zul_ariffin (@zul_ariffin) [similar]

contact: manager@scorpiusentertainment.com www.zaofficial.com #zafc 💪

zul_ariffin (@zul_ariffin)

A shout out to everyone working hard today ! Embrace the strength deep inside you and stay refreshed with a burst of citrus.
.
#FishermansFriendCitrus #NewSugarFreeCitrus #FishermansFriendMalaysia
#Citrus
#Strong

zul_ariffin (@zul_ariffin)

I'm guilty of a mistake and I'm paying the price of it

zul_ariffin (@zul_ariffin)

I pray that whoever reads this, Allah heals whatever is hurting you, amin.

zul_ariffin (@zul_ariffin)

Tidak puas menonton #filemwajibtonton2017 JREVOLUSI di pawagam? Kini J REVOLUSI mula REMPUH rumah anda bermula 13 April 2017 dan anda boleh menontonnya di Astro First, saluran 480. Teruskan sokongan anda!

#JRevolusi
#TakkanBerundur
#NeverBackDown
#FilemWajibTonton2017

zul_ariffin (@zul_ariffin)

Intan rindu papa? Papa ada je ni, saja balik umah lain sat lawat kucing2 papa yg sakan cakar2 sofa sampai rabak, papa balik pun mama asyik marah, lama tak kene lipat la tu 🤣
Thanks so much for watching #menantifebruari guys! Next week kita tengok apa jadi kt Arie ok?😉

zul_ariffin (@zul_ariffin)

Today tak berapa sihat sgt, so nak gi gym sat kasi berpeluh badan, dah berbulan2 training hangat2 taik cicak🤓
Ini kali mau train elok2 skit, nak jaga makan (tipu), nak tido awal (tipu lagi), kasi kempis perut sikit so baru la bawak kereta langgar lubang tak berkocak perut🤣
So sama2 la kita rajinkan diri utk bersenam dan sihatkan badan😉

zul_ariffin (@zul_ariffin)

-Bodo nye arie, bini nak bersalin lagi mau sibuk kerja
-aku tengok arie ni rasa nak lempang je
-mangkuk punye suami
.
Antara komen2 utk arie dlm #MenantiFebruari 🤣
Dulu jadi suami bagi bunga kt bini, now bagi penampar kt bini🤣🤣 bukan selalu dpt role camni🤣🤣
Papepun thanks a lot kpd semua yg menonton, lagi 10 minit kita sambung ok..
Pic atas ni bukan Arie tau, ni muka zul lapar😬

zul_ariffin (@zul_ariffin)

Muka Yg selalu abaikan anak bini🤣
10mlm ni di tv3, kita tengok pe jadi kt arie sekeluarga🤙🏼
#menantifebruari

zul_ariffin (@zul_ariffin)

Thank you #abpbh30 utk pencalonan ini. Kepada semua FC, selamat mengundi artis-artis kegemaran anda.
Thank you #zafc kerana sentiasa menyokong🤙🏼

zul_ariffin (@zul_ariffin)

Korang nak tahu tak macam mana Arie memikat hati Fiza? Semua rahsianya ada di #MenantiFebruari setiap hari Isnin-Rabu jam 10 malam hanya di TV3. #LiptonKawMY

Korang juga boleh memenangi hadiah menarik dengan menyertai peraduan Lipton Hanya Kaw Untukku. Layari Facebook @LiptonMalaysia untuk ketahui lebih lanjut.

zul_ariffin (@zul_ariffin)

Thank you Breitling!

zul_ariffin (@zul_ariffin)

Earlier today..Ekstra Kaw!
.
#LiptonMalaysia

zul_ariffin (@zul_ariffin)

Ini malaaaaaam!!!
10pm di Tv3😉
.
#MenantiFebruari

zul_ariffin (@zul_ariffin)

With the Captain👨🏻✈️✈️
Have a great weekend guys!
.
#BreitlingDC3WorldTour

zul_ariffin (@zul_ariffin)

What an experience!
Thank you Breitling! ✈️
.
#BreitlingDC3WorldTour

zul_ariffin (@zul_ariffin)

Breitling DC-3 World Tour✈️

zul_ariffin (@zul_ariffin)

Exhausted mentally and physically, it's time to go home ✈️
More...