Sara Zulkifli (@sarancak) [similar]

Freelance Talent 🎬 πŸ€“

Sara Zulkifli (@sarancak)

Promo shoot for @roopawan today. Thankiuuu @curlyjow 😘 Sumpah la xleh get over jubah cantik ni. Tebal gila tapi best pakai. Nakkk 😭 #roopawanspecialproject

Sara Zulkifli (@sarancak)

Seronok muka kau kan. Belum take off boleh la sembang 😏 Aceee teka Sara buat apa harini?! Hehehe tunggu episode baru #SaraCabar kayyyy? πŸ€™πŸΌπŸ‘©πŸΌβ€βœˆοΈπŸ•ŠοΈ

Sara Zulkifli (@sarancak)

Diorang ni memang tak dapat dibendung dah. Check out la medley best gila ni untuk #AJL31 weiiiiii @hotfm976 bergabung dgn @koolfmmy ! @tv3malaysia #roadtoajl

Sara Zulkifli (@sarancak)

Siapa dah baca new article dari OhBulan! Cekidautttt skrg okay? Hehe thank youuuuu semua org πŸ˜˜πŸ™ˆ eh hi @zackmerican πŸ€™πŸΌ

Sara Zulkifli (@sarancak)

Maaf lah hambar. Kami masih belum dpt kick #koleksikantor lagi. Tapi dh ramai mintak..so? Why bother rightttttt.

Sara Zulkifli (@sarancak)

Weddings after weddings this year. Fuh. Congratulations @firhaein ! πŸ‘°πŸΌπŸ€΅πŸ½ #highschoolers

Sara Zulkifli (@sarancak)

Bloopers dari #Hotscoop this week! Sbnrnya Sara selalu cakap laju sgt sampai otak blank tiba2. And kalau ada extra pelakon mmg biasa extra2 tu yg akan drag time πŸ™„ kkk gi tgk episode ni kat Youtube @hotfm976 skrg! 🌈

Sara Zulkifli (@sarancak)

Does he really need an introduction?! With the man himself! πŸ€™πŸΌπŸ•ΊπŸΌ#funniestpersonintheworld2016 #laughfactory

Sara Zulkifli (@sarancak)

Selepas almost setahun tak tgk movies, greaaaaaat choice of movie lah Nabil. Gotta credit you for that haha! 🌈

Sara Zulkifli (@sarancak)

Support fashion showcase member dgn baju kurung tesco! Walaupun @elfiraloy tak sedar support drpd i sbnrnya sgt ternilai x semua org dpt πŸ™„ @bellazahirzain xperlu poyo. Kasut je tinggi bukan orgnya pun kbai #haqqifashionweek17

Sara Zulkifli (@sarancak)

I wanna feel like this everyday. I wanna take that leap of faith. I want new changes. But will i? #rindunyacuti

Sara Zulkifli (@sarancak)

Okay 2017 ni, nak buat contents baru! korang nak video jenis macam mana? Nak tgk ap lagi? Let me know πŸ‘‡πŸΌ tau! 😘 #cbs #gengsara #sarabuatsibuk #hotscoop #hotfm

Sara Zulkifli (@sarancak)

Kicking off 2017! πŸŽ‰
P/s: sebab gambo gi wedding td kegemukkan tak dpt dibendung, so pki gambo pak aji je lah πŸ˜’

Sara Zulkifli (@sarancak)

AND OMAGAD MY BESTFRIEND @hanimzulaikha IZ GEDDING MARRIED I CAN DIE NOW SO EGGCITED!! πŸ’ƒπŸ»πŸ¦„ #planningtheweddingnow #bridesmaidover #shebreaksthecurse

Sara Zulkifli (@sarancak)

Double birthday celebration! Happiest birthday to my girlfriends @rajaaliya and advanced for @qistinamuda β€οΈβ€οΈπŸ‘―

Sara Zulkifli (@sarancak)

Sorry la byk pulak benda nk bgtau. Kejap lagi pukul 6pm guys! Hot TV tau tau tau! Dgn @deen_hotfm and @tunnadia.tn nak recap balik 2016! 🌸 #sarancak #hottv

Sara Zulkifli (@sarancak)

Korang dah tgk belum episod @divaazwanavazz ni kat Youtube hotfm976? 😏Nak lg tak vid yg mcm ni? Cekidaut nowwww okay! #seemylevel AND jgn lupa Hot TV today pkl 6pm kat TV9 okies 😘

Sara Zulkifli (@sarancak)

Cerita semalam terjumpa Elvis Presley & Saloma masa kerja utk Perangsang Selangor annual dinner! Hahaha

Sara Zulkifli (@sarancak)

Haaaaaaa kau tengokkk #SEEMYLEVEL ! Diva @divaazwanavazz and diva Neelopak pelsu nak wrap up cerita2 karut 2016. Ptg ni kat youtube @hotfm976 okay! Tunggguuuuuu πŸ‘» #hotscoop #sarancak #divaAA

Sara Zulkifli (@sarancak)

Org kata lepas kawin perangai akan behave sikit kan? Tp semua tu tipu lps layan shoot dgn @aamyrarosli & @amarbaharin tadi. Rabak wei! Hahaha #amyramar #saraziq
More...