Sara Zulkifli (@sarancak) [similar]

Freelance Talent 🎬 🤓

Sara Zulkifli (@sarancak)

Gelak besar nampak? Bak datang orang Johor utk #SaraCabar ! Tp org yang boleh dtg kilang bateri dan join cabaran tu je boleh comment k? Yang lain duduk diam. Hahahaha #lawakkarokstour #johor #balikkampung

Sara Zulkifli (@sarancak)

Good Morning! ☀️ pagi2 dah buat hal tapi mcm biasa la tu haha. Jom balik Shah Alam! 🌈

Sara Zulkifli (@sarancak)

Walaupun Alisya obviously tak rela, tp Aunty Cak mmg dah lama dendam nak gomol 😈 K lps ni takde babysitter boleh call ai ok @aepul_drama . Tp kena pakai baju sukan sbb 10 minit dukung dah berpeluh 😂

Sara Zulkifli (@sarancak)

Oghanggggg Kedahhh habaq maiiii laa siapa nak cabar Sara sabtu ni?? Jumpa kat Aman Central Loqstaq nah! 😏 #lawakkarokstour #kedah #saracabar

Sara Zulkifli (@sarancak)

Haaa nah laa belanja #koleksikantor episode ke berapa tah laaaa 🤔 #gengkunyit

Sara Zulkifli (@sarancak)

Ni ke jejaka2 yg adik-adik semua kejar ni? Tapi diorg ni tengah rebut i ni mcm mana ni hmm 🤷🏼‍♀️ So nak pilih @official_aimantino ke @sufiansuhaimi_ ke atau @khaibahar94 ? Hm 🤔 #lawakkarokstour #terengganu

Sara Zulkifli (@sarancak)

Paka baju jeans dok sengaja ngan orang ganu 2 ketul ni. Haa kekgi nok start dohhh, jadi kena mari cepak ork? 😜 #lawakkarokstour #terengganu #hotfm #koolfm #workingweekend #siscuba

Sara Zulkifli (@sarancak)

Haaa lupa lettew! Malam ni guys! Tgk ahh Motif Viral, Khamis pukul 11 pm on Astro Ria okay? Ada orang2 tak senonoh ni semua haa hahahaha! #saraonset #motifviral #top5vlogger

Sara Zulkifli (@sarancak)

When your relationships with the people around you and your health are at stake, will all the patience and hardwork still be worth it? Maybe it's time..

Sara Zulkifli (@sarancak)

Nasib baik ada cikgu2 terjemahan kat sebelah! Nok seru orang2 TERENGGANU utk cabar Sara dan sama2 join cabaran tu kat Gong Badak, Sabtu ni! Ada dok? Komen bawoh! 🤓😜 #lawakkarokstour #terengganu #saracabar

Sara Zulkifli (@sarancak)

Feeling sgt ni arahan @realckfaizal k haha! Thank you for the opportunity @eleena.sui 🤗👰🏼🤵🏽 It was a beautiful wedding with a beautiful couple! #faisyaxeleenasui #werkingweekend #emcee

Sara Zulkifli (@sarancak)

Saw this play yesterday, and they talk about depression in a warm and witty way. It spoke to me, it broke me, it woke me from my own self. I urge you guys to give it a try 🖤 .
Dates/Times:
Evenings: Thu, Feb 2 to Sat, Feb 4 & Thu, Feb 9 to Sat, Feb 11 @ 8.30pm,
Matinees: Sundays, Feb 5 & 12 @ 3pm
.
Venue:
theatrethreesixty at Tommy Le Baker,
A-1-5, Viva Residency, Jalan Sultan Azlan Shah,
51200 Kuala Lumpur

Sara Zulkifli (@sarancak)

Ingat tau, siapa yang cabar tu akan buat cabaran tu BERSAMA Sara, SABTU PAGI. So special untuk orang2 Melaka! 😊💆🏼 #LawakKaroksTour #SaraCabar

Sara Zulkifli (@sarancak)

A first timer for square shawl 💁🏼 Hehe im wearing @sugarscarf Escapade Shawl 2017. Laffffff 💛 #sugarscarfescapade2017 #thechictraveller

Sara Zulkifli (@sarancak)

Yes malam ni kita ada lagi satu session untuk Sugarscarf Escapade 2017 guys! 🌈 Adalah kesilapan besar bila kerja dgn @sugarscarf harini sbb skrg nk beli shawl premium yg i pki ni hmm 🤔#sugarscarfescapade2017 #imteamsugar #imteamlashes #saraonstage #werk

Sara Zulkifli (@sarancak)

Berlagak sangat tu kenapa?? 🙄 Ni nak seruuu orang2 BUKIT MERTAJAM & PENANG! Ada beran tak? #SaraCabarPenang #hotfm #LawakKaroksTour

Sara Zulkifli (@sarancak)

Tepukkan utk stylist @nazlivingastyle & makeup @syafiqahjanu sbb berjaya jdkan i seperti seorang manusia! Haha 👏🏼👏🏼 THANK YOU so much @poplook @sugarscarf for sponsoring my AJL 31 outfit tonight! ❤️ #poplook #sugarscarfootd #sugarscarf #nazlivingastyle #ajl31 #sarabuatsibuk #hotfm

Sara Zulkifli (@sarancak)

Sorry la @afiqghafur tak sempat bergambar dgn pengantin! What a beautiful wedding, congratulationsss! 🎉🎊 / ⬇️
👗: by @losravelda 👕: by @godabyfazleena #afiqiqi

Sara Zulkifli (@sarancak)

Promo shoot for @roopawan today. Thankiuuu @curlyjow 😘 Sumpah la xleh get over jubah cantik ni. Tebal gila tapi best pakai. Nakkk 😭 #roopawanspecialproject
More...