Sara Zulkifli (@sarancak) [similar]

Seriously, they pay me to talk ๐Ÿ™† ๐ŸŽฌ Host/Actress/Talent ๐ŸŽง Hot FM Weekender ๐ŸŽฅ Digital Video face of Hot FM

Sara Zulkifli (@sarancak)

Nah ala2 #koleksikantor yang dh lama menyepi. Jangan marah kita k. Kita gurau je kbai selamat berbuka! ๐Ÿ˜œ

Sara Zulkifli (@sarancak)

Buka puasa/cerita makeup/cerita sakit perut kerana pedas with these beauties! โœจ#bettyxkens #kensapothecary #iftardinner2017

Sara Zulkifli (@sarancak)

Growing old with my high school lovers, realest support system ๐Ÿ’• #yearlypotluck #sissisbrobro

Sara Zulkifli (@sarancak)

Buka puasa with my main guys ๐Ÿ–ค Always will be anak bapak ๐Ÿค— #ramadanbuffet2017 #sayangramadan

Sara Zulkifli (@sarancak)

So dah tau nak buka puasa kat mana tak? Buka makan Buffet @delimadelight la! Lamb grill chicken grill nasi arab semua free flow woi! Smlm sebab tak puas makan lamb tu, Sara grill je la sendiri sbb nak lagi! Hahaha RM23.90 je sorg tau dtg skrg k! Location tu i dah tag ๐Ÿ˜ฌ #ramadanbuffet2017

Sara Zulkifli (@sarancak)

Paling tak reti/awkward: Photoshoots. Tgk la awkward hand gesture tu ๐Ÿ˜ #tb sikit muka ala Jiana Jain @amalqemal buat ni sbb rupa skrg adalah tersandar kekenyangan ๐Ÿ˜ #sayangramadan #photoshoots #saraonscreen

Sara Zulkifli (@sarancak)

It's Sunday! Cik kak on air 11am - 3pm ya ๐Ÿ™‹๐ŸผTapi korang boleh call 03-77108822 or comment je kt bawah utk ucapan or habaq mai baju raya tahun ni tema apa? Beghapa helai dah duk beli tu? ๐Ÿค” #saraonair #sayangramadan #hotfm #sismalasmakeup

Sara Zulkifli (@sarancak)

Jap la betulkan tudung @sugarscarf ni jap. On air tonight from 8pm till midnight kat @hotfm976 and on screen pukul 10pm kat @tv9malaysia for Hot TV k gais! Muak tak i berada di mana2 malam ni? Hahaha ๐Ÿ‘ป

Sara Zulkifli (@sarancak)

So dah tengok Despacito version ktorg kat @hotfm976 ? Ada kesayangan korang @khaibahar94 & @wanyhasrita buat hal gak ๐Ÿ˜Hahaha cpt tgk kat Youtube Hot TV! ๐Ÿ’…๐Ÿผ #despacito #sayangramadan #malaysianstyle

Sara Zulkifli (@sarancak)

Sara tgh bayangkan makanan best2 utk buka tu ๐Ÿค” Ce korg bagi idea? Haha Malam ni guys 8pm-12am Sara on air for #50hot k so tune in! ๐ŸŽง #saraonair #sayangramadan #sisthorifthor #hotfm

Sara Zulkifli (@sarancak)

Terima kasih thank you so much for the birthday wishes semua orang! ๐Ÿ’œ Terharu jap mata bergenang ๐Ÿ™ˆAmin utk all doas & sayang semua orang! Nah ai sajikan gmbr berangan i ๐Ÿ‘ป haha Selamat Berbuka loves! ๐Ÿ˜˜ #saradah26 #dahjangantanyaumur

Sara Zulkifli (@sarancak)

When a non-sushi eater takes you out for your fav sushi, you know it's your day ๐Ÿ’ฏ๐ŸŒธ Early birthday date sebab Ahad ni dah puasa aher her focus beribadah ye ๐Ÿ‘ป #maybaby #dahtua #2805 #gemini #kรคrlek

Sara Zulkifli (@sarancak)

Untuk semua girls kesayangan i! Skrg ni byk sgt dah bahaya kan? Takut ๐Ÿ˜” So ni PENTING utk kita k
.
Jom la join SheFights anjuran Combatives Malaysia @combativesmalaysia dan Arte Suave Academy, satu-satunya seminar mempertahankan diri di Malaysia yang merangkumi ilmu, teori dan praktikal khas untuk WANITA
.
FB page : SheFightsMy
Instagram : @shefightsmy
Atau contact Sekretariat SheFights untuk tentatif program :
016 356 6591 - Ijam
016 310 7013 - Ahmad
013 747 9527 - Benny
.
Yuran Pendaftaran:
RM100 - Tawaran Istimewa yang mendaftar sebelum 9 Julai 2017
RM150 - Harga Biasa
.
Apa tunggu lagi!
Daftar sekarang!! Ketahui hak anda dan lindungi diri sebelum terlewat
.
#SheFights #selfdefense #womensright #combativesmalaysia #shefightsmy #womanselfdefense #redskrf

Sara Zulkifli (@sarancak)

Malam kang 50 Hot 8pm-12am teman Sara tau? Kalau semalam #Jampi juara carta, malam ni lagu siapa agak2? Vote cepat kt website k! ๐Ÿค— #saraonair #50hot #hotfm .
.
๐Ÿ“ธ: @hasrulfly

Sara Zulkifli (@sarancak)

Korang rasa apa Opie buat tu? Haha Kalau tgk kewujudan healthy snack ni, mesti korg mcm yekk kan? Tapi sumpah laa Grain 5 ni sedap gila ๐Ÿ˜ญ Kena try baru judge k. My favourite is perisa tomato! ๐Ÿ… #snekku #grain5 #saraonset

Sara Zulkifli (@sarancak)

Haritu katanya tema Hawaii, tapi bila tgk balik dah mcm makcik tukang tilik nasib pakai bola besor tu haa ๐ŸŒบ๐Ÿ”ฎ๐ŸŒบ

Sara Zulkifli (@sarancak)

140km/ 10 biji motor/ total hampir 4 jam atas jalan ๐Ÿ›ต So dr skala 1-10 cuba teka kadar kehitaman kulit ktorg berapa? ๐Ÿ˜Œ #saraonvac #krabibikeweek #Group2Hantu #semuaikutplansaya

Sara Zulkifli (@sarancak)

Seronok sangat tu kan. Siap la masuk kerja tu kang workload triple tu sabar jap la ๐Ÿ™„ #saraonvac #krabi #Group2Hantu #semuaikutplansaya .
.
๐Ÿ“ธ: @jayjamalina

Sara Zulkifli (@sarancak)

Heyyy back in my natural habitat! ๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿณ Enjoy hari Ahad korang k guys? #saraonvac #krabi #Group2Hantu

Sara Zulkifli (@sarancak)

Company Gala Dinner, Hawaiian theme! Thank you for the votes everybadi! ๐ŸŒˆ Tu nampak Erykah Baldi? #awesomeRN #Group2Hantu #mprn #krabi #saraonvac
More...