Sara Zulkifli (@sarancak) [similar]

Freelance Talent 🎬 Seriously, they pay me to talk 💁🏼

Sara Zulkifli (@sarancak)

Teater POLOS might be my last show for a loooongggg time untuk pentas teater. Dan cerita ni sgt memainkan perasaan yang berat. So kalau sayang i, datang la okay? Boleh book tics kat i kalau nak special hehe 😜 .
.
31 Mac to 2 April- 3 pm & 8.30 pm at Damansara Performing Arts Centre. Plih la tgk memane hehe #teaterPolos #anomalistproduction #dpac #performingarts

Sara Zulkifli (@sarancak)

Hi everyone!
There's a good news for you as Mahasiswa Prihatin Club UniKL Business School is organizing a Pajama Run 5KM in Support of International Women's Day "Be Bold for Change" on this 30 April 2017 at KL Botanical Garden! .
.
There will be lots of fun activities such as zumba, charity bazaar, food trucks, The Voice (karaoke competition), Self-defense & cheer leading demonstration
.
.
Ticket price: RM25
Cc: 15 March -15 April 2017
.
.
For ticket purchase and inquiries do contact:
Izham (014-5174126)
Dina (017-7456969)
Amy (017-489 9808)
Hafiz(0145084074)
Farah (012-530 4849)
Faizah (0177072548)

#pajamarun #pajamarun5k #mpu #mahasiswaprihatinubis #ifyoucanhelpwhynot #helpingotherschanginglives #BeBoldForChange #charityrun

Sara Zulkifli (@sarancak)

So dah ready untuk tengok #POLOS? Book ticket kat i dapat special gift tau 😉 #anomalistproduction #teaterPolos #saraonstage

Sara Zulkifli (@sarancak)

Alamak, sepet la mata sebab terang sangat masa depan awak bersama saya 🙈👀 #siscuba

Sara Zulkifli (@sarancak)

Bagaikan sebatang pokok matching dgn rumput! 🌱🌷 #ootd for Hot TV today! Make up by @amalqemal aaand lain2 tap for deets k 👻 #hottv #saraonset

Sara Zulkifli (@sarancak)

Setelah 7 hari 7 malam dan 7 ribu kali reschedule. Birthday @elfiraloy berjaya disambut. Please gais senonoh sikit next time k especially @bellazahirzain semasa makan seolah tiada hari esok. 💞

Sara Zulkifli (@sarancak)

Hiiii! Lama tak dgr ai on air kan? Rindu ke idokkk 🙈 hahah so 11-3pm ni call la 03-77108822 ai nak belanja ucapan OR comment kt sini k! Tp tuju lagu /tuju pickupline tak dilayan eh. HAHAH #saraonair #werk #hotfm

Sara Zulkifli (@sarancak)

Eh eh, sebenarnya dah 2 tahun dengan @hotfm976 lah 🙈 Bila nak jadi CEO ni? Eh! Hahahaha 😜 #mestibossmaki // 📸: @zherpeenut

Sara Zulkifli (@sarancak)

Sekali lagi kita tawan @sunwaylagoonmalaysia untuk buli @tajulofficial 🙌🏼 Korang rasa #fantastiktajul ke dia? Tunggu hasil nya nanti okies? 🤗 #fantastiktajul #saracabar

Sara Zulkifli (@sarancak)

Siapa sayang ai, jom tengok Hot TV malam ni pukul 10pm dekat TV9 okay? @liyanajasmay ni sumpah crack weh 🤦🏼‍♀️ siapa tak tengok siap!! 🔪 *ugut* hahaha #hottv #saraonset #hotfm

Sara Zulkifli (@sarancak)

Happiest 23rd Birthday to manusia paling clingy dalam dunia! No, i dont really love you 🙄🌸 Doa aku, supaya kau dah tak gila dah k 😽 hahaha

Sara Zulkifli (@sarancak)

Daripada kerja kat jalanan sampai sekarang, siapa yang sentiasa ada? Diorang 🙌🏼👬 #bestzoomerzteamever #yanglainhauk

Sara Zulkifli (@sarancak)

One with CP150 rider Kasma Daniel dan...tah sape2 tah sebelah kiri tu sibuk je hahaha! Cub Prix Round 1 ✔️🏍️ #cubprix

Sara Zulkifli (@sarancak)

With the CEO of Honda, all the way dari Japan, Mr. Nagata-san! 🏍️🤙🏼 #teamrs150r #cubprix #panaswei

Sara Zulkifli (@sarancak)

Jual barang online, tp tak tau kewujudan ROOPAWAN?! Booo! Hahaha 😜

Roopawan have managed to list 50 local & international brands within just 10 months with total earnings of RM300,000.
Check out this cool e-commerce at www.roopawan.com
#roopawan #roopawaners #ecommerce #fashion #beauty #onlineshopping #shopaholic #muslimah #muslims

Sara Zulkifli (@sarancak)

Thank youuuu @rollercoaster.my for having me today! Dapat jumpa boyfriend ai @itssonaone 😜 #saraonset #werk #getrappinwithit

Sara Zulkifli (@sarancak)

Bila intai tingkap hati awak be like.. 🤗 #boringlagambarcantikje // 📸: @afiqaziiz // Tudung: @el.elfiraloy 🌸
More...