Shuk syj (@shuksyj) [similar]

Shuk syj (@shuksyj)

Bila tau Kawan ad kakak yg hot....😆😆 @fizie_hotfm @ajakshiro #gengpagihot

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Bila pandang rendah kat member, last last melepasss 😜

#GengPagiHot w/ @ajakshiro @shuksyj @fizie_hotfm @dayangsayangkamu

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Dia dah sampai. Jom dengarkan #GengPagiHot bersama @dayangsayangkamu 😍

Shuk syj (@shuksyj)

Selamat hujung minggu...

Shuk syj (@shuksyj)

Yeayyy!!!🤗🤗🤗👍🏼👍🏼 masalah slesai subtitle dh ad jom layan #dilwaledulhanialejayenge tisu skotak dah standby...utk wife ok abg #jiwakental...

Shuk syj (@shuksyj)

Aduhh bru ngah sedap nak layan #dilwaledulhanialejayenge xd subtitle plak sapa bleh translate bahasa Hindustan nie dtg umah jap...😩😩

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Jom sarapan dgn #GengPagiHot bermula jam 7 PAGI! Ada peluang menang WANG TUNAI. Jumpa anda disana!

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Okay ingat ya. jangan nak action-action tau sebab nanti kena balik kat kita 😋

#GengPagiHot w/ @shuksyj @ajakshiro @fizie_hotfm @harithiskander

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Ketua Menteri Sarawak, Tan Sri Adenan Satem, meninggal dunia akibat komplikasi jantung di Pusat Jantung Sarawak, jam 1.30 tengah hari tadi. - Foto NSTP

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @ajakshiro with @repostapp
・・・
#GengPagiHot nak ucapkan jutaan tahniah buat @faiz_subri13 atas kemenangan Anugerah Puskas FIFA 2016! 💪🏻 #FaizForPuskas #KitaJuara

Shuk syj (@shuksyj)

Tahniah @faiz_subri13...kami nak habaq kami org Penang 🤗🤗

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @fizie_hotfm with @repostapp
・・・
Trio terbaharu #gengpagihot ..welcome on board @shuksyj .. Jangan lupa dengarkan setiap pagi isnin-jumaat dari jam 6-10 pagi bersama @fizie_hotfm @ajakshiro dan @shuksyj #gph #dontsaybrothernotumbrella #umbrellamung

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @hotfm976 with @repostapp
・・・
Yay! Segak segak kita harini sbb nak ucap Selamat datang orang baru @shuksyj di #GengPagiHot 😋

Shuk syj (@shuksyj)

#ultramanliveingenting ingat masa kecik dlu duk pakai topeng ultraman kayuh beskal laju2 ajak kucing gado bayangkan dia raksasa...

Shuk syj (@shuksyj)

3 HARI 3 MALAM!
LEBIH 60 SELEBRITI!
PESTA TAHUN BARU ILMIAH TERULUNG DI MALAYSIA

Bangi bermandi pesta ilmu..!! Pesta aktiviti, Pesta Buku, Pesta Seronok2 dengan keluarga anda.

Ya Allah!!! Padat gilers aktiviti kali ni, maklumla.. mega kan!
.
@karnivalgengmasjid
@karnivalgengmasjid
@karnivalgengmasjid .
.
Lock date anda, 30 Dis - 1 Jan nanti, Karnival Geng Masjid MEGA.

Pastikan anda datang awal, takut2 jauh parking nanti. Pastinya sebanyak hampir 100 vendor akan adakan jualan dengan harga terbaik, promosi YEAR END SALE. Moga kehadiran kita di Rumah Allah mendapat pahala kerana mengimarahkannya dan membantu ekonomi orang Islam.
#karnivalgengmasjid
#karnivalgengmasjidmega
#masjidbandarseriputra
#ceramahagama
#santaiilmu
#vendors
#jihadekonomi

Shuk syj (@shuksyj)

Happy anniversary yg pertama cyg!! Tau x apa beza u dengan ketuhar??ketuhar boleh panas kan makanan tp u wlupun slalu panaskan makanan kt umah tp bila dgn I trasa sejuk dingin je hati nie...😆😆cia2 k....
More...