Shuk syj (@shuksyj) [similar]

Shuk syj (@shuksyj)

Trus menyokong kitorang ye doakan kitorang dapat buat yg terbaik malam nie...#maharajalawakmega2017 #joras #minggumuzikal

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Realiti zaman sekarang aduyaiii 🤦🏻‍♂️🤦🏼‍♀️🤦🏻‍♂️🤦🏼‍♀️ #GengPagiHot w/ @shuksyj @ajakshiro @fizie_hotfm @ismailizzani_ @wanyhasrita

Shuk syj (@shuksyj)

Jgn lupa undi kami #joca nnt utk lawak vaganza...

Shuk syj (@shuksyj)

Masing2 nampak hepy kan hujung minggu nie bila dpat makan McDonald's family breakfast box sama sebelum pergi event...wlupun dorg suh shuk mlanja apa adahal hanya serendah RM25 dan ada Hotcakes, big breakfast, hashbrown....... masing2 dpat makan puas smp kenyang mcm2 ado!!... #FamilyBreakfastBox
#McDBreakfast
#NikmatHujungMinggu

Shuk syj (@shuksyj)

Pengunguman untuk orang2 KEPONG!!!hari ahad ini jom pastikan bangun awal sbb kami GPH shuk,ajak dan fizie akn berada di Taman Metropolitan Kepong jam 8pagi utk HOTFM Keluarga Time bersama McDonald's minggu yang terakhir. Aad Sarapan Mufin Ayam PERCUMA serta HADIAH istimewa dr McDonald's.
Nak tambah lagi best DAYANG NURFAIZAH pun ado!!...😱😱😱 #HotFmKeluargaTimeBersamaMcD
#McDBreakFast
#NikmatHujungMinggu

Shuk syj (@shuksyj)

Salam semua trus doakan kami agar dpat buat yg terbaik ye...😊😊
#maharajalawakmega
#empayarlawak
#joras #samasamanaik

Shuk syj (@shuksyj)

Sapa ada petang nie di university sunway cepat2 datang dekat ruang legar sementara PhotoBooth dia masih ad utk buat GIF yg menarik cmni secara percuma dapat minum Coca-Cola pun percuma jugak!!
#Semangatkanpetanganda
#fizzupmyhood

Shuk syj (@shuksyj)

Kami dah sampai! Cepat datang Sunway Universiti. Masuk je dalam. Cari je payung Coca-Cola. Kitorang dah standby dekat sini dengan The Ming Thing dan Coca-Cola nak bagi korang minuman Coca-Cola yg menyegarkan!!!!
Kalau nak cari info lebih sikit pegi je facebook Coca-Cola Malaysia! #FizzUpMyHood

Shuk syj (@shuksyj)

Bosan? Takde buat apa harini? Kalau mcm tu jom jumpa Shuk satg dekat Universiti Sunway. Shuk bersama The Ming Thing dan Coca-Cola akan ada dekat sana. Kita lepak sama-sama. Borak sama-sama. Gelak sama-sama. Minum Coca-Cola yg sejuk sama-sama. Balik je lain-lain. Haha #FizzUpMyHood

Shuk syj (@shuksyj)

Trima kasih orang2 melaka dtg bersarapan ngn kitorang aktif korang ye trima kasih jugak kepada McDonald's sbb buat hot fm keluarga time jumpa lagi ye..
#NikmatHujungMinggu
#HotFMKeluargaTimebersamaMcD
#McDBreakfast

Shuk syj (@shuksyj)

Buat org2 melaka shuk nk ajak ramai2 dtg ke Stadium Tun Fatimah,Melaka esok 12mac pkul 8 pagi sbb shuk akn ad disana bersempena Hot FM Keluarga Time bersama McDonald's...Sarapan Mufin Ayam percuma dan shuk nak bagi Korang hadiah istimewa dr McDonald's bernilai lbih 100 ringgit!!! #HotFMKeluargaTimebersamaMcD
#NikmatHujungMinggu
#McDBreakfast

Shuk syj (@shuksyj)

Shuk nak bgtau nie tahu x Sarapan pagi sbnarnya sgt penting utk kita supaya Kita lbih bertenaga dan ceria utk mulakan hari Kita...dgn set mcd breakfast nie shuk x pernah trlpas utk brsarapan sbb sausage mcmuffin dgn telur ni mmg sdap.. sarapan serendah RM 4.95, memang berbaloi...
#SenangPagiPagi
#SausageMcMuffinwithEgg
#McDBreakfast

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @zarazya with @repostapp
・・・
Minggu ini bersama Fahrin Ahmad dalam Jihan Show setiap khamis jam 9.30mlm hanya di astro Warna & Mustika HD. nie... @jihanmuse @zarazya @amymasturalerr @shuksyj #jihanshow @laureahomefurnishing @fahrinahmad_fa @zarazyaloverz

Shuk syj (@shuksyj)

Bila kita sentap tetapi kengkawan still buat x tahu...#gengpagihot #hotfm #sentap

Shuk syj (@shuksyj)

Bila dh Ada anak kecik susah sket bini nak masakkan Sarapan pepagi nie tp dgn adanya McDonald's Family Breakfast Box nie mcm2 ada smp trlupa masa Sarapan dlu bni pernah masakkan apa... Syuk suka sausage mcmuffin dgn tlur, bini suka hotcakes, ada hash browns juga, dan harganya serendah RM25, memang pilihan sarapan terbaik untuk memulakan hari dgn kesegaran maksimum...
#McDBreakfast
#FamilyBreakfastBox
#NikmatHujungMinggu

Shuk syj (@shuksyj)

Judika in the house yaw!!😘😘

Shuk syj (@shuksyj)

Shuk dah buka account Carousell geng. Korang bila lagi. korang download je terus kat http://caro.sl/madxcarousell. register je. Nak tau shuk jual apa, meh lah tengok account shuk. banyak benda korang boleh beli kat sana macam barang letrik, barang untuk bersukan. pendek kata macam macam lah ada.
korang boleh follow shuk terus kat @shuksyj atau click je link carousell.com/shuksyj kat situ korang boleh tengok terus apa barang yang shuk ada.
ni shuk nak jemput @azri.najib dan @nur.qurratu.ain untuk download carousell. tak rugi geng! korang cuma perlu snap gambar korang tu, listkan detail dia, lepas tu jual! anda cuma perlu 30 saat je untuk jual barang. nak tau lagi boleh follow acc Instagram carousell
@carousell.my atau Facebook https://www.facebook.com/carousell.my #semuabolehduit #CarousellMY

Shuk syj (@shuksyj)

@ajakshiro ketahuilah hidup bagaikan roda what u give u get back...😆😆

Shuk syj (@shuksyj)

Jgn lupa ye sabtu nie org2 Johor kita jumpa di kilang bateri...dtg ramai2 yg berbakat RM500 menanti anda...

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Pernah tak kawan anda 'hijack' Facebook, Twitter atau Instagram anda. Apa yg diorang post?
.
Komen kat sini 👇🏻👇🏻#GengPagiHot
More...