Shuk syj (@shuksyj) [similar]

Shuk syj (@shuksyj)

Dijemput semua seisi keluarga hadir ke karnival keusahawanan kolej perkembangan awal kanak-kanak, Damansara damai pada 21-23 April 2017.

Shuk syj (@shuksyj)

Gomarjobat!!! 😱😱😱

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @cacarajalawak_official with @repostapp
・・・
Kini kami #joca berada tempat ke 2 #LawakVaganza.jadi jangan membiarkan kami terus berada di situ..ambil fon anda dan cepat undi kami sekiranya anda ingin melihat kami menjadi juara..nak undi taktau..senang je pergi ke www.hotfm.com.my
@hotfm976
@sarancak
@shuksyj
@tie_joey

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Dengar statement 'berani mati' @divaazwanavazz. Jom layan Why Bother? di aiskacang.com.my @aiskacangmy .
Dapatkan aplikasi rasmi mobile Ais Kacang secara percuma.
Muat turun di App Store / Play Store.
iOS: http://apple.co/2nnlNkO
Android: http://bit.ly/2ohJ6kC

Shuk syj (@shuksyj)

Jgn lupa taw tgok sbb mcm2 ad boleh tgok mcm mana kita mempertahankan Lelaki dr diserang jihan and the geng..🤣🤣

Shuk syj (@shuksyj)

Yang belakang dh knapa 😒😒

Shuk syj (@shuksyj)

Kami beraya lagi 😁😁

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @gengpagihot
・・・
Ade x penykong2 joca kat sini?? up sikit tangan tu?? 🙌

Esok joker seterusnya bagi kumpulan #joca yg diketuai
Maneger @shuksyj &
2Ahlinya joey & caca yg akan
lepak2 dgn #gph esok pagi
Ok...Nantikan #lawakvaganza
3april ini di #Hotfm!! 🔥💀👻

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @sarancak
・・・
Alright siapa nak geng? 🙋🏼Jom ah! Sumpah bongok diorg ni hahaha! @shuksyj @cacarajalawak_official Korang rasa patut guna hashtag apa untuk fanclub Joca ni? Comment kt bawah k👇🏼 #jocagotcha #LawakVaganza

Shuk syj (@shuksyj)

Trus menyokong kitorang ye doakan kitorang dapat buat yg terbaik malam nie...#maharajalawakmega2017 #joras #minggumuzikal

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Realiti zaman sekarang aduyaiii 🤦🏻‍♂️🤦🏼‍♀️🤦🏻‍♂️🤦🏼‍♀️ #GengPagiHot w/ @shuksyj @ajakshiro @fizie_hotfm @ismailizzani_ @wanyhasrita

Shuk syj (@shuksyj)

Jgn lupa undi kami #joca nnt utk lawak vaganza...

Shuk syj (@shuksyj)

Masing2 nampak hepy kan hujung minggu nie bila dpat makan McDonald's family breakfast box sama sebelum pergi event...wlupun dorg suh shuk mlanja apa adahal hanya serendah RM25 dan ada Hotcakes, big breakfast, hashbrown....... masing2 dpat makan puas smp kenyang mcm2 ado!!... #FamilyBreakfastBox
#McDBreakfast
#NikmatHujungMinggu

Shuk syj (@shuksyj)

Pengunguman untuk orang2 KEPONG!!!hari ahad ini jom pastikan bangun awal sbb kami GPH shuk,ajak dan fizie akn berada di Taman Metropolitan Kepong jam 8pagi utk HOTFM Keluarga Time bersama McDonald's minggu yang terakhir. Aad Sarapan Mufin Ayam PERCUMA serta HADIAH istimewa dr McDonald's.
Nak tambah lagi best DAYANG NURFAIZAH pun ado!!...😱😱😱 #HotFmKeluargaTimeBersamaMcD
#McDBreakFast
#NikmatHujungMinggu

Shuk syj (@shuksyj)

Salam semua trus doakan kami agar dpat buat yg terbaik ye...😊😊
#maharajalawakmega
#empayarlawak
#joras #samasamanaik

Shuk syj (@shuksyj)

Sapa ada petang nie di university sunway cepat2 datang dekat ruang legar sementara PhotoBooth dia masih ad utk buat GIF yg menarik cmni secara percuma dapat minum Coca-Cola pun percuma jugak!!
#Semangatkanpetanganda
#fizzupmyhood
More...