JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam) [similar]

📍 13A, Jalan Plumbum R/7R, Seksyen 7, 40000 Shah Alam (Landmark : Atas Watsons) ⏰ 10 AM - 8 PM 🎉NEW ARRIVALS : #MyLittleBlackDressVol3

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

#MirinaKurungVol2 in White & Dusty Pink 😍 which one? Either? Both??! Yes still available at @jubahsouq_shahalam . Hurry up!

NP | RM 249

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Ni kalau mommy gayakan sedondon dengan lil princess attend wedding pun pengantin boleh jeless sebab takut chuolls yang lagi menyerlah. Available sepasang dengan kids tapi beza harga 😘

#AlyonaKurungVol3
NP | RM 249
.
#AlyonaKurungKids
NP | RM 159

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Dah menyorok dibalik hijau yang rimbun pun still nampak awak dengan #ValeriaDressVol2 colour Pewter Grey super cantikk tuu. Hiks! Available petite version juga tau. So version kali ni dah tak payah potong bawah untuk si genit. Boleh lagi bergaya cecantik dengan cerianya! Grab now😍

NP | RM 239

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Cantik sangat awaaak ni. Black at Friday with #FashandaKurung 😍

NP | RM 299

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Salam Jumaat penuh barokah. Semoga segala apa yang kita kerjakan dengan ikhlas hari ni dalam lindungan & mendapat ganjaran. Amin 😊

Hijau pun antara warna favourite Rasulullah SAW selain warna putih tau. Cantik kan sedondon satu family menggayakan #SyareefaPeplum & #SyareefShirt . Sejuk je mata memandang 😍

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Shasha is jeles tengok awak menggayakan #ArabellePremeur Kurung in Black Grid. Nampak sangat exclusive awak ni. Limited 2 colour sahaja tau. Black Grid & Cream Grid 😍

NP | RM 269

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

New Arrivals #MyLittleBlackDressVol3 in Kurung. A must have Kurung in your wardrobe it is! ❤️

#NeewardaKurungPremeur

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

#VeroneelaKurung by @jspremeur ni cutting kurung pahang ni pastinya sesuai untuk apa jua occasion. Didatangkan dengan exclusive box sekali 😍

NP | RM 349

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Morning dearies! Hai tengah brunch ke tu? Hiks. Sambil tu boleh scroll scroll ig apa New Release dari Jubahsouq

Exclusive #MyLittleBlackDressVol3 dah available di @jubahsouq_shahalam ya. Jangan tak tahu. Lunch hour nanti boleh datang ramai ramai. Hurry up! 😘

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Banyaknya kakak & family shopping 😍😍😍 Shasha sayang lebih. Hiks! Thank youuuuu. Meriah butik ❤️

Grab #AreeyaPeplum 11 pasang, #AlyonaKurungVol3 4 pasang, #AlyonaKurungKids 3 pasang, #ShareefShirt & #ShareefShirtKids 2 pasang 😍

Butik dah tutup dan sale dah habis. Jumpa Rabu nanti! Esok dan Selasa butik tutup tau 😘

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

NOTICE : We'll be closed on Monday (13/11) & Tuesday (14/11). We'll be opened on Wednesday (15/11) as usual 🙂

Today last day sale dengan harga #GrandOpeningMM & harga early bird 😱🎉🎊

Masih ada masa sehingga jam 8malam ini dearies 😍🛍️

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Happy customer dapat grab 2 pasang #FashandaKurung dengan harga early bird RM159.00 SAHAJA CHUOLLS. Haaaaa gila takhappy kannnn 😍

Thank you dear for shopping ❤️🛍️

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Stock Update
👗 #RatashaKurung
🏠 @jubahsouq_shahalam
🕙 10am - 8pm

RTK 01-White : XXL
RTK 02-Nude : S, M, XL, XXL
RTK 03-Light Peach : XL, XXL
RTK 04-Baby Blue : XL, XXL
RTK 05-Purple Orchid : S, M
RTK 06-Silver Grey : XL, XXL
RTK 07-Royal Blue : XL, XXL
RTK 08-Gold Brown : XL, XXL
RTK 09-Black : XL, XXL

*stocks may vary from time to time!*

NORMAL | RM 349.00
==============================
PROMO EARLY BIRD | RM 159.00 🛍️
==============================

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Stock Update
👗 #FashandaKurung
🏠 @jubahsouq_shahalam
🕙 10am - 8pm

FDK01-Offwhite : XS, S, L
FDK02-Lilac : XS, S, M, L
FDK03-Light Apricot : S, M, L
FDK04-Fuschia Pink : XS, S, M, L
FDK05-Champagne : XS, M, L
FDK06-Powder Blue : XS, M, L
FDK07-Red Royal : XS, S, M, L
FDK08-Army Green : XS, S, L
FDK09-Pure Black : XS, M

*stocks may vary from time to time!*

NORMAL | RM 299.00
==============================
PROMO EARLY BIRD | RM 159.00 🛍️
==============================

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Stock Update
👗 #NeewardaDressVol2
🏠 @jubahsouq_shahalam
🕙 10am - 8pm

NWD 201-Sandy Pink : L, XL, XXL
NWD202-Candy Peach : SOLD OUT !
NWD 203-Lilac Purple : SOLD OUT !
NWD 204-Pastel Emerald : S, L, XL, XXL, 40
NWD 205-Olive Sandy : XS, S, M, L, XL, XXL
NWD 206-Sandy Blue : XS, M, L, XL, 38
NWD 207-Sandy Brown : XS, S, M, L, XL, XXL, 36
NWD 208-Nescafe Brown : XS, S, M, L, XL, 38
NWD 210-Black Grey : M, XXL
NWD 211-Royal Grey : XL, XXL

*stocks may vary from time to time!*

NORMAL | RM 269.00
==============================
PROMO EARLY BIRD | RM 159.00
==============================

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Dari awal pagi Shasha kena serbu dek penangan harga special untuk early birds 😱

Antara item yang ramai grab untuk today ha nidiaaaaa #AreeyaScallop. RM149 sahaja dearies. Cepat sempat lagi untuk datang ‼️❤️

Nah Shasha bagi stock update sikit apa yang available untuk #AreeyaScallop ya 😉

ARS01-Soft Pink : XS, S, M, XL
ARS02-Baby Blue : XS, S, L
ARS03-Neon Mint : XS, M, L
ARS04-Candy Peach : S, L
ARS05-Peach Sandy : XS, XL
ARS06-Pistachio : S, L, XL
ARS07-Misty Grey : XS, S, L, XL
ARS08-Sandy Grey : XS, S, M, L, XL

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Alaaaaa melting tengok si comel pakai #AlyonaKurungKidsVol3 😍❤️

Yang ni color Dusty Pink & si comel ni pakai saiz 4tahun.

RM79.00 SAHAJA MOMMIES 😱‼️

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Weeeeee seronok kakak ni dapat grab #NeewardaKurungPremeur dari koleksi #MyLittleBlackDressVol3 😍

Alhamdulillah, terima kasih Kak 😘 yang lain jangan tunggu lagi, nanti licin habis haaa Shasha taktau 🙈

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Juga ada #MirinaKurungVol2 for early birds! RM159.00 SAHAJA. Ada masa lagi dearies 🎉

JUBAHSOUQ MM OPENING SALE !! (@jubahsouq_shahalam)

Siapa suka dengan #ArabellePremeur? Ada dua colour only for this design. Shasha pilih Black 🙋

For early bird today RM139.00 ONLY ❣️
More...