Shuk syj (@shuksyj) [similar]

Shuk syj (@shuksyj)

@ajakshiro ketahuilah hidup bagaikan roda what u give u get back...😆😆

Shuk syj (@shuksyj)

Jgn lupa ye sabtu nie org2 Johor kita jumpa di kilang bateri...dtg ramai2 yg berbakat RM500 menanti anda...

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Pernah tak kawan anda 'hijack' Facebook, Twitter atau Instagram anda. Apa yg diorang post?
.
Komen kat sini 👇🏻👇🏻#GengPagiHot

Shuk syj (@shuksyj)

Saksikan #jihanshow rancangan bual bicara dan sitcom terbaharu yang dibintangi Jihan Muse, Amy Mastura, Zara Zya dan Shuk Joras setiap Khamis jam 9.30 malam bermula 2 Mac ini di saluran di Astro Warna dan Mustika HD.

Shuk syj (@shuksyj)

Shuk dah buka account Carousell geng. Korang bila lagi. korang download je terus kat http://caro.sl/madxcarousell. register je. Nak tau shuk jual apa, meh lah tengok account shuk. banyak benda korang boleh beli kat sana macam barang letrik, barang untuk bersukan. pendek kata macam macam lah ada.
korang boleh follow shuk terus kat @shuksyj atau click je link carousell.com/shuksyj kat situ korang boleh tengok terus apa barang yang shuk ada.
ni shuk nak jemput @donkrel dan @rarakamera untuk download carousell. tak rugi geng! korang cuma perlu snap gambar korang tu, listkan detail dia, lepas tu jual! anda cuma perlu 30 saat je untuk jual barang. nak tau lagi boleh follow acc Instagram carousell
@carousell.my atau Facebook https://www.facebook.com/carousell.my #semuabolehduit #CarousellMY

Shuk syj (@shuksyj)

Walaupun kami kerja sama2 dah anggap mcm family, Namun klu sbut pasal makan McDonald's Family Breakfast box plak tue kawan tetap no 2 makan no 1... saya bawak lari dlu kesayangan saya nie 😜😜 #FamilyBreakfastBox
#McDBreakfast
#NikmatHujungMinggu

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Saksikan video penuh disebalik mic bersama #GengPagiHot special sempena Hari Radio Sedunia.
.
Selamat Hari Radio buat semua peminat & pendengar radio 💕

Shuk syj (@shuksyj)

Nananana Ganu kite...happening set2 demo...#gongbadak #GengPagiHot #LawakKaroksTour

Shuk syj (@shuksyj)

Dtg kerja pagi2 nie memang x byak Kedai Sarapan Yang bukak, mujurlah ada McD, sarapan jadi mudah dan paling penting makanan dia sedap2.
#SenangPagiPagi#Cakoi #BuburAyamMcD #McDBreakfast

Shuk syj (@shuksyj)

Sedutan drama BIAR AKU JADI PENANGGAL...#biarakujadipenunggu #GengPagiHot #menantijanji

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Moral of the story, jgn pandang rendah kat member kita sebab nanti berdarah hidung 😂

#GengPagiHot w/ @shuksyj @ajakshiro @fizie_hotfm @kiran_jassal #missuniversemalaysia2016

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Giliran @shuksyj pulak timbang bola. Dia pun nak celebrate jugakk 😂 #LawakKaroksTour

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Tu la bahayanya bila kita 'open table' sangat 😂
Jangan lupa layan #GengPagiHot setiap isnin-jumaat 6 pagi hingga 10 pagi 😋

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Aduii la dia bukak muzium hantu pulakkk 😂
.
Jom dgrkan versi penuh di Facebook Hot FM
.
Nak dengar #SketcahGPH yg terbaharu, jgn lupa dgrkan setiap isnin-jumaat 6-10 PAGI #GengPagiHot

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Kenapa @official_aimantino nak mintak tolong hantar rumah!? 😂
.
Jom dengar video penuh di Facebook Hot FM. Layan lagi sketsa do re mi dgn #GengPagiHot setiap isnin-jumaat 6-10 pagi 👯‍♂️👯‍♂️👯‍♂️
More...