Mia Ahmad (@mia.ahm4d) [similar]

@miaahmadsouls Shooting : kam2u.pm@gmail.com πŸ“© : talents@paranormal.com.my

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

While watching #mentormilenia2017 . Hehe. Kitorang sokong ucop tau @mrhazama1 !!

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Mia nak share peluang dengan korang jadi BISNES PARTNER Mia. TEMPAT TERHAD TAU! Sape cepat dia dapat.
.
.
Komen je ADORE kat bawah ni, team #You_Can_aDOre_It! akan contact korang secepat mungkin. πŸ˜ƒ

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Please #SurprisemeLux and make me feel good...haaa korang nak tak kalau LUX surprise kan korang dengan hadiah yang menarik?!! Mesti la nak kannnn. Kalau nak kenala ikut simple steps below.
Beli a bottle of LUX Shower Cream min RM10 in a single receipt ( simpan the receipt as a proof of purchase tau ). Lepas tu post a picture of your LUX cantik cantik and creative and then karang your caption yang best and tell them why you deserve a Lux surprise. Jangan lupa guna hashtag #SurpriseMeLux tau. Satu lagi, jangan private kan your IG, nanti tak boleh menang.

Buat cepat cepat tau!
https://www.instagram.com/explore/tags/surprisemelux/

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

It's a wrapppp! Thank you @sbxs @bykakmek and team!! Tak sabarnyaaaaaa. πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒ#adoremeanslove #iloveyouaudelaadore

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Semalam masa dinner dekat rumah, sempat paksa suami tolong amikkan boomerang Mia. Feeling feeling candle light dinner gitew. Hehe. Terus Mia capai phone baru Mia. #myGalaxyA2017 captures a bright picture even in the dark. Bagaikan hitam manis macam cik abang. Hehe #A2017LiveUnplanned

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Kebaikan madu,ekstrak ros,sireh dan kunyit mempunyai kebaikannya tersendiri utk dalaman wanita. Mia suka penjagaan dalaman. Anda ? πŸ™‹

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

A mermaid yesterday. Lepas tu kain lebih buat langsir kat sebelah. πŸ˜‚ .
.
.
Thank you @cosryofficial @ezadibrahim @project2pi ❀️
.
.
.
#IzhaMia #secondreception #terengganu

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Tomorrow is my second reception in Terengganu! Believe it or not Mia travel jauh to be here and kena buat last preparation, korang mesti rasa Mia penat kan? No I am totally not. Semuanya sebab satu ❀️

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

My second reception is just around the corner. I just wanna look good! Kalau buat preparation nk kawin mesti tak cukup tidur dan rehat. Mia bersyukur sbb boleh gantikan masa untuk rehat tu dengan sesuatu yang boleh memberikan mia tenaga yang Mia perlukan untuk hari bahagia nanti! ❀️❀️
.
.
.
Credit photo : @project2pi

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Untuk yang sedih tak dapat tengok beauty and the beast. πŸ˜… #tengokjelakasutni #beautyandthebeast

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

#Repost @salamhd113
・・・
Jangan lupa temujanji kita malam ni untuk sama-sama menonton
. πŸ”ΈJOM FESYENπŸ”Έ Episod 5, jam 8 malam bersama Hos Rancangan @mia.ahm4d hanya di Salam Hd, saluran 113 HyppTV 😍 #jomfesyen #HyppTVEverywhere #salamhd #aaidaproduction #hypptv @a_aidaproduction @hypptv

___________________________________

Tiada HyppTV? Tiada masalah. πŸ‘ŒπŸ»
β€’Muat turun applikasi #HyppTVEverywhere di apps/google store untuk menonton program menarik @salamhd113 sekarang! πŸ‘πŸ»πŸ˜

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

With mama Efa. So geram lah baby Iman ni 😍😍😍

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Ramai yang tanya Mia apa rahsia nampak lebih berseri-seri lepas kawin ni. Jawapannya selain daripada sentiasa bahagia dgn org yg tersayang adalah dengan memberi 'extra care' kepada kesihatan dalaman. Mia dah extra care dengan 'satu product ni' sebelum kawin lagi! Resultnya dah nampak sekarang. Alhamdulillah. 😻
.
.
.
#adoremeanslove #audelaadore #adoreformia #thelovejamu

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Alhamdulillah Mia dah jumpa this one product yang berjaya buat Mia rasa bertenaga, sihat dan rasa lebih confident untuk berhadapan dengan orang di luar. .
.
.
Siapa kat sini suka amalkan petua orang tua-tua dahulu tentang penjagaan dalaman?πŸ™‹
.
.
.
#adoremeanslove #audelaadore #adoreformia #thelovejamu
More...