Mia Ahmad (@mia.ahm4d) [similar]

@miaahmadsouls Founder of @absoluebymiaahmad Ambassador of Audela Adore Shooting : kam2u.pm@gmail.com 📩 : talents@paranormal.com.my

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Mungkin puasa kita tak sempurna tapi mana tahu hari-hari terakhir ni yang di terima Allah puasa kita. Let's do this! 😇

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Packing starts now! 😴

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Rahsia nak kekalkan berat badan. Selain boleh menahan korang dari rasa lapar. Cubalah! @adore.audela_hq #thelovejamu #adoremeanslove #adoreformia

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

USB LED light dari @samsungmobilemy ni always come in handy bila Mia nak cari barang dalam handbag. LED light ni senang sikit nak nampak hihi. Selalu orang tanya Mia mana boleh dapatkan accessories ni. Senang jer, produk ni boleh dapatkan kat Lazada atau 11Street
#samsung #mobile #online #exclusive

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Bila fokus kerja kita fokus kerja, bila fokus kat suami kita fokus kat suami betul-betul. Headline diaaaa. 😷 #repost @jaydeesm
Mia menggayakan koleksi #knightsbridgerayacollection @ezuwanismail
Solekan Mia: @leenzakaria 😘
Foto: @amirnaufalphotography 😍
Lokasi: Hotel Park Royal, KL terima kasih @warrenfdez #hotelparkroyal

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

I felt in love with this Hana Tajima shawl since the first time I'm wearing it. It is easy to wear and very comfortable. #uniqlomy #uniqlolifewear

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Untuk yang datang ke @maisondecouture.denaialam semalam terima kasih di atas sokongan korang. Tak rugi kan datang boleh beli baju @mdc.kl & @adore.audela_hq dengan harga durian runtuh! 😋😋😋 .
.
.
Untuk yang tak sempat tu, tak apa masih banyak lagi pilihan baju dkt sana! Pilih jeeeee! Nah ni 😘😘😘
.
.
.
📹 : @_norni.zalifah_

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Back to my routine. ❤️

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Last day. 😋 #bilonogorijupokelate .
.
.
I'm wearing square hijab from @poplook

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Mia jumpa korang ahad ni okay? Jumpa nanti!! @maisondecouture.denaialam !!
.
.
.
@miaahmadsouls

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Tawakkul. Trust in his plan. #ramadhan .
.
.
#poplookootd @poplook

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

I tak perlu cakap banyak dah. Read this! #Repost @lydiaizzati with @repostapp
・・・
My another favourite gem.. Adore! I've only decided to give a review after a month of consuming this, because I want it to be genuine of course. -

I think most women tend to focus more on our outer beauty (make-ups etc) that we forget to take care of our inner beauty which is our health. And for a person like me who hates eating medicine (I can't swallow pills!), vitamins, Adore is PERFECT for me! I used to think that all jamu taste urghhhh but Adore proves me wrong. It taste like Mango juice! I looooooove it! No kidding. Benefits? It definitely helps me to boost my energy, control my appetite and reduces toxins in the body. Whopp! Oh yes, it's good for breastfeeding mummies too! Trust me, it's amazing. -


And best part of all? No frequent toilet visits! Hurhur. You're safe to consume it everyday, even during your period. -

So my daily routine for this Ramadhan.. drink Audela in the morning and Adore at night. But first, must stock up alr. Heh! Thank you @audelasg! You can get yours from them ok 😘

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Mia memang dah jatuh cinta dengan latest products from @samsungmobilemy ni. Sangat stylish and it is easy to bring along mana mana je Mia pergi. Pergi travel pun mesti Mia bawak sekali hehe. Especially speaker bottle design yang memang something new & unique.

Kalau suka accessories ini like Mia, boleh check out Lazada: http://bit.ly/2qLVGcJ atau 11Street: http://bit.ly/2rHwHW9 untuk dapatkan satu. ​​#samsung #mobile #online #exclusive
More...