Shuk syj (@shuksyj) [similar]

Shuk syj (@shuksyj)

Gud luck pada adik2 yang amik keputusan UPSR harini 😊😊

Shuk syj (@shuksyj)

Air kereta nak kena sentiasa cek takut temperature naik tapi temperature shuk x pernah naik sentiasa dingin je sebab ada NescafΓ© black ice ni sensasi dingin dia memang gempak
#nescafeblackice #nescafe

Shuk syj (@shuksyj)

Guys checkout komik nie!!komik pertama HangOmarTimor dah keluar istimewa hanya di Hotfm...
#hangomartimor #hotfm976 #gengpagihot

Shuk syj (@shuksyj)

Semalam punya crita trima kasih yang menonton @pop_tv9 @tv9malaysia ye jgn lupa jumpa mgu depan pulak Ye slasa 930mlm...sama je hensem org ujung blah kanan dengan ujung blah kiri kan 😊😊

Shuk syj (@shuksyj)

Nak Kaya? Kaya melawak! Jom sertai ujibakat #lawaksoloduotrio. Maklumat ni ha kat poster ni. Senang ko buat duit semua benda admin nak taipπŸ˜‚

Jom!

#astrogempak #zonlawak #lawaksoloduotrio

Shuk syj (@shuksyj)

Kenapa hidup ini perlu dibeza-bezakan??...πŸ˜…πŸ˜…

Shuk syj (@shuksyj)

Penyiksaan apakah ini???
Hollaaa... kami dah sampai Pavi😁
.
#ShukVsAjak #GengPagiHot #HotFm

Shuk syj (@shuksyj)

Thanks @meloditv3 jemput kita join tadi dan tahniah menang rancangan hiburan terbaik #ask17 @awalashaari @fahrinahmad_fa memang terbaekkk πŸ‘πŸ‘

Shuk syj (@shuksyj)

Thanks to @gene_fashiondesign_dj buatkan saya nampak seperti @zul_ariffin semalam #ask17...

Shuk syj (@shuksyj)

Terima kasih pada semua yang menonton #ASK2017 semalam harap semua terhibur dan terima kasih juga kepada @fahrinahmad_fa atas tunjuk ajar dan menjadi sumber kekuatan saya di pentas semalam πŸ‘πŸ‘πŸ˜ŠπŸ˜Š @jihanmuse akhirnya lepas juga rindu nak bekerja bersama kembali dan tidak lupa team @tv3malaysia #ASK2017 #ask17 yang menjayakan malam semalam harap dapat bekerja sama lagi I love u all!!😘😘

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @ajakshiro
・・・
Baik, kalau Johor kalah kawan akan pakai jersi Kedah, kain pelikat, dengan bandana Kedah atas kepala..Tapi kalau Kedah pulak kalah @shuksyj awak kena pakai jersi lengkap termasuk kasut but sekali eh..kita jenjalan OU😝
.
#FinalPialaMalaysia #Johor #Kedah #LuaskanKuasamu #PulunKedahPulun

Shuk syj (@shuksyj)

Jangan lupa untuk saksikan video penuh Shuk dekat youtube; TV3MalaysiaOfficial tau! Tapi apa apa pun yang paling penting ingat Jumaat ni Anugerah Skrin 2017 di TV3 pukul 9 malam okay! #ASK17

Shuk syj (@shuksyj)

Sedap x nampak???dah lah sedap sihat plak tu..tak tau mana nak cari??jgn rsau pergi ushar dkat @dietliciouss diorang bleh trus antar kepada anda ok...thanks @dietliciouss
#cleaneating #cleanfood

Shuk syj (@shuksyj)

Jemput datang beramai2 ke butik Neng Geulis pada hari sabtu 28/10 jam 10 pagi - 10 malam.. ade pelbagai aktiviti, makanan jg di sediakan serta sesi beramah mesra bersama artis.. 1000 terawal akan dapat shawl secara percuma..

Shuk syj (@shuksyj)

Alhamdulillah dapat jugak melangkah ke final...trima kasih pada yang selama nie menyokong #kingmusang #SuperSpontanSuperstar...doakan agar saya dapat buat yang terbaik esok ye supaya anda dapat mengundi saya..πŸ’ͺ🏽πŸ’ͺ🏽😊😊

Shuk syj (@shuksyj)

Lagu single terbaru.. 1000 Rasa Cinta - Daus Eli ft Knowno. Muat turut di Spotify, Joox , Itunes , googleplay & more apps digital! Juga anda bole tgk di Youtube Channel - 1000 Rasa Cinta - jomm kawan2 support!

Shuk syj (@shuksyj)

Okay gaisss malam ni lepas tengok Pop TV sambung pulak Hot TV!! Korang kena tengok @sufiansuhaimi_ kena denda kaw kaw dengan Shuk & @sarancak ! 😈😈 Ready gaisss set alarm malam ni 1030malam di @tv9malaysia #hottv

Shuk syj (@shuksyj)

Sapa yang tengah tengok #mencariramli6 skarang dkat @tv3malaysia kalau tak sempat tengok esok pun ada jugak di Astro Ceria jam 10am Boleh tgok cmna kita acah2 jadi coach bola

Shuk syj (@shuksyj)

Percayalah realitynya @jihanmuse jauh lebih bengkak dari saya x caya tunggu malam 3hb nov nnt 9 mlm @tv3malaysia...
#ask2017
#menciptafenomena
More...