Mia Ahmad (@mia.ahm4d) [similar]

@miaahmadsouls Shooting : kam2u.pm@gmail.com 📩 : talents@paranormal.com.my

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

In Allah I trust. ❤️

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

#kutakrela ada ulang tayang di @tv3malaysia sekarang!
.
.
.
Pertama kali mendapat tawaran watak utama utk drama series. Tak sanggup nk tgk diri sendiri. Terlalu banyak kelemahan dalam lakonan Mia. Tapi baby pun merangkak dulu sebelum pandai berjalan. Yang tak pandai takkan selamanya tak pandai kan. Segala kritikan yang membina Mia akan apply di masa akan datang.
.
.
.
Terima Kasih buat @a_aidaproduction yang sudi memberi peluang utk budak baru mcm Mia. 😊

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

That robe is everywhere now. 🙈

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Berita baik untuk yang dah bersusah payah menurunkan berat badan tiba-tiba hanya kerana suka MAKAN berat badan korang tiba-tiba naik mendadak blk. Adore dapat membantu! 😊
.
.
.
Anyway, Mia akan beraya bersama peminat-peminat Mia 22 July ni, cepat booked seat korang k? Seat are limited. Mia tak boleh ajak ramai2 takut tak terlayan nanti. Team adore pun akan berada di sana. Dgr cerita ada special price! See youuuuu there! ❤️
.
.
.
@miaahmadsouls @adore.audela_hq #rayagatheringwithMia17

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Dan hati-hati juga buat jari jemari yang suka share benda yang tidak sahih. #spreadlovenotwarplease

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Julai ini. #kasihseorangayah #cerekarema di @tv3malaysia .
.
.
Arahan : @datamimisiregar .
.
.
Terbitan : @macheallstarunited .
.
.
P/s : saksikan me as menantu durhaka. 😩

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Excuse my jendulness. 👻
.
.
.
Shawl : @mumuscarves

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

My fav detox adalah Audela by Nad Zainal! Mmg hari-hari minum never missed! Kawan2 dan suami pun dah faham. Hehe. .
.
.
Dah detox, malam before tidur Mia akan makan Adore pulak. Yela kalau dah kurus sebab hari2 detox kena la makan adore utk maintainkan berat badan. Sekian, tips jaga berat badan dari Mia. Nak cantik kena spend sikit ok? 😘
.
.
.

Lupa nk mentioned! Rindu make up kak @nvdsim!!

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Geramnya dia niiii!!! Kenapa eh? #niece❤️

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Selepas survey yang telah dibuat majoritinya......JB. Yes my raya event with @miaahmadsouls will be in JB!!! Maaf ya utk yang minta buat kat KL tuuuu. Mia kena ikut majoriti.
.
.
.
' Raya With 'souls' is on July 22nd ! .
.
.
Venue : Somewhere in Jb! Will let you know soon!! .
.
.
DM @miaahmadsouls to reserve your seat!! 😍😍😍

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Jommmmm! Comment kat bawah!

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Menunjuk apo? Heheh. Terima Kasih atas penulisannya Kak Aida. .
.
.
Selain berlakon saya juga suka buat duit. Siapa nak buat duit macam Mia? Korang boleh DM je @adore.audela_hq 😘😘😘

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

This july... dengar cerita 29hb ni. @tv3malaysia #cerekarema
.
.
.
Terbitan : @macheallstarunited

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Orang kata bercakap banyak tak apa tapi biarlah ada isi nya. Siapa suka kalau Mia nk ajar korang mcm mana nk buat duit? 🙋
.
.
.
.
So Mia nk kongsikan tips-tips utk korang yang baru nk memulakan bisnes. All the best bakal-bakal usahawan semua! 👏👏👏.
.
.
.
.
@adore.audela_hq

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

#Repost @adore.audela_hq
・・・
Assalamualaikum..
.
Ada yang masih tercari-cari jalan untuk jana pendapatan tambahan?
Duit dah banyak habis di musim perayaan?
Nak bantu suami dan diri sendiri tambahkan duit simpanan?
.
Jom tinggalkan number telefon di 👇 cepat-cepat. Team Mia Ahmad akan hubungi sis secepat yang mungkin!! .
.
#jomcariduitlebih #janapendapatanbersamaMiaAhmad #You_Can_aDOre_It
More...