okay janji ni last post gambar throwback tempat kahwin tiga hari berturut-turut. Kasi can laaa. Nak kasi feel mcm sambut majlis kahwin 3 hari 3 malam. Hahaha
Doakan Haziq & Putri terus bahagia bersama hingga ke jannah yaa 😁
#Throwback #HaziqPutri

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Alololo smp merah muka eh tak dpt cendol. Takpe takpe. Meh sini ketuk dahi bagi jendol.
#Throwback #HaziqPutri

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Member kau kawen dkt tmpt kau kawen dulu. So terjadilah kisah pengantin lama ni mengimbau kenangan photoshoot wedding. Uish feel mcm hari pertama kawen ni. Nak kena sanding lagi ke ni? Hahahaha #Throwback #HaziqPutri
Congrats @fizialisuria & @shakillakhoriri! #FAxSK
πŸ“·: @faeezikhwan

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

YOU SMILE I SMILE
Heidy’s got daddy smile right right? πŸ˜† #PrinceHeidy

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Happy birthday to my brother from another mother in law nephew cousins and son of the fiancee @aliffaziz91!
#HappybirthdayAliff #HaziqPutri #PrinceHeidy

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Tak workout la kalau tak basah ketiak!
#everydayIgetBETTER #LiveToPlay

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Rindu plak bercuti
2017 dah pi Korea
2018 nak pi mana plak eh? πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦
#HaziqPutri #PrinceHeidy

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Episode 1st done!
Siapa tengok semalam? #MM33

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Bismillah
In Shaa Allah bermula Isnin depan guys. Support Ajiq! 😍
Tq @sudyrtahir @myhmrap #HaziqHMM #MM33

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Apa yg heidy tak puas hati dgn hidung daddy?????πŸ‘Ί
#PrinceHeidy @heidynufael @ayundaputrii

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Bagi yang tanya. Yes. Kami adik beradik. Dan saling menyayangi antara satu sama lain.
Pastikan V Asia baru beli k? πŸ’…πŸΌ

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Meh dtg meh teman daddy dkt sini. Kita GO GE sesama dkt Plaza Angsana!
#Gogegaria @gogegaria

Haziq Hussni (@haziq_hotfm)

Always be my perfect harmony @ayundaputrii 😘
Lagu peberet @heidynufael ni. Yg suka cite trolls tau laaa. No trolls left behind!!!
#Truecolors #Trolls #Smule #HaziqPutri #PrinceHeidy
More...