Mia Ahmad (@mia.ahm4d) [similar]

@miaahmadsouls Ambassador of @tontonmy This is my 2nd official account 📩 : talents@paranormal.com.my

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Selain dari diet yang betul ini lah yang membantu Mia utk kelihatan lebih kurus sebelum majlis kawin haritu @beauteaslim . Thank you @sharnaazahmad !! 😊😊😊

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Bila orang call kita depa tak tau kalau kita kat dalam hujan ker, tengah mandi kee tapi sekarang Mia tak yah risau..tengah swimming pun boleh selfie tau! #myGalaxyA2017 #A2017LiveUnplanned #rainorshine #waterresistant #ilike

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Assalamualaikum... Selamat Pagiiii !! D🍩nut w🍩rry !! Be happy !! Kepada yang email Mia bertanyakan mana nak dapatkan Sweetness. Anda boleh contact kesemua agent-agent dan stokis yang tertera di bawah :
Selangor .

Stokis
@iramarketplace : 0126471795
Agent
@absoluebymiaahmad_selangor : 0187702755
@absoluebymiaahmad_bangi : 0136566329
@the.chanteq : 0176774135
@absoluebymiaahmad_sh : 0173092077
@ameenaz_shawl : 01128259002
@nabilahzambri : 0126976187
@yanrahmat87 : 0123290695
@maleqaboutique : 0173455687

Kuala Lumpur
Stokis
@anika.beauty : 0193953020
Agent
@heizal_hamid : 0105425420
@lindazainal.85 : 0182862991
@by_nfj : 0133373198
@shahbinaa : 0122324537
@zettrius_sugarsalt : 0166227486

Penang
@absoluebymiaahmad_penang : 0174132596
@kyna.badri : 0125000692
.
Kedah
@amizarodzi : 0195689139

Stokis Negeri Sembilan
@perfume_celebrity : 0139232860 .
Agent .
@_norni.zalifah_ : 0192208739
.
Pahang .
@absoluebymiaahmad_pahang : 0139281592
@hairunnisaosman : 0125316385
@azlin_azam : 0172467873

Johor
@perfume_garagebys : 0178223202
@dqiz.amza : +6596559244
@arinnsamtusi : 0177992262
.
Perak
@frhnzri_ : 0192310480
@mastura_mohd_radzi : 0134289395

Sarawak .
@edahrusdi : 01112013050

Sabah
Norlizawati : 01125227546

Singapore
.
@kaisyahs : +6583236927
@dqiz.amza : +6596559244
@ps.maznimahmud : +6592951639
.
Brunei .
@5arahphs : +6738615256
@kadaiharuman : +6738875260
@rruhibrunei : +6738306206

#sweetnessbymiaahmad #sweetalldaylong

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Happy 3rd Anniversary @miaahmadsouls !!! Suka duka bersama. Tak suka assume dan mempercayai saya, menasihati dan member I kata-kata semangat. Thank you souls !! Always in here ❤️ . See you in our next gathering !! In JB !! Siapa sanggup datang ? 🙈
.
.
.
.
Ya Allah baru perasannn 😩😩😩 banyak kali terlupa dah kawinnnn. Dok sebut bakal suamiiiii. Suami lahhh sorry @izhamtarmizi 😖

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Happy 3rd Anniversary @miaahmadsouls !!! Suka duka bersama. Tak suka assume dan mempercayai saya, menasihati dan member I kata-kata semangat. Thank you souls !! Always in here ❤️ . See you in our next gathering !! In JB !! Siapa sanggup datang ? 🙈

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Segalanya dah terungkai dengan pihak @nenggeulis.co .Masing2 akui kesalahan masing-masing. As per conversation selama 39mins tadi semuanya dah selesai. Mohon maaf dari saya di atas segala perselisihan faham ini. Dengan ini saya akan mengambil alih sepenuhnya untuk jenama SWEETNESSBYMIAAHMAD segala urusan mengenai sweetness , buat sementara waktu ini boleh contact email di sini dahulu di @absoluebymia4hmad@gmail.com

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Ni semua bridesmaid Mia. Mostly semuanya yang saya kenal dah bertahun-tahun and we grew up together. Hihi. Thank you so much korang for coming to Taiping !! Yang mana terkurang tu kita sama-sama perbaiki. Walaupunnnnn. 🙄 Anyway, diorang ni semua pakai baju @eisyasyakira_ !! Last min Eisya buatkan. Lighting teruk, actual design and color depan2 lagi lawa sebenarnya. Nanti kita jumpa second reception pula k? ❤️❤️❤️

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

I once was lost, i never thought that i would be happy again or even love again.... And he came into my life and then became my life. "Cinta jangan dikejar nanti dia lari.
Nanti dia lari,
Cinta jangan dipendam,
Nanti dia padam,
Cinta usah di tunggu,
Dia takkan datang,
Tetapi cinta kalau dari hati,
Ia takkan padam,
Ia takkan lari,
Malah ia akan datang dengan sendiri.

Thank you @izhamtarmizi for all of your effort. 💞

Amazing artwork : @cstproduction
#izhaMia #satuharinanti

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Alhamdulillah... Segala puji bagi Allah yang memberi rasa dan memudahkan segalanya. Selesai sudah majlis pernikahan dan resepsi saya yang pertama di Taiping, Perak. Jutaan terima kasih saya ucapkan kepada semua yang terlibat menjayakan kedua-dua majlis ini, terutama sekali kepada kedua-dua ibu bapa saya, mertua, seluruh keluarga, rakan-rakan, pihak media dan rakan-rakan wartawan, @tontonmy , @primework , @officialhlive
Saya juga bersyukur kerana tanpa mereka ini majlis saya tidak akan meriah dan berjalan lancar. Thank you guys for the hard work !!! @cstproduction
@project2pi
@emotion.inmotions
@sentosavillataiping
@thewhiteteratak
@zahaweddingplanner
@lyndarahimkl
@cosryofficial
@mekkembangcotton
@ramzanmohdsaufi
@tiarzainal
@sahirsabri
@tri_siswanto94
@nanasyazhenna
@zurahim_henna
@redcard1stop
@addy_ideas
@arkadiusdoorgift
@thehare_sbh
@idieana.rozaidi

Special thanks to @miaahmadsouls , fans and viewers. 😘😘😘 Not to forget, my wedding planner & event coordinator @shamilburn @nnd , @n_farina .Mohon maaf dari saya andai ada kekurangan dari pihak saya dan keluarga. 🙏

#izhaMia
#izhamXmia

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Finally it's a wrap!! Congrats guys! Korang memang awesome! Pen merah, pen biru, we love you ❤️ Jangan lupa follow IG kiteorg okay untuk gambar & video yg awesome. Jom follow @project2pi @cstproduction @emotion.inmotions ✌🏼

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

#LIVEUPDATE
Majlis Persandingan Mia & Izham
14th Januari 2017

Deco by @thewhiteteratak
Busana persandingan by @cosryofficial
Tatarias by @sahirsabri11
Photobooth by @jejakaandaman
Videographer by @cstproduction
Photographer by @project2pi

Jangan lupa tau nanti tengok *live streaming* di tonton #izhamia #tontonmacamVIP
Tq #thewhiteteratak #thewhiteteratk #cstproduction

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

#LIVEUPDATE
Majlis Persandingan Mia & Izham
14th Januari 2017

Deco by @thewhiteteratak
Busana persandingan by @cosryofficial
Tatarias by @sahirsabri11
Photobooth by @jejakaandaman
Videographer by @cstproduction
Photographer by @project2pi

Jangan lupa tau nanti tengok *live streaming* di tonton #izhamia #tontonmacamVIP
Tq #thewhiteteratak #thewhiteteratk #cstproduction

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

#LIVEUPDATE
Majlis Persandingan Mia & Izham
14th Januari 2017

Deco by @thewhiteteratak
Busana persandingan by @cosryofficial
Tatarias by @sahirsabri11
Photobooth by @jejakaandaman
Videographer by @cstproduction
Photographer by @project2pi

Jangan lupa tau nanti tengok *live streaming* di tonton #izhamia #tontonmacamVIP
Tq #thewhiteteratak #thewhiteteratk #cstproduction

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

#LIVEUPDATE
Majlis Persandingan Mia & Izham
14th Januari 2017

Deco by @thewhiteteratak
Busana persandingan by @cosryofficial
Tatarias by @sahirsabri11
Photobooth by @jejakaandaman
Videographer by @cstproduction
Photographer by @project2pi

Jangan lupa tau nanti tengok *live streaming* di tonton #izhamia #tontonmacamVIP
Tq #thewhiteteratak #thewhiteteratk #cstproduction

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

Alhamdulillah, selesai sudah tugasan kami dari cst, jikalau anda suka hasil kerja kitorang dan ingin mendapatkan service kitorang, silalah ke @emotion.inmotions *proud brand dari @cstproduction 😬

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

#LIVEUPDATE
Majlis Persandingan Mia & Izham
14th Januari 2017

Deco by @thewhiteteratak
Busana persandingan by @cosryofficial
Tatarias by @sahirsabri11
Photobooth by @jejakaandaman
Videographer by @cstproduction
Photographer by @project2pi

Jangan lupa tau nanti tengok *live streaming* di tonton #izhamia #tontonmacamVIP
Tq #thewhiteteratak #thewhiteteratk #cstproduction

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

#LIVEUPDATE
Majlis Persandingan Mia & Izham
14th Januari 2017

Deco by @thewhiteteratak
Busana persandingan by @cosryofficial
Tatarias by @sahirsabri11
Photobooth by @jejakaandaman
Videographer by @cstproduction
Photographer by @project2pi

Jangan lupa tau nanti tengok *live streaming* di tonton #izhamia #tontonmacamVIP
Tq #thewhiteteratak #thewhiteteratk #cstproduction

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

#LIVEUPDATE
Majlis Persandingan Mia & Izham
14th Januari 2017

Deco by @thewhiteteratak
Busana persandingan by @cosryofficial
Tatarias by @sahirsabri11
Photobooth by @jejakaandaman
Videographer by @cstproduction
Photographer by @project2pi

Jangan lupa tau nanti tengok *live streaming* di tonton #izhamia #tontonmacamVIP
Tq #thewhiteteratak #thewhiteteratk #cstproduction

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

#LIVEUPDATE
Majlis Persandingan Mia & Izham
14th Januari 2017

Deco by @thewhiteteratak
Busana persandingan by @cosryofficial
Tatarias by @sahirsabri11
Photobooth by @jejakaandaman
Videographer by @cstproduction
Photographer by @project2pi

Jangan lupa tau nanti tengok *live streaming* di tonton #izhamia #tontonmacamVIP
Tq #thewhiteteratak #thewhiteteratk #cstproduction

Mia Ahmad (@mia.ahm4d)

#LIVEUPDATE
Majlis Persandingan Mia & Izham
14th Januari 2017

Deco by @thewhiteteratak
Busana persandingan by @cosryofficial
Tatarias by @sahirsabri11
Photobooth by @jejakaandaman
Videographer by @cstproduction
Photographer by @project2pi

Jangan lupa tau nanti tengok *live streaming* di tonton #izhamia #tontonmacamVIP
Tq #thewhiteteratak #thewhiteteratk #cstproduction
More...