Shuk syj (@shuksyj) [similar]

Shuk syj (@shuksyj)

Mowning....sapa yang dah bangun tu jgn lupa bukak radio jom kami teman anda smp pukul 10am...
#gengpagihot #kamitemanyangsetia #hotfm976

Shuk syj (@shuksyj)

Tgk poster dah gem pak! Belom tgk yg real lg huhuhu moh turun re ramai kek mains seremban! Jumpo sanun yo 😄 # jomboli #jompoiemains #ibadahsantai

Shuk syj (@shuksyj)

Jum ramai2 Kita ke seremban hari ini dah mula dah KARNIVAL JOM BOLI...insyaallah kita berjumpa esok ye....

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @pop_tv9
・・・
Terima kasih kerana menonton Pop Tv. Jumpa lagi minggu depan! #poptv9

Shuk syj (@shuksyj)

#Repost @zackfitlifegym
・・・
30days Challenge @shuksyj dan @syedaliputeh .. Minggu ni kita dah start build muscle. Training berjalan dengan baik , Shuk dan Ali menunjukkan tahap prestasi yang semakin baik.
Train, train and keep training.
Semoga dengan Fitness program ini dapat inspired lebih ramai lagi orang untuk bersenam dan menjalani kehidupan dengan gaya hidup sihat.

Tahniah Shuk dan Ali!! Thanks to my team Coach @Yuwa84 !

#30dayschallenge #Poptv9 #ASK #CoachZackZakwan #ZackFitlifeGym #CoachYuwa #FitlifeGymkL

Shuk syj (@shuksyj)

K-poppers semua dah ready ke nak pergi Concert GDragon 2017 World Tour in Kuala Lumpur besok ni? Agak-agaknya besok shuk nak kena ootd macam G Dragon juga ke eh? 🤔
Yang tak beli lagi tiket tu, beli cepat okay! Besok kita boleh sing along sama-sama! Jumpa besok semua! #motte #GDragoninKL @tv9malaysia @pop_tv9

Shuk syj (@shuksyj)

Ada nie haa ngah standby utk malam nie #superspontansuperstar #superspontan2017 ramai ckap x nampak mamak dalam superspontan nie haa sblah sy nie haa @mamakputeh

Shuk syj (@shuksyj)

Ini baru sikit kata @zackfitlifegym selaku coach...😭😭
#30dayschallenge #poptv9

Shuk syj (@shuksyj)

Salam takziah...insyaallah syurga menanti buat adik...Alfatihah..

Shuk syj (@shuksyj)

Ini coach kita @zackfitlifegym orang yang bertanggungjawab mendera kita untuk #30dayschallenge @syedaliputeh pun terlibat dalam kes dera ini...

Shuk syj (@shuksyj)

Jangan lupa temujanji kita malam ini di POP TV bersama tetamu jemputan @sazzyfalak & @shahilaamzah. Kita juga ada cerita menarik mengenai @ahmad_idham @ermafatima dan ramai lagi. Yang nak tahu siapakah partner 30 days challenge with Shuk, kena tengok malam ini okay! Dan tentunya kepada Carat, cerita mengenai @saythename_17 pun ada juga! Semuanya di POP TV, 9.30 malam ini, di @tv9malaysia. #poptv9 @nanamahazan @shuksyj

Shuk syj (@shuksyj)

Majlis Aqiqah Qurattu Ain
Masjid Wilayah,KL

Catering @LambainCatering
Photo by @haqy.co / @mhazwanrahman / @hizataminuddin

Shuk syj (@shuksyj)

Majlis Aqiqah Qurattu Ain
Masjid Wilayah,KL

Catering @LambainCatering
Photo by @haqy.co / @mhazwanrahman / @hizataminuddin

Shuk syj (@shuksyj)

Majlis Aqiqah Qurattu Ain
Masjid Wilayah,KL

Catering @LambainCatering
Photo by @haqy.co / @mhazwanrahman / @hizataminuddin

Shuk syj (@shuksyj)

Majlis Aqiqah Qurattu Ain
Masjid Wilayah,KL

Catering @LambainCatering
Photo by @haqy.co / @mhazwanrahman / @hizataminuddin

Shuk syj (@shuksyj)

Majlis Aqiqah Qurattu Ain
Masjid Wilayah,KL

Catering @LambainCatering
Photo by @haqy.co / @mhazwanrahman / @hizataminuddin

Shuk syj (@shuksyj)

Majlis Aqiqah Qurattu Ain
Masjid Wilayah,KL

Catering @LambainCatering
Photo by @haqy.co / @mhazwanrahman / @hizataminuddin

Shuk syj (@shuksyj)

Majlis Aqiqah Qurattu Ain
Masjid Wilayah,KL

Catering @LambainCatering
Photo by @haqy.co / @mhazwanrahman / @hizataminuddin

Shuk syj (@shuksyj)

Majlis Aqiqah Qurattu Ain
Masjid Wilayah,KL

Catering @LambainCatering
Photo by @haqy.co / @mhazwanrahman / @hizataminuddin

Shuk syj (@shuksyj)

Majlis Aqiqah Qurattu Ain
Masjid Wilayah,KL

Catering @LambainCatering
Photo by @haqy.co / @mhazwanrahman / @hizataminuddin
More...