Mia Ahmad (@mia.ahm4d) [similar]

@miaahmadsouls This is my 2nd official account 📩 : talents@paranormal.com.my

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

A better reason to smile. 💕

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Safely arrived in JB. Yays! 😆

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Thank you very much @miaahmadsouls for throwing me a very nice surprise birthday party! Thank you for all your time and effort just to make me happy. I am truly blessed! Maaf cuma seramai ini sahaja yg admin kita dapat jemput. Yang lain, We'll see on next gathering ya? I love you and always keep you in here ❤️#29isthenew19 #birthdayinadvanced

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Nak upload gambar ramai-ramai tapi semua gambar blur. 😩 ala, thank you bagi present! 😘😘😘 @miaahmadsouls #29isthenew19
#birthdayinadvance

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Apa ni apa ni... tak ready lagi lah! 🙈 thank you @miaahmadsouls !! Tak baik surprised camni. Kita tak ready lagi! 😩

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

My fans deserve to know. .
.
.
#throwbackfebruary #izhaMia

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Talking to an old friend makes you realize how much your life has changed. @sarah_champagne #bestfriendsince2006 #11yearsfriendship #preggymom #dianilotssssssssofmix 😂

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Pink is actually not my fav color. Dulu sakit mata kalau tengok color pink. Tapi Mia perasan makin meningkat umur makin attract dgn color pink. 😂 and paling obvious sampai baju kawin pun boleh pilih color pink. 😷
.
.
.
Mia ada terbaca 'Pink color stimulates health,happiness,feminity,compassion and SWEETNESS! Oh yes, sweetness!! Dah sembur ke belum harini? Pakai deodorant je tak cukup untuk hilangkan bau peluh. Size sweetness ni 20ml muat2 untuk letak dalam bag mini macam Mia punya ni. Sangat convenient utk dibawa kemana-mana! Korang tak tahu bila masa korang perlukan. Barulah rasa confident dan sweet je nak dekat2 dgn orang. 🙈
.
.
.
Tips : untuk buatkan bau sweetness tahan lebih lama, sapukan Vaseline dikulit korang sebelum sembur sweetness! Memang tahan lama! Cuba lah !! 😍😍😍 @absoluebymiaahmad
.
.
.
#sweetalldaylong #sweetnessbymiaahmad

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Ayah and Ibu,there's nothing that I can repay for what you've done to me.There's no one that could replace both you.There's no way to regret being your child.And I am blessed to have so many great things in my life,without you I wouldn't be here. ❤️
.
.
.
#loveyourparents #loveyourparentswhileyouhavethem

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

I don't have haters, I have fans in DENIAL. 😘

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

#Repost @miaahmadsouls
・・・
Hye souls semua.... Ni baju terbaru dari Miaahmadsouls kali ini kita buat baju material JERSEY dan tulisan di baju adalah 'GLOW IN THE DARK' Walaupun di dalam gelap masih nampak tulisan souls di situ. 😁

SM RM 60
SS RM 65
(Termasuk Pos / include postage)

Bayaran boleh terus di buat ke 👇🏿 CIMB BANK BERHAD
7060-7540-61
NUR ELYNAILMIAH BINTI ARIFIN

Sila lampirkan slip transaksi selepas membuat bayaran ke +60178700698 🤑

#miaahmadsouls2017 #since2015 #SoulsGlowingInTheDark #Souls3rdAnnivessary #glowinthedarkshirt

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

@nad.zainal dia tak faham baca comment kau semalam. Haha.

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Mungkin juga jap gi dia tgk ni habis kena delete.

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Saya percaya ramai viewers yang besedih utk episod #jejakkarmila harini.Sekian saja utk saya persembahkan watak #suraya utk karya kali ini.Mohon maaf di atas segala kekurangan saya.Terima Kasih buat @tv3malaysia, pihak produksi @zeelproduction , dir @muraliabdullah73 , dan seluruh team. Teruskan menonton episod akan datang! 😘
.
.
.
Siapa yang nangis tadi? 🙋

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Dear Allah,
Thank you for my husband.I pray over our marriage and ask that you would mature us as a couple.I may not have everything I want in life but I'm blessed enough to have all that I need. .
.
.
.
#throwbackfebruary #butterflyinthestomach #izhaMia #soulmate #kawanjetimetu #belumcintalagi #sekarangdahcinta 😝
More...