Sara Zulkifli (@sarancak) [similar]

Seriously, they pay me to talk πŸ™† 🎬 Host/Actress/Talent 🎧 Hot FM Weekender πŸŽ₯ Digital Video face of Hot FM

Sara Zulkifli (@sarancak)

Ni la pose yang budak2 hipster zaman sekarang slalu buat tu kan? Betul kan? πŸ€” #siscuba #saraonvac #seoulsearching #hipsterina

Sara Zulkifli (@sarancak)

Aigoo, sejuk2 pun sanggup sis tunggu oppa datang tau. Hmm. Korang rasa oppa ai datang tak panaskan i dengan pelukan? πŸ€” HAHAHA #saraonvac #korea #winterloving

Sara Zulkifli (@sarancak)

On the red carpet for Maze Runner fans screening with the casts semalam πŸ‘¨πŸΌβ€πŸŽ€Dasyat ek Korean fans ni, hampir pekak sis. Hahaha! #mazerunner #seoul #korea #saraonvac #worktrip #ootd

Sara Zulkifli (@sarancak)

Letih lah merata dah cari ni! Korang tau tak @dylanobrien & @kihonglee semua kt mana?? Aigoooo πŸ€” #saraonvac #seoul #mazerunner #akuyangletih

Sara Zulkifli (@sarancak)

Anyeong Haseyo! πŸ‡°πŸ‡· Sara dah ready nak cari pelakon2 Maze Runner tapi sejuk sgt badan dah kebas cemana ni?! 😷Haha korang nak Sara buatpe dengan casts Maze Runner tu ek? #saraonvac #korea #oppamana #seoul #mazerunner

Sara Zulkifli (@sarancak)

Sape igt @cosryofficial 's wedding dress Mariposa Anzalna Nasir? Idaman gila πŸ’žSo dapat pakai square shawl yg inspired by it ni, siap ada batu Swarovski lagi pun dh cukup best dah! Material dia syok sbb soft tapi berat! Ada 3 colours so cpt beli boleh geng Mariposa sesame hahaha πŸ¦‹ Thanks @cosryofficial 😘 #cosryofficial #mariposa #squareshawl

Sara Zulkifli (@sarancak)

YASSS!! Sejak kecik lg mmg teringin nak try! πŸ™ŒπŸΌ Semoga tuan pokok tabah la bila pokok ni rosak kang HAHA Korang pernah toreh getah tak? πŸ˜„ #saraontour #kelantan #siscuba #misibanjirhotflyonekool

Sara Zulkifli (@sarancak)

Alamak, definitely adding scores to my first ever international work trip guys 😭Thank you banyak for the write up NST! Nah muahciked laaaa 😘 #blessed #2018goals

Sara Zulkifli (@sarancak)

Thank you @ombakkitchen for being so cool layan our first combined family dinner πŸ’žBAPAK SEDAP seafood diaa! Next time kena try Dark Chilli Chocolate sauce pulak! πŸ¦€πŸ¦ #ombakkitchen #seafoodpakaitanganjer .
.
P/s: kalau lapar, cpt tgk igstories saya skrg pastu korg serbu @ombakkitchen tau!

Sara Zulkifli (@sarancak)

Hong Kong; One night trip in one minute! 🌀️Kenapa Sara sanggup ke sana ni? Tak sabar nk tggu korang tengok esok kat youtube @hotfm976 ! πŸ™† #worktrip #saraonvac #hongkong

Sara Zulkifli (@sarancak)

Tahun ni cikgu suruh duduk je lagi kat Darjah 6 sebagai pelajar contoh utk diorang ni πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ First day of school! πŸ€“ #sarasekolah #SarapanDenganMILO #BreakfastWithMilo #gph

Sara Zulkifli (@sarancak)

Walaupun bekerja & tak enjoy cuti ke Europe, TETAP diorg bg ktorg feel winter kat studio..❄️ Kamon gais, dah 2018 ni boleh naikkan temp skit kot kan? Hahaha #saraonair #wintersonata

Sara Zulkifli (@sarancak)

My 2017 wish was to make it big on TV but that didnt happen πŸ€·πŸΌβ€β™€οΈ BUT this year @hairul__nizam & I got serious and we're getting married dah πŸ™ˆSo rilex, Tuhan sentiasa bagi yg lebih baik dr apa yg kita nak because He knows better πŸ€— Happy New Year kawan2! πŸ’‹#blessed #HS #2017waslit #throwback

Sara Zulkifli (@sarancak)

Secretly love theme-d makeup especially this Futuristic one πŸ€–βš‘οΈOn a side note, saya tgh fikir bila la dapat lepak dgn korang semua kat ig ni ek? Agak2 korang nak tak? πŸ€” #tb #fotd #futuristic

Sara Zulkifli (@sarancak)

Merry Christmas to those celebrating and happy holidays from me and my too-excited-with-balls-impossible-for-still-photos baby santarina! πŸŒ²πŸ€ΆπŸΌβ„οΈ

Sara Zulkifli (@sarancak)

Partnering with @fizie_hotfm for Beiersdorf Annual Gala Dinner tonight! Futuristic ke idokkk πŸ’« #saraonstage #emcee #beiersdorf #futuristic .
.
Makeup and styling by @shaari_amin ✨

Sara Zulkifli (@sarancak)

Ada ni ha. Kita perati je engkorang ni ha. Gurau sikit takleh πŸ™„ Gile ke tak lalu makan, nmpk double chin tu?

Sara Zulkifli (@sarancak)

Akhirnya i jumpa @nursajat02 depan mata lalu insecure dan tak lalu makan nasi seminggu. Kite pompuan FUHH kena jaga badan uols!🀞🏼#janganmengata #abangtaklarattegur

Sara Zulkifli (@sarancak)

Missing Hong Kong for the weather πŸƒπŸ’¨πŸ’― Sini panas sgt la sis πŸ˜œπŸ˜‚ #saraonvac #worktrip #hongkong #insidiousthelastkey #ootd

Sara Zulkifli (@sarancak)

Hai boss, keluarga dan rakan-rakan, taknak balik boleh? πŸ™ˆ #saraonvac #worktrip #hongkong #insidiousthelastkey
More...