Menetë (@menetagrainca) [similar]

M e d i c i n e💉 Æ...

Menetë (@menetagrainca)

Urime festa e Fiter Bajramit.Paqja dhe lumturia qofshin mbi ju dhe familjet tuaja❤️🙏🏻

Menetë (@menetagrainca)

"Të rrezikoj,sigurishtë që Po!!!Për gjëra që ja vlejnë dhe njerëz që e meritojnë"
@hgraincaa

Menetë (@menetagrainca)

Koha kalon,
Kujtimet fshihen,
Ndjenjat ndryshojnë,
Njerëzit ikin.
@mirlindazukaa

Menetë (@menetagrainca)

E di çfarë do të thotë dhimbje??
Jo ato me britma dhe me lot!Por ato kur të errësojnë shpirtin,dhe ti u jep shkëlqim,kur lotët e shpirtit kalojnë në fyt,dhe ti i kafshonë buzët,të mos dalin jashtë.Kur sheh zemrën të të bëhet copa,të të shembët bota rrotullë teje,dhe ti të qëndrosh përsëri në këmbë...!!
Kjo do të thotë dhimbje,dhe këtyre njerëzve që jeta,padrejtësisht i dhuroi një dhimbje të tillë,janë njerëz të fortë,njerëz me shpirtë të madh,sepse kur shpirti u qante,ata buzëqeshnin!Buzëqeshnin,që ti të ndiheshe mirë.Buzëqeshnin për të përcjellë një mesazhë ty,që sado e fortë të jetë dhimbja,unë jam edhe më i fortë!Unë këta njerëz i quaj heronj!!!🏳️️‍🌈
@lina.grainca

Menetë (@menetagrainca)

A e dini pse më pëlqejnë fëmijët?!
Sepse pasi grinden,pajtohen me njëri-tjetrin,e flasin sikur të mos ketë ndodhur gjë,pa qenë nevoja të thonë"më fal"...
Sepse kanë guxim të qajnë,para të gjithëve.Dhe të tregojnë se të duan,duke i hapur krahët.
Sepse e duan babin,pa limit.Sepse nuk i zë gjumi,nëse nëna nuk është pranë tyre...
Sepse ndajnë me shokët ushqimin,dhe nuk e tradhtojnë njëri-tjetrin për interes.Pasi zemra e tyre s'ka djallzi...
Sepse kur rrëzohen.Vrasin gjunjët dhe jo shpirtin.
Sepse kur bien ngrihen,dhe kur ngrihen,nuk humbasin kohë duke u marrur me atë se çfarë ndodhi,por ecin para,duke vrapuar sërish...
Sepse nuk qëndrojnë me ata që janë të pasur apo të bukur.Por vetëm me ata që i bëjnë të lumtur...👅 #thisisjustalife @jonidamehmetii

Menetë (@menetagrainca)

Pa marrë parasysh se sa i arsimuar,i edukuar,i talentuar,apo i famshëm beson që je mënyra se si i trajton të tjerët tregon përfundimisht se kush je💦
🔙With: @adnitesalihu

Menetë (@menetagrainca)

"I kam dashur gjithmonë ato femra,të cilat kur ecin rrugës duken sikur askush tjetër nuk ekziston,pavarsishtë se mund të ketë njerëz që mund të hedhin fjalë nga më të ndyrat,komplimente nga më të bukurat,ato nuk i lëvizin sytë,nuk e kthejnë kokën pas.Janë ato dhe bota e tyre."👅 #second

Menetë (@menetagrainca)

Asnjëherë mos u pendo për diçka...nëse ka qenë e mirë do të mbetet kujtim...nëse ka qenë e keqe do shërben si mësim!!!💜 @fatlindashabanii

Menetë (@menetagrainca)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Besimi është sikurse dashuria;Nuk mund ta mbash me forcë🌟 :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: @erblinagrainca

Menetë (@menetagrainca)

//////////////////////////////////////////////////
Është koha për të ndryshuar diqka...🌷 \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ @lainaarrahmani

Menetë (@menetagrainca)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ndonjëherë të mungojnë kujtimet,dhe jo personat...👣
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@adnitesalihu @_erblineee

Menetë (@menetagrainca)

.........................................................
Si nuk është për të qeshur se si ditë për ditë asgjë nuk ndryshon por kur shikojmë prapa gjithçka është ndryshe🌙 .......................................................................................
@bleona.bakiu

Menetë (@menetagrainca)

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••Ne të gjithë duam të jemi ndryshe edhe kjo na bënë neve të gjithëve të njëjtë⚡️ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
@_elinora