Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita) [similar]

Invitation ; +60 13‑638 2215(Amy FMC) Business inquiries ; wanyhasritawork@gmail.com #RintihanRindu - new baby! 👇🏻

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Settle hari ni. Jom tidur!

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Org Terengganu!!! Jumpa wany Timor Fest 26hb 2018 jam 5ptg! ❤️❤️❤️

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Terima kasihhhh yang datang IOI Putrajaya td! ❤️❤️❤️❤️❤️

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Terima kasihhhh yang datang Karnival Kewangan di TH Hotel & Convention Centre td! Meriahhhh habis! Ada rejeki kita jumpa lagi! ❤️❤️❤️

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

MALAM NI!!!!
19 Januari 2018 ( jumaat ) tepat jam 9 malam kami akan release official music video @muna.shahira
#takdircinta di youtube fmcmusic channel.. harap korang layan ok lagu terbaru dari muna untuk anda.. Nantikan Official music Video

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Malam nii pkl 9:30 malam jgn lupa buka Astro Ria ya!!!
.
#Repost @wanyhasnizers ・・・
FAN FANATIK ? of cozzzz kami panatikkkkk dgn WANY!!!
..
Apa team #Wanyhasnizers buat Mlm ni! Dlm #Gameshow #AstroRia dan #AstroRiaHD .
Love #wanyhasrita
.
@wanyhasrita
@fmcmusic .
#FanFanatik
#StudioJelasJuta
#Astro
#nabilproduction
@nabilzira
#TheNizers
#kalauTakSayangTakTahuLah
#WeAreWanyhasnizers
#FamilyNizers #astroriahd123

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Tak perlu tenung lama-lama, sekali pandang je terus jatuh cinta dgn @olicandyhq 😍
.
Siapa yg stuck dlm traffic tu angkt tgn kita geng 🙋🏻‍♀ nasib baik blh kunyah OLIcandy tgh-tgh jalan raya sesak ni😘
.
#olicandyhq #olicandypremium #kunyahkunyahelok

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Thank youu yang tengok melodi td!
.
❤️

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Flight delay, ni la kije kami.

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Haiiii assalamualaikum! Wany tercalon utk Era Digital Muzik Awards! Kalau rajinnn marilah tolong undiii di era.je & last undi pada 21 Jan 2018! Thank you semuaaaa! .
Thank youuu @era.je ! ❤️❤️❤️

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Assalamualaikum, selamat pagi!
.
Jalan-jalan ke Kampung Pandan,
Jom beli Berita Harian.
.
Terima kasihhh abg @syarriz_one for the write-up! ❤️

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

The one & only, selamat ulang tahun Datuk Seri @ctdk
.
May Allah bless Datuk & family. Happy birthdayyyyyy!❤️

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

BFF Wany @olicandyhq 🙈syg ketat-ketat ni sbb OLIcandy ni lah muka Wany bebas jerawat 😘 .
#olicandyhq #kunyahkunyahelok #olicandypremium

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Again,
.
I’ll Go To You Like The First Snow by Ailee.
.
Fav all the time. ❤️

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Pepagi udah buat saya senyium gumbira! Masyehhhh @arajohari plus @babycumi_ eiiii tomeiiiii.
.
#Repost @arajohari
・・・
Rintihan Rindu - @wanyhasrita
Ft @babycumi_
#bunga
#bungabyarajohari
#warkahuntukku
More...