Sara Zulkifli (@sarancak) [similar]

Seriously, they pay me to talk 🙆 🎬 Host/Actress/Talent 🎧 Hot FM Weekender 🎥 Digital Video face of Hot FM

Sara Zulkifli (@sarancak)

Sara memang selalu bising kalau nmpk orang gosok gigi tp biar paip tu running 😡 MEMBAZIR! Tak caye boleh follow @savemywater_event & tgk! Ok nk dgr I bebel lg psl air, jom petang ni 5-10pm i ada kat sini ya hahah! #span #cekapair

Sara Zulkifli (@sarancak)

Melampau ek Hang Omar Timor ni. I syak dia nak caras job i la. Lama2 kang dia buat video pulak! Korang slide je la tepi tengok perangai HOT ni ha 😒 #HangOmarTimor #hotfm

Sara Zulkifli (@sarancak)

Wore this Midi Black Dress from @ziaf_damahom for "Pengabdi Setan" film PC this morning ☀️Psstt dgr cerita diorg dah update byk baju baru so bila @nazlivingastyle nk bwk gi sana lagi utk berangan cecantik? 😂 #ootd .
.
📸: @justraspaul

Sara Zulkifli (@sarancak)

K jangan bagi tahu @afifahnasir93 yang I pon kecam dia jugak tau 🙊 Tapi jangan lupa malam ni tengok Hot TV kat @tv9malaysia pukul 1030pm. #HotTV #saraonset #hotfm

Sara Zulkifli (@sarancak)

THE BEST EPISODE so far!! Korang kena tengok #Brocuba RABU ni! 😂😂 Barai gilaaa! Segala dendam @ajakshiro @fizie_hotfm kat @shuksyj sudah terlangsai! #GPH #GelakPecahHabis #hotfm

Sara Zulkifli (@sarancak)

Over la dia ni ek? 😏Ok la kite terima, tp next time nak bouquet ayam goreng, taknak flowers🍗 #3moremonthssaywhat #masihchill #HS

Sara Zulkifli (@sarancak)

My high school sweethearts 🌸 Sgt rare ya dpt attend wedding, congrats @hanan9105 ! #homies

Sara Zulkifli (@sarancak)

Im on air now from 2-7pm! Call 0377108822 klau nak share psl "Long Distance Relationship". Ada org kata susah nau! Yeke? 🤔 Share and i'll read it on air k👇🏽#hellohot #saraonair

Sara Zulkifli (@sarancak)

Cuba teka ai perati apa tu? 👀🍌 #saraonvac

Sara Zulkifli (@sarancak)

Makeup for photoshoot today by @razzimusa ! Thank youuu lafff 💋K tido kang xnak basuh muka 😜 #saraonset #fotd

Sara Zulkifli (@sarancak)

Layar impian bermula dgn dpt share the same stage with a legend, Ratu @ellaaminuddin 🔥Sape tahu nnt dpt share the same mic nyanyi berduet HAHA kbai! #peaceloverindutour #saraonstage .
.
P/s: tak sengaja pulak matchy2 dgn dia 🙈

Sara Zulkifli (@sarancak)

Blendin' in with the scene 🌻#saraonvac

Sara Zulkifli (@sarancak)

Styled by @nazlivingastyle , "Mencipta Fenomena" using personal pieces untuk Anugerah Skrin 2017 tonight! & face by @nnina.e 🌸 (close up on my igstory!) #ASK2017 #nazlivingastyle #saraonset #menciptafenomena

Sara Zulkifli (@sarancak)

Amboi senangnya dalam hati, cik adik sedut kopi! 😏 Lupa lettew kerja menanti, di tanah airku pasti, hey! #saraonvac #ASSinBangkok #uiiiiibangkok #bkktrip

Sara Zulkifli (@sarancak)

Damage done, mission accomplished! 💯🙌🏼 #saraonvac #ASSinBangkok #uiiiiibangkok .
.
P/s: next time gi Bangkok, WAJIB bwk org garang utk menghalang kita hilang arah tuju meroyan shopping 😭

Sara Zulkifli (@sarancak)

We out here on a mission! 🔮Aceeeee tekaa! #saraonvac #bkk #HS #ASSinBangkok #uiiiiibangkok

Sara Zulkifli (@sarancak)

Masalahnya kan @lisasurihani tgh serious bercerita tu, kenapa i dengki sgt tu? 😂 Storyline takde sifat dengki pun k sbnrnya hahah! Tunggu rabu ni k 😉 #saraonset #marigoldpeelfresh 🍎

Sara Zulkifli (@sarancak)

It's Race Day gaiz! 🏁 Biasa motor beso, rider kecik kan? Kamon la, nak menang race kena sentiasa lain dr lain kan 🤓 #MalaysianGP #SIC #ShellMotoGP #workingweekend #saraonstage

Sara Zulkifli (@sarancak)

This week, it's Moto GP punya turn! 🏁 So mari lahhh layan i membebel sebaik saja korang masuk 😂 K jap nak feeling2 naik Ducati 🏍️ #shellmotogp #saraonstage #workingweekend #emceelife #SIC #malaysianGP
More...