Sara Zulkifli (@sarancak) [similar]

Seriously, they pay me to talk πŸ™† 🎬 Host/Actress/Talent 🎧 Hot FM Weekender πŸŽ₯ Digital Video face of Hot FM

Sara Zulkifli (@sarancak)

Ateee oghang2 perakkk area Taman Tasik YDP, Slim River mohle datang ke Rumah Terbuka Aidilfitri 2017 UMNO/BN Bahagian Tanjung Malim. Ade laksa, nasi minyak dan banyak lagi. Maghi lerrrrr

Sara Zulkifli (@sarancak)

So korang rasa senang ke I nak direct dan handle makhluk2 luar kawalan ni? πŸ’†πŸΌ So pls la tgk video parody I AM ME @datoserivida yg berhantu tu hahaha kat Youtube Hot TV k! 😜 #saraonset #dsv #iamme

Sara Zulkifli (@sarancak)

Dah Syawal keberapa, sedar je la adalah mustahil to get one good proper photo with this one πŸ€¦πŸΌβ€β™€οΈ #RayaKanSebulan #SayangRaya

Sara Zulkifli (@sarancak)

Eleh @shuksyj tak puas hati apa? Haha @RepostApp ======> @hotfm976:Hallo morning 🌞, aik Sara join Shuk dengan Fizi pagi ni, jom tune in Hot FM untuk hangatkan hari korang semua
DENGAR LIVE : www.hotfm.com.my
#SayangRaya #SyukurSelalu

Sara Zulkifli (@sarancak)

I bagitau @missfazura yg i la salah sorg those netizen yg suka kecam dia tp bila jumpa gigih nak selfie, tp dia igt i bergurau senda πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈTernyata Fazura adalah someone with lots of love 🌸 #fazfattah #fazbulouswarrior

Sara Zulkifli (@sarancak)

Risau la jugak tiba2 hilang. Berani ya curi! Dah la yg hilang tu favourite i! 😀 #snekku

Sara Zulkifli (@sarancak)

#throwback sikit back when I was in Bali 🌻 Apa dream place korang untuk holiday? 🌏 #indonesia #saraonvac

Sara Zulkifli (@sarancak)

Grew up with these gems, they never judge and they're the best girlfriends one could ever wished for β™₯οΈπŸ’Ž .
.
Tipu kalau prmpuan takde geng gf. Ce tag girlfriends korg πŸ‘‡πŸΌπŸ˜½

Sara Zulkifli (@sarancak)

Finally reunited with my makcik2 gila! Sentiasa ada je benda nak royan hahah! Thanks @dayahbakar for hosting! Lavv ✨β™₯️ So korang dah rumah keberapa tu harini? #SayangRaya #RayaBelumHabis

Sara Zulkifli (@sarancak)

Tanpa suara kita tetap la shoot #HotTV harini dan @shuksyj bukan lagi Hot TV "virgin" haha. Gasak la dua2 suara berpasir episode ni πŸ˜‚ .
.
πŸ’„: @amalqemal // πŸ‘‘: @el.elfiraloy // πŸ‘€πŸŽ’: sejak azali.
.
#saraonset #prayforsara #sayangraya

Sara Zulkifli (@sarancak)

My two true loves πŸ’†πŸΌ Gua perati je yang kecik tu, biasa muka ketat je, dapat air.... πŸ˜’ #SayangRaya #SaRaya

Sara Zulkifli (@sarancak)

Yasss #SaRaya harini dah klua. Rindu tak nak tgk @zackmerican dgn Sara lagi sekali? Kitorg nasyid tau. Hahaha cekidaut kt Youtube Hot TV okies? 😽 #hottv #SayangRaya

Sara Zulkifli (@sarancak)

So Neelopak dah smpi studio, 3-8pm nak sembang pasal makanan yg rare, yg time raya ada kat rumah korg je πŸ€” Whtsapp 01277108822 or comment πŸ‘‡πŸΌ now! πŸ‘» #saraonair #SaRaya #hotfm #SayangRaya

Sara Zulkifli (@sarancak)

Anak2 siapa pulak niii serang Sara ni?? Dah tengok belum episode #SaRaya harini kat Youtube Hot TV? Belum? Lopek ah 😏 Gi skrg! Haha #saraonset #hottv #SayangRaya

Sara Zulkifli (@sarancak)

Selamat Hari Raya Aidilfitri! ✨ Mintak maaf secara pukal je la sbb ai mmg mulut laser, gurau kasor, so maafkan dan move on je la ya? πŸ‘» #SayangRaya #SaRaya #TeamRayaJohor #Raya #BajuNiBolehBasuhPinggan

Sara Zulkifli (@sarancak)

Siapa kerja time raya angkat tgn! πŸ™‹πŸΌOh takde? K takpe. Hahaha Comment je la kat πŸ‘‡πŸΌ ucapan/tangisan raya korg, i nak baca okay! 9am-1pm teman Sara okies? Mat ari yer! ✨ #saraonair #SaRaya #hotfm #sayangraya

Sara Zulkifli (@sarancak)

Nah ala2 #koleksikantor yang dh lama menyepi. Jangan marah kita k. Kita gurau je kbai selamat berbuka! 😜

Sara Zulkifli (@sarancak)

Buka puasa/cerita makeup/cerita sakit perut kerana pedas with these beauties! ✨#bettyxkens #kensapothecary #iftardinner2017
More...