I Z Z U E I S L A M (@izzueislam) [similar]

iianenterprise@yahoo.com

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

tepat jam 00:00 malam. jgn tutop lampu & jgn jenguk luar tingkap. ok? πŸ‘€ @lookalike.hq #lookalikelens

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

Nak bershopping tak salah kan, betul tak?? TAPI!! Jgn dilayan sgt nafsu mata korg tu tau. Kekadang ada benda yg kita tak perlu beli pon, tapi rambang mata punya pasal beli jugak, sudahnya benda tu terbiar. penah jadi benda ni kat izzue & mesti penah jadi kat korang jugak en? Cer kita belajar drpd tips dieorg ni. Kot2 berjaya jd pengguna bijak! Duit tak melayang πŸ’° #mykpdnkk #caringministry

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

sape penah alami mimpi ngeri ni? πŸ˜”

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

hari ahad pon jemm?? like seriously? 😳 (abaikan misai yg tebal sebelah tu, salah trim pagi tadi πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ)

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

yeay dah ahad! Cuti! Jomlah kita ke dapur potong sayur πŸ”ͺπŸ₯’ Lelaki tak panas πŸ”₯ #MansNotHot @michaeldapaah_

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

So malam ini abg nak minum kopi sambil baca pantun korang. Abg jual dulu k, anak kambing duduk tersadai, emak lembu berlari-lari, kalau betul adik pandai, binatang ape yg ada 4 kaki tapi takleh berlari? haaaaa, jawab 😜 #SuperCoffee #SuperSunday #IIANStudio #IzzueIslam #ColourGel

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

guys, KL YES FEST 2017 dah mai! Jom dapatkan koleksi @izzuexclusive di @moodrepublik PWTC pada 22, 23 & 24 December! πŸ›οΈ Jumpa kat sana! 🀠 #izzuexclusive #amigos #amico

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

mlm ni kita live kat VOOV k guys. standby soalan ape si yg korang nk tanya k. Yg penting ada giveaway tau πŸ›οΈ Camner nak dapat? tunggu mlm ni izzue bgtau k πŸ˜‰ By the way, ni antara bisness yg izzue buat skrg πŸ‘‰πŸ½ @izzuexclusive @izzuexclusive.ootd @lookalike.hq @iianstudio @izzueliciousdelicious πŸ‘ˆπŸ½ follow & support my bisness k πŸ‘ŒπŸ½ Love you guys 😘 #izzueislam #jomvoovlivedenganizzueislam

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

sangat mengagumkan apabila PM @najib_razak sanggup membatalkan janji temu lain apabila Presiden Turkey, Erdogan sendiri menelefon beliau untuk hadir di Persidangan Khas OIC kerana suara Malaysia sangat penting demi sebuah rundingan mempertahankan Baitulmaqdis. Cukup membanggakan, kepentingan lain diketepikan, isu agama didahulukan pemimpin kerajaan! #negaraku #prayforbaitulmaqdis πŸ‡²πŸ‡Ύ

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

how to spell your name? ✍🏽 @iianstudio
(kite suruh amik gambar sharp kat pen fabercastell yg tulis nama izzue tu, dia g amik sharp kat bulu tangan yg tgh bersepah plak. hurmmm nak kene @seengraphy ni!πŸ˜‘)

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

takleh tido ni! sesiapa ada tips tak?? 😳 @iiancats

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

Ingatkan menari ni senang, rupanya susah jugak ye! πŸ˜… Sape free harini meh la lepak kat plaza alam sentral studio sri pentas 2 shah alam, ada recording @dropthebeat2018 jam 1 tghari 😎 #izzueislam #dropthebeat

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

lain macam abg @ohdawie ni punya karya, makin hari makin menjadi2! tahniah dawie πŸ‘πŸ½ & thank you pilih @iianstudio for your latest project! πŸ™πŸΌ #iianstudio #fixnetworksdesign #colourgel

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

masa awal2 hidupkan brand @izzuexclusive dulu jujurnya aku rasa takut. serius! berniaga bukan bidang aku, aku xpandai & xda basic dalam bisness pon. masa tu orang yg yakinkan aku adalah #SahabatDuniaAkhirat aku @awinnurin , dia kata β€œkalau kita tak mula, kita takkan tahu!” so aku amik keputusan untuk pelahan2 belajar dalam bisnes. Mula dengan jual tshirt je awal2. pelan2 orang start tahu brand izzuexclusive ni & Alhamdulillah harini bukan shj di malaysia, malah singapore & brunei pon dah mula mengenali brand ni & dah ada pelbagai koleksi antaranya kurta, tudung, selipar, casual wear & yg terbaru baju kemeja. Perjalanan bisnes aku masih jauh, banyak benda lagi yg aku kene belajar. Syukur pd allah kerana beri aku jalan ini & temukan aku dengan orang2 yg baik. terima kasih pada semua yg support! ❀️ #izzuexclusive #amico #motivasipagi #perjalananmasihjauh #thankyouforyoursupport πŸ™πŸΌ

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

pejam celik pejam celik dah hujung tahun dah kan? nasib baik tak pejam terus tak celik2! πŸ˜… alhamdulillah masih diberi rezeki umur yg panjang πŸ™πŸΌ jap, hujung tahun macam ni mesti ada macam2 sale kan? Baru syok nak shopping 😁 Tp kalau sibuk & xda masa macam mana?? jgn risau, nasib baik ade Lazada Online Revolution Sale! sambil shooting pun Izzue boleh shopping tau! Dah start dah dari harini sampai 14th dec ni! Macam-macam deal dengan discount sampai 90%! biar betik!! harga serendah rm1!! 😱 Jangan lepaskan peluang utk dapat brand vouchers dan suprise boxes tau! ape tunggu lagi? jom shopping kat www.lazada.com.my/online-revolution/ #LazadaMY #shopMYUniverse #MYOR17

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

cuba teka ape fungsi #AuramenStylo ni?? Sape dapat jawab abg bagi hati abg.. chia chiaaa πŸ’˜ @auramenofficial
.
kemeja by @izzuexclusive #amico
photo by @seengraphy
studio at @iianstudio

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

ok, sesambil layan kopi @essensomy dari @supermalaysia yg sedap melampau ni, izzue nak baca komen dari peniaga2 online kat instagram ni. mesti ramai kan? ok korang nak promote ape, korang promote lah, mana tau izzue suka product korang tu, boleh ler kasi cuba πŸ˜‰ korang jual ape??

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

orang ckp muka aku ngan budak dalam gambar tu sama, aku rasa macam takk je! #McmMrBeanAdaLa πŸ₯œπŸ€ͺ

I Z Z U E I S L A M (@izzueislam)

awak dah lunch belum? xnak share ngan saya ke? sy minum air kotak je ni πŸ˜₯🀣 #izzueislam πŸ“Ή : @awinnurin
More...