Sara Zulkifli (@sarancak) [similar]

Seriously, they pay me to talk 🙆 🎬 Host/Actress/Talent 🎧 Hot FM Weekender 🎥 Digital Content creator of Hot FM

Sara Zulkifli (@sarancak)

@sahirsabri played around with my brows haritu with only @makeupforevermy punya products! So i pun mengambil peluang ni utk fengfeeling lah. Suka tak? 👻 #saraonset #browgame

Sara Zulkifli (@sarancak)

So bila majalah Jelita, Wanita dan seumpamanya nak amik dream team ni jd cover? MUA magika @sahirsabri and stylist tersohor @annazerul serta i lah of course 🤔 hahaha

Sara Zulkifli (@sarancak)

Okay siapa single? Cepat vote kekasih gelap saya kt http://2017bachelors.cleo.com.my/ or link kt @cleomsia ok, pstu nnt i try adjust aa dia utk korg 👻 Bachelor num 45 tau! Hensem teruk @ezwanariff kan? #cleobachelors2017 #cleomsia

Sara Zulkifli (@sarancak)

Nampak sinar cahaya terang belakang tu? ✨ Macam tu la sinarnya masa depan kita. Salam Jumaat errbody! 🐳

Sara Zulkifli (@sarancak)

Setiap hari, lain2 org yang perform. Kau ghaseeee tak rugi kalau tak gi?! Tu tgk semua tu ada:

@leaism
@nastiamusic
@eyzabahramusik
@sevencollartshirt
@zulinaziz
@asmidarisme
@haniandzue
@boxforletters
@radhioag
@iqbalmrasmi
@kugiranmasdo
.
TICKET : RM30/night
.
VENUE : Studio RS, Dataran Pelangi Utama, Damansara Utama .
Call these people up for more info and ticket enquiry :
HANIS - 017 938 6764
AYOP - 013 258 5403
.
#Akustikaloka
#AkustikalokaVol2
#AsmaralokaFamily
#Asmaraloka
#ProjekBilikSempit

Sara Zulkifli (@sarancak)

Harini shoot ngn Opi yg dalam diam sebenarnya nakal! Hahaha 👻 Thank youuu @atitaharis 💅🏼 #saraonset #workingweekend

Sara Zulkifli (@sarancak)

Test drive candies paling mengarut, Bean Boozled! Mangsa part 1; @hairul__nizam 👻 #beanboozledchallenge #sarancak #weekendvibes

Sara Zulkifli (@sarancak)

Suami siapa sweet? Suamiku lahhhh ☝🏽Hahaha kkk tak tak kesian @syafiqkylez kalau terpaksa jd suami ai. Tak tenang hidup dia 😂

Sara Zulkifli (@sarancak)

Semua artis kesayangan korang ni pun #Jocaya tau! 😏So korang dah undi #Joca belum utk #LawakVaganza week 2 ni?! Eppp cpt undi skanggg kat website Hot FM k! 🔥 @shuksyj @cacarajalawak_official @tie_joey 🙌🏼

Sara Zulkifli (@sarancak)

Mata yang lesu itu 👁️ #TKO #malique .
.

p/s: Follow @warnermusicmy dan cari Popo utk baju ni jugak 🖖🏼

Sara Zulkifli (@sarancak)

Fast & Furious 8 Premiere gais! Nanti Sara kasi spoiler k? Hahaha best gilaaaaa MBO Cinema sini woii 😱 Thank youuu @uipmalaysia , this is lit🔥🤗 #uipmalaysia #fast8fastwei #ff8

Sara Zulkifli (@sarancak)

Sara dengan daddy @haziq_hotfm dah standby kat red carpet #DFKL2017 so korang kena tunggu Facebook Live Hot FM pkl 8pm okays 🤗 Makeup letoppp oleh @amalqemal gee! Gi puji lambung dia cpt! Haha

Sara Zulkifli (@sarancak)

Ktorg #Joca #Rock #Cikanos dah sepakat nak pulaukan #MTD sebab undian adalah tidak seimbang. Ini semua pelik. Kenapa korang tak undi group lain ni?!?! Siap la @isseyfazlisham 🤛🏼 @ajakshiro @armadaammar #LawakVaganza

Sara Zulkifli (@sarancak)

Im always tired, but never of you ☀️ #braderdahtua #sisselekeh

Sara Zulkifli (@sarancak)

So @ajakshiro dan @shuksyj berjaya tarik dan paksa saya utk kena denda wax bulu hidung jugak 😒Tapi demi #Joca saya rela terpaksa! So undi lah cepat gais!! P/s: kuatkan volume phone takut xdgr nanti 🙌🏼 #Jocaya #jocagotcha #LawakVaganza

Sara Zulkifli (@sarancak)

Korang tau kan Fast & Furious 8 dah nak klua? Tapi korg taktau kan Sara pun ada dalam filem tu nnt? Tak caye cpt tgk 😜 Thank you @uipmalaysia for the chance to be the first influencer to do this globally! 🙌🏼 #F8FASTWEI #ff8 #uipmalaysia #sarancak

Sara Zulkifli (@sarancak)

Taktau nak kata. Tapi memang sebak apa yang @shuksyj lalui tadi demi #JOCA 😢So korang nak tolong tak? @cacarajalawak_official #LawakVaganza #jocagotcha #jocaya

Sara Zulkifli (@sarancak)

So much love and talents with this bunch. Glad i went to Skrip Untuk Ali and got involved with @anomalistproduction . I love u guys, thank you for your trust selama ini and thank you for #TeaterPolos , exactly the closure that i needed. Just beautiful 💙

Sara Zulkifli (@sarancak)

Alhamdulillah untuk 2 hari yg dah lepas dan seriously overwhelmed by all the support dari org2 tersayang 😭Dan masih ada lagi yg nk dtg utk hari terakhir harini 💕A struggle as im baring my soul and energy to the public but hey, it's the last day! Semoga baik2 semuanya dan RUGI SAPE TAK DTG. Hahaha #teaterpolos #thelastact #anomalistproduction #wiglife
More...