Shuk syj (@shuksyj) [similar]

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @pop_tv9 (@get_repost)
・・・
Rindu @pop_tv9 ? Lama Pop TV tak bersiaran tapi jangan bimbang, kejap lagi jam 9.30malam, bukak @tv9malaysia kami kembali bersiaran. Macam-macam topic dan guest artist yang best. Segment baru, lagu baru, host baru! Jumpa @nanamahazan , @shuksyj @mrhazama1 @generviekam @zarinazainuddin_ dan @azal_azrai kejap lagi tau. Tunggu!! #poptv9

Shuk syj (@shuksyj)

Ini cerita tadi dekat Ofis...
Hari ni Hang Omar Timor dan kengkawan jenjalan...Ehh cuba teka siapa yang kat dalam Hang Omar Timor tu πŸ€” #FlyHotOneKool #FlyBot #HangOmarTimor #YatYat #ProfesorKool

Shuk syj (@shuksyj)

Yeayyy harini kitorang dapat jumpa dengan Hang Omar Timor...@hotfm976
・・・
Meriah office harini bila Hang Omar Timor datang melawat #HangOmarTimor #HotFM

Shuk syj (@shuksyj)

Apa yang korang pandang pada pasangan anda masa nak bercinta dulu rupa??harta??dressup??jom kita share2 col kami GPH 03-77108822 atau wassap 017-3028822 naa
#hotfm
#gengpagihot

Shuk syj (@shuksyj)

@cacarajalawak_official cakap dia pernah bawak naik ikan besaq moto...😱😱

Shuk syj (@shuksyj)

Done open house hari raya Dato Ahmad Shuhaimi dan keluarga trima kasih sudi ajak saya dan @cacarajalawak_official moga tahun depan ajak lg ye....😊😊

Shuk syj (@shuksyj)

Jgn lupa set date anda setiap selasa 930mlm @tv9malaysia @pop_tv9 Kita dating ok...
#poptv #tv9

Shuk syj (@shuksyj)

Ada nie haa dengan #gengpagihot #GelakPecahHabis Jom dengar kitorang sbb ada byak duit kitorang nak bagi ye #dramalirikhot #hotfmnyanyismule #hotfm976

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 (@get_repost)
・・・
La ini ke puncanya @ajakshiro @fizie_hotfm tadi, so korang ada tak cerita beli barang then sorok dari pasangan, jom cerita dengan #GengPagiHot ☎️ 03-77108822
πŸ“² 017-3028822
DENGAR LIVE : www.hotfm.com.my

Shuk syj (@shuksyj)

Serius lagu nie dah mula menghantui hidup kami...terbaekkk @datoserivida

Shuk syj (@shuksyj)

Cara senang adik kakak wei nak buat duit dgar HOTFM dgarkan isyarat memanggil drama lirik hot teka lagu apa dan nama penyanyi DAPAT RM500!!dengarkan GENG PAGI HOT 6am-10am isnin smp jumaat
#gengpagihot
#dramalirikhot
#senangbuatduit

Shuk syj (@shuksyj)

Fuhh nasib baik muka memang ada iras2 plumber profisional...cmnalah boleh x prasan signboard tandas pompuan kt depan tu...nasib baiklah ada alasan yang memang smoovgiler macam NescafΓ© smoovlatte,kopi latte halus berkrim-krim lazatnya..smoovgiler cubalah baru smoov
#smoovlatte
#smoovgiler

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @pop_tv9 (@get_repost)
・・・
Korang dah tengok ke music video lagu paling in sekarang? Kami pun nak join jugak @datoserivida @edryabdhalim
Thanks @shuksyj @Hafidz.roshdi @hannaqeela @ohzooey @heymuazkoolfm @thevanesh @adeed8 @_deeyaanaa #poptv #poptv9 #dsv #wanmotaim #iamme #meow

Shuk syj (@shuksyj)

Terserempak dengan Yusuf Azmi suka senyum orangnya..

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 (@get_repost)
・・・
Sambil-sambil #GengPagiHot on air pagi tadi @shuksyj sempat ajar @missfazura main #Kendama la
#SayangRaya #SyukurSelalu

Shuk syj (@shuksyj)

Bila kengkawan langsung x bagi can kat kita...πŸ˜’πŸ˜’

Shuk syj (@shuksyj)

Orang tua2 kata kalau minum air tersedak itu maknanya orang sedang mengumpat Kita tapi macam mana pulak kalau hari2 saya tersedak maksudnya ada orang tengah menbahan saya ke !! Jangan lupa saksikan kaki Bahan di @hyppinspirasi ch.111 jam 10.30malam , pada setiap hari jumaat
#kakibahan #hyppinspirasi #hypptv #bolehtahanke
More...