Sara Zulkifli (@sarancak) [similar]

Seriously, they pay me to talk 🙆 🎬 Host/Actress/Talent 🎧 Hot FM Weekender 🎥 Digital Video face of Hot FM

Sara Zulkifli (@sarancak)

Dalam banyak2 bunga, bunga apa yg favourite saya? Siapa betul dia terel! 😏💐

Sara Zulkifli (@sarancak)

Topic with PM Live today, "Pasangan Millenial Jarang Kekal?" Korg rasa? 🤔And tak sangka @hairul__nizam tak nervous first time on live TV! Millenial ke idokkk 😂 #pmliveastro #saraonset

Sara Zulkifli (@sarancak)

Maaflah atas gelak tak senonoh tu 🤷🏼‍♀️Tp korg kena tgk @rajailya ni buat hal sbb tu la iols terkeluar suara jantan mcm @isseyfazlisham ! Hahaha 11 pm malam ni tau kat @tv9malaysia 🌸 #hottv #saraonset

Sara Zulkifli (@sarancak)

Kiri tu jejaka yg selalu buat saya bahagia dgn lawak hambarnya serta pertengkaran isu berat badan and no, jgn usik dia 😌🌸Kanan tu jejaka yg akan pastikan kitorg tampil cantik tampan tanpa mengira isu berat badan serta akan jadikan beberapa bulan akan dtg ni tenang dan seperti dirancang 💆🏼 Dan SILA ganggu dia @nazlivingastyle kalau rasa tak mampu nak cantik dgn usaha sendiri. Serious talk 💁🏼 #nazlivingastyle #nazbakalnyesal #HaiSara

Sara Zulkifli (@sarancak)

Rare weekend with work friends today! 👾 Aunty Cak buat magic kat #AndreaTurns2 tadi tp lebih ramai fokus kat @rer_ramzul yg jd clown tadi🎈

Sara Zulkifli (@sarancak)

To Malaysians, untuk semua adik beradik saya 😊Thank you Project Room, @sarahloisd & @fabianjoseph for this Malaysia Day video 💖 #negaraku #malaysiaday #projectroom

Sara Zulkifli (@sarancak)

Selamat Hari Malaysia geng! 🇲🇾 Malaysia means more than just a "negara" I live in 🌺 Apa maksud Malaysia pada korang? Tell me! 🤔 #malaysiaday #sayaanakmalaysia .
.
📸: @fabianjoseph

Sara Zulkifli (@sarancak)

Bye @nnazuan 👋🏻Jangan nak manja sgt asyik melalak. Kejap je pun setahun 🙄 Haha make sure February nnt balik!☝🏽 #loversandfriends #homies

Sara Zulkifli (@sarancak)

How about yours? 💆🏼

Sara Zulkifli (@sarancak)

My high school teacher @ninarodrigues79 is teaching special need students in HKL. She said this one particular student, suka ngelat from reading/studying 😜but keep making jokes & pickup lines that sounded familiar to her. Turns out, he hafal all my jokes from my Youtube videos! 😂 Thank you Amir, for reminding me why I even started. How you made me feel today is priceless 💙

Sara Zulkifli (@sarancak)

Takpe la kalau Hairul ni tak sado & tak bwk saya ke Soneva Jani. Tp dia bawak saya mkn durian sbb DURIAN IZ LIFE! 💯💁🏼.
.
P/s: Kalau Soneva Jani pun okay je, tak kisah. Seronok je jugak okbai 🙊😌

Sara Zulkifli (@sarancak)

Malam ni first time wehh @shuksyj buat Hot TV pastu pair dgn Sara! 😱So korg kena tengok @tv9malaysia pukul 11pm k! Turn @ninaiskandar pulak kena buli 😜 #hottv #saraonset

Sara Zulkifli (@sarancak)

Aik?! Ape ni Hang Omar Timor rindu sgt ke kat i sampai nak on air sekali ni? NO! 🙅🏻😜 Comment below or call je la 03-77108822, bgtau Sara how was your long weekend! 🌻

#saraonair #hellohot

Sara Zulkifli (@sarancak)

Mana la kau tak geram, jumpa gambar selfie double chin & mulut penuh pasir! 🤦🏼‍♀️ #babyniece #tb

Sara Zulkifli (@sarancak)

Selamat Hari Raya Aidiladha dari si badak berendam dan air laut seluas lautan cinta kita! 🏝️🌻 #saraonvac #eid

Sara Zulkifli (@sarancak)

My first dive after 3 years of cuti lama from the underwater, and it's to celebrate my country 🌺
Selamat National Day Malaysia! 🇲🇾
Cuba teka mana Sara? 🤔 #saraonvac #sealife #bangkitbersama #merdeka

Sara Zulkifli (@sarancak)

Bila kau ajak pose ala2 magazine bertema kan effortless dalam air 🌴🌊 Tp mak kau tetapppp tido! 🤦🏼‍♀️ #saraonvac #beachlife

Sara Zulkifli (@sarancak)

Who knew i could rock a Kimono? 🎎 #ootd ni styled by manusia gigih @nazlivingastyle and shawl by @vwre.co 🌸 Yay ke nay? 🤔 #saraonset

Sara Zulkifli (@sarancak)

Omg, tak sangka syaitan sebenar @maeljaafar is the first to get married among us cousins! 💯👻

Sara Zulkifli (@sarancak)

Terasa diri kerdil bersama mereka, LITERALLY! 😱 Aku dah cakap, team Netball Malaysia utk SEA Games ni mmg tinggi korang tak caya! Sebab tu la diorg dpt Gold wei! 🥇👏🏼 #seagames #bangkitbersama #sarakerdil
More...