I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss) [similar]

Official Izzue Islam Fanclub

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
hari ahad pon jemm?? like seriously? 😳 (abaikan misai yg tebal sebelah tu, salah trim pagi tadi πŸ€¦πŸ»β€β™‚οΈ)

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Too hot! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ˜‚
.
#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
yeay dah ahad! Lelaki tak panas πŸ”₯ #MansNotHot

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
So malam ini abg nak minum kopi sambil baca pantun korang. Abg jual dulu k, anak kambing duduk tersadai, emak lembu berlari-lari, kalau betul adik pandai, binatang ape yg ada 4 kaki tapi takleh berlari? haaaaa, jawab 😜 #SuperCoffee #SuperSunday #IIANStudio #IzzueIslam #ColourGel

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Good news! #izzuexclusive akan menggegarkan moodrepublik pada 22,23 & 24 Disember ni 😍. Get readyyyy guys πŸ’ΈπŸ’°utk shopping πŸ‘•πŸ‘”πŸ‘– dgn #izzuexclusive di moodrepublik nanti πŸ˜‰βœŒοΈ
.
#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
guys, KL YES FEST 2017 dah mai! Jom dapatkan koleksi @izzuexclusive di @moodrepublik PWTC pada 22, 23 & 24 December! πŸ›οΈ Jumpa kat sana! 🀠 #izzuexclusive #amigos #amico

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Ada giveaway??? 😱😱. Menarik! So standby guys malam ni live kt Voov dgn hero @izzueislam πŸ˜‰.
As usual 9 malam 😘. Jumpa di Voov!
.
#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
mlm ni kita live kat VOOV k guys. standby soalan ape si yg korang nk tanya k. Yg penting ada giveaway tau πŸ›οΈ Camner nak dapat? tunggu mlm ni izzue bgtau k πŸ˜‰ By the way, ni antara bisness yg izzue buat skrg πŸ‘‰πŸ½ @izzuexclusive @izzuexclusive.ootd @lookalike.hq @iianstudio @izzueliciousdelicious πŸ‘ˆπŸ½ follow & support my bisness k πŸ‘ŒπŸ½ Love you guys 😘 #izzueislam #jomvoovlivedenganizzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
how to spell your name? ✍🏽 @iianstudio
(kite suruh amik gambar sharp kat pen fabercastell yg tulis nama izzue tu, dia g amik sharp kat bulu tangan yg tgh bersepah plak. hurmmm nak kene @seengraphy ni!πŸ˜‘)

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
takleh tido ni! sesiapa ada tips tak?? 😳 @iiancats

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Alhamdulillah.. Selagi ada usaha & doa, selagi tu ada kejayaan ❀️. Semoga terus success #izzueislam #izzuexclusive #iian🌟
.
#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
masa awal2 hidupkan brand @izzuexclusive dulu jujurnya aku rasa takut. serius! berniaga bukan bidang aku, aku xpandai & xda basic dalam bisness pon. masa tu orang yg yakinkan aku adalah #SahabatDuniaAkhirat aku @awinnurin , dia kata β€œkalau kita tak mula, kita takkan tahu!” so aku amik keputusan untuk pelahan2 belajar dalam bisnes. Mula dengan jual tshirt je awal2. pelan2 orang start tahu brand izzuexclusive ni & Alhamdulillah harini bukan shj di malaysia, malah singapore & brunei pon dah mula mengenali brand ni & dah ada pelbagai koleksi antaranya kurta, tudung, selipar, casual wear & yg terbaru baju kemeja. Perjalanan bisnes aku masih jauh, banyak benda lagi yg aku kene belajar. Syukur pd allah kerana beri aku jalan ini & temukan aku dengan orang2 yg baik. terima kasih pada semua yg support! ❀️ #izzuexclusive #amico #motivasipagi #perjalananmasihjauh #thankyouforyoursupport πŸ™πŸΌ

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
lain macam abg @ohdawie ni punya karya, makin hari makin menjadi2! tahniah dawie πŸ‘πŸ½ & thank you pilih @iianstudio for your latest project! πŸ™πŸΌ #iianstudio #fixnetworksdesign #colourgel

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Siapa free jommm datang sekarang di Plaza Alam Sentral Shah Alam!! #izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #DropTheBeat
#Repost @izzueislam (@get_repost)
・・・
Ingatkan menari ni senang, rupanya susah jugak ye! πŸ˜… Sape free harini meh la lepak kat plaza alam sentral studio sri pentas 2 shah alam, ada recording @dropthebeat2018 jam 1 tghari 😎 #izzueislam #dropthebeat

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Jomm jommm semua pegi recording #dropthebeat pada 14 dec iniπŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ» .

Siapa nak join boleh cepat cepat ws no dalam gambar tu okayπŸ˜‰

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
cuba teka ape fungsi #AuramenStylo ni?? Sape dapat jawab abg bagi hati abg.. chia chiaaa πŸ’˜ @auramenofficial
.
kemeja by @izzuexclusive #amico
photo by @seengraphy
studio at @iianstudio

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
ok, sesambil layan kopi @essensomy dari @supermalaysia yg sedap melampau ni, izzue nak baca komen dari peniaga2 online kat instagram ni. mesti ramai kan? ok korang nak promote ape, korang promote lah, mana tau izzue suka product korang tu, boleh ler kasi cuba πŸ˜‰ korang jual ape??

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
orang ckp muka aku ngan budak dalam gambar tu sama, aku rasa macam takk je! #McmMrBeanAdaLa πŸ₯œπŸ€ͺ

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
awak dah lunch belum? xnak share ngan saya ke? sy minum air kotak je ni πŸ˜₯🀣 #izzueislam πŸ“Ή : @awinnurin

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
Bangunlah lebih awal, lalu bersiap-siap untuk kerja. Dan bekerjalah dengan sungguh-sungguh, maka hasilnya akan sesuai dengan yang kau harapkan. Apapun pekerjaan mu (pekerjaan baik), tekunilah. InsyaAllah akan mendatangkan rezeki yang baik. πŸ’ͺ🏽 #izzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
coko kata dia dah nak masuk sekolah tadika, jadi terpaksalah aku potong rambut dia! 🀣 @iiancats
.
p/s : jgn ingat ni dera kucing pulak! kenapa bulu coko kene pot ong? rujuk mr.google, dia ada jawaban. search : apa itu lion cut 🦁 #LionCut #IIANCats

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Hye guyssss! Malam ni kita berakustik dengan hero @izzueislam kt Voov 🎸🎼🎀😍. Jangan lupa pukul 9 malam ni πŸ˜‰
.
#Repost from @izzueislam by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
mlm ni izzue akan berakustika di apps Voov jam 9malam! korang nak lagu ape? piko & toby request izzue cover lagu oggy & the cockroaches πŸ¦—πŸ˜© #jomvoovlivedenganizzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Thank you for coming & for your support, Izzuezerss ❀️
.
Izzue Islam | Red Team | SACC Mall Treasure Run πŸƒ
.
photo by πŸ“· : @awinnurin

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam
#redteamizzueislam #saccmalltreasurerun

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Thank you for coming & for your support, Izzuezerss ❀️
.
Izzue Islam | Red Team | SACC Mall Treasure Run πŸƒ
.
#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam
#redteamizzueislam #saccmalltreasurerun
More...