Mia Ahmad (@mia.ahm4d) [similar]

@miaahmadsouls Shooting : kam2u.pm@gmail.com 📩 : talents@paranormal.com.my

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Indeed. He is the best planner.

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Still on set... jangan lupa minum Adore before tidur okay? 😘😘😘

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

All the way from JB for #sarakirana . Long distance relationship is seriously not easy. Thanks Mak mie banyak guide sara! Lepas ni kena selalu blk JB kan baru dapat mood? 😜#Repost @amiemaziah_makmie
・・・
Kembali berkerja..
Day 14
Sara : "sara takut tak dpt bahagiakan Arin.Sebab tu Sara nak kekal jadi anak"
Zulaika: " Sara serik bersuamikan anak2 Mama?"
Sara:" Sara tak menolak takdir..rasanya lebih baik jadi anak dari jadi menantu"
Mood meruntum jiwa 😢😢😢😢 dari
#SaraKirana.
@suhanmovies
@rtm_malaysia
Script @ramlahrashid_novelis

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Saya jenis yg rajin cuci muka, tak tidur dengan make up ( kalau ada pun sebab penat sgt sampai tertidur) dan saya juga jenis yg pentingkan penjagaan dalaman. Saya minum Audela, makan vitamins dan tak pernah skip minum ADORE. Ini lah rahsia penjagaan diri saya. Korang pulak?

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Missing that one person. Hmm

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Cara untuk dapatkan Adore. .
.
.
Utk yg masih tak tahu Adore adalah jamu moden yang mempunyai banyak khasiat utk kesihatan dalaman wanita. MENYESAL tak cuba tau!!! #adoreinfrancemeanslove #adoremeanslove #jamumoden

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Work hard travel harder. 😊

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Take me back here. 😢

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Have a pink Monday ahead! 🌸

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Thank you Adore team sebab delivery stock baru dekat set. Adore Mia dah habis dah, so repeat stock baru. Korang dah repeat order ke? 😍#onset #sarakirana

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Raya dah habis dah. Sebelum bertolak ke Johor Mia nak sediakan minuman untuk cik abang, supaya dia tak mengantok bila nak drive nanti. And also, Mia nak remind korang semua regarding contest Tunaikan Hasrat Umrah Bersama Yang Tersayang by Power Root. Sebab Mia dah tengok ramai yang dah terima berita baik masing masing. Korang bila lagi? Cara cara penyertaan pun senang je. Kalau nak tau lebih lanjut kenalah check out this website www.powerroot.com.my.
Korang kena cuba jugak tau! Musim Haji ni korang tak terasa ke nak buat amalan sunat ke Umrah ni?

Cepat cepat tau. Contest habis by 15th September ni!

#powerroot #tunaikanumrah #alicafe

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Been consuming Adore since Mia before kawin. Terkejut bila tgk live update gambar semua nampak kurus. Seriously Adore ni mmg buat Mia cut down selera makan dan yang paling penting dah lama tak kena period pain. Actually Adore help me in so many ways, especially utk mereka yg sudah berkhawin dan baru lepas bersalin dan Adore juga membuatkan Mia nampak berseri-seri selalu. Ceyyy. 🙈
Utk purchased dan sebarang pertanyaan korang contact @adore.audela_hq okay? 😘

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

'Bila karya berbicara, citra sinema kita'
Nantikan Festival Filem Malaysia ke 29 (FFM29) dari 14-23 September 2017 ini

Layari @FFM29Official @FinasMalaysia untuk maklumat dan informasi terkini

#FestivalFilemMalaysia
#FFM29
#TransformasiCitraKarya
More...