Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita) [similar]

Invitation ; +60 13‑638 2215(Amy FMC) Business inquiries ; wanyhasritawork@gmail.com #RintihanRindu - new baby! 👇🏻

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Siapa nak share Ice Blended Mocha ni dengan Wany? Takkan Wany nak minum sorang je. Rasa kopi dia memang umpphh. Murah pulak tu. Berita baik kena lah kongsi. Betul tak?

#McCafe
#McCafeMoments

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

When you feel sick, put on yo red lipstick.
.
Org Sabah see ya! ❤️
.
😷🤧🤒

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Tekak, terima kasih kerana beri kerjasama utk 3 minit lebih td. .
Terima kasihhh semua yang doakan, alhamdulillah Menahan Rindu lepas ke Final AJL32.
.
Terima kasih bos @sirkhandanial @ibnu_rinkarnaen utk Menahan Rindu.
.
Tolong doakan saya dapat berikan yg terbaik utk semua. ❤️

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Download apps ais kacanggg sekaranggg & dengarkan Face Off With Wany Hasrita sbb next next next episode ada gang Millenialist yang gila nyibuk dekat channel aku. Kekekekekkekeke
Eh lupa pulak, kena dengar sekali Millenialist sbb depa gila. Kekekekek @zeershd @puteraaliff_km
.
#Repost @aiskacangmy ・・・
Betul ke lelaki selalu stereotype terhadap wanita? Jom bersama @puteraaliff_km @zeershd dan @wanyhasrita dalam Millennialist dan face off with Wany Hasrita #podcast #wanyhasrita

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

“Semua sudut kota Jogja itu romantis,”
- Anies Baswedan
.
❤️

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

“Kau bersungguh membina, apa yang kan runtuh jua,”
.
Fav all the time ; Esok Belum Tiba @nastiamusic & @liyanafizi
.
Masyehhh @wanimusic tayangggggg.
.
Lullaby for chuuu. Selamat malam. ❤️

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

At the HALAL TAIWAN booth at the Taiwan Expo. Happy to learn that there are many high quality Halal certified health, beauty and food products from Taiwan that enhances the Halal industry cooperation between Taiwan and Malaysia.
#TAITRA #TaiwanExpo #Taiwan
#Halal #HalalTaiwan #HalalCertified #HalalCosmetics #HalalBeauty #HalalFood

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Hai semua! Temui saya wany hasrita di Taiwan Expo untuk mengetahui dgn lebih lanjut tentang produk terbaik dari Taiwan seperti Produk Kecantikan dan Makanan yang halal. .
Pada hari Khamis, 9th November, bermula 10 am di booth 414, KL Convention Centre(KLCC) .
Taiwan Excellence adalah Anugerah penghargaan tertinggi di Taiwan yang diberikan pada produk yang terpilih dari Taiwan untuk kecermelangan mereka dari segi reka bentuk, kualiti dan perlaksanaan pemasaran antarabangsa. .
Jumpa anda disana!!! #TAITRA #TaiwanExcellence #TaiwanExpo #Taiwan #TaiwanHalalProduct

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Lalu kita hidup untuk apa?
.
Lalu kita hidup berlandaskan apa?

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Team Dodgeball tadi lawan @maddodgeballmalaysia ! Thank youuu gais & @era_fm ! 😍😍😍😍😍

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Nakai. 🧟‍♀️

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

The one & only Nor Izyaty bt Daud. Selamat menjadi isteri. ❤️

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Hello semua! Coffee is like a hug in a cup. Still tak move on lagi dengan cup McCafe ni. Comel kan? Paling best, serendah RM5 korang dah boleh menikmati kopi yang di bru dengan 100% biji kopi Arabica berkualiti tinggi.
#McCafe
#McCafeMoments

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Semalam perform untuk prelude #ASK17 .
.
Baju by @keqasehbyanas ! Thank you abg! ❤️

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Calon-calonnya ialah... tggu sat lg saya nk kasi award dgn @official_aimantino komeee. .
#ASK17 💐 .
👗 ; @aliff_syukri
.
📸 ; @aqoimran

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

3 november 2017 ( jumaat ) tepat jam 9 malam kami akan release official lyric video @wanimusic
#akuselalusetia di youtube fmcmusic channel.. harap korang layan ok lagu terbaru dari wani untuk anda.. Nantikan Official Lyric Video

Khaleesi In Her Own World (@wanyhasrita)

Sis ada photoshoot hari ni. Kome dah makan belum?
More...